• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:59:28 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:59:28 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 146
Total: 202
Karkarias
Elenit
Nikikouss
lasef
kpapama
st3.kt
fafafa
Petros Ts
chaniotism
elischat
soktas
stephystam
katranic
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
gcheristanidhs
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
odkoutrolikos
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
athena_apo
Zaxarenia
ppss
thomasdt
χασλμαλικι
christina02
etsilika
natavhoo
varvoutis
Annapar
Grigorisioan05
vaggelisx
PrincessConsuela
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Software > P2P (Peer to Peer Networking) (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Rapidshare vs Torrent
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Rapidshare vs Torrent  (Read 9411 times)
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
Απ: Rapidshare vs Torrent
« Reply #15 on: September 01, 2006, 03:33:13 am »

Quote from: xristoforos_ on September 01, 2006, 02:40:41 am
Quote from: Dr. Gonzo on September 01, 2006, 00:37:53 am
τον είχα, αλλά κατέστρεφε τον ούτως ή άλλως κακό ύπνο μου Tongue

έτσι έφτιξα ένα φτηνό ακέφαλο (άνευ οθόνης) κατεβαστήρι με το παλιό κουτί μου,
το παλιό τροφοδοτικό μου, και γενικά ότι είχα από παλιατζούρες,
μόνο σκληρούς του έβαλα και τώρα κατεβάζει 24/7 απροβλημάτιστα και τον ελέγχω με VNC.  Smiley

τουλάχιστον σταμάτησα να ξυπνάω στις 4 να δώ άμα κατέβηκαν επιτέλους τα τελευταία 1,18ΜΒ από το μουλάρι!  Cheesy  Cheesy

den katalava tipota alla me endiaferei...gia kane mia epeksigisi edo...

ixic_

Εννοεί ότι έφτιαξε μια δεύτερη κεντρική μονάδα, από αυτά που του περίσσευαν από τον κύριο υπολογιστή, τη συνέδεσε με τη DSL και με τον κύριο υπολογιστή του (υποθέτω με τοπικό δίκτυο) και την έχει μόνο για να κατεβάζει. Ο έλεγχος του υπολογιστή γίνεται με ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης (το VNC) που σου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας του δεύτερου υπολογιστή στην οθόνη του πρώτου κανονικά σαν να ήσουν μπροστά του. Συνεπώς ο δεύτερος υπολογιστής δε χρειάζεται να συνδεθεί με οθόνη.  Ο λόγος τώρα για να δημιουργήσεις ένα PC-κατεβαστήρι είναι νομίζω προφανής. Το θες να λειτουργεί 24/7, το θες να το έχεις κάπου που δε θα το βλέπεις και - κυρίως - δε θα το ακούς, δε θες να τρέχει το e-mule και να δεσμεύει πόρους από τον κύριο υπολογιστή σου, συνεπώς η συγκεκριμένη αποδεικνύεται μια πολύ καλή λύση.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Zarathoustra

View Profile
« Reply #16 on: September 01, 2006, 13:27:29 pm »

Το rapidshare είναι απλά HTTP και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το bittorent.
H απόδοση του bittorent είναι σίγουρα πολύ καλύτερη(άσχετα αν πιάνεις καλές ταχύτητες με το rapidshare,αυτό σημαίνει ότι το rapidshare έχει καλούς(και ακριβούς) servers.To bittorent κάνει την δουλειά του χωρίς κανέναν απολύτως server).

Εγώ προτείνω να ανταλλάσουμε αρχεία μέσω bittorent.Είναι καινούριο,πολύπλοκο,αναρχοαυτόνομο,καλύτερη τεχνική λύση,γενικά είναι και γ@μώ τα πρωτόκολα!Και έχει και DHT πλέον οπότε ούτε tracker χρειάζεται.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #17 on: September 01, 2006, 14:31:04 pm »

Wink

βασικά είμαι λάτρης του μουλαριού, άσχετα με το αν σε πρήζει πολύ.

ειδικά του kademliaa YES

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #18 on: September 01, 2006, 14:59:05 pm »

Quote from: marauber on September 01, 2006, 03:33:13 am

μόνο σκληρούς του έβαλα και τώρα κατεβάζει 24/7 απροβλημάτιστα και τον ελέγχω με VNC.  Smiley

τουλάχιστον σταμάτησα να ξυπνάω στις 4 να δώ άμα κατέβηκαν επιτέλους τα τελευταία 1,18ΜΒ από το μουλάρι!  Cheesy  Cheesy

ixic_

Εννοεί ότι έφτιαξε μια δεύτερη κεντρική μονάδα, από αυτά που του περίσσευαν από τον κύριο υπολογιστή, τη συνέδεσε με τη DSL και με τον κύριο υπολογιστή του (υποθέτω με τοπικό δίκτυο) και την έχει μόνο για να κατεβάζει. Ο έλεγχος του υπολογιστή γίνεται με ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης (το VNC) που σου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας του δεύτερου υπολογιστή στην οθόνη του πρώτου κανονικά σαν να ήσουν μπροστά του. Συνεπώς ο δεύτερος υπολογιστής δε χρειάζεται να συνδεθεί με οθόνη.  Ο λόγος τώρα για να δημιουργήσεις ένα PC-κατεβαστήρι είναι νομίζω προφανής. Το θες να λειτουργεί 24/7, το θες να το έχεις κάπου που δε θα το βλέπεις και - κυρίως - δε θα το ακούς, δε θες να τρέχει το e-mule και να δεσμεύει πόρους από τον κύριο υπολογιστή σου, συνεπώς η συγκεκριμένη αποδεικνύεται μια πολύ καλή λύση.

ωραία το έπιασα μέχρι εδώ...(αν και μερικά τα είχα ήδη πιάσει αλλά τώρα είναι πιο ξεκάθαρα)...

και το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι...άμα κάνεις ένα τέτοιο τοπικό δίκτυο...υπάρχει κι ένας server,,,

αυτός υποθέτω είναι ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί ο χρήσης...κι όχι το κατεβαστήρι...οπότε άμα κλείνει το pc του ο χρήστης...πάπαλα το κατεβαστήρι...

εκτός βέβαια αν είναι server το κατεβαστήρι....

any clarifications?

ιχιψ_

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #19 on: September 01, 2006, 15:06:00 pm »

α και για να είμαι και λίγο on-topic...bit torrent rulez! (για πολλούς και διάφοτους λόγους)

εκτός από τα διάφορα που ακροθιγώς αναφέρθηκαν,,,θα πω απλά ότι στο rapidshare, χρειάζεται κάθε φορά να έχεις συγκεκριμένο link,,,ενώ στο bit απλά ψάχνεις....και πάντα βρίσκεις...

επίσης το rapid σου δίνει το μέγιστο bandwidth ΤΟΥ,,,ενώ το bit torrent μπορεί να σου δώσει το μέγιστα bandwidth ΣΟΥ...

το rapidshare...δεν έχει resume επίσης...κι αμα σου πέσει η σύνδεση...ή γίνει κάτι τέσπα (κολλήσει το pc ο,τιδήποτε) και σταματήσει το download ,,,περιμένεις μετά άλλα εξήντα λεπτά....ή κάθεσαι σαν καθυστερημένο να σβήνεις cookies και να αλλάζεις ip για να κατεβάσεις πάλι το αρχείο από την αρχή...

τέλος

ixic_/kai ensomatomeno ston opera browser einai ki apisteuta voliko...

υ.γ: alithia xrisimopoiei kaneis opera san kyrio web browser...giati exo arxisei na noiotho monos ki auti i monokratoria tis alepous exei arxisei na mou tin vidonei ligo...

(entaksei m aresei i open source fasi ktlp....alla to opera einai grigotero...ensomatonei polla polla xaraktiristika...ee...kai to klemeno exei alli glika Tongue)

βαθειά...
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #20 on: September 01, 2006, 15:26:39 pm »

Quote from: xristoforos_ on September 01, 2006, 14:59:05 pm

ωραία το έπιασα μέχρι εδώ...(αν και μερικά τα είχα ήδη πιάσει αλλά τώρα είναι πιο ξεκάθαρα)...

και το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι...άμα κάνεις ένα τέτοιο τοπικό δίκτυο...υπάρχει κι ένας server,,,

αυτός υποθέτω είναι ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί ο χρήσης...κι όχι το κατεβαστήρι...οπότε άμα κλείνει το pc του ο χρήστης...πάπαλα το κατεβαστήρι...

any clarifications?

ιχιψ_

H απάντηση είναι...ότι δεν υπάρχει server! Έχεις το router συνδεδεμένο με τη γραμμή DSL, και από εκεί φεύγει ένα καλώδιο ethernet για κάθε υπολογιστή. To router μοιράζει τη σύνδεση στους δυο Η/Υ και ταυτόχρονα δημιουργεί και τοπικό δίκτυο μεταξύ τους. Συνεπώς το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι αναμμένο το router και οι δυο υπολογιστές μπορούν και λειτουργούν ανεξάρτητα. Ο μόνος λόγος για να ανοίξεις το βασικό υπολογιστή είναι για να ελέγξεις από αυτόν το κατεβαστήρι.

I hope I made myself clear 8)

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #21 on: September 01, 2006, 15:38:49 pm »

crystal clear sir! ευχαριστώ για τις απαντήσεις Smiley

ιχιψ_

βαθειά...
Axel

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #22 on: September 01, 2006, 15:41:51 pm »

Quote from: xristoforos_ on September 01, 2006, 15:06:00 pm
θα πω απλά ότι στο rapidshare, χρειάζεται κάθε φορά να έχεις συγκεκριμένο link,,,ενώ στο bit απλά ψάχνεις....και πάντα βρίσκεις...

επίσης το rapid σου δίνει το μέγιστο bandwidth ΤΟΥ,,,ενώ το bit torrent μπορεί να σου δώσει το μέγιστα bandwidth ΣΟΥ...

το rapidshare...δεν έχει resume επίσης...κι αμα σου πέσει η σύνδεση...ή γίνει κάτι τέσπα (κολλήσει το pc ο,τιδήποτε) και σταματήσει το download ,,,περιμένεις μετά άλλα εξήντα λεπτά....ή κάθεσαι σαν καθυστερημένο να σβήνεις cookies και να αλλάζεις ip για να κατεβάσεις πάλι το αρχείο από την αρχή...

ixic_/kai ensomatomeno ston opera browser einai ki apisteuta voliko...

υ.γ: alithia xrisimopoiei kaneis opera san kyrio web browser...giati exo arxisei na noiotho monos ki auti i monokratoria tis alepous exei arxisei na mou tin vidonei ligo...

(entaksei m aresei i open source fasi ktlp....alla to opera einai grigotero...ensomatonei polla polla xaraktiristika...ee...kai to klemeno exei alli glika Tongue)

Μα και στο rapidshare ψαχνεις και βρισκεις... Υπαρχουν sites με διαθεσιμα links. Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι με το resume,τη χρονοκαθυστερηση και το παραλληλο downloading, αλλα αμα τους πληρωσεις ολα γινονται. Ειχα πετυχει και κατι sites που premium users κανανε share το account τους. Wink

Οσο για τον opera, χρησιμοποιουσα και γω για καποιο διαστημα την τελευταια εκδοση. Οντως ειναι πολυ γρηγοροτερος, και εχει καλο customization, ομως μου την εσπασε επειδη δεν μου εμφανιζε σωστα καποια sites. Δεν μπορεσα επεισης να κανω δικα μου κουμπια τα οποια να δουλευουν και δε με βολεψαν και οι συντομευσεις για το browsing στο πληκτρολογιο. Ε και δε μ'αρεσει να εχω 2 browsers για αλλα τον ενα και αλλα τον αλλο, οποτε τον εστειλα. Πλεον ειναι δωρεαν ομως, οποτε δεν χρειαζεται να τον κλεψεις.

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #23 on: September 01, 2006, 16:31:30 pm »

Quote from: xristoforos_ on September 01, 2006, 14:59:05 pm
Quote from: marauber on September 01, 2006, 03:33:13 am

ixic_

any clarifications?

ιχιψ_
Επειδη το VNC ειναι πιο δυσκολο για να ξεκινησεις δοκιμασε το NetOp !
Πολυ ευκολο, ψαξε και κατεβασε το.
Τρεχεις στον εναν υπολογιστη το HOST (δινεις δικαιωματα μεσω firewall) τρεχεις στον αλλο το guest και βλεπεις την οθονη του ενος στο αλλο.
Εγω ειχα κανει κατι τετοιο για να αλλαζω τα τραγουδια του υπολογιστη απο τον καναπε και να μην σηκωνομαι. Grin
Guest το λαπτοπ και εβλεπα την οθονη του σταθερου (που εχει καλυτερα ηχεια).

try it

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
Zarathoustra

View Profile
« Reply #24 on: September 01, 2006, 16:50:12 pm »

Αν μιλάμε για windows έχω την εντύπωση ότι το ποιο εύκολο και αποδοτικότερο(από πλευράς ταχύτητας και χρήσης bandwidth) είναι το remote Desktop των ίδιων των windows.Το καλό με το VNC είναι ότι υποστηρίζει πολλά λειτουργικά συστήματα και είναι και open-source.

Πάντως τέτοια λειτουργία έχει το X window system(γραφικό περιβάλλον του unix-linux) εδώ και πάααρα πολλά χρόνια(πολύ πριν εμφανιστούν τα Windows της Microsoft).Οποιαδήποτε εφαρμογή για X μπορεί να τρέχει σε μηχάνημα(client) και να εμφανίζεται στην οθόνη ενός άλλου μηχανήματος(server).Το "network transpareny" ήταν βασικός στόχος των σχεδιαστών του συστήματος στις αρχές τις δεκαετίας του 80
« Last Edit: September 01, 2006, 16:59:06 pm by Zarathoustra » Logged
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #25 on: September 01, 2006, 17:06:34 pm »

[quote author=Axel link=topic=7470.msg113645#msg113645 date=1157114511

Μα και στο rapidshare ψαχνεις και βρισκεις... Υπαρχουν sites με διαθεσιμα links. Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι με το resume,τη χρονοκαθυστερηση και το παραλληλο downloading, αλλα αμα τους πληρωσεις ολα γινονται. Ειχα πετυχει και κατι sites που premium users κανανε share το account τους. Wink

Οσο για τον opera, χρησιμοποιουσα και γω για καποιο διαστημα την τελευταια εκδοση. Οντως ειναι πολυ γρηγοροτερος, και εχει καλο customization, ομως μου την εσπασε επειδη δεν μου εμφανιζε σωστα καποια sites. Δεν μπορεσα επεισης να κανω δικα μου κουμπια τα οποια να δουλευουν και δε με βολεψαν και οι συντομευσεις για το browsing στο πληκτρολογιο. Ε και δε μ'αρεσει να εχω 2 browsers για αλλα τον ενα και αλλα τον αλλο, οποτε τον εστειλα. Πλεον ειναι δωρεαν ομως, οποτε δεν χρειαζεται να τον κλεψεις.
[/quote]

σαφέστατα και υπάρχουν sites με διαθέσιμα links (θα μπορούσα να σου πω ένα με συγκεκριμένου είδους links αλλά θα ξεφτυλιστώ και δεν κάνει 8) )

από εκεί και πέρα, το θέμα είναι ότι μπορείς να αξιοποιήσεις μόνο τα ίδια τα links, όταν τα βρεις, και δεν μπορείς να πεις...μπαίνω στο rapidshare, κάνω ένα search και βρίσκω τι θέλω...αυτό εννοούσα...

όσο για τον opera, δεν υπάρχει site που να μην ανοίγει άμα βάλεις java plug in...
(η τελευταία έκδοση βγαίνει χωρίς)....κι όσο για τα κουμπάκια...απλά δεν το έψαξες αρκετα Wink

πάντως εγώ έχω το κακό ότι δεν έχω ένα, αλλά τρεις browsers, στο pc μου, για κάθε παραμικρή περιπτωσούλα που μπορεί να εμφανιστεί...γουστάρω ποικιλία Smiley

ιχιψ_

υγ.: κι ένα τέταρτο text browser,,,για να νοιώθω λίγο άλλες εποχές που δεν πρόλαβα να ζήσω :p
(ή για όταν παρασερνόταν η pstn σύνδεση που είχα και μου μεινε κουσούρι)
« Last Edit: September 01, 2006, 17:09:32 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: Rapidshare vs Torrent
« Reply #26 on: September 01, 2006, 17:49:01 pm »

Quote from: Axel on September 01, 2006, 15:41:51 pm
Μα και στο rapidshare ψαχνεις και βρισκεις... Υπαρχουν sites με διαθεσιμα links. Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι με το resume,τη χρονοκαθυστερηση και το παραλληλο downloading, αλλα αμα τους πληρωσεις ολα γινονται.

Εσύ πλήρωσε τους, εμείς θα κατεβάζουμε από τόρεντς!!! 8)
Torrents RULE!!!!

Αν τραβάτε ζόρι με τους clients δοκιμάστε το BitComet! Χαλαρά το καλύτερο...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
NetBuster

View Profile
« Reply #27 on: September 01, 2006, 17:53:18 pm »

Nα προτεινω μtorrent?Eιναι παναλαφρο...
Axel

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #28 on: September 01, 2006, 18:23:50 pm »

@Kenny

Μα ποιος ειπε οτι πληρωνω το rapidshare?!?

@xristoforos

Java plugin? Στο about:plugins δεν βλεπω να εχω κατι τετοιο εγκατεστημενο, αλλα στο about:opera λεει πως εχω την java 1.5. Ειναι αυτη που εχω κανει χειροκινητα install μονος μου. Χρειαζεται κατι επιπλεον?

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #29 on: September 01, 2006, 18:28:23 pm »

Κανένας δεν είπε ότι πληρώνεις! Σου έθεσα απλώς έμμεσα το ερώτημα αν αξίζει να πληρώσεις για τα "premium services" του rapidshare από το να κατεβάζεις τόρρεντς....

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: