• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 06:28:38 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 06:28:38 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 91
Total: 94
sigklitiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τομέας 2007 (featuring ν.π.σ)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Τομέας 2007 (featuring ν.π.σ)  (Read 14513 times)
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Τομέας 2007 (featuring ν.π.σ)
« on: December 30, 2006, 16:48:14 pm »

Εχουν γραφτεί πάρα πολλά,τόσο εδώ,όσο και στο "επίσημο" site απο τον κ.Παπαγιάννη,από φοιτητές,απο πολλούς.
Δε θα προσπαθήσω να λύσω απο δώ το πρόβλημα,ξέρω ότι πρέπει να ρωτήσω  σύμβουλους κτλ,να λάβω προσωπικές  γνώμες,και στην τελική να αποφασίσω "με την καρδιά"

αυτό που έχω να παρατηρήσω φέτος είναι η ιδιομορφία του Νέου προγράμματος σπουδών,με την νεα δομη επιλογών που έχουμε.

Η στρατηγική που ακολούθησα ήταν η εξής:
Αρχικά  θεώρησα ότι θα ακολουθήσω τομέα ηλεκτρονικής,με επιλογή των τηλεπικοινωνιακών μαθημάτων που με ενδιέφεραν.Στη συνέχεια θεώρησα ότι θα ακολουθήσω τηλεποικινωνίες με λήψη των μαθημάτων ηλεκτρονικής που με ενδιέφεραν.(ενέργεια δεν μπορω να πώ ότι ενδιαφέρομαι)

το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αξιοπρόσεκτο:οι 2 λίστες που συνέταξα διέφεραν σε 11 μαθήματα Shocked!!Αν λάβουμε υπόψιν ότι πολλά ήταν προσωπικές επιλογές,τα μαθήματα αυτά θα μπορούσαν να είναι περισσότερα,αλλά και λιγότερα(ίσως και μονοψήφιος!)
Δηλαδή κάποιος που έχει αποφοιτήσει απο τηλεπικοινωνιακό τομέα σε σύγκριση με κάποιον απο ηλεκτρονικής,θα έχουν 51 από τα 62 μαθήματα κοινά! Roll Eyes

Προσωπικά θα έλεγα ότι με τραβάει περισσότερο ο τομέας ηλεκτρονικής, μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον απο το "μαθηματικοποιημένο" σύστημα που έχουν οι τηλεποικινωνίες,"ίσως" πιο εύκολο στην παρακολούθηση και σαφώς πιο ευρύ φάσμα αντικειμένων-οι προγραμματισμοί ουσιαστικά έφυγαν στον κορμό,το φάσμα  αραίωσε και μεγάλωσε.Από όσα έχουν λεχτεί και ακουστεί κρίνω όμως ότι οι τηλεποικινωνίες είναι πιο "δυσεύρετες",γιατί  απο θέματα υπολογιστών έχει γεμίσει η αγορά  απο απόφοιτους τει,αει,ιεκ,αυτοδίδκατους και δε συμμαζεύεται.Και δεν μπορώ να πώ ότι οι τηλεποικινωνίες με απωθούν σαν γενική εικόνα,το αντίθετο.

Ακούω συχνά πυκνά ότι τελικά δεν έχει τόση σημασία ο τομέας,καθώς στο τέλος μπορεί να καταλήξεις να κάνεις κάτι άλλο(π.χ στην περίπτωση μου να καταλήξω "ενεργειακός").το θέμα που προκύπτει είναι το εξής:αν αφαιρέσουμε κάποια "όχι και τόσο σημαντικά" μαθηματα,κατα τη γνώμη μου , τα βασικά μαθήματα που διαφέρουν στους 2 τομείς είναι 6-7,το οποια,και ειδικά στις τηλεποικινωνίες,κρίνω πως είναι βασικά.Τα  5-6 αυτά μαθήματα τηλεπικοινωνιών θεωρώ ότι δύσκολα αναπληρώνονται,καθώς ήδη απο τη φύση τους οι τηλεπικοινωνίες έχουν μια συνεχεια και μια συνοχή.
Κι η ερώτηση είναι η εξής:να ακολουθήσω την "καρδιά" ,που λέει ηλεκτρονικής γιατι φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα...ή τηλεποικινωνίες,που προστάζει η λογική καθώς θεωρείται πιο  "βασικό αντικείμενο γνώσης" αλλά και μετέπειτα απασχόλησης  (και επαναλαμβάνω δεν με απωθεί)?

tu/e
Mendoza
Guest
Re: Τομέας 2007 (featuring ν.π.σ)
« Reply #1 on: December 30, 2006, 17:18:10 pm »

emmanuel είχα το ίδιο πρόβλημα,η καρδιά έλεγε Ηλεκτρονική,η λογική Ενέργεια..Τελικά διάλεξα Ενέργεια κ ποτέ δεν μπήκα στο πνεύμα της,δεν "τραβούσα" στα ενεργειακά μαθήματα,δεν είχα μεγάλο ενδιαφέρον για το αντικείμενο κ τη φύση των μαθημάτων.Τελικά πήρα την απόφαση κ άλλαξα τομέα(Ηλεκτρονική).Μαζί με μ αυτόν αλλαξε κ η διάθεση για το διάβασμα κ την ενασχόληση με τα μαθήματα που έχω.Ηταν η σωστή για μένα απόφαση.Μετάνιωσα πολύ για το χαμένο εξάμηνο που είχα.Μην κάνεις κ εσύ το ίδιο λάθος...

Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι προηγούμενη αναφορά μου δεν κάνει σύγκριση ανάμεσα στους 2 τομείς,απλώς αφορά το προσωπικό μου ενδιαφέρον για το αντικείμενο που εχει ο κάθε ένας.

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #2 on: December 30, 2006, 17:26:00 pm »

Να προσθέσω και εγώ έναν προβληματισμό;

Έστω ότι έχουμε επιλέξει τον τομέα που θα πάρουμε. Εγώ για παράδειγμα, λέω ότι θα πάω τηλεπικοινωνίες. Αυτή η επιλογή έγινε με βάση τα ενδιαφέροντά μου (την καρδιά που λες Μανώλη), και με βάση τα διάφορα μαθήματα επιλογής που εντόπισα στο Ν.Π.Σ. Όμως αν ο τομέας μαζέψει μόνο 50 άτομα στο έτος μου (όπως έγινε κάποιες φορές παλιότερα), για να επιλέξω εγώ ένα μάθημα που μου αρέσει και για να διδαχθεί αυτό το μάθημα, πρέπει να το επιλέξουν (αν δεν κάνω λάθος) καμιά δεκαριά άτομα, δηλαδή το ένα πέμπτο του τομέα!! (Και αναφέρομαι κυρίως στα μαθήματα επιλογής που υπάρχουν αποκλειστικά σε έναν τομέα). Νομίζω ότι αυτό ισχύει και με τον υπάρχοντα νόμο (όχι μόνο το προσχέδιο, που εκεί υπάρχει ούτως ή άλλως). Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω;;;Πόσο πιθανό είναι να γίνουν τμήματα για όλα τα μαθήματα επιλογής που με ενδιαφέρουν και θέλω να παρακολουθήσω??? Και κάτι διαδικαστικό: Αν δε γίνουν, μετά τρέχω να αλλάζω τη δήλωσή μου στη γραμματεία?????  Sad

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #3 on: December 30, 2006, 17:52:08 pm »

Κι εγώ προσανατολίζομαι προς Τηλεπ, αν και οι γονεις μου διαφωνούν ηχηρά και θελουν να πάω Ενέργεια. Ίσως και αυτή να ειναι η λογική επιλογή, αφού κυκλοφορεί η φήμη επαγγελματικής αποκατάστασης στον τομέα αυτό. Απο  μια πρόχειρη έρευνα που έκανα φαινεται οτι ο τομεας ενεργειας θα ισοφαρισει και φέτος τον τομεα ηλεκτρονικης σε επιλογή.

Αν και δεν τρέφω αρνητικά αισθήματα για τον τομέα ενέργειας, θα ακολουθήσω Τηλεπ γιατι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρων στο αντικείμενο του. Ηλεκτρονικη δεν παω γιατι με αφηνει σχεδον αδιαφορο το ..."και  Υπολογιστων". Ευτυχως το ΝΠΣ ειναι πιο "ευελικτο" και ισως επιλέξω τιποτα μηχανες αργότερα. Πιστεύω μανώλη οτι πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που σου αρέσει. Ετσι αποδώσεις καλύτερα θα έχεις και καλύτερες πιθανοτητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Αυτο που λεει η Κορίνα με προβληματιζει κι εμενα...Προβλέπω ο τηλεπ να εχει το πολυ 70 φοιτητες φέτος. Αν λοιπον διαλεξω πχ. Οπτικη, δεν νομιζω να φτάσουn διψηφιο αριθμο οι φοιτητες του μαθηματος.... Undecided
« Last Edit: December 30, 2006, 18:07:29 pm by Karaμazoβ » Logged

aliakmwn
Guest
« Reply #4 on: December 30, 2006, 22:25:15 pm »

Βασικα ας μας πει πρωτα ο gpap που απ' οτι βλεπω τριγυριζει καπου εδω γυρω, τι παιζει ακριβως με τον ελαχιστο αριθμο ατομων που απαιτειται για να γινει τμημα... Δηλαδη αν ενα μαθημα το δηλωσει μονο ενας, δεν θα διδαχθει? Ειναι στο χερι του καθηγητη? Εχει λογο η ΓΣ τμηματος? Του τομεα?
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: December 30, 2006, 22:47:20 pm »

Α ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος μέρες που είναι!
(εδώ κρεμάσαν το Σαντάμ και εσείς θέλετε να γίνετε ...τηλέπ! Έλεος!!!  Grin Grin)

Λοιπόν, πέρα από την (κρύα) ενεργειακή πλάκα! Η συμβουλή μου είναι πασίγνωστη και πολλαπλά καταγραμμένη.

Follow your heart! Τίποτε άλλο! Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε (βρείτε) στο δρόμο!

Συνεπώς δεν συντρέχει λόγος για τόσο, μα τόσο ψάξιμο. Η επαγγελματική κατοχύρωση είναι δοσμένη, η δυνατότητα επιλογών πλέον μεγαλύτερη
(συγκριτικά με το ΠΠΣ) και όπως ανέφερε και ο Μανώλης στο τέλος μιλάμε για 6-7 διαφορετικά μαθήματα μετά από έναν εξοντωτικά ισχυρό
και καθησυχαστικά συμπαγή κορμό.

Πάμε τώρα στην ειδική ερώτηση. Τέτοιο πρόβλημα δεν μας προέκυψε μέχρι στιγμής. Φυσικά ο ..επιρρεπής τομέας είναι ο τηλέπ, όχι λόγω πλήθους
φοιτητών που θα τον επιλέξουν (BTW φέτος πιστεύω ότι θα είναι περισσότεροι από πέρσυ), όσο λόγω της μεγάλης διασποράς των επιλογών και των πολλών
και εξωτικών μαθημάτων. Εδώ όμως ..θριαμβεύει για μια ακόμη φορά η ...κουτοπονηριά του νεοέλληνα (φοιτητή και ..καθηγητή).

Ετσι λοιπόν εσείς δηλώνετε (για την πλάκα, για την ..ευελιξία, γαι τα βιβλία  Shocked Shocked) 15 επιλογές στη θέση των 3 που χρειάζεστε (ιδιαίτερα στο 10+ εξάμηνο, όπου
περισσεύουν θέσεις μαθημάτων) και έτσι γεμίζουν οι καταστάσεις των μαθημάτων. Πάω εγώ (πχ) να κάνω μάθημα και βλέπω μόνο το φίλο μου το Στάθη...
Μετά το αρχικό σοκ, κοιτάω την κατάσταση με τους 90 φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα, λέω δεν. ....γ..., και κάνω το ..ιδιαίτερό μου, όμορφα και ξεκούραστα.
Και περνάμε όλοι ..πολύ μα πολύ καλά.

Όταν φτιάχναμε το ΝΠΣ, έπεσε μια ιδέα για κάποια αξιολόγηση της υλοποίησης του ΠΣ (εντάξει, μη φρικάρετε με τον όρο). Δηλαδή κάτι στο στυλ να βλέπουμε στατιστικά
πόσοι δηλώνουν ένα μάθημα, πόσοι προσέρχονται στις εξετάσεις, πόσοι το περνάνε. Ετσι όταν ένα μάθημα για 2 χρόνια πχ πάει ..άπατο, τότε το ..καταργούμε (να μην πιάνει
χώρο, αφού δεν πιάνει ..μπάζο). Αν αυτό εφαρμοστεί δεν το γνωρίζω, διότι γνωρίζετε ότι οι ευαισθησίες μας στα θέματα αυτά είναι μερικές φορές αντίστροφα ανάλογες της
διδακτικής εμβέλειας. Είδωμεν.

Συμπερασματικά, η αίσθησή μου είναι ότι (συναινετικά) δεν πρόκειται τυπικά να προκύψει τέτοιο θέμα. Για την ουσία όμως του πράγματος.....

Καλή χρονιά!

Γρηγόρης Παπαγιάννης

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #6 on: December 30, 2006, 23:29:27 pm »

Quote from: gpap on December 30, 2006, 22:47:20 pm

Ετσι λοιπόν εσείς δηλώνετε (για την πλάκα, για την ..ευελιξία, γαι τα βιβλία  Shocked Shocked) 15 επιλογές στη θέση των 3 που χρειάζεστε (ιδιαίτερα στο 10+ εξάμηνο, όπου
περισσεύουν θέσεις μαθημάτων) και έτσι γεμίζουν οι καταστάσεις των μαθημάτων. Πάω εγώ (πχ) να κάνω μάθημα και βλέπω μόνο το φίλο μου το Στάθη...
Μετά το αρχικό σοκ, κοιτάω την κατάσταση με τους 90 φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα, λέω δεν. ....γ..., και κάνω το ..ιδιαίτερό μου, όμορφα και ξεκούραστα.
Και περνάμε όλοι ..πολύ μα πολύ καλά.

Θα με συγχωρήσετε για το γεγονός ότι είναι αρκετά ελλιπής η γνώση μου ως προς τα διαδικαστικά, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει...Μπορεί κάποιος, αν του το επιτρέπει το ν+3 για το τρέχον εξάμηνο, να επιλέξει περισσότερα μαθήματα επιλογής από όσα αντιστοιχούν στο εξάμηνό του?? Και αν τα επιλέξει και τα περάσει?? Μετά στο πτυχίο του θα έχει περισσότερα από 61?? Ή αν συμπληρώσει τα 61 σε μικρότερα εξάμηνα (αφού θα παίρνει περισσότερα επιλογής) θα μπορεί να κόβει από τα επιλογής των μεγαλύτερων εξαμήνων??  (καλά, αυτό δεν παίζει να ισχύει, φαντάζομαι...)

Το ξέρω ότι είναι λίγο "σενάριο" το παραπάνω και off topic, αλλά πραγματικά μπερδεύτηκα...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
gpap

View Profile
« Reply #7 on: December 30, 2006, 23:57:44 pm »

Κοίτα, το ν+3 στο 10+ εξάμηνο είναι 12.
Αν κάποιος χρωστάει πχ 3 μαθήματα επιλογής, σύμφωνα με κάποια περίεργη ρύθμιση, μπορεί να δηλώνει
στα πλαίσια των 12 μαθημάτων όσα μαθήματα επιλογής θέλει (μπορεί και 12, αν δεν χρωστάει άλλα υποχρεωτικά).
Από αυτά πρέπει φυσικά να περάσει τα 3 για πτυχίο.
Πολλές φορές, αρκετοί συνάδελφοι, δίνουν περισσότερα από 3 και επιλέγουν να κρατήσουν εκείνα στα οποία
έχουν το μεγαλύτερο βαθμό.

Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτή η λειτουργία πρέπει να καταργηθεί. Αλλά επειδή τέτοια θέματα είναι συνήθως ..ταμπού,
ισχύει το don't trouble the trouble till the trouble troubles you  Wink

Εξάλλου γνωρίζουμε όλοι ότι πολλά από τα (κακώς/καλώς) κείμενα είναι αποτέλεσμα συμβιβασμών σε διάφορες χρονικές φάσεις και
επίπεδα.

ΓΠ
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #8 on: December 31, 2006, 01:20:37 am »

πολυ ενδιαφερων το θεμα που ανοιξατε κ πιστευω οτι θα λυθουν πολλες αποριες.εγω προσωπικα ειμαι αναμεσα σε ενεργεια και τηλεπ.βεβαια δεν ξερω κ πολλα θετικα η αρνητικα για καθε κλαδο.μηπως  θα μπορουσε κπ να με διαφωτισει?δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση σε κπ μαθηματα.πανω-κατω ολα ιδια μ ειναι!!! Cheesy
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #9 on: December 31, 2006, 12:41:59 pm »

Μάλιστα...Επομένως διαλέγουμε τα επιλογής που θέλουμε, και βλέπουμε...

Πάντως για τους υπόλοιπους που γράφουν στο topic και δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, μία προσωπική γνώμη: τώρα όσο είμαστε ακόμη προπτυχιακοί, πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο!! (άλλωστε το πτυχίο ίδιο είναι) Γιατί αργότερα, αν διαλέξουμε κάτι που δε μας αρέσει και πολύ, το πιθανότερο είναι ότι θα το βαρεθούμε και θα το μετανιώσουμε. Όσο για το πρακτικό του θέματος, επειδή οι περισσότεροι ένα μεταπτυχιακό δεν το γλιτώνουμε, μπορούμε εκεί να βρούμε κάτι που να μπορούμε να το συνδυάσουμε με την αγορά εργασίας. Άλλωστε, αυτά που θα μάθουμε στη σχολή δεν είναι το παν, είναι τα βασικά και απαραίτητα. Αργότερα στη δουλειά μας, το πιθανότερο είναι ότι θα ρίξουμε άλλο τόσο διάβασμα για να τα βγάζουμε πέρα...!! Cheesy

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #10 on: December 31, 2006, 14:20:23 pm »

Γίνεται να αλλάξεις τομέα σε επόμενο εξαμηνο;

(βλέπετε ποστ του Board-rider)
gpap

View Profile
« Reply #11 on: December 31, 2006, 14:23:34 pm »

Πάρα πολύ δύσκολα και μόνο μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΤΗΜΜΥ.

Πέρσυ επειδή παρουσιάστηκαν υπερβολικά πολλές αιτήσεις, συζητιέται να γίνονται αποδεκτές μόνο εκείνες που
θα έχουν σοβαρή τεκμηρίωση..

(πχ διαπίστωσα ότι οι τηλεπικοινωνίες ..ερεθίζουν ένα παλιό εκζεμα που είχα από μωρό και συνεπώς ....).

Γενικά θα έλεγα μη θεωρείτε τη δυνατότητα αυτή ως δεδομένη.

ΓΠ
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #12 on: January 11, 2007, 13:15:04 pm »

Θυμάμαι ότι πέρυσι είχε γίνει κάποια ενημέρωση σχετικά με τον τομέα.

Φέτος δε θα γίνει κάτι ανάλογο?

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει μια τέτοιου είδους ενημέρωση. Νομίζω ότι το να ακολουθήσει κανείς την... καρδιά του είναι το καλύτερο, εφόσον κ μετά που θα τελειώσουμε τη σχολή(λέμε τωρα... Tongue) δε θα φαίνεται πουθενά ο τομέας που πήραμε.

Προσωπικά, ήμουν μεταξύ Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών, και έπειτα από πολλή και ώριμη σκέψη κατάλαβα ότι είμαι ταγμένη στις Τηλεπικοινωνίες. Ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε περισσότεροι φέτος, να μην έχουμε και προβλήματα με τα επιλογής.....

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #13 on: January 11, 2007, 13:27:15 pm »

Quote from: Christine on January 11, 2007, 13:15:04 pm
Προσωπικά, ήμουν μεταξύ Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών, και έπειτα από πολλή και ώριμη σκέψη κατάλαβα ότι είμαι ταγμένη στις Τηλεπικοινωνίες. Ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε περισσότεροι φέτος, να μην έχουμε και προβλήματα με τα επιλογής.....

Μπαααα...Εγώ, εσύ, ο apostolos και o αλιάκμων θα είμαστε μόνο... Tongue  Grin

Έ ρε γλέντια, θα μπουμε στην αίθουσα για πρώτο μάθημα του τομέα, θα δούμε 15 ατομα το πολύ και θα νιώσουμε αμέσως την "ζεστή", οικογενειακή, τηλεπ ατμόσφαιρα...  Cheesy

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #14 on: January 11, 2007, 13:29:08 pm »

Φέτος οι εκτιμήσεις λένε ότι οι Τηλέπ. θα σημειώσουν μικρή άνοδο, ενώ οι Ενεργειακοί θα περάσουν οριακά τους Ηλεκτρονικούς. Wink

Edit: Η ενημέρωση ήταν τυπική και θα γίνει και φέτος. Καλό θα ήταν να οργανώσουμε εμείς κάτι πιο καλό, κάτι που δεν κάναμε και πέρυσι τελικά, δηλαδή να καλέσουμε εμείς ποιον να μιλήσει και όχι απαραίτητα μόνο οι διευθυντές τομέων. Αν και νομίζω οι επισκέψεις στους συμβούλους φοιτητών και οι κατ' ιδίαν συζητήσεις είναι πολύ πιο χρήσιμες.
Pages: [1] 2 3 ... 6 Go Up Print
Jump to: