• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:07:32 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:07:32 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 144
Total: 211
DKarakatsanis
Asozou
George15
Don Corleone
tsageo
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
Νικη
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
BossiTsif
MarakiT
MASV
Δημητρης Αξιμιωτης
ntina
apapathe
etsilika
stefpapa21
ichariti
giannisdomu
mdimitrig
Phlikon
sotolagg
unreasonable
tasos potsakis
vasilikitsatsi
Pakapis5
Papadopoulosthanos
PAPARI69
christina02
qwertyuiop
ganasto
tsakalokagkouras
alextsigilis
Zaxarenia
geo66
JoHn!
giorgosss03
Αριστειδης Κατσικεας
Aria10
Fotis Roukoutakis
ant2946
kostas1507
Captain
spoun
ipapadog
Sotiris_atha
Napoleontas
smanio
parispoll
vaggos
gntitsios
Dimikioup
aachmet
Athinaaz
mgrivab
Nikospneumatikos
Gray139
chrismzag
gianniss
mark
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!  (Read 17665 times)
Νessa
Guest
Re: Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
« Reply #75 on: November 03, 2006, 23:56:58 pm »

Quote from: trapped on November 03, 2006, 13:02:08 pm
Αν είχε εκδηλωθει η κοπέλα από τη Βουλγαρία και τόσοι άλλοι ξένοι δεν θα έμεναν εκεί.
Καλά είναι δυνατόν να το θεωρείς αυτό επιχείρημα; "Δεν υπάρχει ρατσισμός εδώ, γιατί αν υπήρχε θα είχαν φύγει οι ξένοι"! Έχεις επαφή με την πραγματικότητα;
Aσε που θα είχε μαθευτεί όπως αυτό τώρα.
Ναι ρε, αν την πείραζαν, τη χλεύαζαν και την παρενοχλούσαν σεξουαλικά τη στιγμή που όλη η τοπική κοινωνία είναι εναντίον της, αυτή θα έβγαινε να το πει...

Και δεν νομίζω τα αγόρια να την έβαλαν με το ζόρι στις τουαλέτες.Τι είναι 5 χρονών η κοπέλα?
Ή την έβαλαν με το ζόρι ή την παραπλάνησαν. Και τα δύο κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν. Για το πρώτο, έλεος, ήταν τέσσερα αγόρια ενάντια σε ένα κορίτσι, τι πιθανότητες είχε. Για το δεύτερο, δεν είναι ανάγκη να είσαι 5 χρονών για να ξεγελαστείς, ένα κορίτσι 16 χρονών που δεν έβγαινε καθόλου και όλη μέρα διάβαζε και δούλευε τι εμπειρίες να είχε από τη ζωή... εγώ 16 χρονών αν μου έλεγε ένας συμμαθητής μου "έλα να σου δείξω κάτι" όσο τσογλάνι και να ήταν δύσκολα θα υποψιαζόμουνα κάτι τέτοιο... το πολύ πολύ να φανταζόμουνα ότι θα μου κάνει πλάκα...

Ή τα αγόρια δεν ήξεραν ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο,η κοπέλα θα το έλεγε?Τι ήταν κανένας άγνωστος βιαστής που θα έκανε ότι έκανε και μετά θα χάνονταν τα ίχνη του?
Τα αγόρια πιθανότατα σκέφτηκαν ότι αφενός η κοπέλα από ντροπή και δειλία δε θα μιλούσε και αφετέρου κάτι αναίσθητοι σαν εσένα θα σκέφτονταν ως εξής:
Δε λέω ότι δεν έγινε βιασμός αλλά μέχρι εκεί ευθύνη έχουν όλοι τους.
Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke

FugiFOX, είπες ότι βρίσκεις και τις δύο εκδοχές το ίδιο τρομακτικές. Αυτό το βρίσκω παράλογο.
Quote from: MihalisK on November 03, 2006, 14:32:28 pm
Ti mporei na pei kaneis gia aftous tous ka0hghtes, EYXOMAI olopsycha na symbei sthn korh tous kai mexri na apofasisei h dikaiosynh na thn timwroun pou ekkousia symmeteixe.

Εεεεε! Τι φταίει η κόρη τους; Angry Να έλεγες να συμβεί στους ίδιους, το καταλαβαίνω... btw έχω την εντύπωση ότι και ημεδαπή να ήταν η κοπέλα, σε εκείνο το κωλοχώρι την ίδια αντιμετώπιση θα είχε...

Quote from: aliakmwn on November 03, 2006, 16:29:38 pm
Υπάρχει ακόμη και ένα αμερικάνικο στοιχείο ταύτισης σχετικά με τη βία στο σχολείο: έχω την εντύπωση ως ψυχίατρος και ψυχαναλυτής ότι οι έφηβοι δεν βιώνουν ψυχικά και συναισθηματικά την πολυεπίπεδη πραγματικότητα της ερωτικής σχέσης, αλλά μοιάζει να λειτουργούν σαν να βρίσκονται σε μια εικονική πραματικότητα- βιντεοπαιχνιδιού, τηλεόρασης ή ταινίας -όπου το σωματικό αποσυνδέεται από το ψυχικό και το συναισθηματικό».
Εσένα από όλο αυτό το κείμενο που παρέθεσες σου έμεινε το "αμερικάνικο";;;; bang_head bang_head
Εμείς δε φταίμε για τα χάλια μας, η Αμερική φταίει! bang_head bang_head bang_head

Quote from: aliakmwn on November 03, 2006, 16:40:07 pm
1) Εαν ο συλλογος καθηγητων δεν επεβαλε τιμωρια στην κοπελα, θα ηταν σαν να αναγνωριζε οτι υπηρξε βιασμος.
Μεχρι να τελειωσει η δικη και να παρει αποφαση το δικαστηριο, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ. Το μονο που υφισταται ειναι μια παρτουζα.
ΛΑΘΟΣ. Μέχρι να πάρει απόφαση το δικαστήριο, δεν υφίσταται κανένα από τα δύο. Με το να δίνεις αποβολή σε όλους είναι σα να αναγνωρίζεις ότι έγινε παρτούζα και ότι η κοπέλα λέει ψέματα. Μπορεί να λέμε ότι τα αγόρια είναι αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αλλά το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα!

Τίποτα δεν έπρεπε να κάνουνε κανονικά.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #76 on: November 04, 2006, 00:32:34 am »

Δε μπορώ να το πιστέψω ότι ενήλικες άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται όπως φαίνεται εδώ πέρα.

Έχω μια φίλη. Την θέλω. Μπορεί και να με θέλει. Την ξεμοναχιάζω. Της κάνω κόλπα. Μου κάνει κόλπα. Πάω να την γδύσω. Μου λέει όχι. Την βιάζω.

Και τι βγαίνεται και λέτε;

Για να ξεμοναχιάστηκε με σένα καλά να πάθει?

Δεν ξέρουμε ακόμη  ποια είναι η αλήθεια.
Και δεν νομίζω τα αγόρια να την έβαλαν με το ζόρι στις τουαλέτες.Τι είναι 5 χρονών η κοπέλα?Ή τα αγόρια δεν ήξεραν ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο,η κοπέλα θα το έλεγε?Τι ήταν κανένας άγνωστος βιαστής που θα έκανε ότι έκανε και μετά θα χάνονταν τα ίχνη του?
Δε λέω ότι δεν έγινε βιασμός αλλά μέχρι εκεί ευθύνη έχουν όλοι τους.Aσε που αν άκουσες,η μάνα της είπε ότι γούσταρε έναν από αυτούς.Που ξέρετε αν δεν πήγε με αυτόν να κάνει κάτι εκεί και μετά κάτι έγινε και η κατάσταση ξέφυγε?

Είσαι ένας αηδιαστικός φαλοκράτης! Και αυτό είναι πολύ υψηλή κουβέντα για σένα/

Δεν έχει σημασία το τι έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι ένας βιασμός, μπορεί να χαρακτηριστεί... η κατάσταση ξέφυγε.

Μπορεί και να υπερβάλω...
Μπορεί να έχεις απλά απόλυτη άγνοι και συνείδηση για το τι πράγμα μιλάμε.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #77 on: November 04, 2006, 00:33:51 am »

ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ!

ΣΕΙΝΕΙΔΕΙΤΩΠΕΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ!

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #78 on: November 04, 2006, 00:35:55 am »

Quote from: fugiFOX on November 03, 2006, 14:08:58 pm
Τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επηρεάζει το τι λέω από το αν έχω ή όχι 16χρονο παιδί.
Μάλλον δεν αναφέρεσαι σε μένα σε αυτό το σημείο, γιατί ουδέποτε είπα εγώ κάτι τέτοιο

Σε σένα αναφερόμουν, αλλά είχα κάνει λάθος. Έχεις δίκιο, ποτέ δεν είπες κάτι τέτοιο.

byeeee
trapped
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αουτς.. Αυτό πρέπει να πόνεσε..

View Profile
« Reply #79 on: November 04, 2006, 03:43:19 am »

Quote from: Νessa on November 03, 2006, 23:56:58 pm
Καλά είναι δυνατόν να το θεωρείς αυτό επιχείρημα; "Δεν υπάρχει ρατσισμός εδώ, γιατί αν υπήρχε θα είχαν φύγει οι ξένοι"! Έχεις επαφή με την πραγματικότητα;
...

Δεν μιλάω γενικά.Μιλάω για την συγκεκριμένη περιοχή που κατι ξέρω.Σε μια τέτοια μικρή περιοχή που η κοινωνια ειναι κλειστη ένας ξένος που δεν του συμπεριφέρονται καλά τι να καθήσει να κανει?Στις μεγαλυτερες πολεις είναι αλλιως.Εχεις ζήσει ποτε σε τετοια μικρη περιοχή?

Ναι ρε, αν την πείραζαν, τη χλεύαζαν και την παρενοχλούσαν σεξουαλικά τη στιγμή που όλη η τοπική κοινωνία είναι εναντίον της, αυτή θα έβγαινε να το πει...
Τι είναι 5 χρονών η κοπέλα?Ή την έβαλαν με το ζόρι ή την παραπλάνησαν. Και τα δύο κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν. Για το πρώτο, έλεος, ήταν τέσσερα αγόρια ενάντια σε ένα κορίτσι, τι πιθανότητες είχε. Για το δεύτερο, δεν είναι ανάγκη να είσαι 5 χρονών για να ξεγελαστείς, ένα κορίτσι 16 χρονών που δεν έβγαινε καθόλου και όλη μέρα διάβαζε και δούλευε τι εμπειρίες να είχε από τη ζωή... εγώ 16 χρονών αν μου έλεγε ένας συμμαθητής μου "έλα να σου δείξω κάτι" όσο τσογλάνι και να ήταν δύσκολα θα υποψιαζόμουνα κάτι τέτοιο... το πολύ πολύ να φανταζόμουνα ότι θα μου κάνει πλάκα...

Πρώτον που ξέρεις οτι δεν έβγαινε καθόλου και όλη μέρα διάβαζε..?Κ τι σχεση έχει αυτο?Γιατι την θεωρεις τοσο αθώα?Κ μην ξεχνάς ότι το γεγονός εγινε μεσα στο σχολειο και το γυμνασιο που ειναι στο ιδιο κτιριο λειτουργουσε εκεινη την ωρα.Ολο και κάποιος μαθητης,καθηγητης θα τους εβλεπε ή αν φωναζε βοήθεια θα την ακουγε.

Τα αγόρια πιθανότατα σκέφτηκαν ότι αφενός η κοπέλα από ντροπή και δειλία δε θα μιλούσε

Τοσο ηλιθια εχεις τα σημερινα 16χρονα?Θα εκαναν κατι τετοιο μεσα στο σχολειο που λειτουργουσε?Και υπαρχει κοριτσι normal που δεν θα ελεγε κατι τετοιο στην μανα της?

Οταν λεω η κατασταση ξεφυγε εννοω οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειχε σεξουαλικη επαφη στις τουαλετες με αυτον που γουσταρε(απ'τα αγορια) και οι φιλοι του(ξερετε τωρα πως ειναι τα αγορια σ'αυτες τις ηλικιες,λενε για τα κατορθωματα τους και τετοια)να πηγαν καθως ειναι ανωριμα και περιεργα να δουν τι γινεται.Kαι η κοπελα αφου ακουσε θορυβο ή μπορει να τους ειδε.. να του'πε σταματα και αυτος δεν σταματησε και ετσι εγινε ο βιασμος,αν εγινε.

Τελος δεν ειπα ποτε οτι αποκλειεται να εγινε βιασμος.Ουτε το θεωρω κατι ασημαντο.Ουτε χαιρομαι που της συνεβει κατι τετοιο.Ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε μια γυναικα.
Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην καταδικαζει μια τετοια πραξη.

Απλα ειπα οτι υπαρχει περιπτωση και η κοπελα με το τροπο της να φταιει καπου.

Α και λιγο δυσκολο Elric να ειμαι φαλλοκρατης και μισσογυνης γιατι ειμαι κοπελα!

ΥΓ. Γενικα μην βλεπετε πολυ ειδησεις και μην πιστευετε ολα οσα ακουγονται.Λενε πραγματα που τους βολευει για να ανεβασουν νουμερα.Μπορει να παραπλανηθειτε.

Ξεχασαν την υποθεση Αλεξ και βρηκαν αυτο τωρα να ασχολουνται ενω θα επρεπε να ειναι πιο διακριτικοι σε τετοια ζητηματα.Αυριο θα ανακαλυψουν κατι αλλο..
« Last Edit: November 04, 2006, 05:39:21 am by trapped » Logged

Έλα φεγγάρι στην αγκαλιά μου 
πάνω σου βλέπω το φως της μέρας 
έστω για λίγο μείνε κοντά μου 
πάλι φυσάει ζεστός αέρας.................. 

Πες της πως πήγα σε κάποια χώρα 
που τα ρολόγια δεν έχουν δείκτες 
και όλες οι ώρες σημαίνουν τώρα 
βάλτε φωτιά κάψτε τις νύχτες................
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #80 on: November 04, 2006, 03:54:59 am »

Quote from: trapped on November 04, 2006, 03:43:19 am

Α και λιγο δυσκολο Elric να ειμαι φαλλοκρατης και μισσογυνης γιατι ειμαι κοπελα!

Kαι που είναι το δύσκολο? Μια χαρά το αποδεικνύεις με αυτά που λες.

Ίσως είσαι δυνατή πανέξυπνη και τυχερή στην ζωή σου. Δεν είναι όλοι έτσι.

Μπορεί να μην έχεις φαντασία ικανή να δεις καταστάσεις πέρα από την ζωή σου και την ισχυρή σου προσωπικότητα.

Και αν θες, δεν είσαι ένας αηδιαστικός φαλοκράτης. Είσαι μία αηδιαστική φαλοκράτης.
Αναλογίσου αν είναι καλύτερο ή χειρότερο.

ΥΓ πραγματικά θεωρώ ότι είσαι δυναμική, αλλιώς θα σε θεωρούσα ηλίθια...
« Last Edit: November 04, 2006, 03:57:57 am by Elric (Τ) » Logged

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #81 on: November 04, 2006, 04:41:48 am »

Υποθέσεις, υποθέσεις, υποθέσεις, υποθέσεις, υποθέσεις, .....

Θεωρίες περί ρατσισμού, καλών κακών μαθητών, κοινωνικών προεκτάσεων μπλα μπλα μπλα...

Ξεχνάω ότι γνωρίζω περί του χαρακτήρα των εμπλεκόμενων ή την εθνικότητά τους και λέω:

Για να γίνει ένας βιασμός, πρέπει η κοπέλα να αντισταθεί! Είναι λογικό να αντισταθεί. Είναι ένστικτο . Αν αντιστάθηκε λοιπόν, θα υπάρχουν μώλωπες σε χέρια, λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα που θα το αποδεικνύουν. Σε περίπτωση που δεν αντιστέκεται: Μπορεί να έχουμε βιασμό, εφόσον ένιωσε ότι απειλείται η ζωή της, οπότε και το δέχτηκε για να μην πεθάνει.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα εξής: Οι αυθόρμητες αντιδράσεις ενός ανθρώπου (διοτι σ'αυτήν την κατάσταση δε σκέφτεσαι) είναι: Προτιμάς να σε δείρουν σχετικά (πονέσουν) παρά να σε βιάσουν. Προτιμάς να σε βιάσουν, παρά να σε σκοτώσουν.

Και τα ζητούμενα είναι δύο:

Α) Υπάρχουν σημάδια που αποδεικνύουν αντίσταση?

Β) Εάν δεν υπάρχουν τέτοια σημάδια, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η κοπέλα ένιωσε να απειλείται η ζωή της, από 4 συνομίλικους και 3 κοριτσάκια. Δλδ, πίστεψε ότι θα τη σκότωναν και δεν αντιστάθηκε?? (Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να έχουν κάποιο όπλο, μαχαίρι ή κάτι άλλο)

Αν η απάντηση είναι ναι είτε στο Α είτε στο Β, τότε έχουμε βιασμό. Αν όχι, τότε πιστεύω πως όχι.

Γιατί αν αρχίσουμε να μοιράζουμε κατηγορίες έτσι, τότε κάθε κοπέλα που κάνει ... με κάποιον, αν το μετανιώσει και δεν τον πολυχωνεύει, θα αρχίσει να μιλάει για βιασμό. Σωστά?

Γιατί μέχρι τώρα βασίζομε την ενοχή των μαθητών, στο γεγονός ότι αν ήταν αθώοι, η κοπέλα δε θα έκανε τέτοια καταγγελία που τη στιγματίζει... φοβερό αποδεικτικό στοιχείο.  Undecided

Φυσικά το μεγαλύτερο θέμα είναι άλλο, όχι αυτό που συζητιέται... και αφορά τη σεξουαλική διαπεδαγώγιση των νέων, την ηθική και πολλά άλλα... Πλέον βλέπουμε τσόντες στην TV και καταμεσήμερο.  Puke
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #82 on: November 04, 2006, 04:58:12 am »

Επίσης διαβάζω ειδήσεις... και διαπιστώνω ότι όποιος πιστεύει ότι δεν έγινε βιασμός θεωρείται ρατσιστής, ενώ όσοι πιστεύουν ότι έγινε δεν είναι.

Έλεος.

Για μένα ρατσιστής είναι όποιος λαμβάνει υπόψην του την εθνικότητα και να αποφανθεί ενοχή ή αθωότητα.

Και αυτό ισχύει και γι'αυτούς που νομίζουν ότι είναι αντιρατσιστές..
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #83 on: November 04, 2006, 05:03:23 am »

Εγώ πάντως τι καλά που ευχαριστιέμαι που έγινε μεγάλο θέμα (όχι το γεγονός), μπας και ρίξουν καμιά σφαλιάρα οι γονείς στα παιδιά τους. Τρίχες, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.

Εμείς στο σχολείο μας είχαμε μια πόρνη πολυτελείας χωρίς ppm υπερβολής (άντε πορνίδιο τότε, τώρα έχει εξελιχθεί) και όλες οι ωραίες κοπέλες πηγαίνανε με >25αρηδες που τις κάνανε οτι θέλανε και τις παρατούσανε όποτε θέλανε, μόνο και μόνο επειδή είχαν αμάξι και λεφτά. Και πέρα απο τη μη καλύτερη δυνατή έναρξη της σεξουαλικής τους ζωής δεν έμενε απόθεμα και για τους συνομηλίκους τους.
Και νόμιζα οτι είχα ακούσει οτι οι κοπέλες ωριμάζουν πιο νωρίς... Μπα

Για το συγκεκριμένο συμβάν υπάρχουν τόσα σενάρια...

Πάντως το κτήνος μέσα απο τον άνθρωπο δε βγαίνει με τπτ.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #84 on: November 04, 2006, 05:08:55 am »

Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μπλέξαμε την εθνικότητα ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Επίσης δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το γεγονός ότι είναι καλή μαθήτρια. Αλίμονο αν μπορούμε να προκαθορίσουμε συμπεριφορές με βάση τέτοιες ανόητες προκαταλήψεις.
Ας εξετάσουμε το συμβάν για αυτό που είναι χωρίς αυθαίρετες γενικεύσεις.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #85 on: November 04, 2006, 05:12:14 am »

+1 στα 3 τελευταία μηνύματα εκτός τους δικού μου

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #86 on: November 04, 2006, 05:52:08 am »

Quote from: Elric (Τ) on November 04, 2006, 00:32:34 am
Δε μπορώ να το πιστέψω ότι ενήλικες άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται όπως φαίνεται εδώ πέρα.

Έχω μια φίλη. Την θέλω. Μπορεί και να με θέλει. Την ξεμοναχιάζω. Της κάνω κόλπα. Μου κάνει κόλπα. Πάω να την γδύσω. Μου λέει όχι. Την βιάζω.

Και τι βγαίνεται και λέτε;

Για να ξεμοναχιάστηκε με σένα καλά να πάθει?

Δεν ξέρουμε ακόμη  ποια είναι η αλήθεια.
Και δεν νομίζω τα αγόρια να την έβαλαν με το ζόρι στις τουαλέτες.Τι είναι 5 χρονών η κοπέλα?Ή τα αγόρια δεν ήξεραν ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο,η κοπέλα θα το έλεγε?Τι ήταν κανένας άγνωστος βιαστής που θα έκανε ότι έκανε και μετά θα χάνονταν τα ίχνη του?
Δε λέω ότι δεν έγινε βιασμός αλλά μέχρι εκεί ευθύνη έχουν όλοι τους.Aσε που αν άκουσες,η μάνα της είπε ότι γούσταρε έναν από αυτούς.Που ξέρετε αν δεν πήγε με αυτόν να κάνει κάτι εκεί και μετά κάτι έγινε και η κατάσταση ξέφυγε?

Είσαι ένας αηδιαστικός φαλοκράτης! Και αυτό είναι πολύ υψηλή κουβέντα για σένα/

Δεν έχει σημασία το τι έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι ένας βιασμός, μπορεί να χαρακτηριστεί... η κατάσταση ξέφυγε.

Μπορεί και να υπερβάλω...
Μπορεί να έχεις απλά απόλυτη άγνοι και συνείδηση για το τι πράγμα μιλάμε.

Quote from: Elric (Τ) on November 04, 2006, 00:33:51 am
ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ!

ΣΕΙΝΕΙΔΕΙΤΩΠΕΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ!

Αυτά δεν προσθέτω κάτι άλλο, ή μπορείτε να το καταλάβετε ή οχι. Δεν μπορώ να ηρεμήσω από όταν διαπίστωσα ότι κάποιοι δε θεωρούν αυτονόητα αυτά τα τόσο απλά λόγια του Τουράμπαρ.

Τέλος μπορείτε να περιμένετε τη δικαιοσύνη για το αν υπήρχαν σημάδια ή όχι, για το αν γούσταρε κι η κοπέλα ή όχι, για όλα. Δε βλέπω ειδήσεις, αυτά που γράφετε διαβάζω και λυπάμαι.

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
Kat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #87 on: November 04, 2006, 15:17:05 pm »

Σχετικά με την αποβολή: είναι νομίζω σαφές ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί κανένας από τους εμπλεκόμενους (και τα αγόρια και τα κορίτσια) να πάει στο σχολείο. Γιατί το κλίμα είναι κακό, γιατί διασπείρονται διάφορες φήμες, γιατί οξύνει περαιτέρω τα πνεύματα. Το καταλαβαίνω, λοιπόν, ότι ο σύλλογος καθηγητών ήθελε να τους απομακρύνει όλους από το σχολείο. Δεν είμαι σίγουρη αν ο μόνος τρόπος να το κάνει κανείς αυτό είναι με πενθήμερη αποβολή, δεν ξέρω αυτούς τους εσωτερικούς κανονισμούς των σχολείων. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην λέγεται αποβολή, γιατί η αποβολή επιβάλλεται ως τιμωρία, και το σχολείο δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να επιβάλλει τιμωρία, γιατί δεν ξέρει τι γίνεται, ενώ φυσικά είναι και γελοίο, καθώς πιθανόν θα υπάρξει και ποινικό δικαστήριο. Αυτό που κυρίως με ενόχλησε είναι ότι το αιτιολογικό της αποβολής της κοπέλας ήταν ότι "πήγε μαζί τους στην τουαλέτα". Αυτοί οι καθηγητές, δηλαδή, λένε απλά ότι, ό,τι κι αν έγινε, ακόμα και στην περίπτωση που έγινε βιασμός, φταίει η κοπέλα που πήγε εκεί. Δηλαδή το θύμα είναι εν μέρει υπεύθυνο για το βιασμό. Αυτή η αντίληψη φυσικά είναι πολύ διαδεδομένη στην κοινωνία, αλλά δεν είναι σωστή και δεν μπορεί να διαιωνίζεται. Γιατί, εντέλει, ο μόνος που ωφελείται από αυτήν είναι οι επίδοξοι βιαστές.

Για να το πω αλλιώς, αν και ξέρω ότι πολλοί δεν θα το καταλάβετε: μπορεί να χορεύω πάνω σε τραπέζια χωρίς βρακί, με μίνι μέχρι τις αμυγδαλές, να είμαι μεθυσμένη και να αρχίσω να φασώνομαι με κάποιον στις τουαλέτες του μαγαζιού. Αν εγώ από ένα σημείο και μετά δεν γουστάρω, και ο τύπος με βιάσει, και μπορώ να αποδείξω ότι με βίασε (δηλαδή ότι υπήρξε σεξουαλική πράξη και ότι αυτή έγινε παρά τη θέλησή μου, άρα έχω σημάδια πάλης-πχ γενετικό υλικό του κάτω από τα νύχια μου-, ή αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν φωνές κτλ), τότε είναι βιασμός. Στο δικαστήριο, ο λόγος για τον οποίο ο δικηγόρος του δράστη μπορεί να επικαλεστεί την κατάστασή μου (προκλητική αμφίεση, ποτό, προκλητική συμπεριφορά) είναι στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν υπήρχε βιασμός αλλά εθελούσια σεξουαλική πράξη, για την οποία ενδεχομένως εγώ μετά μετάνιωσα, όχι ότι υπήρξε μεν, αλλά έφταιγα κι εγώ, οπότε ας το αφήσουμε το παλικάρι, μισή ντροπή δική μου μισή δική του. Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής.

Juan, γενικά συμφωνώ πολύ με όσα λες. Με την παρατήρηση ότι μπορεί να επιτευχθεί βιασμός και με την άσκηση ψυχολογικής βίας (δηλαδή απουσία και σωματικής βίας και όπλου), κάτι που λειτουργεί κατά κανόνα σε νεαρότερες ηλικίες, όταν δράστης και θύμα γνωρίζονται, κτλ. Τέτοια παραδείγματα είναι "Μην πεις τίποτε, γιατί θα σε κάνω ρεζίλι/μην πεις τίποτε, γιατί τα έχω γράψει όλα στην κάμερα και θα ανεβάσω το βίντεο στο ίντερνετ και θα γίνεις ρεζίλι/μην πεις τίποτε, γιατί θα σκοτώσω τους γονείς σου" (αυτό το τελευταίο σε παιδιά). Εννοείται ότι ο δράστης μπορεί να μην είναι αντικειμενικά σε θέση να κάνει τίποτε από όλα αυτά που απειλεί ότι θα κάνει, αλλά το θύμα να είναι τόσο ευάλωτο, που να  φοβηθεί και να τον πιστέψει. Το πρόβλημα με αυτού του είδους τη βία είναι ότι είναι πολύ δύσκολα αποδείξιμη-εννοείται, φυσικά, για να μην παρεξηγηθώ, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος επικαλείται την ύπαρξή της λέει απαραιτήτως την αλήθεια. Τέλος, όπως σε όλα τα εγκλήματα, το θύμα πρέπει να αποδείξει ότι έγινε το έγκλημα, όχι ο δράστης ότι δεν έγινε. Κανείς εδώ δεν είπε τίποτε διαφορετικό.

Τέλος, κανείς από εμάς δεν ξέρει τι πραγματικά έγινε, και εγώ λιγότερο από όλους, γιατί έχω και ελλιπή ενημέρωση, όπως ξαναανέφερα. Μου κάνει εντύπωση, όμως, πώς υπονοείται πχ ότι η κοπέλα δεν φώναξε, γιατί θα είχε ακουστεί. Trapped, το σχολείο σου ήταν στην Αμάρυνθο; Γιατί, αν όχι, πώς είσαι σίγουρη για τη χωροταξία του, πού είναι οι τουαλέτες και σε τι απόσταση είναι οι αίθουσες, τι μόνωση υπάρχει, κοκ;

Πάντως έχω εντυπωσιααστεί...δυσάρεστα. Όχι μόνο από ενδεχόμενες ρατσιστικές συμπεριφορές (που σε κάποιες περιπτώσεις δεν υφίστανται). Όχι μόνο από το μούδιασμα όλων απέναντι στο περιστατικό, καθώς η φύση του είναι τόσο ακραία και τόσο λυπηρή, ενώ είναι ακόμη άγνωστο το τι έγινε, ώστε ό,τι και να πει κανείς είναι μάλλον άκυρο. Κυρίως έχω εντυπωσιαστεί από τη στάση πολλών γυναικών, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ είναι έτοιμες να κάνουν οποιαδήποτε αρνητική υπόθεση για το χαρακτήρα της κοπέλας, σύμφωνα με το γενικό στερεότυπο: "Ε, ξέρεις τώρα, οι άντρες είναι και αλλιώς, ξέρεις πώς είναι τα χρυσά μου σ'αυτή την ηλικία, άμα όμως δεν τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου δεν παθαίνεις τίποτε". Εντάξει, trapped, είσαι κορίτσι για σπίτι-άφησε το τηλέφωνό σου στη ρεσεψιόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τη βράβευση. Εμείς οι υπόλοιπες κοπέλες, τα τέρατα ανηθικότητας που στο λύκειο γουστάραμε κανένα αγοράκι ( Shocked), που φασωθήκαμε ( Shocked), που μπορεί να ακολουθήσαμε ποτέ συμμαθητές μας στις τουαλέτες την ώρα του διαλείμματος ( Shocked), εμείς, λοιπόν, που από παιχνίδισμα του πεπρωμένου δεν φανήκαμε στους δέκτες μας στα λυκειακά μας χρόνια λόγω της προκλητικής μας συμπεριφοράς, ελπίζουμε να σας διασκεδάσουμε ομαδικώς στην επόμενη καταγγελία βιασμού σε μέρος της προτίμησής σας (gang bang και βιντεοσκόπηση για τα κανάλια all inclusive).

Τέλος, μικρή άσκηση λογικής για το σπίτι:
Αν είσαι ανήθικη, έχω το δικαίωμα να σε βιάσω; Αν σε βιάσω, έχεις ευθύνη για το βιασμό; Σαν να λέμε ότι...
Αν είσαι φτωχός, έχω το δικαίωμα να σε κλέψω; Αν σε κλέψω, έχεις ευθύνη;
Αν είσαι άσχημος, έχω το δικαίωμα να σου πετάξω βιτριόλι; Αν σου πετάξω, έχεις ευθύνη;
Αν είσαι αδύνατος, έχω το δικαίωμα να σε αφήσω χωρίς φαγητό; Αν το κάνω, έχεις ευθύνη;
« Last Edit: November 04, 2006, 15:30:49 pm by Kat » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #88 on: November 04, 2006, 15:37:56 pm »

Quote from: marauber on November 04, 2006, 05:08:55 am
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μπλέξαμε την εθνικότητα ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Επίσης δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το γεγονός ότι είναι καλή μαθήτρια. Αλίμονο αν μπορούμε να προκαθορίσουμε συμπεριφορές με βάση τέτοιες ανόητες προκαταλήψεις.
Ας εξετάσουμε το συμβάν για αυτό που είναι χωρίς αυθαίρετες γενικεύσεις.

Στο κίνητρο της πράξης δεν μέτρησε καθόλου ας πούμε... bang_head bang_head

Σκέψου ότι στην λογική ενός ακόμα "άγουρου" λυκειόπαιδου ο αλλοεθνής είναι "διαφορετικός" ή/και "παράξενος" και ο καλός μαθητής/καλή μαθήτρια είναι η "φλωράντζα", το "φυτό".
Κατά συνέπεια αλλοεθνής και καλοί μαθητές είναι πάντα στόχος βίας στα σχολεία, είτε πρόκειται για ψιλοπειράγματα και καμια φάπα είτε πρόκειται για κανοικούς ξυλοδαρμούς.

Ή μήπως δεν είχες αντιληφθεί τα παραπάνω όταν πήγαινες σχολείο?

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #89 on: November 04, 2006, 15:46:14 pm »

Quote from: Kenny on November 04, 2006, 15:37:56 pm
Στο κίνητρο της πράξης δεν μέτρησε καθόλου ας πούμε... bang_head bang_head

Σκέψου ότι στην λογική ενός ακόμα "άγουρου" λυκειόπαιδου ο αλλοεθνής είναι "διαφορετικός" ή/και "παράξενος" και ο καλός μαθητής/καλή μαθήτρια είναι η "φλωράντζα", το "φυτό".
Κατά συνέπεια αλλοεθνής και καλοί μαθητές είναι πάντα στόχος βίας στα σχολεία, είτε πρόκειται για ψιλοπειράγματα και καμια φάπα είτε πρόκειται για κανοικούς ξυλοδαρμούς.

Ή μήπως δεν είχες αντιληφθεί τα παραπάνω όταν πήγαινες σχολείο?

Quote from: marauber on November 04, 2006, 05:08:55 am
Αλίμονο αν μπορούμε να προκαθορίσουμε συμπεριφορές με βάση τέτοιες ανόητες προκαταλήψεις.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: