• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:38:05 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:38:05 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 11
Guests: 107
Total: 118
vaggelisx
rafa98p
GeorgeGk
Sotirisbikos
acolak
grepanis
tsaliki
hacky
tzortzis
Geoth
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?  (Read 73964 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
« Reply #195 on: March 09, 2007, 23:14:33 pm »

Eπειδή αυτοί που χρειάζονται για τομέα δεν είναι 30-40 αλλά πολλοί περισσότεροι, και τα μαθήματα που πρέπει να δωθούν επίσης πολλά, είναι δύσκολο να γίνει μόνο για αυτούς.
Και μέχρι να τελειώσουν δε μπορούν να αρχίσουν μαθήματα και εργαστήρια στο 6ο εξάμηνο ούτως ή άλλως.
ένιγουεη..

byeeee
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #196 on: March 09, 2007, 23:23:47 pm »

Τι να γίνει εξεταστική γι αυτούς που καίγονται?? Έλεος!! Ή θα γίνει ή δεν θα γίνει για όλους...
cecilia
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #197 on: March 10, 2007, 02:04:08 am »

Διαβάζοντας το τόπικ, βλέπω συζητήσεις για λήξη κατάληψης κ αναπληρώσεις - εξεταστική...

Απ'την άλλη σκέφτομαι, ότι προχθές που είχαμε στη δική μου σχολή συνέλευση κ ξαναψηφίσαμε κατάληψη μέχρι την Τρίτη, τα παιδιά φαίνονταν αποφασισμένα, λέγοντας ότι όταν-αν ψηφιστεί (που ψηφίστηκε) ο νόμος πλαίσιο, τότε αρχίζει ο πραγματικός αγώνας.

Αυτό βέβαια σημαίνει παράταση των κινητοποιήσεων για άγνωστο χρονικό διάστημα. Προσωπικά πρέπει να ομολογήσω ότι η πρώτη σκέψη που μου περνάει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι ότι ίσως για πρώτη φορά θα ξεπεράσουμε τα όρια που έχουν όλοι στο μυαλό τους (γονείς, κοινή γνώμη, ακόμη κ εμείς οι ίδιοι).

Μετά βέβαια σκέφτομαι ότι δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει πλέον κόσμος για να τραβήξει κάτι τέτοιο κ κατά πόσο ορισμένες καταστάσεις έχουν αρχίσει να φθείρονται (αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα).

Με έκπληξη άκουσα ότι κ σε κάποιες άλλες σχολές υπάρχει αυτό το κλίμα, της συνέχισης του αγώνα, ώστε να πάρουν τα πάντα πίσω ( κ σίγουρα πιστεύω πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο αν το παλέψουμε όλοι μαζί).

Εσείς τί πιστεύετε; Υπάρχει περίπτωση απ'την επόμενη βδομάδα, να αφήσουμε τις συζητήσεις περί εξεταστικών ακόμη πιο πολύ στην άκρη κ να συνεχίσουμε (τουλάχιστον για τη δική σας σχολή μιλώντας) τον αγώνα;
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #198 on: March 10, 2007, 02:12:29 am »

Quote from: cecilia on March 10, 2007, 02:04:08 am
Με έκπληξη άκουσα ότι κ σε κάποιες άλλες σχολές υπάρχει αυτό το κλίμα, της συνέχισης του αγώνα, ώστε να πάρουν τα πάντα πίσω ( κ σίγουρα πιστεύω πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο αν το παλέψουμε όλοι μαζί).

συμφωνω μαζι σου σε αυτο

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #199 on: March 10, 2007, 02:20:04 am »

Την Πεμπτη το πρωί επιθυμούσα να ληξει η κατάληψη τη δευτέρα και να κανουμε αναπληρωσεις ... Θα το λεγα και στο συντονιστικο...

Ομως μνετα το κατασταλτικό οργιο της Αθηνας δεν γινεται! Δεν μπορούμε να λήξουμε την κατάληψη όσο οι συμφοιτητές μας ειναι στα κρατητήρια!!

cecilia
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #200 on: March 10, 2007, 02:31:48 am »

Πραγματικά ενώ είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στην κατάληψη, νομίζω πως τώρα έχουμε μια τελευταία ελπίδα να ξεπεράσουμε τα όποια όρια, να δείξουμε ότι για μας η ψήφιση δε σημαίνει τίποτα κ πραγματικά διεκδικούμε.

Κ ομολογουμένως, με τα τελευταία γεγονότα, μας δίνουν την καλύτερη αφορμή. Μας δκαιώνουν μόνοι τους.

Ήταν καταπληκτικό ότι ενω οι γονείς μου δε χαίρονταν με την κατάληψη κ μου έλεγαν συνέχεια ότι δε πρέπει να είμαστε αρνητικοί στις αλλαγές κλπ κλπ... με πήραν τηλ κ ψιλοαστεία ψιλοσοβαρά, μου λένε "πότε θα πάμε μαζί σε πορεία?" Τα είχαν πάρει τελείως. Επιπλέον μου είπαν ότι για πρώτη φορά, όσους φίλους κ γνωστούς συναντούν, ξαφνικά τους ακούν να συζητούν (επιτέλους) για αυτό το θέμα κ να είναι (έστω κ τώρα) οι περ/ροι, αν όχι όλοι, με το μέρος μας...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #201 on: March 10, 2007, 02:45:08 am »

και εγώ συμφωνώ... παρά τα σχέδια και τις βλεψεις για εξετάσεις και λοιπά, δεν πρέπει το ξύλο και η αηδία αυτή που μας πασάρουν για νόμο να μείνει έτσι...

όχι τώρα τουλάχιστον...

Κατάληψη...? πόλεμο...? επανάσταση...? να πάρουμε τα βουνά...? κάτι ρε γαμώ το! όχι μετά το ξύλο πίσω στα θρανία!

byeeee
iliasnik28
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #202 on: March 10, 2007, 03:05:28 am »

Ξερει κανενας τι εγινε στην ιατρικη; Οποιος γνωριζει κατι επι του θεματος ας ενημερωσει.Εχω ακουσει τρελα πραγματα απο δαπιτες μεχρι σημερα και δε ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο:

http://www.bluemed.gr/html/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
cat
Guest
« Reply #203 on: March 10, 2007, 03:35:00 am »

ρε παιδια νομιζω οτι μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ολοι ειχαμε ,κ καποιοι ισως ακομα εχουν, στο μυαλο τους το ποτε θα σταματήσουν οι καταλήψεις..αν και ποτε θα γίνει εξεταστικη..

αλλα ειλικρινα μετα από όσα συνέβησαν αυτό θα έπρεπε να είναι το τελευταιο που μας ενδιαφερει!!

και με λυπει που τελικα ισως να περασει αυτο που θελουν καποιοι!!!πολλοι ηδη σκεφτονται να μην ξανακατεβουν σε πορεια γιατι φοβούνται!!ο καθένας απο μας,όσοι τουλαχιστον παμε στις πορειες,θα μπορουσαμε καλλιστα να ειχαμε βρεθει στη θέση των συναδέλφων που αδικως χτυπήθηκαν!!οποτε ας μην σκεφτομαστε μονο τους κολαρικους μας!!

να δούμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα και περισσοτερα στη συνελευση τη δευτέρα.
Forrest
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #204 on: March 10, 2007, 04:14:22 am »

Ημουν απο αυτους που δε συμμετειχαν ενεργα απο το γενναρη στις καταληψεις, στις πορειες. Ημουν απο αυτους που καθονταν στο σπιτακι τους και παρακολουθουσαν τις εξελιξεις .Εχω χασει 1 χρονο τομεα και χρωστουσα μονο ενα μαθημα.Αλλος 1 χρονος χαμενος για κινητοποιησεις που πιθανοτατα δε θα εβγαζαν πουθενα θα ηταν πολυ βαρυς για μενα, για την οικογενεια μου, για τη ζωη μου. Το μονο που περιμενα ηταν ποτε θα σταματουσαν για να δωσω την εξεταστικη μου, να προχωρησω επιτελους. Η συνειδηση μου ομως δε με αφηνε να ψηφισω κατα της καταληψης, οσο σημαντικο κι αν ηταν αυτο για μενα. Δεν ηθελα η ψηφος μου να στραφει αρνητικα σε αυτους που αγωνιζονταν οχι για τους εαυτους τους αλλα για τους επομενους.... Η λογικη ομως με ειχε κανει να κηρυξω μια ατυπη αποχη απο ολα αυτα. Πως ομως να συνεχισω αυτη την αποχη ,σκεφτομενος το προσωπικο μου συμφερον, οταν βλεπω αυτα που γινονται. Οταν βλεπω πως υπαρχουν ανθρωποι που πηγαν να διαμαρτυρηθουν και βρεθηκαν στα κρατητηρια χτυπημενοι αγρια για πολιτικες σκοπιμοτητες.... Ενιωσα ντροπη για μενα, ντροπη για αυτους που σκεφτονται μονο το συμφερον τους, ντροπη για ολους που εξυπηρετουν πολιτικες σκοπιμοτητες, Οπως ντροπη θα νιωθω πλεον και για ολους μας αν δε συνεχισουμε πλεον τον αγωνα. Αν δεν αντιδρασουμε σε αυτες τις φασιστικες πραξεις.... Γιατι πλεον δεν ειναι ο νομος πλαισιο και η αναθεωρηση για τον οποιο πρεπει να διαμαρτυρηθουμε. Οταν πηγαινεις σε μια πορεια να διαμαρτυρηθεις για οτιδηποτε, και δεχεσαι τοση ωμη βια, συλλαμβανεσαι μονο και μονο επειδη καποιοι πρεπει να παρουσιασουν συλληψεις , τοτε δε τιθενται πλεον μονο θεμα αναθεωρησης ενος νομου. Τιθεται θεμα δημοκρατιας..... Και θα ειναι ντροπη μας αν δεν αντισταθουμε σε αυτο.....

Ποτε θα κανει ξαστερια....?
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #205 on: March 10, 2007, 04:18:56 am »

Τα σχετικά με την ΣΣΑΣ πήγαν εδώ:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12405.msg241617#msg241617

byeeee
alekos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #206 on: March 10, 2007, 04:53:04 am »

Νομίζω πως με τις χθεσινές τους πράξεις τόσο η κυβέρνηση όσο και η αστυνομία μας

βάλανε  στην πρίζα και προβλέπω και άλλο γύρω καταλήψεων

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
leon-SPT
Θαμώνας

View Profile
« Reply #207 on: March 10, 2007, 05:35:47 am »

Και γω από τη μεριά μου πιστεύω ότι τώρα ειναι η κατάλληλη ώρα για γενική αντίδραση.. Τsak συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στην αναφορά σου για τα κόμματα....   ΜΠΛΙΑΧ
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #208 on: March 10, 2007, 07:16:52 am »

Οντως επεται μεγαλος ξεσηκωμος βλεποντασ το κλιμα την επομενη ημερα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν η κοινη γνωμη ειναι μαζι μας ακομα

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #209 on: March 10, 2007, 07:38:16 am »

Και πότε ήταν...? ίσως στα μέσα Ιούνη... ποτέ άλλοτε.

byeeee
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31 Go Up Print
Jump to: