• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:35:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:35:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 104
Total: 114
rafa98p
GeorgeGk
Sotirisbikos
acolak
grepanis
tsaliki
hacky
tzortzis
Geoth
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Παιδεία U18 (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Συζήτηση περί φροντιστηρίων και εξετάσεων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση περί φροντιστηρίων και εξετάσεων  (Read 11447 times)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: Συζήτηση περί φροντιστηρίων και εξετάσεων
« Reply #30 on: September 03, 2006, 15:50:16 pm »

Ποιες γνωστές;

Nessa
Guest
« Reply #31 on: September 03, 2006, 15:52:00 pm »

Το ότι ο βαθμός που παίρνεις στα μαθήματα δεν είναι γραμμική συνάρτηση του IQ σου μάλλον δε μπορεί να το καταλάβει ο Ολύμπιος. Ούτε τη διαφορά μεταξύ της εξαπάτησης (αντιγραφή) και της θεμιτής βοήθειας (στην κατανόηση κάποιου μαθήματος). Γι'αυτό μπλέκει τα φροντιστήρια στη συζήτηση.

Η ειρωνία είναι ότι η βάση της σκέψης του είναι σωστή... άμα δυσκολεύεσαι να τα καταλάβεις, δεν κάνει για σένα αυτό το επάγγελμα.
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #32 on: September 03, 2006, 15:52:27 pm »

Quote from: anonymous-root on September 03, 2006, 15:50:16 pm
Ποιες γνωστές;

Δεν πρόκειτε να πω την αλφαβήτα όσο και να θες!

Ως εδώ σε απαντούσα!

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Nessa
Guest
« Reply #33 on: September 03, 2006, 15:54:59 pm »

BTW άμα δε μπορείς να μάθεις τέσσερις απλούς τύπους και τρεις απλούστατες ιδιότητες (μετρημένα) του μετασχηματισμού Laplace και προτιμάς να ρισκάρεις με σκονάκια... κάτι δεν πάει καλά Roll Eyes
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #34 on: September 03, 2006, 15:56:16 pm »

Quote from: Ολύμπιος on September 03, 2006, 15:52:27 pm
Ποιες γνωστές;

Ως εδώ σε απαντούσα!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
μάλιστα.
Μάλλον δεν μπορείς να απαντήσεις. Λυπάμαι για αυτό, αποδεικνύεις πως ό,τι λες δεν έχει βάση. Ο λόγος σου είναι σαθρός.

Οι νοήμονες του φόρουμ κατάλαβαν.

Καλό μεσημέρι, πάω για διαφορικές, 5η φορά τις δίνω... ας τις περάσω τουλάχιστον.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #35 on: September 03, 2006, 16:21:30 pm »

Ξαναεπαναλαμβάνω την ερώτηση μου, μήπως την καταλάβει καλύτερα ο Ολύμπιος.

Έχω ένα γνωστό που έκανε φροντιστήρια για να περάσει στη σχολή. Τελικά όμως έβγαλε μερικά μόρια λιγότερα από τη βάση και πέρασε σε άλλη πόλη. Στο πρώτο εξάμηνο πήρε μεταγραφή. Πληρεί (στο περίπου) τις προϋποθέσεις που λες:

Quote from: Ολύμπιος on September 02, 2006, 23:31:40 pm

Τώρα το να βλέπω κάτι καθυστερημένα( που χρειάζονταν φροντιστήριο για να περάσουν στο πανεπιστήμιο, να χρειάζονται να κλέβουν σε ορισμένες περιπτώσεις για να περάσουν κάποιο μάθημα αλλά και να φτύνουν αίμα για να μάθουν τα αυτονόητα μαθηματικά ) να βγαίνουν και να κάνουν κύρηγμα είναι για γέλια! Grin

Ο γνωστός μου, που λες, ήξερε από 12 χρονών τι είναι πολύμετρο, πως να το χρησιμοποιεί. Στην ίδια ηλικία δούλευε και το κολλητήρι. Ήξερε επίσης για τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Πράγματα που δεν τα ξέρουν αρκετοί που περνάνε με μεγάλο βαθμό στη σχολή. Βαριέται αφόρητα, όταν σε κάθε εργαστήριο του λένε πως να μετράει τάσεις.

Το παλικάρι αυτή τη στιγμή χρωστάει καμια 15αριά μαθήματα.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ:

Κατα τη δική σου άποψη, ανήκει στα καθυστερημένα, που δεν έχουν δικαίωμα φοίτησης στη σχολή ή όχι;
Και αν δεν έχει, έχουν δικαίωμα αυτοί που περνάνε με βαθμό τα μαθήματα, πιάνουν στον αέρα τα αυτονόητα μαθηματικά αλλά δεν ξέρουν πως να δουλεύουν ένα πολύμετρο; Οι τελευταίοι είναι ή όχι καθυστερημένοι;

Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #36 on: September 03, 2006, 16:24:35 pm »

Quote from: anonymous-root on September 03, 2006, 15:56:16 pm
Quote from: Ολύμπιος on September 03, 2006, 15:52:27 pm
Ποιες γνωστές;

Ως εδώ σε απαντούσα!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
Ίάλιστα.
Μάλλον δεν μπορείς να απαντήσεις. Λυπάμαι για αυτό, αποδεικνύεις πως ό,τι λες δεν έχει βάση. Ο λόγος σου είναι σαθρός.

Οι νοήμονες του φόρουμ κατάλαβαν.

Καλό μεσημέρι, πάω για διαφορικές, 5η φορά τις δίνω... ας τις περάσω τουλάχιστον.

Δηλαδή περιμένεις να σου πω ποιες εξετάσεις χρειάζεται να γίνουν για να ληφθεί η απόφαση του αν μπορεί να φοιτήσει ο φοιτητής στο τμήμα?
Αλλά και τις εξετάσεις που χρειάζονται για να πάρει το πτυχίο? και φυσικά μιλάμε για τις νόμιμες!

Ισως είσαι λίγο ζαλισμένος λόγω διαφορικών!

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #37 on: September 03, 2006, 16:26:46 pm »

Quote from: Ολύμπιος on September 03, 2006, 16:24:35 pm
Δηλαδή περιμένεις να σου πω ποιες εξετάσεις χρειάζεται να γίνουν για να ληφθεί η απόφαση του αν μπορεί να φοιτήσει ο φοιτητής στο τμήμα?
Αλλά και τις εξετάσεις που χρειάζονται για να πάρει το πτυχίο? και φυσικά μιλάμε για τις νόμιμες!

Σου επαναδιατύπωσα την ερώτηση.

Όσο αυτό για τις εξετάσεις δεν το κατάλαβα.
Το παιδί έδωσε πανελλαδικές. Είπα πουθενά το αντίθετο;
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #38 on: September 03, 2006, 16:31:48 pm »

Quote from: anonymous-root on September 03, 2006, 16:26:46 pm
Quote from: Ολύμπιος on September 03, 2006, 16:24:35 pm

Σου επαναδιατύπωσα την ερώτηση.

Όσο αυτό για τις εξετάσεις δεν το κατάλαβα.
Το παιδί έδωσε πανελλαδικές. Είπα πουθενά το αντίθετο;

Είπα εγώ ότι πρέπει να φύγει κάποιος λόγω διανοητικής αναπηρίας και μόνο?
Είπα ότι πρέπει να φύγει έστω κάποιος για τον οποιονδήποτε λόγο?!

Καταλαβαίνεις τι γράφεις?

Ξαναδιάβασε το ποστ μου στην 9 και όταν το καταλάβεις πλήρως δεν θα σου αρέσει που έκανες αυτές τις ερωτήσεις!

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #39 on: September 03, 2006, 16:34:31 pm »

Έστω και έτσι.

Είναι καθυστερημένος ή όχι;
Οι άλλοι που πιάνουν πουλιά στον αέρα και δεν ξέρουν τι εστι πολύμετρο (ακόμα και σε μεγάλα έτη) είναι καθυστερημένοι ή όχι;
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #40 on: September 03, 2006, 16:38:40 pm »

Quote from: anonymous-root on September 03, 2006, 16:34:31 pm
Έστω και έτσι.

Είναι καθυστερημένος ή όχι;
Οι άλλοι που πιάνουν πουλιά στον αέρα και δεν ξέρουν τι εστι πολύμετρο (ακόμα και σε μεγάλα έτη) είναι καθυστερημένοι ή όχι;

Είναι κριτήρια ευφυ'ί'ας αυτα που γράφεις καταρχήν?

Εγώ ήμουν συγκεκριμένος πάνω σε 3 πράγματα που αν ισχύουν συνεπάγεται ότι το άτομο δεν είναι νορμάλ!

Διαφωνείς με αυτά που έγραψα?

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Συζήτηση περί φροντιστηρίων και εξετάσεων
« Reply #41 on: September 03, 2006, 21:47:53 pm »

Ο Ολύμπιος μίλησε σοβαρά. Όταν κάνατε ανόητες ερωτήσεις έδωσε ανόητες απαντήσεις.
Έχω και εγώ να διαβάσω, αλλά θα αφιερώσω χρόνο για να τον υπερασπιστώ γιατί νομίζω ότι έχει αδικηθεί πολύ.

Καταρχήν ξεκαθάρισε ποιους εννοεί καθυστερημένους. Αυτούς που χρειάστηκαν φροντιστήριο ΚΑΙ χρειάζονται να κλέβουν για να περάσουν κάποια μαθήματα ΚΑΙ φτύνουν αίμα για να μάθουν τα αυτονόητα μαθηματικά.
Επίσης, καλά θα κάνουμε να προσπαθούμε να δούμε σε ποιους θέλει να αναφερθεί και όχι να μετράμε κριτήρια με απόλυτο τρόπο. Είναι χαζό να λέμε "κάποιος μια φορά έκλεψε σε ένα κωλομάθημα, χρειάστηκε φροντιστήριο σε ένα μάθημα στο λύκειο που δεν του πήγαινε και δυσκολεύτηκε στα μαθηματικά του πεδίου, άρα είναι καθυστερημένος". Αλλά αυτός που γαμήθηκε στα φροντιστήρια για να μάθει να λύνει συγκεκριμένες ασκήσεις (και φυσικά δεν έλυσε εκείνο το θέμα στις πανελλήνιες που ήταν διαφορετικό), περνάει όλα τα μαθήματα με τη βοήθεια του Θεού, της παναγίας, του διπλανού, του σκονακιού και του καθηγητή και με τη βάση, και δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε τις απλές έννοιες των μαθηματικών αλλά επιμένει ακόμα και εκεί να τα μαθαίνει παπαγαλία, ε αυτός δεν είναι τόσο έξυπνος όσο οι υπόλοιποι. Εγώ δε θα τον πω καθυστερημένο και φαντάζομαι ότι και ο ολύμπιος μιλούσε σχετικά. Αποκλείεται να τους θεωρεί όλους αυτούς καθυστερημένους.

Με βάση αυτά, μου φαίνεται άκυρο το παρακάτω:

Quote from: Turambar on September 03, 2006, 15:23:25 pm
Εγώ χρειάστηκα φροντηστήριο για να περάσω στο πανεπιστήμιο.

Ευχατιστώ για τον χαρακτηρισμό λοιπόν. Αφού επιμένεις στην ίδια ρητορική.

Τώρα, για αυτό που είπε ο anonymous:

Quote from: anonymous-root on September 03, 2006, 15:20:29 pm
Έχω ένα γνωστό που έκανε φροντιστήρια για να περάσει στη σχολή. Τελικά όμως έβγαλε μερικά μόρια λιγότερα από τη βάση και πέρασε σε άλλη πόλη. Στο πρώτο εξάμηνο πήρε μεταγραφή.

Ο γνωστός μου, που λες, ήξερε από 12 χρονών τι είναι πολύμετρο, πως να το χρησιμοποιεί. Στην ίδια ηλικία δούλευε και το κολλητήρι. Ήξερε επίσης για τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Πράγματα που δεν τα ξέρουν αρκετοί που περνάνε με μεγάλο βαθμό στη σχολή. Βαριέται αφόρητα, όταν σε κάθε εργαστήριο του λένε πως να μετράει τάσεις.

Το παλικάρι αυτή τη στιγμή χρωστάει καμια 15αριά μαθήματα.

Κατα τη δική σου άποψη, ανήκει στα καθυστερημένα, που δεν έχουν δικαίωμα φοίτησης στη σχολή ή όχι;

Αν δεν δικαιούται να φοιτά, να του πω να κάνει αίτηση διαγραφής τη δευτέρα.

Ευχαριστώ εκ μέρους του.

Μήπως το παλικάρι έπρεπε να πάει να γίνει ηλεκτρονικός; Κάτσε ρε φίλε, με την ίδια λογική εγώ θα σου έλεγα ότι έπιασα υπολογιστή από τα 4 μου. Και τι πάει να πει; Ό,τι μπορώ να γίνω καλός μηχανικός και καλός επιστήμονας;
Για να απαντήσω σοβαρα: 1) Αυτά που ήξερε δεν είναι τα μόνα που ζητούνται στη σχολή, αφού για να γίνεις μηχανικός χρειάζεται καλή θεωρητική σκέψη. 2) Το ότι ασχολήθηκε και τα έμαθε δε σημαίνει ότι είχε ταλέντο. Άλλος μπορεί να τα μάθει στα 20 του και να είναι χίλιες φορές καλύτερος.

Λίγη καλοπροαίρετη κριτική: Γενικά από το σύνολο των posts, (με εξαίρεση της Nessa) νομίζω ότι δεν καθήσατε να σκεφτείτε σοβαρά πριν γράψετε οτιδήποτε, γιατί δεν πήρατε στα σοβαρά αυτά που έλεγε ο ολύμπιος. Νομίζατε ότι ήθελε απλά να προσβάλλει, γι' αυτό και δεν μπήκατε στον κόπο να ξοδέψετε το χρόνο σας απαντώντας με επιχειρήματα. Η αντίδραση αυτή είναι λογική. Αλλά το αρχικό λάθος ήταν ότι παρεξηγήσατε τις προθέσεις του ολύμπιου.

Αυτό αφορά στους kenni, aliakmwn, apostolos, λιγότερο σε Turambar και anonymous.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #42 on: September 03, 2006, 21:56:34 pm »

προσωπικά δε σχολίασα τίποτα..ρώτησα μόνο αν περιλαμβάνομαι κι εγώ μέσα σε αυτό το σύνολο ....γιατί ήμουν κάπως πιο ειδική περίπτωση...αυτά μονο...

όσο για τον ολύμπιο από τα πρώτα ποστ είναι μέσα στην ειρωνία...και δεν κάνει τίποτα άλλο..

www.twitter.com/apostolos1986
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: September 03, 2006, 22:03:30 pm »

Quote from: apostolos1986 on September 03, 2006, 21:56:34 pm
προσωπικά δε σχολίασα τίποτα..ρώτησα μόνο αν περιλαμβάνομαι κι εγώ μέσα σε αυτό το σύνολο ....γιατί ήμουν κάπως πιο ειδική περίπτωση...αυτά μονο...

όσο για τον ολύμπιο από τα πρώτα ποστ είναι μέσα στην ειρωνία...και δεν κάνει τίποτα άλλο..

Δε μου φάνηκε σοβαρή η ερώτηση. Φάνηκε σαν ειρωνική. Μπορεί να έκανα λάθος. Εσύ ξέρεις τις προθέσεις σου και αυτό μετράει.

Και ναι, ο ολύμπιος χρησιμοποίησε ειρωνεία, κυρίως στο πρώτο ποστ (γι' αυτό άλλωστε δεν τον πήρατε σοβαρά). Μετά όμως εξηγήθηκε και μιλούσε πιο σοβαρά. Και αν ειρωνεύτηκε δε σημαίνει ότι δεν έχει δίκιο, αν και είναι άσχημο. Και όπως είπα σε κάποια σημεία του έγιναν ανόητες ερωτήσεις ή δεν κατάλαβε ο ένας τον άλλον (όπως αυτό με τον anonymous και τις εξετάσεις).
« Last Edit: September 03, 2006, 22:12:17 pm by Junior » Logged
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #44 on: September 03, 2006, 22:07:18 pm »

Quote from: Junior on September 03, 2006, 22:03:30 pm
Quote from: apostolos1986 on September 03, 2006, 21:56:34 pm

Δε μου φάνηκε σοβαρή η ερώτηση. Φάνηκε σαν ειρωνική. Μπορεί να έκανα λάθος. Εσύ ξέρεις τις προθέσεις σου και αυτό μετράει.

Και ναι, ο ολύμπιος χρησιμοποίησε ειρωνεία, κυρίως στο πρώτο ποστ (γι' αυτό άλλωστε δεν τον πήρατε σοβαρά. Μετά όμως εξηγήθηκε και μιλούσε πιο σοβαρά. Και αν ειρωνεύτηκε δε σημαίνει ότι δεν έχει δίκιο, αν και είναι άσχημο. Και όπως είπα σε κάποια σημεία του έγιναν ανόητες ερωτήσεις ή δεν κατάλαβε ο ένας τον άλλον (όπως αυτό με τον anonymous και τις εξετάσεις).

εμένα junior...η ειρωνία δε με ενοχλεί..φτάνει να μη χρησιμοποιείς μόνο αυτή...μια φορά το βρίσκω καλό κι έξυπνο...αλλά όταν  το χρησιμοποιεί συνεχώς ....ε δε θα συνεχίσω να κάνω τον   χαζό...(όχι τον καθυστερημένο ...αφού είμαι έτσι κι αλλιώς Grin Grin)...ή θα τον βρίσω(δεν μου αρέσει ιδιαίτερα) ή θα απαντήσω με το ίδιο νόμισμα...απλά πράγματα....

ένας καθυστερημένος...!!!!!!!

EDIT:επίσης απαιτώ ένα στοιχειώδη σεβασμό ...όταν δεν έχω  προσβάλλει κανέναν και σέβομαι τους πάντες....αυτό και μόνο τίποτα άλλο...
« Last Edit: September 03, 2006, 22:17:13 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: