• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 14:36:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 14:36:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 14:21:02]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 13:00:34]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by TzimStark
[June 12, 2025, 08:43:50 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9954
Latest: dpapav
Stats
Total Posts: 1426647
Total Topics: 31710
Online Today: 191
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 95
Total: 149
thomaitheodosiadou
tzortzis
Captain
bit11
ioathemar
nmpampal
jkara
Vgs
Chaidec
anna.ts
giannisdomu
Karn i5
mpizos
idchatzi
Elliot Alderson
Nikos_313
Roidos
GkBlue
gmpatsol
ioannisdamantis
charalampos
georgentin
giannisd
thomasdt
Lykaonia
aimgk
aspanosk
kpapama
tasos_ntv
Konstantina Karamani
harischris
Nekt
Panagismark
vmanousi
nikitask
Foxtrooper
AngelosAthanasiou
Kyrisan
dinoschalv
iakov
xanthosp
Denisivo
ntelakis
DimKaratzas
chaniotism
George_RT
ioannismk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα (Moderators: hjalmar, Mr Watson, chatzikys) > 20 + 1 Χρόνια thmmy.gr!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: 20 + 1 Χρόνια thmmy.gr!  (Read 31163 times)
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
20 + 1 Χρόνια thmmy.gr!
« on: July 13, 2023, 08:31:08 am »

20 Χρόνια thmmy.gr, 20 Χρόνια αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μετάξυ φοιτητ(ρι)ών

Στις 17/7/2003 δειλα δειλά ανοίγει το πρώτο τόπικ του φόρουμ για τον λογισμό (ή μάλλον το 2ο αλλά δεν υπάρχει το 1ο). Την ίδια μέρα ανοίγουν τόπικς για την φυσική, την γραμμική άλγεβρα, τον προγραμματισμό και το σχέδιο. Έκτοτε μέχρι σήμερα έχουν ανοίξει 30801 τοπικς, έχουν αναρτηθεί 1406788 posts και συνεχίζουμε!

Εδώ και εδώ μπορείτε να δείτε πως ήταν το φόρουμ ποιο παλιά.

Σε αυτό το τόπικ γράψτε τις εντυπώσεις σας ή και τα παραπονά σας για την κοινότητα μας ή οτι άλλο σχετικό θέλετε.

Χρόνια πολλά thmmy.gr, να τα εκατοστήσεις  Cheesy !

Θα ακολουθήσει εντός του καλοκαιριού διαγωνισμός επετειακής αφίσας thmmy.gr.
« Last Edit: July 17, 2024, 00:57:56 am by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

chatzikys
Global Moderator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Nah I'd Win

View Profile
Re: 20 Χρόνια thmmy.gr!
« Reply #1 on: July 13, 2023, 08:56:58 am »

Εγώ απλά θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη σε όσους έχουν συμβάλει μέσα στα χρόνια για την δημιουργία, και συντήρηση του φόρουμ.

Και σε όλους τους admins/mods (εκτός από αυτόν που με yeetαρε στα off-topic)
που στηρίζουν το φόρουμ καθημερινα.

Σε μια συνομιλία με τον αδερφό μου τις προάλλες (ΗΜΜΥ Κοζάνη) τον ρώτησα αν μπορεί να ρωτησει άτομα απο μεγαλύτερα έτη για κάποια μαθήματα που τον δυσκολεύουν.

Η απάντηση του ήταν ότι όχι, και ότι είναι πολύ δύσκολο, ενώ εγώ μπορώ πολύ εύκολα να μπω στο THMMY.gr και να ρωτήσω οτιδήποτε.

Το μόνο μου παράπονo είναι το ότι, το φόρουμ είναι λίγο δύσχρηστο, για κάποιον που δεν έχει εμπειρία σε άλλα φόρουμ.

Αυτά από εμενα Cheesy

Μακαρι να δούμε στο μέλλον 30 και 40 Χρόνια thmmy.gr  Smiley
« Last Edit: July 13, 2023, 08:59:12 am by chatzikys » Logged

Quote from: chatzikys
Improvise Adapt Overcome

Quote from: manotronic on December 05, 2003, 20:33:06 pm
{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
tzortzis
Global Moderator

What else?

View Profile
« Reply #2 on: July 13, 2023, 09:33:20 am »

Συμφωνω σε ολα με @chatzikys,

το thmmy.gr ειναι ενα τεραστιο προνομιο που εχουν οι τωρινοι φοιτητες του τμηματος που στηριζεται στις προσπαθειες και στον κοπο των παλαιοτεων μελων της σχολης μου εχουν περασει απο την θεση μας, ενα τεραστιο ευχαριστω που κρατηθηκε ζωντανο εως τωρα και μπορουμε να εχουμε αυτη την βοηθεια οριακα σε 24ωρη βαση Grin

εχω μια φιλη χημικους μηχανικους και βοηθεια παιζει μονο σε ομαδικες με ελαχιστα θεματα (και αν), οποτε ολοι πρεπει να ειμαστε ευγνωμων που σε μια τοσο δυσκολη σχολη εχουμε μια τοσο ενεργη κοινοτητα που στεκεται διπλα στον φοιτητη

χρονια πολλα THMMY.gr heart heart heart heart

Quote from: MrRobot on March 21, 2017, 17:52:48 pm
Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #3 on: July 13, 2023, 10:44:15 am »

Μια ωραία ιστορία

Ήμουν/είμαι κομμάτι του φόρουμ τα 10 από τα 20 χρόνια (παναϊαμ). Όταν μπήκα ήταν ενεργή η φουρνιά nohponex, rspapas, lady_of_winter, pentium4, Exomag, vasilis94, Dealan, Αλντεμπαράν κλπ κλπ. Και μόνο που γράφω μερικά από τα ονόματα με πιάνει νοσταλγία!

Η μύηση έγινε απότομα. Πήγα σε μια ταβέρνα όπου είχε μαζέψει 30-40 άτομα. Ήπιαμε τον κώλο μας. Ήρθαν γύφτοι με όργανα (απορώ τι κάνανε προς τα εκεί, απόκεντρο) και παίζανε δε σου κάνω τον άγιο. Μετά πήγαμε στο Dizzydolls για μπιλιάρδο και μπύρες. Εγώ κοιμήθηκα στον καναπέ Cheesy

Μπήκα ΟΔΟΣ και σύντομα κάναμε το πρώτο πάρτυ*. Με τον Αλντεμπαράν κάναμε ninja αφισοκόλληση. Γνωστός χρήστης του φόρουμ έσκασε μύτη στο πάρτυ με μία σημαία της άλφα μπανκ Cheesy Πήγε καλά για πρώτο παρτάκι.

Τότε το φόρουμ ήταν σε κάποιο υπολογιστή στη βεργίνα. Όταν έπεφτε το ρεύμα (κάθε παρασκευή στις εξεταστικές angry) έπρεπε να πάει κάποιος από εκεί. Συχνά έμενε down για μέρες. Κάποια στιγμή έφυγε ο Μάμαλος, παλιός υπεύθυνος στη βεργίνα, και ήρθε ένας Παναγιώτης αν θυμάμαι καλά. Πήγαμε μία φορά που είχε πέσει και δε βρίσκαμε το μηχάνημα. Τελικά, σε δεύτερη επίσκεψη το βρήκαμε και ήταν ένα απαρχαιωμένο κουτί ΤΙΓΚΑ στη σκόνη Tongue

Στο δεύτερο πάρτυ κάναμε υπερπαραγωγή. Είχαμε πάρει τον προβολέα της κινηματογραφικής μας (ευχαριστούμε και πάλι Roll Eyes) και τον βάλαμε να βαράει στο ταβάνι. Έπαιζε ό,τι λάχει. Από urban σκηνές που δεν ξέρω καν που τις βρήκαμε μέχρι κινούμενα σχέδια, Τσάκωνα στα φθηνά τσιγάρα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Νομίζω είχε πέσει και βιντεάκι από τα εργαστήρια μετρήσεις Grin Είχε και κάποια συναυλία στη φιξ και βάλαμε στράτσο που έλεγε κάτι σε φάση "μετά ελάτε πάρτυ τημμυ". Εγώ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτύπησα το κεφάλι μου και πήγα νοσοκομείο next day Embarrassed

Ενδιάμεσα φυσικά είχε πολλές ταβέρνες, συναντήσεις ΟΔΟΣ κλπ. Υπήρχε και ο μικρός τηλέπ. Ένας λογαριασμός που μεταφερόταν κάθε χρόνο σε διαφορετικό άτομο και ο σκοπός του ήταν να οργανώνει την ετήσια τηλεποταβέρνα. Άσχετα με το όνομα, πήγαινε όποιος ήθελε. Ενίοτε πήγαιναν και κάποιοι καθηγητές.

*το πρώτο μετά από κάποια πολύ παλιά πάρτυζ που τα ξέρουμε μόνο από κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν στο gallery
« Last Edit: July 13, 2023, 10:47:33 am by Apostolof » Logged

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Juror8
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: July 13, 2023, 11:07:49 am »

Έχω να πω ότι μάς θεωρώ όλους ΠΟΛΥ τυχερούς που υπάρχει ένα σάιτ σαν το thmmy.gr. Σε μια σχολή όπου κυριαρχεί η έλλειψη οργάνωσης, ενημέρωσης και φροντίδας από τους (περισσότερους) καθηγητές σε συνδυασμό με τον απίστευτο όγκο μαθημάτων και πληροφοριών, μία ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να βοηθήσει τους υπόλοιπους συμφοιτητές της και να επεκτείνει την κοινότητα της σχολής με τη δημιουργία αυτού του φόρουμ. Και όλα αυτά το 2003, που αν η σχολή θεωρείται δύσκολη τώρα, φαντάσου πώς ήταν τότε!

Σημειώσεις, διαφάνειες, λυμένα θέματα και εργασίες είναι διαθέσιμες στον κάθε φοιτητή τελείως ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς πληρωμένη συνδρομή και χωρίς κάποιο τρικ. Το σλόγκαν της ιστοσελίδας είναι "thmmy will save your ass!" και ΔΕΝ. ΕΧΕΙ. ΑΔΙΚΟ. Χωρίς το thmmy ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα έβγαζα άκρη και γι'αυτό έχω τόσο σεβασμό στα άτομα που το έστησαν και το συντηρούν μέχρι σήμερα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μεταδώσουμε τη φήμη του στους επερχόμενους πρωτοετείς και να φροντίσουμε να συντηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οφείλω λοιπόν ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους άντιμνς, στους μοντς αλλά και σε όλους τους χρήστες του σάιτ που διατηρούν αυτή την απίστευτη ανιδιοτελή προσπάθεια ζωντανή μέχρι σήμερα.

VIVA THMMY.GR!!  wav
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #5 on: July 13, 2023, 14:02:46 pm »

Quote from: Apostolof on July 13, 2023, 10:44:15 am
Μια ωραία ιστορία

Ήμουν/είμαι κομμάτι του φόρουμ τα 10 από τα 20 χρόνια (παναϊαμ). Όταν μπήκα ήταν ενεργή η φουρνιά nohponex, rspapas, lady_of_winter, pentium4, Exomag, vasilis94, Dealan, Αλντεμπαράν κλπ κλπ. Και μόνο που γράφω μερικά από τα ονόματα με πιάνει νοσταλγία!

Η μύηση έγινε απότομα. Πήγα σε μια ταβέρνα όπου είχε μαζέψει 30-40 άτομα. Ήπιαμε τον κώλο μας. Ήρθαν γύφτοι με όργανα (απορώ τι κάνανε προς τα εκεί, απόκεντρο) και παίζανε δε σου κάνω τον άγιο. Μετά πήγαμε στο Dizzydolls για μπιλιάρδο και μπύρες. Εγώ κοιμήθηκα στον καναπέ Cheesy

Μπήκα ΟΔΟΣ και σύντομα κάναμε το πρώτο πάρτυ*. Με τον Αλντεμπαράν κάναμε ninja αφισοκόλληση. Γνωστός χρήστης του φόρουμ έσκασε μύτη στο πάρτυ με μία σημαία της άλφα μπανκ Cheesy Πήγε καλά για πρώτο παρτάκι.

Στο δεύτερο πάρτυ κάναμε υπερπαραγωγή. Είχαμε πάρει τον προβολέα της κινηματογραφικής μας (ευχαριστούμε και πάλι Roll Eyes) και τον βάλαμε να βαράει στο ταβάνι. Έπαιζε ό,τι λάχει. ... Είχε και κάποια συναυλία στη φιξ και βάλαμε στράτσο που έλεγε κάτι σε φάση "μετά ελάτε πάρτυ τημμυ". Εγώ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτύπησα το κεφάλι μου και πήγα νοσοκομείο next day Embarrassed
...
*το πρώτο μετά από κάποια πολύ παλιά πάρτυζ που τα ξέρουμε μόνο από κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν στο gallery
Στο Φίξ έπαιζαν εκείνη τη μέρα οι Villagers Of Ioannina City και για αυτό έβαλα 2 κομμάτια τους (VIC • 'Zvara' & VIC • 'Karakolia') και έκανε λίγο "κοιλιά" το party (αλλά έπρεπε να ηρεμήσουν λίγο γιατί είχαν ξεσαλώσει εδώ και πολύ ώρα  Tongue). Aυτό ήταν το στράτσο :

Πάρτυ φοιτητικής κοινότητας thmmy.gr 2015 [11 Dec 2015] https://www.facebook.com/events/422813371245861/

Οι μπύρες του thmmy party 2015

Στο Πάρτυ φοιτητικής κοινότητας thmmy.gr vol.2 2016 [05 Nov 2016] https://www.facebook.com/events/340710982942997/ που ήταν το πιο απίστευτο (!!!)
Αν θυμάμαι καλά ο Πάτρις Αστέρης είχε επιμεληθεί την επιλογή των "εικόνων" για να το πούμε σεμνά που προβάλλονταν.

Η πιο χαρακτηριστική φάση που θυμάμαι από εσένα Απόστολε ήταν όταν στην αρχή του ενός thmmy party έβαλα το House of the blue Danube από Malcolm McLaren (  https://youtu.be/jQJzCqMi6OU ) και ενθουσιασμένος  Hello έσκασες τρέχοντας από το διάδρομο στο τρίγωνο να το χορέψεις, προσποιούμενος κάτι ανάμεσα στο οτι σφουγγαρίζεις - χορεύεις βαλς, κάτι τέτοιο, και γυρνάω και κοιτάω "πονηρά" τον (χαουζά dj του party, τον αντίστοιχο του Carrier Of Carriers) ChrisMpek και σκάμε στα γέλια αφού ήταν ... τουλάχιστον hilarious το θέαμα και έδειχνε ότι προβλέπεται παρτάρα shifty
 Cheesy crazy
Έβγαινε πολύ τρέλλα και κορδέλλα και ωραία χαρούμενη διάθεση κάθε φορά τον τελευταίο μήνα πριν τα πάρτυ. Εντάξει, εμένα μου έχουν μείνει διάφορα σκηνικά. Κορυφαίο η Επική ιδέα με τη σημαία της Alpha Bank, εντάξει δεν περιγράφεται η φάση, εγώ σκεφτόμουν πυρετωδώς και αγχωμένος ποια από τα χιλιάδες κομμάτια ταιριάζουν καλύτερα με αυτό που παίζει και ξαφνικά βλέπω μια σημαία  Shocked Cheesy να κυματίζει ανάμεσα στο ξεσαλωμένο πλήθος. Cheesy Επίσης τα θρυλικά βιντεάκια που έφτιαξαν κάποιοι για το promotion των  event, όπου η φαντασία τους ζωγράφισε πάλι, το ένα με τον Escobar  Cheesy που θα αναλάβει στα decks και τον κόσμο που έκανε viral την είδηση ότι ο ίδιος ο Escobar θα παίξει στην υπερπαρτάρα   και για κερασάκι στην τούρτα η αμίμητη ατάκα "Ελάτε μη σας γαμήσει" που μάλλον έφερε πολύ κόσμο "Kalou Kakou - ποτέ δε ξέρεις - άς πάμε καλύτερα να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο - το κωλαράκι μας άθικτο" ,
το πανό στην Καμάρα "μετά την συναυλιάρα (Villagers of Ioannina City) πάμε ολ@ στην παρτάρα στο "Δ" (τρίγωνο)  Shout ivres και το άλλο με τον Χίτλερ να τα παίρνει κρανίο που ξανακάνουμε παρτάρα και πιάνει στο στόμα του τη Σούλα και υπότιτλος μόνο "Τη Σούλα δε θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου" Cheesy Grin το χαρτάκι πρόσκληση έξω από το παραθυράκι της Σούλας "Σούλα έλα στο πάρτυ  heart ΧΧΧ" και υστερόγραφο "ΥΓ Σόρρυ δεν έκανα δήλωση" Cheesy Grin
Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω ότι πριν τελειώσω το σετάκι μου ήρθες εσύ ή ο Αλντεμπαράν και με τρόμο, φρίκη και έκπληξη ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του μου λέτε ότι "Τελειώσαν οι μπύρες!  Shocked Δεν έμεινε ούτε μία!!! Τα ήπιαν όλα!!!" το οποίο μου το είπε λες και δεν τους έγραφα να πάρουν περισσότερες μπύρες - σε στυλ "τι μου το λες τώρα, τι θες να κάνω? να γεννήσω 2000 μπύρες ακόμα?"  Angry TickedOff Cheesy
Μετά είχα 'νευράκια' και γκάζωσα ακόμα περισσότερο ανεβάζοντας τα bpm  Cheesy
Σε άλλη φάση που έπαιζε άλλος είδα ότι η ξεσαλοσύνη του κόσμου ήταν σε τέτοιο επίπεδο που έτσι όπως χόρευαν έσπρωχναν κάθε λίγο το τραπεζάκι με τα ηχεία δεξιά των dj κατά μισό μέτρο κάθε 10sec και θα έπεφταν να μας πλακώσουν οπότε αυτόματα πήγα χώθηκα από πίσω με την πλάτη στον τοίχο να τα ξανασπρώχνω συνέχεια προς τα μπροστά σε μια κατάσταση όχι απλά πανικού αλλά "ο κακός χαμούλης" SOS - "σοβαρευτείτε Cheesy" φώναζα, ξελαρυγγιάστηκα "μη σπρώχνετε τα ηχεία ρε άμπαλοι, θα λήξει το party" μέχρι που το άκουσαν αρκετοί και σταμάτησαν το σμπρωξίδι, ευτυχώς δλδ Cheesy
Από τις πιο χαοτικές φάσεις  Cheesy Tongue

Το πώς το μπιλλιάρδο στο Dizzydolls είχε ακόμα τσόχα και δεν σπάσαμε τις λάπμες από πάνω του μετά την επιδρομή των παγκόσμιων πρωταθλητών snooker δλδ της επιδρομής από την μάζωξή μας ήταν ένα θαύμα. Μεγάλη η χάρη του Αγίου Μπιλλιάρδιου που μας προστάτεψε.

Κοινώς έχω μείνει με το παράπονο που ήπιατε όλες τις μπύρες στο επικό thmmy party του 2016 και ότι μια μερίδα πατάτες παρήγγειλα να τσιμπήσω στην τελευταία ταβέρνα και μου τις φάγατε κι αυτές. Άρα κάτι πρέπει να γίνει  Roll Eyes Cheesy Tongue
sent from mTHMMY  

Malcolm McLaren • 'House Of The Blue Danube'

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=jQJzCqMi6OU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jQJzCqMi6OU</a>

https://www.youtube.com/watch?v=jQJzCqMi6OU

Και η πιο επική αφισάρα από τον Λάφ  Grin

« Last Edit: January 29, 2024, 01:57:17 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: July 13, 2023, 16:41:23 pm »

Τιμώντας την επέτειο των 20 χρόνων του τημμυ, θα ανεβάζω μέσα το καλοκαίρι λύσεις όλων των θεμάτων λογισμού 2 από το 1988 μέχρι σήμερα, καθώς και λύσεις άλλων θεμάτων.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #7 on: July 13, 2023, 16:44:01 pm »

Μια ωραία ιστορία

Τότε το φόρουμ ήταν σε κάποιο υπολογιστή στη βεργίνα. Όταν έπεφτε το ρεύμα (κάθε παρασκευή στις εξεταστικές angry) έπρεπε να πάει κάποιος από εκεί. Συχνά έμενε down για μέρες. Κάποια στιγμή έφυγε ο Μάμαλος, παλιός υπεύθυνος στη βεργίνα, και ήρθε ένας Παναγιώτης αν θυμάμαι καλά. Πήγαμε μία φορά που είχε πέσει και δε βρίσκαμε το μηχάνημα. Τελικά, σε δεύτερη επίσκεψη το βρήκαμε και ήταν ένα απαρχαιωμένο κουτί ΤΙΓΚΑ στη σκόνη Tongue
Λετε να υπάρχει ακόμα στην βεργινά αυτό το μουσειακό κουτί σκονισμένο?

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #8 on: July 13, 2023, 16:46:08 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on July 13, 2023, 16:41:23 pm
Τιμώντας την επέτειο των 20 χρόνων του τημμυ, θα ανεβάζω μέσα το καλοκαίρι λύσεις όλων των θεμάτων λογισμού 2 από το 1988 μέχρι σήμερα, καθώς και λύσεις άλλων θεμάτων.

Αποκλειστικό βίντεο της Pentium 4 στην πρώτη της προπόνηση  

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=v_BlTsJ3ajY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=v_BlTsJ3ajY</a>

Den pezis  shifty bonjour2
sent from mTHMMY  
« Last Edit: July 04, 2024, 17:45:26 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #9 on: July 13, 2023, 16:57:48 pm »

Quote from: Katarameno on July 13, 2023, 16:46:08 pm
Den pezis  shifty bonjour2
sent from mTHMMY  

Να φανταστω το ξερεις απο πρωτο χερι¨? Cheesy

Quote from: Caterpillar on July 13, 2023, 16:44:01 pm
Λετε να υπάρχει ακόμα στην βεργινά αυτό το μουσειακό κουτί σκονισμένο?

Τωρα που ειναι το host?

Improvise Adapt Overcome

{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: July 13, 2023, 17:29:54 pm »

Το φορουμ έχει μαζέψει άπειρες ιστορίες στα 20 χρόνια του, πολλές χαμένες στα χρονοντούλαπα και τις υπόγες των βάσεων δεδομένων.

από τα πολύ καλά:
- έχει συμβάλλει στην απόκτηση πολλών πτυχίων
- έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στις φοιτητικές κινητοποιήσεις, ειδικά στη προ "ολη μερα ινστα" εποχη.
- αρχείο ίσως καλύτερο και απο αυτό που έχουν οι ίδιοι οι καθηγητές για τα μαθήματά τους
- entry point στην ευρυτερη τημμυ κοινότητα για αρκετους φοιτητες
- παρτια
- το σπάσιμο της κατάρας του webslave*

μέχρι τα πολύ κακά:
- εξώδικο
- stalking
- φασίστες

και τα άσχημα:
- καταγγελιες από τη συνέλευση του τμήματος
- διαγραφή παλαιών ποστ λόγω διαμαρτυριών (από λάθος σε σκριπτ)
- software 15ετίας

από τα άπειρα τοπικς και κατηγορίες, μερικά άξια μνείας που με έχουν σημαδέψει προσωπικά σαν άνθρωπο:
Στοά του ΣΔΟΚ
Καμμένα...!
Πού να πάω για φαγητό στη Θεσσαλονίκη;
Ποια θα θέλατε να 'χατε νυφούλα στο γάμο σας; / Ποιον θα θέλατε να 'χατε γαμπρό....(Larry εσύ μας οδηγείς .....χα! )
Users <=22 OR >=222

Μακάρι το τημμυ να βρει τον τόπο του και στα επόμενα 20 χρόνια!

[...] rspapas [...]
τιναφτορε

*ΥΓ νομίζω μπορεί πλέον να μου αφαιρεθεί το role
« Last Edit: July 13, 2023, 17:55:02 pm by rspappas » Logged

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #11 on: July 13, 2023, 17:35:17 pm »

poioi einai oloi aftoi de kserw kanena

xronia polla
Vlassis
Veteran

εφακ

View Profile
« Reply #12 on: July 13, 2023, 17:46:49 pm »

20 χρόνια thmmy??

Δεν τα λες και λίγα για αυτό το γαμάτο παρεάκι που υπάρχει πίσω από περίεργα nicknames, καμμένα αστεία και σοβάρες/ασόβαρες συζητήσεις.
 wav

nohponex, pentium4, lady_of_winter, Apostolof, τιρκουαζ στοκος, Αλντεμπαράν, rspappas, Exomag ήταν κάποιοι από τα πρώτα άτομα που γνώρισα μέσα από εδώ και αρχίσαμε να αλλάζουμε σιγά σιγά χρώματα μέχρι να βετερανιάσουμε.

Σίγουρα από τα καλύτερα ήταν τα ΤΗΜΜΟπαρτα στο τρίγωνο, ειδικά στο ένα που πίναμε Carlsberg μπύρες! Έχετε δει πιο κυριλέ πάρτυ ποτέ; Εντάξει είχαμε και τις βεργίνες μας για τη μετάβαση.
Σίγουρα αγαπημένη βραδία στο Κερβάν ένα βράδυ που ήμασταν 20-30-40 δεν ξέρω πόσοι, σίγουρα θυμάμαι ότι είχαμε πιεί άπειρα τσίπουρα με Exomag και γενικά ήταν ότι καλύτερο. Α ναι, μετά ακολούθησε ότι ανέβασε ο Αποστολοφ λίγο παραπάνω.  Cheesy Cheesy

Να τα εκατοστήσεις thmmy.gr, να είσαι πάντα online και με πολλούς χρήστες!!  Peace Peace Peace

Θα ανεβάσω μια δυο επετειακές φωτό μετά όταν τις βρω, ας τις έχουμε σε αυτό το επετειακό thread.

πρόπελ
Is any of it real? I mean, look at this. Look at it! A world built on fantasy! Synthetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social networks. mr.robot s01e10
chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #13 on: July 13, 2023, 17:50:57 pm »

Πρεπει να κανονισουμε επετειακο ΤΗΜΜΟπαρτο,  Cheesy Cheesy.

Improvise Adapt Overcome

leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #14 on: July 13, 2023, 17:59:03 pm »

Προσπαθώ να θυμηθώ πως πρωτο-έμπλεξα με το forum, αλλά μάταια. Δεν υπήρχε αμφιβολία πως το πρώτο post μου θα είναι γκρίνιας, αλλά έως εκεί πάει η μνήμη μου. Ίσως να άκουσα στον διάδρομο στη σχολή, ίσως πάλι να είδα καμιά αφίσα, αλλά τα γεράματα δεν με αφήνουν να θυμηθώ. Προφανώς δεν είχα στο μυαλό μου το κάψιμο που θα ρίξω (σχεδόν 302 μέρες συνολικό χρόνο), πόσο μάλλον πως θα εμπλακώ με τον συντονισμό και τη διαχείριση του forum! Να σημειωθεί πως ήμουν χέστης και δε πήγα στη συνάντηση της ΟΔ/ΟΣ για νέα άτομα και έστειλα το πιο cringe pm στον exomag για να γίνω moderator.

Φόβαμαι να αρχίσω να γράφω ονόματα μη ξεχάσω κανέναν. Exomag, vassilis94, pentium4, lady_of_winter, dealan, Apostolof, Vlassis, mprizakias, Fantine, Escobar, Μπιγκόνια και άλλ@ ακόμα πολλ@, αρχικά παρεόνι μέσα από τα "ανώνυμα"  post στο thmmy και στη συνέχεια και έξω από αυτό.

Αξιομνημόνευτες στιγμές:
  • Pentium4 και lady_of_winter, να με ψάχνουν στη βιβλιοθήκη και να ρωτάνε έναν-έναν σε κάθε τραπέζι μέχρι να με βρούνε.
  • Να μάλωνω με γνωστό μέλος του forum γιατί τις έξτρα μπύρες που πήραμε για το πάρτυ, λες και θα ανοίγαμε δικό μας bar στο τρίγωνο.
  • Οι δε θυμάμαι βαρίεμαι να ψάχνω πόσες thmmo-συναντήσεις και ταβέρνες.
  • και πόσες ακόμα ευχάριστες στιγμές

thmmy.gr, παντά ενεργό και να διπλασιάσεις τους χρήστες σου wav wav

ΥΓ. ψήστε καμία επετειακή μάζωξη, να φάμε να θυμηθούμε τα παλιά Cool

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: