• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:07:24 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:07:24 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 164
Total: 221
vlasiosv
mprizakias
Elenit
iakov
alekos87
Tsomp
Aglosdoum
MrGreekArrow
Aria10
Gone_Forever
thomassamaras
anastas1a
dkonst
stavr0s16
stefpapa21
dkatsoul
acolak
soule
christina02
chaniotism
nikpapoutsi
alexlemp
iliaskou
gstom
apapamichail
nikosmonov
Evripidis
msandr
petrtheo
Zaxarenia
m.renia
evrinasto
florianm
georsoti
cheinopor
pavlaras
dimant
Born_Confused
chris123
Kenedy
theofr
xristostsi03
maria_s
gntitsios
fivosfivos1
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
filkilkis
dioannidi
smanio
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!  (Read 17674 times)
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
« on: October 30, 2006, 18:09:53 pm »

1) "Τρεις μαθητές την κρατούσαν και ένας τη βίαζε, ενώ οι συμμαθήτριές της βιντεοσκοπούσαν το γεγονός με τα κινητά τους."
2)"Πήγε με τη θέληση της, νομίζουμε." λένε δυο συμμαθήτριες που ερωτήθηκαν.
3)"Γονείς και μαθητές πήγαν να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους"
4)"Η μαθητρία θύμα-βιασμού είναι όμορφη, άριστη μαθήτρια και βουλγαρικής καταγωγής"

Και αναρωτιέμαι, σε τί σχολείο θα στείλουμε τα παιδιά μας;;; Στο φυτώριο ρατσιστών βιαστών και δολοφόνων; Και ως πότε θα κλείνουμε τα μάτια στο ρατσισμό που υπάρχει γύρω μας;
    Το γεγονός αυτό είναι η κορύφωση μιας έντονης σήψης της ελληνικής κοινωνίας η οποία υποδαυλίζεται από τα οικονομικοκοινωνικά προβλήματα της χώρας και την έλλειψη παιδείας και ιδανικών. Ο μικρός Άλεξ και το πρόσφατο φαινόμενο βιασμού (άραγε είναι τυχαίο ότι η κοπέλα είναι αλλοδαπή), είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αποτελούν έξαρση ενός υπαρκτού προβλήματος, που ορισμένα παιδιά αντιμετωπίζουν καθημερινά. Θα μου πείτε τώρα τί τους έφταιξε αυτή η αριστούχος κοπέλα και η μητέρα της που μιλά άπταιστα Ελληνικά με μια αδιόρατη μόνο προφορά; Γιατί τη σακάτεψαν ψυχικά για όλη της τη ζωή; Και γιατί επιτέλους κανείς δε μιλάει για το ρατσισμό στη χώρα αυτή;;;
     Αλλά ο μέσος Έλληνας συνεχίζει να είναι ακράδαντα πεπεισμένος ότι ρατσισμός δεν μπορεί να υπάρχει εδώ αφού όλοι είμαστε καλοί χριστιανοί και αγαπάμε τον πλησίον μας και πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Για αυτό το λόγο και τα μέσα ενημέρωσης έχουν μια υποδειγματική ψυχρότητα στην αντιμετώπιση του θέματος δείχνοντας 2 μαθήτριες και έναν δικηγόρο να υποστηρίζουν ότι η κοπέλα συναίνεσε ενώ απλά αναφέρουν, παρεμπιπτόντως, ότι ο ιατροδικαστής αποφάνηκε ότι πρόκειται για βιασμό. ("Πάντως, ο ιατροδικαστής μιλάει για βιασμό!" αλλά εμείς διατηρούμε ακόμα τις επιφυλάξεις μας, να προσθέσω εγώ).
     Από ψυχολογικής άποψης, οι βιασμοί συνήθως δεν καταγγέλλονται ποτέ. Και αυτό επειδή το θύμα υπόκειται σε έναν άνευ' προηγουμένου Γολγοθά μετά την καταγγελία. Εξετάσεις από ιατροδικαστές, λεπτομερή περιγραφή που πρέπει να δώσει το θύμα μπροστά σε αστυνομικούς, δικαστές και παρευρισκομένους με πλήρεις λεπτομέρειες για την πράξη. Και βέβαια την πάγια υπερασπιστική γραμμή σε αυτές τις περιπτώσεις που περιλαμβάνει την προσβολή της αξιοπιστίας της μαρτυρίας του θύματος, πιο ωμά: την βγάζουν ως την πουτάνα της γειτονιάς που το ήθελε και το απόλαυσε κιόλας. Ακόμα χειρότερα όταν η κοπέλα είναι αλλοδαπή και ο ένας μαθητής είναι γιός αστυνομικού και ένας άλλος γιος δασκάλου, τότε έχει εναντίον της την τοπική κοινωνία και διακριτικά εναντίον της τα μέσα ενημέρωσης που δείχνουν την είδηση μαζί με τους βανδαλισμούς των σχολείων υπό κατάληψη. Προσωπικά ντρέπομαι για λογαριασμό τους.
     Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρατσισμού στη χώρα μας, δεν πρόκειται ποτέ να το αντιμετωπίσουμε. Το χειρότερο είναι ότι εδώ τα φαινόμενα ρατσιστικών εγκλημάτων αφορούν ανθρώπους που έχουν πλήρως αφομοιωθεί από την κοινωνία. Οι άνθρωποι αυτοί, όπως η Νατέλα και η μητέρα αυτής της κοπέλας έχουν κάνει προσπάθεια και θέλουν να γίνουν ένα με εμάς. Ούτε είναι περιθωριοποιημένα άτομα ούτε εγκληματίες. Μιλούν Ελληνικά, δουλεύουν τίμια, πηγαίνουν στα ελληνικά σχολεία, δεν διαφέρουν σε τίποτα εκτός από την καταγωγή και αυτό φίλοι μου σας διαβεβαιώ ότι όσο και να προσπαθήσουν δεν θα μπορέσουν να το αλλάξουν.

Ουδέν Σχόλιον!
Νessa
Guest
Re: Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
« Reply #1 on: October 30, 2006, 18:22:12 pm »

Κι εγώ έφριξα όταν το άκουσα... αλλά για να πω την αλήθεια, από ένα σημείο και πέρα μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες ότι πράγματι συνέβη. Είναι δυνατόν να μπλέχτηκαν τόσα άτομα - και κορίτσια μάλιστα! - στο έγκλημα; Είναι δυνατόν τόσα παιδιά από καθαρό ρατσισμό και μόνο - γιατί τα κορίτσια είναι απίθανο να άντλησαν σεξουαλική ευχαρίστηση από ένα τέτοιο θέαμα - να βασανίσουν έτσι έναν άνθρωπο;

Δε λέω ότι δεν έγινε. Απλά δεν ξέρω. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η κοινωνία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο Sad

(ʼσχετο: Ισχύει αυτό που είπαν ότι το σχολείο ήταν κατειλημμένο;)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #2 on: October 30, 2006, 18:23:56 pm »

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=749895

Θύμα βιασμού έπεσε 16χρονη μαθήτρια από συμμαθητές της μέσα σε σχολείο στη Χαλκίδα, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη.

Όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τηλεοπτικούς σταθμούς, τέσσερις ανήλικοι μαθητές της Β' και της Γ' Λυκείου, βίασαν μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο στην Αμάρυνθο της Εύβοιας μαθήτρια της Α' Λυκείου.

Τη 16χρονη φέρεται ότι βίασε ένας μαθητής και άλλοι τρεις την είχαν ακινητοποιήσει. Δύο εκ των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγούνται την Παρασκευή στον εισαγγελέα, όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή της ΝΕΤ ο αστυνομικός διευθυντής Ευβοίας, Δ.Γάτος.

Ο κ. Γάτος επιβεβαίωσε ακόμη ότι οι δύο συλληφθέντες είναι ο ένας γιος καθηγητή και ο άλλος γιος αστυνομικού.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι διέφευγαν της σύλληψης μετά την παρέλευση του αυτόφωρου. Για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις της αστυνομίας σε συγκεκριμένες κωμοπόλεις της Εύβοιας.

Ο κ. Γάτος ανέφερε επίσης ότι η υπόθεση περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών μετά από σχετικές πληροφορίες τρίτων, που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου και έγινε και επισήμως η καταγγελία από τη μαθήτρια, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Τη μαθήτρια εξέτασε και ο γυναικολόγος Κ.Βράκας, ο οποίος δήλωσε στη ΝΕΤ ότι δεν βρήκε στο σώμα της στοιχεία που να καταδεικνύουν βιασμό και παρέπεμψε στην -αναμενόμενη- εξέταση της κοπέλας από ιατροδικαστή. Σημείωσε ωστόσο ότι βρήκε μώλωπες στη γενετική περιοχή.

Ο βιασμός είναι μια πράξη παραπάνω από καταδικαστέα.
Υπάρχουν και τόπικ για το ρατσισμό στο φόρουμ, και για τη δολοφονία του ʼλεξ.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως συνέβη κάτι τέτοιο. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας και του ανακριτή.

Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #3 on: October 30, 2006, 18:44:05 pm »

Πρώτα από όλα ο γυναικολόγος είναι γυναικολόγος και όχι ιατροδικαστής! Ξέρεις τη διαφορά; Δεύτερον, θα επαναλάβω αυτό που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά στη ΝΕΤ:
"Πάντως ο ιατροδικαστής μιλάει για βιασμό!"
      Τρίτον, οι μώλωπες στη γενετική περιοχή εσύ λες να προήλθαν από άγριο sex 16-χρονων στις τουαλέτες του σχολείου;
      Ναι, εννοείται ότι μπορεί να μην έγινε βιασμός, αν και δεν βλέπω μεγάλη πιθανότητα για κάτι τέτοιο. Με ενοχλεί όμως που όλοι οι άλλοι ξέρουν με σιγουριά ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου!
      Τα κορίτσια μπορεί να ενεπλάκησαν από ζήλια για τη συμμαθήτριά τους!

Ουδέν Σχόλιον!
aliakmwn
Guest
« Reply #4 on: October 30, 2006, 18:45:22 pm »

Εγω παλι λεω να περιμενουμε...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #5 on: October 30, 2006, 19:03:20 pm »

Quote from: aliakmwn on October 30, 2006, 18:45:22 pm
Εγω παλι λεω να περιμενουμε...
+1

byeeee
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #6 on: October 30, 2006, 19:16:53 pm »

Kαι ομαδικό όργιο να έγινε στις τουαλέτες του κατειλλημένου σχολείου (που δεν εγινε έτσι...), θα σας φαινόταν από μόνο του νορμάλ?  Tongue

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #7 on: October 30, 2006, 19:17:47 pm »

Κι άλλη μια μαθήτρια είπε ότι την ενόχλησαν με τέτοια πρόθεση τα συγκεκριμένα παιδιά...

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #8 on: October 30, 2006, 19:43:16 pm »

Το γεγονός είναι κάτι παραπάνω από καταδικαστέο, αν πράγματι συνέβη. Αλλά γιατί να πρόκειται για ρατσισμό και όχι για καθαρή ανωμαλία;Με κλειστά σχολεία για πόσο καιρό, παιδιά από διαλυμένες οικογένειες ή κολλημένα με βίαια games( σαν εκείνο που το σενάριο είναι: βιάστε, σκοτώστε, ληστέψτε - κ έχει γίνει κ επιτυχία - Θεέ μου!), τί άμυνες έχουν για να καταλάβουν τί είναι σωστό κ τί λάθος; Εννοείται πως δεν τα δικαιολογώ, έτσι; Απλώς το θέμα είναι πώς φτάνουμε μέχρι εκείνο το σημείο. 

Όπως κ στην περίπτωση του Άλεξ, αν κάποιος θέλει να την ###### σε μικρά παιδιά και μιλούμε για οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, ο τύπος είναι τόσο ψυχάκιας που λίγο νομίζω τον ενδιαφέρει  αν είναι το παιδί από Ρωσία, Ελλάδα ή Βουλγαρία!!

Πάντως, είναι θετικό το γεγονός ότι η μαθήτρια το κατήγγειλε και δεν το κράτησε μυστικό, όπως συμβαίνει σε άπειρες περιπτώσεις βιασμών για το φόβο "κοινωνικού στιγματισμού" ( έλεος)

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #9 on: October 30, 2006, 20:19:33 pm »

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε.

Μπορεί να πήγε με την συγκατάθεσή της (αρχικά τουλάχιστον), γιατί αλλιώς σε ολόκληρο σχολείο κανένας δε βοήθησε;

Δεν άκουγε κανείς; ʼκουγαν και δε θέλανε να βοηθήσουν;

Και τόσο γα...δες πια σε αυτό το σχολείο! 

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #10 on: October 30, 2006, 20:29:37 pm »

Quote from: #KronokiD# on October 30, 2006, 18:44:05 pm
     Πρώτα από όλα ο γυναικολόγος είναι γυναικολόγος και όχι ιατροδικαστής! Ξέρεις τη διαφορά; Δεύτερον, θα επαναλάβω αυτό που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά στη ΝΕΤ:
"Πάντως ο ιατροδικαστής μιλάει για βιασμό!"
      Τρίτον, οι μώλωπες στη γενετική περιοχή εσύ λες να προήλθαν από άγριο sex 16-χρονων στις τουαλέτες του σχολείου;
      Ναι, εννοείται ότι μπορεί να μην έγινε βιασμός, αν και δεν βλέπω μεγάλη πιθανότητα για κάτι τέτοιο. Με ενοχλεί όμως που όλοι οι άλλοι ξέρουν με σιγουριά ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου!
      Τα κορίτσια μπορεί να ενεπλάκησαν από ζήλια για τη συμμαθήτριά τους!

Quote from: anonymous-root on October 30, 2006, 18:23:56 pm
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=749895

Προφανώς και ο γυναικολόγος είναι γυναικολόγος, όπως και ο χειρούργος είναι χειρούργος. Τι πάει να πει αυτό; Δεν μπορεί να αποφανθεί αν έγινε βιασμός;

Σου παρέθεσα το λινκ με την είδηση. Έψαξα λίγο και δε βρήκα στο ίντερνετ κάτι που να έχει πει ο ιατροδικαστής. Τώρα οι μώλωπες σίγουρα δεν είναι κάτι αθώο.

Όπως είπα μου φαίνεται υπερβολικό το όλο σκηνικό. (να βοήθησαν ακόμα και συμμαθήτριες; ) Αλλά αν έχει γίνει είναι κάτι παραπάνω από καταδικαστέο.
Από την άλλη γράφηκε ότι η πράξη έχει καταγραφεί σε βίντεο. ʼρα πρέπει να βρεθεί και αυτό το βίντεο.

Από την άλλη πόσα άτομα ήταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο; Κανένας δεν επενέβη;
Ας δούμε και την άλλη προέκταση: Το θέμα παρουσιάζεται στα κανάλια ώς "Βιασμός σε υπο κατάληψη σχολείο, σοκ στην τοπική κοινωνία, να σταματήσουν οι καταλήψεις λένε οι γονείς"  (Φανταστικοί τίτλοι)  Και αρχίζει μετέπειτα η τρομολαγνεία...

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να περιμένουμε.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #11 on: October 30, 2006, 20:36:21 pm »

Παιδιά χαλαρώστε... Αφού είπαν το τραβούσαν με video... Αν δείξουν (στις Αρχές) το video, θα αποδείξουν τί ήταν...  8)

Από κει και πέρα εμένα μου κάνει λίγο μούφα. Αλλά όπως λέτε πολύ σωστά περιμένουμε.

Τέλος η σύνδεση με τις καταλήψεις για ότι κακό συμβαίνει έχει γίνει της μόδας..:

Τις προάλλες κατηγορούσαν την κατάληψη, για το τροχαίο που έγινε στην Αδριανουπόλεως και χτύπησε ένα παιδί. Χαρακτηριστικά είπαν: "Αν δεν υπήρχε η κατάληψη, το παιδί δε θα ήταν εκεί τέτοια ώρα!" (ώρα 23:45 έγινε - 16 χρονών παιδί).
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #12 on: October 30, 2006, 20:51:10 pm »

Quote from: Optima on October 30, 2006, 19:43:16 pm
Όπως κ στην περίπτωση του Άλεξ, αν κάποιος θέλει να την ###### σε μικρά παιδιά και μιλούμε για οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, ο τύπος είναι τόσο ψυχάκιας που λίγο νομίζω τον ενδιαφέρει  αν είναι το παιδί από Ρωσία, Ελλάδα ή Βουλγαρία!!

Ναι, έχεις δίκιο! Θα μπορούσε να είναι τα παιδιά και Ελληνόπουλα, δεν ήταν όμως! Στην περίπτωση του μικρού Άλεξ μάλιστα είναι λιγότερο πιθανό το ρατσιστικό κίνητρο. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ δεν υποστηρίζω ότι οι πράξεις οδηγούνται από αμιγώς ρατσιστικά κίνητρα(Άλλωστε αλλιώς μπορεί να φορούσαν ασπρες κουκούλες!) αλλά από συνδυασμό παραγόντων. Συγκεκριμένα και τα δυο παιδιά ξεχώριζαν από το σύνολο για κάποιο λόγο. Γιατί υπάρχουν πολλά παιδάκια με γυαλιά και πολλά όμορφα κορίτσια, από όλα αυτά όμως επελέγησαν τα συγκεκριμένα δύο. Τα ρατσιστικά κίνητρα μπορεί ακόμα να είναι και υποσυνείδητα.

Quote from: Juan on October 30, 2006, 20:36:21 pm
Παιδιά χαλαρώστε... Αφού είπαν το τραβούσαν με video... Αν δείξουν (στις Αρχές) το video, θα αποδείξουν τί ήταν...  8)

Από κει και πέρα εμένα μου κάνει λίγο μούφα.

Τα video από τα κινητά τηλέφωνα σβήστηκαν πριν από τη σύλληψη και τώρα ειδικοί προσπαθούν να ανακτήσουν τις πληροφορίες. Αυτό δεν είναι ένδειξη αθωότητας γιατί αν είχες εσύ σε video το συμβάν και αυτό το video σε αθωώνει θα το έσβηνες ή θα το φυλούσες ως κόρην οφθαλμού; Τόσες αποδείξεις ενοχής δεν είχαμε πια ούτε για τη 17 Νοέμβρη!

Ουδέν Σχόλιον!
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #13 on: October 30, 2006, 21:18:38 pm »

Η κοπέλα και η μητέρα της δέχονται πιέσεις από την αστυνομία να φύγουν από την πόλη γιατί κινδυνεύουν, καθώς όλη η τοπική κοινωνία συντάσσεται με τους κατηγορουμένους!
     Η φαινόμενη ως ελευθέρων ηθών 16-χρονη είναι μαθήτρια του 19.8 σημαιοφόρος και παραστάτρια!
     Όπως αυτοί προδικάζουν ως λαϊκό δικαστήριο που παραπέμπει σε άλλες εποχές και θρησκείες έτσι νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ, κρίνοντας από τις ενδείξεις, να προδικάζω ενοχή και αθωότητα μιας και εγώ στο κάτω κάτω δεν κάνω κανένα κακό και σε κανέναν, εκτός ίσως από την εθνική υπερηφάνια κάποιων!

Ουδέν Σχόλιον!
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #14 on: October 30, 2006, 21:30:05 pm »

Quote from: Juan on October 30, 2006, 20:36:21 pm

Από κει και πέρα εμένα μου κάνει λίγο μούφα. Αλλά όπως λέτε πολύ σωστά περιμένουμε.

Τέλος η σύνδεση με τις καταλήψεις για ότι κακό συμβαίνει έχει γίνει της μόδας..:

Τις προάλλες κατηγορούσαν την κατάληψη, για το τροχαίο που έγινε στην Αδριανουπόλεως και χτύπησε ένα παιδί. Χαρακτηριστικά είπαν: "Αν δεν υπήρχε η κατάληψη, το παιδί δε θα ήταν εκεί τέτοια ώρα!" (ώρα 23:45 έγινε - 16 χρονών παιδί).

Τι περιμένεις....

Ενώ ο Ρώσος που πήγαινε σαν τρελός δεν έφταιγε.
Έτσι κι αλλιώς εκεί έχει πάντα κόσμο και που περπατάει και που κάθεται στο μαγαζί με τις λάμπες και τα κομοδίνα για να δεί

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Pages: [1] 2 3 ... 9 Go Up Print
Jump to: