• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 15:18:50 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 15:18:50 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 15:05:55]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 14:37:34]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 13:00:34]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9954
Latest: dpapav
Stats
Total Posts: 1426649
Total Topics: 31711
Online Today: 191
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 132
Total: 195
Farmakis Aggelos
Aria10
Lygkouras_c
Mr Z
xarabalios
george pap
smantzaa
ganasto
alexiosmara
babistso
Ast
mkakale
ntelakis
Σουλης
Oracle
Christop
kpapama
kypros
mitsos753905
PetrosCc
Evgenios
antontsiorvas
mmikelo
Rithan
tzortzis
prizas
karadimitras
faidonchatz
mimaki
mpaltzak
Arispap
Antreas17
anastas1a
whatdoesthefoxsay
Giorgosap
pxanthob
AristeidisM
johnk
artemissamaras_
user182
Kyriacos
gmpatsol
george14
Pastellaki
summersunshine
lelenia
kapas
qwertyuiop
aimgk
tasos_ntv
fungi
BlackBeard
bilbo
maestros
ArchieHadCells
Billyskotsikas
mantzjim
Τζιτζίς
nmpampal
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα (Moderators: hjalmar, Mr Watson, chatzikys) > Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης  (Read 40818 times)
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« on: December 13, 2023, 19:14:42 pm »

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα, για ενημέρωσή σας, έγγραφο του Τμήματος Σπουδών του ΑΠΘ, που αφορά στην ανώτατη διάρκεια φοίτησης, στη μερική φοίτηση και στη διακοπή φοίτησης.

Διευκρινίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4957/2022, η διακοπή φοίτησης αφορά μόνο φοιτητές που δεν έχουν υπερβεί το ανώτατο όριο φοίτησης, (οχτώ (8) χρόνια).
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« Reply #1 on: December 13, 2023, 22:26:54 pm »

α μαλιστα. αρχισανε τα  οργανα σιγα σιγα
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« Reply #2 on: December 14, 2023, 05:29:23 am »

Θα μας κλασουν.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #3 on: December 14, 2023, 12:30:30 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on December 14, 2023, 05:29:23 am
Θα μας κλασουν.

μπα αυτη τη φορα ειναι αποφασισμενοι φιλε μου. αλλα εχουμε χρονο μεχρι τοτε. μπορει να περασει καμια τροπολογια για παραταση
odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: December 14, 2023, 15:16:04 pm »

Αμα θέλουν να δουν όλους τους φοιτητές της Ελλάδας να μπαίνουν με dropkick μέσα στο Μαξίμου ας τολμήσουν να διαγράψουν κόσμο.

Ήρεμα το λεω.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #5 on: December 20, 2023, 15:38:46 pm »

Quote from: odysseass on December 14, 2023, 15:16:04 pm
Αμα θέλουν να δουν όλους τους φοιτητές της Ελλάδας να μπαίνουν με dropkick μέσα στο Μαξίμου ας τολμήσουν να διαγράψουν κόσμο.

Ήρεμα το λεω.

δεν χαμπαριαζουν φιλε μου. οτι ηθελαν να περασουν παντα το περνουσαν
Andreto
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #6 on: January 09, 2024, 17:01:59 pm »

Quote from: odysseass on December 14, 2023, 15:16:04 pm

Ήρεμα το λεω.

Αυτή η απάντηση γίνεται 1000 φορές καλύτερη επειδή έχει δίπλα το gif του Barney  Grin
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #7 on: February 09, 2024, 22:13:33 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=gej5mDfb9YY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gej5mDfb9YY</a>
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #8 on: October 20, 2024, 13:31:47 pm »

Αντίστροφη μέτρηση για την διαγραφή 333.741 αιώνιων φοιτητών
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #9 on: October 22, 2024, 10:31:46 am »

https://www.esos.gr/arthra/90433/k-pierrakakis-tha-efarmostei-o-nomos-gia-tis-diagrafes-foititon

ξεκινουν διαγραφες απο τον ερχομενο σεπτεμβριο. δεν ξερω πως θα εφαρμοστει το μετρο. υποτιθεται οτι τα πανεπιστημια εχουν το αυτοδιοικητο. καλο θα ειναι να το δουν κι αλλοι γτ θα αρχισει να χτυπαει την πορτα ολων σιγα σιγα αυτο το πραγμα
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #10 on: October 22, 2024, 22:24:44 pm »

Πιερρακάκης: Ο νόμος για τις διαγραφές φοιτητών θα εφαρμοστεί ως έχει

Το αν και με ποιό τρόπο θα εφαρμοστεί ο νόμος θα φανεί το Σεπτέμβριο του 2025 που πιάνει πρώτα αυτούς που φοιτούν σε σχολές 4ετούς φοίτησης.
Με δεδομένο ότι δεν απειλείται η κυβερνητική σταθερότητα και δεν υπάρχει αντιπολίτευση, έχουν σοβαρές πιθανότητες να εφαρμόσουν το νόμο.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #11 on: October 23, 2024, 00:06:10 am »

Quote from: Don Vincenzo on October 22, 2024, 22:24:44 pm
Πιερρακάκης: Ο νόμος για τις διαγραφές φοιτητών θα εφαρμοστεί ως έχει

Το αν και με ποιό τρόπο θα εφαρμοστεί ο νόμος θα φανεί το Σεπτέμβριο του 2025 που πιάνει πρώτα αυτούς που φοιτούν σε σχολές 4ετούς φοίτησης.
Με δεδομένο ότι δεν απειλείται η κυβερνητική σταθερότητα και δεν υπάρχει αντιπολίτευση, έχουν σοβαρές πιθανότητες να εφαρμόσουν το νόμο.

πρεπει τα πανεπιστημια να βαλουν πλατη σε οσους ειναι κοντα εστω στο να παρουν το πτυχιο. κανεις δεν μπορει να σε διαγραψει αν δεν το αποφασισει το πανεπιστημιο. δλδ αν καποιος εχει μια διπλωματικη ή 2 μαθηματα θα διαγραφει? εγω πχ τον περασμενο γεναρη εχασα μια εξεταστικη χωρις να ειναι επιλογη μου. εχω 7 μαθηματα και 6 εξεταστικες ακομη (θεωρητικα). δεν νομιζω οτι δεν θα πρεπει να εχω την ευκαιρια να τελειωσω τη σχολη. δλδ καθομαι και διαβαζω χωρις να ξερω αν θα εχει αντικρισμα ολο αυτο. χαλαμε την υγεια μας για τον καθε μλκ που αποφασιζει να διαγραψει οριζοντια κοσμο γτ ετσι. τοσοι και τοσοι νομοι δεν εφαρμοζονται στην ελλαδα αλλα η διαγραφη των φοιτητων πρεπει να εφαρμοστει. καλο θα ειναι σιγα σιγα οι καθηγητες να παιρνουν θεση για το θεμα για να δουμε τις προθεσεις τους
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #12 on: October 23, 2024, 09:26:50 am »

Quote from: el mariachi on October 23, 2024, 00:06:10 am
πρεπει τα πανεπιστημια να βαλουν πλατη σε οσους ειναι κοντα εστω στο να παρουν το πτυχιο. κανεις δεν μπορει να σε διαγραψει αν δεν το αποφασισει το πανεπιστημιο. δλδ αν καποιος εχει μια διπλωματικη ή 2 μαθηματα θα διαγραφει? εγω πχ τον περασμενο γεναρη εχασα μια εξεταστικη χωρις να ειναι επιλογη μου. εχω 7 μαθηματα και 6 εξεταστικες ακομη (θεωρητικα). δεν νομιζω οτι δεν θα πρεπει να εχω την ευκαιρια να τελειωσω τη σχολη. δλδ καθομαι και διαβαζω χωρις να ξερω αν θα εχει αντικρισμα ολο αυτο. χαλαμε την υγεια μας για τον καθε μλκ που αποφασιζει να διαγραψει οριζοντια κοσμο γτ ετσι. τοσοι και τοσοι νομοι δεν εφαρμοζονται στην ελλαδα αλλα η διαγραφη των φοιτητων πρεπει να εφαρμοστει. καλο θα ειναι σιγα σιγα οι καθηγητες να παιρνουν θεση για το θεμα για να δουμε τις προθεσεις τους

Θα κληθούν οι πρυτάνεις και οι πρόεδροι των τμημάτων να εφαρμόσουν το νόμο.
Αν θα το κάνουν εξερτάται από τις πιέσεις που θα δεχτούν και τη δική τους οπτική όσον αφορά την εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #13 on: October 23, 2024, 10:35:16 am »

Quote from: Don Vincenzo on October 23, 2024, 09:26:50 am
Θα κληθούν οι πρυτάνεις και οι πρόεδροι των τμημάτων να εφαρμόσουν το νόμο.
Αν θα το κάνουν εξερτάται από τις πιέσεις που θα δεχτούν και τη δική τους οπτική όσον αφορά την εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.

αυτο που ξερω εγω ειναι οτι αυτη τη στιγμη νιωθω σαν ασθενης που πασχει απο την επαρατη νοσο. δεν ξερω αν θα βαλω την ασθενεια σε καταστολη ή τελικα θα φτασει στο τελευταιο σταδιο και παπαλα. σηκωνομαι, διαβαζω, γυρναω σπιτι, ανησυχω, κοιμαμαι λιγο και παλι απο την αρχη. και ξερω οτι εγω φταιω κατα κυριο λογο, αλλα δεν το παρατησα κιολας και ειμαι κοντα. γι αυτο μου ειναι βαρυ. να το ειχα παρατησει εντελως και να χρωστουσα ενα σωρο μαθηματα, τοτε δεν θα με ενδιεφερε κιολας τοσο πολυ. αλλα τωρα ειναι αλλιως
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #14 on: October 23, 2024, 12:43:10 pm »

Quote from: el mariachi on October 23, 2024, 10:35:16 am
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι αυτη τη στιγμη νιωθω σαν ασθενης που πασχει απο την επαρατη νοσο. δεν ξερω αν θα βαλω την ασθενεια σε καταστολη ή τελικα θα φτασει στο τελευταιο σταδιο και παπαλα. σηκωνομαι, διαβαζω, γυρναω σπιτι, ανησυχω, κοιμαμαι λιγο και παλι απο την αρχη. και ξερω οτι εγω φταιω κατα κυριο λογο, αλλα δεν το παρατησα κιολας και ειμαι κοντα. γι αυτο μου ειναι βαρυ. να το ειχα παρατησει εντελως και να χρωστουσα ενα σωρο μαθηματα, τοτε δεν θα με ενδιεφερε κιολας τοσο πολυ. αλλα τωρα ειναι αλλιως

Κατ'αρχάς ηρέμησε, αν αρρωστήσεις δεν θα καταφέρεις κάτι.
7 μαθήματα σε 6 εξεταστικές δεν είναι τίποτα.
Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι η πλειοψηφία των καθηγητών θα βοηθήσει φοιτητές που έχουν λίγα μαθήματα και θέλουν να τελειώσουν.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: