• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:50:32 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:50:32 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 118
Total: 172
witchingHour
Aristidis Aristidou
lasef
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Summand
Fotis
manwlakhs
kourkou
Tsomp
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
ntina
asimomyti
stelinas
sunagrida
HlektrikhPatata
despoina15
ΡΙΤΟΣΧΑ
charbel
m.renia
Vromofona Kathikia
bit11
Gagauss
Saint_GR
meliou
tasos gourd
stefpapa21
alexlemp
engineer2030
Maximos7
KZerenidis
fivosfivos1
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Ύφος του νέου φόρουμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Ύφος του νέου φόρουμ  (Read 6779 times)
gfloros
Guest
Ύφος του νέου φόρουμ
« on: January 17, 2005, 13:22:23 pm »

Με αφορμή το μήνυμα που έχει αναρτθεί εδώ
κάντε τα σχόλιά σας και πείτε μας τη γνώμη σας,
 για το ύφος που θα πρέπει να ακολουθήσει το νέο φόρουμ

Ας είμαστε λίγο πιο ευπρεπείς σε αυτά που γράφουμε. Το φόρουμ είναι υπό κατασκευή και οι κανονισμοί του δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους μορφή. Νομίζω ότι το περιεχόμενο του συγκεκριμένου post ξεφεύγει από κάποια όρια. Θέλω Am@nita να ξανασκεφτείς λίγο για το ύφος του κειμένου σου και να προχωρήσεις σε τροποποιήσεις. Καλύτερα να τροποποιήσεις εσύ το post σου. Δεν είναι ευγενικό να επεμβαίνει κάποιος admin και να αλλάζει πράγματα. Προτιμότερο είναι να καταλαβαίνετε από μόνοι σας το ύφος στο οποίο κινείται το φόρουμ.
Εκ της διαχείρισης
« Last Edit: January 17, 2005, 19:58:26 pm by fugitive » Logged
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
Απ: Ύφος του νέου φόρουμ
« Reply #1 on: January 17, 2005, 13:43:55 pm »

Δε  θεωρώ πάντος ότι το μήνυμα ήταν απρεπές ή ότι ξεπερνούσε οποιαδήποτε όρια.Ενα αστειο ηταν οπως και να 'χει.Αναρωτιέμαι για το ύφος του φορουμ το οποίο αναφέρεις(εκτος κι αν εννοείς οτι το section αναφέρεται σε ερωτικα τρανζιστορικα θέματα)...δηλαδη τι σημαίνει ερωτικα θέματα?μήπως εχουμε παρασοβαρεψει και δεν σηκωνουμε αυτου του είδους τα αστεία?...(μηπως γερασα? Shocked)...Μηπως κατι σε Σεξπηρ ή καποια ερωτική εξομολόγηση?...

just wondering...

Φιλικα....!
« Last Edit: January 17, 2005, 14:01:39 pm by gfloros » Logged

Τhis is my reality and YOU are a guest!
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #2 on: January 17, 2005, 14:25:15 pm »

Επικοινωνια>>>ευπρεπεια.Εξαλλου δεν προσεβαλε καποιον προσωπικα.Ειμαστε νεοι ανθρωποι και εχουμε αναγκη να επικοινωνουμε χωρις ταμπου.Βεβαιως οχι και μπινελικια προς αλλους ε Cheesy.My two cents...
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #3 on: January 17, 2005, 18:15:15 pm »

Φίλε μου Αλιάκμων,συγχώρα με για την αγένεια μου αλλα ο συγκεκριμένος πίνακας αμα δεν απατώμαι λέγεται ΕΡΩΤΙΚΑ,άμα είναι να μη γράφουμε ούτε και εδώ περί ερωτικών τότε εντάξει θα γράφω για τα ρεύματα, τις τάσεις, τα κυκλώματα και τα βραχυκυκλώματα... Κι όσον αφορά το επίπεδό μου δε θα αφήσω κανέναν να το υποτιμήσει.Η μορφωση, η καλλιεργεια, η καταρτιση, οι πνευματικοι οριζοντες, η δεκτικοτητα μου είναι κάτι το προσωπικό και θα φανεί εκεί που πρέπει να φανεί...Τώρα,όσον αφορά τους καθηγητές,δεν πιστεύω οτι τους θίγω.Δεν νομίζω ότι θα μπούν στον κόπο να κοιτάξουν τον πίνακα αυτό άμα δεν τους ενδιαφέρει...Καλή συνέχεια

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #4 on: January 17, 2005, 19:16:12 pm »

Ρε παιδια αν είναι δυνατόν? Νεοι ανθρωποι να αισθανόμαστε προσβεβλημένοι απο το ύφος του κείμενου, μοναδικός σκοπός του οποίου είναι να προκάλέσει γέλιο!?! Δεν είναι φόρουμ όπου μπαίνουν ανήλικοι ώστε να λεμε ότι δεν είναι σωστό. Υποτίθεται οτι όλοι εδω μέσα είμαστε ενήλικα άτομα και ως τέτοια θα επρεπέ να μην μας σοκάρει ενα τέτοιο αστείο. Αλλώστε δεν έχουμε γεράσει ακόμα ώστε να θεωρούμε ταμπού ένα τέτοιο θέμα, έτσι δεν είναι? Επιπλέον οι καθηγητές μας δεν είναι αβγαλτα παιδάκια για να προσβληθουν και να σοκαριστουν απο κάτι τέτοιο, imho μάλλον θα το πάρουν περισσότερο στην πλάκα απο εσάς Grin

Επίσης:
Με μια διαφορετικη προσεγγιση, το ανεκδοτακι - αστειακι που δημοσιευσε η Am@NiTa θα μπορουσε να μού προκαλεσει γελιο αν το διαβαζα σε καποιο φοιτητικο portal, οπως το www.fititis.gr ή το www.amphitheatro.gr

Aliakmwn, οταν κάτι είναι αστείο λογικά θα σου προκαλέσει το γέλιο οπου κ αν αυτο βρίσκεται. Αυτη τη θεωρια που λες τώρα πρώτη φορά την ακούω... Ωραια, λοιπον απο την επόμενη φορά που θα μπω σε αυτο το φορουμ θα κανω turn off τη λειτουργία γελιου και ο,τι βλέπω θα το περνάω πρώτα απο κόσκινο μήπως υπάρχει περίπτωση να προσβάλλει κανεναν Grin

www.e-steki.gr
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #5 on: January 17, 2005, 20:40:42 pm »

Οκ τέλος το θέμα

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
gpap

View Profile
« Reply #6 on: January 17, 2005, 21:11:29 pm »

Πάντως εγώ το διάβασα, το μετέφερα και σε άλλους, κάναμε και πλάκα στο γραφείο (αν και μερικοί μεταπτυχιακοί βγήκαν στο...σεργιάνι να βρουν την συντάκτρια, ακόμη ψάχνουν!! Cheesy Grin Roll Eyes)!!

'A ναι, δεν θεώρησα ...εαυτόν ..προσβεβλημένο (sic), ούτε νομίζω ότι ..καταρρακώθηκε το ..επίπεδο του Τμήματος!
Πλάκα γίνεται στο κάτω, κάτω. Και αν κάποιος αισθάνεται τόσο ..πουριτανός, έ ένα κλικ είναι αυτό, ας το κάνει και ας πάει σε άλλη σελίδα.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

ΥΓ. Ετσι από περιέργεια. H Am@NiTa είναι σίγουρα γυναίκα? Ρωτάω γιατί ξέρετε εκείνο το παλιό .. In the net no one knows you are a dog!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #7 on: January 17, 2005, 21:22:17 pm »

Πω,πω λογοκρισία!  Lips Sealed Ήθελα κι εγώ να διαβάσω το επίμαχο κειμενάκι (να έχω ιδία άποψη βρε αδερφέ) αλλά έχει εξαφανιστεί ακόμη και από το link του gflorou..
« Last Edit: January 17, 2005, 21:24:24 pm by miss_elec » Logged

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #8 on: January 17, 2005, 21:45:08 pm »

Quote from: miss_elec on January 17, 2005, 21:22:17 pm
Πω,πω λογοκρισία!  Lips Sealed Ήθελα κι εγώ να διαβάσω το επίμαχο κειμενάκι (να έχω ιδία άποψη βρε αδερφέ) αλλά έχει εξαφανιστεί ακόμη και από το link του gflorou..

Οντώς...το σβήσανε! Πολύ περιεργο...

www.e-steki.gr
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #9 on: January 18, 2005, 00:46:21 am »

Ρε παιδες ελεος!
Αρχισαμε αποτι βλεπω τους παλιους τσακωμους ε?  Cheesy
Η γνωμη μου ειναι πως ενα τετοιο μηνυμα δεν προσβαλει τα χρηστα ήθη. Εγω γελασα κιολας!
κ στο κατω κατω οταν ειδα μηνυμα με τιτλο περι πεοθηλασμου δεν ξαφνιαστηκα απο το περιεχομενο του!
Αμα καποιος νιωθει προσβεβλημενος μπορει να μην το ανοιξει..
κλεισαμε με το θεμα που αφορα τον εαυτο μας...

Οσο αφορα την σοβαροτητα του φορουμ εδω θα συμφωνησω καπως με τους λιγο πιο αντιδραστικους.
Ναι ενα τετοιο μηνυμα πληττει λιγο τη σοβαροτητα του φορουμ...αλλα στο κατω κατω ποιος σας ειπε οτι ειμαστε σοβαροι!!?
 Grin  Grin
Απ την αλλη ενα φορουμ που θελει να ειναι σοβαρο φυσικα δεν θα περιλαμβανε boards οπως Ερωτικα θεματα κ Ανεκδοτα (γιατι κ κει δεν μπορει θα υπαρξει κ κανα shockin' ) !
Αυτο λοιπον το πολυ ωραιο που καταφερνει κατ εμε το φορουμ ειναι αυτη η μιξη σοβαροφανειας με την καραγκιοζια κ το χιουμορ που πολλους μας μας διακρινει...
δεν ειναι κατι ασχημο, ειναι πολυ ωραιο!

Κ στο κατω κατω κ ο Αριστοφανης ηταν αρκετα χυδαιος κ αθυροστομος...κ ομως εκανε τρελες εισπραξεις!!  Grin

φιλικα

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #10 on: January 18, 2005, 02:00:41 am »

Quote from: JAs0n-X on January 18, 2005, 00:46:21 am

Κ στο κατω κατω κ ο Αριστοφανης ηταν αρκετα χυδαιος κ αθυροστομος...κ ομως εκανε τρελες εισπραξεις!! Grin

LOL
--------
Το link το έβαλα εγώ, αλλά δεν γνωρίζω ποιος το έσβησε ???

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #11 on: January 18, 2005, 02:52:32 am »

Ο συγκεκριμένος πίνακας είναι κάπως αναμενόμενο να έχει λίγο xxx θέματα. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό να υπάρχει γενικά. Σε σχέση με τη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν υπάρχει και κανένα σοβαρό πρόβλημα εφόσον δεν θίγει κανέναν. Εγώ προσωπικά δε θα την έκανα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι την κατακρίνω.  innocent

dfragos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Πολύ μιλάτε μικρά μου τυρόγαλα

View Profile
« Reply #12 on: January 18, 2005, 08:38:39 am »

Quote from: Am@NiTa on January 17, 2005, 18:15:15 pm
Φίλε μου Αλιάκμων,συγχώρα με για την αγένεια μου αλλα ο συγκεκριμένος πίνακας αμα δεν απατώμαι λέγεται ΕΡΩΤΙΚΑ,άμα είναι να μη γράφουμε ούτε και εδώ περί ερωτικών τότε εντάξει θα γράφω για τα ρεύματα, τις τάσεις, τα κυκλώματα και τα βραχυκυκλώματα... Κι όσον αφορά το επίπεδό μου δε θα αφήσω κανέναν να το υποτιμήσει.Η μορφωση, η καλλιεργεια, η καταρτιση, οι πνευματικοι οριζοντες, η δεκτικοτητα μου είναι κάτι το προσωπικό και θα φανεί εκεί που πρέπει να φανεί...Τώρα,όσον αφορά τους καθηγητές,δεν πιστεύω οτι τους θίγω.Δεν νομίζω ότι θα μπούν στον κόπο να κοιτάξουν τον πίνακα αυτό άμα δεν τους ενδιαφέρει...Καλή συνέχεια

Πιάσατε ωραία θέματα στο forum...  Wink

Δεν πρόλαβα να διαβάσω και το περιβόητο μήνυμα. Κρίμα. Πεοθηλασμός λοιπόν...

Τί έχει το θέμα ρε παιδιά; Ακόμα και ο πιο πουριτανός δεν θέλει να το συζητά αλλά το επιζητά σαν τρελός.

Περί αιδιολειξίας μάλλον θα είναι το επόμενο μήνυμα που θα σταλεί. Θα έχουν να μιλήσουν πολλοί τότε....

Και προς Θεού! Μην βάζετε δόντια!
« Last Edit: January 18, 2005, 09:32:07 am by dfragos » Logged

H μοναχήηηηηηηηηη
gpap

View Profile
« Reply #13 on: January 18, 2005, 10:59:55 am »

Quote from: aliakmwn on January 18, 2005, 08:15:17 am
Ξεκινωντας απο το ΥΓ σας κ. Παπαγιαννη, αν ησασταν μελος του Ασυρματου Δικτυου (αληθεια ειστε? Ή μηπως παραειναι... τηλεπικοινωνιακο τερτιπι για σας? Grin ) θα βλεπατε τις τελευταιες 4-5 μερες σε τι βαθμο επαληθευεται η ανησυχια σας... Δεν λεω περισσοτερα, οποιος γνωριζει σε τι αναφερομαι θα καταλαβει Roll Eyes

Οχι μέχρι εκεί δεν έφτασα γιατί μου αρέσει να...πληρώνω τον ΟΤΕ!! Πάντως σαν τερτίπι .. το δοκιμάσαμε μιας και έχουμε στήσει ολόκληρη εγκατάσταση με WiFi σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για powerline communications. Αναμενόμενο άλλωστε μιας και είναι γνωστό ότι οι ενεργειακοί είναι οι καλύτεροι στις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική και πολλά άλλα!!   ^big_smile^ cool ^verycool^

Επι της ουσιας τωρα,

...Σε προηγουμενες συζητησεις εχω προβαλλει πολλακις τις αντιχριστιανικες μου πεποιθησεις (και επεται συνεχεια Grin ) Παρ' ολα αυτα, θα θεωρουσα αναρμοστο να τοιχοκολλησω ενα τετοιο κειμενακι οπως το αρχικο εξω απο μια χριστιανικη εκκλησια (και, πιστεψτε με, εχω κανει "χειροτερα")

Ας μην παρεξηγηθει η συναδελφος Am@NiTa απο την επομενη κουβεντα μου, ειλικρινα δεν εχει στοχο αυτην, αλλα η λεξη "βρωμοστομα" για μενα ειχε παντοτε μια ιδιαιτερα μαγικη νοηματικη βαρυτητα στο λογο. Καλω ολους τους αναγνωστες να σκεφτουν: Ποσες φορες ηρθατε σε επαφη με ανθρωπους των οποιων το λεξιλογιο αποτελειται σχεδον αποκλειστικα απο υβρεις, που ομως καθε αλλο παρα χυδαιοι μπορουσαν να θεωρηθουν (χυδαιος: χαρακτηρισμος, επικινδυνη παγιδα!) Και φυσικα το αντιθετο: Μηπως δεν υπαρχουν χυδαιοι ανθρωποι που ακομα και η καθημερινης χρησης λεξης "μαλακας" σπανιζει στο λεξιλογιο τους? Εδω ισως κολλανε παλι τα περι υφους και της συνδεσης του με το επιπεδο. Θυμηθηκα ενα ποιηματακι του Χριστιανοπουλου που ειχε στειλει ο κ. Δημακης στη λιστα σχετικα με την υπογεγραμμενη... Συγκρινετε το με το αρχικο μηνυμα που προκαλεσε την κουβεντα (που τελικα οντως ηταν πετυχημενο, αφου προκαλεσε κουβεντα) και βγαλτε τα συμπερασματα σας. Εγω εβγαλα τα δικα μου. Και φυσικα ειναι απολυτως προσωπικα και δεν επιχειρω ουτε επιθυμω να τα επιβαλλω...

Αρχικά το χριστιανικό ή αντί- νομίζω ότι δεν έχει καμμιά σχέση με το θέμα. Το να είναι κάποιος πιο συντηρητικός στις απόψεις του και τις ανοχές του από έναν άλλο, ελάχιστη σχέση (πρέπει) να έχει με τα οποιαδήποτε θρησκευτικά ή άλλα πιστεύω του, αν και συνήθως τα τελευταία σχετίζονται άμεσα με τη γενικότερη προσωπικότητά του.

Η αθυροστομία (το βρωμόστομα που λέγαμε) είναι μια επικοινωνιακή μορφή που μέσα από έναν επιθετικό και προκλητικό τρόπο έκφρασης επιχειρεί να εκφράσει μια αντίθεση σε ένα κοινωνικό κατεστημένο που επιβάλλει συγκεκριμένα πρότυπα στο λεξιλόγιο, στον τρόπο συμπεριφοράς, ντυσίματος κλπ. Ο βαθμός της αποδοχής ή της αντίδρασης στα κοινωνικά αυτά πρώτυπα, αλλά και η μορφή της αντίστασης είναι δείγμα της ωριμότητας ενός ατόμου. Ετσι κάποιες 'αντικοινωνικές' συμπεριφορές είτε στοντρόπο ζωής, είτε στον τρόπο έκφρασης καταξιώνονται διαχρονικά αποδεικνύοντας τη σκοπιμότητα, την ωριμότητα και ίσως και την ιστορική αναγκαιότητα της συγκεκριμένης αντικοινωνικής και συνεπώς επαναστατικής αντίδρασης.
Η διάκριση όμως ανάμεσα σε μια συνεπή και τεκμηριωμένα αντικοινωνική θέση και στο καθημερινό 'δήθεν' δεν είναι πάντα εύκολη. Με ενοχλούσε πάντα η αθυροστομία (κατάλειπο μιας μικροαστικής αντίληψης που βίωνα στην οικογένεια μου). Παρόλα αυτά η έκφραση του Χριαστιανόπουλου, του Πετρόπουλου, του Μπουκόφκι και του Αριστοφάνη με ενοχλεί πολύ μα πολύ λιγότερο από τη ..δήθεν Αριστοφανειάζουσα χυδαιότητα των σύγχρονων επιθεωρήσεων, σηριαλ και λοιπών εκπομπών ...κοινωνικής κριτικής.
Με ενοχλεί και η εικόνα μιας κοπέλας που επιβάλλει την παρουσία της και δημιουργεί (επίπλαστες συνήθως) εντυπώσεις με λεξιλόγιο λιμανίσιο σε μια παρέα, στην οποία γνωρίζει πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη εκφραστικη μορφή προκαλεί. (Και προς Θεού μη θεωρηθεί αντιφεμινιστικό το παράδειγμα που χρησιμοποίησα, αλλά η ανδροπαρέα που κουβεντιάζει και ψάχνεις να βρεις μια αλλή λέξη έξω από τις γνωστές μ..., αρχ...., γαμ.... κλπ, είναι για μένα απλώς ηλίθιοι). Ετσι νομίζω πως αν ήμασταν σε μια παρέα και άκουγα τη φίλη να περιγράφει ζωντανά το posting θα ένοιωθα αρκετά αμήχανα (πιστεύω όμως ότι μάλλον και η ίδια θα ένοιωθε πιο αμήχανη να το κάνει). Η απροσωπία γενικά απελευθερώνει συμπεριφορές και συναισθήματα, αλλά για το αυτό το θέμα γενικά και το internet ειδικά έχουν γραφεί άπειρα κείμενα από πολύ πιο σχετικούς από εμένα.

Συνεπώς ας μην γενικεύουμε το θέμα και του δίνουμε διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που το ίδιο διεκδικεί. Ενα κείμενο είναι, την πλάκα του κάνει αυτός που το ανεβάζει. Κι αν οι λέξεις (και όσα κρύβονται πίσω από αυτές, αχ αυτά τα κρυφά και υπονοούμενα άτιμα!!) του κειμένου αυτού ενοχλούν κάποιους, κάποιοι άλλοι ενοχλούνται πολύ περισσότερο από κάποια politically correct αστειάκια για ...ξανθιές, Αλβανούς, μαύρους κλπ που κρύβουν έναν υποβόσκοντα αλλά όμως σαφή ρατσισμό.

Αυτά τα σύντομα πριν τον (δεύτερο) πρωϊνό καφέ!

Γρηγόρης Παπαγιάννης

ΥΓ1 Φυσικά και το κείμενο δεν αναφέρεται προσωπικά σε κανένα συγκεκριμένο/η συνάδελφο και φίλο του forum.     

ΥΓ2 Γιατί τελικά το κείμενο αποσύρθηκε? Περισσότερο από τη χυδαιότητα με τρομάζει η εξουσία κάποιου που αποφασίζει τι είναι χυδαίο και τι όχι για λογαριασμό μου.
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #14 on: January 18, 2005, 11:15:35 am »

Για μένα τα πράγματα είναι προφανή.

Η όποια "λογοκρισία" (αν μπορεί να την πει κανείς έτσι) θα πρέπει να περιορίζεται στην προειδοποίηση (πχ χαρακτηριστικός τίτλος, περιγραφή του είδους του κειμένου στο ποστ και το ίδιο το κείμενο σε attachment κλπ). Εφόσον το κειμενάκι της Am@nita ήδη πληρούσε αυτήν την προϋπόθεση, δε μπορεί να της πει κανείς τίποτα. Σε σοκάρει το θέμα; Μην το διαβάζεις.

Από εκεί και πέρα η παρατήρηση που έγινε σχετικά με την παρουσία των καθηγητών ήταν αρκετά εύστοχη. Με τους φίλους τους οι καθηγητές θα λένε και σόκιν ανέκδοτα, όπως λέμε κι εμείς, αλλά όταν είμαστε στον ίδιο χώρο, ε, είναι λίγο περίεργο, πώς να το κάνουμε... βέβαια αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγος να διαγράφονται ποστ, όπως λόγος διαγραφής δεν είναι και το επίπεδο ενός κειμένου (στην ενότητα "ερωτικά" τι περιμένατε να γράφουμε, σοβαρές αναλύσεις; Grin).
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: