• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:20:04 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:20:04 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426685
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 80
Total: 153
hevidis3524
Nikos_313
Ioannis Apostolikas
nataliakara
_iliaskaz_
makato
hacky
Isidora
dimitire
mrotskos
rafail zisiadis
Xris
chrisdardas
jimalexoud
antontsiorvas
Yamal
tasos gourd
Saint_GR
kvas
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
george14
Nekt
mmikelo
Alikhts
JoHn!
witchingHour
gpapailio
Adreas Seg
AcDimitri
τσακαλι
athizoi
Alex Kosmas
Geoth
Fotis
tinidou
dorapangeiou
andrpats
Juror8
DarkMagiK06
Emilios
Leou
gsifnio
menelaras
Mr Watson
George15
elias_farhood
Fotis Roukoutakis
George_RT
Thalasotsanta
programmer2004
Giannis Masterio
Dimos Bachlas
VagsS
mimaki
ggalamat
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Οι απορίες ενός νέου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 Go Down Print
Author Topic: Οι απορίες ενός νέου.  (Read 29809 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Οι απορίες ενός νέου.
« Reply #150 on: October 06, 2007, 21:58:55 pm »

Κοίτα.. φαντάζομαι οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε πραγματικά το επίπεδο και των 2 πανεπιστημίων για να συγκρίνουμε. Ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει στο δίλημμα.. θα ήταν κάποιος καθηγητής μας που παρακολουθεί το φόρουμ..  Roll Eyes
stefos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #151 on: October 06, 2007, 22:04:52 pm »

Quote from: Laplace on October 06, 2007, 21:15:50 pm
Καλησπέρα παιδιά.Πέρασα στο ΤΗΜΜΥ Ξάνθης και ξαναδίνω πανελλήνιες.Η Ξάνθη φαίνεται ελεεινά βαρετή πόλη για φοιτητική ζωή.Το δίλημμα μου είναι αυτο.Η αδελφή μου σπουδάζει μαθηματικό Πατρών.Οπότε για οικονομικούς λογους θα επρεπε να βάλω πρώτο το ΗΜΜΥ ή ΗΜΤΥ στην Πάτρα.Ομως σκέφτομαι να βάλω 1η επιλογή το ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης(εχω ακούσει ότι είναι γενικά καλύτερο τμήμα απο το αντίστοιχο των Πατρών) κ η οικογένειά μ μπορει να με στηρίξει οικονομικά.Ποιό να βάλω πρώτο?Μπορώ να έχω τη γνώμη κάποιων συναδέλφων? Ευχαριστώ.
Eγώ από Ξάνθη είμαι και επέλεξα το τημμυ Θεσ/νίκης όχι επειδή σνόμπαρα το τμήμα της πόλης μου..(είχα και κονε-εν μέρει- στο ΔΠΘ) αλλά επειδή ήθελα - οσο χαζο κι αν ακουγεται αυτο- να ανεξαρτητοποιηθω απο τους γονεις μου με την εννοια του να μαθω να αυτοσυντηρουμαι....
Btw oι φοιτητες ειναι λιγοτεροι και υπαρχει καλυτερη επικοινωνια μεταξυ καθηγητων-φοιτητων...Για τις υποδομές δεν μπορω να σου πω πολλά...αλλά σιγουρα δεν διαφερουν πολυ απο τις δικες μας...
  Όσον αφορα τη φοιτητικη ζωη στη Ξανθη δεν ειναι ετσι οπως τα λες....Υπαρχουν αρκετα(4-5) αξιολογα "μαγαζια" που συγκεντρωνονται οι φοιτητες...Πιστεψε με, η μαθητικη ζωη στην Ξανθη ειναι χειροτερη απο την φοιτητικη...Άλλωστε δε νομιζω οτι το θεμα ειναι πού θα πας να διασκεδάσεις, αλλά με ποιους! 8)

done
Junior

View Profile
« Reply #152 on: October 07, 2007, 00:11:29 am »

Μην ακούς κανέναν που σου λέει ότι το δικό του τμήμα είναι καλύτερο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τι γίνεται στα άλλα τμήματα αφού δεν έχουμε σπουδάσει εκεί. Μόνο συγκεκριμένα πράγματα μπορούμε να ξέρουμε, όπως το τι μαθήματα κάνουν, ποιος είναι ο μέσος χρόνος σπουδών κλπ. Ακόμα και κάποιος που έχει σπουδάσει 1 χρόνο σε άλλο τμήμα δεν είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσει. Άλλωστε άλλον μπορεί να του αρέσει το ένα και άλλον το άλλο.  Για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου καλύτερα ρώτα τον καθένα για το δικό του τμήμα, δηλαδή μπες και στα αντίστοιχα φόρουμ των άλλων τμημάτων ΗΜΜΥ αν δεν το έχεις κάνει και ρώτα και εκείνους.

Τώρα για το δικό μας τμήμα ένα αρνητικό είναι η έλλειψη υποδομών. Συχνό φαινόμενο να μη βρίσκεις θέση να κάτσεις σε ένα μάθημα (στα πρώτα έτη) ή έστω να μη βλέπεις/ακούς.
Αυτό είναι ίσως και ένας λόγος που δεν κάνουμε πολλά εργαστήρια, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού... Με λίγα λόγια είμαστε περισσότεροι φοιτητές απ' όσοι θα έπρεπε!

Ένα καλό είναι οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των φοιτητών. Το φόρουμ αυτό δεν είναι μόνο συζήτηση για τα μαθήματα, αλλά τα περισσότερα ενεργά μέλη (και άλλοι πολλοί) είναι μια μεγάλη παρέα που κάνουν από πάρτι στο πανεπιστήμιο μέχρι πρωταθλήματα ποδοσφαίρου! Φυσικά δεν συμμετέχουν όλοι σε αυτό το φόρουμ, αλλά και γενικώς στη σχολή μας τα πράγματα είναι πολύ καλά. Ο κόσμος είναι πολύ φιλικός, είμαστε πιο δεμένοι από φοιτητές άλλων σχολών. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μαζευτούμε εθελοντικά για να βάψουμε τους τοίχους γύρω από τις αίθουσές στη σχολή μας και το κάναμε επειδή μας άρεσε! (και φυσικά το τμήμα στηρίζει τέτοιες κινήσεις, πλήρωσε τις μπογιές)

Ύστερα, νομίζω ότι ακούγεται παντού ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία πόλη για φοιτητή. Επειδή όμως μπορεί να το λέω επειδή είμαι Θεσσαλονικιός (και σπουδάζω επίσης)... θα εξηγήσω γιατί πιστεύω ότι ισχύει.
Καταρχήν έχουμε πάρα πολλούς φοιτητές, αλλά θα μου πεις και αλλού έχουν είτε περισσότερους (Αθήνα), είτε περισσότερους αναλογικά με τον πληθυσμό της πόλης (πχ Ιωάννινα). Εδώ όμως το πανεπιστήμιο έχει το ιδιαίτερο ότι είναι 1ον) όλο συγκεντρωμένο σε ένα μέρος και 2ον) στο κέντρο της πόλης. Δηλαδή 100.000 φοιτητές σπουδάζουν σε ένα χώρο που για να πας απ' άκρη σε άκρη θες 15 λεπτά. Έτσι, ευνοούνται πάρα πολύ οι συναναστροφές μεταξύ φοιτητών διαφόρων σχολών. Και επίσης μπορείς μετά το μάθημα ή ανάμεσα στα μαθήματα να πεταχτείς για ένα καφέ ή για οποιαδήποτε δουλειά σου, αφού βρίσκεσαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η Θεσσαλονίκη τώρα, επίσης πρέπει να φημίζεται ότι έχει καλή ζωή, ιδιαίτερα νυχτερινή Wink. Και πάλι δεν ξέρω αν φταίει που είμαι Θεσσαλονικιός και το λέω, αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι καλή πόλη να ζεις αφού: 1) Είναι τελείως αυτόνομη πόλη, έχει τα πάντα. Και πως να μην τα έχει αφού είναι δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και πολύ μακρυά από την πρωτεύουσα. 2) Είναι μεγάλη αλλά όχι υπερβολικά. Δεν έχουμε τις αποστάσεις που έχει η Αθήνα. Αν βρίσκεσαι στο κέντρο μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα χωρίς να πάρεις λεωφορείο.

Τώρα που το βλέπω... σαν να έγραψα πολλά για τη ζωή εδώ παρά για τη σχολή... αλλά ίσως και αυτό να έχει σημασία..
Επιστρέφοντας στα της σχολής, για τους καθηγητές μας δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν καλοί και κακοί. Ίσως αξίζει να αναφέρω ότι αν και είμαστε πολλοί φοιτητές, υπάρχουν καθηγητές πρόθυμοι να ακούσουν προβλήματα φοιτητών και να βοηθήσουν, κυρίως σε θέματα γύρω από τις σπουδές φυσικά. Δηλαδή αντί να ρωτάς δεξιά και αριστερά να σε συμβουλέψει κάποιος, αυτοί, που ξέρουν πολύ περισσότερα για τη σχολή, θα κάτσουν να συζητήσουν.
Καθηγητές με διεθνή φήμη ελάχιστους πρέπει να έχουμε (χωρίς να ξέρω καλά..), αν σε ενδιαφέρει αυτό. Γενικά ισχύει αυτό που είπε ο Μάριος, αν θες να πας μπροστά προσπαθείς μόνος σου, δεν περιμένεις από καθηγητές. Αλλά αν προσπαθείς θα βρεις στήριξη.

Στα μαθήματα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά αυτό πρέπει να ισχύει σε όλα τα τμήματα ΗΜΜΥ. Φοιτητές που σαν μαθητές βγάζουν 19 τα βρίσκουν σκούρα και ενώ διαβάζουν και μες στο εξάμηνο (όχι μόνο στην εξεταστική όπως σε άλλες σχολές) δυσκολεύονται να περάσουν μαθήματα. Αλλά πάλι λέω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό των ΗΜΜΥ, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης.

Τι άλλο...; Για επίπεδο μαθημάτων δεν είναι εύκολο να συγκρίνουμε χωρίς να έχουμε κάνει στα άλλα τμήματα. Το μόνο που αξίζει να πούμε είναι ότι σε εμάς πρόσφατα άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών (2004) και εντατικοποιήθηκε λίγο.

Αυτά....
pierrekif

View Profile
« Reply #153 on: October 07, 2007, 00:23:23 am »

Quote from: Junior on October 07, 2007, 00:11:29 am
Δηλαδή 100.000 φοιτητές σπουδάζουν σε ένα χώρο που για να πας απ' άκρη σε άκρη θες 15 λεπτά. Έτσι, ευνοούνται πάρα πολύ οι συναναστροφές μεταξύ φοιτητών διαφόρων σχολών. Και επίσης μπορείς μετά το μάθημα ή ανάμεσα στα μαθήματα να πεταχτείς για ένα καφέ ή για οποιαδήποτε δουλειά σου, αφού βρίσκεσαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ξέρει τι σου λέει ο Junior..Το δεύτερο πτυχίο που θα πάρει είναι αγγλική φιλολογία αν δεν απατώμαι..Αν εξαιρέσεις τα πάρτυ στο πολυτεχνείο ποιό πολλές φορές έχει πάει εκεί για μάθημα.. Cheesy Cheesy Grin Grin Grin

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
Junior

View Profile
« Reply #154 on: October 07, 2007, 01:00:52 am »

Quote from: pierrekif on October 07, 2007, 00:23:23 am
Quote from: Junior on October 07, 2007, 00:11:29 am
Δηλαδή 100.000 φοιτητές σπουδάζουν σε ένα χώρο που για να πας απ' άκρη σε άκρη θες 15 λεπτά. Έτσι, ευνοούνται πάρα πολύ οι συναναστροφές μεταξύ φοιτητών διαφόρων σχολών. Και επίσης μπορείς μετά το μάθημα ή ανάμεσα στα μαθήματα να πεταχτείς για ένα καφέ ή για οποιαδήποτε δουλειά σου, αφού βρίσκεσαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ξέρει τι σου λέει ο Junior..Το δεύτερο πτυχίο που θα πάρει είναι αγγλική φιλολογία αν δεν απατώμαι..Αν εξαιρέσεις τα πάρτυ στο πολυτεχνείο ποιό πολλές φορές έχει πάει εκεί για μάθημα.. Cheesy Cheesy Grin Grin Grin

Ωχχχ... μην τα λες παραέξω αυτά ρε! Θέλω να δείχνω καλή εικόνα! Άλλωστε... δε φταίω που έχουν πιο...ενδιαφέροντα μαθήματα από εμάς!
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #155 on: October 08, 2007, 21:07:29 pm »

Δε με λέτε, η εγγραφή μου στο πορταλ του ΑΠΘ web.itc.auth.gr γίνεται αυτόματα μόλις μου δώσουν το email του πανεπιστημίου ή μόλις το πάρω πρέπει να κάνω εγγραφή μόνος μου ???

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #156 on: October 08, 2007, 21:22:35 pm »

Quote from: AgentCain on October 08, 2007, 21:07:29 pm
Δε με λέτε, η εγγραφή μου στο πορταλ του ΑΠΘ web.itc.auth.gr γίνεται αυτόματα μόλις μου δώσουν το email του πανεπιστημίου ή μόλις το πάρω πρέπει να κάνω εγγραφή μόνος μου ???
Αρχικά αποδέχεσαι τα πιστοποιητικά του ΑΠθ και στη συνέχεια κάνεις login με το ακαδημαικό σου e-mail.
Έχει οδηγίες πάντως στο itc.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #157 on: October 08, 2007, 21:35:29 pm »

Άρα πρέπει να περιμένω να μου δώσουν το email
Αυτό μου αρκεί

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #158 on: October 14, 2007, 11:28:10 am »

Ένας παχουλός καθηγητής με καραφλίτσα και μακριά πίσω μαλλιά, που όταν εξηγεί κάτι κάνει χιούμορ, γελάει χαρακτηριστικά, κουνιέται πέρα δώθε και διδάσκει φυσική, ποιος είναι? Πως τον λένε?

stefos

View Profile
« Reply #159 on: October 14, 2007, 12:47:24 pm »

Quote from: AgentCain on October 14, 2007, 11:28:10 am
Ένας παχουλός καθηγητής με καραφλίτσα και μακριά πίσω μαλλιά, που όταν εξηγεί κάτι κάνει χιούμορ, γελάει χαρακτηριστικά, κουνιέται πέρα δώθε και διδάσκει φυσική, ποιος είναι? Πως τον λένε?
Ο Παναγιωτακόπουλος (έχω ενδοιασμούς ως προς τα bold βέβαια)

done
TeeKay
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #160 on: October 14, 2007, 12:58:58 pm »

Ναι, ο Παναγιωτακόπουλος είναι! Άφησε μαλλί και όταν δίναμε φυσική τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε!  Cheesy

The Energy Never Dies!
stefos

View Profile
« Reply #161 on: October 14, 2007, 13:07:03 pm »

Έγινε trendy??? Grin

done
pitsa

who cares....

View Profile
« Reply #162 on: October 14, 2007, 13:45:46 pm »

Μπορεί να το πάει για ΕΜΟ!!!!! Cheesy

everything will be ok in the end. if it's not ok,it's not the end..
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #163 on: October 14, 2007, 13:55:48 pm »

Quote from: stefos on October 06, 2007, 22:04:52 pm
Quote from: Laplace on October 06, 2007, 21:15:50 pm
Καλησπέρα παιδιά.Πέρασα στο ΤΗΜΜΥ Ξάνθης και ξαναδίνω πανελλήνιες.Η Ξάνθη φαίνεται ελεεινά βαρετή πόλη για φοιτητική ζωή.Το δίλημμα μου είναι αυτο.Η αδελφή μου σπουδάζει μαθηματικό Πατρών.Οπότε για οικονομικούς λογους θα επρεπε να βάλω πρώτο το ΗΜΜΥ ή ΗΜΤΥ στην Πάτρα.Ομως σκέφτομαι να βάλω 1η επιλογή το ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης(εχω ακούσει ότι είναι γενικά καλύτερο τμήμα απο το αντίστοιχο των Πατρών) κ η οικογένειά μ μπορει να με στηρίξει οικονομικά.Ποιό να βάλω πρώτο?Μπορώ να έχω τη γνώμη κάποιων συναδέλφων? Ευχαριστώ.
Eγώ από Ξάνθη είμαι και επέλεξα το τημμυ Θεσ/νίκης όχι επειδή σνόμπαρα το τμήμα της πόλης μου..(είχα και κονε-εν μέρει- στο ΔΠΘ) αλλά επειδή ήθελα - οσο χαζο κι αν ακουγεται αυτο- να ανεξαρτητοποιηθω απο τους γονεις μου με την εννοια του να μαθω να αυτοσυντηρουμαι....
Btw oι φοιτητες ειναι λιγοτεροι και υπαρχει καλυτερη επικοινωνια μεταξυ καθηγητων-φοιτητων...Για τις υποδομές δεν μπορω να σου πω πολλά...αλλά σιγουρα δεν διαφερουν πολυ απο τις δικες μας...
  Όσον αφορα τη φοιτητικη ζωη στη Ξανθη δεν ειναι ετσι οπως τα λες....Υπαρχουν αρκετα(4-5) αξιολογα "μαγαζια" που συγκεντρωνονται οι φοιτητες...Πιστεψε με, η μαθητικη ζωη στην Ξανθη ειναι χειροτερη απο την φοιτητικη...Άλλωστε δε νομιζω οτι το θεμα ειναι πού θα πας να διασκεδάσεις, αλλά με ποιους! 8)

+1 σε ό,τι είπες!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #164 on: October 15, 2007, 19:09:00 pm »

Τελικά στη λέσχη ποιος μπορεί να φάει?
Όλοι? (όσοι προλαβαίνουν that is)
Μου φάνηκε περίεργο που δεν κάνουν κανένα έλεγχο... Huh

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 Go Up Print
Jump to: