• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
January 11, 2026, 16:35:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
January 11, 2026, 16:35:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Νομοσχέδιο Δένδια και φοι...
by george14
[Today at 16:12:29]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by stefpapa21
[Today at 12:44:05]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by Petross
[Today at 10:56:06]

Επιλογή τομέα 2025
by chatzikys
[Today at 00:56:41]

[Ρομποτική] Να επιλέξω το...
by sassi
[Today at 00:23:51]

[Ηλεκτρονική Ι] Γενικές α...
by RivenT
[January 10, 2026, 23:09:25 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[January 10, 2026, 21:37:52 pm]

Έναρξη και Λήξη Εαρινού Ε...
by Nikos_313
[January 10, 2026, 21:34:56 pm]

Freelancer Alerts εργαλεί...
by Mr Watson
[January 10, 2026, 21:24:03 pm]

[Δομημένος Προγραμματισμό...
by Mr Watson
[January 10, 2026, 21:21:28 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[January 10, 2026, 21:16:26 pm]

[Λογική Σχεδίαση] Ύλη που...
by sifakas
[January 10, 2026, 13:06:03 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by George_RT
[January 10, 2026, 11:48:27 am]

[Πολυμέσα] Παλιά θέματα -...
by Tsn
[January 09, 2026, 22:25:09 pm]

[Σύγχρονα Ενεργειακά Συστ...
by Διάλεξις
[January 07, 2026, 22:00:23 pm]

[Ισχύος II] Γενικές απορί...
by Nikos_313
[January 07, 2026, 17:27:24 pm]

Επίθεση ΗΠΑ στην Βενεζουέ...
by Giopan
[January 07, 2026, 00:22:51 am]

Τεχνικό πρόβλημα στις ραδ...
by Nikos_313
[January 04, 2026, 13:01:03 pm]

[IEEE PES] PES Talk Ep3
by IEEE PES AUTh SBC
[January 03, 2026, 12:57:09 pm]

Διαγράφηκαν 308.605 φοιτη...
by okan
[January 02, 2026, 19:55:44 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 10304
Latest: alex3
Stats
Total Posts: 1429802
Total Topics: 31888
Online Today: 720
Online Ever: 2364
(January 02, 2026, 00:25:10 am)
Users Online
Users: 43
Guests: 482
Total: 525
lidorikic
valantis
ioannisdamantis
Hercylesastr
mariospg
asterisdemetris
Alexandros28
Billyskotsikas
thomaitheodosiadou
Lazaros8585
Γιώργος Μπιλμπίλης
vevi
iJasonOP
akoil
agapiecon
swtotrelas
diamanar
george14
El professor
Stathisxd
Thanasiscon1
jm555
andreasbr
mikrosdia
marwt
jimalexoud
Papakas
apapamichail
fotiszach
Agnotobouri
George_RT
egiannoula
johnmax
dim_drag
christina02
triligouras
PolarBear
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Επιλογή τομέα 2025
0 Members and 9 Guests are viewing this topic.
Poll
Question: Τι τομέα θα επιλέξεις;
Ηλεκτρικής Ενέργειας - 10 (32.3%)
Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών - 17 (54.8%)
Τηλεπικοινωνιών - 4 (12.9%)
Total Voters: 31

Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: Επιλογή τομέα 2025  (Read 4151 times)
chatzikys
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Nah I'd Win

View Profile
Re: Επιλογή τομέα 2025
« Reply #15 on: October 08, 2025, 13:38:39 pm »

Δεν βλέπω κάποια επιλογή στο e-learning, άρα λογικά πρέπει να μιλήσεις με την γραμματεία

Quote from: Wibvious on June 26, 2025, 12:04:11 pm
("Mom, what’s the integral of regret?").
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: October 08, 2025, 19:14:04 pm »

Quote from: tzortzis on October 08, 2025, 13:30:34 pm
Για να αλλαξω τον τομεα που εχει δηλωθει στο sis δηλαδη και να μην εχω θεμα εν τελει, τι πρεπει να κανω (εβαλα τηλεπ ενω δεν ειμαι βεβαιος ακομα και εχει τα υποχρεωτικα)
Μιλάς με την γραμματεία.
Έχω δει περιπτώσεις παιδιών που άλλαξαν στο 8ο εξάμηνο από τηλεπ σε ηλεκτρονική, οπότε γίνεται. Smiley
tzortzis
Global Moderator

What else?

View Profile
« Reply #17 on: October 09, 2025, 07:50:42 am »

Οκ μιλησα να δω αν μπορει η επιλογη μου να αφαιρεθει for the time being

Quote from: MrRobot on March 21, 2017, 16:52:48 pm
Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
Kenedy
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #18 on: January 10, 2026, 19:18:55 pm »

Ποιος τομεας ειναι γενικα πιο ευκολος απο αντικειμενικη αποψη?Καταννοω καθε ατομο εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες αλλα για ενα ατομο χωρις ιδιαιτερες γνωσης σε κατι εξτρα περα απο τον κορμο και χωρις καποια κλιση ας πουμε ποιος τομεας θα τον κουρασει λιγοτερο?Προφανως δεν κρινω ποιον τομεα θα παρω με βαση την δυσκολια Cool.
sassi
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #19 on: January 10, 2026, 20:20:55 pm »

Ενεργειακός (no hate έχει δύσκολα μαθήματα), αλλά από θέμα φόρτου είναι.Δεν έχει πολλά μαθήματα με εργασίες κ.τ.λ όπως η ηλεκτρονική και είναι πιο ελεύθερα όσον αφορά τα ects , δηλαδή μπορεί να πάρει και εύκολα αλλά τομέων
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: January 10, 2026, 21:06:47 pm »

Quote from: sassi on January 10, 2026, 20:20:55 pm
Ενεργειακός (no hate έχει δύσκολα μαθήματα), αλλά από θέμα φόρτου είναι.Δεν έχει πολλά μαθήματα με εργασίες κ.τ.λ όπως η ηλεκτρονική και είναι πιο ελεύθερα όσον αφορά τα ects , δηλαδή μπορεί να πάρει και εύκολα αλλά τομέων
Συμφωνώ, ο ενεργειακός είναι εύκολος τομέας, αλλά θα πω και κάτι και ας φάω κράξιμο Tongue
Ο τομέας τηλεπ μπορεί να φαίνεται δύσκολος αλλά αν το έχεις με τις πράξεις, τα μαθηματικά και λίγο αγάπη για το πεδίο heart πιστεύω σε κάποια σημεία μπορεί να είναι και πιο απλός από τον ενεργειακό με τα πολλαπλά deadlines σε μαθήματα εργασιών, αρκετά εργαστήρια με παρουσίες και κάποια αρκετά πιεστικά μαθήματα όπως τα ΕΚΣΗΕ. Πιστεύω η δυσκολία του τομέα τηλεπ βρίσκεται στα υποχρεωτικά μαθήματα...

Γενικά, μια μίξη ενεργειακού με εύκολα μαθήματα από άλλους τομείς + ΔΟΝΑ, είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να βγάλεις γρήγορα την σχολή Smiley
Mr Watson
Administrator

View Profile
« Reply #21 on: January 10, 2026, 21:16:06 pm »

Ο τομέας ενέργειας έχει την φήμη του πιο εύκολου και δικαιολογείται από α) τον μικρό αριθμό απαραίτητων ects / εξάμηνο από ενεργειακά μαθήματα, γεγονός που αφήνει μεγάλο περιθώριο επιλογής εύκολων μαθημάτων και από άλλους τομείς, και β) κάποια εύκολα μαθήματα ή και μαθήματα με απαλλακτικές εργασίες (εργασίες δύσκολες και χρονοβόρες).

Όσοι έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα αντικείμενα του τομέα διαφωνούν (ήδη με πρόλαβες, Νίκο). Μια χαρά έχει δύσκολα μαθήματα και πολλές εργασίες, που όταν είναι απαλλακτικές συνοδεύονται από απαιτητικές προφορικές εξετάσεις.

Θεωρώ ότι με την έλευση νέων καθηγητών τα πράγματα δυσκολεύουν σε μαθήματα που θεωρούνταν εδώ και πολλά χρόνια εύκολα, πχ μαθήματα εργαστηρίου πυρηνικής και κάποια εργαστηρίου ΣΗΕ.
sent from mTHMMY 
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: January 10, 2026, 21:30:41 pm »

Quote from: Mr Watson on January 10, 2026, 21:16:06 pm
Θεωρώ ότι με την έλευση νέων καθηγητών τα πράγματα δυσκολεύουν σε μαθήματα που θεωρούνταν εδώ και πολλά χρόνια εύκολα, πχ μαθήματα εργαστηρίου πυρηνικής και κάποια εργαστηρίου ΣΗΕ.
Συμφωνώ, ο τομέας ενέργειας δεν είναι όπως παλιά...

Πλέον έχεις Παπαδόπουλο στα ΣΗΕ ΙΙ, ΜΔΗΕ, ΔΥΣΣΗΕ, ΥΜΕΣ ο οποίος έχει πάρει πολύ πατριωτικά τα μαθήματα και άλλαξε και θα αλλάζει τον επόμενο καιρό τα θέματα. Επιπλέον άκουσα ότι δεν δίνει πλέον λύσεις ασκήσεων στα ΜΔΗΕ, όπως παλιά και θέλει να κόψει σιγά σιγά την μάστιγα τον παλιών θεμάτων στις εξετάσεις ΜΔΗΕ, ΔΥΣΣΗΕ.
Έχεις Κρυωνίδη, που αν κρίνουμε από την τελευταία εργασία στα ΣΕΣ προσπαθεί να δυσκολέψει αρκετά το μάθημα και μάλλον θα το κάνει και σε όλα τα μαθήματα που θα του δώσουν τώρα.
Έχεις Τονοζλή, ο οποίος και αυτός στα ΣΠΗΕ, Μετάδοση Θερμότητας κάνει πολλές ασκήσεις και ακολουθεί το βιβλίο του Cengel και ξενόγλωσση βιβλιογραφία για τα μαθήματα. Και αυτός δεν προτιμάει την επανάληψη όπως το ντουέτο Χατζηαθανασίου-Καδή.
Έχει Καϊσα, ο οποίος έχει κάνει τα πυρηνικά αρκετά θεωρητικό μάθημα σε σχέση με παλιότερα κτλ. κτλ.
Γενικά, με τις αλλαγές αυτές πλέον βλέπουμε ότι τα μαθήματα που κάποτε τα θεωρούσαμε αρκετά εύκολα στον τομέα ενέργειας πλέον θέλουν δουλειά και παρακολούθηση για να περαστούν. Roll Eyes
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: January 10, 2026, 22:09:24 pm »

Quote from: Nikos_313 on January 10, 2026, 21:30:41 pm
Συμφωνώ, ο τομέας ενέργειας δεν είναι όπως παλιά...

Πλέον έχεις Παπαδόπουλο στα ΣΗΕ ΙΙ, ΜΔΗΕ, ΔΥΣΣΗΕ, ΥΜΕΣ ο οποίος έχει πάρει πολύ πατριωτικά τα μαθήματα και άλλαξε και θα αλλάζει τον επόμενο καιρό τα θέματα. Επιπλέον άκουσα ότι δεν δίνει πλέον λύσεις ασκήσεων στα ΜΔΗΕ, όπως παλιά και θέλει να κόψει σιγά σιγά την μάστιγα τον παλιών θεμάτων στις εξετάσεις ΜΔΗΕ, ΔΥΣΣΗΕ.
Έχεις Κρυωνίδη, που αν κρίνουμε από την τελευταία εργασία στα ΣΕΣ προσπαθεί να δυσκολέψει αρκετά το μάθημα και μάλλον θα το κάνει και σε όλα τα μαθήματα που θα του δώσουν τώρα.
Έχεις Τονοζλή, ο οποίος και αυτός στα ΣΠΗΕ, Μετάδοση Θερμότητας κάνει πολλές ασκήσεις και ακολουθεί το βιβλίο του Cengel και ξενόγλωσση βιβλιογραφία για τα μαθήματα. Και αυτός δεν προτιμάει την επανάληψη όπως το ντουέτο Χατζηαθανασίου-Καδή.
Έχει Καϊσα, ο οποίος έχει κάνει τα πυρηνικά αρκετά θεωρητικό μάθημα σε σχέση με παλιότερα κτλ. κτλ.
Γενικά, με τις αλλαγές αυτές πλέον βλέπουμε ότι τα μαθήματα που κάποτε τα θεωρούσαμε αρκετά εύκολα στον τομέα ενέργειας πλέον θέλουν δουλειά και παρακολούθηση για να περαστούν. Roll Eyes

Συμφωνώ με όσα λες, ο τομέας έχει αλλάξει επίπεδο δυσκολίας. Χωρίς να θέλω να θίξω τους παλιούς (σεβασμός στους καθηγητές που έφυγαν):

Παπαδόπουλος:

Θετικά: Εξηγεί πολύ καλά και σου δίνει τρελό όγκο πληροφορίας. Σου μαθαίνει λεπτομέρειες που όντως μετράνε αν θες να ξέρεις τι σου γίνεται. Συνήθως καλές σημειώσεις σε pdf.

Αρνητικά: Μιλάει απίστευτα γρήγορα και πρέπει να έχεις το αυτί στην τσίτα για να τον προλάβεις (Και να δουλεύει το μυαλό σου στο τούρμπο).

Κρυωνίδης:

Θετικά: Για μένα είναι κορυφή. Βγάζει έναν ενθουσιασμό στο μάθημα που σε πορώνει. Αν προσέχεις την ώρα που μιλάει, τα καταλαβαίνεις όλα. Το δικό του κομμάτι στα ΣΕΣ είναι το αγαπημένο μου στο 9ο εξάμηνο.

Αρνητικά: Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βρει κάτι στραβό ακόμα (Ισως κάποιες φορές σου μιλάει με γρίφους).

Τονοζλής:

Δεν τον έχω ζήσει πολύ. Πάντως στην εξέταση είναι πολύ εντάξει και επιεικής, δεν πάει να σε κόψει εύκολα.

Καΐσας:

Δεν έχω περάσει από αυτόν, οπότε δεν έχω άποψη.

Γενικά, η φάση στον Τομέα έχει γίνει "παρακολούθηση και διάβασμα". Έτσι όμως θα μάθουν οι νέοι φοιτητές καλύτερα πιστεύω.
Όποιος πάει με την λογική "παλιά θέματα" θα έχει πρόβλημα.

sassi
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #24 on: Today at 00:21:10 »

Quote from: nmpampal on January 10, 2026, 22:09:24 pm
Συμφωνώ με όσα λες, ο τομέας έχει αλλάξει επίπεδο δυσκολίας. Χωρίς να θέλω να θίξω τους παλιούς (σεβασμός στους καθηγητές που έφυγαν):

Παπαδόπουλος:

Θετικά: Εξηγεί πολύ καλά και σου δίνει τρελό όγκο πληροφορίας. Σου μαθαίνει λεπτομέρειες που όντως μετράνε αν θες να ξέρεις τι σου γίνεται. Συνήθως καλές σημειώσεις σε pdf.

Αρνητικά: Μιλάει απίστευτα γρήγορα και πρέπει να έχεις το αυτί στην τσίτα για να τον προλάβεις (Και να δουλεύει το μυαλό σου στο τούρμπο).

Κρυωνίδης:

Θετικά: Για μένα είναι κορυφή. Βγάζει έναν ενθουσιασμό στο μάθημα που σε πορώνει. Αν προσέχεις την ώρα που μιλάει, τα καταλαβαίνεις όλα. Το δικό του κομμάτι στα ΣΕΣ είναι το αγαπημένο μου στο 9ο εξάμηνο.

Αρνητικά: Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βρει κάτι στραβό ακόμα (Ισως κάποιες φορές σου μιλάει με γρίφους).

Τονοζλής:

Δεν τον έχω ζήσει πολύ. Πάντως στην εξέταση είναι πολύ εντάξει και επιεικής, δεν πάει να σε κόψει εύκολα.

Καΐσας:

Δεν έχω περάσει από αυτόν, οπότε δεν έχω άποψη.

Γενικά, η φάση στον Τομέα έχει γίνει "παρακολούθηση και διάβασμα". Έτσι όμως θα μάθουν οι νέοι φοιτητές καλύτερα πιστεύω.
Όποιος πάει με την λογική "παλιά θέματα" θα έχει πρόβλημα.

Κρυωνίδης και Παπαδόπουλος στην Μεταφορά Και διανομή αρκετά καλοί, υπομονετικοί στις απορίες,από θέματα θα δείξει.Ανέβαζαν πάντως λυμένες ασκήσεις.
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: Today at 00:45:16 »

Quote from: sassi on Today at 00:21:10
Κρυωνίδης και Παπαδόπουλος στην Μεταφορά Και διανομή αρκετά καλοί, υπομονετικοί στις απορίες,από θέματα θα δείξει.Ανέβαζαν πάντως λυμένες ασκήσεις.
Τις περσινές ή νεες;
chatzikys
Administrator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #26 on: Today at 00:56:41 »

Δεν ξέρω τις περσινές αλλά λογικά είχε και νέες.

Quote from: Wibvious on June 26, 2025, 12:04:11 pm
("Mom, what’s the integral of regret?").
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: