• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:49:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:49:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 42
Guests: 139
Total: 181
pliroforikarios
fkaravi
ΡΙΤΟΣΧΑ
JiMan5
kokkinosgior
astakos1
Yamal
vagelismo
Elenit
babistso
BB
saristei
glavdakis
chris_p30
dtkyriak
andripappa
Σοφιστικέ Κοτόπουλο
Σουλης
qwertyuiop
gprok
arswagdapro
DemetriosL
kiriakos234
elias_farhood
chryssana
nikpamp
rafail zisiadis
Eleniiii
m.renia
tasos_ntv
athena_apo
Mr Watson
Captain
andyy
PurpleWitch
Nikos_313
vagk
giannisdomu
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > ΠαΜακ: ομηρία καθηγητών 4/6/08
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: ΠαΜακ: ομηρία καθηγητών 4/6/08  (Read 4849 times)
(Stalin)^2
Guest
Re: ΠαΜακ: ομηρία καθηγητών 4/6/08
« Reply #15 on: June 18, 2008, 14:27:04 pm »

Quote from: Godhatesusall on June 05, 2008, 18:35:15 pm
και τα ΕΑΑΚ έχουν αρκετούς κομματικά οργανωμένους(ΝΑΡ,ΑΡΑΝ,ΑΡΑΣ)....εμπρός να τους φάμε!!!!!!

Πάντως,επειδή έχω περάσει το στάδιο του να αμφισβητώ κάθε οργανωμένο σε νεολαία κόμματος,θα σε καλούσα να κάνεις μια βαθιά -εσωτερική- αναζήτηση για τους λόγους που μισείς τα κόμματα: Τα μισείς επειδή όλοι μαζί κάναν σκατά την χώρα και τον κόσμο όλο??Τα μισείς επειδή εκεί νομίζεις ότι εκεί μπαίνουν όλοι οι τυχοδιώκτες??Τα μισείς για κάποιον άλλο λόγο???Αν μπορέσεις και δημιουργήσεις μια "λίστα επιχειρημάτων" κατά της κομματικής οργάνωσης,πάνε και μίλα με μερικούς οργανωμένους,άκου τα επιχειρήματα τους,και μετά κάνε μια αυτοκριτική σ'αυτήν την "λίστα επιχειρημάτων".Εξάλου αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε(σαν φοιτητές,σαν εργαζόμενοι,σαν κοινωνία γενικότερα) να πάμε μπροστά:Θέση-Αντίθεση-ΣΥΝΘΕΣΗ απόψεων.....

Εγώ κράζω τους δαπιτοπασπίτες γιατί εξυπηρετούν άλλη τάξη από αυτή που ανήκουμε οι περισσότεροι(εξάλου φαίνεται που κατάντησαν την χώρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).Τους ΚΝΙτες τους κράζω όχι γιατί έχω (τεράστιες) ιδεολογικές διαφορές,αλλά γιατί θεωρώ τον σχεδιασμό τους πολύ εσωστρεφή και μη αποδοτικό.Εσύ γιατί τους κράζεις??

ρε παιδιά έλεος... η ΑΡΑΝ, η ΑΡΑΣ και το ΝΑΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! είναι οργανώσεις... τώρα αν αυτό σου φαίνεται λεπτομέρεια, ε δεν είναι... μια οργάνωση πολιτική, όπως οι οργανώσεις που ανέφερες είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ένα κόμμα. Και η ΑΚ είναι οργάνωση και η ΚΟΕ είναι οργάνωση, όπως και το μ-λ.. απλά για να μην μπερδευόμαστε το λέω και με όλη την καλήδιάθεση...

εδιτ: μπακούνιν και γω μαζί σου είμαι, αλλά νομίζω πως το απογείωσες εκεί που είπες ότι δεν έχεις (τεράστιες) ιδεολογικές διαφορές με τους κνίτες... να σου θυμήσω τα έργα και τις ημέρες τους πέρσυ το μάρτη, στις 8 με τη στάση τους απέναντι στους μπάτσους...ή μαλλον δίπλα τους... (οι γνωρίζοντες τα γεγονότα έχουν ηδη καταλάβει)
« Last Edit: June 18, 2008, 14:30:56 pm by |eJuncky| » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: June 18, 2008, 15:12:15 pm »

Βασικά το ΝΑΡ λειτουργεί (ουσιαστικά) σαν κόμμα(για την ΑΡΑΝ και την ΑΡΑΣ δεν ξέρω):Οργανώνει εκστρατείες ενίσχυσης(μέσω φεστιβάλ,πώληση κουπονιών κτλ),έχουν κεντρικό σχεδιασμό πολιτικής(παρόλο που δεν το παραδέχονται  ανοιχτά ),και όπου πάνε σαν πολιτικός χώρος πάνε συντεταγμένα(είτε σε 2ήμερα ΕΑΑΚ,είτε σε πολιτικές εκδηλώσεις είτε σε οτιδήποτε τέτοιο).Αλλά τους δικαιολογώ,ΚΝΙτες ήταν οι άνθρωποι πριν 20 χρόνια Tongue.

Όσο για το:
Quote from: |eJuncky| on June 18, 2008, 14:27:04 pm
[...] αλλά νομίζω πως το απογείωσες εκεί που είπες ότι δεν έχεις (τεράστιες) ιδεολογικές διαφορές με τους κνίτες... να σου θυμήσω τα έργα και τις ημέρες τους πέρσυ το μάρτη, στις 8 με τη στάση τους απέναντι στους μπάτσους...ή μαλλον δίπλα τους... (οι γνωρίζοντες τα γεγονότα έχουν ηδη καταλάβει)

Το ότι οι ΚΝΙτες άνοιξαν τις αλυσίδες για να περάσουν τα ΜΑΤ από μέσα ήταν στρατηγική τους επιλογή.Ούτε ο Μαρξ,ούτε ο Λένιν λέγαν ποτέ να βοηθάμε τους μπάτσους.Σε θεωρητικό επίπεδο,αποδέχομαι την ταξική θεώρηση της κοινωνίας όπως την κάνει ο μάρξ,θεωρώ πολύ σωστή την ανάλυση της εξέλιξης της κοινωνίας από τον Ενγκελς ,η ανάλυση του Λένιν για τον ρόλο του κράτους με βρίσκει αρκετά σύμφωνο,αλλά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για τον αναθεματισμένο κόμμα νέου τύπου αρχίζω και βρίζω χριστοπαναγίες.Άρα,εφόσον έχω τις ίδιες(αλλά ταυτόχρονα αρκετά διαφορετικές) θεωρητικές βάσεις με τους ΚΝΙτες δεν μπορώ να πω ότι με χωρίζει το τεράστιο ιδεολογικό χάσμα,όπως δεν μπορώ να πω ότι  έχω τεράστιο ιδεολογικό χάσμα με την ΑΚ , με την ΚΟΕ,την ΔΕΑ κ.ο.κ .Όμως με αρκετούς από τους παραπάνω χώρους με χωρίζει ένα (σχεδόν) αγεφύρωτο χάσμα τακτικής γιατί θεωρώ ότι η παρέμβαση και η δράση τους δεν βρίσκεται στο σωστό μήκος κύματος.
« Last Edit: June 18, 2008, 15:14:27 pm by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
(Stalin)^2
Guest
« Reply #17 on: June 18, 2008, 15:38:33 pm »

Quote from: Godhatesusall on June 18, 2008, 15:12:15 pm
Βασικά το ΝΑΡ λειτουργεί (ουσιαστικά) σαν κόμμα(για την ΑΡΑΝ και την ΑΡΑΣ δεν ξέρω):Οργανώνει εκστρατείες ενίσχυσης(μέσω φεστιβάλ,πώληση κουπονιών κτλ),έχουν κεντρικό σχεδιασμό πολιτικής(παρόλο που δεν το παραδέχονται  ανοιχτά ),και όπου πάνε σαν πολιτικός χώρος πάνε συντεταγμένα(είτε σε 2ήμερα ΕΑΑΚ,είτε σε πολιτικές εκδηλώσεις είτε σε οτιδήποτε τέτοιο).Αλλά τους δικαιολογώ,ΚΝΙτες ήταν οι άνθρωποι πριν 20 χρόνια Tongue.

Όσο για το:
[...] αλλά νομίζω πως το απογείωσες εκεί που είπες ότι δεν έχεις (τεράστιες) ιδεολογικές διαφορές με τους κνίτες... να σου θυμήσω τα έργα και τις ημέρες τους πέρσυ το μάρτη, στις 8 με τη στάση τους απέναντι στους μπάτσους...ή μαλλον δίπλα τους... (οι γνωρίζοντες τα γεγονότα έχουν ηδη καταλάβει)

Το ότι οι ΚΝΙτες άνοιξαν τις αλυσίδες για να περάσουν τα ΜΑΤ από μέσα ήταν στρατηγική τους επιλογή.Ούτε ο Μαρξ,ούτε ο Λένιν λέγαν ποτέ να βοηθάμε τους μπάτσους.Σε θεωρητικό επίπεδο,αποδέχομαι την ταξική θεώρηση της κοινωνίας όπως την κάνει ο μάρξ,θεωρώ πολύ σωστή την ανάλυση της εξέλιξης της κοινωνίας από τον Ενγκελς ,η ανάλυση του Λένιν για τον ρόλο του κράτους με βρίσκει αρκετά σύμφωνο,αλλά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για τον αναθεματισμένο κόμμα νέου τύπου αρχίζω και βρίζω χριστοπαναγίες.Άρα,εφόσον έχω τις ίδιες(αλλά ταυτόχρονα αρκετά διαφορετικές) θεωρητικές βάσεις με τους ΚΝΙτες δεν μπορώ να πω ότι με χωρίζει το τεράστιο ιδεολογικό χάσμα,όπως δεν μπορώ να πω ότι  έχω τεράστιο ιδεολογικό χάσμα με την ΑΚ , με την ΚΟΕ,την ΔΕΑ κ.ο.κ .Όμως με αρκετούς από τους παραπάνω χώρους με χωρίζει ένα (σχεδόν) αγεφύρωτο χάσμα τακτικής γιατί θεωρώ ότι η παρέμβαση και η δράση τους δεν βρίσκεται στο σωστό μήκος κύματος.

Ναι ρε Μπακούνιν, αυτό σου εξηγώ... Αυτά τα κάνει μια οργάνωση, όχι αναγκαστικά ένα κόμμα.... Γι' αυτό και τα ΕΑΑΚ δεν είναι παρατάξεις, αλλά σχήματα... Απλώς συντοίζονται πανελλαδικά...

Όσο για το άλλο, το ότι άνοιξαν αλυσίδες σε μπάτσους εμένα μου αρκεί ώστε να τους θεωρώ εχθρούς του κινήματος... Αλλά δεν είναι και πρώτη φορά... στο πολυτεχνείο του 98 θα ξέρεις τί έγινε (βλ. ΓιουΤιούμπ). Έχουμε λοιπόν τεράστιο ιδεολογικό χάσμα. Αυτά.

Σημείωση: στ@@ μου για το ΝΑΡ, δεν το υπερασπίζομαι, αλλά να ξέρουμε τί λέμε...\αυτά.
gillan
Guest
« Reply #18 on: June 23, 2008, 19:00:00 pm »

Και η ΑΚ είναι οργάνωση

Η ΑΚ δεν ειναι οργανωση βλακα!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #19 on: June 23, 2008, 19:09:59 pm »

Οι αναρχικές ομάδες δεν ονομάζονται οργανώσεις; Huh

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: June 23, 2008, 23:42:22 pm »

Η ΑΚ παίρνει γραμμή από τσίπρα,και στην νέα σοσιαλιστική-λαϊκή διακυβέρνηση του Συριζα θα πάρει και 2 υπουργεία(οπως πχ είχε γίνει στον ισπανικό εμφύλιο).

Αλλά τα παιδιά πρέπει να προσέξουν και να διδαχθούν από τις παλιές επαναστάσεις:Η γκιλοτίνα δεν είναι αποτελεσματικό μέσο,το zyklon B είναι Tongue.

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: