• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:09:15 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:09:15 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 124
Total: 184
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
sofaki
malogeor
Panagismark
Chrisvb17
nmpampal
Haralampos
Petross
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Sotirisbikos
petikas
npalami
tank
witchingHour
kstavroulis
noimaginationforthis
Belafonte
freskoulhs
DJ Stefzia
jimalexoud
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
ArsenD
Ast
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
chriskazakos
mavrhs
athichatz
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Βιβλιοθήκη - Νησίδες Υπολογιστών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ Η/Υ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ Η/Υ  (Read 10076 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ Η/Υ
« on: March 07, 2005, 17:07:09 pm »

Λοιπον σημερα καθομουν στην 2η ωρα στοχαστικο και επεξεργαζομουν ιδεες για το τι να κανουμε ια την νησιδα. Συζητουσα με τον Θεολογη και κατεβασαμε κατα την αποψη μου ορισμενες γαματες ιδεες που θα τις αναφερω και αυριο στη συγκεντρωση.
Κατ'αρχην πρεπει να πιεσουμε τους καθηγητες η οποιον πρεπει τελος παντων να μας αφησουν την φυλαξη της νησιδας σε εμας. Εμεις να την προσεχουμε και να ειμαστε υπευθυνοι για αυτην. Στη συνεχεια μπορουμε ευκολα να κανουμε ενα προγραμμα οπου ο καθενας απο τους εθελοντες θα καθεται να την φυλαει για καμια δυο ωρες. Αν γινει αυτο μπορουμε να κανουμε πολλα επιπλεον πραγματα.
Κατ αρχην μπορουμε να κανουμε κατι σαν ερανο, δηλαδη να πουμε ο καθενας να δωσει από 1 η 2 ευρω. Θα βγαλουμε και φυλλαδια να τα μοιρασουμε στο 1 και 2 ετος. Θα παμε και στους καθηγηγητες, ε δεν θα δωσουν κι αυτοι κατι λιγο( ελπιζω πιο πολύ από 2 ευρω, κανα 5ευρω 10 ευρω, υπολογισταρες εχουν αυτοι). Με τα λεφτα που θα μαζεψουμε και αν συμμετασχουν πολλοι(1 η 2 ευρω σεν ειναι τιποτα) μπορουμε να μαζεψουμε αρκετα χρηματα και μ αυτά να παρουμε καμποσους φορητους δισκους και dvd writer(εστω και από ένα). Απ ότι μου ειπε ο Bob μπορεις να αγορασεις καποιο frame με 40 ευρω και βαζουμε ένα οποιοδηποτε δισκο. Ετσι θα κατεβαζουμε ότι θελουμε στο φορητο δισκο αφου στον δισκο του συστηματος δεν επιτρεπεται και θα τα γραφουμε σε dvd η cd. Ετσι θα κατεβαζουμε πραγματικα ότι θελουμε πολύ γρηγορα(η μαλλον υπερβολικα γρηγορα) και οποτε θελουμε, αφου η νησιδα θα είναι μεχρι πιο αργα ανοιχτη.
Επισης μπορουμε να φτιαξουμε τη δικη μας αρχειοθηκη σε ψηφιακη μορφη. Δηλαδη ότι ταινια κατεβαζει καποιος η και οποια εχουμε εμεις την κανουμε μια κοπια και τη βαζουμε στη κοινη αρχειοθηκη. Ετσι αν την θελει καποιος άλλος δεν χρειαζεται να την ξανακατεβασει. Θα την γραφει κατ ευθειαν. Επισης θα φερει ο καθενας ότι προγρταμμα διαθετει να το κανουμε και αυτό από μια κοπια να το παιρνει οποιος θελει τσαμπα. Να μην χρεαιαζεται να πληρωνουμε από 12 ευρω για να παρουμε κατι που το εχει και ένα φιλαρακι. Και το ιδιο μπορει να γινει με παιχνιδια, μουσικη και οτιδηποτε άλλο. Αρκει παντα να μας αφησουν την διαχειριση. Α και να βγαλουμε και ένα πειστικο φυλλαδιο για τα μικροτερα ετη, ετσι ώστε να δωσουν και αυτοι τον οβολο τους. Α και για να μην υπαρξει το φαινομενο να δωσουν τριαντα ατομα( και οι αλλοι οντας γυφτοι να πουνε ασε να δωσουν οι αλλοι και θα το χρησιμοποιουμε και εμεις) και μετα να ερχεται ολη η σχολη, λοιπον οσοι δινουν το ένα ευρω θα τους γραφουμε το ονοματακι τους και θα κανουμε κατασταση. Αν δουμε ότι ειναι πολλοι αυτοι που είναι προθυμοι η κατασταση δεν θα μας χρειαζεται. Αν όμως είναι τριαντα, ε θα εχουμε τα ονοματα τους και αυτοι οι τριαντα θα χρησιμοποιουν αυτά που θα παρουμε, αλλιως αν ερχονται και οι αλλοι θα τους λεμε δωστε και εσεις(και αν δινουν θα αγορασουμε και αλλα, γιατι με τα τριαντα δεν θα μπορουμε να εχουμε παρει πολλα). Αν δεν δινουν θα χρησιμοποιουν φυσιολογικα τους υπολογιστες αλλα όχι και αυτά που θα εχουμε αγορασει. Επισης αν όλα πανε καλα θα ζητησουμε κατασταση από την γραμματεια για τα 5 ετη και οποιος ερχεται και θα τα χρησιμοποιει θα μας δειχνει το πασο, θα σημειωνουμε σε ένα προγραμματακι το ΑΕΜ του(τι στο διαολο ηλεκτρολογοι θα ειμαστε αν δεν μπορουμε να φτιαξουμε ένα προγραμματακι) και ετσι σε περιπτωση βλαβης μηχανηματος θα ξερουμε το τελευταιο ΑΕΜ και αρα τον τελευταιο που το χρησιμοποιησε. Όλα αυτά βεβαια για αυτους που θα ζητανε να χρησιμοποιουν τα μηχανηματα. Για τους αλλους απλα θα προσεχουμε τους υπολογιστες, το φυσιολογικο δηλαδη. Τωρα αν τυχει και ερθει κανεις από αλλοι σχολη αν θα υπαρχουν ελευθεροι υπολογιστες εγω πιστευω πως θα πρεπει να τους αφηνουμε αρκει να μας δειχνουν το ΠΑΣΟ τους και να μας αφηνουν ένα τηλεφωνο.Α και για να μην υπαρχει περιπτωση κλοπης τη νυχτα θα ζητησουμε αν γινεται τα κλειδια για την εσωτερικη πορτα του εργαστηριου, για να βαζουμε εκει τα μηχανηματα που θα εχουμε αγορασει τη νυχτα.(ε ενταξει αν μας αφησουν…).
Όλα αυτά φαινονται πολλα και περιπλοκα, αλλα η γνωμη μου είναι ότι αυτά ειανι υποθεση 3 ημερων, αρκει βεβαι να μας επιτρεψουν την διαχειριση-φυλαξη της νησιδας. Ακουω σχολια και προτασεις η διορθωσεις.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ Η/Υ
« Reply #1 on: March 07, 2005, 20:26:56 pm »

1) Τεράστιο κείμενο Tongue
2) Δεν είναι εφικτό να κατεβάζεις ταινίες και μουσική από τους συγκεκριμένους υπολογιστές. Για τον ίδιο λόγο κόπηκε το ίντερνετ στον υπολογιστή της βιβλιοθήκης. Το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός ότι υπεύθυνοι για το ίντερνετ δεν είμαστε εμείς αλλά το ΚΥΤΠ. Επομένως αυτό ελέγχει τη διακίνηση και οποτεδήποτε διαπιστώσει διακίνηση παράνομου λογισμικού (πίστεψέ με είναι πολύ εύκολο) κόβει τη σύνδεση.
Με απλά λόγια ξεχάστε p2p networks (Kazaa,eMulle,eDonkey,DC++)
3) Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει και άλλος τρόπος Wink Wink Δες το 4 τελευταία πρόταση
4) Η ιδέα με τους δίσκους είναι πολύ καλή. Η τιμή πλέον για ένα εξωτερικό CDR είναι εξεφτελιστική, ενώ με λιγότερο από 100Ε μπορείς να μετατρέψεις έναν IDE PATA δίσκο σε USB. Οπότε φέρνεςι το δίσκο του σπιτιού σου και το φορτώνεις. Μπορείς ακόμη και να φέρεςι το δίσκο σου και να αφήσεις καταλάθος ίσως κάποια καλούδια για τους υπόλοιπους και το ίδιο να κάνουν και άλλοι.
5) Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μπορούν να διατεθούν για 2 σκοπούς.
5α) Την αγορά σκάνερ
5β) Την αγορά/ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος. Τα νέα φωτοτυπικά υποστηρίζουν λογαριασμούς χρηστών οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης. Καθένας θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει με τις δικές του σελίδες και με τιμή κόστους ~3δραχμές/σελίδα για το μελάνι

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ Η/Υ
« Reply #2 on: March 07, 2005, 22:24:31 pm »

Ενταξει ρε παιδι μου δεν χρειαζεται να κατεβαζουμε, αλλα μια βαση δεδομενων cd η dvd με προγραμματα, ταινιες που εχει ο καθενας κτλ δεν μας περιοριζει κανενας υποθετω. Εγω ας που με εχω 40 ταινιες καπου σε dvd. Γιατι να μη μπορω να τις δωσω και σε αλλους;;;
Οσον αφορα φωτοτυπικο, καλυτερα να παρουμε εκτυπωτη laser,που να μπορει να ειναι και φωτοτυπικο. Ειδικα οι ασπρομαυροι δεν ειναι και τοσο ακριβοι. Το σκανερ ειναι επισης πολυ καλη ιδεα και θα μπορουμε να ανεβαζουμε θεματα στο site. Να σε ρωτησω κατι, πηγαινεις ποτε στη σχολη, σε εχουμε δει ποτε γιατι μου θυμιζεις κατι φατσες απο την φωτογραφια που εχεις αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #3 on: March 07, 2005, 23:12:29 pm »

Quote from: Aurelius on March 07, 2005, 22:24:31 pm
Ενταξει ρε παιδι μου δεν χρειαζεται να κατεβαζουμε, αλλα μια βαση δεδομενων cd η dvd με προγραμματα, ταινιες που εχει ο καθενας κτλ δεν μας περιοριζει κανενας υποθετω. Εγω ας που με εχω 40 ταινιες καπου σε dvd. Γιατι να μη μπορω να τις δωσω και σε αλλους;;;

Γιατι είναι παράνομο...Sad

www.e-steki.gr
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #4 on: March 08, 2005, 00:30:37 am »

Πολυ καλες μου φανηκαν οι προτασεις του Aurelius. Το θεμα ειναι να περασει η διαχειρηση στα χερια μας...απο κει κ περα ολα φτιαχνονται!!
Θα τα πουμε κ αυριο στη Συνελευση βεβαια...
Οσο για την φωτο του μην περιμενεις να τον γνωρισες απο εκει....ειναι αυτο το κωλοποτηρι ρε fugi κ σε αλλαζει Εγω την πρωτη φορα που σε ειδα με δυσκολια το καταλαβα..!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: March 08, 2005, 00:49:18 am »

Ναι θες να σου πω εικοσι πεντε χιλιαδες πραγματα που κανεις εντος και εκτος σχολης και ειναι παρανομα;;;;

Nessa NetMonster
Guest
« Reply #6 on: March 08, 2005, 01:06:57 am »

Για πολυμηχάνημα τι παίζει; Inkjet έγχρωμος εκτυπωτής-scanner-φωτοτυπικό. Δε μου φαίνεται και τόσο εξωπραγματική ιδέα. Άμα συνεισφέρουν αρκετά άτομα...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #7 on: March 08, 2005, 01:11:16 am »

.
« Last Edit: June 14, 2015, 16:31:17 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: March 08, 2005, 01:39:00 am »

Κοιταξτε και να μη γινει κατι, ενταξει δεν θα ειανι και το τελος του κοσμου. Αλλα θα ηταν πολυ καλο να μπορεσουμε να οργανωθουμε. Γιατι πανω απο ολα πρεπει να εκμεταλλευθουμε αυτα που μας δινονται. Η συνδεση μας ειναι απιστευτη. Ειναι σαν να πηγαινουν ολοι με ποδηλατο και σε μας να δινουν αςροπλανο. Ε βλακεια να μην το αξιοποιυμε...
Εχεις κανεις το νορτον και εκανα φορματ. ΕΙμαι ευπροσβλητος. Αν το εχει καποιος ας το φερει αυριο παρακαλω..... Wink

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #9 on: March 08, 2005, 02:15:04 am »

Quote from: Nessa NetMonster on March 08, 2005, 01:06:57 am
Για πολυμηχάνημα τι παίζει; Inkjet έγχρωμος εκτυπωτής-scanner-φωτοτυπικό. Δε μου φαίνεται και τόσο εξωπραγματική ιδέα. Άμα συνεισφέρουν αρκετά άτομα...

Όχι τόσο καλή ιδέα.
Δεν είναι αξιοπιστα και επιπλέον είναι πολύ χαμηλότερων επιδόσεων συγκρινόμενα με τα ξεχωριστά κομμάτια

Quote from: Aurelius on March 07, 2005, 22:24:31 pm
Να σε ρωτησω κατι, πηγαινεις ποτε στη σχολη, σε εχουμε δει ποτε γιατι μου θυμιζεις κατι φατσες απο την φωτογραφια που εχεις αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

Quote from: JAs0n-X on March 08, 2005, 00:30:37 am
Οσο για την φωτο του μην περιμενεις να τον γνωρισες απο εκει....ειναι αυτο το κωλοποτηρι ρε fugi κ σε αλλαζει Εγω την πρωτη φορα που σε ειδα με δυσκολια το καταλαβα..!

Θες να πεις ότι η φώτο είναι κατά πολύ καλύτερη από την πραγματικότητα;
 Sad  Undecided :'(  :'( 
 bag_face bag_face
« Last Edit: March 08, 2005, 02:17:18 am by fugitive » Logged

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #10 on: March 08, 2005, 02:20:39 am »

Δεν ειναι αναγκη να προχωρησουμε σε ιστοριες με μαγνητικες καρτες κλπ που ισως θελουν κ κανα χρονο για να εγκριθουν...
ενα απλο πραγματακι...ποιος εισαι αγορι μου...ΑΕΜ? πασο? κατσε...
κ σε ενα excel σημειωνεται ποιος ηταν σε ποιον υπολογιστη...δημιουργειται δηλαδη ενα απλουστατο Log...το οποιο θα μενει για λιγες μερες!

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #11 on: March 08, 2005, 02:23:10 am »

Quote from: fugitive on March 08, 2005, 02:15:04 am
Quote from: JAs0n-X on March 08, 2005, 00:30:37 am
Θες να πεις ότι η φώτο είναι κατά πολύ καλύτερη από την πραγματικότητα;
 Sad Undecided :'( :'(
 bag_face bag_face
Δεν αφησα να εννοηθει οτι ειναι ουτε καλυτερη ουτε χειροτερη...
τα σχολια στα κοριτσια.. Tongue Tongue Εμενα δεν μ αρεσεις LOLLLL!! Tongue

J=X
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #12 on: March 08, 2005, 10:38:32 am »

Quote from: Aurelius on March 08, 2005, 00:49:18 am
Ναι θες να σου πω εικοσι πεντε χιλιαδες πραγματα που κανεις εντος και εκτος σχολης και ειναι παρανομα;;;;

Ναι ρε παιδί μου, κι εγώ μπορώ να σου πω 50000 τέτοια.. Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο στο πλαίσιο ενός πανεπιστημίου το οποίο είναι φορέας που υπόκειται σε έλεγχο.. Και ξέρεις φάντάζομαι ποιές είναι οι ποινές για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων...

www.e-steki.gr
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
Re: Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ Η/Υ
« Reply #13 on: March 08, 2005, 12:02:57 pm »

Quote from: JAs0n-X on March 08, 2005, 02:20:39 am
Δεν ειναι αναγκη να προχωρησουμε σε ιστοριες με μαγνητικες καρτες κλπ που ισως θελουν κ κανα χρονο για να εγκριθουν...
ενα απλο πραγματακι...ποιος εισαι αγορι μου...ΑΕΜ? πασο? κατσε...
κ σε ενα excel σημειωνεται ποιος ηταν σε ποιον υπολογιστη...δημιουργειται δηλαδη ενα απλουστατο Log...το οποιο θα μενει για λιγες μερες!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Οι μαγνητικές κάρτες ενδεχομένως να δημιουργήσουν κενά ασφαλείας στο σύστημα, πχ κάποιος να την αντιγράψει και να σηκώσει όλη την νησίδα. Ας προσπαθήσουμε πρώτα για τα βασικά και μετά βλέπουμε.

@Aurelius.
Σίγουρα, πολλά πράγματα που γίνονται δεν είναι νόμιμα. Το θέμα όμως είναι πως δεν πρόκειται κάποιος καθηγητής να συμφωνήσει σε κάποια πρόταση που θα του κάνουμε και μέσα να περιέχει παρανομίες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο σημείο αυτό.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
lars
Θαμώνας

View Profile
« Reply #14 on: March 08, 2005, 14:31:47 pm »

Προσωρινά, ναι , ας γίνεται έλεγχος με Excel ή οτιδήποτε άλλο, όμως πρέπει να γίνει πρόταση για smart cards.Είναι πολύ ασφαλείς(αν κάποιος καταφέρει να δημιουργήσει αντίγραφο μαγνητικής κάρτας chggr005 τότε ο ίδιος μπορεί να πλαστογραφήσει 100 φορές πιο εύκολα ένα πάσο). Εξάλλου είναι δοκιμασμένη λύση και στη...Σάμο όπου κι εγώ έχω ένα φίλο που σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνιακών και Πληροφοριακών Συστημάτων και από όσα μου έχει πει, αν συγκριθούμε με αυτούς σε τέτοια θέματα, θα πρέπει να μας αφαιρέσουν το "μηχανικοί Υπολογιστών"! :)Ακόμα και για τα πάσο τους έβγαλαν στο πρώτο έτος φωτογραφίες με ψηφιακή μηχανή και κάθε χρόνο απλά παραλαμβάνουν το πάσο τους χωρίς τπτ άλλο. Μπορεί το συγκεκριμένο παράδειγμα να μου πείτε ότι δεν έχει αξία απλά δείχνει γενικότερα τον τρόπο που μπορούμε και πρέπει να λειτουργούμε γενικότερα.
 Επειδή δε θα μπορέσω να έρθω στη συνέλευση σήμερα λόγω ίωσης( Sad), ελπίζω να ακουστούν όλες αυτές οι απόψεις και ό,τι και να αποφασιστεί, θα είναι σίγουρα καλό.
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: