|
 Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη. Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
 Νέα!
 Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη)
Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 9
|
2
|
Μαθήματα Ενεργειακού Κύκλου / Ειδικά Κεφάλαια Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας / Re: [ΕΚΣΗΕ] Προφορικές εξετάσεις 2016
|
on: March 22, 2016, 18:49:46 pm
|
Καλησπέρα εξετάστικα σήμερα. Ο Ανδέου ήταν πολύ χαλαρός και δεν μας ρώτησε πολλά. Αρχικά μας είπε ότι του άρεσε η εργασία μας και ότι φάνηκε ότι κάναμε δουλειά και όχι τυφλή αντιγραφή. Τελικά σχετικά με τις ημερονημίες μας είπε ότι του την βάρεσε του πρύτανη και έβαλε ορκομωσία πολύ νωρίτερα, του "έριξε" και αυτός πολλές μούτζες,οπότε αναγκάστηκε να αλλάξει την ημερονημίες. Ρώτησε στον υποσταθμό: -τι μέσα χρησιμοποιώ για να τον προστατέψω -ο Μ/Σ με την αγορά του τι εγκατεστημένα μέσα προστασίας έχει και σε τι περιπτώσεις τον προστατεύουν -στα μέσα προστασίας του υποσταθμού, στην μέση τάση επιλέξαμε και οι δυο ομάδες διακόπτη ισχύος, γιατί επιλέξαμε διακόπτη ισχύος εξαφθοριούχου θείου αντί κενου ή πτωχού ελαίου και ποιά είναι η οικονομικότερη επιλογή. Η απάντηση ήταν ότι οι εξαφθοριούχου θείου γιατί έχει καλύτερη μονωτική ικανότητα και έχουν μικρότερο μέγεθος. στην μελέτη κίνησης ρώτησε: -ποια μέσα προστασίας χρησιμοποιήσαμε για την εκκίνηση των κινητήρων. Η κάθε ομάδα εξήγησε τι έκανε και γιατί . -πως προστατεύουμε τους κινητήρες απο υπερφόρτιση. Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε ΔΔΡ; Τι προβλήματα θα συναντούμε; Οι ΔΔΡ είναι υποχρεωτικοί βάσει νόμου Η απάντηση ήταν ότι χρειάζονται οι ΔΔΡ κάποιες ρυθμίσεις και δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα. Πρακτικά δεν χώρο με κινητήρες δεν χρησιμοποιούνται ΔΔΡ, εμείς βάλαμε θερμικό για υπερφόρτιση στην μελέτη γείωσης είπε γενικά ότι και οι δυο την κάναμε λάθος. Οι τύποι στο βιβλίο είναι προσεγγιστικοί και δεν επρεπε να τους χρησιμοποιήσουμε. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει με κάποιο πρόγραμμα Αυτά γενικά..μας πέρασε όλους! Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες!
|
|
|
|
|