• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:17:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:17:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 110
Total: 120
Saint_GR
rafail zisiadis
noys
tzortzis
Giannis_Kako
NET2GRID
Theislander
alexiosmara
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?  (Read 73932 times)
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
Re: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
« Reply #345 on: March 21, 2007, 22:29:18 pm »

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12650.msg250984#msg250984
Achilleas_7
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #346 on: March 25, 2007, 21:17:06 pm »

Quote from: alexzlat on March 21, 2007, 17:03:18 pm
Quote from: Juan on March 21, 2007, 05:52:17 am
Πες τα αγόρι μου..! Μη μασάς!

Απ'έξω η ταμπέλα το γράφει ξεκάθαρα:

"Ελάτε εδώ να πείτε τον πόνο σας"

Καληνύχτα μας... και καλή τύχη.

Όπως τα λες Juan...

Άλλους τους πονάει... και άλλους στα π@π@ρια τους

Φίλε μου αυτοί που είναι στα π@π@ρ... είναι και η συντριπτική πλειοψηφία κι αυτό φυσικά φαίνεται στην τεράστια αποχή των Γ.Σ. Που πήγαν τα τουλάχιστον 2000 ατομα ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι; Γιατί μένουμε στο τέλος μόνο 500 στην ψηφοφορία; Που είναι όλοι αυτοι των οποίων οι γονεις παραπονιούνται πως η κατάληψη πάει πίσω τα παιδιά και θα αναγκαστούν να κάνουν επιπλέον έξοδα;Η απάντηση είναι μία. Όλοι αυτοί πίνουν καφέδες και ποτά και κάνουν και γαμω τις ζωές τους τελευταίους τρεις μήνες. Έχουν βολευτεί με την κατάσταση, περνούν ζωή και κότα και σου λένε: " κάτσε τώρα που έχει κατάληψη να περάσουμε καλά,σιγά μην πάμε να ψηφίσουμε και τελειώσει η κατάληψη και ποιός κάνει μαθήματα και εξετάσεις τώρα που ξεμάθαμε...". Δυστυχώς κάπως έτσι έχει η πραγματικότητα για αρκετούς φοιτητές αλλά ευτυχως υπάρχουν κι αυτοί που δίνουν βροντερό παρών στους δρόμους (στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνομαι) και θυμίζουν σε αυτούς που πρέπει πως η γενιά μας υπάρχει και αντιστέκεται

Edited by Moderator: Διόρθωση quote.
« Last Edit: March 30, 2007, 13:20:02 pm by Alexkasgr » Logged
natassa
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #347 on: March 26, 2007, 17:26:55 pm »

Quote from: th_oikonomou on February 22, 2007, 14:39:36 pm
Πείτε τη γνώμη σας αναφορικά με το πότε νομίζεται οτι πρέπει να σταματήσει η κατάληψη του τμήματός μας, έτσι ώστε η γνώμη σας να ληφθεί υπ'οψιν από την επόμενη Γενική Συνέλευση.

Άνοιξα το topic αυτό μιας και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο αλλά και γιατί εκτός από τα πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα υπάρχουν και πρακτικά - καθημερινά προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Στο  topic αυτό δε συζητάμε αν είναι ή όχι σωστό το νομοσχέδιο αλλά αποκλειστικά και μόνο για την κατάληψη σαν μορφή πάλης. (Ίσως αυτό να είναι πολύ πεζό - ίσως και πάλι όχι.)

Καλό θα είναι να διατυπώνετε τεκμηριωμένες απόψεις.

Προσωπικά, δε βλέπω τη σκοπιμότητα του να συνεχίζουμε να κρατάμε τη σχολή κλειστή από τη στιγμή που όπως φαίνεται οι αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον μια ακόμα τετραετία και με τη λογική αυτή θα πρέπει να έχουμε τη σχόλή κλειστή μέχρι το 2012!!! Επιπλέον, μου κακοφαίνεται το γεγονός οτι φίλοι μου στο ΠΑΜΑΚ έχουν ήδη "ξεμπερδέψει" με την εξεταστική τους ενώ εμείς δεν ξέρουμε ακόμα το αν και πότε θα γίνει. Τέλος, πληροφοριακά να αναφέρω οτι στην ιατρική η εξεταστική μάλλον θα χαθεί οριστικά.

Για να μη κατηγορηθώ για φυτό ή καταληψιοσπάστης να πω προκαταβολικά οτι δεν έχω αρχίσει ακόμα το διάβασμα και σε όλες τις προηγούμενες συνελέυσεις έχω ψηφίσει υπέρ της κατάληψης.

edited: Μετατροπή τίτλου σε πεζά γράμματα
Ixpiyacoc
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #348 on: March 27, 2007, 15:27:35 pm »

"Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?"

Θα έπρεπε πριν τουλάχιστον δύο εβδομάδες...

Μένω πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια και όπως επιστρέφω σπίτι περνάω από μέσα. Πάνω κάτω περνάω τρεις φορές μέσα από το Πανεπιστήμιο.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες η επάνδρωση της κατάληψης είναι αστεία. Μετά βίας υφίσταται καν. Πρωί-απόγευμα θέμα είμαι να πετύχεις τέσσερα-πέντε άτομα σε όλο τον διάδρομο από Αρχιτέτονες, Πολιτικούς κτλ. Αντιθέτως πολλοί την έχουν κάνει εδώ και καιρό για τα σπίτια τους και η πληρότητα στις φραπετέριες είναι +250%.

ΔΕΝ έχει σημασία πόσοι είναι υπέρ της κατάληψης όπως εκφράζονται μέσα από τόπικς, φόρουμς, πληκτρολόγια, ποντίκια κτλ
ΔΕΝ έχει σημασία πόσοι πάνε και σηκώνουν τους αγκώνες τους στις ΓΣ και μετά ναρκισσεύονται για την δημοκρατικότητά τους

Σημασία έχει πόσοι πάνε και την στηρίζουν στην πράξη.
Λόγω χαμηλότατης συμμετοχής, θεωρώ ότι από πλευράς συντονιστικού θα ήταν δείγμα ήθους και τιμιότητας να αποφασίζονταν η λήξη την κατάληψης εδώ και καιρό. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Αν οι φοιτητές συμμετέχουν, οι κινητοποιήσεις θα είναι μαζικές και θα υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας. Αν όχι θα περάσουν τα αιτήματα της άλλης πλευράς.

So fucking what? Από πότε οι φοιτητές-αυριανοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ντε φάκτο δίκαιο και η κάθε κυβέρνηση είναι ο δαίμονας; Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η κατάληψη να περιφέρεται σαν λείψανο και οι φοιτητές να προσδωκούν το θαύμα από ψόφιες σάρκες.

Η άλλη έλεγε χθες ότι πρέπει να συνεχιστεί η κατάληψη διότι, άκουσον άκουσον, η ΑΔΕΔΥ εδέησε να συμπράξει με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών και κάτι γίνεται και με την ΕΥΑΘ οπότε χρειαζόμαστε το Πανεπιστήμιο σαν ορμητήριο.

Ορμητήριο!!!Το Πανεπιστήμιο!!!Το οποίο φτιάχτηκε με το λεφτά των φορολογουμένων, ο ρόλος του να είναι ορμητήριο! Και αυτό θα το αποφασίσει ο κάθε φοιτητής ο οποίος επειδή και καλά έγραψε Φυσική και Χημεία 17 και όχι 15 ας πούμε τώρα πέρασε Πολυτεχνείο. Και μαζί με τον ΑΕΜ του νομίζει ότι έχει γίνει ο σούπερ-ντούπερ ανυπόταχτος αντάρτης - τιμής ένεκεν.

Μπράβο στη ελάχιστη μειοψηφία που αγωνίζεται τόσο καιρό. Δεν είναι φυσικά τα 300 άτομα που τεντώνουν τα χέρια τους ή φωνασκούν για πέντε ώρες στις ΓΣ. Είναι τα 30 που αφιερώνουν έστω και πέντε λέπτα με το να στηρίξουν την κατάληψη έμπρακτα. Προκειμένου να μην καταλήξει η κατάληψη να παίζει τον ρόλο του Βησσαρίωνα, και να μην απαξιωθεί η προσπάθεια των λίγων ατόμων με φιλότιμο, πιστεύω ότι η πιο τιμητική έξοδος θα ήταν αυτή. Αν μη τι άλλο μπορεί και να ευαισθητοποιηθεί κανείς.

Αλλά απόψεις στυλ ο αγών μας είναι uber alles και θα νικήσουμε πάση θυσία ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουν θέση στο φοιτητικό κίνημα. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

''Well, I've changed music four or five times. . . . What have you done of any importance other than be white?'' - Miles Davis

Andy Mckee
http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4
Israel Kamakawiwo'ole
http://www.youtube.com/watch?v=Pe5p1BXNCQM
morpheas83
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #349 on: March 29, 2007, 01:49:06 am »

Σκεφτόμουνα με το σατανικό μου μυαλό Roll Eyes,μήπως (λέμε τώρα,υποθετικά μιλώντας)
θα ήταν καλύτερο να χαθεί το εξάμηνο και να δώσουμε δύο άνετες εξεταστικές Φεβρουαρίου και Σεπτεμβρίου, παρά δύο συμπτυγμένες των δύο βδομάδων η καθεμία.Πιο πολλά μαθήματα θα περνούσαμε... Undecided
Αντε,καλό τσούγκρισμα,βρε...............

Υ.Γ.Για να προλάβω αντιδράσεις , η παρανοική και αμφισβητήσιμη αξία της παραπάνω σκέψης έγκειται στον αντισυναδελφικό και ατομικιστικό της χαρακτήρα...

Τα καλύτερα έρπονται...
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #350 on: March 29, 2007, 02:42:49 am »

Εγώ έχω ακούσει πάντως πως η εξεταστική του χειμ. εξαμήνου δε χάνεται με τίποτα (ελέω τομέα) και πως το θερινό εξάμηνο δεν χάνεται με τίποτα (γιατί θα προκληθεί συμφόρηση του χρόνου που θα υπάρχουν δύο φουρνιές στο 2ο εξάμηνο, η οποία μάλιστα θα επαναλαμβάνεται κάθε θερινό εξάμηνο για τα προσεχή 5 έτη). Άρα μάλλον θα χαθεί η θερινή εξεταστική ή αυτή του Σεπτέμβρη. Σύντομα θα μάθουμε παίδες. Λίγη υπομονή ακόμη...

Neuken in de keuken
snake5
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

just try to COD me...

View Profile
« Reply #351 on: March 29, 2007, 03:24:00 am »

ρε σεις,όσοι ακόμα θέλετε κατάληψη,
πείτε μου ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε εσάς που ακόμα και τώρα,μετά τα όσα έχουν ή καλύτερα δεν έχουν γίνει και ειδικά ώντας σε αυτό το χρονικό σημείο,υποστηρίζετε ότι η κατάληψη μπορεί(!) να φέρει αποτελέσματα,και σε κάποιον που πιστεύει ότι για να του περάσει ο πόνος στο χέρι του θα πρέπει να κόψει το πόδι του( ούτε καν το χέρι του...)
(Ερώτηση στους καταληψίες)

Και κάτι τελευταίο:έστω ότι αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στα πιο πάνω.
Ποιος σας είπε ότι η άποψή σας θα πρέπει να περνάει?
(Ερώτηση σε όλους τους υπόλοιπους που δε θέλουν (άλλο) κατάληψη).

Λίγο δομημένη περίεργα η παρέβασή μου (χωρίς μι) αλλά ελέω προγραμματισμού,επηρεάζεται ο βλάκας ο ηλεκτρολόγος!

Γεια χαρά
snake5
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

just try to COD me...

View Profile
« Reply #352 on: March 29, 2007, 14:35:37 pm »

οχι ρε σεις,μιλάω πολύ σοβαρά.Χωρίς να κατηγορώ κανέναν για τις απόψεις του προσπαθώ να καταλάβω ένα λογικό υπόβαθρο που να στηρίζει ότι η κατάληψη μπορεί να βοηθήσει.
Μέσα στο μυαλό,το θέμα αυτό δεν είναι π.χ. όπως το ποιαομάδα αρέσει στον καθένα.Για αυτό ο καθένας μπορεί να έχει τη διαφορετική του άποψη,ενδεχόμενα να δώσει και κανένα επιχείρημα για να το στηρίξει,αλλά,anyways,όλες οι οπτικές γωνίες είναι θεμιτές και σεβαστές.

Στο θέμα των καταλήψεων όμως,βλέπω ότι η κοινή λογική επιβάλλει να πιστέψουμε ότι δε βγαίνει κάτι σοβαρό από τη διαδικασία της κατάληψης.Και μου φαίνονται εξωγήινα ή τουλάχιστον σουρεαλιστικά αυτά που ακούγονται σαν επιχειρήματα για τη στήριξη της τελευταίας.Α,εδώ πρέπει να πω ότι απευθύνεται η ερώτησή μου αποκλειστικά σε αυτούς που πραγματικά πιστεύουν στο θεσμό της κατάληψης (και στη χρησιμότητά της,ιδιαίτερα τώρα)
και ΟΧΙ σε όσους το λένε επειδή απλά το λέει το κόμμα ή η παράταξη (δεν έχω αυταπάτες ότι κανένας δε πρόκειται να παραδεχτεί ότι είναι γραμμή άνωθεν αλλά anyways!).

Όπως και να χει όμως,αλλά και ιδιαίτερα όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα (καθηγητές,σουγκρούσεις,εξάμηνα,αναπληρώσεις,you name it) δε το χωράει το μυαλό μου πως μπορεί να θεωρεί την κατάληψη πρόσφορο μέτρο αντίδρασης (η αντίδραση σαν αντίδραση είναι δικαιολογημένη και παραπάνω από θεμιτή,ο τρόπος που επιλέγεις να την εκφράσεις,όχι πάντα).

Αυτά,αν και είμαι σίγουρος τι απαντήσεις πρέπει να περιμένω (από κάποιους).
Alexzlat,τί να πω ρε φίλε?Εγώ βλέπω τόσο καιρό εδώ μέσα κακόμοιρες φατσούλες που άμα τους δεις έξω θα τους κάνεις ένα 'μπου΄και θα πέσουν κάτω,να ανοίγουν ένα στόμα να και να βρίζουν,να το παίζουν μάγκες,λες και είναι σε κάνα video game (δε μιλάω για σένα,γενικά μιλάω).Έχω ξεράσει με την ευκολία που μπαίνει το παιδάκι (γιατί για να γράφει ο άλλος ο 20-25 χρονών έτσι,ακόμα παιδάκι είναι) και τα 'χώνει' στους άλλους ηλεκτρονικά ενώ σε συζητήσεις από κοντά,είναι παναγία.Όταν είσαι μάγκας λες την άποψή σου όμορφα ,όσο μπορείς με επιχειρήματα,και άμα δεις ότι ο άλλος δε καταλαβαίνει ή τα παρατάς να ασχολείσαι ή στη τελική ,άμα είσαι ψημένος για μανούρα,πας τον βρίσκεις και πλακώνεστε στις μπάτσες.
Η γενική εικόνα που παίρνω το τελευταίο καιρό είναι αυτή των ψιλομαγκών,των ψιλοεπαναστατών,των ψιλονταήδων,γενικά το τμήμα είναι πολύ του 'ψιλό'.

Άντε γεια

Πάνος Καμπερίδης
difotiad
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #353 on: March 29, 2007, 14:52:43 pm »

Quote from: snake5 on March 29, 2007, 14:35:37 pm
Η γενική εικόνα που παίρνω το τελευταίο καιρό είναι αυτή των ψιλομαγκών,των ψιλοεπαναστατών,των ψιλονταήδων,γενικά το τμήμα είναι πολύ του 'ψιλό'.
Απο τις πιο ειλικρινεις κουβεντες που εχω διαβασει το τελευταιο διμηνο εδω μεσα.Και η πλακα ειναι οτι οταν μπαινουμε νομιζουμε-και εμεις και οι αλλοι-οτι κατι ειμαστε τελος παντων. Sad Sad
Το πιο λυπηρο βεβαια ειναι οσοι νομιζουν οτι κατι ειναι ακομα!και προσοχη δεν αναφερομαι σε προσωπικοτητες αλλα σε αυτους που εχουν την αισθηση οτι η σχολη τους προσδιοριζει και δεν προσδιοριζουν αυτοι αυτο που σπουδαζουν

The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present
edenaxas
Guest
« Reply #354 on: March 31, 2007, 13:15:39 pm »

ρε παιδια επειδη χαθηκα λιγο με τα απειρα μηνυματα και τοπικ, στειλτε με λιγο με ενα λινκ στη σελιδα για να ενημερωθω σε ποια φαση ειμαστε(σε σχεση με την καταληψη κτλ) συνεχιζεται?τι γινεται?
ευχαριστω Smiley
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #355 on: March 31, 2007, 13:34:31 pm »

Προς το παρόν είναι οι Μεγάλη Εβδομάδα και μετά μια εβδομάδα διακοπές Wink

Στη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα θα αποφασισθεί για το αν θα συνεχιστεί η κατάληψη ή όχι.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
edenaxas
Guest
« Reply #356 on: March 31, 2007, 16:42:24 pm »

μεγαλη δευτερα εννοεις,ή την πρωτη δευτερα μετα τις διακοπες?
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #357 on: March 31, 2007, 17:01:00 pm »

Βρε τη Δευτέρα μετά τις διακοπές (δύο εβδομάδες από τώρα δηλαδή Wink )

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
RockStar
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #358 on: April 02, 2007, 17:05:26 pm »

Δε μου αρέσει ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός "ψιλόμαγκες"...αν και , δυστυχώς , το αντιλαμβάνομαι απόλυτα ως χαρακτηρισμό μιας κι εγώ εισπράττω παρόμοια "αίσθηση" όταν πηγαίνω στη σχολή. Ωστόσο όταν κάποιος είναι αναγκασμένος να εκθέτει(όχι με αρνητική χροιά)τον εαυτό του μπροστά σε άλλους ,από μία μικρή παρέα έως στις γενικές συνελεύσεις , προσπαθεί να βρίσκει τρόπους αυτοάμυνας ώστε να καλύπτει τις ανασφάλειές του . Είναι λοιπόν φυσικό να ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτή την εικόνα των ‘ψιλό’. Εξάλλου παντού γίνεται αυτό . Αυτό όμως που δεν είναι φυσικό είναι η απουσία του διαλόγου ,ο φανατισμός και η τυποποίηση της προσωπικότητας…οι ‘μάγκες’. Έχω βαρεθεί να με κουράζουν οι μεν που ειρωνεύονται συνεχώς τους δε , ακόμα κι αν έχουν ‘τα χίλια δίκια’ . Έχω βαρεθεί τους μεν να πιστεύουν απόλυτα και να μάχονται στο όνομα της φυσικής τους ,ίσως λόγω χρώματος, ίσως λόγω ιδιότητας(φοιτητές , καθηγητές , πολιτικοί , αστυνομικοί , επαναστάτες , τεμπέληδες κ.τ.λ.), ανωτερότητας…κι όμως σας θυμίζω πως  «δεν υπάρχει φυσική ανωτερότητα παρά μόνο η ανωτερότητα της σκέψης και του νου» . Ίσως γι’ αυτό δε με γοήτευσαν ιδιαίτερα οι γενικές συνελεύσεις . Απ’ την άλλη , μου άρεσαν πάρα πολύ τα αντι-μαθήματα…Πιστεύω ότι οι καταλήψεις δε θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα και πιθανόν ο επίλογός τους να έχει ήδη αρχίσει να γράφεται εντός τους forum…Ξέρω πως ίσως οφείλω μια συγνώμη για την όποια αποχή μου…όμως θα την κρατήσω για το τέλος…διότι είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ο δρομος για την επιτυχία, επισκευάζεται...
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #359 on: April 09, 2007, 12:33:00 pm »

Χρόνια σας πολλά κ καλό Πάσχα..!

Ένα πράγμα λέω.. Προσέξτε μην ξεσηκωθούν οι γονείς και έρθουν και τα κάνουν λαμπόγυαλο μέσα στα πανεπιστήμια, σπάσουν στο ξύλο τα ίδια τους τα παιδιά και σταματήσει εκεί η κατάληψη!! Νομίζω δεν αργεί η στιγμή που τα νεύρα τους θα σπάσουν............................
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31 Go Up Print
Jump to: