• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 18:47:15 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 18:47:15 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 18:46:08]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9954
Latest: dpapav
Stats
Total Posts: 1426658
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 84
Guests: 125
Total: 209
GeorgeChri
Nikos_313
kapas
mara.mlch
mihanologos
freedom
RedSkyline
miltan8
aachmet
tzortzis
Yamal
ggalamat
charalampos
Haralampos
anmata
Giorgosap
jimalexoud
kourkou
Billyskotsikas
LelisNiko
athena_apo
George15
dim13
nikpapoutsi
sofoklhs_pizza
chaniotism
efthmakr
DimKaratzas
asimeniacha
Kpavlaras
tzesi
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Gagauss
mavropan
sotolagg
Captain
evax
iliaspapas
zgeorgitz
Tsomp
Le ece
tmpadasn
giannisd
ArchieHadCells
MASV
kkotsopo
mhtsakos02
stefpapa21
AristeidisM
user182
eli_k
Ntinomanolo123
mgrivab
A-TheITGuy
DarkMagiK06
3rdDegreeBurn
Trelix
manolitsis
Antonistsak
victoria ginikopoulou
abiki
giorgosm05
vastridam
Toaoutplasedakitoubiseswa
Gray139
kvas
Oxil
Numb3rs
Τρου Ντετεκτιβ
nikoskaza
whatdoesthefoxsay
petrtheo
Kv
nikosxek
tsageo
mmikelo
aorologas
VeGGoS
nikoterz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα (Moderators: hjalmar, Mr Watson, chatzikys) > Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης  (Read 40952 times)
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« Reply #30 on: February 09, 2025, 12:44:35 pm »

Το ΟΠΑ καθόρισε το πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών / Ποιοι εξαιρούνται
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« Reply #31 on: February 09, 2025, 13:10:28 pm »

Διαγραφές 333.795 φοιτητών: Οι προτάσεις των 25 Πρυτάνεων που έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός θα κρίνουν τις όποιες αλλαγές
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: February 09, 2025, 13:25:50 pm »

Η ΠΟΣΔΕΠ (Ομοσπονδία πανεπιστημιακών καθηγητών) ανακοίνωσε τα παρακάτω.

Βαζω το pdf και στα συνημμένα.
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #33 on: February 09, 2025, 15:06:30 pm »

Διαγραφές φοιτητών: "Δεκάδες δεσμεύσεις Τμημάτων ότι δεν προτίθενται να τις εφαρμόσουν"

Πολλαπλασιάζονται οι αντιδράσεις Σχολών για τις Διαγραφές: "Υποχρηματοδότηση και ανεπάρκεια φοιτητικής μέριμνας τα βασικά εμπόδια για τους φοιτητές"

Να τροποποιηθεί άμεσα η διάταξη για τις διαγραφές φοιτητών
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #34 on: February 14, 2025, 15:51:38 pm »

https://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/33402-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD?fbclid=IwY2xjawIcGLZleHRuA2FlbQIxMQABHb4CRxcuCaFFe1T_smnTokYMB_aYpuMVv28oVdIo5IFjZCBAl8Ry-cdqKQ_aem_GfPvNxfg5xUzfHHK--1Sdw

η κυβερνηση θα τις εφαρμοσει τις διαγραφες και απλα περιμενουμε ανακοινωσεις απο τον υπουργο σε λιγο καιρο. θα δωσει καμια παραταση λογικα. τωρα σε ποιους, δεν εχω ιδεα. παντως προβλεπω τα κριτηρια να ειναι αυστηρα. δλδ εγω παιζει να μην ειμαι μεσα, ενω εχω 5 μαθηματα και 1 διπλωματικη, και εχω λιωσει 2 εξεταστικες για να περασω 4 μαθηματα (με βαθμο κιολας) τα οποια για να διαβασω, επρεπε να θυμηθω ενα σωρο πραγματα πρωτα. και θα ερθει να μου πει διαγραφεσαι εσυ γτ εισαι παλιος, και ελατε οι νεοι και παρτε λιγο χρονο ακομη και αιντε στο καλο και εσεις μετα. τα τμηματα δεν δειχνουν προθεση να διαγραψουν κοσμο προς τιμην τους, αλλα το θελουμε και λιγο εμπρακτα αυτο. οχι δλδ βγαζουμε ανακοινωση οτι δεν θα διαγραψουμε κοσμο και δεν ειναι σωστο αυτο και στο τελος να πουν παιδες τι να κανουμε, τελικα δεν τον πεισαμε τον υπουργο και πρεπει να εφαρμοσουμε τον νομο. σε καθε περιπτωση μας εχουν ζαλισει τον ερωτα και ως ενα βαθμο ειναι αγχωτικο αυτο, γτ ειμαι μπροστα στο να μην παρω πτυχιο και να χαθουν οι κοποι τοσων χρονων. καλο θα ειναι να βαλουν πλατη ολοι
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: February 14, 2025, 15:53:34 pm »

Ανακοίνωση της Συγκλήτου του ΑΠΘ

Η Σύγκλητος του ΑΠΘ, στο πνεύμα της πρόσφατης απόφασης της Συνόδου των Πρυτάνεων, εκφράζει την ανησυχία της για τις συνέπειες από την εφαρμογή της διάταξης για την οριζόντια διαγραφή φοιτητών/τριών με αποκλειστικό κριτήριο την μέγιστη διάρκεια φοίτησης, το οποίο δε διαχωρίζει ουσιαστικά τις ανενεργές φοιτήτριες/τους ανενεργούς φοιτητές από τις ενεργές φοιτήτριες/τους ενεργούς φοιτητές, αυτές και αυτούς δηλαδή που έμπρακτα δείχνουν ενδιαφέρον για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Κινδυνεύουν έτσι με διαγραφή αρκετοί φοιτητές και αρκετές φοιτήτριες που βρίσκονται κοντά στη λήψη του πτυχίου ή συστηματικά συμμετέχουν στις εξετάσεις των τελευταίων ετών και έχουν σοβαρές προοπτικές ολοκλήρωσης των σπουδών τους, εφόσον τους δοθεί η δυνατότητα. Προτείνει συνεπώς να ρυθμιστεί το σοβαρό αυτό ζήτημα με κοινωνική ευαισθησία, με την εισαγωγή και άλλων κριτηρίων που πιστοποιούν το ενδιαφέρον των φοιτητριών/τών για ολοκλήρωση των σπουδών τους, όπως η δήλωση μαθημάτων, ο αριθμός των μαθημάτων που απομένουν για το πτυχίο και η συμμετοχή στις εξετάσεις.

Επιπλέον, η Σύγκλητος του ΑΠΘ επισημαίνει την ανάγκη για μελέτη και αντιμετώπιση των αιτιών της καθυστέρησης και της εγκατάλειψης των σπουδών, για παρακολούθηση της πορείας των σπουδών των φοιτητών και των φοιτητριών και για δημιουργία υποστηρικτικών υπηρεσιών σε φοιτήτριες και φοιτητές.

Συνεδρίαση 3156/12-2-2025
Mr Watson
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτ
« Reply #36 on: February 14, 2025, 16:02:34 pm »

Μακάρι αυτή η ανακοίνωση της Συγκλήτου να μην είναι ελαφρά τη καρδία και να την υπερασπιστούν σοβαρά όταν έρθει η ώρα.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #37 on: February 14, 2025, 16:05:26 pm »

Quote from: George_RT on February 14, 2025, 15:53:34 pm

ολα καλα αλλα περιμενουμε και πραξεις γτ δεν βλεπω στο τελος το εργο να πηγαινει ετσι οπως το λενε αυτοι
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτ
« Reply #38 on: February 14, 2025, 16:27:37 pm »

Quote from: Mr Watson on February 14, 2025, 16:02:34 pm
Μακάρι αυτή η ανακοίνωση της Συγκλήτου να μην είναι ελαφρά τη καρδία και να την υπερασπιστούν σοβαρά όταν έρθει η ώρα.
Quote from: el mariachi on February 14, 2025, 16:05:26 pm
ολα καλα αλλα περιμενουμε και πραξεις γτ δεν βλεπω στο τελος το εργο να πηγαινει ετσι οπως το λενε αυτοι

Και εγώ αυτό ελπίζω, να επικρατήσει επιτέλους η λογική!

Δεν γίνεται τόσο διάβασμα, τόσο άγχος να πάνε στράφι σε μια νύχτα. Σε μερικούς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμεναν, δεν επιβαρύνουμε κάπου το κράτος ούτε ζητάμε κάτι παράλογο.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #39 on: February 14, 2025, 16:39:53 pm »

Quote from: George_RT on February 14, 2025, 16:27:37 pm
Και εγώ αυτό ελπίζω, να επικρατήσει επιτέλους η λογική!

Δεν γίνεται τόσο διάβασμα, τόσο άγχος να πάνε στράφι σε μια νύχτα. Σε μερικούς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμεναν, δεν επιβαρύνουμε κάπου το κράτος ούτε ζητάμε κάτι παράλογο.

δεν ξερω αληθεια τι εχουν σκοπο να κανουν. ωστοσο δεν θα πρεπει να μπουμε ολοι στο ιδιο τσουβαλι απο τη στγμη που παλευουμε καποιοι να παρουμε πτυχιο. ιδανικα κανεις δεν θα επρεπε να διαγραφει, αλλα απο τη στιγμη που σκεφτονται να το κανουν, ας προσεξουν τι θα κανουν, και τα τμηματα να πιεσουν και να μην μας γραψουν στα @@ τους
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: February 14, 2025, 18:17:41 pm »

Quote from: el mariachi on February 14, 2025, 16:39:53 pm
δεν ξερω αληθεια τι εχουν σκοπο να κανουν. ωστοσο δεν θα πρεπει να μπουμε ολοι στο ιδιο τσουβαλι απο τη στγμη που παλευουμε καποιοι να παρουμε πτυχιο. ιδανικα κανεις δεν θα επρεπε να διαγραφει, αλλα απο τη στιγμη που σκεφτονται να το κανουν, ας προσεξουν τι θα κανουν, και τα τμηματα να πιεσουν και να μην μας γραψουν στα @@ τους

Επίσης, επειδή διαβάζουν και καθηγητές το forum, για έμενα είναι πολύ σημαντικό να γίνει και αυτό που αναφέρει η σύγκλητος, σε κάθε τμήμα: (Επισημαίνει την ανάγκη για μελέτη και αντιμετώπιση των αιτιών της καθυστέρησης και της εγκατάλειψης των σπουδών, για παρακολούθηση της πορείας των σπουδών των φοιτητών και των φοιτητριών και για δημιουργία υποστηρικτικών υπηρεσιών σε φοιτήτριες και φοιτητές.)
« Last Edit: February 14, 2025, 23:51:56 pm by George_RT » Logged
unreasonable
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #41 on: February 19, 2025, 16:23:13 pm »

Στη δική μας σχολή οι πρώτοι που διαγραφομαστε ειναι μετά την εξεταστική Σεπτέμβρη του 2026 θεωρητικά ή κάνω λάθος;
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: February 19, 2025, 17:09:55 pm »

Quote from: unreasonable on February 19, 2025, 16:23:13 pm
Στη δική μας σχολή οι πρώτοι που διαγραφομαστε ειναι μετά την εξεταστική Σεπτέμβρη του 2026 θεωρητικά ή κάνω λάθος;

Σωστα! Φετος ειναι για τις σχολες που ειναι 4 ετους φοίτησης.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #43 on: March 11, 2025, 14:55:00 pm »

https://www.esos.gr/arthra/92377/diagrafes-foititon-erhetai-eynoiki-rythmisi-gia-osoys-theloyn-pragmatika-na-synehisoyn?fbclid=IwY2xjawI9AeFleHRuA2FlbQIxMQABHQEaQENmxGh6SDEGQRZFfvdIMQpo3Lj7issrCKj_0lW-TAFOs34UcTrf7g_aem_ao8l6sxBLHeXmKpcOK5Vgw

ερχεται λεει ρυθμιση γι αυτους που πραγματικα θελουν να συνεχισουν τις σπουδες τους. αυτοι λεει θα ειναι 22.000 απο τους 320.000 που διαγραφονται. τωρα πως θα κρινουν οτι μονο αυτοι οι 22.000 θελουν πραγματικα να συνεχισουν τις σπουδες τους, ειλικρινα δεν ξερω. κατι ακουγεται οτι ειναι αυτοι που πηγαν τα 2 προηγουμενα χρονια να δωσουν εξετασεις. εγω δλδ, που περυσι πηγα στις 2/3 εξεταστικες γτ στη μια δεν μπορεσα να παω λογω καταληψεων, και που δεν εδωσα προπερσι μαθηματα, αλλα εχω 5 μαθηματα, και εχω περασει 4 τις προηγουμενες 3 εξεταστικες, και εχω κανει προσπαθεια για να επανελθω στο πανεπιστημιο, μπορει και να μην ειμαι μεσα στους 22.000, γτ προπερσι δεν εδωσα, αρα αυτο μεταφραζεται οτι δεν εδειξα ενδιαφερον? ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα η ολη φαση και να φτιαξουν μια ρυθμιση της προκοπης. και πριν την περασουν να την συζητησουν με τα πανεπιστημια, γτ μου φαινεται θα μλκιστουν ασχημα, και θα ειμαι εγω κοντα στο να τελειωσω και ενω πραγματικα εχω αναγκη αυτο το χρονο που θα δωσουν για να σιγουρεψω το πτυχιο, θα παρω τα @@ μου. ας προσεξουν λιγο τι θα αποφασισουν, και τα πανεπιστημια αν δουν οτι εγινε μλκια, ας βαλουν πλατη γτ εχουμε να κανουμε με μλκες
« Last Edit: March 11, 2025, 15:01:09 pm by el mariachi » Logged
unreasonable
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #44 on: March 11, 2025, 17:17:03 pm »

Τρομερά καυτή πατάτα αυτό το θέμα.Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το πλοίο.Η αλήθεια είναι οτι είναι τραγικό.Πιστεύω ότι εσύ δε θα έχεις κάποιο θέμα και θα τα καταφέρεις(και πραγματικά στο εύχομαι) συμερίζομαι  παρα πολύ  το  τρελό άγχος και την ανασφάλεια και σε καταλαβαίνω .Τωρα γενικά είναι τραγικές οι διαγραφές αλλά  ειδικά στη σχολή φαντάζομαι αυτοί που θα θέλουν να τη συνεχίσουν  θα έχουν περάσει  αρκετά μαθήματα  (πχ πάνω απο 50 ) .Αυτό φαντάζομαι  μεταφράζεται σε  σίγουρα bachelor (το οποίο το κάνει ακόμα πιο τραγικό και δε βγάζει λογική.Το οποίο είναι ξεκάθαρα μειωτικό για το κόπο του καθενός .επίσης πολύς κόσμος δουλεύει στο τομέα και παράγει  στο κλάδο  άρα δεν έιναι ότι  θέλει απλά ένα χαρτί (το οποίο προφανώς και δεν  κρίνεται και ο καθένας θα έπρεπε να έχει τη ευχαίρια να εξελίσεται προσωπικά  με τις γνώσεις που θέλει) Γενικά, προφανώς και για άλλες σχολές εννοείται είναι το ίδιο παράλογο και για άλλο αριθμό μαθημάτων και δε μειώνω  κάποια σχολή και προφανώς τον κόπο και τον αγώνα που έχει περάσει ο καθένας για να τα καταφέρει ή τα μαθήματα.Δε ξέρω εάν θα τα λάβουν  όλα αυτά υπόψην τους .Νομίζω δεν ενδιαφέρονται .Ισως μόνο οι καθηγητές θα προστατέψουν  και θα καταφέρουν να σώσουν ότι σώζεται
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: