• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:22:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:22:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 86
Total: 141
Maximos7
mmikelo
kouf
Leftor
Nikos_313
despoina15
kokkinosgior
AcDimitri
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
chaniotism
andyy
Joannapet
kpa
Nicotre
filkilkis
ඞ
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Τηλεπικοινωνίες (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Ταχύτητα DSL
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: Ταχύτητα DSL  (Read 15806 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Ταχύτητα DSL
« Reply #75 on: October 18, 2006, 02:21:11 am »

Ρε παιδιά μην κατεβάζετεεε!!!  Cheesy

Εγώ πάντως δεν κατεβάζω τπτ εκτός απο 10 τραγουδάκια το μήνα ή κανα κλιπάκι.

Και επειδή μ' αρέσει να ρίχνω λάδι στη φωτιά.

Πως γίνεται να κατεβάζω απο Ελλάδα με 100ΚΒ/sec ενώ απο εξωτερικό με 60 την ίδια χρονική στιγμη;

Άρα δε φταίει μόνο ο OTE αλλα και ο Φόρθνετ στην περίπτωσή μου. (2048/256)
« Last Edit: October 18, 2006, 02:24:20 am by Larry_Flint » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Ταχύτητα DSL
« Reply #76 on: October 18, 2006, 02:28:23 am »

Quote from: Larry_Flint on October 18, 2006, 02:21:11 am

Πως γίνεται να κατεβάζω απο Ελλάδα με 100ΚΒ/sec ενώ απο εξωτερικό με 60 την ίδια χρονική στιγμη;

γιατί σου φαίνειται παράξενο, δεν καταλαβαίνω, αφού προφανώς θα περνάει από περισσότερους κόμβους... και η περίπτωση να πέσει σε τηλεπικοινωνιακή κίνηση μεγαλύτερη...

να προτιμάται πάντως σέρβερ της αγγλίας (μετά από ελληνικούς σέρβερ) για download

byeeee
odys2008
Guest
« Reply #77 on: October 18, 2006, 09:37:38 am »

Quote from: ASDF_ on October 18, 2006, 01:27:12 am
Quote from: Odys on October 18, 2006, 00:51:18 am
Εδώ κάνετε λάθος. Όποιος θέλει να κατεβάζει 24/7 σε p2p με max γραμμή, να πάει να πάρει μισθωμένη. Η λογική του dsl είναι γνωστή και πάρα πολύ απλή. Όλοι όσοι είστε σε ένα dslam ουσιατικά πληρώνετε την μισθωμένη που έρχεται μέσω του hellascom στο dslam. Το contention ratio είναι περίπου στο 1:30 που σημαίνει πως ο ΟΤΕ (και παντού στον κόσμο έτσι δουλευει) για 30χρήστες adsl 1mbit θα εγκαταστήσει στο dslam γραμμή 1mbit προς τους bbras. Οπότε αν κατέβαζαν όλοι 24/7 ξέρετε πόσο θα κατεβάζατε? 1024/30=34,1 ΚBit=4,2KB/sec. Ναι τόσο ταχύτητα σας αντιστοιχεί περίπου. Χαμηλότερη και από pstn. Αν λοιπόν όλοι που νομίζουν ότι με 20Ε/μηνα μπορούν να κατεβάσουν όλο το Net κατεβάζουν σε 24/7 θα κατεβάζετε με τόσο όσο σας είπα 4,2KB/sec. Και μην μου πείτε να βάλει μεγαλύτερη διασύνδεση ο οτε γιατί πληροφοριακά οι μισθωμένη 1mbit/1mbit έχει περίπου 1500Ε/μήνα. Αυτά προς τους έχοντες την νοοτροπία:

Quote from: ASDF_ on October 17, 2006, 21:47:19 pm
Μα είναι προφανές οτι όποιος βάζει dsl κάνει συνεχώς downloading για αυτό και την βάζει, αλλιώς θα έμενε με pstn

Δηλαδή ο ΟΤΕ παίρνει 30*20(μηνιαία χρέωση)=600Ε/μήνα όμως πληρώνει 1500Ε/μήνα για τη γραμμή.Δηλαδή ο φιλάνθρωπος ΟΤΕ πληρώνει επιπλέον 900Ε... ε πέστο έτσι και τον κατηγορούμε άδικα... αφου μπαίνει μέσα...

Κοίταξε το contention ratio 1:30 μπορεί να είναι και μεγαλύτερο 1:50 ας πούμε, και μιας και ο οτε τα δίνει δεν του κοστίζει 1500 αλλά κάτι λιγότερο. Ο οτε όμως δεν έχει ανακοινώσει το contention ratio των γραμμών του. Οπότε μπορεί να είναι και 1:50. Εγώ πήρα το 1:30 γιατί είναι πολύ συνηθησμένο στο εξωτερικό.

Quote from: akis on October 18, 2006, 01:12:37 am
ειπες παραπάνω οτι ο διπλασιασμός έγινε στα χαρτια....

Μα αν εκέινη την στιγμή υπάρχει ελεύθερο bandwith τότε φυσικά και θα πάρεις 768. Απλά ο ΟΤΕ διπλασιάζοντας τις ταχύτητες άφησε προφανώς ίδια την διασύνδεση των dslam με τους bbras

Ο σέρβερ που κατεβάζεις είναι αξιόπιστος?
« Last Edit: October 18, 2006, 09:41:58 am by Odys » Logged
christos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: October 18, 2006, 19:23:46 pm »

Όσοι κάνετε το τεστ εύρους ζώνης της φόρθνετ μην ξεχνάτε ότι και ο σέρβερ της φόρθνετ δεν έχει άπειρο έυρος ζ'ωνης .
Καλύτερα να κατεβάσετε με ftp από σέρβερ που ξέρετε ότι δεν έχουν μεγάλη κίνηση , όταν θέλετε να τεστάρετε την γραμμή σας .
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #79 on: October 18, 2006, 19:59:30 pm »

Quote from: Elric (Τ) on October 18, 2006, 02:28:23 am

γιατί σου φαίνειται παράξενο, δεν καταλαβαίνω, αφού προφανώς θα περνάει από περισσότερους κόμβους... και η περίπτωση να πέσει σε τηλεπικοινωνιακή κίνηση μεγαλύτερη...

να προτιμάται πάντως σέρβερ της αγγλίας (μετά από ελληνικούς σέρβερ) για download

Βασικά μεγαλύτερο ping ναι, αλλα ταχύτητες όχι και 40KB/sec.
Το είπα γιατι αν το DSLAM έθετε το άνω όριο της ταχύτητας τότε θα ήταν ίδιο και για το εξωτερικό και για το εσωτερικό.
Τώρα ναι μεν το DSLAM με στέλνει στα 100ΚΒ/sec αλλα και η Φόρθνετ με κατεβάζει στα 60ΚΒ/sec για εξωτερικό.
Άρα μην τα πολυλογώ μπουρδέλο με αλλοδαπές. Ο ΟΤΕ συντηρεί το μπουρδέλο και η Φόρθνετ κατεβάζει τις π... εεεε, ιερόδουλες απο το ανατολικό μπλόκ.
Παράθεση από: Larry_Flint στις Σήμερα στις 02:21:11

Ο σέρβερ που κατεβάζεις είναι αξιόπιστος?

Εννοείται, δεν έκανα ένα τυχαίο κατέβασμα, είναι συμπέρασμα 2 βδομάδων χρήσης.

Εντάξει δεν είναι να βγάζουμε συμπεράσματα τώρα στο έτσι.
Πάντως σήμερα πάει καλύτερα. Απο 60 ανεβήκαμε στα 70, μακάρι να πάμε έτσι. Σε 14 μέρες θα έχω 2048.

« Last Edit: October 18, 2006, 20:05:51 pm by Larry_Flint » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #80 on: October 18, 2006, 20:52:22 pm »

Quote from: Odys on October 18, 2006, 09:37:38 am
Quote from: ASDF_ on October 18, 2006, 01:27:12 am
Quote from: Odys on October 18, 2006, 00:51:18 am
Εδώ κάνετε λάθος. Όποιος θέλει να κατεβάζει 24/7 σε p2p με max γραμμή, να πάει να πάρει μισθωμένη. Η λογική του dsl είναι γνωστή και πάρα πολύ απλή. Όλοι όσοι είστε σε ένα dslam ουσιατικά πληρώνετε την μισθωμένη που έρχεται μέσω του hellascom στο dslam. Το contention ratio είναι περίπου στο 1:30 που σημαίνει πως ο ΟΤΕ (και παντού στον κόσμο έτσι δουλευει) για 30χρήστες adsl 1mbit θα εγκαταστήσει στο dslam γραμμή 1mbit προς τους bbras. Οπότε αν κατέβαζαν όλοι 24/7 ξέρετε πόσο θα κατεβάζατε? 1024/30=34,1 ΚBit=4,2KB/sec. Ναι τόσο ταχύτητα σας αντιστοιχεί περίπου. Χαμηλότερη και από pstn. Αν λοιπόν όλοι που νομίζουν ότι με 20Ε/μηνα μπορούν να κατεβάσουν όλο το Net κατεβάζουν σε 24/7 θα κατεβάζετε με τόσο όσο σας είπα 4,2KB/sec. Και μην μου πείτε να βάλει μεγαλύτερη διασύνδεση ο οτε γιατί πληροφοριακά οι μισθωμένη 1mbit/1mbit έχει περίπου 1500Ε/μήνα. Αυτά προς τους έχοντες την νοοτροπία:

Quote from: ASDF_ on October 17, 2006, 21:47:19 pm
Μα είναι προφανές οτι όποιος βάζει dsl κάνει συνεχώς downloading για αυτό και την βάζει, αλλιώς θα έμενε με pstn

Δηλαδή ο ΟΤΕ παίρνει 30*20(μηνιαία χρέωση)=600Ε/μήνα όμως πληρώνει 1500Ε/μήνα για τη γραμμή.Δηλαδή ο φιλάνθρωπος ΟΤΕ πληρώνει επιπλέον 900Ε... ε πέστο έτσι και τον κατηγορούμε άδικα... αφου μπαίνει μέσα...

Κοίταξε το contention ratio 1:30 μπορεί να είναι και μεγαλύτερο 1:50 ας πούμε, και μιας και ο οτε τα δίνει δεν του κοστίζει 1500 αλλά κάτι λιγότερο. Ο οτε όμως δεν έχει ανακοινώσει το contention ratio των γραμμών του. Οπότε μπορεί να είναι και 1:50. Εγώ πήρα το 1:30 γιατί είναι πολύ συνηθησμένο στο εξωτερικό.

Λέγεται ότι το contention ratio του ΟΤΕ πήγε από το 1:15-1:20(προ αναβάθμισης) στο 1:25-1:30. Σε κάθε περίπτωση 1:50 δεν είναι. Απλά το θέμα είναι ότι το στατιστικό μοντέλο στο οποίο βασίζεται η φιλοσοφία του ADSL για να δουλέψει ι
54;ανοποιητικά χρειάζεται μεγάλο πλήθος συνδρομητών, υψηλές ονομαστικές ταχύτητες (μερικά Mbps δλδ) και αρκετούς light users. Και εξηγούμαι: Όταν έχεις σύνδεση 8Mbps ακόμα και με 1Mbps να κατεβάζεις δε σε ενοχλεί τόσο πολύ γιατί τα pps είναι ικανοποιητικά για τις συνηθισμένες δουλειές. Επίσης με υψηλές ταχύτητες τα αρχεία κατεβαίνουν σε πολύ μικρότερο χρόνο που σημαίνει ότι το δίκτυο μένει περισσότερο χρόνο ελεύθερο. Οι ανάγκες μας σε downloading δεν είναι άπειρες, εκτός από μια περίοδο προσαρμογής στην αρχή μετά δεν θα υπάρχει λόγος να κατεβάζουμε 24/7 (επειδή ότι θελήσουμε θα το έχουμε σε σύντομο διάστημα). Έτσι δουλεύει το σύστημα στο εξωτερικό.

Πάμε τώρα στο Ελλάντα. Ο πΟΤΕ ενώ γνωρίζει ότι οι ονομαστικές ταχύτητες είναι χαμηλές και οι περισσότεροι είναι heavy users αύξησε το contention ratio στα επίπεδα  του εξωτερικού χωρίς τα υπόλοιπα δεδομένα να είναι τα ίδια.  Τα αποτελέσματα; Τα βλέπουμε όλοι μας.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
odys2008
Guest
« Reply #81 on: October 18, 2006, 21:24:42 pm »

marauber τα ίδια ακριβώς έχω γράψει και στο adslgr.Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Βασικός στόχος ακόμα παραμένει να μπούν οι light users που τους έρχεται ισα ισα το dsl με τα πάγια του ΟΤΕ. Αλλά και για μένα να αποκτήσουμε συνδέσεις εξωτερικού με λογικά όρια στο dl. Πχ μια 4mbit με όριο 50-60gb το μήνα πιστευω είναι ικανοποιητική όχι απλά για τον μέσο χρήστη αλλά και προς power μεριά.
gpap

View Profile
« Reply #82 on: October 20, 2006, 19:29:34 pm »

Kαλησπέρα με καλά (ελπίζω) νέα,

Σήμερα μου τηλεφώνησαν από την τεχνική υποστήριξη της ΤΕΛΛΑΣ. Τους είχα στείλει ένα mail πριν 3 μέρες με τα αποτελέσματα
του speedtest και τους ρωτήσα εάν έχουν κάποια ειδική ενημέρωση. Ο φίλος που πήρε τηλέφωνο ήταν εξυπηρετικότατος και ..κατατοπιστικότατος.
Μου εξήγησε ότι στη Θεσ/νίκη γενικά και στην Καλαμαρια ειδικότερα το χάλι θα πάει μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Μου έδωσε και κάμποσες τεχνικές
εξηγήσεις για τερματισμούς στα dslam και διπλασιασμούς οδεύσεων κλπ αλλά αυτά ήταν ψιλά γράμματα. Το ΝΕΟ ήταν ότι τα ίδια πάνω κάτω είχαν γίνει και στην
Αθήνα και ο ΟΤΕ είχε πει ότι δεν θα κοινοποιούσε τις αναβαθμίσεις των γραμμών πριν ολοκληρώσεις τις ρυθμίσεις στα dslam αλλά μάλον 'επαιξε' κάτι...
πολιτικό..Μου είπε ότι αυτή την εποχή η Θεσνίκη έχει την ..τιμητική της και αυτοί δέχονται περίπου 100-200 διαμαρτυρίες συνδρομητών καθημερινά.
Ισχυρίστηκε ότι αν ο ΟΤΕ δεν δώσει λύση μέχρι τα τέλη του Νοεμβρη θα υπάρξουν επίσημες καταγγελίες από πλευράς των ISPs.

Την ίδια περίπου ώρα (κοίτα σύμπτωση) εξετάζω μια ομάδα συναδέλφων προφορικά για ΣΗΕ Ι. Τελειώνοντας ο ένας από αυτούς μου ζητάει μια βεβαίωση
γιατί εργάζεται στον ΟΤΕ. Στο 11888 τον ρωτάω? Όχι στην τεχνική στήριξη του dsl μου απαντά! Μιλάμε ..ενεργειακός ο συνάδελφος! (λες γιαυτό να ..πάει έτσι το
πράγμα????  Wink Grin). Λοιπόν μιας κια τον βρήκα εύκαιρο του ξαναπαρουσιάζω το ..πρόβλημα και ..κοίτα να δεις. Μου δίνει την ίδια απάντηση με το φίλο της ΤΕΛΛΑΣ!

Συνεπώς... μάλλον μας φάγαν οι ..δημοτικές εκλογές! Υπομονή κανένα μήνα, λιγότερα μουλαράκια και τόρρεντς και εδώ είμαστε!

Και άφησα για το τέλος το καλύτερο!

Fulll LLU Tellas για Θεσνίκη μάλλον από τη νέα χρονιά!!

ΓΠ

meltemi

View Profile WWW
« Reply #83 on: October 20, 2006, 21:43:55 pm »

Smiley Ok
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #84 on: October 20, 2006, 23:30:21 pm »

Αντε να δουμε γιατι το εκπαιδευτικο υλικο Grin  που κατεβαζω (ή παιζω Tongue ) δεν μπορει αλλο ...σερνεται!!!
Και γω απο συζητησεις, φορουμς κλπ αυτο εχω ακουσει...οτι η κατασταση θα τραβηξει κανα δυο μηνακια ακομα και μαλλον μετα θα στρωσει...

να δουμε θα προλαβει ο ΟΤΕς το τρενο των Full LLU απο Forthnet, Tellas κλπ??
Εγω λεω πως ναι...δεν μπορουν να κανουν κ αλλιως! Υπαρχουν πολλοι δυσαρεστημενοι χρηστες, δεν ειναι μονο οι heavy users...

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #85 on: October 21, 2006, 01:51:41 am »

Σα να εγκαινιάζουμε ημιτελές έργο δλδ ε;
Λες και δεν κουράστηκαν να κόβουν κορδέλες τον τελευταίο καιρό.
Να προλάβουμε τις δημοτικές μπας και κερδίσουμε καμιά ψήφο!
Σα δε ντρέπονται λέω εγώ που μας έχουν καταντήσει ουραγούς στην τεχνολογική ανάπτυξη Angry. Με αυτή τη νοοτροπία θα πάμε μπροστά;

Quote from: gpap on October 20, 2006, 19:29:34 pm
Μου έδωσε και κάμποσες τεχνικές
εξηγήσεις για τερματισμούς στα dslam και διπλασιασμούς οδεύσεων κλπ αλλά αυτά ήταν ψιλά γράμματα.

Αν το θυμάστε, μπορείτε να το αναλύσετε λίγο αυτό; Μπορεί για σας να είναι ψιλά γράμματα αλλά γενικά νομίζω ότι ενδιαφέρει.

Quote from: gpap on October 20, 2006, 19:29:34 pm
Ισχυρίστηκε ότι αν ο ΟΤΕ δεν δώσει λύση μέχρι τα τέλη του Νοεμβρη θα υπάρξουν επίσημες καταγγελίες από πλευράς των ISPs.
Grin Grin Grin Grin
Ναι καλά τώρα. Και οι ISP συνένοχοι είναι. Μπορεί να μην οφείλεται σε αυτούς το πρόβλημα της ταχύτητας, τους βολεύει όμως αυτή η κατάσταση γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι στο όριο του bandwidth τους και θέλουν να καθυστερήσουν όσο μπορούν τις (τελικά αναπόφευκτες) αναβαθμίσεις.
Στο πρόβλημα με το VOIP (και γενικά με τον περιορισμό πακέτων) γιατί εδώ και πάνω από ένα χρόνο κάνουν την πάπια;

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
odys2008
Guest
« Reply #86 on: October 21, 2006, 09:38:19 am »

Σήμερα έκανα αίτηση για υποβάθμηση της γραμμής μου. Όλοι οι φίλοι του αδερφού μου με 768 πετάνε και κατεβάζουν με 80 ενώ εμείς με 1024 σερνόμαστε στα 40..... Και με 9,75Ε μήνα από 28Ε που έδεινα τώρα, μου φαίνεται πως έκανα καλή κίνηση. Θα δείξει, στην χειρότερη και με 40 να κατεβάζει  για 10Ε μήνα τα αξίζει
gpap

View Profile
« Reply #87 on: October 21, 2006, 10:53:06 am »

Αν το θυμάστε, μπορείτε να το αναλύσετε λίγο αυτό; Μπορεί για σας να είναι ψιλά γράμματα αλλά γενικά νομίζω ότι ενδιαφέρει.

Λυπάμαι φίλε marauber αλλά με ..πέτυχε στη μέση μιας σύσκεψης, βγήκα έξω να μιλήσω λίγο και όπως καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα
οι τεχνικές πληροφορίες ..δε μου λέγαν τίτοτε.

Πάντως επειδή η επικοινωνία με τα τεχνικά τμη΄ματα των εταιρειών είναι λίγο ..κόλαση (παρακαλώ περιμένετε, είστε σε γραμμή ..προτετραιότητας...)
έχω θιοθετήση την εξής πρακτική. Τους στέλνω ένα e-mail, υπογράφονντας και φαρδιά πλατειά ως επ. καθηγητής του ΤΗΜΜΥ (ψάρωμα έ?) και
περιμένω. Το πολυ σε 2 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο (ποτέ γραπτά  Wink και πάντα στο ...κινητό) και δίνουν όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις...
Θα πρότεινα λοιπόν ακριβώς το ίδιο. Ρίξε και ένα ονοματεπώνυμο και ένα ΗΜΜΥ (θα γίνετε αργά ή γρήγορα..) και περιμένετε...

Πάντως για τα τεχνικά, τα σχετικά posts στο adslgr με ένα ..καλό φιλτράρισμα...δίνουν την εικόνα!

ΓΠ
rhum
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #88 on: October 21, 2006, 12:26:13 pm »

Και οτι ελεγα να σας ρωτησω τι κανατε και απαντησαν με τηλεφωνο σε e-mail, μεσα σε τρεις μερες. Απιστευτο!!!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ...
dim
Honoured Member

finding emo

View Profile
« Reply #89 on: October 21, 2006, 12:27:59 pm »

Quote from: gpap on October 21, 2006, 10:53:06 am
Τους στέλνω ένα e-mail, υπογράφοντας και φαρδιά πλατιά ως επ. καθηγητής του ΤΗΜΜΥ (ψάρωμα έ?) και περιμένω.

Θα πρότεινα λοιπόν ακριβώς το ίδιο. Ρίξε και ένα ονοματεπώνυμο και ένα ΗΜΜΥ (θα γίνετε αργά ή γρήγορα..) και περιμένετε...

Να υπογράφουμε ως ΗΜΜΥ ή ως επ. καθηγητής του ΤΗΜΜΥ???   Grin

Αργά ή γρήγορα 2-3 από εμάς θα γίνουνε..   Cheesy

Πέρα από την πλάκα, πολύ καλή η ιδέα , αλλά και μόνο το ότι πάλι πρέπει να περιμένουμε 2 μέρες είναι..αηδία..
Πριν από κάμποσο καιρό ειλικρινά μου έπεσαν τα μισά μαλλιά περιμένοντας κάθε μέρα στην αναμονή..
Και δεν το έκλεινα.....αφού ήμουνα σε γραμμή προτεραιότητας..!  tomato
Βλ. Friends το επεισόδιο με τη φοίβη που κοντεύει να πεθάνει στ τηλέφωνο, στην αναμονή μιας εταιρείας..   rotation
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: