• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:33:42 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:33:42 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 107
Total: 180
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
eleftheria
Spyros.kleanthous
KZerenidis
superkolios
Nikos_313
mixkats
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
BossiTsif
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
DK06
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
amprozos
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
mdimitrig
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > "Πρέπει να σταματησουμε την απομόνωση. Ναι στα μη-κρατικά πανεπιστημια"...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10 Go Down Print
Author Topic: "Πρέπει να σταματησουμε την απομόνωση. Ναι στα μη-κρατικά πανεπιστημια"...  (Read 21309 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: "Πρέπει να σταματησουμε την απομόνωση. Ναι στα μη-κρατικά πανεπιστημια"...
« Reply #30 on: October 06, 2007, 11:05:11 am »

Οποιος θελει να σπουδασει να κατσει να διαβασει και να περασει. Τοσο απλο ειναι. Εμεις ΜΑΛΑΚΕΣ  ειμαστε δηλαδη. Και τελειως συφεροντολογικα να το δεις, επειδη του αλλουνου ο πατερας εχει χρηματα με την σεσουλα θα πρεπει να μου παρει ενδεχομενως μια θεση στην ηδη επβαρυμενη θεση εργασιας? Οταν λεμε οτι υπαρχει κορεσμος στα επαγγελματα, αυτο τι σημαινει? Οτι πρεπει να διπλασιασουμε αυτους που βγαινουν>? Και αυτο που ειπε ο Turambar ειναι αυτο που σκεφτομουν τοση ωρα και δεν μπορουσα να το εκφρασω.

Και οπως ειπε και ο Καμενος, η παιδεια ειναι δικαιωμα του καθενος μας. Δεν ειναι "ευκαιρια", οπως που συχνα χρησιμοποιουν αυτη την λεξη οι νεοφιλελευθεροι.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #31 on: October 06, 2007, 11:17:24 am »

Quote from: Καμένος on October 06, 2007, 10:37:39 am
Quote from: AgentCain on October 06, 2007, 10:28:21 am
Το ιδιωτικό πανεπιστήμιο θα λειτουργεί σαν εταιρία. Π.χ. τα ιδιωτικά σχολεία έχουν σαν στόχους την εκπαίδευση των μαθητών και το κέρδος.

Φυσικά.. σαν όλες τις εταιρίες..

Η ΔΕΗ έχει σαν στόχο το κέρδος και... να βοηθάει τα παιδάκια να διαβάζουν
Η Shell έχει σεν στόχο το κέρδος και... να μας βοηθάει να πηγαίνουμε βόλτες με το μηχανάκι..

Γιούχου!!!

Για ακόμα μία φορά..

Η παιδεία δεν είναι εμπόρευμα. Είναι δικαίωμα για όλους.

Λες πράγματα αστήριχτα. Τι μηχανάκια και αηδίες. Αν οι πετρελαϊκές εταιρίες κλείσουν, τότε όλοι θα ξεσηκωθούν, όχι γιατί οι εργαζόμενοι ή η εταιρία θα χάσει το κέρδος της αλλά γιατί κανείς δεν θα έχει βενζίνη και θέρμανση. Νομίζω πως ήξερες πως οι εταιρίες έχουν και κοινωνική ευθύνη απέναντι στο σύνολο. Κάποιος μάλλον δεν διάβαζε ΑΟΔΕΥ...
Και ξεκολλήστε πια. Η παιδεία όπως και πολλά άλλα μπορεί να μην είναι εμπόρευμα αλλά όταν πληρώνεις γι αυτή παίρνεις καλύτερη ποιότητα. Δεν είπαμε καταργήστε τα δημόσια και κάντε μόνο ιδιωτικά.
Και εμένα μου μοιάζει πολύ πιο συντηρητικό να αρνείσαι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια παρά επαναστατικό, μιας και αποτελεί καινοτόμα ιδέα για την Ελλάδα.

Επιπλέον δε γίνατε Ηλεκτρολόγοι από καλοσύνη για να βοηθάτε ανιδιοτελώς. Πολλοί από εσάς όταν νιώσετε το γόητρο μιας θέσης θα πατήσετε πάνω στους συναδέλφους σας για να την αποκτήσετε. Ο παράδεισος δεν είναι επίγειος, όλα κινούνται με βάση το χρήμα.

ngine13: εντάξει φταίει η κυβέρνηση. Όμως τα ιδιωτικά κάνουν δουλειά. Το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις που έχουν δίνουν ένα μπουστ αν θες στου ήδη καλούς μαθητές. Είπαμε πήγα και στα δυο και ξέρω.
ΠΟΤΕ όμως δεν έχω ακούσει αντεπιχείρημα στο "όσοι δεν περνούν εδώ πάνε πληρώνουν τα εκατομμύρια στο εξωτερικό, γιατί να μην φτιάξουμε και μεις ιδιωτικά ώστε να μη φεύγουν αλλά να τα ξοδεύουν εδώ?"
Αλλά όχι απλώς όλοι οι μη νοούντες έχουν μάθει μια πρόταση και την πιπιλάνε χωρίς να τη δουλεύουν μέσα τους. Άβουλα πρόβατα στη χειραγώγηση ορισμένων πονηρών...

Aurelius: Δλδ εγώ ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι που διάβασα από ιδιωτικό και πέρασα? Μου τις χαρίζανε τις τάξεις? Ή μήπως τα λεφτά του μπαμπά μου τους αναγκάζανε? Κάνεις λάθος. Απλώς διάλεξα να κάνουμε οικονομία στα φροντιστήρια και να πάω σε ιδιωτικό. Μόνο κερδισμένος βγήκα...

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: October 06, 2007, 11:32:16 am »

Και μετά ψόφησε..
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #33 on: October 06, 2007, 11:43:57 am »

Δεν με ενδιαφερει τι εκανες στο ιδιωτικο σου σχολειο, γιατι αλλο σχολειο αλλο πανεπιστημιο. Το πανεπιστημιο σου δινει επαγγελματικα δικαιωματα. Εσυ που πληρωσες για κατι που ειναι δημοσια παροχη ειναι δικη σου επιλογη και δεν φταιω ουτε εγω ουτε κανεις αλλος. Αυτο που με ενδιαφερει, το οτι απο την στιγμη που στην Ελλαδα το πανεπιστημιο συνδεεται με την αγορα εργασιας, καποιος επειδη ηταν σκραπας ή δεν εγραψε τοσο καλα ή υπηρχαν απλα καλυτεροι ή και επειδη το συστημα απο πλευρας αξιολογησης υποψηφιων ειναι ψιλοσκραπα και ο μπαμπας τους εχει λεφτα, να πηγαινει στο εξωτερικο και μετα να ζηταει την ιδια δουλεια. Και δεν θα ειχα κανενα προβλημα, αν το πανεπιστημιο ηταν απλα χωρος μορφωσης και διευρυνσης πνευματικων οριζοντων.

Και επισης, εγω δεν προκειται, τουλαχιστον οπως ειμαι τωρα, να πατησω κανεναν για να φτασω οπουδηποτε. Να προσπαθησω ναι. Να πατησω οχι. Εσενα σε βλεπω να εχεις ορεξουλες. Αλλα τετοιες αποψεις εχουν ολη στην κωλοελλαδα και βγαζουμε τα ματια μας, εχουμε αυτα τα σαπακια για πολιτικους και η Θεσσαλονικη βγαζει 60% Ψωμιαδη.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #34 on: October 06, 2007, 11:52:50 am »

Μιλούσα με μία Ισπανιδούλα εδώ και μου έλεγε για το σύστημα της ανώτατης εκπαίδευσης στην χώρα της, όπου συνυπάρχουν αρμονικά (κατά αυτήν πάντα) το δημόσιο πανεπιστήμιο με κάποια ιδιωτικά. Επιγραμματικά, μου είπε ότι υπάρχει μία κρατική επιτροπή η οποία ελέγχει την ποιότητα της εκπαίδευσης στο ιδιωτικό. Δίνονται κίνητρα με υποτροφίες στους καλούς φοιτητές για να ανταπεξέλθουν με τα δίδακτρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μεταγραφής στο δημόσιο μετά από κάποια έτη μέσω εξετάσεων.Αυτό έκανε και η συγκεκριμένη κοπέλα. Αν και ήταν πολύ ευχαριστημένη από το επίπεδο σπουδών στο ιδιωτικό, ήθελε να συνεχίσει σε ένα συγκεκριμένο δημόσιο διότι αυτό είχει τη φήμη και το κύρος (και την αντίστοιχη ποιότητα σπουδών προφανώς :Ρ).

Για όσους το ψάχνουν πολύ το θέμα, βρήκα  το ακόλουθο άρθρο, όποιος έχει κουράγιο το διαβάζει και μας κάνει ένα ρεζουμέ :Ρ
pmousoul
Guest
« Reply #35 on: October 06, 2007, 11:53:23 am »

Quote from: AgentCain on October 06, 2007, 11:17:24 am

ngine13: εντάξει φταίει η κυβέρνηση. Όμως τα ιδιωτικά κάνουν δουλειά. Το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις που έχουν δίνουν ένα μπουστ αν θες στου ήδη καλούς μαθητές. Είπαμε πήγα και στα δυο και ξέρω.
ΠΟΤΕ όμως δεν έχω ακούσει αντεπιχείρημα στο "όσοι δεν περνούν εδώ πάνε πληρώνουν τα εκατομμύρια στο εξωτερικό, γιατί να μην φτιάξουμε και μεις ιδιωτικά ώστε να μη φεύγουν αλλά να τα ξοδεύουν εδώ?"
Αλλά όχι απλώς όλοι οι μη νοούντες έχουν μάθει μια πρόταση και την πιπιλάνε χωρίς να τη δουλεύουν μέσα τους. Άβουλα πρόβατα στη χειραγώγηση ορισμένων πονηρών...

Aurelius: Δλδ εγώ ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι που διάβασα από ιδιωτικό και πέρασα? Μου τις χαρίζανε τις τάξεις? Ή μήπως τα λεφτά του μπαμπά μου τους αναγκάζανε? Κάνεις λάθος. Απλώς διάλεξα να κάνουμε οικονομία στα φροντιστήρια και να πάω σε ιδιωτικό. Μόνο κερδισμένος βγήκα...

"όσοι δεν περνούν εδώ πάνε πληρώνουν τα εκατομμύρια στο εξωτερικό, γιατί να μην φτιάξουμε και μεις ιδιωτικά ώστε να μη φεύγουν αλλά να τα ξοδεύουν εδώ?"

Γιατι δεν διαβάζεις αυτά που γράφω?

Αυτό το διάβασες καλά?

Quote from: ngine13 on October 06, 2007, 10:54:58 am

Δηλαδή προσπαθούν κάποιοι να απαγορεύσουν τη δημιουργία τους. Αφού συμβαίνει αυτό τα ιδιωτικά σχολεία πως έγιναν? Να τα κλείσουμε και αυτά? Είναι από τα λίγα που κάνουν καλή δουλειά...

Εγώ πιστεύω πως κάνουν μέτρια δουλειά, η οποία φαίνεται σε κάποιους καλή όταν τα συγκρίνουν με την (επιτηδευμένη ίσως Roll Eyes) κατάντια των δημοσίων, των οποίων υπεύθυνος είναι... εδώ σε θέλω!!! 8)

Και έτσι μέσα σε μία 10ετία η κυβέρνηση βοήθησε τα φροντιστήρια να πλουτίσουν... Δεν νομίζω να έγινε κατά λάθος... Grin

Τώρα βέβαια η κυβέρνηση (επειδή είναι πολύ καλή Tongue) θέλει να βοηθήσει κι άλλους να πλουτίσουν...

Μέχρι που πρέπει να πάει το πράμα για να καταλάβουμε... Έχουμε ήδη καταντήσει σήμερα να σεβόμαστε μόνο ότι πληρώνουμε!!! Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο! Idiot

Υ.Γ. : Τον καιρό που πήγαινα εγώ λύκειο, στα ιδιωτικά σχολεία πήγαιναν μόνο όσοι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με το επίπεδο του δημοσίου... Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... και ύστερα αφού καταστρέψουν την παιδεία (το μέλλον) μιας χώρας, έρχονται και σου μιλάνε για πατριωτισμό...  TickedOff

Μήπως θέλεις και τα δημόσια πανεπιστήμια να καταντήσουν όπως τα δημόσια σχολεία? Δώσε ότι χρειάζεται πρώτα για να γίνουν τα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια όπως πρέπει και μετά χτίσε ότι θέλεις!!!

Αν το πρόσεξες απάντησες ήδη στον εαυτό σου... εγώ κάνω απλά επισημάνσεις και χάνω τον χρόνο μου να σου απαντήσω αντί να διαβάζω για το μάθημα που δίνω την Δευτερά...  bang_head

Δώσε ότι χρειάζεται πρώτα για να γίνουν τα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια όπως πρέπει
Δώσε ότι χρειάζεται πρώτα για να γίνουν τα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια όπως πρέπει

Το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις

Savvy...?
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #36 on: October 06, 2007, 13:14:45 pm »

Η δουλεία καταργήθηκε.

Το χρήμα αγοράζει τα πάντα.

Άρα με το χρήμα αγοράζεις εκπαίδευση.

Η δουλεία καταργήθηκε?
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #37 on: October 06, 2007, 13:22:37 pm »

Χαλαρώστε άπαντες... και αφήστε το παιδί να ξεκινήσει τις σπουδές του.. να γραφτεί στη Δαπ, να επιβεβαιώσει τις απόψεις του... και να διαβάζει και να πηγαίνει σε πάρτυ. Αυτό είναι ζωή.

Εσείς οι μαλάκες, που διαβάζετε συνέχεια, και κάθεστε και χαλιέστε για το επίπεδο του πανεπιστημίου, και κάθεστε και χαλιέστε για τις ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους, μη χαλιέστε και για τον κάθε ένα που δε συμφωνεί..  Πάμε σε κανά club να περάσουμε καλά..
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #38 on: October 06, 2007, 13:44:07 pm »

Οικονομία νομίζω ότι κάνεις αν δεν πας φροντιστήριο, και κάθεσαι να ξεσκιστείς μόνος σου στο διάβασμα.
Όσα παιδιά ήξερα από ιδιωτικά Γυμνάσια/Λύκεια (για τη Λάρισα μπορώ να μιλήσω), δεν έκαναν φροντιστήρια.. έκαναν ιδιαίτερα.
Νομίζω ότι η πραγματικότητα αναιρεί κάπως τα λεγόμενά σου.

Earth. What a shithole.
lost control
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: October 06, 2007, 14:04:07 pm »

Quote from: Juan on October 06, 2007, 13:22:37 pm
Χαλαρώστε άπαντες... και αφήστε το παιδί να ξεκινήσει τις σπουδές του.. να γραφτεί στη Δαπ, να επιβεβαιώσει τις απόψεις του... και να διαβάζει και να πηγαίνει σε πάρτυ. Αυτό είναι ζωή.

Εσείς οι μαλάκες, που διαβάζετε συνέχεια, και κάθεστε και χαλιέστε για το επίπεδο του πανεπιστημίου, και κάθεστε και χαλιέστε για τις ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους, μη χαλιέστε και για τον κάθε ένα που δε συμφωνεί..  Πάμε σε κανά club να περάσουμε καλά..

Προς το παρόν δεν είμαι ούτε ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΚΝΕ, ΑΡΑΓΕ ή ότι άλλο έχετε εκεί μέσα. Είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα που με εκφράζουν υπάρχουν και στην ιδεολογία της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ. Μακάρι να μπορούσα να διαλέξω ιδέες και όχι παρατάξεις. Τα διάβασα τα φυλλάδια που μου έδωσαν στην εγγραφή, χωρίς διακρίσεις.

Dr Gonzo
For your information, Δ Ε Ν   Ε Κ Α Ν Α   Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο  Shout TickedOff εγώ και άλλος 1 στη τάξη μου. Οι άλλοι όντως έκαναν ιδιαίτερα ή φροντιστήριο
Η παράθεσή σου είναι άκυρη, μιλούσα για ΜΕΝΑ. Και αν νομίζετε ότι είμαι υπερόπτης, αισθάνομαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που πέρασα σε υψηλόβαθμη σχολή ΧΩΡΙΣ φροντιστήριο. Οι γονείς μου διάλεξαν να στάξουν τα λεφτά τους κάπου που θα πιάσουν τόπο. Και πανεπιστήμιο πέρασα και ελεύθερο χρόνο είχα.
Υπήρχαν στιγμές που έμενα μέσα για να διαβάσω ότι αηδία μου δίνουν, ώστε να μπω σε μια σχολή που με εκφράζει. Με την κίνησή μου αυτή ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου. Και δικαιώθηκα.

Ngine13
Άρα το πρόβλημα δεν είναι στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά στις παροχές του κράτους προς τα δημόσια. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι ζητάτε.

Juan
Η δουλεία βασιζόταν στον εκφοβισμό μέσω της πρόκλησης πόνου και φυσικού περιορισμού. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δουλεία στις μέρες μας. Το αν υπάρχει πνευματική δουλεία άλλο φασούλι

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #40 on: October 06, 2007, 14:18:12 pm »

Quote from: AgentCain on October 06, 2007, 14:04:07 pm
Με την κίνησή μου αυτή ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου. Και δικαιώθηκα.

Thanx for the info.
Το post μου πήγαινε κι εδώ
Αφού συμβαίνει αυτό τα ιδιωτικά σχολεία πως έγιναν? Να τα κλείσουμε και αυτά? Είναι από τα λίγα που κάνουν καλή δουλειά...
Κι όπως είπες κι εσύ, {τμήμα ιδιωτικού} - 2 άτομα = φροντιστήριο ή ιδιαίτερα.
Τέσπα, αυτό, απλά γιατί έβγαλες άκυρο το ποστ.

Όπως σου είπαν και πιο πάνω, είναι πολύ ωραία που ήρθες με τόση όρεξη στο πανεπιστήμιο.
Απλά, θα διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα είναι διαφορετικά απ' ότι φαντάζεσαι.
Όσο γι' αυτό που είπες παραπάνω, για το κοινωνικό status του ηλεκτρολόγου και τα υπόλοιπα,
αυτά τα ακούς λίγο βερεσέ όταν μπεις και δεις τη γλύκα.
Όσοι είχαν τη σχολή ως πρώτη, συνειδητοποιημένη επιλογή, αμφιβάλλω αν ενδιαφέρθηκαν έστω και στιγμή για το status.
Από τις καινούριο σύστημα εισαγωγής και μετά, όπου το status του ηλεκτρολόγου
ήταν το next best thing από αυτό του γιατρού, κάτι άρχισε να χαλάει. (προσωπική άποψη).

Αυτά και καλή σου πρόοδο.
Μακάρι να πατήσεις πάνω σε όλους μας και να βγεις πρώτος.
(κι εγώ να πάρω τα 5άρια μου και να φύγω, μην ξεχνιόμαστε Wink )

Earth. What a shithole.
lost control
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: October 06, 2007, 14:40:32 pm »

Δε θυμάμαι να μίλησα για κοινωνικό status του ηλεκτρολόγου, θυμάμαι κάτι για "θέση με γόητρο" μόνο.
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Δε μ'αρέσει να πατάω "επί πτωμάτων" αλλά αν αναγκαστώ θα το κάνω. Θα προτιμήσω βέβαια να επιλέξω να κάνω κάτι που θα ωφελείσει εμένα και συναδέλφους μου. Υπάρχει συνεργασία όπου υπάρχει κοινό καλό. Όσο για την συναδελφική αλληλεγγύη εγώ τα ακούω βερεσέ, μιας και οι ομαδικές εργασίες δεν βασίζονται σε αυτήν. Ο αδερφός μου έπαθε, και οι δυο μάθαμε. Απ'τη μια ένας της ΠΑΣΠ μας έλεγε για συναδελφική αλληλεγγύη και απ'την άλλη όλοι πλακώνονταν για να δηλώσουν πρώτοι τα εργαστήρια.

Καμένος

View Profile
« Reply #42 on: October 06, 2007, 14:47:01 pm »

Quote from: AgentCain on October 06, 2007, 14:04:07 pm

Ngine13
Άρα το πρόβλημα δεν είναι στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά στις παροχές του κράτους προς τα δημόσια. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι ζητάτε.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Όσο περισσότερα γράφεις τόσο δείχνεις την ασχετοσύνη σου με το θέμα.. Εμείς ξέρουμε τι ζητάμε. Εσύ ξέρεις τι ζητάμε, ή τσάμπα φωνάζεις?
Καμένος

View Profile
« Reply #43 on: October 06, 2007, 14:48:03 pm »

Quote from: AgentCain on October 06, 2007, 14:40:32 pm
Δε μ'αρέσει να πατάω "επί πτωμάτων" αλλά αν αναγκαστώ θα το κάνω. Θα προτιμήσω βέβαια να επιλέξω να κάνω κάτι που θα ωφελείσει εμένα και συναδέλφους μου.

Δηλαδή να πατάς σε σημείο που δεν θα πονέσει τόσο πολύ??  Πότε είπαμε ότι θα γραφτείς στη ΔΑΠ?
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: October 06, 2007, 14:55:29 pm »

Ξεκόλα πια με τη ΔΑΠ. Θα σου άρεσε να σε λέω δλδ αναρχοκουμούνι, κομουνιστή  ή τπτ τέτοιο? Δε νομίζω.
Το συμπέρασμα που έβγαλα προκύπτει από τα λεγόμενά του. Ξέρω τι ζητάτε, εσείς ξέρετε τι θέλουμε εμείς οι νεοεισαχθέντες ή προσπαθείτε να μας δημιουργήσετε ανάγκες?

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10 Go Up Print
Jump to: