• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:28:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:28:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 131
Total: 165
Athinaaz
vaggelisx
Yamal
κοτζακ
stavrosk
lasef
nasos
Saint_GR
Mr Watson
Loudis1
eed
thegreekbaron
thomasdt
thathas12
iliaspapam
ArchieHadCells
ValKar
vagelismo
ilias123
dimitris585
μιλτοςμ
Christina_R
Stathiss
zgeorgitz
charbel
myrtosa
christina02
anon
kokkinosgior
bougatsa
george14
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?  (Read 73735 times)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Re: ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
« Reply #30 on: February 24, 2007, 13:11:48 pm »

Αφήστε τους εργαζόμενους στην ησυχία τους και πιάστε
γονείς με εν δυνάμει παιδιά στο Πανεπιστήμιο

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Νessa
Guest
« Reply #31 on: February 24, 2007, 13:37:17 pm »

Οι οποίοι αν δεν είναι εργαζόμενοι τι θα είναι; Και αν δεν απεργήσουν τι άλλο μπορούν να κάνουν; Roll Eyes
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #32 on: February 26, 2007, 15:06:46 pm »

το 50% της κοινής γνώμης που είναι υπερ του νομοσχεδίου
είναι όλοι εργατες;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
ambitious
Guest
« Reply #33 on: February 26, 2007, 15:23:13 pm »

Καλώ όλους τους συναδέλφους να κατέβουν στην σημερινή γ.σ. για να σταματήσει η κατάληψη...

Ας ελπίσουμε ότι θα έχει απαρτία αυτή η γ.σ. και δεν θα παρευρίσκεται μόνο το ένα δέκατο του συλλόγου φοιτητών...
Νessa
Guest
« Reply #34 on: February 26, 2007, 17:12:10 pm »

Quote from: fugiFOX on February 26, 2007, 15:06:46 pm
το 50% της κοινής γνώμης που είναι υπερ του νομοσχεδίου είναι όλοι εργατες;
Εμείς μόνο στους εργαζόμενους απευθυνόμαστε, γιατί θέλουμε να πιέσουν για γενική απεργία κατά του Νόμου Πλαισίου. Άντε το πολύ να κάνουμε μια ενημέρωση και σε μικροαστούς (γιατί πλήττονται και αυτοί στη συγκεκρμένη περίπτωση), αλλά αυτό είναι δευτερεύον.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #35 on: February 26, 2007, 17:38:06 pm »

Ρε παιδια νιωθω μεγαλη αηδεια για τα επιχειρηματα της κυβερνησης που λεει οτι η κοινη γνωμη ειναι κατα πλειοψηφεια υπερ των αλλαγων. Η πλειοψηφεια της κοινωνιας μας εχει παντελης αγνοια για την κατασταση στα δημοσια πανεπιστημια και για το ποια μετρα χρειαζονται για την αναβαθμιση για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν περασει οι περρισοτεροι μεσα απο τα ελληνικα πανεπιστιμια.

Το βλεπω σπιτι μου αυτο ο πατερας μου που δεν εχει βγαλει πανεπιστημιο τα βλεπει σωστα τα μετρα η μανα μου που ητανε στην παντειο ειναι κατα. Πιστευω αυτη τη συγχυση παει να εκμεταλευτει η κυβερνηση

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #36 on: February 27, 2007, 16:22:38 pm »

Ρε παιδια νιωθω μεγαλη αηδεια για τα επιχειρηματα της κυβερνησης που λεει οτι η κοινη γνωμη ειναι κατα πλειοψηφεια υπερ των αλλαγων.

Μα καλά, και μένα να ρωτήσεις, υπ'ερ αλλαγών θα σου πώ οτι είμαι. Αλλα κατά των συγκεκριμένων αλλαγων.

Δεν μπορει ο κάθε τυπος απο την ταδε εταιρία δημοσκοπήσεων -η οποία εχει χρηματοδοτηθεί για να βγάλει οτι της πουν- να ρωτάει απλά "πρέπει να γινουν αλλαγές στα ΑΕΙ".

gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #37 on: February 27, 2007, 17:04:18 pm »

Quote from: Grecs on February 26, 2007, 17:38:06 pm
Ρε παιδια νιωθω μεγαλη αηδεια για τα επιχειρηματα της κυβερνησης που λεει οτι η κοινη γνωμη ειναι κατα πλειοψηφεια υπερ των αλλαγων. Η πλειοψηφεια της κοινωνιας μας εχει παντελης αγνοια για την κατασταση στα δημοσια πανεπιστημια και για το ποια μετρα χρειαζονται για την αναβαθμιση για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν περασει οι περρισοτεροι μεσα απο τα ελληνικα πανεπιστιμια.

Το βλεπω σπιτι μου αυτο ο πατερας μου που δεν εχει βγαλει πανεπιστημιο τα βλεπει σωστα τα μετρα η μανα μου που ητανε στην παντειο ειναι κατα. Πιστευω αυτη τη συγχυση παει να εκμεταλευτει η κυβερνηση

Και εγώ νευριάζω όταν ακούω τη μάνα μου να λεεί πως με το μέτρο πίεσης των φοιτητών είναι η κοινή γνώμη.. Είδες λοιπόν που υπάρχει και αντίθετη πλευρά..;
Γι'αυτό και καλά πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας..
Η κοινή γνώμη φίλε είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων.. Αν εσύ είσαι κατά, σεβαστό, κανένας δεν σε έβρισε..
Μην το κάνεις λοιπόν ούτε εσύ..
Η πλειοψηφεια της κοινωνιας μας εχει παντελης αγνοια για την κατασταση στα δημοσια πανεπιστημια και για το ποια μετρα χρειαζονται για την αναβαθμιση για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν περασει οι περρισοτεροι μεσα απο τα ελληνικα πανεπιστιμια.
Αυτό πάλι να μην το γενικεύεις..
Γιατί κ εγώ θα γενικεύσω μετά αλλα πράγματα..
Μίλα καλύτερα μόνο για τους δικούς σου..
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 10 Μαρτίου το αργότερο ο νόμος θα ψηφιστει. Τότε εσύ τι θα κάνεις; Θα πάρεις τα όπλα και θα ανέβεις στα βουνά; Αν το κάνεις πάντως θα σε παραδεκτώ..
Καλώς η κακώς η κυβέρνηση κυβερνά αυτόν τον τόπο, όχι εσύ..
Η κυβέρνηση που τώρα έχει 2μιση μονάδες διαφόρα από τον κύριο της αντίπαλο και την κοινή γνώμη με το μέρος της.. Καλά θα κάνεις λοιπόν αντί να αηδιάζεις, να σκεφτείς ποιά θα είναι η επόμενη μέρα της ψήφισης του νόμου για σένα και τους συναγωνιστές σου..
Όχι απλά να σκεφτείς να μου απαντήσεις κιόλας..
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #38 on: February 27, 2007, 17:19:06 pm »

Πρωτα απολα παρανοηση και εγω ειμαι υπερ των μεταρυθμισεων αλλα οχι υπερ αυτου του νομου πλαισιου που θυμιζει αρπακολα της τελευταιας στιγμης. ΛΕΩ και εχω βαρεθει να το λεω οτι η σωστη μεταρυθμιση ξεκιναει απο το σχολειο και οχι απο το πανεπιστιμιο για να φτιαξεις το σπιτι δε ξεκινας απο το τελευταιο οροφο αλλα απο τα θεμελια. Δευτερον γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι ο νομος θα περασει???? Ξερεις κατι που δε ξερω??

Θελω ενα σοβαροτερο αντι-επιχειρημα στην αποψη μου

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #39 on: February 27, 2007, 17:35:44 pm »

Quote from: Grecs on February 27, 2007, 17:19:06 pm
Πρωτα απολα παρανοηση και εγω ειμαι υπερ των μεταρυθμισεων αλλα οχι υπερ αυτου του νομου πλαισιου που θυμιζει αρπακολα της τελευταιας στιγμης. ΛΕΩ και εχω βαρεθει να το λεω οτι η σωστη μεταρυθμιση ξεκιναει απο το σχολειο και οχι απο το πανεπιστιμιο για να φτιαξεις το σπιτι δε ξεκινας απο το τελευταιο οροφο αλλα απο τα θεμελια. Δευτερον γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι ο νομος θα περασει???? Ξερεις κατι που δε ξερω??
Όχι απλά είμαι σίγουρος κόβω κ το κεφάλι μου..
Στα παχουλά @@ του Καραμανλή ότι οι φοιτητές κάνουν καταλήψεις..
Σου εξήγησα, απέναντι του έχει ένα ΠΑΣΟΚ σε αποσύνθεση, ένα ΚΚΕ να ασχολείται ακόμη (μετά από 3 χρόνια δεξιάς κυβέρνησης) με το ΠΑΣΟΚ, το Συνασπισμό, και τέλος τη μεγαλύτερη μερίδα της κοινής γνώμης μαζί του.. Τί άλλο θές;
Εξάλλου απ'ότι ξέρω ήδη ο νόμος κατατέθηκε σήμερα στην επιτροπή της βουλής..

Θελω ενα σοβαροτερο αντι-επιχειρημα στην αποψη μου

Μα είναι άποψη να λες ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν έχει περάσει απ'το ελληνικό πανεπιστημιο;
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #40 on: February 27, 2007, 17:36:23 pm »

...που λεει οτι η κοινη γνωμη ειναι κατα πλειοψηφεια υπερ των αλλαγων.
Βασικα, πως ειμαστε τοσο σιγουροι για αυτες τις δημοσκοπησεις?Σημερα βγηκε μια καινουρια η οποια λεει πως το 85% των πολιτων ειναι υπερ αυτης της μεταρρυθμισης!
Παλιοτερα ειχα δει μια εκπομπη που μεσα σε ολα τα αλλα που ειπωθηκαν ηταν και πως αν θες να κανεις μια δημοσκοποηση που υποστηριζει την μια αποψη υπερ των αλλων,αυτο ειναι εφικτο..
Μου φαινεται πως αυτο 85% ειναι λιγο πλασματικο..δεν ξερω..
Κια δεν υποστηριζω πως ειναι πολλοι αυτοι οι πολιτες που ξερουν ακριβως τι παιζει με τα τελευταια θεματα της παιδειας, τουναντιον..
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #41 on: February 27, 2007, 17:39:05 pm »

Δευτερον γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι ο νομος θα περασει???? Ξερεις κατι που δε ξερω??
μη συγχεεις την αναθεωρηση με το νομο-πλαισιο
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #42 on: February 27, 2007, 18:05:45 pm »

Εγω εξακολουθω να πιστευω πως το μεγαλυτερο μερος του ελληνικου λαου δεν εχει περασει απο δημοσιο πανεπιστημιο αρα δεν εχει ιδεα τι θελει το πανεπιστημιο.

Επισης το οτι ειναι στα @@ του ο καραμανλης δεν τον τιμαει ιδιαιτερα σαν πολιτικο.

Αλλα μονο για τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι στα @@ του?? Για τα παντα ειναι στα @@ του αφου εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης μονο στην δεθ τον βλεπουμε αντε και σε καμια ολομελεια της βουλης.
Αν σε εκφραζει αυτος ο ηγετης εισαι αξιος της τυχης σου

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #43 on: February 27, 2007, 18:06:44 pm »

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα,και άλλωστε γι'αυτό εξακολουθούμε να είμαστε εδώ και να παλεύουμε!

Edit:@Gpap:

Το καλοκαίρι λέγαμε ότι δε θα κάνουμε τίποτα και ο νόμος πήγε 10 μήνες πίσω.
Τώρα λέγαμε ότι δε θα κάνουμε τίποτα και η αναθεώρηση δεν πήρε αυξημένη πλειοψηφία και φαίνεται να πάει περίπατο...
Μήπως και αυτή τη φορά δε θα κάνουμε τίποτα τελικά;Γιατί θεωρείτε ότι το κακό που κάνουμε σε εμάς τους ίδιους είναι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από όσα καταφέραμε;Και στην τελική,πώς ξέρετε τι έχουμε στο μυαλό μας και τι προβληματισμούς έχουμε;Δεν σας έχω δει και κάπου εδώ γύρω εδώ και πάρα πολύ καιρό.Εκτός κι αν οι συζητήσεις μόνο με κάποια παιδιά του φόρουμ στα πλαίσια κρασοκατανύξεων....ως συνήθως είναι πάντα το μέτρο για όλα........

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή!Θα ήταν πολύ ωραίο...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Nemesis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #44 on: February 27, 2007, 19:24:58 pm »

Προσωπικά πιστεύω ότι αν η αναθεώρηση "πάει περίπατο", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις cecs, δε θα είναι αποτέλεσμα ενός "δυναμικού αγώνα" του φοιτητικού κινήματος, αλλά ενός μικροπολιτικού παιχνιδιού της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης... Το ΠΑΣΟΚ σε καμία περίπτωση δε διαφώνησε με την αναθεώρηση του άρθρου 16, αλλά εκμεταλλεύτηκε  την όλη έκρυθμη κατάσταση, που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες, για να προβληθεί συσπειρωμένο στο λαό και να κερδίσει κάποιες παραπάνω ψήφους.

Όσον αφορά τις καταλήψεις και τη συνέχισή τους, ως υπέρμαχος των δημοκρατικών θεσμών, θεωρώ ότι αφού το φοιτητικό κίνημα φαίνεται να διαφωνεί με την αναθεώρηση του άρθρου 16, όπως προκύπτει και από τα αποτελέσματα των Γ.Σ. των διαφόρων τμημάτων, πιστεύω ότι πρέπει να ασκηθεί εποικοδομητική πίεση στην κυβερνητική πολιτική, που θα γνωστοποιήσει τα "πιστεύω" και τις πεποιθήσεις μας τόσο στην κυβέρνηση όσο και σε όλο τον υπόλοιπο λαό. Η κατάληψη λοιπόν είναι ένα από τα ισχυρά μέσα άσκησης πίεσης που έχουν στη διάθεση τους οι φοιτητές και όταν συζητάμε για θέματα τόσο σημαντικά, όπως μια αναθεώρηση του Συντάγματος με την οποία δε συμφωνούμε, πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε την αντίθεσή μας με όσο πιο ηχηρό τρόπο γίνεται... Αν τώρα ο λαός υποστηρίζει τον αγώνα του φοιτητικού κινήματος ή όχι, δεν είμαι σε θέση να εκφράσω μια απόλυτα αντικειμενική άποψη, αλλά αρκεί να σκεφτούμε το ενδιαφέρον που επιδεικνύει σήμερα ο "Έλληνας" στα διάφορα κοινωνικά προβλήματα που συμβαίνουν γύρω του και δε του επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα του, για να καταλάβουμε πόσο σκοτίζεται και προβληματίζεται για τον δικό μας αγώνα...
« Last Edit: June 05, 2007, 01:46:18 am by Nemesis » Logged

There are 10 types of people; those who understand binary and those who don't.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 31 Go Up Print
Jump to: