• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 07:15:06 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 07:15:06 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426724
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 8
Guests: 100
Total: 108
tzortzis
npalami
dimitrisif
acapulco
pipitsenko
Steward
ntelakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Φοιτητικές ομάδες > IAESTE (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > [IAESTE] ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ IAESTE ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Go Down Print
Author Topic: [IAESTE] ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ IAESTE ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ  (Read 30558 times)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Απ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΙΑΕΣΤΕ
« Reply #60 on: September 21, 2006, 01:25:03 am »

@ejunky
Εσύ σύνδεσες την Τερρα με τις τιμές στο κυλικείο.

Quote from: |eJuncky| on September 21, 2006, 00:34:04 am
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά...Να μποϊκοτάρουμε την τέρρα που πουλάει τον καφέ 50 λεπτά και που στο κάτω κάτω στον δίνει και τζάμπα άμα δεν έχει πάνω σου ψιλά...; Τότε το κυλικείο τί πρέπει να το κάνουμε; Να το κάψουμε; Μειώνει τον καφέ (που λέει ο λόγος) στα 75 λεπτά και ανεβάζει στα ύψη τα σάντουιτς και τις λοιπές μαλακίες που πουλάει... Το πρόβλημα στη σχολή είναι το κυλικείο που μας κλέβει και χει γεμίσει διαφημιστικά Λάκυ Στράικ παντού, όχι η τέρρα...Έλεος. Δεν είδα κανέναν να κάνει τόση φασαρία για την ύπαρξη αυτού του μαγαζιού μέσα στη σχολή μας... Η τέρρα μας πείραξε τώρα που ζητάει δυο-τρία ντουλάπια. Έλεος

Το μποικοτάζ είναι μια μορφή πάλης*, ώστε να τους εμποδίσουμε να καταλήψουν το χώρο της ΙΑΕΣΤΕ.
Κανείς δεν είπε  να κάνουμε μποικοτάζ στους αναρχικούς με τους καφέδες, στα καλά καθούμενα. Είναι τόσα χρόνια στη σχολή και δεν έχω ακούσει το παραμικρό για αυτούς. Άσε που κάνουν και καλύτερο καφέ από το κυλικείο. Τώρα όμως ενοχλούν. Καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω ένα χώρο που δεν τους ανήκει. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ

Και επειδή είσαι μικρός μάλλον, ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?board=330.0

Στο ξαναλέω, συγχεείς πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Wink

* τι εκφράσεις χρησιμοποιώ Θεέ μου!  Cheesy
(Stalin)^2
Guest
« Reply #61 on: September 21, 2006, 01:30:49 am »

Quote from: anonymous-root on September 21, 2006, 01:25:03 am
@ejunky
Εσύ σύνδεσες την Τερρα με τις τιμές στο κυλικείο.

Quote from: |eJuncky| on September 21, 2006, 00:34:04 am
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά...Να μποϊκοτάρουμε την τέρρα που πουλάει τον καφέ 50 λεπτά και που στο κάτω κάτω στον δίνει και τζάμπα άμα δεν έχει πάνω σου ψιλά...; Τότε το κυλικείο τί πρέπει να το κάνουμε; Να το κάψουμε; Μειώνει τον καφέ (που λέει ο λόγος) στα 75 λεπτά και ανεβάζει στα ύψη τα σάντουιτς και τις λοιπές μαλακίες που πουλάει... Το πρόβλημα στη σχολή είναι το κυλικείο που μας κλέβει και χει γεμίσει διαφημιστικά Λάκυ Στράικ παντού, όχι η τέρρα...Έλεος. Δεν είδα κανέναν να κάνει τόση φασαρία για την ύπαρξη αυτού του μαγαζιού μέσα στη σχολή μας... Η τέρρα μας πείραξε τώρα που ζητάει δυο-τρία ντουλάπια. Έλεος

Το μποικοτάζ είναι μια μορφή πάλης*, ώστε να τους εμποδίσουμε να καταλήψουν το χώρο της ΙΑΕΣΤΕ.
Κανείς δεν είπε  να κάνουμε μποικοτάζ στους αναρχικούς με τους καφέδες, στα καλά καθούμενα. Είναι τόσα χρόνια στη σχολή και δεν έχω ακούσει το παραμικρό για αυτούς. Άσε που κάνουν και καλύτερο καφέ από το κυλικείο. Τώρα όμως ενοχλούν. Καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω ένα χώρο που δεν τους ανήκει. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ

Και επειδή είσαι μικρός μάλλον, ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?board=330.0

Στο ξαναλέω, συγχεείς πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Wink

* τι εκφράσεις χρησιμοποιώ Θεέ μου!  Cheesy

Πράγματι είμαι μικρός. Αλλά δεν μπορώ άμεσα να σου απαντήσω γιατί είναι πολλά για να τα διαβάσω απόψε.
Ωστόσο, ακόμη χωρίς να τα διαβάσει κανείς, μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα για ό,τι συμβαίνει.

ΥΓ δεν υπερασπίζομαι την τέρρα, αλλά θεωρώ πως δεν είναι το πρόβλημα της σχολής μας, ακόμη και τώρα...

@Αλιάκμων: Τί είμαι ρε για να καταδικάσω* την ενέργεια; Ο Μαργαρίτης είμαι;

*Διάβολε, τί λέξη κι αυτή...
elpida
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

:)

View Profile
« Reply #62 on: September 21, 2006, 01:55:53 am »

Σιγά βρε παιδιά....ένα ένα να τα λύνουμε τα ζητήματα...Χαίρομαι που υπάρχει τόσο πάθος, αλλά μην αρπαχτούμε και μεταξύ μας! Τέλος πάντων, είχα σκεφτεί κι εγώ ως ύστατη λύση το μποϊκοτάρισμα των καφέδων αλλά θέλει πολύ καλό συντονισμό και πρώτα από όλα να ενημερωθεί όσο γίνεται περισσότερος κόσμος. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε έτοιμο ένα κείμενο μέχρι την Παρασκευή και να το κολλήσουμε στους διαδρόμους, ανάλογα και με το τί θα ειπωθεί αύριο στη συνέλευση με τον Κοσμήτορα. Επίσης, αύριο που δίνω μάθημα θα περάσω από το τραπεζάκι του ΤΗΜΜΥ.gr αν σας προλάβω εκεί να γνωριστούμε κιόλας μιας που μας στηρίζετε τόσο.

Φιλικά
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: September 21, 2006, 02:05:08 am »

Off-topic
Περί κυλικείου μια περίληψη, μιας που θίχτηκε:
Οι τιμές που έχει το κυλικείο καθορίζονται από σύμβαση που υπογράφεται με τον εκάστοτε ενοικιαστή. Ο έλεγχος της εφαρμογής της σύμβασης γίνεται από υπαλλήλους του πανεπιστημίου, αλλά συνήθως οι έλεγχοι αυτοί δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί. Μέχρι πέρυσι η φοιτητική συμβολή ήταν μηδενική τόσο στον τομέα της σύμβασης (να κάνουν προτάσεις δλδ) όσο και στον τομέα του ελέγχου. Οι περσινές κινήσεις μας είχαν σαν αποτέλεσμα να εφαρμοστεί η σύμβαση (έστω και για κάποιους μήνες). Από την πλευρά του πανεπιστημίου φάνηκε να υπάρχει διάθεση για συνεργασία και συζήτηση, έτσι ώστε η επόμενη σύμβαση να είναι πολύ πιο πλήρης (να δεσμεύει δλδ τον κυλικειάρχη σε τιμές και ποσότητες για πολύ περισσότερα είδη) και να υπάρξουν αυστηρές πιέσεις για να εφαρμοστεί η σύμβαση. Φέτος λήγει η σύμβαση του κυλικείου. Ας φροντίσουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να επιβάλλουμε τους δικούς μας όρους! Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές!

Δειτε και το σχετικό τόπικ για πιο αναλυτικές πληροφορίες...

ΥΓ1. Μετά την τελευταία αύξηση στην τιμή του καφέ κάποια παιδιά επισκέφτηκαν τον υπεύθυνο και ήδη βρίσκεται στο δρόμο σχετικό αυστηρότατο έγγραφο για να συμμορφωθεί ο κυλικειάρχης.

ΥΓ2. Κάτι ακούστηκε ότι υπάρχει η σκέψη τα κυλικεία να τα αναλλάβει το πανεπιστήμιο... Πολύ χλωμό το κόβω προσωπικά, αλλά μακάρι!

Off-topic

Επί του θέματος να πω κι εγώ ότι σαφώς αυτές οι ενέργειες είναι απαράδεκτες και πρέπει να τις σταματήσουμε!

ΥΓ.γενικό. Μποϊκοτάζ; Καλό! Το άλλο με τη μικρή Αννούλα το ξέρετε;  Grin

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #64 on: September 21, 2006, 07:00:00 am »

διαβάζω ...διαβάζω....διαβάζω....και λέω τώρα να συμμετάσχω....ή χαμένο θα πάει...χαμένο θα πάει...

λοιπόν...μεταφέρω πρόταση που άκουσα και μου άρεσε πολύ...

το βράδυ ως γνωστών...το γραφείο της iaeste παραμένει κλειδωμένο...και δεν είναι εκεί κανείς...ούτε καταληψίες...ούτε iaestites...

να πάμε ένα βράδυ...τριάντα άτομα...να αρχίσουμε να κατουράμε απέξω...να μην μπορούν να σταθούν την άλλη μέρα...και να σηκωθούν να φύγουν...

ixic_

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #65 on: September 21, 2006, 07:32:23 am »

Μα ποιοι είναι αυτοί οι καταλήψιες; Πόθεν βόσκεις ανάρχα;

*O όρος "ανάρχας" χρησιμοποιείται κατα σύμβαση μιας και οι καταληψίες αυτοχαρακτηρίζονται ως "Αναρχικό στέκι Πολυτεχνείου"*

"Αναρχικό Στέκι Πολυτεχνείου"...

Κάθε σχολή που σέβεται τον ευατό της διαθέτει κι ένα "αναρχικό στέκι". Επιφανή παραδείγματα τα στέκια του Βιολογικού, της Ιατρικής κτλ. Το Πολυτεχνείο ως γνωστός "αριστεροβολώνας" και λίκνο της ευρύτερης αριστεροχαράς στο Πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να υστέρει σ' ένα τέτοιο νευραλγικής σημασίας τομέα (είναι θέμα promotion και στυλ).

To "Αναρχικό Στέκι Πολυτεχνείου" υπήρχε πολλά χρόνια πριν πολλοί από εμάς έρθουν στο Πολυτεχνείο. Στεγαζόταν σ' ένα κατηλειμένο χώρο που πλέον δεν υπάρχει. Συγκεκριμένα, είναι ο χώρος δίπλα από το κυλικείο που τώρα είναι ανοιχτός και είσοδος για το υπόγειο των αρχιτεκτόνων (εκεί όπου δεσπόζει μια αντιαισθητική phat mistress). Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν είχα πρωτοέρθει στο πολυτεχνείο ανακοίνωση της ΔΑΠ για τους "ποντικούς του υπογείου" και την "εκδίωξή" τους.

Τους έδιωξε ο Τολίκας από εκεί με την έξυπνη κίνηση να κάνει το χώρο σκάλες.

Έκτοτε έμειναν άστεγοι, αλλά ήταν και λίγοι και ανήμποροι για να καταλάβουν νέο χώρο. Πολλοί είπαν ότι το αναρχικό στέκι πέθανε. Αμ δε....γιατί ό,τι πέφτει....ξσνανανεβαίνει...

Οι μαυροκόκκινες ταξιαρχίες του πολυτεχνείου, με εξωτερικές ενισχύσεις, επανήλθαν, και άρχισαν να αναζητούν εκ νέου χώρο.

Τον τελευταίο χρόνο, και μετά από ένα χρόνο σχετικής αφασίας, κατέλαβαν το χώρο του Κέντρου Ερευνών, εκείνο πίσω από τις μονίμως κλειστές πορτες στο τρίγωνο που ποτέ δεν καταλάβατε τι είναι.

Με νέα έξυπνη κίνηση, η Πολυτεχνική, έβγαλε τις πόρτες και τους ψευδότοιχους που όριζαν το κατειλημένο χώρο του Κέντρου Ερευνών, καθιστώντας τον ενιαίο με το τρίγωνο.

Έτσι οι καλοί μας φίλοι έμειναν πάλι άστεγοι. Αφού είδαν κι απόειδαν....Μπουκάρισαν στo γραφείο της IAESTE (ποιανού; ξυπνάει ο BESTas μέσα μου!) με όλα τα τραγελαφικά επακόλουθα.

Κι αυτοί που λένε ότι είναι αναρχικοι του πολυτεχνείου....τι σχέση έχουν με το πολυτεχνείο; Αληθεύει ότι λένε και το καφέ;

Μεγάλη και καμία.

Μεγάλη ... Το στέκι αποτελείται από πολυτεχνίτες φοιτητές, κυρίως φοιτητές που είναι είτε κοντά είτε συμμετέχουνε στη terra. Επίσης παιδιά άλλων χώρων, ή απλά αναρχοχαρούμενους που δεν έχουν σχέση με κάποιο συγκεκριμένο χώρο. Φοιτητές όμως πάντα.

...και καμία...Φυσικά σε κάθε αναρχικό στέκι, υπάρχουν και οι άσχετοι, που έρχονται απέξω. Είτε γιατί βοηθάνε, είτε γιατί δεν έχουν που αλλού να σκοτώσουν το χρόνο τους...είτε είτε είτε...πάντως και υπάρχουν πάντα και άτομα εκτός...

Και ναι...το αναρχικό στέκι...δεν ξέρω αν λέει το καφέ...πάντως σίγουρα τον κάνει...
Μιλάμε για τα ίδια άτομα! Αυτοί που μπουκάρισαν στο γραφείο της ΙΑESTE είναι τα ίδια άτομα που αποτελούν το "αναρχικό στέκι του πολυτεχνείου" και είναι τα ίδια άτομα που ψήνουν το καφέ για το πενηνταράκι...

Αυτά για να μην λέει ο καθένας το μακρύ του και το ..χοντρό του...
Και να μην κάνετε υποθέσεις πάνω σε πράγματα που δεν ισχύουν...

Δεν παίρνω κάποια θέση μ αυτό το post...δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται η συζήτηση...και δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτή....απλά δεν άντεχα να σας βλέπω να παιδεύεστε ..."μα ποιοι είναι αυτοί;"...

ixic_
« Last Edit: September 21, 2006, 07:46:07 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
Re: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΙΑΕΣΤΕ
« Reply #66 on: September 21, 2006, 12:52:38 pm »

Εγώ θα πρότεινα σαν ηλεκτρόγοι να μην κάνουμε τίποτα,αλλά να μαζευτούν από όλα τα τμήματα του πολυτεχνίου να στήσουν ένα πάγκο και να δίνουν και αυτοί καφέδες πιο φθηνούς από αυτούς των αναρχηκών,και τα λεφτά από τους καφέδες να μοιράζονται για διάφορες εκδηλώσεις εντός του πολυτεχνίου.Όσο για τον χώρο που έχουν υπό κατάληψη να πάει μια ομάδα από φοιτητές να τους μηλίσει σε άγριο ύφος και να τους αναγκάσει να φύγουν!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
« Reply #67 on: September 21, 2006, 14:43:12 pm »

Νομιζω εχετε ξεφυγει τελειως εκτος θεματος.....αρχισαμε να συζηταμε μια απαραδεκτη σταση ορισμενων που μας θιγει,και εσεις το γυρισατε σε θεματα καφεδων και οικονομικων αποκλεισμων ωστε να τους διωξουμε.Εισαστε με τα καλα σας?,σιγα μην αρχισουμε να καταστρωνουμε οικονομικα σχεδια και να υπολογιζουμε ραντες και δε ξερω τι αλλο (οχι τπτ δινω ΕΕΤΙΙ)....το θεμα  να παει στη γενικη συνελευση να κοινοποιηθει σε ολους τους φοιτητες και να παρθει μια συνολικη αποφαση.Ξαναλεω,στη τελικη τοσο δυσκολο ειναι εφοσον δε καταλαβαινουν τη στενομυαλια τους να μαζευτουμε και παρουμε το χωρο με το ετσι θελω?....αναφερομαστε για 5-10 ατομα που δημιουργουν αμεσα ή εμμεσα προβλημα σε ολους τους πολυτεχνιτες ελεος δλδ σοβαρευτειτε λιγακι... Huh
« Last Edit: September 21, 2006, 14:45:45 pm by l0v3null » Logged

Τhis is my reality and YOU are a guest!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #68 on: September 21, 2006, 19:15:23 pm »

Χριστόφορε! Όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν, ξέρουν κάτι παραπάνω, και σφυρίζουν αδιάφορα από βαρεμάρα, και δε μπορούν να προσφέρουν την πολύτιμη γνώση στους αδαής μικροαστούς...

ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

η "ελιτίστικη πολυγνωσία" είναι τόσο ξενέρωτη ιδιότητα... Puke

byeeee
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #69 on: September 21, 2006, 20:35:11 pm »

offtopic

Quote from: Turambar on September 21, 2006, 19:15:23 pm
Χριστόφορε! Όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν, ξέρουν κάτι παραπάνω, και σφυρίζουν αδιάφορα από βαρεμάρα, και δε μπορούν να προσφέρουν την πολύτιμη γνώση στους αδαής μικροαστούς...

ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

η "ελιτίστικη πολυγνωσία" είναι τόσο ξενέρωτη ιδιότητα... Puke

συγνώμη που δεν θέλω να συμμετάσχω σε μια συζήτηση που βλέπω να εξελίσσεται ανούσια...
(για τα δικά μου μέτρα, ο καθένας έχει τα δικά του και κρίνει για τον ευατό του)...

θα το εξομολογηθώ στο παπά μου...

από εκεί και πέρα, ό,τι ήξερα για το background της ομάδας, το ανέφερα...για να ξεκαθαρίσουν τα νερά ...και να ξεφύγει η συζήτηση από το "αν είναι αυτοί...κάνουμε έτσι...αν είναι αυτοί...κάνουμε έτσι" ..."όχι αυτοί είναι και κάνουμε έτσι" "μα δεν είναι αυτοί"...
δεν νομίζω να κράτησα κάτι για την ελίτ μου...

από κει και παραπέρα επέτρεψε μου να έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να συμμετάσχω σε μια συζήτηση που θεωρώ πως δεν μου ταιριάζει...για ό,τι αιχμές άφησα...ξεκαθαρίσα....
αν δεν σου άρεσε το στυλάκι...συγνώμη...αλλά μόνο αυτό είχα να φορέσω ως άμυνα στον...
(άσε δεν θα το πω)...

ως εκ τούτου θεωρώ το post σου άκυρο...κρίνε με για το στυλάκι μου...τα υπόλοιπα που λες...είναι μπαρουφίτσες να περνάει η ώρα και να ξεδίνουμε απο την εξεταστική...
(@turam only: και προκάτ αντιλήψεις, αλλά κάθε φορά κρίνεις αυτό που έχεις μπροστά σου...δεν το προσαρμόζεις στα προκατασκευασμένα...αλλιώς κάποιος άλλος βαριέται - ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω)

ixic_

βαθειά...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #70 on: September 22, 2006, 00:08:13 am »

οφφ τόπικ περί συζήτησης.

Το παρών,
Είναι ένα τόπικ, το οποίο ξεκίνησε η ελπίδα, η οποία μετέχοντας εθελοντικά στο πρόγραμμα της IASTE, είδε να καταλαμβάνουν κάποιοι το καμαράκι, χωρίς να ξέρει ούτε η ίδια ποιοί είναι ακριβώς. Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε δε θα μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιοί είναι και την ιστορία τους.

Έγιναν κάποιες παραδοχές, ειπώθηκαν μερικές υποθέσεις και εκφράστηκαν αρκετά παράπονα για την αδυναμία του πολυτεχνείου να διαθέσει χώρο σε αρκετούς που θα ήθελαν και θα ήταν λογικό να έχουν δικό τους χώρο.

Έρχεται λοιπόν ο χριστόφορος, και αφού σατηρίσει την άγνοια μας, μας προσφέρει πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, που από μόνες τους μπορούσαν να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του θέματος, και ενδεχομένως να ενισχύσει την διάθεση της συζήτησης, ή να την οδηγήσει και σε κάποιο κλείσιμο ενδεχομένως (σίγουρα έλυνε πολλές απορίες που είχαν προκύψει. &για τους καφετζήδες τίποτα δεν ξέρουμε, αλλά ούτε και χρειάζεται να ξέρουμε - για τους καταληψίες όμως ωφείλουμε να ξέρουμε πριν πάρουμε θέση).

Προσωπικά το στυλάκι σου μου αρέσει.
όμως

απλά δεν άντεχα να σας βλέπω να παιδεύεστε ..."μα ποιοι είναι αυτοί;"...

ε πες το μας και μας βλέπεις να παιδευόμαστε. κρίμα δεν είμαστε; πες το και ας πάει στον κάδο.

Τέλος, το αν θα συμμετέχεις ή όχι σε οποιαδήποτε συζήτηση είναι προφανώς δικαίωμα σου, δεν θέλω να σε τραβήξω σε συζήτηση. Αλλά όταν έναν κήπο δεν το περιποιήσε, μην τον κατηγοράς που μαραίνεται...

(@xristoforic: νομίζω καταλαβαίνω αλλά σκέψου και τον άλλο που μπορεί να βαριέται γιατί θεωρεί όλα τα σπίτια προκάτ.  κάτι τελευταίο: Φτιάξ'το μόνος!)

ΥΓ Δεν θέλω ούτε να υπερασπίσω, ούτε και να κατηγορήσω την όποια συζήτηση που έγινε εδώ. Αλλά είμαι αθεράπευτα τσιγγούνης, δεν θέλω να χάνεται ούτε η παραμικρή potential (δεν βρίσκω την κατάλληλη ελληνική γαμώ τη μου) ευκαιρία για κάτι καλό...

byeeee
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #71 on: September 22, 2006, 11:11:54 am »

offtopic και τέλος

κατανοητή η άποψη σου/στάση σου...κατανοητή ελπίζω κι η δική μου...

ένα σχόλιο μόνο
ε πες το μας και μας βλέπεις να παιδευόμαστε. κρίμα δεν είμαστε; πες το και ας πάει στον κάδο.

το έκανα...

τέλος...

ixic_

βαθειά...
pmousoul
Guest
« Reply #72 on: September 24, 2006, 15:06:30 pm »

Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του Α.Π.Θ. προβλέπει τα εξής όσον αφορά το εν λόγω θέμα :

Άρθρο 49.

Χρήση εγκαταστάσεων και εξοπλισμού του Πανεπιστημίου

Η χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του Πανεπιστημίου από τους φοιτητές/τριες γίνεται με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του προγράμματος σπουδών, σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό. Η χρησιμοποίηση άλλων χώρων, που δεν υπάγονται στην ευθύνη των επιμέρους Σχολών ή Τμημάτων γίνεται με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου.

Θά ήταν καλό να τονισθεί ότι αναφέρεται μονάχα σε φοιτητές και όχι σε οποιονδήποτε άλλον.

Τέλος, επισυνάπτω τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Α.Π.Θ. για όσους θα ήθελαν να του ρίξουν μια ματιά.
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #73 on: September 24, 2006, 23:50:25 pm »

Κοινώς έχουμε πάτημα να τους διώξουμε από εκεί...

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #74 on: September 24, 2006, 23:53:30 pm »

Aυτοί δεν υπακουν σε κανονισμούς αρα δεν προκειται να συμορφωθουν αν τους δειξουμε το παραπανω αρθρο...  Undecided

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Go Up Print
Jump to: