• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:22:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:22:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 80
Guests: 115
Total: 195
DimKaratzas
diamantis
johnnypap
Argiris
moutdimi
Notac
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
qwertyuiop
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
BENEDICTVS
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
DK06
Nikos_313
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 216068 times)
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Green corner!!!
« Reply #1650 on: May 27, 2010, 01:26:15 am »

μεχρι και ο τσιλντρες πήγε να καρφώσει κ πετυχε στεφανι.   Shocked

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #1651 on: May 27, 2010, 01:29:06 am »

Quote from: CyberCaesar on May 27, 2010, 01:26:15 am
μεχρι και ο τσιλντρες πήγε να καρφώσει κ πετυχε στεφανι.   Shocked
Α1
Where amazing happens Cool

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #1652 on: May 27, 2010, 02:45:44 am »

Τελικά, άλλα τα προπονητικά μεγέθη μεταξύ των δύο ομάδων. Απλησίαστο επίπεδο.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1653 on: May 27, 2010, 15:34:41 pm »

Σνάιντερ:"Τεν Κάτε ο αντι-Μουρίνιο"!

Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε να έφυγε κακήν κακώς από την Ελλάδα, όμως η εκτίμηση που του έχουν παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν είναι μεγάλη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, που δήλωσε στην De Telegraaf πως ο Ολλανδός τεχνικός είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ίντερ.

"Είμαστε φίλοι και η φιλία μας είναι αρκετά στενή. Του είμαι ευγνώμων για το γεγονός πως με συμβούλεψε να φύγω από την Ρεάλ και να πάω στην Ίντερ. Στη συνέχεια χάρη στον Μουρίνιο κατέκτησα τρία τρόπαια, όμως το πιο σημαντικό είναι πως ευχαριστιέμαι και πάλι το ποδόσφαιρο.

Τόσο ο Τεν Κάτε όσο και ο Μουρίνιο είναι καλοί στην ψυχολογία. Βέβαια εκεί που ξεχωρίζουν είναι πως και οι δυο δουλεύουν καλά στην τακτική. Ο Τεν Κάτε έχει εμπειρία από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και ο Άγιαξ. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν η ιδανική λύση για την Ίντερ".

http://www.sport24.gr/html/ent/668/ent.363668.asp

Cheesy Cheesy Cheesy

Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #1654 on: May 27, 2010, 16:43:48 pm »

Άλλος με χιούμορ...

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1655 on: May 29, 2010, 15:34:18 pm »

Ο Πατέρας γνωρίζει από διαχείριση πλοίων όχι όμως από ποδόσφαιρο

Τον Κώστα Αντωνίου θεωρεί υπεύθυνο ο Χενκ Τεν Κάτε για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Ολλανδός προπονητής κατηγορεί ευθέως τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», ότι μεθόδευσε πίσω από την πλάτη του την απόλυσή του. Αποκαλύπτει ότι δέκα ημέρες νωρίτερα ο Αντωνίου, κάλεσε τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Τζόρβα, Βύντρα και Σπυρόπουλο σε συνάντηση, οπότε και ουσιαστικά αποφασίστηκε η καρατόμησή του.

Ο 55χρονος πρώην «κόουτς» του «τριφυλλιού» σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «contra.gr» δήλωσε:

► Για την απόλυσή του:
«Δεν περίμενα ότι θα απομακρυνόμουν από την ομάδα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Όταν χάσαμε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με 2-0 αισθάνθηκα μιαν ανασφάλεια, όμως όταν πέρασε η εβδομάδα και δεν συνέβη τίποτα δεν ανησυχούσα για το μέλλον μου».

► Για τον Αντωνίου: «Αυτός μεθόδευσε την απόλυσή μου. Δέκα ημέρες πριν απομακρυνθώ κάλεσε σε συνάντηση πέντε Έλληνες παίκτες, τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Τζόρβα, Βύντρα και Σπυρόπουλο. Όταν το είδα τον ρώτησα τι συμβαίνει και αυτός μου απάντησε ότι αφορούσε τα πριμ. Κάνοντας μιαν αναθεώρηση των πεπραγμένων, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ήταν το πρώτο σημάδι για την απόλυσή μου. Δεν πρόκειται να του ξαναμιλήσω ποτέ. Εγώ κάποτε τον υπερασπίστηκα γιατί με έφερε στον Παναθηναϊκό και ήμασταν ένα δίδυμο. Όμως τελικά αποδείχθηκε ανεπαρκής γι’ αυτή τη θέση, καθώς δαπάνησε πολλά χρήματα για παίκτες που δεν έκαναν στον Παναθηναϊκό. Βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση και δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί. Προτίμησε να μεθοδεύσει την απομάκρυνσή μου, προκειμένου να σώσει τη θέση του και όταν τελικά αποχώρησα δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο».

► Για τον Νικόλα Πατέρα:
«Δεν ήταν έντιμος μαζί μου, καθώς με ενημέρωσε ότι οι μέτοχοι αποφάσισαν την απομάκρυνσή μου. Όμως όπως αποδείχθηκε μου είπε ψέματα, καθώς οι μέτοχοι πληροφορήθηκαν την απόλυσή μου από το ραδιόφωνο.  Ο Πατέρας γνωρίζει πάρα πολλά για τη διαχείριση των πλοίων, αλλά ελάχιστα για το ποδόσφαιρο. Ο Αντωνίου είναι αυτός που τον ενημέρωνε για ότι συνέβαινε στην ομάδα και χρειαζόταν ανθρώπους που να τον βοηθούν Επίσης με την απομάκρυνσή μου γλίτωσε και πολλά χρήματα από το συμβόλαιό μου».

► Για τα λάθη του: «Ένα μόνο λάθος έκανα στο διάστημα που ήμουν στον Παναθηναϊκό και αναφέρομαι στην περίπτωση του Γκούμα. Με την προσφορά που είχε στην ομάδα δεν του άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Με ενημέρωσαν ότι ανανέωσαν το συμβόλαιό του για δύο χρόνια για επιβράβευση της προσφοράς του. Ο Γκούμας βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του και ένα χρόνο πριν έρθω εγώ στον Παναθηναϊκό δεν έπαιζε. Είπα στη διοίκηση ότι ο Γκούμας θέλει να παίζει, όμως εγώ δεν τον συμπεριλαμβάνω στα πλάνα μου και ότι το θέμα πρέπει να διευθετηθεί. Ζήτησα από τη διοίκηση να του πει την αλήθεια, γιατί η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Ακριβώς επειδή δεν αγωνιζόταν. Όμως κανείς δεν είχε το θάρρος να του πει τα πράγματα με το όνομά τους και έτσι έγινα εγώ ο κακός. Τον ενημέρωσα ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσω σε μεγάλα ματς και του πρότεινα να αναλάβει ένα ρόλο. Δηλαδή να παρακολουθεί με προσοχή την προπόνηση, γιατί στο μέλλον θα μπορούσε να γίνει προπονητής της ομάδας. Όμως δεν δέχθηκε και αποχώρησε».

► Για το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες θεωρούν ότι η αλλαγή προπονητή βοήθησε την ομάδα: «Ο Νιόπλιας δεν είναι καλύτερος προπονητής από μένα. Φέτος οδήγησε το δικό μου καράβι και το έφθασε στο νταμπλ. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερα γυμνασμένη ομάδα της Ελλάδας και αυτό αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Μπορεί ο Νιόπλιας να είναι ένας ευχάριστος «κόουτς», όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει τη δική μου εμπειρία, ενώ παράλληλα δεν χρειάστηκε να βελτιώσει την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι το πιόνι στη σκακιέρα των άλλων».

► Για τα αποδυτήρια: «Όσο καιρό ήμουν στην ομάδα τα αποδυτήρια ήταν μια χαρά. Δεν υπήρξαν καυγάδες και εντάσεις, όμως όταν έφυγα έμαθα ότι υπήρξαν κρούσματα διενέξεων. Εγώ προσπάθησα να αλλάξω τη νοοτροπία των παικτών και να τους κάνω να δουλέψουν. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν διαθέτουν νοοτροπία υψηλού επιπέδου και η εργασιακή τους αφοσίωση δεν είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχία, πολλές ομάδες παίζουν με περιορισμένο αριθμό Ελλήνων παικτών»

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=167684

και ολη η συνεντευξη στο contra:
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/275044.html

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1656 on: May 29, 2010, 15:56:08 pm »

εδω εχει καλύτερη αποφώνηση:

http://sport24.gr/html/ent/221/ent.364221.asp

απολαυστικός ο Χικ  Tongue

CyberCaesar

View Profile
« Reply #1657 on: May 30, 2010, 19:21:22 pm »

Το... νταμπλ του Μανού Τσάο!

Είναι μερικές φορές που το... παράδοξο κάνει την εμφάνισή του. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του τραγουδοποιού και τραγουδιστή, Μανού Τσάο, που εμφανίζεται (video) σε συναυλία να φοράει ένα πράσινο κασκόλ, που γράφει σε ελληνικά την λέξη νταμπλ!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Μανού Τσάο έχει κάποιο... δέσιμο με τον Παναθηναϊκό και το φετινό νταμπλ του, ωστόσο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό που επέλεξε να φορέσει στο κεφάλι του.

Τραγουδώντας το γνωστό κομμάτι του Clandestino εν μέσω μίας συναυλίας ο Μανού εμφανίστηκε με ένα μαντήλι στο κεφάλι του, που ήταν πράσινου χρώματος και έγραφε στα ελληνικά την λέξη νταμπλ!

O Μανού Τσάο πάντως είναι ποδοσφαιρόφιλος ενώ έχει γράψει και κομμάτι για τον Ντιέγκο Μαραντόνα...

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=1G3SP8LVWkQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1G3SP8LVWkQ</a>

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/85579-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BF

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
CyberCaesar

View Profile
« Reply #1658 on: May 30, 2010, 23:43:53 pm »

ημασταν λιγο ατονοι σημερα. σε κακη μερα μπατιστ-σπανουλης. και ναι ο ολυμπιακος βαζει κ τριποντα  Cheesy

galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1659 on: May 31, 2010, 02:32:16 am »

ωραιο ματς σημερα Smiley
αν συνεχισουμε ετσι να χανουμε βολες(και αμαρκαριστα τριποντα Roll Eyes) δεν κανουμε τπτ στο οακα Sad

γιαννακης στη συνεντευξη τυπου "Είχαμε υπομονή και επιμονή"
http://www.redplanet.gr/html/ent/565/ent.269565.asp

ρε π...στη μου επιτηδες το κανει??? Grin
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1660 on: May 31, 2010, 17:17:26 pm »

Παρελθόν ο Αντωνίου!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=66157
CyberCaesar

View Profile
« Reply #1661 on: May 31, 2010, 19:18:43 pm »

καλυτερα. σημασια εχει ποιος θα ρθει. ο μπεκιος ηταν αυτος π κατηγορησαν για τα λαβαρα απο το μπασκετ π κατεβηκαν στη γιορτη των 100 χρονων κ καποιοι το συνεδεσαν με προεδρια θαναση στην παε

CyberCaesar

View Profile
« Reply #1662 on: May 31, 2010, 20:09:22 pm »

συναντηση τζιγγερ με οργανωμενους???? ενδιαφερον θα εχει

CyberCaesar

View Profile
« Reply #1663 on: June 02, 2010, 23:52:51 pm »

Spanoulis is back

ωραιο παιχνιδι με μεγαλες αλλαγες στο σκορ. ευτυχως παιξαμε πολυ καλα στο 4ο δεκαλεπτο. ο ολυμπιακος στην αρχη ειπε να βαλει κ τα χρωστουμενα 3ποντα απο το 1ο ματς. 

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1664 on: June 02, 2010, 23:54:32 pm »

σήμερα έπρεπε να σκοτώσουμε και τα κοράκια που στο κατάλληλο σημείο βάλανε το χεράκι τους
κρίμα Γιαννάκη και παίκτες, πρώτα πρώτα κρίμα για τον ιδρώτα σας
Pages: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 137 Go Up Print
Jump to: