• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:46:31 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:46:31 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426682
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 82
Total: 138
ioathemar
ThanosKoutsoump
kmarkad
dseid
idchatzi
chris_krkls
Δημήτρης Διακολουκάς
dleivadi
Local Rider
kostas.13v
stefpapa21
Markella
vasilis saitis
JiMan5
Νικη
tsaliki
thanos_
George_RT
makato
Marihouan820
Nikos.kouts
gpapmtb
Petran25
Filpan10
AristeidisM
george14
Mr White
kyriazak
kvas
sigklitiki
antreassv
vkarapas
vagk
Passerby
Spyridon01101
xaotikos
freakyy
DimitrisL
smaragdis
giorgosc
JTS
alexkont
mmikelo
Saint_GR
tzortzis
Thalasotsanta
dkoukn
xarisagraf
AcademicWeapon!
menelaras
atpvk
mpizos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 14/11 12μ.μ. !!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Go Down Print
Author Topic: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 14/11 12μ.μ. !!!!!  (Read 17569 times)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 14/11 12μ.μ. !!!!!
« Reply #120 on: November 15, 2006, 13:46:15 pm »

Quote from: Alexkasgr on November 15, 2006, 02:59:21 am
Καταρχήν θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν είμαι εδώ για να κάνω την αντιπολίτευση, ούτε να ασκώ υψηλή κριτική. Δεν μου αρέσει κιόλας. Αλλά θέλω να είμαι δίκαιος. Και δε θα ήμουν δίκαιος αν δεν προσπαθούσα να σας πείσω ότι αν μη τι άλλο υπήρχε μια άλλη άποψη από αυτήν του κοινού πλαισίου σήμερα, μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα, η οποία εμένα στη συνέλευση ως μη σχετιζόμενο με κανένα πλαίσιο με έπεισε πολύ περισσότερο, τουλάχιστον όπως παρουσιάστηκε και την υπερασπίστηκαν οι ομιλητές της. Πού είναι το κακό??

Τα επιχειρήματά σας είναι κυρίως συναισθηματικά. Συμφωνώ να υπερασπίσουμε το άσυλο. Αλλά είδες και προχθές που ήμαστε μαζί στον Πρύτανη. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο. Πώς θα νιώσει ο φοιτητής ασφαλής και θα έρθει στη σχολή να αντιπαρατεθεί με τους μπάχαλους? Και ας απαντήσει κάποιος, ποιο θα είναι το κόστος και τι θα ειπωθεί για το άσυλο την επόμενη μέρα αν -χτύπα ξύλο- έχουμε κάποιο ατύχημα? Καλώς ή κακώς δεν πείστηκα σήμερα. Και αυτό ήταν το κεντρικό θέμα της ΓΣ.

Τα περί Σχολής, το ξέρεις καλύτερα και από μένα, ότι μπορούν να περπατήσουν από μόνα τους και να λογοδοτούν στη ΓΣ... και 2 εβδομάδες δεν είναι τραγικό διάστημα... όρεξη να υπάρχει!!

Δε μου αρέσει το ότι βλέπετε πολεμικά το θέμα. Δεν το περίμενα από ανένταχτα άτομα.

Καταρχάς να σταματήσει αυτή η πιπίλα του "δεν το περίμενα αυτό από ανένταχτα άτομα".Τι πάει να πει αυτό;Τι ακριβώς δεν περίμενες;Το να έχουν μια σταθερή πολιτική άποψη και να την υπερασπίζονται;Ή κάτι άλλο.Διευκρίνισε σε παρακαλώ.

Έπειτα δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς ένα 2σέλιδο κομμάτι χαρτί που δεν είχε τίποτα για εκδηλώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στη σχολή,και που στην τελική ήταν το ίδιο για όλους τους συλλόγους στους οποίους κατέβηκε(να φανταστείς το όνομα του συλλόγου μας γράφτηκε με στυλό από πάνω!) μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση.
Και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δε δέχομαι ότι μπορεί να είαι προσανατολισμένο στη δική μας σχολή και στα προβλήματά της.Αυτά.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: November 15, 2006, 13:59:42 pm »

Quote from: Νessa on November 15, 2006, 11:53:31 am
Προς cecs: Το ζητούμενο δεν είναι να είσαι εσύ εκεί. Το ζητούμενο είναι να φέρεις κι έναν κόσμο. Πρέπει να συνεννοηθούμε επειγόντως για το πώς θα φέρουμε κόσμο στο Πολυτεχνείο τώρα που δεν υπάρχει απόφαση συλλόγου. Θα πρέπει να οργανωθεί κάποια εκδήλωση από παρατάξεις - δε θα έχει το κύρος του συλλόγου βέβαια, αλλά ελπίζω να τραβήξει κάποιους.

Εγώ δεν πρόκειται να πιάσω κανέναν από το χεράκι και να τον φέρω.Μεγάλα παιδιά είμαστε.Λέω μόνο πώς νιώθω εγώ και τι σκέφτομαι να κάνω για να έχω τη συνείδησήμου καθαρή,γιατί γι'αυτό δε ζούμε άλλωστε;
Από κει και πέρα εκδηλώσεις θα γίνουν,ακόμα και χωρίς την ταμπέλα του Συλλόγου από κάτω,ταμπέλες βρίσκονται εύκολα!Ήδη τρέχουν πολλά ζητήματα.
Τρέχουμε βέβαια κι εμείς να βρούμε τα παιδιά της ΠΚΣ από το πρωί και τους ρωτάμε πότε θα συναντηθούμε για να δούμε πώς θα υλοποιήσουμε την απόφαση και να ρίξουμε και τις ιδέες μας στο τραπέζι,αλλά μας απαντάνε αόριστα.Για την ακρίβεια δε μας λένε τίποτα.
Κάτι μου λέει ότι θα βρεθούνε και θα "αποφασίσουνε" μόνοι τους!   Grin Grin Grin

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Νessa
Guest
« Reply #122 on: November 15, 2006, 14:27:57 pm »

Εντάξει να τα έχουμε καλά με τη συνείδησή μας, αλλά να φέρουμε και ένα πρακτικό αποτέλεσμα... Sad
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #123 on: November 15, 2006, 16:47:02 pm »

Πάντως εμένα με τσάτισε πάρα πολύ που δεν βγήκε ούτε μία ανακοίνωση σχετικά με το εάν θα γίνει συντονιστικό, πότε θα γίνει και πού. Ρώτησα σήμερα το πρωί ένα άτομο από την ΠΚΣ και μου είπε ότι δεν ξέρει ακριβώς, ότι θα αποφασιστεί κάποια στιγμή κοκ. Μετά από λίγη ώρα (κατά τις 14) έμαθα από σπόντα (από τον electroSOK) ότι αποφασίστηκε να γίνει σήμερα στις 5.

Τα συντονιστικά θα πρέπει να είναι ανοιχτά σε όλους και όχι υπόθεση λίγων. Θα πρέπει απο νωρίς να βγαίνουν ανακοινώσεις ούτως ώστε η συμμετοχή να είναι αρκετά μεγάλη.

Αυτό που έγινε σήμερα, δηλαδή που κάποιοι αποφάσισαν στις 14 να γίνει συντονιστικό μετά από 3 ώρες και δεν το ανακοίνωσαν πουθενά, είναι η απόλυτη ξεφτίλα....
« Last Edit: November 15, 2006, 16:49:54 pm by chggr005 » Logged

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Νessa
Guest
« Reply #124 on: November 15, 2006, 17:05:46 pm »

Όντως. Η ΠΚΣ θα έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει στην επόμενη συνέλευση.
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #125 on: November 15, 2006, 18:38:56 pm »

Συνάντηση ΚΚΕ-Πολύδωρα για την πορεία

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα. Και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη διαφύλαξης του απαραβίαστου του ασύλου, καθώς στο αίτημα του ΚΚΕ ο υπουργός συμφώνησε απολύτως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξασφαλίστηκε συμφωνία για την περιφρούρηση της πορείας από τις οργανώσεις που ελέγχονται από το ΚΚΕ, αλλά και η συγκατάθεση για το κλείσιμο του Πολυτεχνείου αμέσως μετά την έναρξη της πορείας και την αποχώρηση των συγκεντρωμένων.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προληπτικούς ελέγχους και προσαγωγές υπόπτων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα μέτρα εν όψει των εκδηλώσεων της 33ης επετείου του Πολυτεχνείου, που τέθηκαν σε εφαρμογή από χθες και θα υλοποιήσουν 5.000 αστυνομικοί.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν στους επικεφαλής, τα αστυνομικά μέτρα -γενικώς και ειδικώς- και οι επιμέρους θέσεις ευθύνης του καθενός.

Η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως η απόλυτη εφαρμογή των σχεδίων θα επιφέρει το πλέον επιθυμητό αποτέλεσμα, να πορευτούν δηλαδή οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις χωρίς να προκληθούν έκτροπα.

Σημειώνεται πως αύριο και ανήμερα της επετείου μπαίνουν σε εφαρμογή και τα τροχονομικά μέτρα, τα οποία προβλέπουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας) και τροποποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στους δρόμους γύρω από τον Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλ. Κάνιγγος απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, αύριο και μεθαύριο, ενώ την Παρασκευή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/11/2006

βαθειά...
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #126 on: November 15, 2006, 18:56:44 pm »

Quote from: Νessa on November 15, 2006, 17:05:46 pm
Όντως. Η ΠΚΣ θα έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει στην επόμενη συνέλευση.
Δεν το έχετε καταλάβει ότι πάντα αυτές τις μέρες διμιουργείτε μία κόντρα μεταξύ ΠΚΣ-υπόλοιπες αριστερές παρατάξεις για το ποιοι είναι οι πιο αριστεροί???
Παιδιά πότε θα καταλάβετε ότι η ΠΚΣ νοιάζετε περισσότερο να κερδίσει τις εντυπώσεις(δηλαδή ότι να... ''οι φοιτητές εμάς εμπιστεύτηκαν για την οργάνωση των εκδηλώσεων για το πολυτεχνείο...''). Δεν νοιάζονται για το αν θα υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα!!Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε άλλα ζητήματα!! Δεν αναρωτιέται κανείς γιατί τόσα χρόνια η ΠΚΣ δεν έχει αλλάξει τίποτα στην σχολή μας?? Huh
Μήπως γιατί τελικά βάζει την νεολαία(ΚΝΕ) και το κόμμα(ΚΚΕ) πάνω από τον σύλλογο??!!

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #127 on: November 15, 2006, 19:57:42 pm »

Φυσικά και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για αυτό η ΠΚΣ. Σήμερα, ενώ ήμαστε 3-4 φοιτητές μαζί (ένας από αυτούς και ο Τάσος) συναντήσαμε γνωστό μέλος της ΠΚΣ και κάνει μία "Τάσο, στις 5 έχουμε συντονιστικό". Λες και δεν υπήρχαμε οι υπόλοιποι.

Cecs, χαλάρωσε. Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν έχεις δίκιο σε όλα. Καλύτερα να τα πούμε από κοντά όπως κάναμε πολλά άτομα σήμερα και να δούμε πώς συνεχίζουμε. Σε κάθε περίπτωση μερικά πράγματα μπορούν να τρέξουν. Και η επόμενη Γ.Σ. θα έχει ενδιαφέρον.

Αυτό που δεν περίμενα είναι το να υπάρξει τέτοια απογοήτευσει. Αγνοούσα κάποια πράγματα και ενημερώθηκα καλύτερα. Αλλά ας συγκρατούμε λίγο καλύτερα τα νεύρα μας σε δύσκολες στιγμές.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: November 15, 2006, 20:21:44 pm »

Κοίτα ,εντάξει συγγνώμη για την ένταση,αλλά γίνεται μια προσπάθεια και συχνά το δίκιο σε πνίγει...Μακάρι να τα πούμε από κοντά.

Όσο για το συντονιστικό που έγινε εν αγνοία μας,ενώ τρέχω από το πρωί και ρωτάω το Νίκο πότε και πού θα γίνει για να πάμε και δεν μου έχει δώσει απάντηση,τι άλλο να πω;
Βγάλανε μια απόφαση,όπως τη βγάλανε στην τελική-δε θα το σχολιάσω για μια ακόμη φορά-και δε μας λένε ούτε καν πότε θα βρεθούμε να την υλοποιήσουμε.

"Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει"...
Κι έχουμε τόσες ιδέες...

@Edit:Alex,δεν είμαι απαισιόδοξη,ίσα-ίσα!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #129 on: November 16, 2006, 00:02:01 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:43:06 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #130 on: November 16, 2006, 00:51:47 am »

Ήταν να γίνει στις 17.οο σήμερα.Προφανώς φάγανε το κράξιμο και το βάλανε για αύριο.
Τέσπα,καλά κάνανε τότε.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #131 on: November 16, 2006, 02:46:46 am »

Οταν λεμε συντονιστικο τι εννουμε; Θα γινει συζητηση πανω σε ενα χαρτι που θα φερει την ΓΡΑΜΜΗ της ΠΚΣ; Αν ναι, ας μας το πουνε απο τωρα, να πουμε ναι και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι.

Ειναι πραγματικα θλιβερο να βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια, αυτα που σου λεγανε οι γονεις σου, για συγκεκριμενες παραταξεις. Και επισης καταλαβαινω για ποιον λογο μειωθηκε τοσο η δυναμη του ΚΚΕ τα τελευταια χρονια.

Οσον αφορα το χαρτι που υπογραφτηκε για πλαισιο, τι να σχολιασεις;

Αλλα οπως διαπιστωθηκε και σημερα το πρωι στο πολυτεχνειο η ΠΚΣ ξερει τον δρομο του αγωνα:

Μουσικη με επαναστατικα τραγουδια και επαναστατικα λουλουδια. Αντε, να παιρνουν σειρα και τα σουβλακια.

Παντως, εγω προτεινω το εξης:

Οσοι εχουν την θεληση να κανουν πραγματικα κατι για τον τοπο αυτο που τον εχουν ΡΗΜΑΞΕΙ οι καθε λογης αγωνιστες, ας συνεχισουν μετα το τελος της πορειας προς το πολυτεχνειο, μαζι με καποιο αλλο συλλογο συντεταγμενα, για να μην υπαρξουν και προβληματα. Εκτος αν θελετε να συνεχισετε με αγωνιστικο ΦΡΑΠΑ. Αλλωστε καποιοι που εχουν τα παπαρια κι ας ειναι και καθηγητες, σκοπευουν να κανουν εκδηλωσεις. Ας μην τους αφησουμε μονους.

Και το κουιζ της ημερας:

Ο Πρυτανης κυριος Μανθος ρωτησε τον μπαμπα του πριν παει να κανει την εκδηλωση του; Ας βαλουμε την Τατιανα να το ψαξει!!!

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #132 on: November 16, 2006, 04:38:09 am »

Quote from: Aurelius on November 16, 2006, 02:46:46 am

Αλλα οπως διαπιστωθηκε και σημερα το πρωι στο πολυτεχνειο η ΠΚΣ ξερει τον δρομο του αγωνα:

Μουσικη με επαναστατικα τραγουδια και επαναστατικα λουλουδια. Αντε, να παιρνουν σειρα και τα σουβλακια.

όχι ρε συ...γιορτάζανε που πήραν πλαίσιο τα παιδιά...

ixic_

βαθειά...
Νessa
Guest
« Reply #133 on: November 16, 2006, 12:17:00 pm »

οι καθε λογης αγωνιστες
Γιατί γμτ κάθε φορά που κάνει τέτοια η ΠΚΣ να πληρώνει τα σπασμένα και η υπόλοιπη αριστερά...

καποιοι που εχουν τα παπαρια κι ας ειναι και καθηγητες
Γιατί ρε παιδιά, τι νομίζατε, εναντίον μας είναι οι καθηγητές;
Andreas_T
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #134 on: November 17, 2006, 00:46:26 am »

(αν και δεν αντεξα να διαβάσω και τις 9 σελιδες λογω κουρασης και αφραγκίας(είμαι σε netcafe)
θα ήθελα να πω λίγα λόγια γαι τα όσα ακούω-βλέπω-καταλαβαίνω)

Με αφορμη μια ΓΣ....
(ο τιτλος μου θυμίζει τον πολεμο της Τροιας που έγινε με αφορμη ...μια Ελενη Tongue)

Η ΠΚΣ όπως τελευταία χρόνια έτσι και φέτος καταθέτει σε ΓΣ ενόψει 17Ν το ψήφισμα του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών(ΣΦΕΑ). Παρομοιο ψήφισμα κατατείθεται σε πολλα εργατικά σωματεία. Στο ψήφισμα προστιθεται στην πολιτική του πλατφόρμα τα της παιδείας τα προσφατα(νομος πλαισιο κλπ)
Επειδή το ψηφισμα είναι επι θέματος ΓΣ ΠΡΕΠΕΙ να κατέβει βάσει καταστατικού ως πλαισιο....αλλά ανεξαρτητα με το πως θα κατέβει για μενα είναι ουσιαστικό να έχει μορφή ψηφίσματος - ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ-με τη λογική να συσπειρώσει όσο γίνεται περισσότερο κόσμο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ πολιτικης-παραταξιακης-ιδεολογικης ενταξης στην κατεύθυνση των αιτημάτων του ΠΛΤΧΝ του 73 που παραμένουν αδικαίωτα.
Εγώ θα γελούσα από χαρα μόνο αν έβλεπα εδώ (+στην καθημερινοτητα μας συνολικα) μια συζητηση
ΠΩΣ? ΠΟΤΕ? ΓΙΑΤΙ? ΠΟΙΟΙ?...για
ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ
ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
...τα παραπάνω συνθήματα δυστυχώς για πολλους μας είναι 1μαθημα ιστορίας λυκείου + 1επέτειος την 17Ν.....
Το ΠΛΤΧΝ του 73 μπορεί να συνέβαλλε καταλυτικα στην πτωση της χουντας αλλα 33 χρόνια μετα αυτά παραμένουν αδικαίωτα...+το χειροτερο έχουν τυποποιηθεί τόσο στο μυαλό των περισσότερων σαν  1γιορτη ή τελετουργία με μπαχαλομπατσους-καναλια....+εμας?, σαν 1σελιδα ιστοριας.
Η παλαϊκη εξεγερση του 73 δεν καταφερε να κατακτήσει αυτα τα αιτηματα της.....(γιατί αραγε?)

ΛΥΠΑΜΑΙ που δεν κατάφερα να προσανατολίσω τη συζητηση στα παραπάνω που θεωρώ ουσία για την 17Ν....
Λυπάμαι που το παιχίδι της ΔΑΠ πουλάει τόσο που κατάφερε να γεννήσει αυθορμητης μεν, πλην αστοχης, αποπροσανατολιστικης αντιδρασης (δεν αναφέρομαι σε όλους, εννοείται, αλλά σε όσους θεωρούν ότι οι 4 -κυριολεκτικα- δαπιτες που ψηφισαν ΠΚΣ προερχονταν από "συνεργασία" πκσ-δαπ.....που δείχνουν σαν να ανακάλυψαν σε 1λεπτο τον εχθρο τους +σηκωσαν το μπαιρακι)
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ γιατί θα συνεχίσω να δίνω την ζωη μου(δεν λεω ψυχη γιατι δεν εχω Tongue), όχι μόνο όσο Μάη-ιούνη, αλλά όσο τα όσα χρόνια είμαι ΚΝιτης για να δικαιώσω πρώτα τους ζωντανους του σημερα (+μετα τους νεκρους της 17Ν(+τους παλιοτερους που μας εμπνεουν)) από την απεργία των σκουπιδιαρηδων μέχρι το σπασιμο μαθηματων για να γίνει ΓΣ ή να εφαρμοστει απόφαση της κλπ...ωσπου να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από ανθρωπο.-
Δεν αισθανομαι μ@λ@κ@ς που θυσιασα- θυσιάζω προσωπικο χρονο απο τη ζωη μου +χρημα που δεν φτάνει για να βγει ο μηνας....γιατι απλά δεν έχω μάθει άλλο τρόπο για να ζω σαν ανθρωπος  ....+δεν με νοιαζει η ψυχη της μανας μου γιατί δεν είμαι χριστιανός Tongue......+εννοείτε πως δεν με νοιαζει να γίνω ήρωας, γιατί δεν πιστευω στους μυθους.....παρα μόνο στους απλους καθημερινους ανθρώπους, τους απλούς καθημερινούς αγώνες για μια δικαιοτερη κοινωνία.-

Αναφορικα με το περιεχομενο του ψηφισματος....
1)Γενικες παρατηρήσεις:
επειδη στις ΓΣ παιρνονται πολιτικες αποφάσεις, δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλυτερη σημασία στη παραγραφο του πλαισιου "προχωραμε σε" απ' ότι στα αλλα μέρη του πλαισιου....κανονικα το κάθε αίτημα ("εναντια σε" + "διεκδικούμε") μεταφράζεται σε κινητοποίηση-δράση που πρέπει να σηκώσει ο Σύλλογος....+εννοείται πως είναι πολύ βασικό ο προσδιορισμός κεντρικόυ στοχου κ αντιπαλου που ξεφεύγει θέλουμε δεν θέλουμε από τους 4τοιχους της σχολής μας κ μεταφραζεται πάλι σε κινητοποιηση που όμως κ αυτη ξεφευγει απο τους 4τοιχους της σχολης.
2)Ειδικα
Η ΓΣ μας με θεμα την 17Ν έγινε 3 μερες πριν την 17Ν2006....(πληροφοριακά η αποφαση προηγούμενης ΓΣ παρόλο που είχε πολλά ζητηματα σχολης +από συντονιστική είχε διαμορφωθεί πλούσιο καθημερινο προγραμμα δρασης.....είμασταν πολλοι λίγοι στην υλοποιηση έτσι που οι μισες μας εκδηλώσεις δεν καταφεραν να γίνουν....παρολο που υπήρχε 1 βδομαδα+ χρονος)   
Η δική μου εκτίμηση είναι πως αν έμπαιναν στο πλαισιο "αιτήματα-κινητοποιησεις" τοπικες +παράλληλα έιχαμε και την παλαϊκή κινητοποιηση της 17Ν μέσα σε 3 μερες θα ήταν για τους τύπους περισσότερο...
Αυτο που αναφερθηκε -κεκτημένο- (από τον Τάσο νομίζω) ισχύει για τις πολιτικες αποφάσεις ΓΣ(+ψηφισματα) που δεν αναιρούνται η μια απο την άλλη (π.χ. θα αναιρούνταν το ΟΧΙ στο ν.πλαισιο από ΝΑΙ στο ν.πλαισιο κλπ)=σε συντονιστικες μπορεί να μπει το ζητημα  π.χ. των ομαδων εργασιας ή επιτροπών ετους.....
Από επόμενη εβδομάδα θεωρώ σημαντικό να επικεντρωσουμε στα της σχολής μας τα αμεσα..αλλά τώρα (το 2μερο) στην μαζικη πορεία της 17Ν.

Αναφορικά με την συντονιστική...
Ήταν λάθος που δεν οριστηκε συντονική άμεσα μετά την ΓΣ(που έπρεπε λόγω πίεσης χρονου 14ΓΣ -17Ν)....τελικα στις 15Ν κ 5μμ επειδη στο συντονιστικό ειμασταν λιγοι (δεν προλαβαμε να την τρεξουμε) προχωρήσαμε την ιδέα της προβολής ντοκουμέντων 17Ν στο "χαρτη" (εισοδος πτερυγας) σημερα "κ οριστηκε συντονιστικό για σημερα 12πμ" (που αν κ ημουν στο χθεσινο το σημερινο το εμαθα στις 12+πμ σημερα ότι θα γίνοταν...συνεννοηση μπουζουκι).....γενικα πάντως φέτος η σχολή είχε πολυ λιγοτερο κοσμο να ερχεται για μαθηματα κλπ παραμονη 17Ν από περσι ιδιο καιρό (...κ φοβαμαι μην άρχισαν τα 4ημερα στο Μετσοβο)....κ την προβολή των ντοκουμεντων 17Ν την βλέπαμε μεταξύ μας....
Θεωρω ότι άμεσα πρέπει να επικεντρώσουμε όπως είπα κ παραπάνω στην μαζικη αυριανή διαδήλωση...
...+στην σκέψη πως την επόμενη(+κάθε επόμενη) βδομάδα τα μηνυματα του ΠΛΤΧΝ του 73 θα εμπνεουν τους καθημερινους αγώνες μας.   
------------------
πρέπει να τα μαζεύω σιγα σιγά
....μην με βάζουν να πλενω τα πιατα στο netcafe Embarrassed
(συνεχίζουμε +από κοντα την συζητηση)
------------------

ΥΓ.
*Γιατί η ΔΑΠ "ψήφισε" ΠΚΣ στην ΓΣ?
α)Δεν γίνεται ρεζίλι κατεβάζοντας 1 αντιδραστικό πλαισιο σε συλλογικό οργανο
β)Χτυπάει την ΠΚΣ (που είναι αγκάθι στο τμήμα μας από τα μοναδικά ΟΧΙ ΜΠΛΕ της Σαλονικας) δημιουργωντας μέσα σε 1λεπτο φαντασματα μυστικών συμφωνιων στους σκοτεινους πυργους του Σαουρον
ΣΟΥΜΑ=χτυπαει τον αντιπαλο της αμεσα χωρίς αμεσο κοστος δικο της.
Εννοείται πως όποιος ψηφιζει κάτι που δεν τηρεί (ειτε ΔΑΠ ειτε ΠΑΣΠ) έχει ευθύνες +καταγγελεται
Το 50%+της σχολής που τους ψηφιζει - στηριζει(δαπασπ), +δεν ήταν στη ΓΣ, πρέπει να προβληματιστει για το ρολο που βαραν αυτοί στα  πανεπιστημια αυτοι....
....αυτα με τις αγκαλιες + τα γελια με τους δαπιτες (+την προεδρο τους που ΔΕΝ μας ψηφισε) κ εγω δεν ξερω σε ποια σχολη εγιναν, όσο για το συνθημα -μορφωση-δουλεια....- που εξεφραζε το ψηφισμα και την ουσια της 17Ν για μας....μακαρι να το λεγαμε κ να το πιστευαμε όλοι οι 160 της ΓΣ....η επιστροφή απο τα κνε-νδφκ κτλ, δημιουργησε μια αυθορμητη  αντι-αντιδραση
για το ΠαΣοκ (+εγω το ειπα γιατι θα χαζευα με την "μεταστροφή" που είδα να γίνεται σε 1λεπτο στην ΓΣ). ερωτήσεις δεν κάναμε (στις περισσοτερες παραταξεις) στην ΓΣ (δίνοντας τες στις τοποθετήσεις μας) για να μην παρατεινουμε την διαδικασία....καμια γραμμη δεν υπήρχε για τους ΔΑΠιτες ή για οποιονδηποτε για τις ερωτήσεις...(λες κ εδω που τα λέμε δεν τους ξερουμε, πρεπει κ να τους ρωτησουμε)....έλεος με τις τόσο μυστικες συμφωνίες που ουτε εμεις τις ξερουμε.

*2
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ +τα ξυλα?!?!?
1)Τα τραπεζακια στην είσοδο του ΠΛΤΧΝ είχαν υπογραφή Φοιτητικοί Σύλλογοι ΑΠΘ-ΠαΜακ....τωρα οι αντιΠΚΣιτες θα πείτε το ποιημα οτι οι αποφάσεις είναι με τις μυστικές συμφωνιες με την ΔΑΠ, κ ότι οποιος συλλογος εχει ψηφισει πλαισιο ΠΚΣ δεν ειναι συλλογος αλλά ΠΚΣ(?!?)....
2)Κάθε χρόνο υπάρχει μια κακιά παραδοση στο ΠΛΤΧΝ ανάλογα με τους συσχετισμούς αριστερών δυναμεων (πλαισια ΠΚΣ-ΕΑΑΚ κυριως) (αποφασεις+κοσμος να τις στηριξει) κάποι
ος στήνει μικροφωνική+έχει την είσοδο πάνω από τα σκαλοπατια...κάθε χρόνο γίνεται αντιπαραθεση γι'αυτό +πεφτει κανα σμπροξίδι....4χρονια που είμαι στη σχολή κανεις δεν επαθε τπτ. Τελευταια χρόνια που πλαισια ΠΚΣ έχουν συχετισμους δυναμεων(αποφασεις+κοσμο να τις στηριξει) έχει την είσοδο, 10ετια '90 που πλαισια ΕΑΑΚ είχαν συχετισμούς ήταν αυτοί στην θεση μας. Πάντως δεν "εκδιώκεται" κανένας από το ΠΛΤΧΝ κ ότι γίνεται είναι για την εισοδο μονο.
Σήμερα έγινε το άλλο για 1φορα που είδα...οι πολιτικοι μηχανικοι απαίτησαν να κατεβασουμε αφισες ΠΚΣ στο χωρο εισοδου πτερυγας που εχουμε το τραπεζακι?!?!?...εκει επεσε σμπροξιδι αλλα δεν εγινε τπτ. Αυτά με τις σιδερογροθιές δεν ξερω πραγματικά γιατι δεν ειδα κατι τετοιο(μηπως κανενας έφερε +σπαθι?!?)....γενικά αποφεύγουμε το ξυλο γιατι μονο να αποσανατολιζει μπορει=μονο σμπροξιδια εχει.

« Last Edit: November 17, 2006, 00:53:41 am by RFA » Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Go Up Print
Jump to: