• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:05:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:05:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 114
Total: 169
Dimosthenis
tank
noimaginationforthis
Sotirisbikos
aalmpanb
Belafonte
freskoulhs
DJ Stefzia
jimalexoud
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
malogeor
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
ArsenD
Ast
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
chriskazakos
mavrhs
athichatz
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
babis.o.sougias
msandr
Ted Kaczynski
nikosmonov
Kwst@ss_
Nicotre
thegreekbaron
difis
Filpan10
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Βρισιές στα γήπεδα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] Go Down Print
Author Topic: Βρισιές στα γήπεδα  (Read 9964 times)
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
Re: Βρισιές στα γήπεδα
« Reply #45 on: May 29, 2008, 21:06:39 pm »

Σιγά το πράγμα τον είπαν Αλβανό και τι έγινε?Καιρός να συνηθίσει γιατί και για τη μάνα του θα ακούσει και τη γιαγιά του και δε ξέρω εγώ γιατί. Στα πλαίσια του ελληνικού( και όχι μόνο) ποδοσφαίρου λίγο είναι που τον είπαν Αλβανό.

Εξάλλου όλα αυτά ξεκινούν κατά κύριο λόγο από την νότια Ελλάδα, τους "πρωτευουσιάνους" Αθηναίους που έχουν στολίσει κάθε επαρχία του Βορρά με κοσμητικά επίθετα όπως Βούλγαροι ,Γκατζόλια, Αλβανοί ,Βλάχοι, Τούρκοι και πάει λέγοντας. Σε λίγο θα αποτελέσουν και ξεχωριστό κρατίδιο.
hatzf
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #46 on: August 19, 2008, 22:20:30 pm »

Quote from: MihalisK on February 05, 2007, 01:33:14 am
Δε θα γίνεις έλληνας ποτέ Αλβανέ, Αλβανέ! Σε ένα παιδί 16 χρονών.
Μπράβο ρε παόκια! Και σ'ανώτερα!
παρτα και τα ανωτερα!!!!!!της πουτανας στο φιλικο πανσεραικος ΠΑΟΚ
hatzf
Θαμώνας

View Profile
« Reply #47 on: August 19, 2008, 22:27:50 pm »

Quote from: Emfanever on May 29, 2008, 21:06:39 pm
Σιγά το πράγμα τον είπαν Αλβανό και τι έγινε?Καιρός να συνηθίσει γιατί και για τη μάνα του θα ακούσει και τη γιαγιά του και δε ξέρω εγώ γιατί. Στα πλαίσια του ελληνικού( και όχι μόνο) ποδοσφαίρου λίγο είναι που τον είπαν Αλβανό.

Εξάλλου όλα αυτά ξεκινούν κατά κύριο λόγο από την νότια Ελλάδα, τους "πρωτευουσιάνους" Αθηναίους που έχουν στολίσει κάθε επαρχία του Βορρά με κοσμητικά επίθετα όπως Βούλγαροι ,Γκατζόλια, Αλβανοί ,Βλάχοι, Τούρκοι και πάει λέγοντας. Σε λίγο θα αποτελέσουν και ξεχωριστό κρατίδιο.
διαφωνω καθετα με τον χαρακτηρισμο Αλβανος αλλα σιγα μην κατσω και σκασω για ενα κωλοαρχιδοκαγκουρακι που επειδη κλωτσα μια μπαλα θα βγαλει σε ενα χρονο πιο πολλα απο οσα εβγαλε ο πατερας μου σε ολη του τη ζωη και ας δουλευε σαν σκυλος.....και οσο για τις βρισιες θα βριζω οσο γουσταρω και δεν ακουω κανενα παπαρα ηλεκτρολογο που παει να το παιξει γκαντι να μου πει τι θα κανω....αντε γιατι καθε μαλακας την εχει δει πολιτισμενος σε αυτη την χωρα και εχετε ισοπεδωσει τα παντα..καταλαβες κυριος..πολιτισμος σου λεει αλλα ολοι οι αλβανοι ειναι στις οικοδομες και τους πινετε το αιμα και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...να παει να ΓΑΜΗΘΕΙ οποιος κανει την μανα τερεζα μονο στα λογια που χρησιμοποιει και οχι στις πραξεις....
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #48 on: August 19, 2008, 22:34:34 pm »

Quote from: hatzf on August 19, 2008, 22:27:50 pm

διαφωνω καθετα με τον χαρακτηρισμο Αλβανος αλλα σιγα μην κατσω και σκασω για ενα κωλοαρχιδοκαγκουρακι που επειδη κλωτσα μια μπαλα θα βγαλει σε ενα χρονο πιο πολλα απο οσα εβγαλε ο πατερας μου σε ολη του τη ζωη και ας δουλευε σαν σκυλος.....και οσο για τις βρισιες θα βριζω οσο γουσταρω και δεν ακουω κανενα παπαρα ηλεκτρολογο που παει να το παιξει γκαντι να μου πει τι θα κανω....αντε γιατι καθε μαλακας την εχει δει πολιτισμενος σε αυτη την χωρα και εχετε ισοπεδωσει τα παντα..καταλαβες κυριος..πολιτισμος σου λεει αλλα ολοι οι αλβανοι ειναι στις οικοδομες και τους πινετε το αιμα και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...να παει να ΓΑΜΗΘΕΙ οποιος κανει την μανα τερεζα μονο στα λογια που χρησιμοποιει και οχι στις πραξεις....
ε?  Huh

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
« Reply #49 on: August 19, 2008, 22:59:54 pm »

Καλά είναι δυνατόν να παίρνετε τοις μετρητοίς όσα συνθήματα ακούγονται στα γήπεδα; Η συντριπτική πλειοψηφία όσων φωνάζουν τα χυδαία συνθήματα(δε μιλάμε για τα συνθήματα αφοσίωσης και αγάπης στην ομάδα) σαφώς και τα καταδικάζει εκτός γηπέδου.Συνήθως είναι συνθήματα τα οποία εξοργίζουν αυτόν ή αυτούς στους οποίους απευθύνονται και γι αυτό και άλλωστε πωρώνονται όλοι βλέποντας την αντίδραση τους.Μέσα στο γήπεδο είναι μεγάλη η φόρτιση, η ένταση και η επιθυμία για επικράτηση της ομάδας που παρεκτρέπεσαι ασυναίσθητα. Επιπλέον, ο φανατισμός πολλαπλασιάζεται όταν υπάρχουν απέναντι αντίπαλοι οπαδοί και πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν... Και στο φινάλε....Καλύτερα όλοι αυτοί να εκτονώνται μέσα στα γήπεδα παρά με άλλες πράξεις έξω από αυτά...

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #50 on: August 20, 2008, 17:46:55 pm »

Γιατί τόση ανάγκη για τέτοιου είδους εκτόνωση?

T for Troll

byeeee
hatzf
Θαμώνας

View Profile
« Reply #51 on: August 22, 2008, 05:57:42 am »

Quote from: SolidSNK on August 19, 2008, 22:34:34 pm

ε?  Huh
ti ε re metal gear?θελεις εξηγηση?
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #52 on: August 25, 2008, 08:03:57 am »

Quote from: hatzf on August 22, 2008, 05:57:42 am

ε?  Huh
Να σου πω πήρα το κείμενο σου, το διάβασα ανάποδα,  αναποδογύρισα την οθόνη , βάρεσα και το κεφάλι μου στο τοίχο, αλλά νόημα δεν έβγαλα.  Αν έχεις την καλοσύνη Tongue

call me solid

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #53 on: August 26, 2008, 12:40:35 pm »

Quote from: thrilikos on August 19, 2008, 22:59:54 pm
Καλά είναι δυνατόν να παίρνετε τοις μετρητοίς όσα συνθήματα ακούγονται στα γήπεδα; Η συντριπτική πλειοψηφία όσων φωνάζουν τα χυδαία συνθήματα(δε μιλάμε για τα συνθήματα αφοσίωσης και αγάπης στην ομάδα) σαφώς και τα καταδικάζει εκτός γηπέδου.Συνήθως είναι συνθήματα τα οποία εξοργίζουν αυτόν ή αυτούς στους οποίους απευθύνονται και γι αυτό και άλλωστε πωρώνονται όλοι βλέποντας την αντίδραση τους.Μέσα στο γήπεδο είναι μεγάλη η φόρτιση, η ένταση και η επιθυμία για επικράτηση της ομάδας που παρεκτρέπεσαι ασυναίσθητα. Επιπλέον, ο φανατισμός πολλαπλασιάζεται όταν υπάρχουν απέναντι αντίπαλοι οπαδοί και πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν... Και στο φινάλε....Καλύτερα όλοι αυτοί να εκτονώνται μέσα στα γήπεδα παρά με άλλες πράξεις έξω από αυτά...

αυτό μου θύμισε μια πρόταση που άκουσα από το στόμα συμπατριώτη μου  στο Στρασβούργο όταν είχαμε βρεθεί εκεί ως "έφηβοι ευρωβουλευτές" (τρομάρα μας)

-Στην Ελλάδα, οι κυβερνήσεις κάνουν σκάνδαλα και για  να τα καλύψουν στρέφουν τον κόσμο στο ποδόσφαιρο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Αυτό για την εκτόνωση που έχουν κάποιοι ανάγκη να τη βγάλουν βρίζοντας ποδοσφαιριστές..

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
hatzf
Θαμώνας

View Profile
« Reply #54 on: January 25, 2009, 04:29:43 am »

Quote from: SolidSNK on August 25, 2008, 08:03:57 am
Quote from: hatzf on August 22, 2008, 05:57:42 am

ε?  Huh
Να σου πω πήρα το κείμενο σου, το διάβασα ανάποδα,  αναποδογύρισα την οθόνη , βάρεσα και το κεφάλι μου στο τοίχο, αλλά νόημα δεν έβγαλα.  Αν έχεις την καλοσύνη Tongue

call me solid
ε αν εκανες ολα αυτα και νοημα δεν εβγαλες τι μπορω να σου εξηγησω εγω?
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #55 on: January 25, 2009, 04:47:43 am »

α από τα αγαπημένα μου ποστ, το θυμήθηκες.

Δε χρειάζεται εξήγηση, αυτά που λες είναι ταυτόχρονα ασυναρτησίες και μαλακοκαφρίλες.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #56 on: January 25, 2009, 13:54:12 pm »

Απίστευτη τρικυμία εν κρανίω. Επικροτεί την επίθεση σε έναν άνθρωπο που δεν του έχει κάνει τίποτα μόνο και μόνο επειδή βγάζει περισσότερα από αυτόν, σε ρατσιστική βάση, και μετά το επιχείρημά του είναι "αφού το κάνουν και οι άλλοι γιατί να μην το κάνω εγώ". Και μετά κατηγορεί ΕΜΑΣ για ρατσισμό (από το πουθενά)! Το κορυφαίο ήταν το "τους πίνετε το αίμα"... λες και έχουμε κάνει τίποτα εμείς για να απολογηθούμε κιόλας που οι άλλοι δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 2 3 [4] Go Up Print
Jump to: