• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:33:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:33:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 188
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 138
Total: 189
kchatziae
vag3
dtkyriak
DKarakatsanis
Katarameno
φιλοσοφος
glavdakis
dsaragiotis
agis3
anna.f
Giorgosklin
Sofiana
kimxnas
dmoral
lsim
NET2GRID
Captain
jimalexoud
ValKar
kostas1507
whatdoesthefoxsay
Billyskotsikas
domb765
chaniotism
chatzikys
kouf
apob
Pakapis5
dseid
Pcsc
illupo_kd
vaggelisx
Giorgosap
tzortzis
gp6
Haralampos
okatapo
antontsiorvas
aachmet
apapamichail
fatseas
evgeniaz
kappakhpos
thanos_voucharas
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot, MomostheGreen) > Ομοφυλοφιλοι γονείς.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Ομοφυλοφιλοι γονείς.  (Read 6578 times)
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 3695


...upgrading...


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #30 on: February 22, 2008, 04:46:40 am »

george18_thess εισαι πιο νεος απο μενα, αφου εχεις ~40 ποστ και εγώ εχω ~200.
Σε οτι λες εδώ εχεις δικιο.
Νοιώθω ομως την ανάγκη να σε πληροφορισω για το γεγονος οτι εχει προηγηθει αναλυση σε ενα απο τα πολλα προηγουμενα τοπικ περι του θεματος αυτου.

Quote from: Nessa NetMonster on February 21, 2008, 17:34:59 pm
Αυτό που περιγράφεις είναι το ακριβώς αντίθετο της έννοιας "επιλογή". Όταν κάτι είναι γραμμένο στο DNA σου και γίνεται ασυναίσθητα δε μπορείς να το επηρεάσεις. Απλά "νιώθεις" να έλκεσαι από κάποιον. Δεν είναι λοιπόν λογικό να αισθάνεσαι ενοχή για ένα συναίσθημα που δεν ελέγχεις.
A ατιμη βλέπω διαβαζεις ΤΕΛΙΚΑ τα κειμενα που παραθετω!

Η Νεσσα εχει δικιο σε αυτο που λεει.  Συγκεκριμενα, ισως και αυτη να διαβασε αυτο εδώ:
Quote from: Megawatt on January 17, 2008, 23:42:20 pm
Για την ομοφυλοφυλια  εδώ διαβαζουμε οτι:

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα γονίδια μπορεί να ευθύνονται για την ομοφυλοφιλία. Ο Ραλφ Γκρίνσπαν, γενετιστής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δημιούργησε στο εργαστήριο ένα αμφισεξουαλικό μυγάκι εισάγοντας θηλυκά γονίδια σε κάποια κέντρα του εγκεφάλου που ελέγχουν την όσφρηση.

Οι μονοζυγωτικοί δίδυμοι, που έχουν το ίδιο γενετικό υλικό, προσφέρονται ιδιαίτερα για έρευνα σχετικά με το ρόλο της κληρονομικότητας στην ομοφυλοφιλία. Δύο πρόσφατες μελέτες, η μία στο Πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν και η άλλη στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, κατέδειξαν ότι αν ο ένας από τους δύο μονοζυγωτικούς διδύμους είναι γκέι οι πιθανότητες να είναι και ο άλλος ανέρχονται στο 50-60%, ενώ στους ετεροζυγωτικούς το ποσοστό είναι 25-30%.

Στις μονοζυγωτικές δίδυμες οι πιθανότητες να είναι και οι δύο λεσβίες είναι 48%, ενώ στις ετεροζυγωτικές 16%, το ίδιο ποσοστό που υπάρχει ανάμεσα σε μη δίδυμες αδερφές. Από άλλες έρευνες που έκαναν ο βιοχημικός Ντιν Χάμερ και ο ψυχολόγος Μάικ Μπέλεϊ στο γενεαλογικό δέντρο μονοζυγωτικών διδύμων, φαίνεται ότι η αντρική ομοφυλοφιλία κληρονομείται από την πλευρά της μητέρας (φυλοσύνδετο πρότυπο κληρονόμησης).

Σε μια περιοχή του Χ χρωμοσώματος που ονομάζεται Hq28 υπάρχουν γονίδια που αυξάνουν τις πιθανότητες γέννησης ομοφυλόφιλων γιων από 2-4%, που είναι ο μέσος όρος, σε 13,5%. Τέτοια γονίδια είναι πιθανό να υπάρχουν στην οικογένεια της μητέρας, αν εμφανίζεται σ' αυτή μεγάλο ποσοστό ομοφυλοφιλίας.


Βλεπουμε τελικα ποιες ειδικοτητες επαγγελματων ερευνούν την ομοφυλοφυλια.


Την τελευταια φραση με τις ειδικοτητες, την ειπα απευθυνομενος στην Νεσσα,  για να δειξω ποσο αδικο ειχε οταν απαντησε "Ναι" στην παρακατω ερωτηση.

Quote from: Megawatt on January 18, 2008, 05:30:03 am
ο ψυχιατρος ασχολειται ΜΟΝΟ με προβληματικες καταστασεις. Δεν θα κατσει να ερευνησει μη προβληματικες! Όταν κάποιος επισκέπτεται έναν γιατρό, ο τελευταίος θα τον εξετάσει, θα αναλύσει τα συμπτώματα, θα κάνει τη διάγνωση και θα χορηγήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή. Κατά τη διάγνωση, η προσοχή του ιατρού στρέφεται στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  και στο σύμπτωμα που παρουσιάζεται. Ο τρόπος που ο ψυχίατρος γνωρίζει-έχει-μάθει-να-χρησιμοποιεί, βάση της ιατρικής του ιδιότητας, για να αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία του οργάνου (στη περίπτωση της ψυχικής υγείας μιλάμε για το κεντρικό νευρικό σύστημα) είναι η χορήγηση κάποιας χημικής ουσίας που ή θα επαναφέρει το όργανο στην αρχική του κατάσταση  ή θα μπορέσει να ισορροπήσει τα αποτελέσματα της μόνιμης βλάβης του.
 Στη περίπτωση της ψυχικής υγείας μιλάμε για το κεντρικό νευρικό σύστημα. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΟΡΓΑΝΟ! Αν δεν εχει βλαβη το κεντρικο νευρικο συστημα, οπως συμβαινει στην περιπτωση του ομοφυλοφυλου, τότε οι ομοφυλοφιλοι κατα την γνωμη σου, ειναι σωστο να αποτελουν αντικειμενο μελετης της ψυχιατρικής ή όχι?


Τελος, το ποια πραγματα ευθύνονται για την ομοφυλοφιλία, ειναι ακομα ασαφη.
Το σιγουρο πάντως ειναι οτι οι ομοφυλοφιλοι, δεν ειναι ατομα με διαταραγμενο το κεντρικο νευρικο συστημα τους και αρα δεν χρηζουν ψυχιατρικης βοηθειας, οπως πιστευουν καποιοι.
Logged


...........
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 4996



View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #31 on: February 22, 2008, 14:32:37 pm »

Φίλε Hauptkraft και υπόλοιποι συνομιλητές,
θα πω την άποψή μου και θα σκεφτώ τις απαντήσεις σας, όπως θα σκεφτείτε κι εσείς αυτή. Δε θα το συνεχίσω γιατί έχω κουραστεί από τις συζητήσεις του φόρουμ που ο καθένας εμμένει στην άποψή του, γράφονται τα απίστευτα και τελικά δε βγαίνει τίποτα. Αν θέλετε όμως ευχαρίστως να το συζητήσουμε από κοντά.

Καταρχήν δε μπορείς να πεις ότι κάτι οφείλεται σε αυτό ή στο άλλο. Η ανθρώπινη ψυχοσωματική υπόσταση είναι πολύπλοκη. Δεν είμαστε ένα πράγμα! Κατά συνέπεια, η συμπεριφορά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το κυριότερο είναι ότι δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι είναι αυτοί!

Η επιστήμη της Ψυχιατρικής για παράδειγμα, έχει καταφέρει πολλά, αλλά πόσα έχει ακόμα...Για να μη μιλήσω για τη Γενετική, που τώρα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα. Επειδή φτιάξαμε κλώνους δε σημαίνει ότι κατανοήσαμε τους μηχανισμούς αυτών των πραγμάτων!

Τώρα, δημοσιεύει κάποιος μια έρευνα, αλλά μπορεί αύριο κάποιος να δημοσιεύσει μια άλλη με τα αντίθετα συμπεράσματα. Ας υποθέσουμε ότι μια έρευνα έγινε σωστά και μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη. Έστω ότι δείχνει σχέση μεταξύ ενός γονιδίου και μιας συμπεριφοράς. Μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα αν αυτή η συμπεριφορά εξαρτάται μόνο από αυτό? Μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το πώς στ αλήθεια επηρεάζει το γονίδιο τη συμπεριφορά?

Τελικά πιστεύω το τι θέλουμε εξαρτάται και από γενετικούς παράγοντες και από τον χαρακτήρα του ατόμου και από τα βιώματά του. Σε κάθε άτομο με διαφορετική βαρύτητα το καθένα. Είμαι υπέρ των απόψεων περί γενετικής προέλευσης, αρκεί να μη γίνονται απόλυτες, γιατί προσπαθούν να καταρρίψουν κάποιες προκαταλήψεις.

Για το αν η ομοφυλοφυλία είναι αντικείμενο μελέτης της Ψυχιατρικής, ναι είναι, με τον ίδιο τρόπο που είναι και οι ετεροφυλοφιλικές σχέσεις. Ας μην αφορίζουμε τα πάντα στην προσπάθειά μας να ξορκίσουμε την αντίληψη του μακρινού παρελθόντος, ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια.

Σχετικά με το αντικείμενο της Ψυχιατρικής, στο τόπικ (που από ένα σημείο και μετά κόβεις φλέβες) απ' όπου έκανες το quote, επισημαίνω ότι η επιστήμη αυτή δεν αφορά μόνο καταστάσεις hardware, όπως ελεεινά παρομοίασε τις ψυχικές αρρώστιες ο Megawatt, αλλά μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Στην τελική δε μ' ενδιαφέρει τι άποψη έχει ο Megawatt ή ο οποιοσδήποτε, αλλά είναι κρίμα, λόγω αυτών, να επηρεαστούν αρνητικά και να αποκτήσουν λάθος άποψη κάποιοι που ίσως γνωρίζουν λιγότερα για το θέμα.
Logged

It's alright
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #32 on: February 22, 2008, 15:08:03 pm »

Στο θέμα μας...

Είχα διαβάσει πριν κάτι χρόνια σε ένα περιοδικό για μια έρευνα που παρείχε ενδείξεις ότι η αντρική ομοφυλοφιλία οφείλεται στο περιβάλλον της μήτρας όταν το παιδί είναι ακόμα έμβρυο, και ότι επηρεάζεται από τον αριθμό των μεγαλύτερων αρσενικών αδελφών. Γι'αυτό τα μικρότερα αδερφάκια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να βγούνε ομοφυλόφιλοι.
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 20652

μη νοιάζεσαι


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #33 on: February 22, 2008, 17:49:08 pm »

Αυτό είναι το θέμα μας? Λουμπάγκο στον εγκέφαλο!

Τόσα έγραψα επί του θέματος ένας δεν είχε βρεθεί να απαντήσει.... και πάμε πάλι στο παν-τόπικ όποτε πέφτει η λέξη ομοφυλόφιλος. Γιατί οι ομοφυλόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι.

Τσάμπα το διάβασμα εκείνης της βραδιάς...

Αρρρρ


Quote from: Hauptkraft on February 22, 2008, 04:46:40 am
Το σιγουρο πάντως ειναι οτι οι ομοφυλοφιλοι, δεν ειναι ατομα με διαταραγμενο το κεντρικο νευρικο συστημα τους και αρα δεν χρηζουν ψυχιατρικης βοηθειας, οπως πιστευουν καποιοι.

kremala


και μερικοί μπορούν να συζητήσουν μόνο για ένα τόπικ.....





@george18_thess: Ελπίζω μόνο να αντιλήφθηκες την ειρωνεία του ποστ για τη NARTH...
Αφού τα είπες και στο δίπλα τόπικ αυτά που γράφεις εδώ (με περισσότερες λεπτομέρειες ίσως εδώ) στο ίδιο νόημα του τόπικ, γιατί δεν αναφέρθηκες...?



Ο μπάτσος των οφφ τόπικ
Logged

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 9068


just.do.it.cut.carrots.


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #34 on: February 22, 2008, 18:07:14 pm »

βασικά, όλα τα ποστς είναι εκτός θέματος
κόψτα Tongue
Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 295


I never asked for this


View Profile WWW
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #35 on: February 22, 2008, 18:18:27 pm »

δεν ξερω αν ειναι οφφ τοπικ παντως μ αρεσει που το θεμα δεν το ακουμπατε εξωτερικα αλλα μπαινετε βαθιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα μεσα ( τοσο βαθια που ζαλιστικα νομιζα οτι περασα ψυχολογια -.-)
Logged

-.-
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 4996



View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #36 on: February 22, 2008, 18:21:49 pm »

ρε george18_thess αν σε ζάλισε η εξεταστική πήγαινε ξέσπασε αλλού
Logged

It's alright
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 295


I never asked for this


View Profile WWW
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #37 on: February 22, 2008, 18:24:58 pm »

δεν ξεσπαω πουθενα βρε :ρ ειπα και σορρυ αν ακουγονται καπως αυτα π λεω αλλα συγχωρηστε το για το συγκεκριμενο τοπικ γιατι παθιαζομαι με μερικα θεματα :ρ
ps για την εξεταστικη ξεσπασα στη μανα μου μου περασε εδω και καιρο :ρ
Logged

-.-
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 3695


...upgrading...


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #38 on: February 22, 2008, 23:31:15 pm »

bjork σεβομαι την επιθυμία σου να μην συνεχισουμε την συζητηση. Ομως, αν εσυ δεν ηθελες οντως να μην συνεχισουμε την συζητηση, δεν θα χρησιμοποιουσες επιθετα/επίρρημα οπως το "ελεεινα". Αρα εσυ θες να συνεχιστει η συζητηση πραγμα που εγω δεν το επιθυμω, αφου ηδη εχω πει οτι ηταν να πω επιτ του θεματος.

Μάλιστα, κανω χρηση και της συμβουλής του admin Τurambar:
Quote from: Turambar on October 21, 2007, 19:03:20 pm
Μ1: Ισχυεί το Α
Μ2: Όχι δεν ισχύει γιατί ισχύει το Β, το Γ, Δ που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύει το Α
Μ1: Όχι, λες βλακείες ισχύει το Α


Αντί να τσατιστεί ο Μ2 και να επιμείνει για τα Β Γ Δ, του προτείνω απλά να αγνοήσει.
Στην προκειμενη περιπτωση εγω ειμαι ο Μ2 Smiley Και αρα θα αγνοήσω....


Quote from: Turambar on February 22, 2008, 17:49:08 pm
Αυτό είναι το θέμα μας? Λουμπάγκο στον εγκέφαλο!
Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Με την Νεσσα μιλας, μην το ξεχνας! Ή μαλλον μην εκπλήσεσαι!
Quote from: Turambar on February 22, 2008, 17:49:08 pm
Τόσα έγραψα επί του θέματος ένας δεν είχε βρεθεί να απαντήσει.... και πάμε πάλι στο παν-τόπικ όποτε πέφτει η λέξη ομοφυλόφιλος. Γιατί οι ομοφυλόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι.

Τσάμπα το διάβασμα εκείνης της βραδιάς...

Αρρρρ
Καλα, περιμενεις να διαβασουμε ολοκληρα κατεβατα στα αγγλικα???
Εδώ δεν διαβαζουνε ολοκληρα κατεβατα στα ελληνικα http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=21553.msg415726#msg415726 , άρα και πάλι μην εκπλήσεσαι Roll Eyes
« Last Edit: February 22, 2008, 23:33:44 pm by Hauptkraft » Logged


...........
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 20652

μη νοιάζεσαι


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #39 on: February 23, 2008, 00:53:07 am »

Quote from: Hauptkraft on February 22, 2008, 23:31:15 pm
του admin Τurambar

Έχεις 243 ποστ... δεν είσαι νεούλης... μπορείς να με λες σκέτο Turambar Tongue


Υ.Γ. Αν είναι τόσο παράλογο να κάτσει κάποιος να διαβάσει ένα τόπικ με 6 ποστ γραμμένο στα αγγλικά, πόσο παράλογο είναι να κάτσει να απαντήσει σε αυτό? ? ? ?


(προφανώς δεν πιστεύω ότι κάποιο από τα δύο είναι παράλογο)
Logged

byeeee
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 4996



View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #40 on: March 21, 2008, 01:49:25 am »

Επί του θέματος...ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η έρευνα...
Τι συμβαίνει γενικά?
Οι άνθρωποι διαμορφώνουν άποψη για ένα θέμα, που στηρίζεται σε διάφορες αντιλήψεις μη αποδεδειγμένες. Η άποψη αυτή όμως επικρατεί και καθιερώνεται σαν αλήθεια:
-Οι Άγγλοι είναι γκέι.
-Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν περισσότερες αυτοκτονίες.
-Οι ομοφυλόφυλοι είναι ακατάλληλοι για γονείς.
Logged

It's alright
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 4617


free()'d and attuned


View Profile
Re: Ομοφυλοφιλοι γονείς.
« Reply #41 on: March 21, 2008, 02:08:05 am »

Quote from: bjork on March 21, 2008, 01:49:25 am
Επί του θέματος...ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η έρευνα...
Τι συμβαίνει γενικά?
Οι άνθρωποι διαμορφώνουν άποψη για ένα θέμα, που στηρίζεται σε διάφορες αντιλήψεις μη αποδεδειγμένες. Η άποψη αυτή όμως επικρατεί και καθιερώνεται σαν αλήθεια:
-Οι Άγγλοι είναι γκέι.
-Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν περισσότερες αυτοκτονίες.
-Οι ομοφυλόφυλοι είναι ακατάλληλοι για γονείς.

Να πω την αλήθεια διάβασα μόνο το conclusion, το οποίο δείχνει πως το τελευταίο τουλάχιστον καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Και λογικό, αφού η ομοφιλοφιλία αναφέρεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις κ όχι στη δυνατοτητα να μεγαλώσει κανείς ένα παιδί...

 Τώρα τα άλλα δύο , ως απλά παραδείγματα, δε χρειάζεται ούτε καν να συζητηθούν. Η βλακεία είναι πως από τη στιγμή που καθιερωθεί, όπως λες, σαν αλήθεια μια πρόταση τέτοιου περιεχομένου, δυστυχώς όσες έρευνες και να γίνουν δε φεύγει με τπτ (από τους κολλημένους). Ίσως να συμβαίνει αυτό το φαινόμενο επειδή πολύ απλά τους βολεύει!
Logged

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...