• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:33:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:33:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 91
Total: 155
dnikoa
andreaspaper
ioannisdamantis
themisb
despoina15
apob
kathrin_p
gkg
kakousios
Pastellaki
Gone_Forever
Aris★
giorgosss03
tourlaza
chriskazakos
mgrivab
annaparask
gkaramp
mrotskos
giorgos_skl
Petross
mdimitrig
hacky
Captain
matrozos
aggp
Mr Watson
Dimos Bachlas
kapoutsi
stavros0201
shamaelas
Marihouan820
akiousia
meni
3rdDegreeBurn
ArsenD
jimalexoud
sofaki
xristodoulou
George_RT
sterlouk
almpandr
egiannoula
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
papaloui
jim_sklab
Smaragda
nmpampal
eleftheria
mmikelo
Nikoletta
fkagk
Petran25
nikitask
Kv
lina_zs
Nicotre
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
Panagismark
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Εκδηλώσεις - Ημερίδες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 Go Down Print
Author Topic: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ  (Read 30143 times)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ
« Reply #60 on: May 05, 2007, 12:28:57 pm »

Αρκεί να είναι απ'τα καίνούρια...Έχω κατέβει παλιότερα Αθήνα, με παλιό απλό, και δεν παλεύεται...7μιση ώρες, με διπλά εισιτήρια, πρακτικά στη μισή διαδρομη χωρίς θέση...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #61 on: May 05, 2007, 13:44:30 pm »

Μήπως  ξέρει  κάποιος  πότε  είναι η  προθεσμία  μέχρι  την  οποία  μπορούμε  να  δηλώσουμε  συμμετοχή? Γιατί  με  ενδιαφέρει  αλλά  δεν  ξέρω ακόμα  αν  θα  μπορέσω  να  κατέβω...
ikoufis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #62 on: May 05, 2007, 13:51:24 pm »

Quote from: corina on May 05, 2007, 12:28:57 pm
Αρκεί να είναι απ'τα καίνούρια...Έχω κατέβει παλιότερα Αθήνα, με παλιό απλό, και δεν παλεύεται...7μιση ώρες, με διπλά εισιτήρια, πρακτικά στη μισή διαδρομη χωρίς θέση...
500 από αθήνα 501 από θεσσαλονίκη 5.30 ώρες
502 απο αθήνα 503 από θεσσαλονίκη 6 ώρες
Ολα τα βαγόνια καινούρια.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #63 on: May 05, 2007, 14:36:29 pm »

Quote from: paris on May 05, 2007, 02:09:55 am
Εγώ πάλι θα λεγα να φύγουμε Πέμπτη, αλλά με το απλό των 12:43. Να κάνουμε και καμια βόλτα το βράδυ Smiley  Εκτός κι αν παίζουνε μαθήματα ή εργαστήρια οπότε πάσο..

Την Πέμπτη έχω ένα εργαστήριο στα Ψηφιακά νομίζω το πρωί!!Αν τα προλαβαίνω είμια +1 στην πρότασή σου!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #64 on: May 05, 2007, 15:42:15 pm »

Quote from: pandora on May 05, 2007, 13:44:30 pm
Μήπως  ξέρει  κάποιος  πότε  είναι η  προθεσμία  μέχρι  την  οποία  μπορούμε  να  δηλώσουμε  συμμετοχή? Γιατί  με  ενδιαφέρει  αλλά  δεν  ξέρω ακόμα  αν  θα  μπορέσω  να  κατέβω...
Ε δηλωσε δεν εχεις κατι να χασεις (αφου ειναι δωρεαν)! Και αν δεν ερθεις δεν τρεχει και τιποτα... Tongue

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: May 08, 2007, 01:39:20 am »

Αγαπητέ κύριε / κυρία ,

Σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή σας στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Περαιτέρω πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας .Για οποιαδήποτε άλλη απορία επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : info-sfhmmy@ece.ntua.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και σας περιμένουμε κοντά μας στις 25 και 26 Μαΐου.

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή

Wink
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #66 on: May 29, 2007, 12:05:59 pm »

Quote from: gpap on February 26, 2007, 21:54:15 pm
Για την οργάνωση ενός συνεδρίου χρειάζεται περίπου κανένα εξάμηνο. Και βέβαια όσο πιο νωρίς γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις τόσο το καλύτερο. Συνεπώς όταν ένα συνέδριο σε διαρκή βάση (γιατί για ..θεσμοθέτηση μιλάμε) γίνεται κάθε χρόνο, πρακτικά η δουλειά του επόμενου συνεδρίου αρχίζει ..λίγο πριν την έναρξη του προηγούμενου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε (πρακτικά) ούτε πότε θα γίνει το πρώτο.

Αρα η πρόταση για διετία είναι λίγο πιο ..ρεαλιστική. Και φυσικά θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που θα συνεχίζεται και δεν θα γίνει 2 φορές και θα ..πεθάνει. Από πρακτικής σκοπιάς μόνο τα 3 τμήματα (ΕΜΠ, ΑΠΘ και Πάτρα) μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Η Ξάνθη δεν έχει δείξει ενδιαφέρον πχ για τις εκδηλώσεις του PowerEd (φυσικά μπορεί οι εκεί τηλέπ να είναι πιο δραστήριοι από τους ενεργειακούς...λέμε τώρα) και γενικά τους ...φοβάμαι. Τα νέα τμήματα δεν ..παίζουν (λόγω ελλείψεων γενικά).

Αρα αν μιλάμε για κάτι που θα πηγαίνει ..ρολόι ανάμεσα στα 3 τμήματα, το ετήσιο γίνεται πολύ ...βαρύ και πιεστικό και χρονικά και οικονομικά. Φυσικά, είναι απόλυτα κατανοητό ότι καθώς οι εργασίες θα πηγάζουν κυρίως από διπλωματικές, ο καθένας σκέφτεται ότι πιθανά να χάσει ..την ευκαιρία. Αλλά έχω την εντύπωση ότι με μια μικρή ..επέκταση του όρου ..φοιτητές ώστε να συμπεριλάβει και αυτούς που αποφοιτούν πριν 1 χρόνο, όλοι μπορεί να έχουν την ευκαιρία τους.

Αυτά όμως καλό είναι να τα συζητήσουμε από κοντά. Ισως, μιάς και η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου είναι συνάδελφοί σας φοιτητές, θα ήταν καλό να γίνει κάποια επαφή με e-mail να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

Λοιπόν....Από ό,τι μάθαμε εκεί: Υπάρχει σαφώς η διάθεση - ιδιαίτερα αφού η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη - το συνέδριο να είναι ετήσιο. Από τις τελευταίες ομιλίες που έγιναν από την επιστημονική επιτροπή, σχεδόν δε μας άφησαν επιλογή για το επόμενο. Ανέφεραν ότι σίγουρα θα υπάρξει του χρόνου 2ο συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ, και το πιθανότερο, 99% στην Αθήνα....

Μάθαμε μετά από ερώτηση του Πάρη στα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής (οι οποίοι το πιθανότερο του χρόνου δε θα είναι οι ίδιοι, γιατί τελειώνουν), ότι γενικά δεν υπάρχει η διάθεση να αλλάξει η επιστημονική επιτροπή...

Οπότε μάλλον χλωμό για του χρόνου να γίνει εδώ, αλλά αν θέλουμε να το κάνουμε σε 2 χρόνια, όπως είχε προτείνει ο κ. Παπαγιάννης αρχικά, καλό είναι να κινήσουμε τις διαδικασίες νωρίς... Wink

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
paris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #67 on: May 29, 2007, 13:54:47 pm »

Καλησπέρα!

Κλείνοντας το συνέδριο, μίλησε ένας καθηγητής από την οργανωτική και αυτό που τουλάχιστον καταλάβαμε όλοι ήταν ότι το συνέδριο θα γίνει μάλλον και του χρόνου στην Αθήνα, που εκτός από τα λεφτά και τα πρωταθλήματα, μας παίρνει και τα συνέδρια τώρα Smiley  Όπως τα είπε η Κορίνα. Βέβαια, μιλώντας αργότερα με τα παιδιά της οργανωτικής μας είπαν ότι αυτό που ήθελε να κάνει ο καθηγητής τους ήταν να δώσει κίνητρα σε παιδιά από άλλες πόλεις να αναλάβουν την διοργάνωση...Τέλος πάντων!

Πάντως τα παιδιά ήθελαν γενικά το συνέδριο να γίνεται κάθε χρόνο, αλλά σε άλλη πόλη. Αν είναι να γίνεται μεταξύ 3 πόλεων, τότε καλύτερα να γίνεται ανά 2 χρόνια, για διάφορους λόγους. Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να μπει στην διοργάνωση και η Ξάνθη, οπότε να γίνεται ανά χρόνο...Ας αποφασίσουμε όμως πρώτα εμείς αν θέλουμε να το κάνουμε και πότε. Ας βρεθούμε όσοι ενδιαφερόμαστε -φοιτητές και καθηγητές- μες την βδομάδα να αποφασίσουμε.Και επειδή gpap νομίζω ότι δεν θέλει εξάμηνο αλλά χρόνο, καλύτερα ας βιαστούμε! Τηλέφωνα και mail παιδιών και καθηγητών της οργανωτικής από κάτω έχουμε, όσο πιο γρήγορα επικοινωνήσουμε μαζί τους, τόσο το καλύτερο...

http://www.pefkoshouses.gr/
netronio
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Ξένοι λοιπόν???

View Profile
« Reply #68 on: May 29, 2007, 15:47:13 pm »

Μίλησα με 2 παιδιά της οργανωτικής επιτροπής για το θέμα της αλλαγής της πόλης του συνεδρίου.

Αυτό που μου είπαν είναι ότι επειδή ήταν το πρώτο συνέδριο, προτιμούνε να γίνει για λίγα χρόνια στην Αθήνα ώστε να καθιερωθεί. Γενικώς την σκέψη να γίνεται κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος τους φαίνεται ελκυστική αλλα για αργότερα όταν θα έχει στρώσει λίγο το πράγμα.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα)  παιδιά της οργανωτικής επιτροπής είναι 5ο έτος οπότε αν δεν βρεθούν αντικαταστάτες τους για την επόμενη φορά, είναι πιθανό να θέλουν να "πασάρουν" το συνέδριο σε κάποιους που θα δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Έχω ακούσει για κοπέλες που έχουν πάει με το μισό χωριό μου.
Έχω ακούσει για κοπέλες που έχουν πάει με τη μισή Καρδίτσα.
Έχω ακούσει για κοπέλες που έχουν πάει με τη μισή Θεσσαλονίκη

Εγώ ρε γαμώτο γιατί είμαι πάντα στο άλλο μισό?????
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #69 on: May 29, 2007, 16:10:24 pm »

Quote from: paris on May 29, 2007, 13:54:47 pm
Καλησπέρα!

Κλείνοντας το συνέδριο, μίλησε ένας καθηγητής από την οργανωτική και αυτό που τουλάχιστον καταλάβαμε όλοι ήταν ότι το συνέδριο θα γίνει μάλλον και του χρόνου στην Αθήνα, που εκτός από τα λεφτά και τα πρωταθλήματα, μας παίρνει και τα συνέδρια τώρα Smiley  Όπως τα είπε η Κορίνα. Βέβαια, μιλώντας αργότερα με τα παιδιά της οργανωτικής μας είπαν ότι αυτό που ήθελε να κάνει ο καθηγητής τους ήταν να δώσει κίνητρα σε παιδιά από άλλες πόλεις να αναλάβουν την διοργάνωση...Τέλος πάντων!

Grin 8)

απαράδεκτες οι δικαιολογίες... τελοσπάντων....
κλασσικοί Αθηναίοι Tongue Cheesy

πιστεύω κι εγώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που θα γίνει μετά από 2 χρ'ονια, αν φυσικά υπάρχει η όρεξη, αλλά θέλει δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής όντως έτρεξαν πάρα πολύ για να γίνει αυτή η διοργάνωση,παρά τις ατέλειές της, και ίσως έτσι το θεωρούν λιγάκι "δικό τους παιδί". Ωστόσο όμως θα πρεπε να είναι κάτι που θα ανήκει απο δώ και μπρός σε όλους τους φοιτητές ηλεκτρολόγους της χώρας (αλλιώς τί το ονομάσανε "πανελλήνιο?" Cheesy)

ένας ακόμη λόγος που θέλουν πιστεύω, και οι καθηγητές τους να γίνει ξανά στην Αθήνα, είναι για να πάρει ξανά τα εύσημα το Μετσόβειο και οι καθηγητές του Μετσοβείου (παρατήρησα ότι το 90% των καθηγητών που αναφέρθηκαν τα ονόματά τους ήταν καθηγητές του ΕΜΠ όλως τυχαίως) οπότε πιστεύω αν μας βοηθήσουν και οι καθηγητές μας, που θα μπορούσαν άνετα να διεκδικήσουν τα... "πρωτεία" από τους συναδέλφους τους στην Αθήνα (εμείς άλλωστε έχουμε καλύτερο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό Grin Tongue Cheesy πλάκα κάνω φυσικά,κλασσική Θεσσαλονικιά) θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη διοργάνωση. Αλλά χρειάζεται να πιέσουν και καθηγητές μας ίσως.

Αυτά από εμένα - που πραγματικά μου άρεσετο συνέδριο αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο - και θα γίνει, από εμάς!! Peace
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #70 on: May 29, 2007, 16:48:40 pm »

Quote from: paris on May 29, 2007, 13:54:47 pm
Ας αποφασίσουμε όμως πρώτα εμείς αν θέλουμε να το κάνουμε και πότε. Ας βρεθούμε όσοι ενδιαφερόμαστε -φοιτητές και καθηγητές- μες την βδομάδα να αποφασίσουμε.Και επειδή gpap νομίζω ότι δεν θέλει εξάμηνο αλλά χρόνο, καλύτερα ας βιαστούμε! Τηλέφωνα και mail παιδιών και καθηγητών της οργανωτικής από κάτω έχουμε, όσο πιο γρήγορα επικοινωνήσουμε μαζί τους, τόσο το καλύτερο...

Καλή ιδέα, μια που έχουμε φρέσκια την εμπειρία, να μαζευτούμε όντως κάπου εδώ κοντά, αν υπάρχει η διάθεση. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι ότι για λίγο καιρό ακόμη θα υπάρχει επικοινωνία με την οργανωτική επιτροπή, καθώς υπάρχει και μία εκκρεμότητα με τα πρακτικά, που δεν έφτασαν να μοιραστούν σε όλους. Οπότε τουλάχιστον για αυτό θα κρατήσουμε φαντάζομαι επικοινωνία. Ευκαιρία είναι να έχουμε και μια πρώτη συνεννόηση και για το επόμενο συνέδριο.

Όσοι έχετε διάθεση, προτείνετε πότε να συναντηθούμε!! Κ. Παπαγιάννη, πρέπει να περιμένουμε και το δικό σας Ο.Κ. νομίζω...!! Smiley

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #71 on: May 29, 2007, 17:07:08 pm »

Quote from: netronio on May 29, 2007, 15:47:13 pm
Μίλησα με 2 παιδιά της οργανωτικής επιτροπής για το θέμα της αλλαγής της πόλης του συνεδρίου.

Αυτό που μου είπαν είναι ότι επειδή ήταν το πρώτο συνέδριο, προτιμούνε να γίνει για λίγα χρόνια στην Αθήνα ώστε να καθιερωθεί. Γενικώς την σκέψη να γίνεται κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος τους φαίνεται ελκυστική αλλα για αργότερα όταν θα έχει στρώσει λίγο το πράγμα.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα)  παιδιά της οργανωτικής επιτροπής είναι 5ο έτος οπότε αν δεν βρεθούν αντικαταστάτες τους για την επόμενη φορά, είναι πιθανό να θέλουν να "πασάρουν" το συνέδριο σε κάποιους που θα δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Δεν καταλαβαίνω γιατί για να καθιερωθεί θα πρέπει να γίνεται ξανά και ξανά στην Αθήνα.Μήπως μετά αυτό που θα καθιερωθεί είναι να γίνεται στην Αθήνα και όχι το ίδιο το συνέδριο;Επίσης καλό είναι να γίνει και σε άλλες πόλεις,ώστε να μπορέσουν παιδιά κι από αλλού να παρακολουθήσουν το συνέδριο,διότι αυτό που συνέβη ήταν να έχουμε 700 τουλάχιστον άτομα από το ΕΜΠ,που ήταν δίπλα και είπαν "Δεν πάω να το παρακολουθήσω,αφού γίνεται που γίνεται εδώ",και 70 Θεσσαλονικείς και άλλοι 70 Πατρινοί.Επίσης είχαν 20 καθηγητές που αξιολογούσαν τις παρουσιάσεις,οι 15 εκ των οποίων ήταν από το ΕΜΠ...
Οπότε forza τα πανιά για να αναλάβουμε την οργάνωση,καλή διάθεση και θέληση να υπάρχει...!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #72 on: May 29, 2007, 17:16:11 pm »

Συμπλήρωση: Αν δεν είναι έτοιμοι οι Αθηναίοι (που δεν είναι από όσο κατάλαβα, δεν υπάρχει νέα οργανωτική επιτροπή) γιατί κόβονται έτσι? Απορία...

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #73 on: May 29, 2007, 17:24:08 pm »

??????????????????????????????????

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: May 29, 2007, 18:32:58 pm »

Προφανώς η πρότασή μου παραμένει ανοιχτή (και ζεστή) στο βαθμό που και εσείς έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε (στο κάτω κάτω είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ συνέδριο!)
Η πρόταση για μετά τα 2 χρόνια είχε το νόημα ότι θα γίνεται ανά διετία. Αν το θέλουν (ποιοι????) να γίνεται σε ετήσια βάση, εμείς μπορούμε να 'χτυπήσουμε΄και το επόμενο.

Η εμπειρία πάντως από αντίστοιχες εκδηλώσεις (πχ Powered) δείχνει ότι 'παίζουν' κυρίως ΕΜΠ, Πάτρα και εμείς. Η Ξάνθη συνήθως απουσιάζει.

Είμαι στη διάθεσή σας να κάνουμε μια συνάντηση για ..προγραμματισμό και να τα πούμε από κοντά. Και τους υπόλοιπους καθηγητές θα σας τους βρω εγώ.

ΓΠ
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 Go Up Print
Jump to: