• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 20, 2025, 09:07:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 20, 2025, 09:07:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:21:54 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 19, 2025, 23:20:10 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 19, 2025, 15:09:50 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 19, 2025, 07:09:33 am]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426739
Total Topics: 31711
Online Today: 186
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 14
Guests: 131
Total: 145
tzortzis
papoutsas
ntsiakiri
odysseaskar
mimaki
pipitsenko
dnikoa
christina02
spetrakis
hacky
esroussou
Billyskotsikas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Δραστηριότητες Μελών Thmmy.gr > Ομάδες της THMMY Super League (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Coca-λ(ι)ωμένοι Fun Club
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 45 Go Down Print
Author Topic: Coca-λ(ι)ωμένοι Fun Club  (Read 60025 times)
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
Re: Coca-λ(ι)ωμένοι Fun Club
« Reply #90 on: November 04, 2006, 04:11:03 am »

Quote from: overvision_triangle on November 04, 2006, 00:12:29 am

Ρε συ... εισαι χαζός... ξέρει τι κάνει ο αρχηγός... έχει λάβει τις οδηγίες απο τον Never4 και ξέρει τι παιχταρας είσαι... Θα σε βάλει στους δύσκολους αγώνες ρε... Εκεί που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και το 10% του ταλέντου σου (...) το οποίο θα αρκεί για την νίκη με τεράστια διαφορά στα τέρματα (προφανως) .Όσο για τον αγώνα που "έχασες" για να λήξει 6-0 φαντάζεσαι παιχνίδι που θα έγινε...(φαντάσου έβαλε γκολ και ο Never4 Tongue -- τι άλλο θέλεις να σου πω...)

@Never4 Kiss
@Ρεντιφησάκης crazy

Έτσι ο coach ξέρει τι κάνει  8)
Αλλά όχι και να παίρνει οδηγίες από τον never4 έλεος δηλαδή... bang_head
Ααα και μη ξεχάσω αύριο έχουμε ντοπάρισμα στο Παρασκήνιο για βελτίωση των συστημάτων και στο καμάκι της μπάλας Wink αντε καλές ζεμπεκιές  Cheesy

Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις σχολή αν τα μαθήματα που χρωστάς είναι περισσότερα από την ηλικία σου .....?  Tongue
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #91 on: November 04, 2006, 04:19:17 am »

Παλι θα κανει εμφανιση το μεγαλο κοινο του jasper οταν θα χορευει ζεμπεκιες στην πιστα...!!!
Εχεις κοινο αγορι μου... 

Ευτυχως που εισαι και συ και τραβας τα βλεμματα και πεφτει και κανα βλεφαρο απο το "κοινο σου" και σε μας τους υπολοιπους και "χαιρομαστε" λιγο Tongue

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
Vicariously,I
Θαμώνας

"Information is pure",Mr. Obvious on information

View Profile
« Reply #92 on: November 04, 2006, 05:32:42 am »

Ρε Μήτσο έλα να τους ξεμπροστιάσουμε...εμπρός στον αγώνα!!!Α,και γιατι δεν απαντάς ρε βλάκα...τους θέλω τους υπότιτλους...τώρα...

asdzxc
Jasper
Θαμώνας

Μη με κοροιδεύετε που πήγα ΗΜΜΥ!!! Μαγκιά μου!!!

View Profile
« Reply #93 on: November 04, 2006, 13:36:09 pm »

A ρε estergio αφού κατά βάθος είσαι παιχταράς! Πιστεύω χαραμίζεσαι εδώ στην Ελλάδα..
πες τα darlas, αν παιξουμε και καναν επισημο αγωνα θα μας το παρουν το παιδι μας και θα μας το φαει η ξενιτια...λεω να τον αποσυρουμε για τους υπολοιπους αγωνες...  Grin Cheesy Roll Eyes 8)

Έτσι ο coach ξέρει τι κάνει 
Αλλά όχι και να παίρνει οδηγίες από τον never4 έλεος δηλαδή...
Ααα και μη ξεχάσω αύριο έχουμε ντοπάρισμα στο Παρασκήνιο για βελτίωση των συστημάτων και στο καμάκι της μπάλας  αντε καλές ζεμπεκιές
ΑΓΟΡΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΣΕ ΠΑΩΩΩΩΩ...ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....???ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ...ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ...Α ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ...ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ...ΒΑΖΩ ΠΟΥΚΑΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ...ΠΙΣΤΑ ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ...ΓΙΝΕΤΑΙ??

Παλι θα κανει εμφανιση το μεγαλο κοινο του jasper οταν θα χορευει ζεμπεκιες στην πιστα...!!!
Εχεις κοινο αγορι μου... 

Ευτυχως που εισαι και συ και τραβας τα βλεμματα και πεφτει και κανα βλεφαρο απο το "κοινο σου" και σε μας τους υπολοιπους και "χαιρομαστε" λιγο
Smiley Wink Cheesy Grin 8) Roll Eyes Tongue redface redface
ευχαριστω ρε estergio...με κανεις και ντρεπομαι...με τιμαν τα λογια σου...σημερα θα προσπαθησω να μην απογοητευσω το κοινο μου...θα ριξω ζεμπεκια φουλ εξτρα με πολυ ντερτι και πολυ τσαχπινια...βεβαια μετα θα νιωθω λιγες τυψεις που θα λιποθυμησουν κοριτσια και θα εχουμε αυτοκτονιες κτλ αλλα το κανω αφενος για την ομαδα μου γιατι πρεπει να γινει σοβαρη προπονηση σημερα και αφετερου αφου οπως λεει κ ο estergio εχω κοινο πρεπει να ειμαι ανταξιος των προσδοκιων τους...
ΚΟΙΝΟΟΟΟΟΟ...ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙ...ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...  Grin Roll Eyes Tongue
ΥΓ DARLAS ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ...ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
overvision_triangle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

CEID: Center for Emerging Infectious Diseases

View Profile WWW
« Reply #94 on: November 04, 2006, 14:08:44 pm »

Quote from: Vicariously,I on November 04, 2006, 05:32:42 am
Ρε Μήτσο έλα να τους ξεμπροστιάσουμε...εμπρός στον αγώνα!!!Α,και γιατι δεν απαντάς ρε βλάκα...τους θέλω τους υπότιτλους...τώρα...

ρε τί ώρα είναι αυτή ρε φοιτητή;;;;    --> « Reply #92 on: Today at 04:32:42 »  <--
και μετα θες να παίζεις και σε αγώνες ε; Tongue

(επίσης έχεις μέιλ...και κοιμόμουν χτες (έλεος;;; έτυχε...))
(@Never4 όταν λες σε "2 ώρες το πολύ" να έιναι 2 ώρες το πολύ, όχι ΠΕΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!)

Vicariously, I
Live while the whole world dies
Much better you than I.
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #95 on: November 04, 2006, 23:23:57 pm »

A  ρε τσάκαλε Vicariously,I επειδή με συγκίνησες(λέμε τώρα Tongue) την Τετάρτη θα παίξουμε με τους Καμένους αν μπορούν 7 άτομα είσαι μέσα....το 'πιασες Wink . Γι αυτό μην χάνεις καιρό ρούφα καμιά γραμμή για να 'σαι έτοιμος Cheesy

Quote from: overvision_triangle on November 04, 2006, 14:08:44 pm

ρε τί ώρα είναι αυτή ρε φοιτητή;;;;    --> « Reply #92 on: Today at 04:32:42 »  <--
και μετα θες να παίζεις και σε αγώνες ε; Tongue

(@Never4 όταν λες σε "2 ώρες το πολύ" να έιναι 2 ώρες το πολύ, όχι ΠΕΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!)
+1 στον overvision_triangle χώστα αγόρι μου Tongue
Για τον never4  οι 2 ώρες αντιστοιχούν σε ----->μισή ώρα τουαλέτα/μισή ώρα κιθάρα/1 ώρα να παίρνει μάτι την γειτόννησα και 2 ώρες να χτενίσει το ανέμελο προβατίσιο μαλλί του Grin Grin
Άρα μας κάνουν 4 ώρες Cheesy ...και βάλε

Σήμερα άκυρο τελικά για Παρασκήνιο Sad ας την βγάλουμε στο art house Wink
« Last Edit: November 04, 2006, 23:27:01 pm by darlas » Logged

Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις σχολή αν τα μαθήματα που χρωστάς είναι περισσότερα από την ηλικία σου .....?  Tongue
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #96 on: November 05, 2006, 04:52:43 am »

Μουφα τελικα η "προπονηση" σημερα. Δεν αποδωσαμε καθολου, αλλα πιστευω να ειναι μονο λογω του κρυου...
Τι λετε εσεις τα υπολοιπα ρεμαλια...???

Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #97 on: November 05, 2006, 05:00:09 am »

Quote from: estergio on November 05, 2006, 04:52:43 am
Μουφα τελικα η "προπονηση" σημερα. Δεν αποδωσαμε καθολου, αλλα πιστευω να ειναι μονο λογω του κρυου...
Τι λετε εσεις τα υπολοιπα ρεμαλια...???
Εντακσ.....κ γω πιστευω οτι ηταν λιγο μουφα η προπονηση...σας ελεγα εγω παμε παρασκηνιο...εσεις με γραψατε...θα ριχναμε τις ζεμπεκιες μας θα γουσταραμε καλυτερα...πηγαμε αρτ και ζενιθ και ηταν τιγκα στο "λουκανικο"...ελεος...ενω παρασκηνιο θα περιμενε και το "κοινο"
μου...το fun club... Smiley Grin ;P
τωρα απογοητευσα τα κοριτσια μου...δεν πειραζει...λιγο πρπονηση καναμε...δεν πηγε χαμενη η βραδια...ειχαμε δικαιωμα για λιγο ξεκουραση κ μεις...την επομενη φορα στα μπουζουκια θα σε ξεπατωσουμε... Smiley ;P
α ρε καπτεν δεν μακους και κανονιζεις αρτ χαουζ...αν μακουγες ακι πηγαιναμε παρασκηνιο θα γουσταραμε για τα καλα...θα σε καθαιρεσω απο διοικηση της ομαδας...να μακους αλλη φορα γιατι ειμαι και το αστερι της ομαδας Smiley ;P καπτεν ψωμιαδης....
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #98 on: November 05, 2006, 05:07:34 am »

Εσένα jasper θα σου ψήσω ένα λουκάνικο boil να φάς αύριο...παλιορεμάλι ας έκλεινες τραπέζι να πηγαίναμε  Angry . Αφού δε βάζεις γκολ μέσα στο γήπεδο βάζεις τούλάχιστον κανένα γκολ στο χαρέμι σου?  8) Wink Cheesy
Καλά δε τα λέω ρε etsergio?? Tongue

estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #99 on: November 05, 2006, 05:08:27 am »

Ωχ μπηκε ο αρχηγος να καθαρισει τωρα.
Αφου ηταν φουλ απο το κοινο που περιμενε στο παρασκηνιο και τελικα δε βρηκαμε τραπεζι εμεις...
Ποιοι εμεις...???
οι πρωταθλητες τησ cocas και οχι μονο...
Και jasper μη λες τοσα πολλα για το κοινο γιατι αν παρει κανενα "γνωστο ματι" τα posts σου θα πεσουν τρελες παντοφλιες...(ξερεις εσυ...)
Σε θελουμε και αρτιμελη για τα επομενα ματς Wink

darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #100 on: November 05, 2006, 05:13:58 am »

Quote from: estergio on November 05, 2006, 05:08:27 am
Αφου ηταν φουλ απο το κοινο που περιμενε στο παρασκηνιο και τελικα δε βρηκαμε τραπεζι εμεις...
Ποιοι εμεις...???
Και jasper μη λες τοσα πολλα για το κοινο γιατι αν παρει κανενα "γνωστο ματι" τα posts σου θα πεσουν τρελες παντοφλιες...(ξερεις εσυ...)
Α ρε estergio γι αυτό σε πάω αγόρι μου  Cheesy αυτός είναι ικανός να πάει παρασκήνιο με το χαρέμι του και εμάς να μας ρίξει Χ. Ήδη έχω καταγράψει τα post και τα στέλνω στο γνωστό 'μάτι'  Wink Grin ....έτσι βεντούζα jasper... kremala σε έχουμε στο χέρι  Grin Grin

Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #101 on: November 05, 2006, 05:23:51 am »

Quote from: darlas on November 05, 2006, 05:13:58 am
Ποιοι εμεις...???
Α ρε estergio γι αυτό σε πάω αγόρι μου  Cheesy αυτός είναι ικανός να πάει παρασκήνιο με το χαρέμι του και εμάς να μας ρίξει Χ. Ήδη έχω καταγράψει τα post και τα στέλνω στο γνωστό 'μάτι'  Wink Grin ....έτσι βεντούζα jasper... kremala σε έχουμε στο χέρι  Grin Grin
ρε...μπιπ...ετσι ειστε??  TickedOff Shout curses crap
ελατε να το συζητησουμε ηρεμα και ψυχραιμα  Knuppel sfyri ...δεν χρειαζεται να φτανουμε στα ακρα...ειπαμε οι βρωμοδουλειες δεν βγαινουν προς τα εξω ε??   beg lips_sealed ε τελειοι συμπαιχτες μου?? ιδανικα μου φιλαρακια  ivres beer
darlas τα εστειλες? ελα ρε... beg  kremala moon αφου εγω ειμαι καλο παιδι  innocent αντε και αν δεν με καρφωσετε θα σας παραχωρησς καλα κομματια α διαλογης απο το χαρεμι μου  poke Peace
Ποιοι εμεις...???
NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy wav
θεος ο estergio...πεθανα στα γελια μιλαμεεε...
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #102 on: November 07, 2006, 23:25:47 pm »

Με  λύπη σας ανακοινώνω ότι θα απουσιάζω από το αυριανό ματσ με τους Καμένους λόγο ίωσης  :'( :'( . Αχ παιχταράδες μου πιστεύω να τα καταφέρετε Cheesy . Λογικά θα έρθω σαν παρατηρητής του αγώνα... Τωρα που δε θα είμαι εγώ να δω ποιος θα κρατά το μηδέν πίσω και ποιος θα οργανώνει την ομάδα! Tongue

Α ρε Vicariously,I τυχεράκια θα παίξεις πάλι...  8)

Αυριο 9:45 στο ΝΙΚολούδης....

Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #103 on: November 08, 2006, 01:01:36 am »

ζζζζΖΖΖΖ...ελεος ρε darlas captain...ξεκολλα και πες την αληθεια...εκανες ενα βηχαλακι προχθες και ενα σημερα και μας το παρουσιαζεις για ιωση...φταρνιστικες 2 φορες και αρχισες τα τσαγια τις σουπες τις εντριβες κτλ...δικαια σε λεμε 1)παππου 2)φλωρο  βασικα καλυτερα που θα λειπεις...  Smiley  wav  Peace
Τωρα που δε θα είμαι εγώ να δω ποιος θα κρατά το μηδέν πίσω και ποιος θα οργανώνει την ομάδα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ??? να σου βρω αλλους 50 σε 4 λεπτα που θα κανουν και καλυτερη δουλεια απο σενα  (παππου ξερεις ποσο σαγαπαω γιαυτο μαρεσει να σε πειραζω) kissy  argue
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ NESTA ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ...  :'(  bye
τουλαχιστον θα μπορεσεις να επιδωθεις εξολοκληρου στα διοικητικα θεματα της ομαδας γιατι οι πληρωμες κτλ εχουν παει λιγο πισω τελευταια και ανησυχουμε  Knuppel ...αι κανονισε στα διοικητικα και φερε μας γκομενακια αυριο για υποστηριξη και ανευασμα ηθικου  innocent NotWorthy SuperInnocent ...κατα την διαρκεια του αγωνα αλλα...και μετα  Wink  innocent
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #104 on: November 08, 2006, 05:36:33 am »

Quote from: Jasper on November 08, 2006, 01:01:36 am
ζζζζΖΖΖΖ...ελεος ρε darlas captain...ξεκολλα και πες την αληθεια...εκανες ενα βηχαλακι προχθες και ενα σημερα και μας το παρουσιαζεις για ιωση...φταρνιστικες 2 φορες και αρχισες τα τσαγια τις σουπες τις εντριβες κτλ...δικαια σε λεμε 1)παππου 2)φλωρο  βασικα καλυτερα που θα λειπεις...  Smiley  wav  Peace

Ρε μη λες ψέματα 10 φορές φταιρνίστικα! έλεοςςς... Undecided

Quote from: Jasper on November 08, 2006, 01:01:36 am
τουλαχιστον θα μπορεσεις να επιδωθεις εξολοκληρου στα διοικητικα θεματα της ομαδας γιατι οι πληρωμες κτλ εχουν παει λιγο πισω τελευταια και ανησυχουμε  Knuppel ...αι κανονισε στα διοικητικα και φερε μας γκομενακια αυριο για υποστηριξη και ανευασμα ηθικου  innocent NotWorthy SuperInnocent ...κατα την διαρκεια του αγωνα αλλα...και μετα  Wink  innocent

Όσα για τα οικονομικά δε φταίω εγώ ρε ο estergio ο μλκ φταίει.... Cheesy όλο πηγαίνει και αγοράζει κουπόνια για blue Iguana.... πάνε όλα τα φράγκα  Cheesy Cheesy

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 45 Go Up Print
Jump to: