• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:56:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:56:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 130
Total: 174
xarisagraf
anna.ts
tsageo
kkotsopo
gtapalis
elias_farhood
Notac
kostas.de
zgeorgitz
Giorgosap
jkara
amaliakon
maria.r
ValKar
nick_slendy
Nicotre
Carot1456
Vasilis Koudounis
spoun
Kelly Tsimpouri
arkou
Yamal
stloukas
mariia
mike_x
thunder
ddantono
stefpapa21
akmilios
tank
fpapat
kapas
mmamougiorgi
elctricalbill
skoloni
mrotskos
mimaki
chidi anagonye
thaliatsk
cchel
Filpan10
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική συνέλευση 19.03.07
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 16 17 [18] Go Down Print
Author Topic: Γενική συνέλευση 19.03.07  (Read 36440 times)
Νessa
Guest
Re: Γενική συνέλευση 19.03.07
« Reply #255 on: March 22, 2007, 17:16:26 pm »

Πώς "καταπνίγεται" ρε ngine; Το φυσικό είναι να βοηθιέται!

Το ίδιο και για το "πρήξιμο"... το λογικό είναι να σε κινητοποιεί, όχι το αντίθετο...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #256 on: March 22, 2007, 17:20:45 pm »

Ισχύει αυτό περί πρηξίματος...

...όμως για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη, πρέπει να δείτε τους συλλόγους των τμημάτων που ΔΕΝ έχουν παρατάξεις:

2 λαλούν και 3 χορεύουν

Διεκδικήσεις για τη σχολή: 0

Συμμετοχή στις διαδικασίες της σχολής: 0

Φοιτητικός έλεγχος: 0

άντε βαριά βαριά καμιά κατάληψη, επειδή ξεκίνησαν οι άλλοι.

Οπότε ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και μένα με κουράζουν... αλλά την είδα και αλλιώς.
pmousoul
Guest
« Reply #257 on: March 22, 2007, 17:23:52 pm »

Quote from: Νessa on March 22, 2007, 17:16:26 pm
Πώς "καταπνίγεται" ρε ngine; Το φυσικό είναι να βοηθιέται!

Το ίδιο και για το "πρήξιμο"... το λογικό είναι να σε κινητοποιεί, όχι το αντίθετο...

Δυστυχώς βρε Νessa μου μερικούς φοιτητές αντί να τους κινητοποιεί τους απωθεί...

@Juan
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12736.msg251935#msg251935
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #258 on: March 22, 2007, 17:26:09 pm »

Quote from: vasso on March 20, 2007, 02:56:55 am
Πάντα μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου.
Απλά να είσαι προετοιμασμένος για 2 πράγματα:

1ον η πλειοψηφία δεν θα σε ακούσει. Ηλεκτρολόγοι-ηλεκτρολόγοι αλλά το ότι η μικροφωνική είναι χάλια και αλλοιώνει τόσο τη φωνή που δεν καταλαβαίνουν Χριστό ακόμη κι όσοι προσπαθούν να ακούσουν είναι τραγική αλήθεια.

2ον αυτοί που μιλάνε πολύ και δεν συμφωνούν μαζί σου, θα πέσουν να σε φάνε με ρητορικές ερωτήσεις και θα απαιτούν από σένα να απαντήσεις το αυτονόητο, με ισοπεδωτικές δηλώσεις (χωρίς ερώτηση) για το πόσο λάθος είσαι και με απίστευτα κουραστικές 10άλεπτες τοποθετήσεις της δικής τους θέσης με την πλέον ειρωνική κατάληξη: "συμφωνείς συνάδελφε;"

Αν βρεις το κουράγιο να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά, βγες και πες τη γνώμη σου...

Εκτός βέβαια, αν βγεις και την πεις πολύ πολύ γρήγορα και μετά φύγεις λέγοντας ότι πρέπει να γυρίσεις στο φόρουμ να δεις τα νέα ριπλάι ή κάτι παρόμοιο..

+1000

Πές τα ρε  vasso...!!!!!!!!!! NotWorthy
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #259 on: March 22, 2007, 17:29:55 pm »

Quote from: Θάνος on March 20, 2007, 05:14:36 am
Δεν λέω για μάξιμουμ αριθμό ερωτήσεων, γιατί θα υπάρχει πρόβλημα με τα κριτήρια επιλογής.. απλά ρε παιδιά ρωτάνε πάντα οι ίδιοι.. τα ίδια... και πολλοί ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝ!!! Κάθονται και μιλάνε απλά, ή λύνουν διαφορές με τους ομιλητές!! Έφυγε απίστευτα πολύς κόσμος, και είναι κρίμα γιατί πιστεύω ότι αν ψηφίζαμε στην ώρα μας θα είχαμε ανοίξει τώρα, πραγματικά το πιστεύω. Και ένα μπράβο στα παιδιά που κατέβασαν το εναλλακτικό και φάνηκε ότι υπάρχει εξίσου μεγάλη δύναμη που δεν επιθυμεί καταλήψεις..

+1
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #260 on: March 22, 2007, 17:43:10 pm »

@Juan,  εντάξει, δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Απλά να σου πω το εξής:

Από το πρώτο έτος που είμαι στη σχολή με έχουν πλησιάσει διάφοροι από παρατάξεις κάθε είδους, και έχω φάει αρκετό πρήξιμο. Και το πιθανότερο είναι ότι αν είχα καθίσει να τους ακούσω, ακόμη και σήμερα δε θα με ενδιέφεραν καθόλου τα πολιτικά, όπως ακριβώς μου συνέβαινε πριν τις καταλήψεις Μαΐου - Ιουνίου. (Και το πιθανότερο, ούτε στο φόρουμ θα είχα γραφτεί, γιατί όταν γράφτηκα, γράφτηκα κυρίως για τους πίνακες με τα πολιτικά)

Αυτοί που με ενθάρρυναν (είτε γνωρίζοντάς το, είτε όχι), ήταν άτομα ανένταχτα - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαν κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία - τα οποία με ενέμπνευσαν, και πάνω από όλα δε με έπρηξαν να ασχοληθώ. Μου έδωσαν απλώς το έρεθισμα και μου άφησαν τη δυνατότητα, αν θέλω, να ακούσω τις απόψεις τους, να ψαχτώ γενικά μόνη μου, να διαμορφώσω μία στοιχειώδη - όχι στατική αλλά δυναμική, που μπορεί να αλλάζει - άποψη, και μετά να ασχοληθώ κάπως πιο ενεργά.

Αυτά τα άτομα με άφησαν να δω πίσω από τις παρατάξεις που με απωθούσαν, και μου έδειξαν την έννοια του όρου συλλογικότητα. Τώρα θα μου πεις, γιατί δε μου το έδειξαν αυτό οι παρατάξεις...Θα σου πω, μάλλον δικό τους είναι το πρόβλημα και αυτοί πρέπει να το λύσουν, όχι εγώ.

Υ.Γ. Υπάρχουν και πολλοί ενεργοί σύλλογοι, χωρίς παρατάξεις, όπως αυτός της Μουσικολογίας του ΑΠΘ.

Τεσπα, αυτή η συζήτηση γίνεται και σε άλλο τοπικ...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #261 on: March 22, 2007, 17:44:49 pm »

Quote from: ngine13 on March 21, 2007, 03:56:53 am

Δεν υπάρχει οργάνωση στο φοιτητικό κίνημα... Η οργάνωσή του καταπνίγεται από τον συνδικαλισμό και την πολιτική που κάνουν παρατάξεις και σχήματα χρησιμοποιώντας αποφάσεις συλλόγων και συνάμα τους ίδιους τους συμφοιτητές τους!

Οι φοιτητές δεν πρόκειται να διαμορφώσουν την παιδεία με πολιτική, γιατί πολύ απλά δεν είναι πολιτικοί! Οι φοιτητές μπορούν να διαμορφώσουν την πολιτική με παιδεία, γιατί η παιδεία είναι ο φυσικός χώρος των φοιτητών - εκεί βρίσκεται η δυναμική τους.

Αποτέλεσμα των πιο πάνω είναι το ότι παρόλο που οι φοιτητές έχουν μυαλό και δεξιότητες, αυτά να μην βγαίνουν προς την υπόλοιπη κοινωνία για να την φέρει κοντά τους και να τους ακούσει... Δεν χρειάζεται νομίζω να παραθέσω την γνώμη της κοινωνίας για τους πολιτικούς!

κοιτα σε πολλα απο αυτα που λες συμφωνω..
τα πράγματα είναι όπως τα λές, απλά αναλογίσου λίγο και την ποιότητα της δευτεροβάθμιας η οποία είναι αυτή που διοχετεύει με φοιτητές τη τριτοβάθμια.

Θεωρώ πως το πρόβλημα ξεκινάει κάπου εκεί . Απο τη 1η γυμνασίου μέχρι τη νιοστή πανεπιστημίου ο πελάτης δεν έχει μάθει να απαιτεί. Δεν έχει μάθει να προβληματίζεται, δεν έχει δει λίγο παραπέρα. Στο τέλος καταντάει πρόβατο με ή χωρίς χαρτί. Είτε μαύρο είτε άσπρο, σίγουρα όμως πρόβατο!

Πράγματι ο συνδικαλισμός έχει εξασθενήσει πολύ. Αρκετές οργανώσεις παρακαλάνε για μέλη και σε γενικές γραμμές αναλώνονται στο να λερώνουν τους τοίχους, τις αίθουσες και τα πατώματα. Κατάντια...

Όμως έχω να προσθέσω κάτι..

Αυτό που λείπει από τα δημόσια πανεπιστήμια (χώρος στον οποίο ανήκω, αυτήν τη στιγμή) είναι το κίνητρο. Το είπες αυτό. Όμως αν οι φοιτητές μείνουν χωρίς οργάνωση, τότε μένουν έρμαια στους Καθηγητές, που είναι κι αυτοί χωρίς κίνητρο! (με πολύτιμες εξαιρέσεις, βεβαίως)

Με πονάει αυτό που είπα, γιατί στη δική μου σχολή (από τις καλές της χώρας) τα μακροπρόθεσμα σχέδια βελτίωσης λείπουν τελείως από τα μυαλά των φοιτητών. Αλλά δεν μπορούν να μείνουν τελείως έρμαια. Δίκοπο μαχαίρι ;
 ναι..

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #262 on: March 22, 2007, 17:48:00 pm »

Quote from: Grecs on March 20, 2007, 19:59:42 pm
Οκ στην επομενη συνελευση κατεβαζω οχι στην καταλληψη και κεφαλικο φορο 1e/την ημερα απο ολους τους
τημμυ υπερ εμου

Δες τα πραμματα σφαιρικα μην κολλας στην καταλληψη δηλαδη επειδη θες να κανεις μαθημα ψηφιζεις δαπ
που ειναι υπερ της αναθεωρησεις και ολων των αλλων????Τα χεις ψαξει λιγο?? Η ψηφιζεις με γνομωνα την καταλληψη

Ε βεβαια αν ετσι ψηφιζει στις εκλογες ο μεσος ελληνας δικαιολογειται το μπουρδελο

+1

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #263 on: March 22, 2007, 18:07:41 pm »

"Είναι πολύ σημαντικό για την αξιοπρέπεια των πρωτεργατών της κινητοποίησης αλλά και για την ίδια την ιστορία του αγώνα τους, να σταματήσουν την κατάληψη οι ίδιοι.
Η απεμπλοκή από μια αντιπαράθεση, πρέπει να γίνεται όταν πρέπει και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες."

Νομίζω  η  ουσία  τώρα  πιά  είναι  η  παραπάνω  φράση  που  γράφτηκε  από  τον  κύριο  Δημάκη  στο  τόπικ  για  τις  σχέσεις  electroauth - thmmy. 

Το ίδιο  ανέφερε  και ο  ανώνυμος  πρίν. Η  κατάληψη  πρέπει  να  σταματήσει  από  τους  πρωτεργάτες  της. Η  γνώμη  μου είναι  ότι  σάν  μορφή  πάλης  έχει  εκφυλλιστεί  πολύ  τον  τελευταίο  καιρό  και  ότι  πρέπει  να  ανοίξουμε, και  να  συνεχίσουμε  τον  αγώνα  με  πορείες  και  ίσως  2-3  εκδηλώσεις  για  την  ενημέρωση  του  κόσμου, στις  οποίες  θα  μπορούσαμε  να  καλέσουμε  και  καλλιτέχνες  για  να  μαζευτεί  κόσμος. Και από  κεί  και  πέρα  το  ότι  αγωνιζόμαστε  για  τα  δικαιώματά  μας  δεν  σημαίνει  ότι  πρέπει  να  χάνουμε  το  μέλλον  των  σπουδών  μας  και  της ζωής  μας  επ'αόριστον.
« Last Edit: March 22, 2007, 18:10:21 pm by pandora » Logged
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #264 on: March 23, 2007, 02:39:14 am »

Θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις και  οι ύβρεις.Δεν υπάρχει λόγος να οξύνονται τα πνεύματα,ας μη ξεφεύγουμε απο το  θέμα.

υγ:gpeltek υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμφωνα με τους οποιους λειτουργει η ΟΣ.Κάθε προταση προς την ομάδα συντονισμού είναι ευπρόσδεκτη.Θα παρακαλούσα όμως άλλη φορα να μην προβαίνεις  σε παρόμοιες ενέργειες  που δείχνουν μη συμμόρφωση  και απαξιωση.

εκ του συντονισμου
« Last Edit: March 23, 2007, 02:56:20 am by emmanuel » Logged

tu/e
Pages: 1 ... 16 17 [18] Go Up Print
Jump to: