• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:42:01 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:42:01 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 111
Total: 129
PANKRAV
stavr0s16
parvanitid
Akis Papanikolaou
dorapangeiou
Reidemption
Giorgos2222
pdiamantis
george14
Katarameno
Vgs
tasos potsakis
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κτηριακή υποδομή - Διαδικτυακή οργάνωση (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Φωτοτυπικό μηχάνημα στη σχολή μας & χώρος φύλαξης την εργαλείων σχεδίου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Φωτοτυπικό μηχάνημα στη σχολή μας & χώρος φύλαξης την εργαλείων σχεδίου  (Read 2995 times)
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
Φωτοτυπικό μηχάνημα στη σχολή μας & χώρος φύλαξης την εργαλείων σχεδίου
« on: November 20, 2006, 02:30:19 am »

Κατ'αρχάς χαιρετώ όλους τους συναδέλφους/μέλη αυτής της κοινότητας. Χαίρομαι που διαθέτουμε ένα φόρουμ στο οποίο θα μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για το αντικείμενο που σπουδάζουμε, και να γνωριστούμε καλύτερα.

Θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι (από όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν διαθέτουμε στη σχολή φωτοτυπικό μηχάνημα για δική μας ελεύθερη χρήση. Στα γραφεία όπου το εν λόγω μηχάνημα υπάρχει, απαγορεύεται να το χρησιμοποιούν φοιτητές (αν και κάποιες φορές μας εξυπηρετεί η παρευρισκόμενη γραμματέας). Θα έπρεπε στις γενικές συνελεύσεις να αφιερωθεί κάποιος χρόνος, στη διάρκεια του οποίου να συζητάμε θέματα που σχετίζονται με επάρκεια/ανεπάρκεια υλικού εξοπλισμού.
 Επίσης, είναι πολύ κουραστικό το να μην υπάρχει ένας ασφαλής χώρος να αφήνουμε τα εργαλεία του σχεδίου, ώστε στην περίπτωση που π.χ. έχουμε 2-3 ώρες κενές μέχρι το μάθημα σχεδίου, να μην είμαστε αναγκασμένοι να τα κουβαλάμε μαζί μας (αυτή η τάβλα είναι πολύ ενοχλητική στη μεταφορά). Προσωπικά μένω πολύ μακριά και δεν έχω το χρόνο να γυρνάω στο σπίτι μου ώστε να την αφήνω και μετά να ξαναγυρίζω για να την παίρνω πάλι.
  Τέλος, τελικά οι νησίδες απέναντι από τη γραμματεία λειτουργούν; Έγραφε πως ήταν κλειστά λόγω επισκευών και τις τελαυταίες μέρες όποτε πηγαίνω είναι κλειστά, ενώ η σχετική ανακοίνωση έχει αφαιρεθεί. Γνωρίζει κανείς ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας τους;

Αυτά! Και πάλι καλωσόρισα Smiley

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
weliker
Καταστραμμένος

κανενα χερι δεν ειναι δικο μου...

View Profile WWW
Re: Φωτοτυπικό μηχάνημα στη σχολή μας & χώρος φύλαξη
« Reply #1 on: November 20, 2006, 02:36:05 am »

η νησιδα αναμενεται να ανοιξει ξανα απο αυτη τη βδομαδα...  Smiley

Καλωσορισες!! Smiley

♫ Γιατι τα ματια σου εγω εχω φιλησει, στην αγκαλια σου η καρδια μου εχει σβησει, κι οι δυο μας πηγαμε σε ονειρα με ταξη, μαζι σου αγαπη μου εγω εχω πεταξει... ♫
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Φωτοτυπικό μηχάνημα στη σχολή μας & χώρος φύλαξης την εργαλείων σχεδίου
« Reply #2 on: November 20, 2006, 02:45:28 am »

Καλωσόρισες συνάδελφε!

Βασικά τα προβλήματα που ανέφερες (φωτοτυπικό & χώρος φύλαξης) είναι υποπροβλήματα ενός πολύ μεγαλυτέρου: Χώρος ("καμαράκι") του συλλάγου (φοιτητών). Αυτή τη στιγμή ο σύλλογός μας είναι άστεγος. Το θέμα προωθείται αρκετά από το σύλλογο με αποφάσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν βρήκαν μέχρι τώρα ανταπόκριση...

Σε μία από τις τελευταίες συνελεύσεις η απόφαση του συλλόγου περιλάμβανε: "Ο Σύλλογος φοιτητών απαιτεί την παραχώρηση χώρου για τις δραστηριότητές του. Διεκδικούμε το χώρο της μουσικής ομάδας. (ευθεία μπροστά μόλις ανέβεις τις σκάλες της πτέρυγας)". Βέβαια εγώ δε γνωρίζω αν χρησιμοποιείται, χρειάζεται κτλ από τη μουσική ομάδα...

Φωτοτυπικά για γενική χρήση υπάρχουν σε άλλα τμήματα (πολ. μηχ για παράδειγμα) στο καμαράκι του συλλόγου. Επίσης αν έχει κόσμο, λογικά θα μπορείς να αφήνεις κάτι υπό την εποπτεία κάποιου ανθρώπου εμπιστοσύνης.

Καλωσόρισες και πάλι..  Smiley
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #3 on: November 20, 2006, 02:50:37 am »

Quote from: Wanderer on November 20, 2006, 02:30:19 am
Θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι (από όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν διαθέτουμε στη σχολή φωτοτυπικό μηχάνημα για δική μας ελεύθερη χρήση.

Εγώ θα ζητήσω από την Γ.Σ την απαγόρευση χρήσεως χαρτιού από τους φοιτητές του Τμήματος, αν αυτοί θέλουν να λέγονται και ... υπολογιστών.
Σε περίπτωση που συλλαμβάνεται φοιτητής να χρησιμοποιεί χαρτί, θα του αφαιρείται κατά την ορκομωσία του ο τίτλος του  'και υπολογιστών' και θα παίρνει μόνον αυτόν του  Ηλεκτρολόγου με ειδικό diploma suplement που θα αναγράφει την  'σχετική αδυναμία του αποφοίτου να προσαρμοσθει σε νεες τεχνολογικές εξελίξεις'.
Έτσι για να μη με κατηγορείτε οτι σας γειώνω μόνον όταν σας βρίσκω στα μεγάλα εξάμηνα και ότι κανείς δεν σας μίλησε νωρίς....
 Grin Grin Grin

Καλώς ήλθες στην κόλαση  Wink
« Last Edit: November 20, 2006, 16:48:05 pm by dimakis » Logged
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #4 on: November 20, 2006, 03:16:58 am »

Επίσης, είναι πολύ κουραστικό το να μην υπάρχει ένας ασφαλής χώρος να αφήνουμε τα εργαλεία του σχεδίου, ώστε στην περίπτωση που π.χ. έχουμε 2-3 ώρες κενές μέχρι το μάθημα σχεδίου, να μην είμαστε αναγκασμένοι να τα κουβαλάμε μαζί μας (αυτή η τάβλα είναι πολύ ενοχλητική στη μεταφορά). Προσωπικά μένω πολύ μακριά και δεν έχω το χρόνο να γυρνάω στο σπίτι μου ώστε να την αφήνω και μετά να ξαναγυρίζω για να την παίρνω πάλι.

Καλως ορισες στην κοινοτητα.
Εγω εχω μια απορια...αυτες τις ταβλες και γενικα τα οργανα του σχεδιου γιατι τα κουβαλατε? Τα χρησιμοποιειτε μεσα στην ταξη και αν ναι πως? καθεστε με μια θεση κενη?

Ρωταω γιατι οταν συμμετειχα και γω πριν 5 χρονια στο ΧΑΟΣ του σχεδιου (με αλλο καθηγητη) επαιρνες μια κολλα χαρτι να κανεις το σκαριφημα που σου εκανε στον πινακα...το διπλωνες το εβαζες και στην κωλοτσεπη και εφευγες!!

Ακου αλητιες που γινονται τωρα...σε λιγο θα μας πειτε οτι μαθαινετε Autocad και κανετε και Ηλεκτρολογικο Σχεδιο...
εχουμε παραξεφυγει εδω περα! Tongue Grin

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #5 on: November 20, 2006, 03:17:25 am »

Συμφωνώ απόλυτα!

Καθώς και να χάνει την θέση του κάθε διδάσκοντας που απαιτεί από τους φοιτητές τέτοιου είδους υλικά.

gpap... πάει.... σας χάνουμε.

Quote from: dimakis on November 20, 2006, 02:50:37 am
Θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι (από όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν διαθέτουμε στη σχολή φωτοτυπικό μηχάνημα για δική μας ελεύθερη χρήση.

Εγώ θα ζητήσω από την Γ.Σ την απαγόρευση χρήσεως χαρτιού από τους φοιτητές του Τμήματος, αν αυτοί θέλουν να λέγονται και ... υπολογιστών.
Σε περίπτωση που συλλαμβάνεται φοιτητής να χρησιμοποιεί χαρτί, θα του αφαιρείται κατά την ορκομωσία του ο τίτλος του  'και υπολογιστών' και θα παίρνει μόνον αυτόν του  Ηλεκτρολόγου με ειδικό diploma suplement που θα αναγράφει την  'σχετική αδυναμία του αποφοίτου να προσαρμοσθει σε νεες τεχνολογικές εξελίξεις'.
Έτσι για να μη με κατηγορείτε οτι σας γειώνω μόνον όταν σας βρίσκω στα μεγάλα εξάμηνα και ότι κανείς δεν σας μίλησε νωρίς....
 Grin Grin Grin

Καλώε ήλθες στην κόλαση  Wink

byeeee
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #6 on: November 20, 2006, 03:26:31 am »

Quote from: Turambar on November 20, 2006, 03:17:25 am

Καθώς και να χάνει την θέση του κάθε διδάσκοντας που απαιτεί από τους φοιτητές τέτοιου είδους υλικά.

Ελάτε ρε, μην το τραβάτε τόσο! Λυπηθείτε τους. Δώστε και στον Γρηγόρη ένα diploma suplement για αδυναμία προσαρμογής λόγω ... γεροντικής άννοιας ytold
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #7 on: November 20, 2006, 03:29:52 am »

Quote from: dimakis on November 20, 2006, 03:26:31 am
Quote from: Turambar on November 20, 2006, 03:17:25 am

Ελάτε ρε, μην το τραβάτε τόσο! Λυπηθείτε τους. Δώστε και στον Γρηγόρη ένα diploma suplement για αδυναμία προσαρμογής λόγω ... γεροντικής άννοιας ytold

Εσείς κύριε Δημάκη δεν ξέρετε, καθότι τηλεπικοινωνιακός, στους άλλους τομείς όμως μας δίνουν κάτι χαρτιά με μικρά τετραγωνάκια πάνω (για να εμποδίζεται η αντιγραφή θαρρώ μας βγάζουν τα ματάκια μας) και μας βάζουν να τα συμπληρώσουμε σε 2-3 ώρες!
Ναι ναι χαρτί!
Μας βάζουν να το συμπληρώσουμε.

Άντε 3 και η μεγάλη, και φύγαμε.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

(νομίζω παραλληρώ).

Θέλω εξίσωση του εκτυπωτή ΤΩΡΑ!

byeeee
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #8 on: November 20, 2006, 19:37:26 pm »

Jason-X, εμείς τις ασκήσεις του σχεδίου τις κάνουμε μέσα στην τάξη, και αν δεν προλάβουμε, τότε τις συνεχίζουμε στο σπίτι. Συνεπώς, πρέπει να κουβαλάμε τα σύνεργα του σχεδίου μαζί μας.

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: November 20, 2006, 21:47:25 pm »

Εσείς κύριε Δημάκη δεν ξέρετε, καθότι τηλεπικοινωνιακός, στους άλλους τομείς όμως μας δίνουν κάτι χαρτιά με μικρά τετραγωνάκια πάνω (για να εμποδίζεται η αντιγραφή θαρρώ μας βγάζουν τα ματάκια μας) και μας βάζουν να τα συμπληρώσουμε σε 2-3 ώρες!
Ναι ναι χαρτί!
Μας βάζουν να το συμπληρώσουμε.

Ρε Τουραμ αυτό το χαρτί με τα κουτάκια λέγεται καρέ και είναι το τυπικό έντυπο των απανταχού της γης μηχανικών από δημιουργίας του είδους (είτε του χαρτιού είτε των μηχανικών επιλέγεις ποιό θεωρείς ..πιο δεινοσαυρικό).

Στις άλλες τις κοινές τις κόλλες με τις γραμμές, συνηθίζουν να γράφουν κάτι φιλόλογοι, κάτι νομικοί, κάτι δημόσιοι υπάλληλοι, κάτι ..αιτησιογράφοι (ο Δημάκης που είναι πιο παλιός από εμένα  Grin Grin θα τους θυμάται με τα τραπεζάκια έξω από κάθε δημόσια υπηρεσία).

Εγώ θα περίμενα να διαμαρτυρηθείτε για κάτι πιο ουσιαστικό, όπως πχ το να μη δηλώνετε ηλεκτρονικά τα εργαστήρια, αλλά με e-mail (ή καλύτερα στηνόμενοι έξω από τα γραφεία στο στυλ) παρακαλώ πολύ να με γράψετε ..(πού, εκεί που δεν πιάνει η μελάνη  Smiley), να μη βγαίνουν τα ονόματα με τους βαθμούς στο internet και για άλλα τέτοια διάφορα.

Πριν από χρόνια, περίμενα να διαμαρτυρηθείτε για τα εργαστήρια της ΕΕΤ ΙΙ, που σας ζητάμε να παραδίνετε τις εργασίες χειρόγραφα, αλλά όπως με διαβεβαίωσε ένας παλιότερος συνάδελφος (που αποδείχτηκε ότι είχε τελικά δίκαιο), σας αρέσει πολύ, μιάς και τονώνει τα μαζοχιστικά σας ένστικτα!  Grin Grin Wink

Καλό βραδάκι

ΓΠ
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #10 on: November 20, 2006, 22:17:59 pm »

Αφού έμαθα και που σας γράφω τόσο χρόνια στην σχολή (σε κόλες τύπου καρέ (πονηρό κλείσιμο του ματιού) αυτό των απανταχού μηχανικών (χαζό συντεχνιακό χαμόγελο) άντε να το πάρω το πτυχίο να σηκωθώ να φύγω. Τι άλλο μου μεινε να μάθω;

Αίτηση ορκομωσίας γρήγορααααα!!!

byeeee
Sanctifier
Guest
« Reply #11 on: November 20, 2006, 22:22:00 pm »

Να υπενθυμισω οτι τα συγχρονα φωτοτυπικα μηχανηματα εχουν την δυνατοτητα να συνδεονται σε δικτυο υπολογιστων.
Αρα το "και υπολογιστων" δικαιολογειται πληρως αφου ο φοιτητης τουλαχιστον μπορει να εξοικειωθει με την χρηση της επιλογης print του εκαστοτε προγραμματος.

Οσον αφορα το καρε χαρτι καλυτερα σε λαδοκολα που δεν στραβωνει κιολας.
Ο τομεας τηλεπικοινωνιων δεν παρεχει κολλες στις εξετασεις (τον τιμω για αυτο), οποτε ισως να εχεις και κινητρο να διαλεξεις τους δυο αλλους τομεις απο νωρις.

Αλλα μην στεναχωριεσαι με το laptop που θα παρεις ολα τα προβληματα σου ειναι λυμενα a priori καθως και ο τιτλος "και (φορητων) υπολογιστων" απολυτα δικαιολογημενος.    Grin
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #12 on: November 20, 2006, 23:38:17 pm »

Grin
dfragos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Πολύ μιλάτε μικρά μου τυρόγαλα

View Profile
« Reply #13 on: November 21, 2006, 00:00:57 am »

Quote from: gpap on November 20, 2006, 21:47:25 pm
Πριν από χρόνια, περίμενα να διαμαρτυρηθείτε για τα εργαστήρια της ΕΕΤ ΙΙ, που σας ζητάμε να παραδίνετε τις εργασίες χειρόγραφα, αλλά όπως με διαβεβαίωσε ένας παλιότερος συνάδελφος (που αποδείχτηκε ότι είχε τελικά δίκαιο), σας αρέσει πολύ, μιάς και τονώνει τα μαζοχιστικά σας ένστικτα!  Grin Grin Wink

Καλό βραδάκι

ΓΠ

Η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι να έχουμε μοιράσει το "υλικό" μεταξύ μας και να αντιγράφουμε με το χέρι σαν τρελοί(εγώ με τα τρομερά μου ορνιθοσκαλίσματα) ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε ένα απλό copy-paste και μια αλλαγή μορφοποίησης όπως σε όλα τα άλλα. :PPPPP

H μοναχήηηηηηηηηη
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #14 on: November 21, 2006, 00:28:17 am »

Quote from: gpap on November 20, 2006, 21:47:25 pm

επι ευκαιριας για ενα οφ τοπικ,επειδη σημερα ειχαμε την τυχη να ειμαστε οι πρωτοι "βαφτισθεντες" του εργαστηριου:ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ? Huh Undecided μου θυμιζει λιγο σχολειο...προβληματιστηκαμε αρκετα αλλα δε ξερουμε τελικα ποιος ειναι υπευθυνος και ποιος ο τελικος λογος που γινεται αυτο:-X.Μηπως ο ιδιος λογος που  βγαινουν τα θεματα ενεργειακη αλλα δεν ανεβαινουν στο ίντερνετ?

προσωπικά  ενας σοβαρός λόγος που μάρεσε η σχολή από άποψη γραφιεοκρατιας, και γενικά η "κοινωνια της πληροφορας" ειναι οτι οι εργασίες γινονται σε υπολογιστή,μια και κάνω άθλια γράμματα. Smiley

tu/e
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: