• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:22:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:22:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by tzortzis
[Today at 19:20:31]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 18:22:08]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426719
Total Topics: 31711
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 161
Total: 232
κοτζακ
chrysa.tsilika
George15
andreassifo
tzortzis
alexandraskol
dionmant
rafa98p
George_RT
christina02
acapulco
Captain
chatzikys
xdallas
thomaitheodosiadou
DimGeo
tpt
Βασιλης
Fenia04
Denisivo
Tasaras
mimaki
PolarBear
chriskazakos
adaskopo
fpapat
vasilikitsatsi
noimaginationforthis
Antonis Mak
Roidos
alexlabis
andrkott
JTS
apob
koystravasvasilis
thegreekbaron
andreaspaper
thomasdt
stavros0201
kmargaritis
jojos
Marihouan820
Giannis Masterio
andripappa
Katarameno
gpapailio
sotirispo2
dimitris papadopoulos
Nikos_313
vaggelis.ntokas
swkraths
apapagd
Κaraflodaimonas
fivosfivos1
Joaakim
mgrivab
Thanasiscon1
giannisd
papatmaria
Antigoni
geo66
kakousios
athena_apo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 219193 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Green corner!!!
« Reply #1800 on: June 25, 2010, 14:12:09 pm »

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_2189.html

ειναι τρελα αυτα κατω στην αρτα μανα μου

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1801 on: June 25, 2010, 14:22:59 pm »

Grin Grin Grin
υπηρξε κ απαντηση μετα οτι δεν εχει αναφερθει κανενα τετοιο περιστατικο ουτε απο την αστυνομια ουτε απο καποιον π να το ειδε κ ελεγε κιολας οτι αυτος π το γραψε το κανε για να την πει στους ολυμπιακους της αρτας κατι τετοιο. αντε βρες την αληθεια τωρα  Wink

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #1802 on: June 25, 2010, 14:26:56 pm »

εγω ικανους τους εχω Shocked Shocked Shocked Tongue Tongue Tongue
αφου εμενα, παλιοτερα που ειχα γραψει σε ολη την αρτα με μαρκαδορο "Αρης 3" με ψαχνανε να με βρουνε
ε και με βρηκανε, μονο που ειχα εναν κολλητο του κολλητου μου στον συνδεσμο και νταξει, δε με κανανε ντα τελικα
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1803 on: June 25, 2010, 18:01:03 pm »

Grin Grin Grin

παντου γινονται αυτα ρε...στο σουβλατζιδικο της γειτονιας (φανελες-κασκολ του παοκ κλπ)μου (εδω στη σαλονικη) θελοντας να με πικαρει ο σουβλατζης κανοντας την γνωστη ερωτησης "καλαμακι ή σουβλακι" και του απαντησα καλαμακι με ρωτησε τι χρωμα και γω ειπα "κοκκινο,ειμαι φανατικος γαυρος" γυρισε και με αγριοκοιταζε ολο το μαγαζι Grin Grin
CyberCaesar

View Profile
« Reply #1804 on: July 06, 2010, 13:09:48 pm »

Πέκοβιτς: "Ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω"

Ο Νίκολα Πέκοβιτς  αποφάσισε να κάνει το αμερικάνικο όνειρο πραγματικότητα.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ φαίνεται πως ενέδωσε στο πρέσινγκ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και βρίσκεται πλέον στο δρόμο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Ο ίδιος ο Πέκοβιτς, με δηλώσεις του σε σέρβικο μέσο, έβαλε το τέλος, υποστηρίζοντας πως "κάθε παίκτης έχει την επιθυμία να κάνει το επιπλέον βήμα στη καριέρα του. Ήταν και δική μου ευχή. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Η Μινεσότα μού έκανε μια πρόταση που με τίποτα δεν μπορούσα ν' αρνηθώ και την προσεχή σεζόν θα μετακομίσω στο ΝΒΑ".

Ο 24χρονος σέντερ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη διετία του στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως "πέρασα δύο εκπληκτικές σεζόν, μαθαίνοντας πάρα πολλά, και βελτιώθηκα περισσότερο ως παίκτης".

Με τις τοποθετήσεις του ο Πέκοβιτς επιβεβαίωσε πλήρως το πρόσφατο ρεπορτάζ του έγκυρου ESPN, το οποίο έκανε λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο τριών ετών έναντι 13 εκατ. δολαρίων.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/279987.html

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
CyberCaesar

View Profile
« Reply #1805 on: July 06, 2010, 13:13:41 pm »

Γκοβού: "Θα κάνω το καλύτερο, ευχαριστώ τον κόσμο"

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Σιντνέ Γκοβού , ο οποίος δήλωσε έκπληκτος από την υποδοχή και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν μία πολύ ωραία υποδοχή το Σάββατο και σήμερα οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, καθώς υπέγραψα για τρία χρόνια", ήταν τα πρώτα λόγια του νέου -ηχηρού- μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού.

"Στο Παγκόσμιο Κϋπελλο μίλησα πολύ με τον Τζιμπρίλ Σισέ και μου είπε ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Εκανα κι εγώ την έρευνά μου. Ρώτησα κι έμαθα. Το γεγονός ότι η ομάδα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ συνετέλεσε στην επιλογή μου. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο έπαιξε η διάθεση και η βούληση της διοίκησης και του προπονητή. Ηταν εύκολο να δεχθώ την πρόκληση να έρθω εδώ. Εχω παίξει με τη Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε έχω εμπειρία και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό".

Σε ερώτηση για τον κόσμο που τον υποδέχθηκε, δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή. Μου είχαν πει τι θα γίνει, αλλά ήταν έκπληξη ο τρόπος που με υποδέχθηκε. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να τους δώσω χαρές".

Σε αυτό το σημείο έγινε... αντιπαραβολή με τις προγραμματικές δηλώσεις του Σισέ και τα 20-25 γκολ που εκείνος είχε υποσχεθεί κατά την άφιξή του: "Ο Τζιμπρίλ παίζει σε άλλη θέση. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε νίκες. Αν βάλω κάποια γκολ, ακόμα καλύτερα".

Οσο για το εάν θα πάρει το νούμερο 14 που είχε στη Λιόν, απάντησε: "Το φορούσα για πολλά χρόνια. Είναι καιρός να κάνω μια αλλαγή". Οταν του επισημάνθηκε ότι η φανέλα με το νούμερο 10 είναι ελεύθερη, γέλασε και απάντησε αινιγματικά: "Θα δούμε".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/280013.html

η πρωτη κινηση εγινε.να δουμε κ πισω τωρα. τουλαχιστον απο το γενικο διευθυντη κ κατω ολα δουλευουν

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1806 on: July 07, 2010, 16:24:49 pm »

Κάνε τον Γκόντζο πρόεδρο...

7/7/2010 2:57:57 μμ.

Για να μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι ο Πανούτσος και ο Καρπετόπουλος έκαναν κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα τη Δευτέρα, επειδή φιλοξένησαν τους τρεις πολυμετοχικούς κομπάρσους στην εκπομπή τους στον NovaΣΠΟΡ FM, οφείλω να επισημάνω το αυτονόητο.

Του Στέφανου Χάρη

Η συνεισφορά τους στην τέχνη και το ραδιόφωνο συνίσταται απλώς στο ότι ανάγκασαν τους αληθινούς πρωταγωνιστές (τον Γκόντζο, τον Γιώργο, τον Ιάκωβο και τ’ άλλα μέλη του άτυπου Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανενωτικός) να διακόψουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να τοποθετηθούν αμέσως μετά στο ραδιοφωνικό εξομολογητήριο του Δεσύλλα...

Οσο για το παραλήρημα του Πατέρα και την αήθη επίθεσή του στον Γιακούμπ των παναθηναϊκών καρδιών (Αντρέ, το έπιασες το υπονοούμενο;), ένα σχόλιο έχω να κάνω μόνο: ματαιοπονεί. Ο Κώστας μου δεν σκιάχτηκε κοτζάμ Βέργηδες και Βασιλαράδες, στον Νικόλα θα μασήσει; Τρανή απόδειξη της αντρειοσύνης του είναι ότι χθες, την ώρα που οι υπόλοιπες εφημερίδες έκαναν γαργάρα τα επίμαχα σημεία με τους πικάντικους χαρακτηρισμούς Πατέρα, η μαχητική «Derbynews» τα είχε αυτολεξεί. Ιδού τα «απαγορευμένα» (οσονούπω θα κυκλοφορήσουν και σε cd από την Touloumpas Records με τίτλο: Ελα να ζυγιστούμε αν Ν-τολμάς):

- Εχει γραφτεί και κάτι άλλο. Οτι η αντιπολίτευση που θα γίνει θα είναι τόσο σκληρή, ώστε το σύστημα Πατέρα θα πάει στον Μαρινάκη για να χάσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

«Ε, αυτό λοιπόν γράφει επί μια εβδομάδα στο οπισθόφυλλο αυτός ο καραγκιόζης που λέγεται Κώστας Γκόντζος».

- Κύριε Πατέρα, αν σας έλεγε κάποιος «καραγκιόζη», θα τον διέκοπτα, έτσι…

«Μα καθημερινά, κύριε Πανούτσο και κύριε Καρπετόπουλε, αυτό το φαιδρό υποκείμενο γράφει πράγματα τα οποία είναι…».

- Εδώ τα χαλάμε όλα έτσι. Πάντως δεν έχει γραφτεί από τον Κώστα αυτό. Εχει γραφτεί σε άλλη εφημερίδα. Θέλετε να πούμε ότι έγινε αναπαραγωγή; Εγινε αναπαραγωγή, εντάξει.

«Σας λέω ότι έγραφε το Σάββατο ότι πρέπει να βγω δημόσια να πω ότι δεν θα βοηθήσω τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Δηλαδή μου ζητούσε εμένα να βγω να πω το αυτονόητο. Μα είναι δυνατόν να κάτσω να απαντάω τώρα στον τουλούμπα;».

- Γιατί το χαλάσαμε στο τέλος; Είχαμε μια συζήτηση κόσμια. Αν υπάρχει κάποιος χαρακτηρισμός, ξέρετε, πρέπει να βγει μετά ο άλλος να απαντήσει.

«Και δεν βγαίνει ν' απαντήσει; Και τι είναι ο Γκόντζος να απαντήσει;» (Στο σημείο αυτό το σήμα του σταθμού χάθηκε. Σείστηκε η γη από το Μεγανήσι μέχρι το Γκόθαμ Σίτι λόγω της ύβρεως και έπεσε ο πομπός).

Αν είχε λίγο χιούμορ ο Τζίγκερ, έπρεπε να κάνει νέα παρέμβαση και να απαντήσει στον Πατέρα: «Θα σου πω εγώ τι είναι ο Γκόντζος. Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Μόλις τον χειροτόνησα» και στη συνέχεια να τον εγκαλέσει: «Τολμάς και καθυβρίζεις τον θεσμό; Δηλαδή κάνεις αυτό που καταδίκαζες τόσο καιρό;». Την άλλη μέρα θα μπορούσε ο Νικόλας με τη σειρά του να γράψει ένα άρθρο-ποταμό στην «Εξέδρα» και να τα χώσει στον νέο πρόεδρο για τις μεταγραφές, τον Φρέιτας του και τα τρε μπανάλ σανδάλια του, τη μεθεπόμενη να απειλούσε ο Γκόντζος ότι θα παραιτηθεί αν συνεχιστεί ο εναντίον του πόλεμος κ.λπ.

Ο,τι συμβαίνει και τώρα, δηλαδή, με τη μόνη διαφορά πως θα 'χε αποκατασταθεί η τάξη. Καθένας θα ήταν στη θέση που του πρέπει...

Οσο για το ποιος είναι ο Κώστας μου, να ενημερώσω τους αλεξιπτωτιστές και τους λοιπούς νεόκοπους παράγοντες, -οι οποίοι αν τους ρωτήσεις τι ήταν ο μεγάλος Μάρκο Βίλα, θα σου απαντήσουν «εξερευνητής»- ότι την απάντηση την έδωσε ο κόσμος. Οση ώρα ήταν οι δευτεράτζες στον αέρα, οι ακροατές του σταθμού μέσω Iντερνετ μετά βίας άγγιζαν τους 6.000. Μόλις όμως βγήκε στην πίστα ο Γκόντζος, έφτασαν τους 7.000 (μεταξύ των οποίων και ο πιστός ακροατής του Κώστα απ' το Ιράν -ο Αλί Καρίμι μάλλον) και διαρκώς αυξάνονταν. Στο τελευταίο δίλεπτο του διαγγέλματός του, μάλιστα, ήταν λίγο περισσότεροι απ' όλους όσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο…

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=14523&autid=26

Cheesy Cheesy

CyberCaesar

View Profile
« Reply #1807 on: July 08, 2010, 15:15:37 pm »

σημερα εγινε η κληρωση για την euroleague και ειμαστε με τσσκα, βαλενθια, εφες πιλσεν, αρμανι και ολυμπια λουμπλιανα. απο τον ομιλο περνανε 4 ομαδες.

απο το site της euroleague: "Perennial Greek League champion Panathinaikos will do its best to win what would be its fifth Euroleague title and its third in five years. "

δεν γνωριζουν οτι ο παναθηναικος εχει ηδη 5 ευρωπαικα ή θεωρειται ξεχωριστη διοργανωση μετα το 2001?
« Last Edit: July 08, 2010, 15:23:06 pm by CyberCaesar » Logged

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1808 on: July 08, 2010, 20:47:38 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=LaMZ3TR5JPE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LaMZ3TR5JPE</a>

τι μαλακες Grin

CyberCaesar

View Profile
« Reply #1809 on: July 08, 2010, 22:01:19 pm »

Grin Grin Grin αμα εχεις φαντασια

Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #1810 on: July 08, 2010, 22:09:04 pm »

Έχουν βγάλει και για Ολυμπιακό αντίστοιχο.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1811 on: July 09, 2010, 02:31:35 am »

Βαρδινογιάνεια     
08.07.10

Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι ανακοίνωση της θύρας 13 Κρήτης αλλά μια απλή αναφορά των γεγονότων που συνέβησαν στο στάδιο του Ρεθύμνου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επειδή το περιστατικό στα χτεσινά Βαρδινογιάννεια δεν πέρασε εντελώς απαρατήρητο όπως θα ήθελαν και δεν πρόλαβαν να το θάψουν πλήρως τα ΜΜΕ, και επειδή για το τι έγινε επικρατεί ένα ράδιο αρβύλα χωρίς προηγούμενο θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το τι  έγινε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 στο δημοτικό στάδιο Γάλου στο Ρέθυμνο.

Καταρχήν ανηφορίσαμε προς το γήπεδο περίπου 60-70 άτομα από όλους τους συνδέσμους της Κρήτης καθώς και Παναθηναικοί που αν και ανένταχτοι δεν επιθυμούν την επιστροφή της ΠΑΕ στη προ πολυμετοχικότητας κατάσταση.

Με αυτοκίνητα και μηχανάκια, οι περισσότεροι με διακριτικά του Παναθηναικού και των συνδέσμων μας φτάσαμε έξω από το γήπεδο. Εκεί χωριστήκαμε και αυτοί που φορούσαν διακριτικά πήγαν κανονικά από την είσοδο ενώ περίπου 10 άτομα χωρίς διακριτικά πήγαμε από την πίσω μεριά του γηπέδου και πηδώντας ένα φράχτη που είχε εκεί μπήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο  και πλησιάσαμε στο δεύτερο φράχτη που υπήρχε για το γήπεδο.

Εκεί απλώσαμε ένα πανί 20 μέτρων που έλεγε: ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΠΑΕ και μείναμε εκεί για λίγο. Ελάχιστα λεπτά αργότερα κάποιος άρχισε να τραβάει το πανί και στη προσπάθεια μας να το κρατήσουμε το έσκισε στη μέση, όταν είδαμε ότι είναι αστυνομικός με στολή τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό και απάντησε ¨γιατί έτσι μου αρέσει¨, ενώ όταν ζητήσαμε πίσω το πανί που πήρε αρνήθηκε να μας το δώσει.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν και κάποιοι μπράβοι από τη μέσα μεριά του φράχτη και μας ρώτησαν τι ήρθαμε να κάνουμε. Η απάντηση μας ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε εξαρχής, μια απλή διαμαρτυρία καθώς και να δείξουμε το τι θέλει ο κόσμος του Παναθηναικού προς τους  Βαρδινογιάννηδες μιας και δεν έχουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε με κάποιον άλλον τρόπο ή να μας ακούσουν. Ταυτόχρονα αστυνομικοί ήρθαν από πίσω μας και ο επικεφαλής τους μιλώντας μας ευγενικά μας είπε πως δεν επιτρέπει το πανί ή οτιδήποτε άλλο τρόπο αντίδρασης στο χώρο αυτό, απαντήσαμε ότι είναι δικαίωμα μας να διαμαρτυρηθούμε εφόσον ούτε επεισόδια προκαλούμε, ούτε τους αγώνες επιχειρήσαμε να διακόψουμε, ούτε προσπαθήσαμε οτιδήποτε άλλο που θα τους έδινε δικαιώματα για να μας εμποδίσουν.

Την ίδια ώρα τα παιδιά που ήταν στην κύρια είσοδο εμποδίστηκαν να μπούν καθώς η αστυνομία ήταν ενημερωμένη πως κάτι τέτοιο μπορεί να γινόταν και τους έδιωξαν πηγαίνοντας απειλητικά προς το μέρος τους και λέγοντας τους ότι δεν έχουν δουλειά εδώ. Φυσικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μιας και όρος απαράβατος για όλους ήταν το ότι δεν θα προκαλέσουμε κανενός είδους επεισόδια μιας και εκτός όλων των άλλων αυτό περίμεναν πολλά τσιράκια τους έτσι ώστε να πούν πως αμαυρώσαμε ένα αθλητικό γεγονός, πως προσβάλαμε τη μνήμη ενός νεκρού (του Παύλου Βαρδινογιάννη).

Στη συνέχεια και καθώς προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως δεν υπήρχε κάτι παράνομο στη παρουσία μας εκεί και πως θέλαμε απλά 10 λεπτά να διαμαρτυρηθούμε και στη συνέχεια θα αποχωρούσαμε ειρηνικά, ο επικεφαλής είπε πως θέλει 3 εκπροσώπους για να τους μιλήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Στην αρχή είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να πούμε με τον συγκεκριμένο μιας και δεν ασχολείται με τα της ΠΑΕ παρόλαυτα δεχτήκαμε να τον συναντήσουμε.

Τρία παιδιά από εμάς πήραν προς τη μεριά της εξέδρας όπου περίμενε ο Βαρδινογιάννης συνοδευόμενος από καμιά 20αριά άτομα ενώ προς εκείνη τη μεριά υπήρχαν πάνω από 70-80 αστυνομικοί τριγύρω. Στην αρχή πήγαν να τους βάλουν πίσω από κάτι αμάξια αλλά κατόπιν τους πήγαν μπροστά του όταν είπε να τους φέρουν εκεί. Μόλις πλησίασαν για να συζητήσουν το πρώτο που είπε ήταν ποιοι είστε ρε; Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Και ταυτόχρονα προσπάθησε να χτήπησει με το γόνατο στα γεννητικα όργανα  αυτόν που ήταν πιο κοντά του, ταυτόχρονα κάποιοι από αυτούς που ήταν τριγύρω του άρχισαν να χτυπάνε και τους υπόλοιπους ενώ φώναξε συλλάβετέ τους και φυσικά οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενώ κάποιος (όχι αστυνομικός) χτύπησε ένα από τα παιδιά στο λαρύγγι την ώρα που τα χέρια του ήταν ήδη πισθάγκωνα με χειροπέδες.

Οι υπόλοιποι τρέξαμε για να γλιτώσουμε τη σύλληψη ενώ ένα παιδί ακόμα τον συλλάβανε απέξω από το χώρο αυτόν και στη κατοχή του βρήκαν 2 καπνογόνα και όλους μαζί τους οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί τους έβαλαν σε ένα κελί αν και γενικώς τους συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όταν ήρθε ο επικεφαλής δήλωσε στους 3 πως δεν είναι κρατούμενοι και όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο είναι εκεί τους είπε: ¨Για την ασφάλεια σας¨ ενώ έβαλε να φρουρούν την είσοδο έτσι ώστε να μην μπεί κάποιος χωρίς την άδεια του και έτσι ίσως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τα παιδιά που ήταν μέσα μιας και όλοι οι αστυνομικοί τους έλεγαν τι πήγατε να κάνετε, με ποιόν πήγατε να τα βάλετε, αφού είναι κράτος εδώ κτλ.

Τελικά κατά τις 11 το βράδυ τους άφησαν ελεύθερους μιας και δεν είχαν κάτι άλλο για να τους κρατήσουν.

Το όλο σκηνικό απέδειξε πολλά πράγματα σε πολλούς από εμάς. Για το πώς αντιλαμβάνονται οι Βαρδινογιάννηδες τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, του τι παντελόνια φοράνε λέγοντας πως ελάτε να μιλήσουμε και στη συνέχεια να επιτίθεται ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος! Και κατόπιν να τους συλλαμβάνει.

Δείχνουν τη δύναμη που έχουν και πως τη χρησιμοποιούν, αλλά ταυτόχρονα και την αδυναμία τους στο να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, στο να επιτρέψουν την αντίθετη άποψη, στο να συμπεριφερθούν στους άλλους  σαν σε ανθρώπους και όχι σαν τη πλέμπα που έχουν συνηθίσει είτε να εξουσιάζουν απόλυτα είτε να τους γλύφει για να αποκομίσει οφέλη ή απλά να βρίσκεται υπό τη σκέπη τους.

Εμείς αυτό που αποδείξαμε είναι πως αντιδράσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν προς αυτούς, δεν είμαστε υπάλληλοι τους όπως δεν είμαστε κανενός είτε αυτός λέγεται Βγενόπουλος, είτε Πατέρας είτε όπως αλλιώς απλά αναφέρουμε αυτούς γιατί πολλοί θα τρέξουν να βρούν διάφορους δάκτυλους μιας και οι θεωρίες συνομωσίας είναι από τη μεριά τους στη καθημερινότητα και πάντα ακόμα και όταν δεν είχαν εχθρούς ιδιαίτερους στον κόσμο του Παναθηναικού επινοούσαν με το ζόρι είτε οι ίδιοι είτε τα τσιράκια τους έτσι ώστε να έχουν δουλειά και να πουλάνε εκδούλευση και δήθεν προστασία.

Ακόμα και μέσα στο άντρο τους, το Ρέθυμνο όπου οι περισσότεροι είτε είναι τσιράκια τους και γλύφτες είτε απλά τους φοβούνται και δύσκολα περίμεναν αντιδράσεις, δείξαμε πως δε φοβόμαστε να μιλήσουμε, να αντιδράσουμε, να πούμε αυτά που πιστεύουμε παρόλες τις συνέπειες και τις απειλές.

Δεν υποκινούμαστε από κανέναν και αυτό είναι που τους φοβίζει περισσότερο από όλα, πως πάνω από όλα βάζουμε τον Παναθηναικό μας και είμαστε δίπλα του στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα γήπεδα και στους δρόμους, ακόμα και στα κρατητήρια όταν χρειαστεί. Τα βάλαμε με αυτούς που είναι πάνω από νόμους, αστυνομίες ακόμα και πολιτικούς και έχουν τη δύναμη να μας εξαφανίσουν, ελέγχουν ακόμα και τα ΜΜΕ που κάποια μάλιστα με το γνωστό χαρτάκι που παίρνουν αντί ρεπορτάζ έγραψαν πως επιτεθήκαμε εμείς (!) καλά που δεν είπαν και για πρεζάκια εκεί προς το STAR…

Ευχαριστούμε τέλος όλα τα αδέρφια από όλη την Ελλάδα για τα μηνύματα τους και τη συμπαράσταση τους και πράγματι τη χρειαζόμαστε, να ξέρουμε ότι είστε εκεί δίπλα μας κάθε στιγμή και να ξέρετε πως κι εμείς παλεύουμε για όλους εσάς και για τον Παναθηναικό μας.

Υ.γ. Όλα αυτά μας έκαναν να θυμηθούμε και να κάτσουμε να διαβάσουμε αυτά που γράφαμε σε παλιότερες ανακοινώσεις μας τότε που εμφανίστηκε η ΠΕΚ και που είχαμε ξεκινήσει τον ανένδοτο, ακόμα πιο πρίν όταν είχαμε βγάλει το πανί που έλεγε: Ενωμένη Κρήτη, ενωμένη θύρα 13;;; και που είχε ξεκινήσει τότε την ένωση των συνδέσμων μας. Τώρα για ακόμα μια φορά μπαίνουμε μπροστά, όχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αφού μόνοι μας ούτε είμαστε τίποτα ούτε μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά δείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε τα πάντα, πως μπροστά τον κόσμο του Παναθηναικού κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι, να κάνουμε βήματα μπροστά, να πάρουμε αποφάσεις, να μη μένουμε στάσιμοι επειδή ¨έτσι είναι τα πράγματα¨ και επειδή ¨δε μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους¨ αλλά να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να πάρουμε κάποιες καταστάσεις στα χέρια μας δείχνοντας σε όλους πως και σκέψη έχουμε, και κρίση και άποψη, δε μας υποκινεί κανείς και έχουμε το κουράγιο να κάνουμε πράγματα για αυτό που αγαπάμε.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 – ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ

http://www.kriti13.gr/home/index.php?option=com_content&task=view&id=248&Itemid=1
CyberCaesar

View Profile
« Reply #1812 on: July 13, 2010, 16:22:24 pm »

Κωνσταντόπουλος λεει  kremala Idiot

patoho

View Profile
« Reply #1813 on: July 16, 2010, 00:42:35 am »

ναι ρε ειδες??

απο κει που καποτε ακουγοταν για προεδρος της δημοκρατιας εγινε προεδρος του Παναθηναικου...

ειμαι σε απογνωση
CyberCaesar

View Profile
« Reply #1814 on: July 19, 2010, 00:00:52 am »

Πάμε όπως το 2002...

Το τελευταίο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός το έχασε το 2002... Από εκείνη την ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, εκείνο το καλοκαίρι έφυγε ο μεγαλύτερος ίσως Ευρωπαίος παίκτης που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα...
Ήρθαν για να καλύψουν το κενό, νεαρά τότε παιδιά... Ο Τσαρτσαρής και ο Φώτσης. Την επόμενη χρονιά θα ερχόντουσαν οι Χατζηβρέττας και Μπατίστ, λίγο αργότερα θα έφτανε και ο Διαμαντίδης... Από τους "παλιούς" έμενε σταθερός μόνο ο αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης, που υπέγραφε ανανεώσεις μέσα σε δέκα λεπτά... Έμενε σταθερός πάντα ο Ομπράντοβιτς, αλλά και παίκτες όπως ο Μίντλετον, ο Καλαϊτζής, ο Κουτλουάι ή ακόμα και ο Λάκοβιτς που ήρθε το 2003...
Ο Παναθηναϊκός δεν έχανε πρωτάθλημα από τότε, δεν έχανε Κύπελλο από το 2005 και από την ανανέωση του, που άρχισε σταδιακά το καλοκαίρι του 2002, κατέκτησε φτιάχνοντας ένα συμπαγή κορμό παικτών, δύο Ευρωπαϊκά και συνολικά 16 τίτλους μέχρι φέτος.
Οι 25 άριδες το 2005 έγιναν 30άριδες και ίσως αυτό το καλοκαίρι είναι η καλύτερη λύση για το χτίσιμο μίας νέας ομάδας κάνοντας ακριβώς τα ίδια βήματα...
Κρατάει μία γερή βάση από τους "παλιούς" και ενισχύει το ελληνικό στοιχείο. Κανείς δεν ξέρει αν ο Καλάθης θα γίνει μεγάλος παίκτης, κανείς δεν ξέρει αν ο Περπέρογλου μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να γίνει ηγέτης της ομάδας, κανείς δεν ξέρει αν ο Παναθηναϊκός εμπιστευτεί νέους Έλληνες παίκτες, όπως αυτοί που ήδη πήρε (Καϊμακόγλου, Βουγιούκας) ή παίκτες από τις ακαδημίες του, που βγάζουν μάτια (Καραμαλέγκος, Μαραγκός, Δημακόπουλος) θα φτάσει πάλι σε 16 τίτλους μέσα σε οκτώ σεζόν, αλλά ίσως και να αξίζουν όλοι τους μία ευκαιρία...
Αλλά από την άλλη, πίστευε αλήθεια κανείς ότι ο Μπατίστ θα γίνει ο πιο συμπαγής ψηλός που έχει περάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό; Πίστευε ότι ο Διαμαντίδης θα εξελιχθεί στον καλύτερο Έλληνα παίκτη μετά τον Γκάλη που έβγαλε το μπάσκετ;
Και όπως έγινε το 2003, η ανανέωση μπορεί να γίνει σταδιακά. Το 2003 μαζί με τους πιτσιρικάδες είχε έρθει και ο Μακ Ντόναλντ... Γιατί φέτος να μην έρθει ο Σάτο; Και βάλτε μετά όπου τον Αλβέρτη τον Διαμαντίδη, όπου τους Φώτση και Τσαρτσαρή τους Καϊμακόγλου και Βουγιούκα, όπου τον Κουτλουάι το Νίκολας, όπου τον Μίντλετον τον Μπατίστ κλπ κλπ...

ΥΓ. Οι εποχές είναι διαφορετικές... Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από ότι ήταν το 2003 (και προς το παρόν πιο αδύναμος από πέρυσι), αλλά η συνταγή είναι δοκιμασμένη... και με δύο ακόμα προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός θα έχει την πιο πλήρης δωδεκάδα των τελευταίων ετών... Ακόμα και από το 2007!

http://prasinanea.gr/paraskinio/paraskinioBasket/article415698.ece

Pages: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 137 Go Up Print
Jump to: