1)Don't drink your calories.Προτίμησε, όποτε είναι δυνατό, να λαμβάνεις την τροφή σε στερεή μορφή.
π.χ. ένας χυμός πορτοκάλι έχει σχεδόν διπλάσιες θερμίδες απο τα πορτοκάλια με τα οποία τον έφτιαξες, άσε που αν τα φας χορταίνεις και περισσότερο
προφανως πιστευεις οτι με καποιο τροπο οι θερμιδες πολλαπλασιαζονται μαγικα. Αλλως δεν εξηγειται
.Το μέλι έχει βιταμίνη D που βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου

Σοβαρα τωρα απο ολα οσα εχει το μελι η βιταμινη D σε ενθουσιασε? Η οποια btw ειναι λιποδιαλυτη. Το μελι δεν εχει λιπος. ειναι σκετος υδατανθρακας
Φρούτα πολλά...όσα αντέχεις.Δεν χρειάζεται να εξηγήσω
εχεις εξηγήσει τα υπολοιπα αναλυτικότατα. Δεν χρειαζεται να συνεχισεις ευχαριστουμε
1)Το ίδιο μαγικά με τον τρόπο που αλλάζουν οι θερμίδες όταν ψήσεις αντί να τηγανίσεις ένα κρέας
2)Προφανώς δεν θα κάτσω να αναλύσω τα συστατικά της κάθε τροφής.Απλά τόνισα το γιατί είναι καλό να τρώς το μέλι με γαλακτοκομικά
3)Δεν καταλαβαίνω την επίθεση σου αλλά δεν με ενδιαφέρουν και τα προβλήματα που πιθανόν να έχεις...οπότε συνέχισε
1. αν τηγανισεις κατι απορροφαει λαδι. 9 θερμιδες το γραμμαριο
2.το γαλα εχει πιο πολυ βιταμινη D. δεν χρειαζεται μελι. ειναι παραπανω θερμιδες.
3.δεν επιτειθομαι σε κανεναν. με ενοχλει η ξερολιαση. Αν συμβουλευεσαι προπονητες για θεματα διατροφης θα με συνχωρισεις αλλα δεν θελω να ασχοληθω αλλο με το τι λες. Τι ειπα και πριν δεν θα κυνηγαω τον καθενα που λεει οτι του κατεβει με το δικανο.
Για την ακμη θα επανελθω σε λιγο αν ακομα σε ενδιαφερει. Πρεπει να κοιταξω λιγο μερικες (αξιοπιστες) πηγες για να παραθεσω...