• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:07:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:07:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 117
Total: 178
ThanosKoutsoump
Roidos
Pastellaki
aggp
iliaspapas
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
dimitrisblioumis
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Τρίγωνα Κάλαντα... Δεν θα πτυχίο ποτέ χέι!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Τρίγωνα Κάλαντα... Δεν θα πτυχίο ποτέ χέι!  (Read 1685 times)
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Τρίγωνα Κάλαντα... Δεν θα πτυχίο ποτέ χέι!
« on: February 08, 2021, 17:34:52 pm »

πάτωσα στα κυκλώματα. Παρακολουθούσα Ζάχαρη, έκανα ασκήσεις και κόλλησα σε ένα γμνο 2 port network.

Ο άλλος 4 χρόνια μικρότερος μου λέει διάβασα την τελευταία μέρα και πέρασα, πως τα κατάφερε μπορείτε να μου πείτε?

Είμαι καθυστερημένος δεν εξηγείται αλλιώς.

Δεν γμτε θα φτιάξω κανα παιχνίδι για το Steam, θα βγάλω λεφτά και μετά θα την παρατήσω την σχολή, με έχει τρελάνει!
sent from mTHMMY  
« Last Edit: February 08, 2021, 17:38:37 pm by nmpampal » Logged
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: Τρίγωνα Κάλαντα... Δεν θα πτυχίο ποτέ χέι!
« Reply #1 on: February 08, 2021, 17:41:51 pm »

Quote from: nmpampal on February 08, 2021, 17:34:52 pm
θα την παρατήσω την σχολή, με έχει τρελάνει!
sent from mTHMMY  
Όλους μας έχει τρελάνει, αλλά ντάξει θα την τελείωσουμε κάποτε.
Ο άλλος 4 χρόνια μικρότερος μου λέει διάβασα την τελευταία μέρα και πέρασα, πως τα κατάφερε μπορείτε να μου πείτε?
Αυτό αποκλείεται να έγινε. Εκτός κι αν ήταν πολύ τυχερός.
πάτωσα στα κυκλώματα.
Δεν πειράζει ξαναπροσπάθησε, τα κυκλώματα ΙΙ είναι πάρα  πολύ ωραίο μάθημα.  
« Last Edit: February 08, 2021, 17:48:32 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #2 on: February 08, 2021, 17:42:24 pm »

πάτωσα στα κυκλώματα. Παρακολουθούσα Ζάχαρη, έκανα ασκήσεις και κόλλησα σε ένα γμνο 2 port network.

Δεν γμτε θα φτιάξω κανα παιχνίδι για το Steam, θα βγάλω λεφτά και μετά θα την παρατήσω την σχολή, με έχει τρελάνει!
sent from mTHMMY  
Δεν διάβασε για να μάθει όπως εσύ, διάβασε για να περάσει. Επίσης ο τρόπος που εξεταζόμαστε βολεύει κάποια άτομα ενώ το κάνει ζόρι για κάποια άλλα. Το θέμα είναι αν θες να το αφήσεις ή θες να συνεχίσεις. Πάντως να περάσεις 52 ή 61 μαθήματα στη σχολή έχοντας σαν νοοτροπία να μάθω γιατί γίνεται και όχι απλά να τα περάσω (κάποια εξ'αυτών) τότε δύσκολα το βλέπω.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
manek
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: February 08, 2021, 17:45:30 pm »

Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου φίλε,κουράγιο.Είναι η όλη φάση δύσκολη και περίεργη με την ηλεκτρονική εξέταση και εγώ μερικές φορές μπερδεύομαι και τα κάνω μαντάρα,σήμερα κιόλας μου κόπηκε το ρεύμα σε μια φάση!!
manek
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: February 08, 2021, 17:49:28 pm »

Επειδή και έγω κάποτε ήμουν του στυλ διαβάσω για να μάθω και όχι να περάσω,σε συμβουλεύω απλά να μην ακολουθήσεις αυτή τη λογική.Πρώτα μάθαινε όσο γίνεται παλία θέματα,εξασφάλισε ότι μπορείς να λύσεις και μόνος σου παλία θέματα και μετά να εστιάσεις στη γνώση.Δυστυχώς στη σχολή μας δε γίνεται αλλιώς,εξαίρεση κάποια εύκολα μαθήματα που είναι ελάχιστα βέβαια.
K
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: February 08, 2021, 17:50:50 pm »

Τα κυκλώματα 2 φίλε δεν είναι εύκολο μάθημα. Επίσης, κάτι που αναφέρθηκε και το κάνω κι εγώ είναι ότι αφιερώνω πολλές φορές χρόνο στο να καταλάβω πράγματα που δεν χρειάζονται στις εξετάσεις με αρνητικές συνέπειες για την επιτυχία και τους βαθμούς μου.
sent from mTHMMY 

https://www.youtube.com/watch?v=yVfR_fhZK58#t=2m41
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: February 08, 2021, 17:56:25 pm »

Ρε παιδιά είχα λύσει τέτοια θέματα, και τώρα απλώς σε αυτό το τετράπολο για κάποιον λόγο δεν μου έβγαινε. Και νευριάζω ακόμα περισσότερο γιατί δεν μπορώ να βρω τι φταίει και δεν μου βγαίνει!
sent from mTHMMY  
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #7 on: February 08, 2021, 18:04:02 pm »

Cheesy Grin NotWorthy

sent from mTHMMY  

Μια χαρά εξηγείται αλλά ειδικά αυτό το θέμα το βαριέμαι ακόμα και εγώ να το αναλύω.
Μην πτοείσαι. Με τίποτα.
Δεν θα σε παίρνει από κάτω λαίμαι. Να με ακούς εμένα. Παίζει να είχα πατώσει στα Κυκλώματα Ι ίσα με 5 φορές. Πως κάνεις έτσι για μια φορά. Βέβαια υπάρχει μια μικρή διαφορά, δε προσπαθούσα καν σοβαρά, εντάξει μια φορά είχα πάει σερί μετά από ξενύχτι και μπύρες όλη τη νύχτα πιο πολύ για να γελάσω δίνοντας άσπρη κόλλα στα 2 λεπτά  Cheesy

Σας θέλω "λύκους" πως το λένε, "γυπαετούς" σε αυτά. Σκέψου οτι τα Κυκλώματα (μπλιαξ) είναι μια πανέμορφη κοπέλα που την έχεις ερωτευτεί τρελά Roll Eyes Cheesy (μη βαράτε, περιμένετε να τελειώσω το συλλογισμό πχια) και θα κάνεις τα πάντα για να την 'εντυπωσιάσεις' και να σε ερωτευτεί (βασικά θα είσαι ο εαυτός σου), θα κάνεις τα πάντα για να το περάσεις, πως το λένε. Ρώτα, ξαναρώτα, διάβαζε με άλλους μαζί για να δεις τι κάνουν διαφορετικά, τι κάνουν αλλιώς, που κολλάς εσύ και πως αυτοί το προσπερνάνε και πάνε σε άλλο σημείο πχ, τι άλλο να μου ρθει τώρα κι εμένα. Στέρεψα. Κάνε πάντως κάτι διαφορετικά.  Βέβαια εσύ με τις κοπέλες δε θα χεις λογικά κανένα πρόβλημα, οπότε ατυχής ο παραλληλισμός.Δηλαδή μια βόλτα να πήγαινες στη Φιλοσοφική στην προ πανδημίας κανονική εποχή και να πετούσες αυτά που λες ακριβώς με αυτό τον τρόπο θα έπεφταν πάνω σου σα τις ακρίδες. Επιδημία μιλάμε. Μόλις τελειώσει η πανδημία θα σε περιμένει άλλη εσένα Cheesy  Tongue
Εντάξει δες το κι έτσι: Άλλοι κερδίζουν στα Κυκλώματα, κι άλλοι στην αγάπη.
Μμμμμμμ, σιγά τι έγινε που πέρασαν τα Κυκλώματα. Κιθάρα ξέρουν να παίζουν σα τον Gilmour? Όχι. Roll Eyes  
« Last Edit: February 08, 2021, 18:07:59 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #8 on: February 08, 2021, 18:07:26 pm »

Quote from: manek on February 08, 2021, 17:49:28 pm
Επειδή και έγω κάποτε ήμουν του στυλ διαβάσω για να μάθω και όχι να περάσω,σε συμβουλεύω απλά να μην ακολουθήσεις αυτή τη λογική.Πρώτα μάθαινε όσο γίνεται παλία θέματα,εξασφάλισε ότι μπορείς να λύσεις και μόνος σου παλία θέματα και μετά να εστιάσεις στη γνώση.Δυστυχώς στη σχολή μας δε γίνεται αλλιώς,εξαίρεση κάποια εύκολα μαθήματα που είναι ελάχιστα βέβαια.
Πες τα βρε Manek απ το στόμα μου το πήρες. Αυτή τη μαλακία έκανα και εγώ πάντα. Ήθελα να μάθω τέλεια να εμπεδώσω το 100% του μαθήματος, μια "τελειομανία" που φυσικά κατέρρεε μετά και έπαιρνα τα 3 μου. Ειδικά μετά από πολλά ξενύχτια κατέρρεα και εγώ Roll Eyes

Μη κολλάς σε ένα σημείο όταν βλέπεις οτι κόλλησες κάπου. Προχώρα παραπέρα και μια άλλη τυχαία στιγμή μπορεί να σου φαίνεται παιχνιδάκι το σημείο που είχες κολλήσει πριν. Και υπομονή, κάτι που ξέρω οτι δεν έχετε στην ηλικία που θέλετε και να παρτάρετε ασύστολα, ειδικά τώρα με την πανδημία που και να θέλεις έχει γαμηθεί εντελώς η λέξη "διασκέδαση" και έχει ξεφτιλιστεί στο να περπατάμε με ένα καφέ στο χέρι από τα 24ωρα.
« Last Edit: February 08, 2021, 18:11:44 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #9 on: February 08, 2021, 18:10:16 pm »

Δε διάβασα κανένα από τα ποστς, ούτε το αρχικό, αλλά είδα το subject και μπήκα μόνο να πω ότι νιώθω

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: February 08, 2021, 18:14:04 pm »

Δεν είναι ότι διάβαζα για να τα καταλάβω, γενικά την είχα την θεωρία δεν είχα πρόβλημα μόνο τις τελευταίες διαλέξεις έχασα αλλά είδα στο YouTube για τετράπολα. Κάτι αλλά παιδιά μου είπαν ότι υπάρχει πιο εύκολος τρόπος ενώ εγώ έμπλεξα με βρόχους για αυτό κόλλησα και δεν μπορούσα να λύσω το θέμα. Δες εδώ, λίγο προς το τέλος δεν παρακολούθησα και την πάτησα τέρμα!
sent from mTHMMY  
Condoriano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The will of D.

View Profile
« Reply #11 on: February 08, 2021, 18:31:10 pm »

Quote from: nmpampal on February 08, 2021, 18:14:04 pm
Δεν είναι ότι διάβαζα για να τα καταλάβω, γενικά την είχα την θεωρία δεν είχα πρόβλημα μόνο τις τελευταίες διαλέξεις έχασα αλλά είδα στο YouTube για τετράπολα. Κάτι αλλά παιδιά μου είπαν ότι υπάρχει πιο εύκολος τρόπος ενώ εγώ έμπλεξα με βρόχους για αυτό κόλλησα και δεν μπορούσα να λύσω το θέμα. Δες εδώ, λίγο προς το τέλος δεν παρακολούθησα και την πάτησα τέρμα!
sent from mTHMMY  

Το illusion of competence παραμονευει σε πολλες γωνιες κατα τη διάρκεια του διαβασματος. Προσωπικα με βοηθαει πολυ να λυνω ασκήσεις παράλληλα με την θεωρία (και ας μην κατανοώ απόλυτα την θεωρία) και όχι απλα να διαβάζω τις ασκήσεις. Το αναφέρω γτ την πατούσα επίσης πολλές φορές με το να μην πιανω χαρτι και μολυβι... Ακομη ισως να εντυπωσιαστεις απο το pattern matching που μπορεις να επιτυχεις και να λυνεις ασκήσεις χωρίς να καταλαβαίνεις τη ουσία απλα επειδή εχεις κανει κατι παρομοιο Tongue (sad γενικά αλλά βοηθητικό στις εξετάσεις)
« Last Edit: February 08, 2021, 18:38:58 pm by Condoriano » Logged
ultraviolet
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: February 08, 2021, 19:26:29 pm »

Φίλε nmpampal σε νιώθω άπειρα. Στο παρελθόν μου έχει συμβεί να με πάρει τηλ συμφοιτητής να του εξηγήσω ένα συγκεκριμένο θέμα διαφορικές εξισώσεις που εγώ το είχα καταλάβει και αυτός όχι, το απόγευμα πριν τη μέρα των εξετάσεων. Το εξηγώ, το κατάλαβε, πάμε να γράψουμε αυτός το γράφει όλο, εγώ πάτος δεν μου έβγαινε με τπτ. Με παίρνει μετά μου λέει ευχαριστώ πολύ με έσωσες. 10 αυτός διαφορικές, 4 εγώ. Και μετά αναρωτιέσαι τι σκατα πάει λάθος με σένα κάτι που έλυνες μια χαρά χθες να το σκοτώνεις την ώρα της εξέτασης.
Κουράγιο την επόμενη φορά θα πάει καλύτερα στα Κ2...

Επίσης έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όσοι λένε ότι διάβασαν μια μέρα για ένα δύσκολο μθμ συνήθως λένε ψέματα, μάλλον για να σου ρίξουν το ηθικό, και είναι μλκς ή είναι ιδιοφυείς. Μάντεψε πόσοι είναι ιδιοφυείς...
Emperor7
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #13 on: February 08, 2021, 19:33:23 pm »

εγω σαν συμβουλη εχω να σου δωσω το εξης : Προσπαθησε προκειμενου να γινει πιο αποτελεσματικος στην εξεταστικη και ειδικα για τα επομενα ετη, να γινεις πιο κυνικος, δηλαδη να μπεις στο πνευμα του τι ζηταει ο καθε καθηγητης στην εξεταση ειτε μεσω παλιων θεματων ειτε μεσω σημειων που τονιζει στην διαλεξη, καθως εσυ κι ο καθενας απο εμας οντως μπορει να εχει πολλες γνωσεις πανω σε ενα αντικειμενο,περισσοτερες απο καποιον που στην τελικη  μπορει να περασει το μαθημα ειτε διαβαζοντας μια μερα ειτε οντας τυχερος γιατι μετραει κι αυτο, αλλα επειδη καλως η κακως το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει προσπαθησε να επικεντρωθεις κυριως εκει και σε δευτερο βαθμο σε ολα τ αλλα,γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων θα αξιολογηθεις βασει του γραπτου που θα δωσεις και οχι στον αν εχεις πιο πολλες γενικες γνωσεις επι του αντικειμενου
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: February 08, 2021, 20:36:12 pm »

Καταλαβαίνω τι λέτε. Στα σήματα πχ είχα διαβάσει όλο το βιβλίο, είχα λύση όλα τα παλιά θέματα που υπήρχαν στο τημμυ και στο τέλος έπεσαν εντελώς αλλά θέματα που δεν είχα ξανά δει ποτέ (στην προηγούμενη εξεταστική έγινε αυτό)! Αλλά αυτό πιστεύω μόνο ο Ρεκανος τα κάνει.
sent from mTHMMY  
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: