• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:32:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:32:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 89
Guests: 111
Total: 200
faidonchatz
dimitrisblioumis
dimitris585
vagelismo
Fenia04
george14
eirinistyl
lefterish
Captain
mavrhs
Pcsc
chrismzag
lasef
mdimitrig
chris123
xeniam
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
ඞ
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
asemas
cealexop
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
gntitsios
athenamits
artemissamaras_
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
gmout
cremidhs
apapagd
filkilkis
anastasis34
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
melisste22
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > παραταση εξαμηνου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Down Print
Author Topic: παραταση εξαμηνου  (Read 12316 times)
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
Re: παραταση εξαμηνου
« Reply #15 on: January 01, 2007, 18:16:30 pm »

Η σχολή δε ξαναρχίζει 8 Ιανουαρίου, δηλαδή τη δευτέρα που μας έρχεται;

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
pmousoul
Guest
« Reply #16 on: January 01, 2007, 18:20:29 pm »

Quote from: edenaxas on January 01, 2007, 17:17:03 pm
Quote from: cecs on January 01, 2007, 14:55:16 pm
Πάντα έτσι θα είναι πάντως...Αφομοιώνεις ό,τι προλάβεις!
αν ειναι ακομα και στην πολυτεχνικη του απθ να διαιωνιζουμε και να προωθουμε την ημιμαθεια...γμσε τα!!!μετα θα ερθει ενα ιδιωτικο παν/μιο που θα δινει βαση στην ουσια και οχι στους τυπους(ε τι να γινει εμεις το παραδωσαμε το μαθημα μεσα στα επιτρεπτα ορια...απο δω και περα κοψτε το λαιμο σας να τα βγαλετε!!!)και θα παραπονιομαστε για 1002 ασχετους λογους οταν θα αναγνωριζεται το δικο τους πτυχιο και οχι το δικο μας...

Εδώ είναι ακριβώς που θα διαφέρει το ιδιωτικό πανεπιστήμιο από το δικό σου! Στην ουσία! Στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο δεν θα διδαχθείς ποτέ την ουσία! Και για να μην νομίζεις ότι μιλαω στον αέρα, αναφέρω πως δεν θα κάνεις ποτέ σου ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αν πας να σπουδάσεις στο Cambridge! Και το Cambridge που αναφέρω είναι ακραία περίπτωση, δηλ. από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια!

Δεν ισχύει το αφομοιώνεις ότι προλάβεις! Δεν εναπόκειται μόνο στους καθηγητές το τι θα αφομοιώσεις. Μεγάλη ευθύνη του τι θα μάθεις και με ποια σειρά πέφτει και σε 'σένα τον ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι στο ελληνικό πανεπιστήμιο θα μάθεις πολλά πράγματα που όταν θα βγεις να δουλέψεις το μεγαλύτερο μέρος από αυτά δεν θα σου χρησιμέψουν. Αλλά θα έχεις βάσεις να ακολουθήσεις τις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις!

Συμβουλή μου είναι να επικεντρωθείς στην ύλη που θα εξεταστείς εν όψει εξεταστικής. Να μην σε πάρει από κάτω!!! Να σημειώσεις τα όποια κενά νιώθεις ότι θα έχεις λόγω του ότι θα πρέπει να καλύψεις ύλη για τι&
#962; εξετάσεις, ώστε να μπορείς να τα συμπληρώσεις.

Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο... σκοπός του δεν είναι να σε προετοιμάσει μόνο για βγεις στην αγορά εργασίας, αλλά να σου δώσει και μια ολοκληρωμένη, κατά το δυνατόν, γνώση γύρω από το αντικείμενό σου.

« Last Edit: January 01, 2007, 18:22:32 pm by ngine13 » Logged
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #17 on: January 01, 2007, 18:40:18 pm »

Quote from: Wanderer on January 01, 2007, 18:16:30 pm
Η σχολή δε ξαναρχίζει 8 Ιανουαρίου, δηλαδή τη δευτέρα που μας έρχεται;
Huh Huh Huh

Γιατί ειπώθηκε ότι αρχίζει 10.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
pmousoul
Guest
« Reply #18 on: January 01, 2007, 18:44:50 pm »

Τα μαθήματα διακόπτονται (αρθρ. 14, Ν.5343/32):
ο Από την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) ως και την επομένη των Θεοφανίων (7 Ιανουαρίου) (15 ημέρες).

Αλλά επειδή 7 Ιανουαρίου πέφτει Κυριακή, θα ανοίξουμε 8.
« Last Edit: January 01, 2007, 18:47:37 pm by ngine13 » Logged
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #19 on: January 01, 2007, 21:05:40 pm »

Όχι. Άρα, όπως και να 'χε αρχίζουμε στις 8.

Λέει: "...διακόπτονται ως και την επομένη των Θεοφανείων"

Αυτό είναι συνωμοσία των Γιάννηδων για να μην κερνάμε.  Cheesy
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #20 on: January 01, 2007, 21:39:52 pm »

ngine13 συμφωνώ εν μέρη με αυτά που είπες όμως υπάρχει ένα αλλά!!
Υποτίθετε ότι είμαστε σε μια αλφα κατάσταση που μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάποια πράγματα μόνοι μας!!Δεν αντιλέγω ότι μπορούμε μόνοι μας να μάθουμε και να καταλάβουμε το ποιό δύσκολο μάθημα της σχολής!!Αλλά θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει αυτό!!Αυτό είναι το κομμάτι των καθηγητών!!
Δηλαδή: Αν ο καθηγητής είναι σωστός με τον φοιτητή και το μάθημά του δίχως λόγια του τύπου ε τι να γινει εμεις το παραδωσαμε το μαθημα μεσα στα επιτρεπτα ορια...απο δω και περα κοψτε το λαιμο σας να τα βγαλετε!!!, τότε στην ουσία το μάθημα θα πρέπει να το μάθεις μόνος σου!!Αυτό στον λίγο χρόνο που σου δίνετε δεν γίνετε!!Οπότε θα πρέπει να το αποστοιθήσεις.Άρα δεν μαθένεις.Άρα μένεις στάσιμος!!Αν ο καθηγητής είναι σωστός,ένα μέρος του μαθήματος δεν θα χρειαστεί να το μάθεις γιατί θα στο έχει μάθει ο καθηγητής μέσα στο πανεπιστήμιο οπότε θα χρειαστεί απλώς ένα ξεσκώνησμα ώστε να συνεχίσεις!!!Για αυτό χρειάζονται οι καθηγητές!!!Αλλιώς θα παίρναμε κάποια βιβλία,θα ερχόμασταν σε κάποια εργαστήρια και μετά στις εξετάσεις!!Ε δεν γίνετε έτσι!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #21 on: January 01, 2007, 22:33:37 pm »

Και εμείς σε κάποιες περιπτώσεις περνούσαμε ένα μέρος της ύλης στα πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα την HTML ή το ανέβασμα αρχείων σε server, δεν μπορείς να το μάθεις αν δεν το δεις μόνος σου στο σπίτι.
Ευτυχώς πάντως το autocad το διδάσκουν πολύ καλά.

united by our love
so we scream "Liberta"
pmousoul
Guest
« Reply #22 on: January 01, 2007, 23:57:15 pm »

Quote from: Juan on January 01, 2007, 21:05:40 pm
Όχι. Άρα, όπως και να 'χε αρχίζουμε στις 8.

Λέει: "...διακόπτονται ως και την επομένη των Θεοφανείων"

Αυτό είναι συνωμοσία των Γιάννηδων για να μην κερνάμε.  Cheesy

Σωστός...  Wink
edenaxas
Guest
« Reply #23 on: January 02, 2007, 01:47:27 am »

Quote from: ngine13 on January 01, 2007, 18:20:29 pm
Quote from: edenaxas on January 01, 2007, 17:17:03 pm
αν ειναι ακομα και στην πολυτεχνικη του απθ να διαιωνιζουμε και να προωθουμε την ημιμαθεια...γμσε τα!!!μετα θα ερθει ενα ιδιωτικο παν/μιο που θα δινει βαση στην ουσια και οχι στους τυπους(ε τι να γινει εμεις το παραδωσαμε το μαθημα μεσα στα επιτρεπτα ορια...απο δω και περα κοψτε το λαιμο σας να τα βγαλετε!!!)και θα παραπονιομαστε για 1002 ασχετους λογους οταν θα αναγνωριζεται το δικο τους πτυχιο και οχι το δικο μας...

Εδώ είναι ακριβώς που θα διαφέρει το ιδιωτικό πανεπιστήμιο από το δικό σου! Στην ουσία! Στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο δεν θα διδαχθείς ποτέ την ουσία! Και για να μην νομίζεις ότι μιλαω στον αέρα, αναφέρω πως δεν θα κάνεις ποτέ σου ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αν πας να σπουδάσεις στο Cambridge! Και το Cambridge που αναφέρω είναι ακραία περίπτωση, δηλ. από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια!

Δεν ισχύει το αφομοιώνεις ότι προλάβεις! Δεν εναπόκειται μόνο στους καθηγητές το τι θα αφομοιώσεις. Μεγάλη ευθύνη του τι θα μάθεις και με ποια σειρά πέφτει και σε 'σένα τον ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι στο ελληνικό πανεπιστήμιο θα μάθεις πολλά πράγματα που όταν θα βγεις να δουλέψεις το μεγαλύτερο μέρος από αυτά δεν θα σου χρησιμέψουν. Αλλά θα έχεις βάσεις να ακολουθήσεις τις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις!

Συμβουλή μου είναι να επικεντρωθείς στην ύλη που θα εξεταστείς εν όψει εξεταστικής. Να μην σε πάρει από κάτω!!! Να σημειώσεις τα όποια κενά νιώθεις ότι θα έχεις λόγω του ότι θα πρέπει να καλύψεις ύλη για τις εξετάσεις, ώστε να μπορείς να τα συμπληρώσεις.

Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο... σκοπός του δεν είναι να σε προετοιμάσει μόνο για βγεις στην αγορά εργασίας, αλλά να σου δώσει και μια ολοκληρωμένη, κατά το δυνατόν, γνώση γύρω από το αντικείμενό σου.

κοιτα να δεις, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να διαβαζω μονος μου ισα ισα κιολας που με βολευει και πιο πολυ!!! λογισμο 2 διαβασα μονος μου τελειως και χωρις να πατησω καθολου στο τμημα το περασα και με βαθμο...ηλεκτρονικη τωρα την τελειωνω σιγα σιγα με πολλες ωρες διαβασμα καθε μερα, c++ εχω βγαλει την υλη μονος μου πριν τα χριστουγεννα και πηγαινα μονο στα εργαστηρια... οπως καταλαβαινεις λοιπον αναγνωριζω οτι το μεγαλυτερο βαρος για την πορεια μου  μεσα στο γνωστικο πεδιο του πανεπιστημιου πεφτει πανω μου.οταν ομως εκει που προσπαθω να "περπατησω" μου δενουν τα κορδονια μεταξυ τους με σφηνες εξεταστικες και καπακια προοδους δεν μενει χρονος για να ανταπεξελθω στο μεγιστο.
το μονο που λεω ειναι πως καλο θα ηταν να μην διαιωνιζουμε την τακτικη "ε μωρε κι εσυ δωστα το σεπτεμβρη..." τοσο εμεις οσο και οι καθηγητες απο τη μερια τους.αυτο απλα δεν ειναι ο σκοπος κι ο ακαδημαικος χαρακτηρας του πολυτεχνιου.
κοιτα το πιο πιθανο ειναι οτι με αρκετες μερες χωρις να δω ηλιο θα καταφερω να βγαλω τα πιο πολλα μαθηματα, αλλα πιστευα και πιστευω οτι εδω που βρισκομαστε, ειμαστε για να προαγαγουμε μεσα απο την πορεια μας, ενα πνευμα ανθρωπιστικο και συναμα συγχρονο ενω πανω απο ολα ν απροαγαγουμε την ελευθερια του πνεματος και οχι την οπτικη του τρεχω(για 1002 λογους που καλα καλα δεν τους ξερω...) και δεν φτανω.
pmousoul
Guest
« Reply #24 on: January 02, 2007, 02:12:28 am »

Quote from: edenaxas on January 02, 2007, 01:47:27 am
κοιτα να δεις, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να διαβαζω μονος μου ισα ισα κιολας που με βολευει και πιο πολυ!!! λογισμο 2 διαβασα μονος μου τελειως και χωρις να πατησω καθολου στο τμημα το περασα και με βαθμο...ηλεκτρονικη τωρα την τελειωνω σιγα σιγα με πολλες ωρες διαβασμα καθε μερα, c++ εχω βγαλει την υλη μονος μου πριν τα χριστουγεννα και πηγαινα μονο στα εργαστηρια... οπως καταλαβαινεις λοιπον αναγνωριζω οτι το μεγαλυτερο βαρος για την πορεια μου  μεσα στο γνωστικο πεδιο του πανεπιστημιου πεφτει πανω μου.οταν ομως εκει που προσπαθω να "περπατησω" μου δενουν τα κορδονια μεταξυ τους με σφηνες εξεταστικες και καπακια προοδους δεν μενει χρονος για να ανταπεξελθω στο μεγιστο.
το μονο που λεω ειναι πως καλο θα ηταν να μην διαιωνιζουμε την τακτικη "ε μωρε κι εσυ δωστα το σεπτεμβρη..." τοσο εμεις οσο και οι καθηγητες απο τη μερια τους.αυτο απλα δεν ειναι ο σκοπος κι ο ακαδημαικος χαρακτηρας του πολυτεχνιου.
κοιτα το πιο πιθανο ειναι οτι με αρκετες μερες χωρις να δω ηλιο θα καταφερω να βγαλω τα πιο πολλα μαθηματα, αλλα πιστευα και πιστευω οτι εδω που βρισκομαστε, ειμαστε για να προαγαγουμε μεσα απο την πορεια μας, ενα πνευμα ανθρωπιστικο και συναμα συγχρονο ενω πανω απο ολα ν απροαγαγουμε την ελευθερια του πνεματος και οχι την οπτικη του τρεχω(για 1002 λογους που καλα καλα δεν τους ξερω...) και δεν φτανω.

Μπορώ να γράψω πολλές σελίδες για το εν λόγω θέμα, το οποίο αφορά το εξετασιοκεντρικό σύστημα που ισχύει στο τμήμα, οι οποίες όμως σελίδες δεν θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα...

Αν πιστεύεις πάντως ειλικρινά στην ελευθερία του πνεύματος θα σε συμβούλευα να την διεκδικήσεις. Τρόποι υπάρχουν πολλοί! Αυτή άλλωστε θα σου δώσει και τη λύση που αναζητάς!
edenaxas
Guest
« Reply #25 on: January 02, 2007, 12:08:32 pm »

τελος παντων αδερφε μου, ετσι κι αλλιως το αυτο καθεστως το αντιμετωπιζουμε ή το εχουμε αντιμετωπισει ολοι ανεξαιρετως(ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε) Wink!!! αρα δλδ. απο οτι καταλαβαινω, δεν σας ενδιαφερει καποια τετοια κινηση...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #26 on: January 02, 2007, 12:18:27 pm »

Quote from: edenaxas on January 02, 2007, 12:08:32 pm
τελος παντων αδερφε μου, ετσι κι αλλιως το αυτο καθεστως το αντιμετωπιζουμε ή το εχουμε αντιμετωπισει ολοι ανεξαιρετως(ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε) Wink!!! αρα δλδ. απο οτι καταλαβαινω, δεν σας ενδιαφερει καποια τετοια κινηση...

Για ποια κίνηση μιλάς? Για παράταση εξαμήνου? (Γιατί έτσι όπως το λες είναι σαν να εννοείς ότι δεν μας ενδιαφέρει η κατάσταση που περιγράφεις...πράγμα που δεν ισχύει φυσικά) Απλά η παράταση εξαμήνου δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει, και πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη ανάγκη για παράταση σε πολλά μαθήματα. Μην ξεχνάς ότι μια παράταση εξαμήνου σημαίνει αντίστοιχη πίεση και για το επόμενο εξάμηνο...Ντόμινο δηλαδή...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #27 on: January 02, 2007, 13:40:37 pm »

Ngine13,παρεξήγησες!Κάθε άλλο παρά απαισιόδοξη είμαι.Απλά σχολιάζω τη στάση των καθηγητών μας απέναντι στο πρόβλημα και όχι τη δική μας στάση.Πολλοί καθηγητές λέω ότι αδιαφορούν για το τι θα αφομοιώσουμε και τι όχι.Βέβαια,εμείς οι ίδιοι μπορούμε να κάνουμε πολλά από μόνοι μας.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #28 on: January 02, 2007, 13:55:57 pm »

Αφήστε και κάτι για το Σεπτέμβριο ρε παιδιά.

Σώνει και καλά θέλετε να τα περάσετε όλα με τη μία;
Αυτό είναι πολύ δύσκολο.
edenaxas
Guest
« Reply #29 on: January 02, 2007, 14:14:35 pm »

η κινηση αναφερεται στην παραταση του εξαμηνου Wink
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Up Print
Jump to: