• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:24:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:24:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by tzortzis
[Today at 19:20:31]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 18:22:08]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426719
Total Topics: 31711
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 155
Total: 225
Napoleontas
andripappa
andreassifo
tasos gourd
kmarkad
Summand
kutsukellis
vasilis saitis
κοτζακ
chrysa.tsilika
George15
tzortzis
alexandraskol
dionmant
rafa98p
George_RT
christina02
acapulco
Captain
chatzikys
xdallas
thomaitheodosiadou
DimGeo
tpt
Βασιλης
Fenia04
Denisivo
Tasaras
mimaki
PolarBear
chriskazakos
adaskopo
fpapat
vasilikitsatsi
noimaginationforthis
Antonis Mak
Roidos
alexlabis
andrkott
JTS
apob
koystravasvasilis
thegreekbaron
andreaspaper
thomasdt
stavros0201
kmargaritis
jojos
Marihouan820
Giannis Masterio
Katarameno
gpapailio
sotirispo2
dimitris papadopoulos
Nikos_313
vaggelis.ntokas
swkraths
apapagd
Κaraflodaimonas
fivosfivos1
Joaakim
mgrivab
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενικη Συνελευση Σ.Φ. Μηχανολογων-Ηλεκτρολογων (8/11/06)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Γενικη Συνελευση Σ.Φ. Μηχανολογων-Ηλεκτρολογων (8/11/06)  (Read 6344 times)
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
Re: Γενικη Συνελευση Σ.Φ. Μηχανολογων-Ηλεκτρολογων (8/11/06)
« Reply #30 on: November 09, 2006, 19:31:19 pm »

Quote from: Καμένος on November 09, 2006, 19:26:00 pm
Ρε παιδιά ας μη το κουράζουμε...

Στάθη μπορείς να βλέπεις όπως θές τους... "<<Ανένταχτους>>".

Μπορείς να κατηγορήσεις τις απόψεις τους...

Αλλά αν ρωτήσεις τον απλό φοιτητή, αυτές τις απόψεις θα ακούσεις. Και αυτό τσούζει για κάποιους...

Αντί να πρήζετε τον κόσμο, προσπαθήστε να του μιλήσετε. Μην προσπαθείτε να του επιβάλλετε καμιά άποψη, αλλά ακούστε τις δικές του. Οι φοιτητές δεν είναι ηλίθιοι. Δεν τις τρώνε αυτές τις μαλάκίες τακτικές που έχετε.

Ακόμα να το πάρετε το μήνυμα από την προηγούμενη (σχεδόν) συνέλευση?? Και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα.... να προσπαθούν ΠΚΣ και ΕΑΑΚ να περάσουν την ιδεολογία τους στους φοιτητές, αντί να κάνουν πίσω και να τους ακούσουν πραγματικά καμιά φορά...

Πολύ σωστός!!!!! Wink

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
aliakmwn
Guest
« Reply #31 on: November 09, 2006, 19:47:00 pm »

Quote from: cecs on November 09, 2006, 18:44:09 pm
Όποιος άνθρωπος δεν μπορεί να σχολιάσει το περιεχόμενο όσων λες,δεν έχει άλλη επιλογή από την προσωπική επίθεση!ʼλλωστε,είπαμε,το έχω συνηθίσει...Ενοχλεί κάποιους να μπαίνεις στα λημέρια τους και να ασκείς έντονη κριτική.ʼλλους τους ενοχλεί επίσης το να περιτρυγιρίζονται από σκεπτόμενα άτομα,διότι έτσι δεν μπορούν να περάσουν αυτά που θέλουν.

Ετσι ακριβως! Συμφωνω απολυτα!!! Γι' αυτο και αμεσως πιο κατω κι εσυ εγραψες:

Ένα παιδί μου είπε σήμερα:"Όταν μιλάω με το Στάθη,δε νιώθω ότι μιλάω με αυτόν,αλλά με την ΠΚΣ".Aliakmona,με όλη την καλή διάθεση,έχεις αλλοτριωθεί εντελώς!(άποψή μου καθαρά,τη λέω χωρίς φόβο και πάθος).

Ετσι ειναι, Όποιος άνθρωπος δεν μπορεί να σχολιάσει το περιεχόμενο όσων λες,δεν έχει άλλη επιλογή από την προσωπική επίθεση! Grin
(Αποψη σου... δηλαδη και τα λογια του αλλου παιδιου αποψη σου ειναι  Huh Τελικα το ειπε αυτο εκεινο το αλλο παιδι, ειναι και δικια του αποψη ή μονο δικια σου)

Τι ωραια που παιζουμε σ' αυτο το forum! Γαματα δεν περναμε?
Λεει κατι ο ενας, τσουπ το πεταει κι ο αλλος οποτε νομιζει πως κολλαει Grin

Οχι πως λες κατι καινουργιο, πραγματι ισχυει, και γι αυτο αλλωστε και ειμαι στην ΠΚΣ, γιατι διαπιστωσα πως συμφωνω απολυτα με οσα υπερασπιζεται!

Παρεμπιπτοντως, θα μπορουσα κι εγω να σου πω οτι ενα παιδι σημερα μου ειπε "Αμαν αυτη η Στελλα, μου τη σπαει πολυ το υφακι της!"

Νταξει? Τα βγαλαμε τα σωψυχα μας? Ξεκατινιαστηκαμε και για σημερα? "Την ειπαμε" ο ενας στον αλλον?

Αντε να μιλησουμε και λιγο πολιτικα τωρα... Εγω σου ξαναεγραψα και στο προηγουμενο. Δεν θα το διανθισω με τις κλασσικες γαρνιτουρες "το λεω με ολη την καλη προθεση", γιατι δεν εχει νοημα. Καλη ή κακη η προθεση, η πραξη μετραει.

Α και επισης, κι εγω οταν εχω αποψη για κατι τη λεω, οσο ωμη κι αν ειναι. Καλα κανεις και μιλας χωρις φοβο. Ετσι μιλαω παντα κι εγω, χωρις φοβο.
Μονο που εγω μιλαω και με παθος, με πολυ παθος!

Σταματήστε να βλέπετε παντού πολέμιους,κάτι τέτοιο δηλώνει αν μη τι άλλο τεράστιο κόμπλεξ!

Ομοιως, σου το αντιστρεφω!!!

Και επισης, κατι που ξεχασα απο πιο πανω:

<<Ενοχλεί κάποιους να μπαίνεις στα λημέρια τους και να ασκείς έντονη κριτική.ʼλλους τους ενοχλεί επίσης το να περιτρυγιρίζονται από σκεπτόμενα άτομα,διότι έτσι δεν μπορούν να περάσουν αυτά που θέλουν.>>

Πρωτον μην αγχωνεσαι, εισαι πολυ μακρια ακομα απο τα λημερια μου κι εγω απο τα δικα σου.
Και δευτερον, α, δηλαδη εσυ να πουμε εισαι το σκεπτομενο ατομο κι εγω το μη σκεπτομενο?

Μη βάλεις ξανά λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει,είναι τουλάχιστον γελοίο!Στο post μου δεν ανέφερα πουθενά τη λέξη "μιάσματα".

Μαθε ελληνικα καλη μου, ειπα πως μας ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ετσι, οχι πως μας αποκαλεις.
Quoting myself:

Το "ανενταχτος" δεν ειναι προτερημα. Ουτε ελαττωμα. Ειναι απλα.. επιλογη! Σωστη για καποιους, λαθος για καποιους αλλους.
Ομοιως το να εισαι συσπειρωμενος ή οργανωμενος καπου, δεν ειναι ουτε προτερημα ουτε ελαττωμα. Ειναι αλλη μια επιλογη, σωστη για καποιους, λαθος για καποιους αλλους.
Η λογικη σου ειναι διασπαστικη. Παρουσιαζεις τους ανενταχτους σαν να προκειται για κατι διαφορετικο απο ολους τους υπολοιπους, λες και οι εντεταγμενοι σε παραταξεις ειναι "μιασματα"

Και, οσο κι αν δεν το πιστεψεις, δεν ειναι μονο δικια μου αποψη αυτη, του "εντεταγμενου", αλλα και αλλων, ανενταχτων!

Αραγε αυτο το παραπανω ηταν "προσωπικη επιθεση"?
Δεν διακρινεις κριτικη εδω μεσα? Δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι το νοημα αυτου που σου γραφω?

Αλλα, οπως επισης ειχα γραψει στο ιδιο μηνυμα λιγο πιο πανω:

Ειναι μια συγκεκριμενη ομαδα ατομων, ευτυχως ελαχιστα στον αριθμο, και εσυ Στελιτσα εισαι μεσα σ' αυτην, που εχετε καταντησει.. πιο πρηχτers κι απο αυτους που ονομαζετε "πρηχτers". Κανετε κριτικη προς τους παντες και τα παντα, καποιες φορες σωστη αλλα πολλες απ' αυτες αδικη και χωρις να ξερετε, κι οταν καποιος παει να κριτικαρει εσας, ειτε ατομικα ειτε ως ομαδα "οι ανενταχτοι" (βλεπε "οι αδιαφθοροι" κλπ κλπ) οχι μονο δεν τη δεχεστε και δεν ακουτε, αλλα απαξιωνετε διαρκως, και αυτην και τους συνομιλιτες σας.
(...)
Υπαρχουν ενα σωρο παιδια ανενταχτα, αχρωματιστα ή οπως αλλιως θελεις πες το, που εκαναν και κανουν σοβαροτατη και αιχμηροτατη κριτικη, αλλα ποτε δεν εβγαλαν τετοιο κομπλεξ. Το πρωτο παραδειγμα που μου 'ρχεται στο μυαλο ειναι ο Παναγιωτης (engine13 ή καπως ετσι).

Edit1:Καλά ρε Χρήστο,περίμενες καμία καλύτερη αντίδραση;

Ειδες? Εσυ δεν περιμενες καλυτερη αντιδραση απο μενα, εγω δεν περιμενα καλυτερη αντιδραση απο σενα, τα βρισκουμε!
Καλα δεν περναμε? Grin

Quote from: Καμένος on November 09, 2006, 19:26:00 pm
Στάθη μπορείς να βλέπεις όπως θές τους... "<<Ανένταχτους>>".

Μπορείς να κατηγορήσεις τις απόψεις τους...

Αλλά αν ρωτήσεις τον απλό φοιτητή, αυτές τις απόψεις θα ακούσεις. Και αυτό τσούζει για κάποιους...

Αντί να πρήζετε τον κόσμο, προσπαθήστε να του μιλήσετε. Μην προσπαθείτε να του επιβάλλετε καμιά άποψη, αλλά ακούστε τις δικές του. Οι φοιτητές δεν είναι ηλίθιοι. Δεν τις τρώνε αυτές τις μαλάκίες τακτικές που έχετε.

Ακόμα να το πάρετε το μήνυμα από την προηγούμενη (σχεδόν) συνέλευση?? Και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα.... να προσπαθούν ΠΚΣ και ΕΑΑΚ να περάσουν την ιδεολογία τους στους φοιτητές, αντί να κάνουν πίσω και να τους ακούσουν πραγματικά καμιά φορά...

Τους ανενταχτους τους ακουω, χαιρομαι να συζηταω μαζι τους, και μας εχουν βοηθησει πολυ στο να βγαλουμε πολυτιμα συμπερασματα, αναφορικα με λαθη μας, ελλειψεις μας κλπ.
Αυτοι μπροστα στους οποιους κλεινω τα αφτια ειναι οι "<<ανενταχτοι>>" (ετσι, με τα πολλα εισαγωγικα οπως το 'γραψες).

Οσο για το τελευταιο, μα δεν καταλαβα, κι εσυ το ιδιο δεν κανεις? Δεν προσπαθεις να περασεις τις αποψεις σου στους αλλους, δεν προσπαθεις να μας πεισεις οτι ισως αυτο που λες ειναι πιο σωστο απο αυτο που λεμε εμεις?
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: November 09, 2006, 19:57:14 pm »

Quote from: aliakmwn on November 09, 2006, 19:47:00 pm
Οσο για το τελευταιο, μα δεν καταλαβα, κι εσυ το ιδιο δεν κανεις? Δεν προσπαθεις να περασεις τις αποψεις σου στους αλλους, δεν προσπαθεις να μας πεισεις οτι ισως αυτο που λες ειναι πιο σωστο απο αυτο που λεμε εμεις?

Φυσικά, αλλά δεν κλείνω τα αυτιά μου σε ότι μου λέει...

Ρε Στάθη απλά πράγματα: Το βλέπεις ότι το πράγμα όλο και ξεφτιλίζεται? Ναί ή όχι? Αυτό είναι το θέμα...

Για πολλούς το πράγμα έχει ξεφτιλιστεί εντελώς... γι αυτό και δεν ασχολείται ή συμμετέχει κανένας πια...

Και ξέρεις τι βλέπει ο απλός φοιτητής? Ότι τόσα χρόνια γκαρίζετε (δεν λέω μόνο για την ΠΚΣ αλλά για όλες τις παρατάξεις) και έχει γίνει μία τρύπα στο νερό. Όσες βελτιώσεις έχουν γίνει προκλήθηκαν από τρεξίματα "ανάνταχτων" φοιτητών όπως τόσο απαξιωτικά λές.

Και τέλος, αν ο συνδικαλισμός και η πολιτική είναι αυτό που γίνεται από εσάς, εγώ δεν γουσταρω να συμμετέχω με αυτόν τον τρόπο. Αηδιάζω...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #33 on: November 09, 2006, 20:18:32 pm »

δύσκολοι καιροί για μικρούς πρίγκιπες...

ixic_

βαθειά...
Καμένος

View Profile
Re: Γενικη Συνελευση Σ.Φ. Μηχανολογων-Ηλεκτρολογων (8/1
« Reply #34 on: November 09, 2006, 20:22:47 pm »

και για μεγάλους ....
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #35 on: November 09, 2006, 20:25:59 pm »

ιδίως δε για τους μικρομεσσαίους!

ixic_

βαθειά...
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #36 on: November 09, 2006, 20:27:39 pm »

Τρελό οφφτόπικ αυτό με τους ανένταχτους πάντως.
Και σταματήστε οι ανένταχτοι να την μπαίνετε στους ενταγμένους!
Δεν είναι δίκαιο, δεν το βλέπετε;

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #37 on: November 09, 2006, 20:27:52 pm »

Quote from: Καμένος on November 09, 2006, 19:57:14 pm
Quote from: aliakmwn on November 09, 2006, 19:47:00 pm

Φυσικά, αλλά δεν κλείνω τα αυτιά μου σε ότι μου λέει...

Ρε Στάθη απλά πράγματα: Το βλέπεις ότι το πράγμα όλο και ξεφτιλίζεται? Ναί ή όχι? Αυτό είναι το θέμα...

Για πολλούς το πράγμα έχει ξεφτιλιστεί εντελώς... γι αυτό και δεν ασχολείται ή συμμετέχει κανένας πια...
Και ξέρεις τι βλέπει ο απλός φοιτητής? Ότι τόσα χρόνια γκαρίζετε (δεν λέω μόνο για την ΠΚΣ αλλά για όλες τις παρατάξεις) και έχει γίνει μία τρύπα στο νερό. Όσες βελτιώσεις έχουν γίνει προκλήθηκαν από τρεξίματα "ανάνταχτων" φοιτητών όπως τόσο απαξιωτικά λές.

Και τέλος, αν ο συνδικαλισμός και η πολιτική είναι αυτό που γίνεται από εσάς, εγώ δεν γουσταρω να συμμετέχω με αυτόν τον τρόπο. Αηδιάζω...

Δεν συμφωνώ στο όλες αλλά σίγουρα οι περισσότερες!
Αυτό όμως είναι απολύτως φυσικό! Οι παρατάξεις είναι στα πανεπιστήμια για έναν λόγο...
όχι για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των φοιτητών αλλά για να προωθούν την πολιτική των κομμάτων από τα οποία ελέγχονται(άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο).

Αυτή είναι η κατασταση. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι αηδιάζουμε και για αυτό δεν ασχολούμαστε!

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #38 on: November 09, 2006, 20:28:08 pm »

Ναι,Στάθη κι εγώ τα ίδια κάνω,είμαι κομπλεξική,έχω μανία να κατηγορώ τις παρατάξεις με τις οποίες τόσους μήνες προσπαθώ να συνεργαστώ για να συμφωνήσουμε και να αγωνιστούμε όσο το δυνατόν πιο μαζικά,και όλα αυτά για ποιο λόγο;Για να ακούω έναν Μάιο κι έναν Ιούνιο 24 ώρες το 24ωρο σχεδόν τα ίδια πράγματα από κάποιους και,ωστόσο,να παραμένω εκεί γιατί πιστεύω σε κάποια ιδανικά.
Είμαι σίγουρη ότι κάποιος μπορεί να είπε ο,τιδήποτε για το υφάκι μου,και πολύ καλά έκανε και θα καθίσω να σκεφτώ γιατί το είπε.Θα κάνω την αυτοκριτική μου,και αν βγει κάτι,βγήκε....
Η αυτοκριτική είναι κάτι καλό.
Από εκεί και πέρα μεγάλα άτομα είμαστε,έχουμε και οι δύο άποψη-και καλά κάνουμε-και καλό είναι να την υποστηρίζουμε.
Εδώ μέσα δεν είναι ο χώρος για να πρήζουμε πιθανότατα άλλα παιδιά με τέτοια post,και μάλιστα εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε.
Από την αρχή είχα καταλάβει ότι δε θα μπορούσα να βρω άκρη σε ό,τι συζητούσα μαζί σου και,πίστεψέ μου,δεν έχω ούτε το χρόνο,αλλά ούτε και τη διάθεση να προσπαθήσω να συζητήσω μαζί σου,και το ίδιο μπορεί κάλλιστα να ισχύει και για σένα.
Συνέχισε την πορεία σου όπως ξέρεις κι εγώ τη δική μου.Μακάρι να σου πάνε όλα πρίμα!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Καμένος

View Profile
« Reply #39 on: November 09, 2006, 20:30:45 pm »

Quote from: gerdi on November 09, 2006, 20:27:52 pm
Αυτή είναι η κατασταση. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι αηδιάζουμε και για αυτό δεν ασχολούμαστε!

Ποιος σου είπε ότι δεν ασχολούμαι? Είπα ότι δεν συμμετέχω με αυτόν τον τρόπο.. όχι ότι δεν συμμετέχω με κανένα τρόπο..!
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #40 on: November 09, 2006, 20:31:17 pm »

Quote from: 4Dcube on November 09, 2006, 20:27:39 pm

εγώ που είμαι ανένταχτος και τη λέω σε ανένταχτους είμαι δίκαιος, άδικος, ή απλά βλάκας;

διασπαστικός υποθέτω....κατάλοιπα (έτσι γράφεται;) του παρελθόντος...

ixic_

βαθειά...
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #41 on: November 09, 2006, 20:38:30 pm »

Quote from: xristoforos_ on November 09, 2006, 20:31:17 pm
Quote from: 4Dcube on November 09, 2006, 20:27:39 pm

εγώ που είμαι ανένταχτος και τη λέω σε ανένταχτους είμαι δίκαιος, άδικος, ή απλά βλάκας;

διασπαστικός υποθέτω....κατάλοιπα (έτσι γράφεται;) του παρελθόντος...

ixic_

Εσένα δεν σε ανέφερα, οπότε de juro (lol) μπορείς να χώνεις αβέρτα Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #42 on: November 09, 2006, 20:44:28 pm »

Καταρχάς θα πρεπει να διασαφηνήσουμε ότι όλοι οι λεγόμενοι ενταγμένοι δεν είναι το ίδιο! Υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται σε μια παράταξη γιατι θέλουν να κάνουν πράγματι κάτι καλό για την σχολή τους και τυχαίνει να έχουν και μια α ή β πολιτική ιδεολογία, μια πολιτική στροφή τελοσπάντων και απο την άλλη υπάρχουν και άτομα που σκέφτονται το συμφέρον τους, άτομα που είναι σε μια παράταξη για να βοηθείσουν το κόμμα(άτομα κυρίως που είναι και σε νεολαίες κτλ). Το πρόβλημα είναι πως οι 2οι κάνουν και το΄''κουμάντο.''  

Νessa
Guest
« Reply #43 on: November 09, 2006, 21:11:25 pm »

Quote from: cecs on November 08, 2006, 19:17:58 pm
Είσαι σοβαρή;Γιατί δηλαδή ο Καμένος δεν μπορεί να κάνει "συνδικαλισμό",μόνο τα μέλη παρατάξεων;Δεν έχει άποψη;Χθες ήταν από τους ελάχιστους ανένταχτους φοιτητές που άντεξαν να μείνουν στη διαδικασία διαμόρφωσης του πλαισίου,ενώ παράλληλα τους έπρηζαν κυριολεκτικά ΠΚΣ και ΕΑΑΚ για αστεία ζητήματα του στυλ αν η πορεία θα καταλήξει στο Πολυτεχνείο ή στην Αριστοτέλους ή...στο σπίτι μας!!!!
Καλά, μη βαράς! Tongue Προφανώς και μπορούν να συνδικαλίζονται οι ανένταχτοι (γιατί γράφεις τη λέξη "συνδικαλισμός" μέσα σε εισαγωγικά;), εγώ απλά ήμουν προκατειλημμένη απέναντι στον Καμένο γιατί σε μια παλιότερη συζήτηση όταν του έλεγα ότι το τρέξιμο για τις νησίδες είναι συνδικαλιστικό ζήτημα αυτός μου έλεγε άλλα αντί άλλων. Μπορεί βέβαια όντως να έχω χάσει επεισόδια, όπως λέει και ο ίδιος παρακάτω (το εύχομαι, μακάρι να έχει πολιτικοποιηθεί)!

Quote from: jarjargr on November 08, 2006, 19:48:34 pm
1.Σημειώσεις μπορείς να πάρεις από οποιονδήποτε φοιτητή που το παρακολούθησε.
Θα πρέπει να έχω και κονέ γι'αυτό. Δεν ξέρω κάποιον που να κρατάει καλές σημειώσεις και που σίγουρα δε θα έρχεται στις συνελεύσεις.
2.Μπορείς να ζητήσεις και από κάποιον που το παρακολούθησε ή κάποιον που το έχει περάσει να σου εξηγήσει
εφόσον διαβάσεις ότι δε κατάλαβες.
Και αυτός θα κάτσει και θα μου εξηγήσει; ʼσε που θα πρέπει να είναι φοιτητής του 9 για να μου τα πει καλά!
3. Όταν θα γίνει αναπλήρωση θα πέσει στάνταρ πάνω σε κάποια ώρα άλλου μαθήματος και έτσι θα την πληρώσει
κάποιος άλλος που δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει, διότι σε όλες τις ελευθερες ώρες έχει αναπληρώσεις πλέον άπό όσα χάθηκαν ή θα χαθούν ή έχουν μείνει πίσω και με όλα τα επιλογής πάντα κάποιος χάνει κάτι άλλο.Έτσι μένουν οι ώρες μετά τις 7 και το Σάββατο, που αν είναι να γίνονται εκεί μαθήματα(δηλ να χρησιμοποιηθούν) καλύτερα να γίνονται εκεί οι συνελεύσεις ώστε να μη χρειάζονται εξ'ορισμού οι αναπληρώσεις.
Αν γίνει μάθημα 2 ωρών στις 7, θα πάνε όλοι άνετα. Αν γίνει συνέλευση 7 ωρών στις 7... Roll Eyes
4.Αν συνεχίσουν να χάνονται μαθήματα(πολλές φορές τα ίδια) κινδυνεύουμε να μη δοθεί το συγκεκριμένο μάθημα και άρα θα αποβεί εις βάρος όλων(ξαναλέω σκέψου ίσως και τον Ιανουάριο).
Γιατί να μη δοθεί;
6.Ακόμα και αν χάνονται για συνέλευση είναι τουλάχιστον άθλιο και απαράδεκτο να χάνονται και για συνελεύσεις που δε γίνονται..ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!
Γιατί, σάμπως ξέραμε εκ των προτέρων ότι δε θα γίνει; Huh
pmousoul
Guest
« Reply #44 on: November 09, 2006, 21:51:10 pm »

...Ας αφήσουμε τις πράξεις να μιλήσουν...
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: