• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 18, 2025, 09:36:47 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 18, 2025, 09:36:47 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Απόψεις για Eurovision 20...
by Nikos_313
[May 17, 2025, 22:42:43 pm]

[Γραφική με Υπολογιστές] ...
by panos98
[May 17, 2025, 22:05:55 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by sylaiangel
[May 17, 2025, 14:08:53 pm]

Αξίζουν οι πτυχιακές εξετ...
by tsoxa
[May 17, 2025, 13:03:05 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[May 17, 2025, 04:38:33 am]

[ΣΦ Ηλ - Μηχ] Αποτελέσματ...
by ChrisKaloy-Kakou
[May 16, 2025, 15:18:33 pm]

Τετάρτη 14 Μάη οι φοιτητι...
by Σουλης
[May 16, 2025, 12:46:02 pm]

[Επιχειρησιακή Έρευνα Ι] ...
by grepanis
[May 16, 2025, 11:35:38 am]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[May 16, 2025, 11:24:50 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by tzortzis
[May 16, 2025, 10:52:07 am]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Katarameno
[May 15, 2025, 14:49:48 pm]

Σήμερα ήταν μια καλή μέρα
by kolokythokeftedakia
[May 15, 2025, 12:46:46 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Τ...
by tzortzis
[May 15, 2025, 10:07:21 am]

3 γραμματα...
by tzortzis
[May 15, 2025, 08:52:32 am]

Διπλωματική: Εμπειρίες κα...
by IEEE SB
[May 14, 2025, 22:02:30 pm]

[Δίκτυα Ι ΝΠΣ] Γενικές απ...
by Tasos Bot
[May 14, 2025, 12:35:34 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Ε...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:51:25 pm]

[Πιθανότητες] Γενικές απο...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:50:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by fapios
[May 13, 2025, 19:32:52 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Tasos Bot
[May 13, 2025, 17:12:41 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9949
Latest: mourou10
Stats
Total Posts: 1426263
Total Topics: 31694
Online Today: 132
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 1
Guests: 97
Total: 98
Saint_GR
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Cin-ee-ma (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Υπερτιμημένες για σας ταινίες
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Υπερτιμημένες για σας ταινίες  (Read 8809 times)
Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Υπερτιμημένες για σας ταινίες
« Reply #45 on: February 23, 2021, 16:00:27 pm »

Πρώτη φορά που είδα το Pulp fiction μου φάνηκε στην καλύτερη μέτριο, σίγουρα απίστευτα υπερτιμημένο. Όταν το είδα δεύτερη φορά όμως μου άρεσε απίστευτα πολύ παραπάνω και έκτοτε έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, έχω καταλήξει να μαλώνω με άτομα που δεν το θεωρούν την καλύτερη ταινία του Ταραντίνο. Θα πρότεινα να την ξαναδείτε
sent from mTHMMY 
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: February 23, 2021, 16:27:17 pm »

Θα συμφωνήσω και 'γω για υπερτιμημένο Pulp Fiction και μάλιστα μετά από 2ο watch. Αλλά δεν διαφωνώ ότι είναι μια πολύ καλή ταινία.

You can't just kill someone 'cause of the way they looked at you
Prison Mike
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Nevah got caught, neither

View Profile
« Reply #47 on: February 23, 2021, 17:05:21 pm »

Quote from: Don on February 23, 2021, 16:27:17 pm
Θα συμφωνήσω και 'γω για υπερτιμημένο Pulp Fiction και μάλιστα μετά από 2ο watch. Αλλά δεν διαφωνώ ότι είναι μια καλή ταινία.

+1
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #48 on: February 23, 2021, 17:15:38 pm »

Για μένα εντελώς υπερτιμημένο από σινεφίλ είναι
ό,τι έχει να κάνει με David Lynch πλην Twin Peaks.

Πρέπει να ψάχνομαι από εδώ και από εκεί για εξηγήσεις, όχι γιατί δεν έπιασα κάποια προφανή πράγματα, αλλά γιατί κάνουν λογικά άλματα και συνδέονται με κάποια ταινία του παρελθόντος του σκηνοθέτη ξέρω γω ή ένα όραμα που είχε.

Η τέχνη για την τέχνη δεν είναι καλό πράγμα.
sent from mTHMMY 
Juror8
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #49 on: February 23, 2021, 17:57:37 pm »

Quote from: okan on February 23, 2021, 17:15:38 pm

Πρέπει να ψάχνομαι από εδώ και από εκεί για εξηγήσεις, όχι γιατί δεν έπιασα κάποια προφανή πράγματα, αλλά γιατί κάνουν λογικά άλματα και συνδέονται με κάποια ταινία του παρελθόντος του σκηνοθέτη ξέρω γω ή ένα όραμα που είχε.

sent from mTHMMY 

Η αλήθεια είναι ότι έχω δει μόνο μία ταινία του David Lynch και αυτή ήταν το Fire Walk With Me, που είναι πρίκουελ του Twin Peaks. Δεν μου άρεσε καθόλου. Βαρετή, αχρείαστη και διαλύει την μυθολογία της σειράς. Το μόνο ωραίο είναι ότι φαίνεται λίγο η ζωή της Laura πριν πεθάνει.

Μάλλον όμως πρέπει να δω κι άλλες ταινίες του.
lady_of_winter
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

εφακ

View Profile
« Reply #50 on: February 23, 2021, 22:19:02 pm »

Quote from: pentium4 on February 23, 2021, 15:37:43 pm
Thank god

https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=76305.msg1329663#msg1329663

@πεντιουμ πιστευω να εχεις γραψει για οικονομιδη

συγκινηθηκα επεστρεψαν τα τοπικς του πρωτου λοκτνταουν

They paint the world full of shadows... and then tell their children to stay close to the light. Their light. Their reasons, their judgments. Because in the darkness, there be dragons. But it isn't true. We can prove that it isn't true. In the dark, there is discovery, there is possibility, there is freedom in the dark once someone has illuminated it.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #51 on: February 24, 2021, 00:52:32 am »

Quote from: okan on February 23, 2021, 17:15:38 pm

sent from mTHMMY  

Grin Grin Grin

Εδώ κάνεις τρομερό λάθος.
Μια σινεφίλ φίλη μου ευτυχώς μου είχε κάνει την σωστή εισαγωγή στον David Lynch πριν πάμε να δούμε το Lost Highway. Σε κινηματογράφο. Αξεπέραστη εμπειρία. Που να είχαν τότε και τα σημερινά ηχεία...

Επί λέξει μου είπε "Άκου εσύ που είσαι τέρας λογικής και τα θες όλα λογικά κτλ" (πάω να πω κάτι και με προλαβαίνει) "σκάσε κι άκου λίγο, λοιπόν : Θα πάμε να δούμε μια ταινία. Επειδή την έχω δει ήδη 1 φορά σε προειδοποιώ: Δεν θα προσπαθήσεις να εξηγήσεις την υπόθεση της ταινίας. Όχι, όχι μη πεις τίποτα, συνεχίζω, σκάσε είπα" (εγώ έχω βράσει λίγο αλλά γελάω ήδη) " Θα τη δεις, θα τη δούμε, θα την απολαύσουμε και μετά την ταινία αν θες και νομίζεις ότι μπορείς κάτσε να βρεις εξήγηση. Το κατάλαβες? Δε πας να εξηγήσεις ή να καταλάβεις τι έγινε, πας να το απολαύσεις. Τώρα μπορείς να μιλήσεις. Αλλά αφού δεν έχεις δει την ταινία δεν μπορείς να πεις τίποτα πριν τη δεις, όποτε σκάσε και μετά πες ότι θες"  Cheesy Grin Θεά. Είχα εκνευριστεί μεν αλλά με είχε εξιτάρει κιόλας και είχα λιώσει στα γέλια και μόνο με την εισαγωγή - 'φροντιστήριο' που μου έκανε. Με ήξερε καλά και ως του θεάτρου ήξερε ότι θα άρχιζα μέσα στην ταινία να σχολιάζω και όντως δεν έπρεπε  Grin
Οπότε κι εσύ το ίδιο λάθος έκανες: Πήγες να εξηγήσεις ταινία ποιανού? Του Lynch. Μέγα λάθος  Roll Eyes Tongue
Δεν είχες τη φίλη μου να σε προετοιμάσει για αυτό που θα δεις. Πάλι γυναίκα φταίει, δε ξέρω αν το έπιασες  Roll Eyes (Τώρα τα αυτοματοποιημένα bot της Pentium θα την ειδοποιήσουν ότι είπα κάτι έτσι ας το πω φυτίλιασμα για τις γυναίκες και θα διακτινιστεί από Τσεχία Πολωνία Ουγγαρία Αυστρία Φινλανδία όπου στο καλό είναι και φτύνει από ψηλά ανυποψίαστους σεξιστές και θα προσγειωθεί για λίγο για να σχολιάσει. Στάνταρ άσσος  Grin )
sent from mTHMMY  
« Last Edit: February 25, 2021, 00:53:41 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #52 on: February 24, 2021, 03:27:16 am »

Τι μλκς  Cheesy Grin Grin

Ναι έγραψα lady_of_winter

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #53 on: February 24, 2021, 03:35:00 am »

Όταν λέω στάνταρ άσσος να ποντάρετε βρε παίδες. Τρελά κέρδη, όχι μούφα προβλέψεις  Grin
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
aionios77
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #54 on: February 24, 2021, 03:36:06 am »

εφόσον το τόπικ έχει να κάνει με ταινίες για τις οποίες υπήρξε πολυ hype από τον κόσμο και αφότου τις έβλεπες ξενέρωνε το είναι σου, θα έλεγα 2 μεγάλες παραγωγές που μου έρχονται στο μυαλό:
1) Joker (2019)
2) Parasite (2019)
Για το πρώτο πραγματικά είχαμε ακούσει τρελά σχόλια μέχρι και οτι ειναι η ταινία της 10ετιας. Προσωπικά είδα μια τεράστια ερμηνεία απο joaquin phoenix, μια ταινία σε κουτί φτιαγμένη μόνο και μόνο για να βγει το annual όσκαρ πρώτου ανδρικού πατημένο σε έναν και μόνο ηθοποιό που το κέρδισε μεν με την αξία του αλλα με τελείως αδιάφορο σενάριο.
Για την δεύτερη επίσης είχα ακούσει παρόμοια λόγια. Εδώ πρόκειται για black comedy που αν εξαιρέσω το πλαίσιο που κινήθηκε (οικονομικές/κοινωνικές ανισότητες), δε μου έκανε τοσο κλικ- υπήρχαν στιγμές που κοιτουσα την ώρα (σημαδι οτι δε σε ενθουσιαζει). Παρόμοια φάση ένιωσα και με το ιαπωνέζικης παραγωγής Shoplifters (2018). Ο ασιάτικος κινηματογράφος αρχίζει να ανεβαίνει ωστόσο.

Τέλος, επειδη είδα κάπου για οικονομίδη  Grin Grin
Μικρό ψάρι: θεωρω κορυφή ελληνικό γκανγκστερικο film noir, παρολο που κάθε σκηνη εξελίχθηκε σε ξεχωριστό meme.
Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς: ξερνάω από τα μάτια, και όχι επειδή 1)το κάστ ειναι ίδιο πάντα 2)χρησιμοποιείται το ίδιο μοτίβο - σλανγκαροβρισιδια και επανάληψη διαλόγων, αλλά για τον λόγο οτι ο οικονομίδης σαν άλλος tarantino της ελλάδας εφτιαξε μια πατατα αντι για ταινια..όποιος την δει θα με θυμηθει!
ΥΓ: οικονομίδη τι θέατρο δώσατε ρε! τι παράσταση ήταν αυτή!

Πίνω Campari, η γκόμενα απέναντι γουστάρει
Belafonte
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #55 on: February 24, 2021, 05:48:03 am »

Τις προάλλες είδα την Επιστροφή με τον ντικάπριο. Η αίσθηση είναι ακριβώς σα να βλέπεις μια έντεχνη διασκευή του Ράμπο.
Απ'την αρχή ως το τέλος ευλογεί αυτή τη φιλοσοφία του πως θα γίνει να εκδικηθούμε, αφού πριν απ'όλα επιβιώσουμε (όπου αυτή η λύσσα για εκδίκηση φτάνει ως την αυτοκαταστροφή). Κάτι μας θυμίζει μάλλον!

Πολύ ρηχό λοιπόν το εργάκι (και πέραν της ιδεολογικής θέσης βέβαια, του αναγνώρισαν νομίζω παραπάνω απ' όσα άξιζε). Ταινία για να πάρει οσκαρ ο ντικάπριο. Τραγικό...

1/5 κι αυτό το 1 για τα δυνατά τοπία

Those who say it cannot be done, should not interrupt the person doing it
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: March 23, 2024, 22:23:19 pm »

Υπέροχες Μέρες (Perfect Days)

Έχει 7,9/10 στο imdb, και η ταινία δεν αξίζει ούτε 5/10 κατά την γνώμη μου. Μεγάλη απογοήτευση, περίμενα περισσότερα από τον Κορεάτικο Ιαπωνικό Κινηματογράφο.

Το μόνο που άξιζε στην ταινία είναι ο τρόπος που γυρίστηκε γιατί εκεί έγινε καλή δουλειά. Ωραία καλογυρισμένα πλάνα που αντικατοπτρίζουν κυρίως την αστική ζωή στην Κορέα Ιαπωνία. Όλα τα άλλα ήταν καταστροφή! Σενάριο μηδέν, περιεχόμενο μηδέν, μουσική ανύπαρκτη... Όλο το σενάριο της δίωρης αυτής ταινίας θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα τετράφυλλο από αυτά που μοιράζουν στις εξετάσεις. Το νόημα της ταινίας μου διέφυγε, ότι τι δλδ, ένας καθαριστής τουαλέτων που ζει την ζωή του ήρεμα... Οκ, βαρετό! Το budget επίσης της ταινίας ήταν πάρα πολύ μικρό. Κλαίω τις 2 ώρες που έχασα από την ζωή μου. Η αίθουσα άδειασε πριν το διάλλειμα φυσικά, εγώ επέμεινα μήπως και γυρίσει και γίνει τίποτα μέχρι το τέλος αλλά μάταια. Μην πάτε να την δείτε, καλύτερα διαβάστε πεδίο - 0.5/10.
« Last Edit: March 26, 2024, 00:12:54 am by Nikos_313 » Logged
sassi
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #57 on: March 23, 2024, 22:55:28 pm »

Quote from: Nikos_313 on March 23, 2024, 22:23:19 pm

Έχει 7,9/10 στο imdb, και η ταινία δεν αξίζει ούτε 5/10 κατά την γνώμη μου. Μεγάλη απογοήτευση, περίμενα περισσότερα από τον Κορεάτικο Κινηματογράφο.

Το μόνο που άξιζε στην ταινία είναι ο τρόπος που γυρίστηκε γιατί εκεί έγινε καλή δουλειά. Ωραία καλογυρισμένα πλάνα που αντικατοπτρίζουν κυρίως την αστική ζωή στην Κορέα. Όλα τα άλλα ήταν καταστροφή! Σενάριο μηδέν, περιεχόμενο μηδέν, μουσική ανύπαρκτη... Όλο το σενάριο της δίωρης αυτής ταινίας θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα τετράφυλλο από αυτά που μοιράζουν στις εξετάσεις. Το νόημα της ταινίας μου διέφυγε, ότι τι δλδ, ένας καθαριστής τουαλέτων που ζει την ζωή του ήρεμα... Οκ, βαρετό! Το budget επίσης της ταινίας ήταν πάρα πολύ μικρό. Κλαίω τις 2 ώρες που έχασα από την ζωή μου. Η αίθουσα άδειασε πριν το διάλλειμα φυσικά, εγώ επέμεινα μήπως και γυρίσει και γίνει τίποτα μέχρι το τέλος αλλά μάταια. Μην πάτε να την δείτε, καλύτερα διαβάστε πεδίο - 0.5/10.

0.5/10 όσο θα γράψουμε και πεδίο?(Ιαπωνικός κινηματογραφος θεωρείται!)
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #58 on: March 24, 2024, 00:04:13 am »

Quote from: Nikos_313 on March 23, 2024, 22:23:19 pm

Έχει 7,9/10 στο imdb, και η ταινία δεν αξίζει ούτε 5/10 κατά την γνώμη μου. Μεγάλη απογοήτευση, περίμενα περισσότερα από τον Κορεάτικο Κινηματογράφο.

Ρεεεε είναι Wenders.

Από άλλα δικά του έχω δει το Paris, Texas https://www.imdb.com/title/tt0087884 ταινιάρα αλλά δεν θα σου αρέσει πιστεύω.

Έχω δει και το Wings of Desire του ίδιου https://www.imdb.com/title/tt0093191 το οποίο θα το μισήσεις πραγματικά καθώς το σενάριο χωράει σε μια σελίδα με τετραγωνάκια του τομέα ηλεκτρονικής.

Είναι δύσκολος ο Wenders, και φυσικά δεν φημίζεται για τις γρήγορες ταινίες με σενάρια που σε κρατάνε στην άκρη του καθίσματός σου.
« Last Edit: March 24, 2024, 00:06:32 am by The Audacious AI » Logged

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #59 on: March 24, 2024, 00:21:55 am »

Επειδή είμαστε ΗΜΜΥ και δεν έχει πλάκα αν δεν κάνουμε κάτι καμένο έκανα export και τις 900 ταινίες που έχω βαθμολογήσει στο IMDb και βρήκα τις ταινίες με την μεγαλύτερη διαφορά στις βαθμολογίες μου με τις βαθμολογίες του κοινού.

Η στήλη Α είναι οι βαθμολογίες μου 1-10
Η στήλη D είναι η μέση βαθμολογία στο IMDb 10-100
Η στήλη Ε είναι η διαφορά μας στα 100

Όπως βλέπετε κυρίως πρόκειται για κακά animation, κακά action movies, το The Room, και κάποια απαίσια sequel γνωστών saga

Για στατιστικούς λόγους βάζω και τις πιο υποτιμημένες ταινίες που έχω δει.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: