• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:00:52 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:00:52 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 80
Guests: 123
Total: 203
vasilis saitis
Vassoula
dmadarak
Athinaaz
vasilikitsatsi
IoannisMich
abiki
George_RT
gianst
BossiTsif
asimomyti
victoria
odysseaskar
harischris
summersunshine
meliou
mprova
anastasis34
athena_apo
mayia psarikoglou
EvP
folas
cealexop
θσερναμε
Vangelan
george14
Don
stergios03
Andreas K
Nicotre
nikos123321
theofr
Belafonte
trelogauros7
Psychoktonos_
Carot1456
Kenedy
mailon
stelinas
chondrosp
papakyrn
LelisNiko
Christop
dkatsoul
victoria ginikopoulou
spyros36
Δημητρης Αξιμιωτης
elenak
jimalexoud
hraklis2002
giorgosss03
drimagm
nikpamp
Pakapis5
tmpadasn
papatmaria
dkoui
agapi
TheKingInTheNorth
eli_k
marilita
iJasonOP
Emilios
maestros
Βασιλης
alexandraskol
vaggelis.ntokas
k_tasio_
filon05
DimKaratzas
Sotirisbikos
vpoug
Elenit
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?  (Read 74112 times)
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
« Reply #300 on: March 16, 2007, 14:46:18 pm »

Μαζέψτε υπογραφές ρε...
Πάντε έξω από το δικαστήριο...
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #301 on: March 16, 2007, 15:38:37 pm »

Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 14:46:18 pm
Μαζέψτε υπογραφές ρε...

Πήγαμε αυτή την βδομάδα. Ήρθες?
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #302 on: March 16, 2007, 18:49:50 pm »

δεν είναι απαραίτητο αν έρθει...

κ που είπαν κάποιοι ότι θα έχουμε κατάληψη μέχρι να γίνει η δίκη.αυτό το βρίσκεται λογικό?άσχετα με το πότε θα γίνει.

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #303 on: March 16, 2007, 18:52:47 pm »

Η δίκη θα γίνει στις 21.

Δεν είπα ότι είναι απαραίτητο να έρθει.. αλλά να μην προτείνει τρόπους μόνο για να προτείνει και να προκαλεί εντυπώσεις...
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #304 on: March 16, 2007, 19:15:38 pm »

Quote from: jeffaldo on March 16, 2007, 18:49:50 pm
κ που είπαν κάποιοι ότι θα έχουμε κατάληψη μέχρι να γίνει η δίκη.αυτό το βρίσκεται λογικό?άσχετα με το πότε θα γίνει.

Ποιος το είπε αυτό; Σε τόσα συντονιστικά και στη συνέλευση εγώ δεν άκουσα να λέγεται κάτι τέτοιο.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #305 on: March 16, 2007, 19:19:31 pm »

εδώ στο φόρουμ το είπαν πρώτα, κ σήμερα στην συζήτηση με τους καθηγητές είπε κάποιος που δεν το ξέρω, πως συζητάμε για αναπληρώσεις κ σταμάτημα της κατάληψης ενώ συμφοιτητές μας είναι στο κελί...(φαντάζομαι να κατάλαβα καλά)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #306 on: March 17, 2007, 02:22:40 am »

Πολύ όμορφο αυτό που έγραψε η corina και είμαι σίγουρη ότι βγαίνει ειλικρινά από μέσα της.
Διατηρώ ωστόσο τις επιφυλάξεις μου ως προς το κατά πόσο οι 61 συλλήψεις και το γεμάτο από χημικά και δακρυγόνα πολυτεχνείο της Πέμπτης,το μένος με το οποίο χτυπήθηκαν συμφοιτητές μου-ανάμεσα στους οποίους θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ,η βίαιη καταστολή,αλλά κυρίως η επαναλαμβανόμενη αλαζονεία της κυβέρνησης που μετά από όλα αυτά δεν έχει βγει να ζητήσει ένα συγγνώμη όχι από τα παιδιά,από τους γονείς τους τουλάχιστον-αν και τους....φρόντισε κι αυτούς,καθώς κι ένας νόμος-απορρύθμισης....θα μπορούσαν να μην αποτελούν τροχοπέδη στο να μπούμε στις αίθουσες σα να μη συνέβη τίποτα και να είναι όλα καλά.
Θέλω κι εγώ εξετάσεις,θέλω κι εγώ τομέα και θέλω να τα κάνω όλα καλά κι ολοκληρωμένα.Θέλω όμως επίσης να μπορώ να κοιτάζω πίσω μου και να λέω ότι έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου.Και,ναι,είμαι συναισθηματική,πολύ...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #307 on: March 17, 2007, 02:26:46 am »

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 14:43:00 pm
Quote from: aika on March 15, 2007, 10:40:00 am
Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει να τους συμπαρασταθούμε και να δείξουμε την αντίδρασή μας, διαφωνώ όμως με τον τρόπο, ειδικά στο στάδιο που έχουμε φτάσει.
Ελπίζω μόνο να μην πάρει κι άλλη αναβολή η δίκη..... Tongue
Σωστά, έχουμε και πτυχίο... Είμαστε σοβαροί ρε γαμώτο?? Με ποιο τρόπο προτείνεις να τους συμπαρασταθούμε (στον οποίο θα συμμετέχεις ενεργά όμως..)??

Χέσε μας Καμένε με το πτυχίο. Εγώ στο κάτω-κάτω την πτυχιακή μου θα την κάνω κουτσά-στραβά και δε μου καίγεται καρφί για το αν γίνεται κατάληψη ή αν δε γίνεται.

Ως προφανές, δεν συμφωνώ με την παρατεταμένη και εκφυλισμένη κατάληψη που έχουμε τώρα.

Αν προσπαθώ να συζητήσω την άποψή μου αυτή με συμφοιτητές και άλλους, μέσα από ηλεκτρονικά μέσα και κατ ιδίαν συζητήσεις, είναι όχι γιατί καίγεται ο δικός μου ο κώλος άμεσα, αλλά γιατί θέλω να τους αποτρέψω από το να οδηγηθούν σε καταστροφικά για αυτούς αποτελέσματα. Αν θέλεις, και με την οπτική γωνία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία  φοιτητή που έχει συμμετάσχει ενεργά σε κινητοποιήσεις στο παρελθόν. 
Για μένα, μια εκφυλισμένη εκπαιδευτική διαδικασία, ένα εαρινό εξάμηνο ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε είναι καταστροφικό αποτέλεσμα. Για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι, γιατί προέχει για αυτόν ο αγώνας, όπως αυτόν τον αντιλαμβάνεται. Καθείς την γνώμη του.

Και επί του θέματος της υποστήριξης των συλληφθέντων συμφοιτητών μας μέσω της κατάληψης (?)

Ναι, σοβαρέ μου Καμένε, δεν θεωρώ ότι προσφέρεις καμμία υποστήριξη στους συμφοιτητές μας κάνοντας κατάληψη.
Υποστήριξη προσφέρεις μαζεύοντας λεφτά για τα έξοδα των δικηγόρων τους (όπως θα γίνει σήμερα με το παρτι)
με συλλογή υπογραφών,  με παράσταση διαμαρτυρίας στο δικαστήριο, με πορεία...
Αν πιστεύεις ότι με την κατάληψη βοήθησες, έστω και συναισθηματικά τους συμφοιτητές  μας, τότε τι να σου πω, να προτείνεις κατάληψη λοιπόν μέχρι να γίνει η δίκη τους, του αγίου ποτέ δηλαδή με τις συνεχόμενες αναβολές Tongue

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 14:43:00 pm
Με ποιο τρόπο προτείνεις να τους συμπαρασταθούμε (στον οποίο θα συμμετέχεις ενεργά όμως..)??
Και τελευταίο, γι αυτό που έχεις στην παρένθεση, προς τι η προσωποποίηση στο θέμα που συζητάμε; Μήπως χτυπάτε και κάρτα στο κίνημα;  Tongue
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #308 on: March 17, 2007, 02:28:32 am »

Χέσε μας Καμένε με το πτυχίο. Εγώ στο κάτω-κάτω την πτυχιακή μου θα την κάνω κουτσά-στραβά και δε μου καίγεται καρφί για το αν γίνεται κατάληψη ή αν δε γίνεται.

ιχιψ_

βαθειά...
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #309 on: March 17, 2007, 02:29:31 am »

Αν προσπαθώ να συζητήσω την άποψή μου αυτή με συμφοιτητές και άλλους, μέσα από ηλεκτρονικά μέσα και κατ ιδίαν συζητήσεις, είναι όχι γιατί καίγεται ο δικός μου ο κώλος άμεσα, αλλά γιατί θέλω να τους αποτρέψω από το να οδηγηθούν σε καταστροφικά για αυτούς αποτελέσματα. Αν θέλεις, και με την οπτική γωνία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία  φοιτητή που έχει συμμετάσχει ενεργά σε κινητοποιήσεις στο παρελθόν. 
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #310 on: March 17, 2007, 06:31:24 am »

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:38:37 pm
Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 14:46:18 pm
Μαζέψτε υπογραφές ρε...

Πήγαμε αυτή την βδομάδα. Ήρθες?

ήρθε... όπου γαμος και χαρά

έτσι δεν είναι αρχινίκο?

ιχιψ_

βαθειά...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #311 on: March 17, 2007, 14:27:22 pm »

Quote from: cecs on March 17, 2007, 02:22:40 am
Πολύ όμορφο αυτό που έγραψε η corina και είμαι σίγουρη ότι βγαίνει ειλικρινά από μέσα της.
Διατηρώ ωστόσο τις επιφυλάξεις μου ως προς το κατά πόσο οι 61 συλλήψεις και το γεμάτο από χημικά και δακρυγόνα πολυτεχνείο της Πέμπτης,το μένος με το οποίο χτυπήθηκαν συμφοιτητές μου-ανάμεσα στους οποίους θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ,η βίαιη καταστολή,αλλά κυρίως η επαναλαμβανόμενη αλαζονεία της κυβέρνησης που μετά από όλα αυτά δεν έχει βγει να ζητήσει ένα συγγνώμη όχι από τα παιδιά,από τους γονείς τους τουλάχιστον-αν και τους....φρόντισε κι αυτούς,καθώς κι ένας νόμος-απορρύθμισης....θα μπορούσαν να μην αποτελούν τροχοπέδη στο να μπούμε στις αίθουσες σα να μη συνέβη τίποτα και να είναι όλα καλά.
Θέλω κι εγώ εξετάσεις,θέλω κι εγώ τομέα και θέλω να τα κάνω όλα καλά κι ολοκληρωμένα.Θέλω όμως επίσης να μπορώ να κοιτάζω πίσω μου και να λέω ότι έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου.Και,ναι,είμαι συναισθηματική,πολύ...

Δεν θα επιστρέψω στις αίθουσες με ανάλαφρη διάθεση. Ούτε πιστεύω ότι θα σώσω πλέον, ούτε εξεταστική, ούτε τομέα, ούτε εξάμηνο.

Αλλά ούτε έχω πλέον συγκροτημένη άποψη για το αν πρέπει να συνεχίσουμε την κατάληψη (ΠΡΟΣΕΞΕ: Δε λέω ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε την κατάληψη) για 2 λόγους:

1) Όσον αφορά το νόμο - πλαίσιο, δε θα τον πάρουν πίσω, γιατί απλούστατα έτσι θα παραδέχονται ήττα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν - αν και προσωπικά δε νομίζω ότι θα το κάνουν - είναι να πάνε σε εκλογές.

2) Όσον αφορά τους συμφοιτητές μας: Αντιλαμβάνομαι την κατάληψη ως ένα μέτρο πίεσης, και κυρίως ως ένα μέτρο υποστήριξης και έκφρασης αλληλεγγύης στους συμφοιτητές μας, στην παρούσα τουλάχιστον φάση. Γι' αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι το εξής: Κρατώντας μία κατάληψη, μπορούμε να βοηθήσουμε? ή θα ήταν καλύτερο να τρέχουμε έξω από τη σχολή, ή και σε αυτήν ενώ υπάρχει και ο κόσμος που έρχεται για μαθήματα?? Δεν το λέω φυσικά για τα μαθήματα. Απλά, αν είναι η σχολή κλειστή, θα τρέχουν μόνο τα παιδιά που είναι στην κατάληψη. Αν η σχόλη είναι ανοιχτή, μήπως θα καταφέρουμε να ενδιαφερθούν και οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένων και των καθηγητών??

Μη μου την πέσετε, όπως είπα ήδη, δεν υποστηρίζω να σταματήσει η κατάληψη, και στη συνέλευση ψήφισα τη συνέχισή της. Απλά κάνω κάποιες σκέψεις για το πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε, αν ήταν ανοιχτή η σχολή...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Νessa
Guest
« Reply #312 on: March 17, 2007, 15:32:46 pm »

Δεν είναι δυνατόν να είστε σοβαροί...

Αν μέχρι τώρα λέγαμε μία φορά ότι πρέπει να βγούμε στην κοινωνία και να απευθυνθούμε στους εργαζόμενους, τώρα πια αυτό ισχύει εκατό φορές, χίλιες φορές. Δεν είναι δυνατόν να ακούω στη συνέλευση συμφοιτητές μου να λένε ότι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στην Αθήνα, ότι αισθάνονται κυνηγημένοι, ότι η αστυνομία τους τρομοκρατεί μόνο και μόνο επειδή διαδήλωσαν, και να μην υπάρξει απάντηση σε αυτό. Μόνο στη χούντα γίνονταν αυτά - έτσι ακριβώς ήταν η χούντα, δεν το συνειδητοποιείτε; Η κατάληψη μας δίνει τη δυνατότητα να συντονιστούμε με αυτούς που έχουν στα χέρια τους πραγματική δύναμη αντίστασης. Άλλοι από εμάς το κάνουν παραταξιακά, άλλοι μέσω των συλλόγων. Το Πολυτεχνείο, που αναφέρθηκε τόσες φορές εδώ μέσα, πώς πέτυχε όσα πέτυχε; Είχε την έμπρακτη συμπαράσταση όλης της κοινωνίας που καταπιεζόταν. Αυτήν πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό είναι ουσιαστικά το καθήκον των φοιτητών.

Πείτε μου τώρα εσείς πώς θα δίνετε το πρωί μάθημα και συγχρόνως θα τρέχετε να κάνετε προπαγάνδα για τα βιασμένα μας δημοκρατικά δικαιώματα...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #313 on: March 17, 2007, 18:25:29 pm »

Quote from: corina on March 17, 2007, 14:27:22 pm
Quote from: cecs on March 17, 2007, 02:22:40 am

Δεν θα επιστρέψω στις αίθουσες με ανάλαφρη διάθεση. Ούτε πιστεύω ότι θα σώσω πλέον, ούτε εξεταστική, ούτε τομέα, ούτε εξάμηνο.

Αλλά ούτε έχω πλέον συγκροτημένη άποψη για το αν πρέπει να συνεχίσουμε την κατάληψη (ΠΡΟΣΕΞΕ: Δε λέω ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε την κατάληψη) για 2 λόγους:

1) Όσον αφορά το νόμο - πλαίσιο, δε θα τον πάρουν πίσω, γιατί απλούστατα έτσι θα παραδέχονται ήττα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν - αν και προσωπικά δε νομίζω ότι θα το κάνουν - είναι να πάνε σε εκλογές.

2) Όσον αφορά τους συμφοιτητές μας: Αντιλαμβάνομαι την κατάληψη ως ένα μέτρο πίεσης, και κυρίως ως ένα μέτρο υποστήριξης και έκφρασης αλληλεγγύης στους συμφοιτητές μας, στην παρούσα τουλάχιστον φάση. Γι' αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι το εξής: Κρατώντας μία κατάληψη, μπορούμε να βοηθήσουμε? ή θα ήταν καλύτερο να τρέχουμε έξω από τη σχολή, ή και σε αυτήν ενώ υπάρχει και ο κόσμος που έρχεται για μαθήματα?? Δεν το λέω φυσικά για τα μαθήματα. Απλά, αν είναι η σχολή κλειστή, θα τρέχουν μόνο τα παιδιά που είναι στην κατάληψη. Αν η σχόλη είναι ανοιχτή, μήπως θα καταφέρουμε να ενδιαφερθούν και οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένων και των καθηγητών??

Μη μου την πέσετε, όπως είπα ήδη, δεν υποστηρίζω να σταματήσει η κατάληψη, και στη συνέλευση ψήφισα τη συνέχισή της. Απλά κάνω κάποιες σκέψεις για το πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε, αν ήταν ανοιχτή η σχολή...

Μην παρεξηγείσαι καλό μου,δε σου την έπεσα.Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα αυτά και είναι απόλυτα υγιές.Απλά λέω ότι μπορεί να άργησε να κάνει γκέλα η κυβέρνηση,αλλά αν είναι να την κάνει τώρα,έστω και αργά μετά από 2 1/2 μήνες καταλήψεων,ίσως αξίζει να το κρατήσεις.Το 78 έγιναν καταλήψεις με κυβέρνηση Ν.Δ. για τον 815 κι αφού πέρασε ο νόμος κι η κυβέρνηση είδε ότι συνεχίζονταν οι αντιδράσεις και οι καταλήψεις στα πανεπιστήμια τον απέσυρε..Γιατί όχι και τώρα,ειδικά που έχει αρχίσει να αναστρέφεται το κλίμα και έξω,που είδε κι όλη η Ελλάδα πώς χτυπήθηκαν φοιτητές και...γονείς,που στο εσωτερικό της αστυνομίας τα έχουν χαμένα και κατηγορούν οι συνδικαλιστές τον Πολύδωρα για τις εντολές που τους δίνει?

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #314 on: March 17, 2007, 20:30:50 pm »

Quote from: cecs on March 17, 2007, 18:25:29 pm

Μην παρεξηγείσαι καλό μου,δε σου την έπεσα.Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα αυτά και είναι απόλυτα υγιές.Απλά λέω ότι μπορεί να άργησε να κάνει γκέλα η κυβέρνηση,αλλά αν είναι να την κάνει τώρα,έστω και αργά μετά από 2 1/2 μήνες καταλήψεων,ίσως αξίζει να το κρατήσεις.Το 78 έγιναν καταλήψεις με κυβέρνηση Ν.Δ. για τον 815 κι αφού πέρασε ο νόμος κι η κυβέρνηση είδε ότι συνεχίζονταν οι αντιδράσεις και οι καταλήψεις στα πανεπιστήμια τον απέσυρε..Γιατί όχι και τώρα,ειδικά που έχει αρχίσει να αναστρέφεται το κλίμα και έξω,που είδε κι όλη η Ελλάδα πώς χτυπήθηκαν φοιτητές και...γονείς,που στο εσωτερικό της αστυνομίας τα έχουν χαμένα και κατηγορούν οι συνδικαλιστές τον Πολύδωρα για τις εντολές που τους δίνει?

Προφανώς ρε συ το "πέσιμο" δεν αναφερόταν σε σένα.  Wink Όσο για αυτά που γράφεις παραπάνω, συμφωνώ και είναι το ένα μέρος του συλλογισμού μου. Απλά έχει αρχίσει πλέον να υπάρχει και δεύτερος συλλογισμός στο μυαλό μου και επειδή δεν είμαι ο τύπος που θα τον κρύψω    Suspicious 8) είπα να τον εκφράσω!! Tongue

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31 Go Up Print
Jump to: