• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 20, 2025, 09:07:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 20, 2025, 09:07:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:21:54 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 19, 2025, 23:20:10 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 19, 2025, 15:09:50 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 19, 2025, 07:09:33 am]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426739
Total Topics: 31711
Online Today: 186
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 14
Guests: 130
Total: 144
tzortzis
papoutsas
ntsiakiri
odysseaskar
mimaki
pipitsenko
dnikoa
christina02
spetrakis
hacky
esroussou
Billyskotsikas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Δραστηριότητες Μελών Thmmy.gr > Ομάδες της THMMY Super League (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Coca-λ(ι)ωμένοι Fun Club
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 45 Go Down Print
Author Topic: Coca-λ(ι)ωμένοι Fun Club  (Read 60024 times)
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
Re: Coca-λ(ι)ωμένοι Fun Club
« Reply #75 on: October 31, 2006, 04:37:53 am »

Να και η φώτο που ζητήσατε με το ντοπάρισμα πριν τον αγώνα Cheesy Cheesy

Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις σχολή αν τα μαθήματα που χρωστάς είναι περισσότερα από την ηλικία σου .....?  Tongue
Jasper
Θαμώνας

Μη με κοροιδεύετε που πήγα ΗΜΜΥ!!! Μαγκιά μου!!!

View Profile
« Reply #76 on: October 31, 2006, 05:04:31 am »

χεχε...ετσι μπραβο μεγαλε παππου...δειξε τι αξιζουμε σαν ομαδα...αυτη η φωτο ειναι μονο το 1/10 του μεγαλειου μας...σαν ομαδα...

σευχασριστω estergio για τα καλα σου λογια...παντα προθυμος να προκαλω "μανουρα"...το ιδιο και ο nicotine να υποθεσω...

το νου μας ρε...("ουναγκι" που λεει και ο ρος απο τα φιλαρακια) πλησιαζει ο πρωτος αγωνας...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ...
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #77 on: November 02, 2006, 01:35:42 am »

Έπιασε τόπο η σκληρή προπόνηση  Cheesy

Μπράβο Wink
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #78 on: November 02, 2006, 01:53:33 am »

Quote from: viajera on November 02, 2006, 01:35:42 am

Έπιασε τόπο η σκληρή προπόνηση  Cheesy

Μπράβο Wink

Ντοπαριστήκαμε καλά πριν τον αγώνα  Cheesy Cheesy

Ευχαριστούμε και σε περιμένουμε στον επόμενο αγώνα   Wink

Ανάλυση και σχόλια για τον αγώνα αύριο.
Πάω για ύπνο γιατί είμαι κουρασμέν...... zzz...νύχτα!

Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις σχολή αν τα μαθήματα που χρωστάς είναι περισσότερα από την ηλικία σου .....?  Tongue
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #79 on: November 02, 2006, 03:05:32 am »

Το ντοπαρισμα ηταν αλλο πραγμα...
αφου οι γραμμες του γηπεδου ειχαν εξαφανιστει απο το πολυ ρουφηγμα σε καποια φαση και χρειαστηκε να τις ξανακανουν.
Στα αγωνιστικα τωρα:

darlas: Ακριβεις και γρηγορες μπαλιες καθως και περιτεχνες ενεργειες που ξεσηκωσαν το κοινο, καλος και αμυντικα.
jasper: εκτελεστικη δυνοτητα στο πρωτο μισο του αγωνα (1ος σκορερ αλλωστε)
εκτελεστικη ανικονοτητα αργοτερα. Γιατι "επεσες" παιχταρα μου? διαρκως στην αντιπαλη περιοχη με αξιωσεις, αλλα στη δικια μας δεν πολυπατησε, καθαροαιμο σεντερ φορ αλλωστε.
nicotine: αθορυβη δουλεια οπως οι περισσοτεροι ανασταλτικοι μεσοι που βοηθησε τοσο στα μετοπισθεν οσο και στο περασμα της μπαλας μπροστα.
never4: το αριστερο "βελος" τις ομαδας μοιραζε τις μπαλιες στον jasper και πετυχε και 2 γκολ (νομιζω). ξεγλιστρουσε αναμεσα απο τους αντιπαλους αμυντικους και χαιρεσουν να τον βλεπεις να τρεχει ανεμιζοντας το μακρυ, κοκκινο, πλουσιο μαλλι του.
tsonis: Απο τους καλυτερους παιχτες στο ματς. Στην αρχη με σωτηριες επεμβασεις στην αμυνα και μετα μπροστα χορταινες να τον βλεπεις να συνδυαζεται με τον captain-darla.
kyrgiakos: η εκτος προγραμματος συμμετοχη του δεν επηρεασε αρνητικα την ομαδα, το αντιθετο μαλιστα αφου κρατουσε την αμυνα και οταν μπηκε τερμα δεν περνουσε τιποτα! οι αντιπαλοι τρβουσαν τα μαλλια τους απο τις σωτηριες επεμβασεις που εκανε...
Εμενα ας με κρινει καποιος αλλος (captain περιμενω την κριτικη σου)

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #80 on: November 02, 2006, 12:05:40 pm »

Γεια σου ομαδαρα μου...

να ξεκινησω με συγχαρητηρια στην ομαδα για την πρωτη νικη και να σχολιασω και εγω παιχτες και αγωνα

darlas: nesta αγορι μου...εσκισες...η αμυνα σου ηταν υποδειγματικη...αποτελεις τον βραχο της ομαδας στα μετοπισθεν...παροτι εγω δ βοηθησα καθολου στην αμυνα εσυ καλυψες το κενο μου...δεν περνουσε τπτ... (+1)μεγαλος αρχηγος...παραπονο : οταν βγαινεις επιθεση θελω πρωτοβουλιες...φοβασαι το σουτ...αξια παιρνεις τον τιτλο : nesta (C)

nicotine: αν εξαιρεσουμε τις αρχικες...μπιπ...που εκανες στο τερμα και παραλιγο να χαναμε 3-0 απο τα πρωτα 5 λεπτα ( Tongue ) η κεντρικη γραμμη στηριχτηκε αρκετα πανω σου και εκανες καλη δουλεια στο να κρατας την μπαλα οταν επρεπε...υπαρχει ομως ενα προβλημα ασυνεννοησιας μ'εμενα...δ μπορω να καταλαβω γιατι...οποτε ζηταω εγω δ με βλεπεις κ οποτε ζητας εσυ δ σε βλεπω...θα λυθει ομως με την παροδο του χρονου...dont worry...σου δινω τον τιτλο : vieira

never4: κρατησε την αριστερη πλευρα της επιθεσης...εκει οπου δεν πηγαινε κανεις αλλος...  Tongue βασανισε τους αμυντικους με κινησεις σφηνα στην καρδια της αντιπαλης αμυνας αλλα με στενοχωρησε που δεν πηρες πρωτοβουλιες σε καποια ευκολα σουτ και τα βασανισες με ανουσιες πασες μπροστα στο τερμα...το γκολακι που πετυχες ηταν η επιβραβευση της καλης αποδοσης στο τερεν...

tsonis: MVP νομιζω...κινησεις πασες μακρινες μπαλιες σπριντ ενα γκολ αψογες ανασταλτικες ικανοτητες περιτεχνες ενεργειες ενα δοκαρι...θελετε κ αλλα? ο tsonakis θεριζε χθες...αξια παιρνει τον τιτλο : nedved

kyrgiakos: εκτακτη η συμμετοχη του κυριακου στην ομαδα παρολα αυτα βοηθησε στην αμυνα και ιδιαιτερα οταν καθησε τερματοφυλακας...αξιος...δ θα σου δωσω τιτλο γιατι λογικα δ θα ξαναπαιξουμε μαζι αλλα αυτο δ σημαινει οτι δ επαιξες καλα...thnx kyrgiakos...

estergio: παρα το γευμα σνιτσελ που εφαγες κρυφα απο τον προπονητη πριν τον αγωνα απεδωσες καλα ως ανασταλτικος...μοιρασες εξυπνες μπαλιες καθαρισες φασεις και εφαγες και λιγο βρωμοξυλο...θυσιαστηκες για την ομαδα...σου δινω τον τιτλο : η καραγκουνης εθνικης 2004 η davids διαλεξε εσυ παιχταρα μου...
ΥΓ το τσιγαρο μετα τον αγωνα τι το εκανες ρε καφρε?? μας εχεις φαει μαυτες τις μαυρες Smiley

Σειρα μου: (αυτοκριτικη) ξεκινησα δυνατα με 2 γκολ και οντας ο μοναδικος που κατεβαινε επιθεση αφου ολοι ειχατε κλειστει λιγο πολυ στην αμυνα εκανα οτι μπορουσα για να κουρασω την αντιπαλη αμυνα...εκτακτες συμμετοχες στην επιθεση ειχατε ολοι αλλα εγω ημουν σταθερος...καποια στιγμη τα εφτυσα και γυρισα πισω να παιξω αμυνα και εμεινε μονος ο never4 οποτε μολις ξεκουραστικα ξανανεβηκα επιθεση...μετα επεσε η αποδοση μου και εχασα 3 η 4 κλασικες ευκαιριες...θα χρησιμοποιουσα δικαιολογιες του στιλ "η μπαλα φταει, ειχε ωοειδες σχημα, φυσουσε, γλιστρουσα" κτλ αλλα η αληθεια ειναι οτι επεσε η αποδοση μου λογω του οτι δεν μαφησατε να ρουφηξω ουτε μια γραμμη εγω και σπαστηκα  Roll Eyes Cheesy Tongue 8) η επιτευξη του τριτου γκολ ηταν μια εξιλεωση στα βρισιδια που μου ριχνατε μεσα στον αγωνα...δεν μπορεσα να συνεννοηθω πολυ με nicotine kai never4 αλλα νομιζω οτι εβρισκα πολυ καλα darlas και tsonis και estergio...

αυτα προς το παρον...η νικη εχει σημασια...TEAM KEEP UP THE GOOD WORK!!!
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: November 02, 2006, 16:49:05 pm »

Οντως ο captain εσκισε στην αμυνα (σορρυ που δε το πολυανεφερα) αλλα πιστευω πως πρεπει να παιζει πιο μπροστα γι αυτο! αλλα ας οψωνται κατι βεντεττες επιθετικοι που εχουμε Cheesy
επρεπε jasper να μη τα "χαρισεις" τα αλλα γκολ, εγω σ' ειχα πει οτι θα βγεις 1ος σκορερ και βοηθησα στο 1ο γκολ το δικο σου και του ματς.
o nicotine αργησε να "μπει" στο ματς αλλα οταν μπηκε...
Και η ερωτηση της ημερας:
Ειναι τυχαιο το οτι οταν μπηκα τερμα κολλησαμε στο 3-0 με τους αντιπαλους να μας παιρνουν λιγο σβαρνα και μετα οταν ξαναμπηκα συνεχισαμε μεχρι το 6-0?
Ε, ε, ε??????????  (ψωνιο   Tongue )

Vicariously,I
Θαμώνας

"Information is pure",Mr. Obvious on information

View Profile
« Reply #82 on: November 02, 2006, 20:31:18 pm »

Ρε είχα γράψει μια τεράστια απάντηση αλλά μου σβήστηκε οπότε:Ο Vicariously,I ζητά να αποχωρήσει από την ομάδα και θα προσπαθήσει να την σαμποτάρει με κάθε συνατό τρόπο.Δεν θα ευχαριστηθεί με τίποτα λιγότερο από την ολοκληρωτική καταστροφή της και τον πλήρη εξεφτελισμό των μελών της...Μια σειρά από γεγονότα(όπως ένα όνειρο,ένας σάπιος αγώνας,ένας πουλημένος αδερφός και φυσικά ο Ρεντιφησάκης...) ήταν μόνο η αρχή... Ο Vicariously,I τσαντίστηκε, ο Vicariously,I σκέφτηκε, ο Vicariously,I αποφάσισε, ο Vicariously,I μίλησε!!! Λάβετε τα μέτρα σας... Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry

asdzxc
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #83 on: November 02, 2006, 21:35:46 pm »

Vicariously,I, μαζί σου στον ανέκδοτο αγώνα!

byeeee
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #84 on: November 02, 2006, 22:11:44 pm »

Quote from: Vicariously,I on November 02, 2006, 20:31:18 pm
Ρε είχα γράψει μια τεράστια απάντηση αλλά μου σβήστηκε οπότε:Ο Vicariously,I ζητά να αποχωρήσει από την ομάδα και θα προσπαθήσει να την σαμποτάρει με κάθε συνατό τρόπο.Δεν θα ευχαριστηθεί με τίποτα λιγότερο από την ολοκληρωτική καταστροφή της και τον πλήρη εξεφτελισμό των μελών της...Μια σειρά από γεγονότα(όπως ένα όνειρο,ένας σάπιος αγώνας,ένας πουλημένος αδερφός και φυσικά ο Ρεντιφησάκης...) ήταν μόνο η αρχή... Ο Vicariously,I τσαντίστηκε, ο Vicariously,I σκέφτηκε, ο Vicariously,I αποφάσισε, ο Vicariously,I μίλησε!!! Λάβετε τα μέτρα σας... Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry

Ρε Vicariously,I αφού δεν χρειαστήκαμε κοπέλα να βάλουμε στο γήπεδο γι αυτό δε σου είπαμε τίποτα! Grin Wink Λοιπόν αύριο έχουμε φιλικό αγώνα πιστεύω να έρθεις!

Quote from: Elric (Τ) on November 02, 2006, 21:35:46 pm
Vicariously,I, μαζί σου στον ανέκδοτο αγώνα!
Ρε μην τον ενθαρρύνεις Tongue Tongue
« Last Edit: November 02, 2006, 22:13:54 pm by darlas » Logged

darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #85 on: November 02, 2006, 23:03:55 pm »

Σχόλια του captain για τους παίχτες και τον αγώνα  8)

Βασικά ήταν ένα καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ξύλο!  Cheesy
Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες  Smiley

jasper Ξεκίνησε καλά με πρέσιγκ στην άμυνα του αντιπάλου όπως είχα τονίσει στις προπονήσεις. Αν και έχασε πολλες ευκαιρίες μας έδειξε το δρόμο προς τα γκόλ! Μπράβο αγόρι μου. Έδωσε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Έπεσε μετά τα μισά του αγώνα προφανώς κουράστηκε (ρε ζιγκολό αφού σε είπα πες στις γυναίκες σου να μην σε κουράζουν τόσο! Kiss). Η άμυνα δεν δαγκώνει γύρνα και καμιά φορά  Angry Έφαγε κάτι σαβούρες μέσα στο γήπεδο  Grin (ρε γυφτάκι πήγαινε να πάρεις παππούτσια!)

nicotine Η απόδοση του ήταν σταθερή και βοήθησε πολύ τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο. Στο τέρμα....2 πουλάκια κάθονταν...νόμιζε ότι ήταν επιθετικός και έκανε τρίπλες πάλι καλά δε το πληρώσαμε... Ρε nicotine θα σε κατεβάσω... Παρό ολα αυτά μπράβο σου ήσουν καλό εργαλείο μέσα στο γήπεδο.

estergio Μόλις πέρασαν τα πρώτα λεπτά τον είδα στην γωνία του γηπέδου να ξερνοβολάει κάτι σνίτσελ! Cheesy Να ναι καλά οι γάτες που τα έγλειψαν όλα Tongue . Ρούφηξε καμιά 2 γραμμές και ήρθε στα ίσια του. Καθάρισε πολλές μπαλιές στην άμυνα(και μερικούς παίχτες της αντίπαλης ομάδας Shocked) και βοήθησε και επιθετικά. Αν και έφαγε μια γερή δεν μάσησε και συνέχισε κανονικά τον αγώνα, έτσι σε θέλω αγόρι μου μαύρο γατί εεε... σκυλί  Tongue  +1 Wink

tsonis Κλασσικό μοτεράκι(DC ρεύματος  Tongue) στο γήπεδο βοηθούσε σε όλες τις γραμμές μπράβο ρε τσάκαλε.. Wink

never4 Ο καμικάζη της ομάδας που προσπαθούσε να δολοφονήσει την αντίπαλη εστία πολλές φορές. Το πλεονέκτημά του τα μακριά μαλλιά γιατί στο πέρασμά του μαστιγώνει τους αντιπάλους με αυτά και την βγάζει καθαρή η κουφάλα  Wink. Πρέσαρε και αυτός πολύ και βοήθησε κυρίως επιθετικά γιατί το λεξιλόγιό του δεν γράφει την λέξη άμυνα Angry

Κυργιάκος Μπράβο παιχταρά μου είσουν ο βράχος της άμυνας  Smiley

Ρε παιδιά αφού δεν με καλύψατε για να έχω περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες...
Έκείνη η γωνία δεξιά γλυστρούσα σαν παγοδρόμιο. Προφανώς κάποιος  mopping νωρίτερα... Έφαγα 2 βούτες καλές εκεί Cheesy

estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: November 03, 2006, 06:13:39 am »

+1 σε μενα απο darla πιστεύω...!

Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #87 on: November 03, 2006, 14:25:56 pm »

ωπα ρε παιδια ξαφνικα αποκτησαμε πολλους αντιπαλους...γιατι ετσι ρε Vicariously,I ετσι? τι παιχτηκε? δεν μας αγαπας πια? εεεελααααα...
και συ ρε elric?? τι εγινε? τι σου καναμε εσενα?
βρε...μηπως νευριασατε που δεν σας κρατησαμε λιγο κοκα και τη ρουφηξαμε ολη...τι ανησυχειτε?? εχουμε μπολικα αποθεματα...ολα τα γηπεδα γεματα ειναι...μην τρελαινεστε...
τα υπολοιπα στον επομενο αγωνα...Smiley
overvision_triangle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

CEID: Center for Emerging Infectious Diseases

View Profile WWW
« Reply #88 on: November 04, 2006, 00:12:29 am »

Quote from: ρε Vicariously,I Θα παμε TOOL τελικα;;; on November 02, 2006, 20:31:18 pm

Ρε συ... εισαι χαζός... ξέρει τι κάνει ο αρχηγός... έχει λάβει τις οδηγίες απο τον Never4 και ξέρει τι παιχταρας είσαι... Θα σε βάλει στους δύσκολους αγώνες ρε... Εκεί που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και το 10% του ταλέντου σου (...) το οποίο θα αρκεί για την νίκη με τεράστια διαφορά στα τέρματα (προφανως) .Όσο για τον αγώνα που "έχασες" για να λήξει 6-0 φαντάζεσαι παιχνίδι που θα έγινε...(φαντάσου έβαλε γκολ και ο Never4 Tongue -- τι άλλο θέλεις να σου πω...)

@Never4 Kiss
@Ρεντιφησάκης crazy

Vicariously, I
Live while the whole world dies
Much better you than I.
darlas
Θαμώνας

ee_NRG

View Profile
« Reply #89 on: November 04, 2006, 04:02:00 am »

Quote from: estergio on November 02, 2006, 16:49:05 pm
Και η ερωτηση της ημερας:
Ειναι τυχαιο το οτι οταν μπηκα τερμα κολλησαμε στο 3-0 με τους αντιπαλους να μας παιρνουν λιγο σβαρνα και μετα οταν ξαναμπηκα συνεχισαμε μεχρι το 6-0?
Ε, ε, ε??????????  (ψωνιο   Tongue )

A ρε estergio αφού κατά βάθος είσαι παιχταράς! Πιστεύω χαραμίζεσαι εδώ στην Ελλάδα..

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 45 Go Up Print
Jump to: