• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:51:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:51:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 101
Total: 172
pordozoumis
kakousios
ntinara
manos_diakakis
ioannisfa
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
fischer03
Tsikalis
Εύα
George_RT
jim_sklab
Tsomp
freskoulhs
Reidemption
nikos123321
EiriniGeo
kzmekos
immo
mixkats
fafafa
Athinaaz
ekyriakos
Giannis_Kako
Mr Z
tasos gourd
elias_farhood
Geoth
Zaxarenia
mimaki
Tasaras
Maria Golia
tzortzis
pdiamantis
kpapama
george14
A-TheITGuy
Christina07
gkg
coyg
parzival
JoHn!
Konstantina Karamani
andrkott
ggalamat
nick_slendy
PrepeiNaDiavasw
Ampajohn
mkakale
NickSpan
Papadopoulosthanos
vmanousi
Giopan
smoul
Captain
Ioakeim Zisis
vaggelis.ntokas
abiki
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Κατάληψη - Χειμερινή Εξεταστική 2024
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 59 Go Down Print
Author Topic: Κατάληψη - Χειμερινή Εξεταστική 2024  (Read 113960 times)
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Κατάληψη - Χειμερινή Εξεταστική 2024
« Reply #225 on: January 30, 2024, 12:38:46 pm »

Quote from: The Web on January 29, 2024, 17:02:07 pm
Εγώ θέλω να ρωτήσω, με ποιον τρόπο ο ιδιωτικός τομέας θεωρείτε ότι υποβαθμίζει τον αντίστοιχο δημόσιο,  όπου αυτοί συνυπάρχουν ;

Τα 7-8 ιδιωτικά γυμνάσια - λύκεια που υπάρχουν στο Νομό Θεσσαλονίκης είναι η αιτία των προβλημάτων που έχουν τα 305 αντίστοιχα δημόσια ; Πώς ; Έχουν τόση δύναμη ;

Δεν έχουν τόση δύναμη, αλλά λειτουργώντας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια έχουν αλλάξει την ουσία της εκπαίδευσης. Αντί οι γονείς να σέβονται τον δάσκαλο, νομίζουν ότι είναι αφεντικά του και αυτό προέκυψε από τα ιδιωτικά που εκεί πληρώνουν και έχουν απαιτήσεις. Επίσης, όταν δίναμε πανελλήνιες (τουλάχιστον στη δική μου χρονιά) μετρούσε ακόμη ο βαθμός των μαθημάτων της κατεύθυνσης και συνυπολογιζόταν με τον βαθμό των πανελληνίων (προφανώς με μικρότερο βάρος) σε αυτά. Στα ιδιωτικά που ξέρω, στα μαθήματα της κατεύθυνσης δεν πήρε κανείς κάτω από 20 στον έλεγχό του άσχετα αν έγραψαν πολύ χαμηλότερα στις πανελλήνιες. Υπό αυτό το πρίσμα, ο σύλλογος γονέων του σχολείου μου, ζήτησε από τους καθηγητές μας να βάλουν όσο ψηλότερους βαθμούς μπορούσαν "για να μην χάσουμε από τον ανταγωνισμό με τα ιδιωτικά". Επίσης, δεν ξέρω κανέναν που να έμεινε τάξη (ή ακόμη και Σεπτέμβριο) σε ιδιωτικό σχολείο, ενώ ξέρω πολλά παιδιά που ήταν πραγματικά κακοί μαθητές. Πιστεύεις ότι θα μείνει κανείς σε μάθημα σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο παραπάνω από 1 φορά; Όλοι ξέρουμε τι μπίζνα επικρατεί. Αν σε κόψουν θα φύγεις και θα πας σε άλλο, άρα δεν θα σε κόψουν.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #226 on: January 30, 2024, 12:44:09 pm »

Quote from: Caterpillar on January 30, 2024, 12:34:51 pm
Η ανακοινωση όμως βγηκε πριν την εξαγγελία του υπουργού για ηλεκτρονικές εξετάσεις. Πλέον αφού στο τραπέζι ειναι οι ηλεκτρονιλες εξετασεις, επρεπε ηδη να σας πουν τι μπορει να γίνει.

ακριβως ετσι. εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ χρειαζεται η συγκλητος να αποφασισει κατι. οι πρυτανεις χτες αποφασισαν οτι η εξεταστικη θα γινει κανονικα. θα επρεπε τα τμηματα να αποφασιζουν μονα τους απο χτες. δλδ υπαρχει ποτε περιπτωση η συγκλητος να πει οχι δεν θα κανετε εξεταστικη? καντε οτι θελετε θα πει. λες και τους νοιαζει αν θα παει το επομενο εξαμηνο καμια 10 μερες παραπισω
Κaraflodaimonas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #227 on: January 30, 2024, 13:29:15 pm »

Μπορεί κάποιος να αναρτήσει ΌΛΑ τα πλαίσια που θα κατέβουν στην ΓΣ σήμερα? Να ξέρουμε και τι γίνεται
paul
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #228 on: January 30, 2024, 14:45:26 pm »

Quote from: Διάλεξις on January 29, 2024, 02:56:50 am
Το ότι ο σύλλογός μας "πρωτοπορεί πολιτικά" δεν το ήξερα και το ακούω πρώτη φορά. Κατά τη γνώμη μου τα κείμενα του συλλόγου έχουν όχι μικρή αλλά μηδενική απήχηση, δηλ. το αν θα ψηφιστεί το Α ή Β αριστερό μανιφέστο, το ύφος, η διατύπωση ακόμα και οι δράσεις δεν μετράνε πουθενά, ούτε καν στο σώμα των φοιτητών, πόσο μάλλον στο Τμήμα, το πανεπιστήμιο, την έξω κοινωνία ή την κεντρική πολιτική σκηνή. Αν λάβουμε υπόψη ότι 100 φοιτητικοί σύλλογοι θα υπερψηφίσουν 100 αντίστοιχα κείμενα κατάληψης ποιος νομίζετε ότι θα τα διαβάσει, θα τα δημοσιεύσει ή θα τα μελετήσει; Και σε τι θα διαφέρουν μεταξύ τους;

Καλό θα ήταν (αφού είμαστε μηχανικοί) τα κείμενα να είναι λιτά, πρακτικά, ειλικρινή, πρωτότυπα και όσο γίνεται (με δεδομένα τα χαρακτηριστικά της εποχής) ΜΗ πολιτικά, αφού απευθύνονται σε φοιτητές που είναι απολίτικοι κατά συντριπτική πλειοψηφία. Οι άνθρωποι των παρατάξεων θα έπρεπε πχ να βρίσκονται εδώ (στο thmmy) ή οπουδήποτε αλλού επικοινωνείτε οι φοιτητές, γιατί το πανεπιστήμιο βασικά είναι έρημο.

Ας λύσουμε πρώτα την έννοια της λέξης πρωτοπορία. Αν για εσάς η λέξη ταυτίζεται με smart apps, IoT, machine learning,TikTok και δεν ξέρω κι εγω τι, τοτε ΟΧΙ ο συλλογος δεν πρωτοπορεί.
Ο σύλλογος (στα χρονια που ειμαι εγω στην σχολη) πάλεψε απο τους πρωτους το φασιστικο εκτρωμα ΧΑ όταν οι συστημικοι λέγανε οτι δεν ειναι και τοσο κακοι μεχρι τελικα να αποκαλυφθεί οτι ειναι.
Ανοιξε την συζήτηση του μεταναστευτικου πολυ πριν πιασουνε λιμανι στα νησια ολες οι μη κρατικες μη κερδοσκοπικες (σας λεει κατι?) οργανωσεις (ΜΚΟ).
Βγηκε μπροστα εναντια στον νομο Γαβρογλου δειχνοντας την αδυναμια που θα προκυψει στο τεχνικο επαγγελμα στην ελλαδα και οντας προβληματιζομενος για το επιπεδο των περιφερειακων ΑΕΙ πλεον.
Βγηκε μπροστα εναντια στο εκτρωμα νομο ΚΧ. Εναντια στα συμβουλια ιδρυματος και φυσικα εναντια στην ΟΠΠΙ. Και ειδικα εναντια στην τελευταια ο συλλογος εδωσε αγωνα κοντα δυο χρονια.
Ειναι κριμα να μην τα γνωριζετε αυτα ή αν δεν τα γνωριζετε να μην τα θεωρειται πολιτικη πρωτοπορια.

Αφου οι φοιτητες ειναι απολιτικοι τοτε πρεπει να να γινουν απολιτικ οι συνελευσεις. Μαλιστα.
Αν τα παιδια δεν ξερουν μαθηματικα να τα καταργησουμε? Τι λογικη ειναι αυτη...?

armandoneza-pineza
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #229 on: January 30, 2024, 16:25:31 pm »

Quote from: Κaraflodaimonas on January 30, 2024, 13:29:15 pm
Μπορεί κάποιος να αναρτήσει ΌΛΑ τα πλαίσια που θα κατέβουν στην ΓΣ σήμερα? Να ξέρουμε και τι γίνεται
+1
dimikotz
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #230 on: January 30, 2024, 16:50:18 pm »

Quote from: paul on January 30, 2024, 14:45:26 pm
Ας λύσουμε πρώτα την έννοια της λέξης πρωτοπορία. Αν για εσάς η λέξη ταυτίζεται με smart apps, IoT, machine learning,TikTok και δεν ξέρω κι εγω τι, τοτε ΟΧΙ ο συλλογος δεν πρωτοπορεί.
Ο σύλλογος (στα χρονια που ειμαι εγω στην σχολη) πάλεψε απο τους πρωτους το φασιστικο εκτρωμα ΧΑ όταν οι συστημικοι λέγανε οτι δεν ειναι και τοσο κακοι μεχρι τελικα να αποκαλυφθεί οτι ειναι.
Ανοιξε την συζήτηση του μεταναστευτικου πολυ πριν πιασουνε λιμανι στα νησια ολες οι μη κρατικες μη κερδοσκοπικες (σας λεει κατι?) οργανωσεις (ΜΚΟ).
Βγηκε μπροστα εναντια στον νομο Γαβρογλου δειχνοντας την αδυναμια που θα προκυψει στο τεχνικο επαγγελμα στην ελλαδα και οντας προβληματιζομενος για το επιπεδο των περιφερειακων ΑΕΙ πλεον.
Βγηκε μπροστα εναντια στο εκτρωμα νομο ΚΧ. Εναντια στα συμβουλια ιδρυματος και φυσικα εναντια στην ΟΠΠΙ. Και ειδικα εναντια στην τελευταια ο συλλογος εδωσε αγωνα κοντα δυο χρονια.
Ειναι κριμα να μην τα γνωριζετε αυτα ή αν δεν τα γνωριζετε να μην τα θεωρειται πολιτικη πρωτοπορια.

Αφου οι φοιτητες ειναι απολιτικοι τοτε πρεπει να να γινουν απολιτικ οι συνελευσεις. Μαλιστα.

Πρωτοπορία θα ήταν οι συνελεύσεις να γίνονται livestream και οι ψήφοι μέσω e-learning και ιδρυματικού λογαριασμού...Έτσι προωθείς μεγαλύτερη συμμετοχή και βελτιώνεται η ανωνυμία στην ψηφοφορία πράγμα που αυξάνει την δημοκρατικότητα της διαδικασίας...
Διάλεξις
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #231 on: January 30, 2024, 17:09:19 pm »

Quote from: paul on January 30, 2024, 14:45:26 pm

Πρωτοπορία θα πει προπόρευση, προβάδισμα, εμπροσθοφυλακή, αυτοί που πηγαίνουν μπροστά, που οδηγούν τις εξελίξεις και ανοίγουν νέους δρόμους...
Αυτά που είπες δυστυχώς δεν αφορούν τον "Σύλλογο" αλλά τις αποφάσεις των ΓΣ. Για την ακρίβεια η εξωκοινοβουλευτική αριστερά δεν είναι πιο "μπροστά" από τους άλλους, αλλά είναι πιο αριστερά, και επειδή κοιτάζει... αριστερά νομίζει ότι οι άλλοι είναι πίσω της.

Εγώ πάντως δεν είπα κάτι πρωτοποριακό. Είπα ότι ΟΤΑΝ και ΑΝ θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον πρέπει να λαμβάνεις υπόψη ποιος είναι.
paul
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #232 on: January 30, 2024, 17:29:50 pm »

Quote from: dimikotz on January 30, 2024, 16:50:18 pm
Πρωτοπορία θα ήταν οι συνελεύσεις να γίνονται livestream και οι ψήφοι μέσω e-learning και ιδρυματικού λογαριασμού...Έτσι προωθείς μεγαλύτερη συμμετοχή και βελτιώνεται η ανωνυμία στην ψηφοφορία πράγμα που αυξάνει την δημοκρατικότητα της διαδικασίας...

Αυτο απετυχε οπου και οποτε εφαρμοστηκε. Η συμμετοχη δεν αυξηθηκε ποτε αισθητα και σιγουρα οχι τοσο οσο ευαγγελιζονται οσοι ασπαζονται την ιδια αποψη με εσενα.
Ειναι το διδυμο αδερφακι τις επιστολικης ψηφου. H επιστολικη ψήφος εφαρμοστηκε στις ΗΠΑ και η συμμετοχή στις τελευταιες εκλογες (2020) ηταν 66%.

Quote from: Διάλεξις on January 30, 2024, 17:09:19 pm
Πρωτοπορία θα πει προπόρευση, προβάδισμα, εμπροσθοφυλακή, αυτοί που πηγαίνουν μπροστά, που οδηγούν τις εξελίξεις και ανοίγουν νέους δρόμους...
Αυτά που είπες δυστυχώς δεν αφορούν τον "Σύλλογο" αλλά τις αποφάσεις των ΓΣ. Για την ακρίβεια η εξωκοινοβουλευτική αριστερά δεν είναι πιο "μπροστά" από τους άλλους, αλλά είναι πιο αριστερά, και επειδή κοιτάζει... αριστερά νομίζει ότι οι άλλοι είναι πίσω της.

Εγώ πάντως δεν είπα κάτι πρωτοποριακό. Είπα ότι ΟΤΑΝ και ΑΝ θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον πρέπει να λαμβάνεις υπόψη ποιος είναι.

Και εγω εξηγησα 3-4 περιπτωσεις που ο συλλογος μεσα απο τις αποφασεις και τις δρασεις των γενικων συνελευσεων του προπορευτηκαν, πηραν το προβαδισμα, πηγαν μπροστα, οδηγησαν τις εξελιξεις και ανοιξαν νεους δρομους. Και ολα τα παραπανω τα εκαναν φυσικα μαζι με αλλους συλλογους φοιτητων και αλλες συλλογικοτητες/σωματεια.

Τους λαικισμους περι αριστεροτερης αριστερας κλπ δεν θα τους σχολιασω καν. Εριξαν το επιπεδο της συζητησης καπου δεκα οροφους.
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #233 on: January 30, 2024, 17:47:42 pm »

https://www.makthes.gr/43-1706615302-ghbgjlzkiq-687369

ΑΠΘ: Φοιτητές μαζεύουν υπογραφές για ανοιχτές σχολές και ψηφιακή εξεταστική
Καταγγέλλουν «κλίμα τρομοκρατίας»

Φοιτητές, μέλη της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, σχολών και τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης άρχισαν ήδη από την περασμένη εβδομάδα να συγκεντρώνουν υπογραφές συμφοιτητών τους, με αίτημα τη λήξη των καταλήψεων και τη διεξαγωγή της εξεταστικής, ψηφιακά, σε όσες σχολές συνεχίζουν να τελούν υπό κατάληψη.
...
Στο τμήμα Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, περισσότεροι από 500 φοιτητές έχουν υπογράψει ενάντια στην κατάληψη που πραγματοποιείται τον τελευταίο καιρό στη Σχολή τους. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου Φοιτητών λαμβάνονται αποφάσεις για κατάληψη από μια μικρή μερίδα φοιτητών (120 ατόμων), η οποία αποκλείει από τις διαδικασίες όποιον διαφωνεί μαζί τους και τάσσεται ενάντια στην κατάληψη. Σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών, αυτή την περίοδο επικρατεί ένα κλίμα τρομοκρατίας στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
...
Περισσότεροι από 500 ενεργοί φοιτητές του Συλλόγου Φοιτητών Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ έχουν υπογράψει το παρακάτω κείμενο: Συλλογή Υπογραφών ενάντια στην κατάληψη. Να ανοίξει άμεσα η σχολή μας και να μην χαθεί η εξεταστική! Διεκδικούμε: - Να μην κλείσει ξανά η σχολή. - Να μην χαθούν άλλα μαθήματα κι εξετάσεις. - Να μην παραταθεί το εξάμηνο και η εξεταστική, με κίνδυνο να χαθούν αν δεν γίνουν αναπληρώσεις. - Να μην χάσουν τις εξετάσεις τους οι επί πτυχίω φοιτητές».
odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #234 on: January 30, 2024, 17:57:27 pm »

Με το τρομερό authentication του google forms βρέθηκαν οι 500;
paparaStoLadi
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile WWW
« Reply #235 on: January 30, 2024, 18:25:01 pm »

Quote from: odysseass on January 30, 2024, 17:57:27 pm
Με το τρομερό authentication του google forms βρέθηκαν οι 500;

Ε ζητάνε ΑΕΜ. Στην συνέλευση δεν υπάρχει καν authentication.

There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't.
odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #236 on: January 30, 2024, 18:33:32 pm »

Quote from: paparaStoLadi on January 30, 2024, 18:25:01 pm
Ε ζητάνε ΑΕΜ. Στην συνέλευση δεν υπάρχει καν authentication.
Στην οποία οι μόνοι που επανειλημμένα έχουν προσπαθησει να νοθευσουν τα αποτελέσματα ειναι παλι οι δαπιτες
paparaStoLadi
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile WWW
« Reply #237 on: January 30, 2024, 18:36:33 pm »

Quote from: odysseass on January 30, 2024, 18:33:32 pm
Στην οποία οι μόνοι που επανειλημμένα έχουν προσπαθησει να νοθευσουν τα αποτελέσματα ειναι παλι οι δαπιτες

Φυσικά. Άλλος ένας λόγος που η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα είναι πιο αδιάβλητη.

There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #238 on: January 30, 2024, 18:38:18 pm »

Οι λεγάμενοι έσκασαν μύτη στη συνέλευση;

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #239 on: January 30, 2024, 18:41:17 pm »

Quote from: Caterpillar on January 30, 2024, 18:38:18 pm
Οι λεγάμενοι έσκασαν μύτη στη συνέλευση;
Nope
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 59 Go Up Print
Jump to: