• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:09:24 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:09:24 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 203
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 122
Total: 201
noimaginationforthis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Δημητρης Αξιμιωτης
victoria ginikopoulou
Argyriou
gp6
Local Rider
Ks
Captain
kathrin_p
mavrhs
JiMan5
Sanaia
chryssana
kkon
HlektrikhPatata
andreaspaper
nmpampal
Minmaxeng
Antonis Mak
moutdimi
aggp
kosovi
AristeidisM
George_RT
Nikos_313
maria.r
Kv
thegreekbaron
Chaidec
jimalexoud
Chrisapostol
AggelosZ
al3xts
Gagauss
anstaik
Petros Ts
Juror8
pdiamantis
Chr1sgr
cremidhs
jkara
ore525
Konstantina Karamani
sassi
meliou
Fotis
aorologas
giorgos_skl
Petran25
gntitsios
Evripidis
thanosn
george14
vaggelis.ntokas
Nikos.Ts
geo66
papajohnn06
Antreas17
Antigoni
vasilis saitis
Mr Z
soktas
Annapar
Lefo
dr.giorgos
daphnenik
ThanosKoutsoump
mgrivab
NickSpan
georkala
chrysa.tsilika
chriskazakos
anna.ts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Άγιον είναι μόνο το φως της αμφισβήτησης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 Go Down Print
Author Topic: Άγιον είναι μόνο το φως της αμφισβήτησης  (Read 55359 times)
Νessa
Guest
Re: Άγιον είναι μόνο το φως της αμφισβήτησης
« Reply #165 on: January 04, 2007, 23:52:46 pm »

Ρε Στάθη, σοβαρά τώρα... μην πετάς κουβέντες έτσι αναιτιολόγητα. Αν είναι, μη λες τίποτα καλύτερα. Πιες κατευθείαν τη μπύρα με τον ASDF. Θα ήταν πιο έντιμο εκ μέρους σου. Γιατί τώρα αυτό είναι λάσπη... έτσι δεν είναι;

Αν γράψεις αιτιολόγηση πάντως, εγώ θα απαντήσω. Πολιτικά.
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #166 on: January 04, 2007, 23:53:20 pm »

Quote from: ¨Αλιάκμων"
Διαβασε πρωτα 5-10 πραγματα απο τους ιδιους τους θεμελιωτες του μαρξισμου, και μετα τα ξαναλεμε...

Τους θεμελιωτές του μαρξισμού με τις ιστορικές τους προφητείες τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου.
Όταν αποκτήσω πάλι όρεξη για θρησκευτικά αναγνώσματα(τελευταία δεν τα πάω πολύ καλά με την θρησκεία) θα κάτσω να διαβάσω την Αβέστα.

Να σαι καλά πάντως που ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την ψυχαγωγία του Zarathoustra!!
aliakmwn
Guest
« Reply #167 on: January 05, 2007, 00:04:13 am »

Quote from: Zarathoustra on January 04, 2007, 23:53:20 pm
Quote from: ¨Αλιάκμων"
Διαβασε πρωτα 5-10 πραγματα απο τους ιδιους τους θεμελιωτες του μαρξισμου, και μετα τα ξαναλεμε...
Τους θεμελιωτές του μαρξισμού με τις ιστορικές τους προφητείες τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου.
Όταν αποκτήσω πάλι όρεξη για θρησκευτικά αναγνώσματα(τελευταία δεν τα πάω πολύ καλά με την θρησκεία) θα κάτσω να διαβάσω την Αβέστα.

Και παλι δεν καταλαβες........ Εγω για την αξιοπιστια και τις γνωσεις ΣΟΥ μιλησα, οχι για το μαρξισμο Grin
Μαγκια σου να γραφεις στα παπαρια σου ο,τι γουσταρεις (γραψε και τον Maxwell αν θελεις, και τον Einstein), αλλα ειναι ηλιθιο να κριτικαρεις μια ολοκληρη κοσμοθεωρια με βαση ασχετα αναγνωσματα και εντυπωσεις που εχεις, και οχι με βαση τη γνωση της ιδιας της κοσμοθεωριας, εστω και επιφανειακα.

Τρεμω στην ιδεα οτι οι νεοι επιστημονες μπορουν να σκεφτονται τοσο στενομυαλα... Ενα "δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερει να μαθω" θα ηταν πολυ πιο αξιοπρεπες, αλλα κατι τετοιο θα συνεπαγονταν ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, τουλαχιστον για καποιον που τον ενδιαφερει η συνεπεια Wink

Εν τελει κανεις ο,τι ακριβως και οι πιστοι των θρησκειων που κατα τα αλλα κοροιδευεις, αλλα με αντιθετο προσημο.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #168 on: January 05, 2007, 00:04:57 am »

Quote from: aliakmwn_banned on January 04, 2007, 23:40:38 pm

Πιστευεις πως μια τετοια συζητηση μπορει να γινει εδω μεσα, σ' αυτο το topic και σ' αυτο το forum? Cheesy

Οποτε θες, κερναω μπυρα Wink

πολλές οι μπύρες αλιάκμων! Cheesy

byeeee
Νessa
Guest
« Reply #169 on: January 05, 2007, 00:12:10 am »

Quote from: aliakmwn_banned on January 05, 2007, 00:04:13 am
Και παλι δεν καταλαβες........ Εγω για την αξιοπιστια και τις γνωσεις ΣΟΥ μιλησα, οχι για το μαρξισμο Grin
Μαγκια σου να γραφεις στα παπαρια σου ο,τι γουσταρεις (γραψε και τον Maxwell αν θελεις, και τον Einstein), αλλα ειναι ηλιθιο να κριτικαρεις μια ολοκληρη κοσμοθεωρια με βαση ασχετα αναγνωσματα και εντυπωσεις που εχεις, και οχι με βαση τη γνωση της ιδιας της κοσμοθεωριας, εστω και επιφανειακα.

Τρεμω στην ιδεα οτι οι νεοι επιστημονες μπορουν να σκεφτονται τοσο στενομυαλα... Ενα "δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερει να μαθω" θα ηταν πολυ πιο αξιοπρεπες, αλλα κατι τετοιο θα συνεπαγονταν ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, τουλαχιστον για καποιον που τον ενδιαφερει η συνεπεια Wink

Εν τελει κανεις ο,τι ακριβως και οι πιστοι των θρησκειων που κατα τα αλλα κοροιδευεις, αλλα με αντιθετο προσημο.
Εντάξει, τώρα μπορώ να αυτοδιαγραφώ ήσυχη... my irony gland exploded.
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #170 on: January 05, 2007, 01:10:48 am »

quote from Nessa:"Δεν το θεώρησε όμως κάτι αξιέπαινο. Ίσα ίσα, του είπε "μακάριοι οι μη ειδόντες και πιστεύσαντες". Απέφυγες να σχολιάσεις αυτή τη φράση..."
 Νέσσα, δεν απέφυγα να σχολιάσω τη φράση, απλά ξέχασα να τη σχολιάσω. Ένας μοναχός έλεγε "όπως ζητάει θαύματα δεν έχει πνευματική αρχοντιά". Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης έλεγε: "Όσοι έχουν χαμηλή θρησκευτική πίστι, δεν προσελκύονται ούτε άπό τήν διδασκαλία, ούτε άπό τις δημηγορίες παρά μόνον άπό τά θαύματα.
(Κατά Ίωάννην Ν' ΕΠΕ 13,662. ". Κοίτα, αυτό δεν αντιφάσκει στο "πιστεύετε μετ'ερεύνης". Διότι η Αγία Γραφή, άντε σύμφωνα με την Εκκλησία αν θες, είναι ένα θαυμάσιο κείμενο, μια θαυμάσια "φιλοσοφία". Κάποιος λοιπόν θα είναι μακάριος αν κατορθώσει να το αντιληφθεί αυτό και να, πώς να το πω, "δοκιμάσει" να κινηθεί με βάση αυτή τη φιλοσοφία. Και δε θα χρειαστεί να δει κάποιο θαύμα, π.χ. να γίνεται το δέντρο λαγός στιφάδο. Αλλά μέσα από αυτή τη ζωή θα συνειδητοποιήσει πάρα πολλά πράγματα. Και θα αρχίζει να αντιλαμβάνεται την Ανώτερη Δύναμη χωρίς να χρειαστεί να έχει μια "απτή" απόδειξη της ύπαρξής της. Αλλά επειδή είναι λεπτό το ζήτημα και δε μπορώ να το εξηγήσω έτσι όπως το εγώ το νιώθω, θα ήταν καλύτερο να το συζητήσεις με έναν ιερέα.

quote from Nessa:"Δηλαδή την ενοχή! ʼρα στα λόγια μου έρχεσαι..."
  Μα εγώ σου μιλώ για έναν κολασμένο, άρα δεν είχε εν Χριστώ ζωή, συνεπώς δεν έχει νόημα αυτό που λες.

Κάτι ακόμα: Δεν υποτιμώ τον άνθρωπο, αλλά συνειδητοποιώ τα όριά του. Ο απόστολος Παύλος είπε "Οι νόμοι του Θεού είναι χαραγμένου στις καρδιές κάθε ανθρώπου" αιώνες πριν το πει η επιστήμη. Αλλά ο άνθρωπος έχει την τάση πολλές φορές να μην "ακούει" την "καρδιά" του. Αν ο άνθρωπος ήταν ικανός από μόνος του να διακρίνει το καλό από το κακό, τότε ποτέ δε θα υπήρχε το κακό στον κόσμο! Ούτε αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν τις ταξικές διακρίσεις τότε που οργανώθηκαν οι άνθρωποι σε κοινωνίες. Ο άνθρωπος κάνει λάθη (αναπόφευκτα) και έτσι το καλό που γνωρίζει το διαστρέφει. Αλλά εκτός από αυτό: Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε αν σκεφτούμε ορθολογιστικά, ο άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που κάνουν και τα υπόλοιπα ζώα--αφού από αυτά προέρχεται. Νόμος της ζούγκλας. Άρα, πρέπει να κάνει ο,τιδήποτε προκειμένου να επιβιώσει.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Νessa
Guest
« Reply #171 on: January 05, 2007, 01:36:31 am »

Quote from: Wanderer on January 05, 2007, 01:10:48 am
Και θα αρχίζει να αντιλαμβάνεται την Ανώτερη Δύναμη χωρίς να χρειαστεί να έχει μια "απτή" απόδειξη της ύπαρξής της.
Γυρίζουμε δηλαδή στα ίδια. Αυτό δηλαδή πώς ξέρεις ότι δεν είναι παραίσθηση ή αυθυποβολή; Και τα μικρά παιδιά πολλές φορές "αντιλαμβάνονται" εχθρικές παρουσίες όταν ξυπνούν τη νύχτα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχουν.

Μα εγώ σου μιλώ για έναν κολασμένο, άρα δεν είχε εν Χριστώ ζωή, συνεπώς δεν έχει νόημα αυτό που λες.
Τι κολασμένο, αφού (υποτίθεται ότι) όλοι μας κάνουμε αμαρτίες.

Κάτι ακόμα: Δεν υποτιμώ τον άνθρωπο, αλλά συνειδητοποιώ τα όριά του.
...που στην περίπτωση αυτή τα βάζεις πολύ χαμηλά.

Αλλά ο άνθρωπος έχει την τάση πολλές φορές να μην "ακούει" την "καρδιά" του. Αν ο άνθρωπος ήταν ικανός από μόνος του να διακρίνει το καλό από το κακό, τότε ποτέ δε θα υπήρχε το κακό στον κόσμο!
Ο άνθρωπος δεν κάνει το κακό επειδή δεν έχει κατανοήσει τους γενικούς άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να κινείται, αλλά επειδή είναι πολύ αδύναμος για να επιλέξει το σωστό. Συνήθως πίσω από μια λάθος επιλογή κρύβεται φόβος ή αυτοάμυνα, συνειδητά ή όχι. ʼλλες φορές πάλι κάνει βλακείες επειδή δε μπορεί να εκτιμήσει σωστά μια συγκεκριμένη κατάσταση. Τέλος, τα σωστά ένστικτα μπορεί να διαστραφούν από ένα προβληματικό περιβάλλον (οπότε πάλι έχουμε να κάνουμε με ψυχικά τραύματα και όχι κάποια αδυναμία κατανόησης).

Αλλά εκτός από αυτό: Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε αν σκεφτούμε ορθολογιστικά, ο άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που κάνουν και τα υπόλοιπα ζώα--αφού από αυτά προέρχεται. Νόμος της ζούγκλας. Άρα, πρέπει να κάνει ο,τιδήποτε προκειμένου να επιβιώσει.
Μα, μονίμως αυτό κάνει. Όπως και τα ζώα. Απλά τα πράγματα στον κόσμο (και των ανθρώπων και των ζώων) είναι πολύ πιο περίπλοκα από το απλοϊκό "επιβιώνει ο ισχυρότερος". Γι'αυτό και υπάρχουν η αγάπη κλπ... δεν είναι κακό να δεχτούμε ότι αυτά που αισθανόμαστε έχουν προκύψει από μια εξελικτική διαδικασία βελτιστοποίησης.
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #172 on: January 05, 2007, 01:57:31 am »

Quote from: Νessa on January 05, 2007, 01:36:31 am
Και θα αρχίζει να αντιλαμβάνεται την Ανώτερη Δύναμη χωρίς να χρειαστεί να έχει μια "απτή" απόδειξη της ύπαρξής της.
Γυρίζουμε δηλαδή στα ίδια. Αυτό δηλαδή πώς ξέρεις ότι δεν είναι παραίσθηση ή αυθυποβολή; Και τα μικρά παιδιά πολλές φορές "αντιλαμβάνονται" εχθρικές παρουσίες όταν ξυπνούν τη νύχτα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχουν.
  Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα ή αυθυποβολή. Όπως δεν το ξέρεις ούτε εσύ, αφού δεν έχεις μπει στη διαδικασίανα το ανακαλύψεις.

Τι κολασμένο, αφού (υποτίθεται ότι) όλοι μας κάνουμε αμαρτίες.
  Εννούσα πως ό,τι συμβεί θα συμβεί μετά τον θάνατο. Άρα δεν έχει σημασία σε αυτό που συζητούσαμε το τί αισθάνεται ο κολασμένος εκείνη τη στιγμή, αν αισθάνεται ενοχή ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Νessa
Guest
« Reply #173 on: January 05, 2007, 11:11:03 am »

Quote from: Wanderer on January 05, 2007, 01:57:31 am
Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα ή αυθυποβολή. Όπως δεν το ξέρεις ούτε εσύ, αφού δεν έχεις μπει στη διαδικασίανα το ανακαλύψεις.
Μα δε θα ήταν η σωστή διαδικασία να το ανακαλύψω, εάν υπήρχε ο κίνδυνος να αυθυποβληθώ και εγώ!

Εννούσα πως ό,τι συμβεί θα συμβεί μετά τον θάνατο. Άρα δεν έχει σημασία σε αυτό που συζητούσαμε το τί αισθάνεται ο κολασμένος εκείνη τη στιγμή, αν αισθάνεται ενοχή ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.
Τότε σε τι αναφερόσουν;
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #174 on: January 05, 2007, 11:23:45 am »

Quote from: Νessa on January 04, 2007, 22:37:57 pm
Ο θεσμός της εξομολόγησης σε τι εξυπηρετεί αφού έχετε την προσευχή; Γιατί τόση έμφαση στη μετάνοια;

Γιατί διαφορετικά περιμένει η ΚΟΟΟΟΟΟΟΛΑΣΗ!!!!!!

Quote from: Wade on January 04, 2007, 23:51:58 pm
Κάτι άλλο που έχω ακούσει για το αγιασμό είναι ότι φουσκώνει το ψωμί (όπως η μαγιά).

Όντως είναι αλήθεια αυτό. Το κακό είναι ότι η μαγιά είναι πιο φθηνή από τον αγιασμό και έτσι δεν περπάτησε το προϊόν. Καταραμένοι φούρνοι!!!!

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Νessa
Guest
« Reply #175 on: January 05, 2007, 11:28:51 am »

ʼσχετο, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι ο ffs είπε ένα επιχείρημα-μπούμερανγκ!
Quote from: ffs on January 04, 2007, 21:35:45 pm
οπα μου ηρθε μια(θεωρεια)!(ο βασιλικος και ο χρυσος, απο το ποιο αποτελειται ο σταυρος, και τα βουταει ο παπας στο νερο και λεει τις ευχες περιεχουν κατι μυστικα συστατικα τα οποια βοηθουν στην διατηρηση του νερου!!...και δεν το λεγαμε στους ναυτικους τοσα χρονια που καναν τα ταξιδια και χαλουσε το νερο στα βαρελια! Smiley))
Και τότε γιατί δεν έπαιρναν αγιασμό; 8)
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #176 on: January 05, 2007, 11:54:01 am »

Αυτό με το ψωμί το είπα σοβαρά.

Όσο γι' αυτό που λέτα Νέσσα και Kenny, ο σκοπός του Αγιασμού δεν είναι η παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων νερού με χρήσιμες ιδιότητες, δεν είναι εμπορικό προϊόν.  Φυλάσσεται από τους Χριστιανούς για τον αγιασμό τους, των σπιτιών τους των υπαρχόντων τους, για την ίαση ψυχής και σώματος.
« Last Edit: January 05, 2007, 11:58:53 am by Wade » Logged

ffs
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Observe !

View Profile
« Reply #177 on: January 05, 2007, 12:26:33 pm »

Quote from: Νessa on January 05, 2007, 11:28:51 am
ʼσχετο, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι ο ffs είπε ένα επιχείρημα-μπούμερανγκ!
Quote from: ffs on January 04, 2007, 21:35:45 pm
οπα μου ηρθε μια(θεωρεια)!(ο βασιλικος και ο χρυσος, απο το ποιο αποτελειται ο σταυρος, και τα βουταει ο παπας στο νερο και λεει τις ευχες περιεχουν κατι μυστικα συστατικα τα οποια βοηθουν στην διατηρηση του νερου!!...και δεν το λεγαμε στους ναυτικους τοσα χρονια που καναν τα ταξιδια και χαλουσε το νερο στα βαρελια! Smiley))
Και τότε γιατί δεν έπαιρναν αγιασμό; 8)

1.αστειευομουν.
2.παρε νερο απο την βρυση και τις 2 φορες.
3.με καλυψε ο wade.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #178 on: January 05, 2007, 12:42:22 pm »

Κατ αρχην Νεσσα, κοψε αυτο το σπασιτκο συνεχες κοουταρισμα. Δεν αντεχεται. Προσωπικα, δεν μπορω να διαβασω τιποτα απο αυτα που γραφεις, απλα και μονο επειδη δεν ειναι συνεχομενα.

Κατ τα αλλα, εχει πλακα. Δεν θελω να σας στενοχωρησω περι αγιασμου, αλλα θα σας πω το εξης, που μαλλον στο αξιοπεριεργο τοπικ θα επρεπε να το γραψω.

Οταν εγραφα πανελλαδικες, το πρωτο μαθημα που γραφαμε ηταν Χημεια. Ειχα παρει και ενα μπουκαλι νερο να πιω. ΕΠειδη ομως, και λογω αγχους, αν επινα νερο ηθελα να παω τουαλετα, το αφησα. Μετα το κρατησα και το αφησα στο γραφειο μου. Μετα απο λιγες μερες πηρα ακομα ενα. Λοιπον, αυτα ηταν καλα κλεισμενα. Τα μπουκαλια αυτα τα ειχα για 2-3 χρονια και δεν ειχαν παθει τιποτα το ιδιαιτερο, περα απο το οτι ειχε ψιλοεξατμιστει και υπηρχαν φυσαλιδες στα τοιχωματα. Παιζει να υπαρχουν ακομα. Οποτε το πειραμα δεν νομιζω να εχει επιτυχια...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #179 on: January 05, 2007, 12:44:17 pm »

Quote from: ffs on January 05, 2007, 12:26:33 pm
2.παρε νερο απο την βρυση και τις 2 φορες.

Αυτό δεν το ήξερα...

Επί τη ευκαιρία Aurelius, νομίζω πως μπορείς να έχεις τα δοχεία ανοιχτά.

Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 Go Up Print
Jump to: