• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:33:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:33:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 90
Guests: 109
Total: 199
lefterish
chrismzag
koskyr
antwnis
nikitask
anastas1a
artemissamaras_
dimitris585
dorapangeiou
cealexop
faidonchatz
dimitrisblioumis
vagelismo
Fenia04
george14
eirinistyl
Captain
mavrhs
Pcsc
lasef
mdimitrig
chris123
xeniam
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
ඞ
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
asemas
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
gntitsios
athenamits
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
gmout
cremidhs
apapagd
filkilkis
anastasis34
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αίσχος και ντροπή! Απαράδεκτο το ψήφισμα κατά των παρελάσεων!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 27 Go Down Print
Author Topic: Αίσχος και ντροπή! Απαράδεκτο το ψήφισμα κατά των παρελάσεων!  (Read 52124 times)
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
Απ: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!
« Reply #180 on: October 23, 2006, 02:13:08 am »

Quote from: Νessa on October 22, 2006, 20:25:17 pm
Quote from: estergio on October 22, 2006, 20:14:06 pm
Τι λετε ρε που ειναι δικαιωμα τους να καινε την ελληνικη σημαια, πλακα κανετε?
Ουάου! Τέτοιον πλούτο επιχειρημάτων είχα καιρό να ακούσω Grin
Quote from: estergio on October 22, 2006, 20:14:06 pm
Ενταξει οι κακοι οι μπατσοι οι ασφαλιτες τα σπανε και οι αναρχικοι ειναι μονιμως αθωοι.... Grin
Πες ότι δεν είναι ασφαλίτες ρε φιλαράκι... πες ότι είναι χουλιγκάνοι. Επειδή κάποιος λέει ότι είναι αναρχικός δε σημαίνει και ότι είναι. Σου λέω ότι οι σοβαροί αναρχικοί δεν έχουν σχέση με τα έκτροπα που λες. Εσύ έχεις ασχοληθεί καθόλου με το ζήτημα ή αναπαράγεις απλώς ό,τι σου πασάρουνε τα κανάλια;

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ!!!!
Δε χρειαζεται ιδιαιτερος πλουτος επιχειρηματων για να αποδειξει καποιος οτι δεν ειναι ελεφαντας. Θεωρω αυτονοητο το μη δικαιωμα τους στο να προβαινουν σε τετοιοες ενεργειες.
Δικαιωμα μου να ερθω να βριζω το σοι σου, να καψω το σπιτι σου και να κανω οτι γουσταρω σε πραγματα δικα σου, που για σενα ειναι ιερα....Γουσταρεις?
Για μενα η σημαια ειναι κατι ιερο και δεν εχει κανενας "δικαιωμα" να μου το προσβαλλει, οπως πιστευω πως εγω δεν εχω "δικαιωμα" να κανω τις παραπανω ανιερες ενεργειες σε εσενα... Wink
Μωρε εγω ξερω οτι ο αναρχισμος δεν ειναι ετσι, αλλα δεν μου φαινεται να ειναι και εντελως τυχαιο το οτι καποιοι που "αυτοχαρακτηριζονται" αναρχικοι και καινε την Ελληνικη σημαια με το γεγονος οτι καποιος (εστω γνησιος) αναρχικος σκεφτηκε το ψηφισμα...Μια συνδεση (αυθεραιτη) των πραγματων εκανα...
« Last Edit: October 23, 2006, 02:48:40 am by estergio » Logged

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
pmousoul
Guest
Απ: Re: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!
« Reply #181 on: October 23, 2006, 03:19:45 am »

Quote from: jarjargr on October 23, 2006, 02:08:44 am
Quote from: ngine13 on October 22, 2006, 23:11:27 pm

Φταίνε όμως αυτοί που ενώ δεν συμφωνούν με το ψήφισμα, δεν παρευρέθηκαν στην Γ.Σ. για να στηρίξουν την γνώμη τους ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα, την ψήφο.

Δεν είναι τόσο απλό..αν είναι έτσι να μας δίνεται ατζέντα με τα θέματα που θα συζητηθούν και τα ψηφίσματα που θα κατατεθούν και να βλέπουμε αν διαφωνούμε/συμφωνούμε για να κατέβουμε!!!!
Πολύ καλύτερο θα ήταν να μαζεύαμε υπογραφές αντί για ψηφίσματα..είναι πολύ εύκολο σε μια συνέλευση ειδικά λίγων ατόμων να περάσουν ο,τι λογής ψηφίσματα.

Συγγνώμη που βγαίνω  Off-topic αλλά πρέπει να τονίσω ότι η θεματολογία στην Γ.Σ. είναι απολύτως ελεύθερη και ότι ο καθένας μπορεί να θίξει όποιο θέμα τον απασχολεί, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να βγάλει ανακοίνωση πριν από την συνέλευση! Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να παρευρισκόμαστε σε μια Γ.Σ.!!!

jarjargr μαζεύοντας υπογραφές δεν θα δώσεις την ευκαιρία σε κανέναν πριν υπογράψει να ακούσει και άλλες απόψεις όπως γίνεται στην συνέλευση. Όταν κατεβαίνει ένα ψήφισμα, τότε πριν από την ψηφοφορία μπορεί όποιος επιθυμεί να τοποθετηθεί και να εκφράσει την γνώμη του πριν αρχίσει η διαδικασία της ψηφοφορίας!

Λοιπόν ξαναρωτώ αξίζει λόγω αδιαφορίας(=να μην παρευρισκόμαστε και να μην συμμετέχουμε στην Γ.Σ.) να καταργήσουμε μια δημοκρατική διαδικασία ή να την θεωρήσουμε άκυρη;

Γιατί ποιο είναι πιο δημοκρατικό η συλλογή υπογραφών, χωρίς αυτοί που υπογράφουν να έχουν ακούσει πρώτα και άλλες γνώμες, ή η τοποθέτηση του καθένα που επιθυμεί πριν από το κάθε ψήφισμα και έπειτα η ψήφισή του από όλους; Το μόνο μειονέκτημα του δεύτερου αλλά δημοκρατικότερου είναι η παρουσία μας και η συμμετοχή στην Γ.Σ., ενώ στο πρώτο θα αρκούσε κάποιος να μας τρέχει από πίσω μέσα στη Σχολή για να περάσει τελικά το δικό του!

marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #182 on: October 23, 2006, 03:41:33 am »

Quote from: aliakmwn on October 22, 2006, 20:17:57 pm
Ή μηπως νομιζεις πως οι παρελασεις γινονταν για να τιμησουν... τους δεκαδες χιλιαδες τραυματιες και αναπηρους του πολεμου που κατεληξαν εξορισμενοι στις χωρες του υπαρκτου, ή τους αλλους που ρισκαραν τη ζωη τους για την πατριδα στον πολεμο και κατεληξαν στα ξερονησια?

Εντελώς πληροφοριακά να αναφέρω πως στην Καρδίτσα η παρέλαση ξεκινά με τους ανάπηρους πολέμου, μέλη του σωματείου της Εθνικής Αντίστασης στην Καρδίτσα (ΠΕΕΑ νομίζω ότι λέγεται).

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Spade
Νεούλης/Νεούλα
*

4 Real

View Profile
Re: Απ: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!
« Reply #183 on: October 23, 2006, 06:59:34 am »

Quote from: marauber on October 23, 2006, 03:41:33 am
(ΠΕΕΑ νομίζω ότι λέγεται).

ΠΕΑΕΑ
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #184 on: October 23, 2006, 10:29:38 am »

Ναι μονο που εμεις μιλαμε για μαθητικες παρελασεις. Δεν λεμε να καταργηθουν οι παρελασεις.

Το καταστατικο οριζει αμεσοδημοκρατικο τροπο αποφασεων. Το πληθος των ατομων που πανε να ψηφισουν δεν παιζει ρολο, γιατι ο καθενας μπορει αν παει και να ψηφισει, ακριβω επειδη ειναι αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες. Και αυτο ειναι ισως που λειπει απο την κοινωνια μας σημερα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
aliakmwn
Guest
« Reply #185 on: October 23, 2006, 11:29:05 am »

Quote from: marauber on October 23, 2006, 03:41:33 am
Quote from: aliakmwn on October 22, 2006, 20:17:57 pm
Ή μηπως νομιζεις πως οι παρελασεις γινονταν για να τιμησουν... τους δεκαδες χιλιαδες τραυματιες και αναπηρους του πολεμου που κατεληξαν εξορισμενοι στις χωρες του υπαρκτου, ή τους αλλους που ρισκαραν τη ζωη τους για την πατριδα στον πολεμο και κατεληξαν στα ξερονησια?

Εντελώς πληροφοριακά να αναφέρω πως στην Καρδίτσα η παρέλαση ξεκινά με τους ανάπηρους πολέμου, μέλη του σωματείου της Εθνικής Αντίστασης στην Καρδίτσα (ΠΕΕΑ νομίζω ότι λέγεται).

Εντελως πληροφοριακα, αυτο ξεκινησε να γινεται απο την δεκαετια του '80 -ενα απο τα μεγαλυτερα καλα που εκανε σ' αυτον τον τοπο ο Ανδρεας Παπανδρεου- και καθιερωθηκε μετα απο αγωνες των αντιστασιακων.

Αν διαβαζες λιγο προσεχτικοτερα, θα καταλαβαινες οτι εμεις μιλαμε για τις δεκαετιες '50 και '60, οπου αυτοι θεωρουνταν μιασματα και μαλιστα διωκονταν χωρις λογο...
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!
« Reply #186 on: October 23, 2006, 11:35:19 am »

ngine13 δεν είναι τόσο απλό..πολλοί από μας έχουμε υποχρεωτικές ασχολίες εκτός σχολής που είναι δύσκολο να τις χάνεις κάθε φορά όταν μια συνέλευση ξεκινά στις 12 και φτάνει σε τέλος μετά τις 6 με 7.Ωστόσο θα το έκανες σε κάποια σημαντικά θέματα.Και η γνώμη αυτών των ατόμων για μένα αξίζει..
Τώρα για να μη λέτε ότι απλά είμαι μια αντίδραση..θα μπορούσαν ίσως να εφαρμοστούν πολύ πιο δίκαια:
α)Να κατατίθεται το ψήφισμα, να γίνεται συζήτηση πάνω σ'αυτό στη γσ και μετά να συλλέγονται υπογραφές(έτσι όσοι πείστηκαν από τη συνέλευση από τη μια ή την άλλη πλευρά θα ψηφίσουν στην έξοδο τους από τη γσ με υπογραφή, και μετά όσοι άλλοι θέλουν θα υπογράφουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας-συζήτηση γίνεται και με συναδέλφους μας στο διάδρομο--ειδικά για ένα τέτοιο θέμα θα γινόταν πολύ συζήτηση από όλους εντός και εκτός γσ)
β)Να κατατίθεται ένα ψήφισμα από κάποιον στη γσ, έπειτα να ξεκινά συζήτηση γύρω από αυτο. Έπειτα να τελειώσει η γσ, να ανακοινωθούν τα προς ψήφιση ψηφίσματα που θα έχει η επόμενη συνέλευση και στην επόμενη συνέλευση μετά από λίγη ακόμη συζήτηση(αν χρειαστεί) να διενεργηθεί η ψηφοφορία.
Πολύ πιο δημοκρατικό για μένα και θα είναι και πολύ πιο συμμετοχικό κυρίως για σημαντικά θέματα..
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #187 on: October 23, 2006, 11:37:13 am »

Quote from: Aurelius on October 23, 2006, 10:29:38 am
Ναι μονο που εμεις μιλαμε για μαθητικες παρελασεις. Δεν λεμε να καταργηθουν οι παρελασεις.

Το καταστατικο οριζει αμεσοδημοκρατικο τροπο αποφασεων. Το πληθος των ατομων που πανε να ψηφισουν δεν παιζει ρολο, γιατι ο καθενας μπορει αν παει και να ψηφισει, ακριβω επειδη ειναι αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες. Και αυτο ειναι ισως που λειπει απο την κοινωνια μας σημερα.

Γιατι? μόνο οι μαθητικές παρελάσεις δημιουργούν τα προβλήματα που εντοπίσαμε παραπάνω???

Απλά στις μαθητικές το υποκείμενο είναι μικρά παιδιά που δέχονται πολύ έυκολα επιρροές και εντατικοποιούν τα προβλήματα

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #188 on: October 23, 2006, 12:30:01 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:47:50 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #189 on: October 23, 2006, 14:27:26 pm »

totally off topic
Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν πολλές και νομίζω έδωσα δύο και αν θέλεις την επεκτείνω, μόλις συμπληρώνεται ένας ικανοποιητικός αριθμός υπογραφών τότε να περνάει και σαν απόφαση του συλλόγου φοιτητών. Το να μου λες ότι είναι τόσο δημοκρατικά τα πράγματα κατέβα και ψήφισε δε το νομίζω..και εξήγησα γιατί αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά πιστεύω ότι το πιο δημοκρατικό είναι η μία γ/σ να καθορίζει τα θέματα που θα αποφασιστούν στην επόμενη, έτσιθ καθένας θα έχει το χρόνο να ψαχτεί και να αποφασίσει τι θα ψηφίσει αφού θα διαμορφώσει μια σαφή θέση.
Το να μου λες άς ήταν και ας ψήφιζε ή ότι είναι δημοκρατικό γιατί ψηφίσαμε είναι τόσο χαζό όσο το επιχειρήμα: όλοι ψηφίσαμε στις εθνικές εκλογές άρα όσα γίνονται είναι απόφασή μας. Και έλεος κάνω μια προσπάθεια να πω ότι κάτι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο από ότι ως τώρα είναι. Στο χέρι μας είναι να βελτώσουμε τη διαδικασία. Όταν φτιάχτηκε το καταστατικό τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από ότι τώρα και οι απαιτήσεις της ζωής πολύ λιγότερες...δε νομίζω τα τότε μέλη του συλλόγου να ήταν γεμάτα ξένες γλώσσες κτλ. κτλ. επίσης αν το τμήμα είχε 70 άτομα στο έτος σε κάθε έτος όλα ήταν πολύ διαφορετικά..Μια προσπάθεια αλλαγής ίσως λέω και να χρειάζεται. 
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #190 on: October 23, 2006, 14:43:17 pm »

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ή ΟΧΙ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΤΗ Γ.Σ. Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Υ.Γ.: ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!! Sad

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #191 on: October 23, 2006, 14:52:28 pm »

μ'αρεσε το υγ!!!γιατι οχι.προφανως κπ βρηκαν την ευκαιρια λογω απουσιας πολλων φοιτητων να κατεβασουν κτ τετοιο.(μη γραφεις με κεφαλαια)
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #192 on: October 23, 2006, 14:59:09 pm »

Και δεν κατάλαβα ρε παιδιά, δηλαδή το πανεπιστήμιο και η κοινότητα που αποτελεί την ουσία του πρέπει να ασχολείται ΜΟΝΟ με τα εσωτερικά του θέματα???
Αν ήταν έτσι τότε δεν έπρεπε να γίνουν ούτε οι κινητοποιήσεις του Μαϊου - Ιουλίου γιατί η ακαδημαική κοινότητα δεν έχει καμια δουλειά να παρεμβένει στο θεάρεστο έργο της κυβέρνησης. Puke
Η πανεπιστημιακή κοινότητα αποτελεί το ενεργότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Αν αυτή δεν ασχολούνταν με όλα αυτά τα θέματα κάτι δεν θα πήγαινε καλά...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
arkas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #193 on: October 23, 2006, 15:02:46 pm »

Quote from: estergio on October 23, 2006, 02:13:08 am
Δικαιωμα μου να ερθω να βριζω το σοι σου, να καψω το σπιτι σου και να κανω οτι γουσταρω σε πραγματα δικα σου, που για σενα ειναι ιερα....Γουσταρεις?
Για μενα η σημαια ειναι κατι ιερο και δεν εχει κανενας "δικαιωμα" να μου το προσβαλλει, οπως πιστευω πως εγω δεν εχω "δικαιωμα" να κανω τις παραπανω ανιερες ενεργειες σε εσενα... Wink

Συμφωνω απολυτα. Κι οπως ηταν φυσιολογικο κανεις δεν απαντησε σ'αυτο το επιχειρημα.

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #194 on: October 23, 2006, 15:05:30 pm »

Quote from: gerdi on October 23, 2006, 14:43:17 pm
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ή ΟΧΙ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΤΗ Γ.Σ. Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Υ.Γ.: ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!! Sad

ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 27 Go Up Print
Jump to: