• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:16:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:16:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 113
Total: 180
ansia
NickSpan
jojos
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
mhtsakos02
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
stelinas
Saint_GR
Papadopoulosthanos
George_RT
kevangelo
ioannisdamantis
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
kpapama
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
PurpleWitch
mrodi
chris123
ΡΙΤΟΣΧΑ
tasos gourd
elctricalbill
aachmet
cealexop
manos_diakakis
ioannisfa
thegreekbaron
Antreas17
kakousios
alex_g
George15
Chrisvb17
smoul
themis01
rafa98p
Κaraflodaimonas
Τζιτζίς
Roidos
ThanosKoutsoump
mavropan
Soto Gonzalez
moutdimi
user182
dedhe
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση μέσα στην εξεταστική.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Θεωρείς καλή ιδέα να γίνει συνέλευση μέσα στην εξεταστική;
Ναι - 47 (35.9%)
Όχι - 84 (64.1%)
Total Voters: 131

Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση μέσα στην εξεταστική.  (Read 9506 times)
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: Συνέλευση μέσα στην εξεταστική.
« Reply #30 on: August 27, 2019, 20:53:57 pm »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 20:22:53 pm
αν νομίζεις ότι ο κόσμος νοιαζεται για σένα η σου χρωστάει κάτι είσαι βαθιά γελασμενος
Θα συμφωνήσω εδώ, και εγώ αυτό που καταλαβαίνω όσο μεγαλώνω είναι ότι ο εγωκεντρισμός και η κοινωνική απάθεια είναι ο δρόμος προς την προσωπική ευτυχία στον κόσμο μας.

Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
« Reply #31 on: August 27, 2019, 21:31:04 pm »

Θα πω πάντως ότι άσχετα με το τι πιστεύεις για τον κόσμο και πως θα τον βλέπει και θα φιλοσοφεί ο καθένας, ιστορικά η οργανωμένη αντίσταση προς το κατεστημένο ευθύνεται ξέρω γω για το 90% της ανθρώπινης προόδου σε κοινωνικά θέματα. Το ότι τώρα ψηφίζεις και ότι δεν είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις 16 ώρες την ημέρα δεν επιτεύχθηκε επειδή κάποιοι μορφωμένοι άνθρωποι άλλαξαν τα δεδομένα με την συμπεριφορά τους. Εκτός αν πιστεύεις ότι έχουμε φτάσει στο peak ανθρωπότητας τότε αν απορρίπτεις την οργανωμένη αντίσταση το καλό που σου θέλω να έχεις μια σοβαρή αντιπρόταση.
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #32 on: August 27, 2019, 21:58:59 pm »

Ποιος ακριβώς δεν είναι αναγκασμένος να δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Αν νομίζεις ότι με ένα οκτάωρο ξεμπερδεψες(όπως θέλουν όλοι οι μεγάλοι βολεψακιδες) η ότι ως φοιτητής έριξες δουλειά είσαι τουλάχιστον λάθος. Και δε θα σε πάω πολύ μακριά σε επαγγέλματα αλλά στο δικό μας τομέα στο ερευνητικό κομμάτι όπου κάποιος μπορεί να περάσει ακόμα και μέρες σε ένα δωμάτιο χωρίς να σηκώσει κεφάλι. Και επίσης δεν υπάρχει καμία ομοιότητα στις οργανωμενες αντιστάσεις του κάποτε με το εφεύρημα των καταλήψεων, που διαδέχτηκε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, των τελευταίων δεκαετιών στις οποίες δραστηριοποιούνται μόνο μειοψηφίες
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #33 on: August 27, 2019, 22:04:53 pm »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 21:58:59 pm
Ποιος ακριβώς δεν είναι αναγκασμένος να δουλεύει 16 ώρες τη μέρα.

Πολλοί άνθρωποι. Στην Ελλάδα λιγότεροι γιατί είμαστε σκατά και τα εργατικά δικαιώματα είναι στο βόθρο.

Αν στις καταλήψεις δραστηριοποιούνται μόνο μειοψηφίες είναι πανεύκολο για την πλειοψηφία να τις αποτρέψει.
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #34 on: August 27, 2019, 22:17:52 pm »

Quote from: Dealan on August 27, 2019, 22:04:53 pm
Αν στις καταλήψεις δραστηριοποιούνται μόνο μειοψηφίες είναι πανεύκολο για την πλειοψηφία να τις αποτρέψει.
Ακριβως. Αλλα μερικοι που παραπονιεστε για το χασιμο μαθηματος εν μεσω καταληψεων συνηθως δεν εχετε σηκωσει ουτε μια φορα τον κωλο σας να ερθετε σε μια συνελευση, μαζικα, να μεινετε μεχρι την ψηφοφορια και να περασει η πλειοψηφουσα γνωμη σας. Οσο δεν εχετε την αυτοδιαθεση να κανετε αυτο το ελαχιστο, σας αξιζει και με το παραπανω η "επιβολη" της μειοψηφιας.

Quote from: Karaμazoβ on March 01, 2010, 00:49:39 am
μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #35 on: August 27, 2019, 23:48:51 pm »

Quote from: Dealan on August 27, 2019, 22:04:53 pm
Πολλοί άνθρωποι. Στην Ελλάδα λιγότεροι γιατί είμαστε σκατά και τα εργατικά δικαιώματα είναι στο βόθρο.

Όποιος βγει να δουλέψει στο εξωτερικό και εννοώ να δουλέψει ...όχι δε θέσεις δημοσίου υπαλλήλου της Κομισιόν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς 8ωρο.
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: August 27, 2019, 23:51:01 pm »

Quote from: Σουλης on August 27, 2019, 22:17:52 pm
Ακριβως. Αλλα μερικοι που παραπονιεστε για το χασιμο μαθηματος εν μεσω καταληψεων συνηθως δεν εχετε σηκωσει ουτε μια φορα τον κωλο σας να ερθετε σε μια συνελευση, μαζικα, να μεινετε μεχρι την ψηφοφορια και να περασει η πλειοψηφουσα γνωμη σας. Οσο δεν εχετε την αυτοδιαθεση να κανετε αυτο το ελαχιστο, σας αξιζει και με το παραπανω η "επιβολη" της μειοψηφιας.
Την χούντα που κάποτε έδιωξαν συμφοιτητές σου την ίδια χούντα ασκείς εσύ τώρα και εις ανώτερα. Και το αν κάποιος σηκώνει η δε σηκώνει τον κωλο σίγουρα δεν είσαι εσύ κατάλληλος..γράψε λάθος ικανός να το κρίνεις.
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #37 on: August 28, 2019, 00:14:55 am »

Τελικά το '73 οι φοιτητές έπρεπε να κάνουν κατάληψη ή απεργία πείνας στο Σύνταγμα, γιατί μπερδεύτηκα.

/γελάμε/

αρκετά με την τρομολαγνεία περί κατάληψης, η συνέλευση συγκαλείται για να συζητήσει και να αναδείξει τα προβλήματά μας και να προτείνει μεθόδους ανακούφισής τους, όποιος δημιουργεί τεχνητά ένα δίπολο κατάληψη vs αδυναμία συγκρότησης συνέλευσης έχει ήδη αποτραβηχτεί στην σφαίρα του προσωπικού του συμφέροντος, οπότε δεν μας πολυαφορά η άποψή του.
« Last Edit: August 28, 2019, 00:22:10 am by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #38 on: August 28, 2019, 00:19:17 am »

Ρε dim2717 οι συνελευσεις δε γινοντε σε κανα υπογειο στα μουλωχτα αφου το ξερεις, για ποια χουντα μιλας, ολα δημοκρατικα ψηφιζονται.  Και οι 'καταληψιες'  φοιτητες σαν εσενα ειναι ουτε αυτοι θελουν να πανε πισω οι σπουδες τους.

Prison Mike
Veteran

Nevah got caught, neither

View Profile
« Reply #39 on: August 28, 2019, 00:37:37 am »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 23:51:01 pm
Την χούντα που κάποτε έδιωξαν συμφοιτητές σου την ίδια χούντα ασκείς εσύ τώρα και εις ανώτερα. Και το αν κάποιος σηκώνει η δε σηκώνει τον κωλο σίγουρα δεν είσαι εσύ κατάλληλος..γράψε λάθος ικανός να το κρίνεις.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάς για τις συνελεύσεις του τμήματος μας παραλληλιζοντας τις με αντιδημοκρατικά καθεστώτα να σου θυμίσω αυτά που είχαν ειπωθεί εδώ : https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=72816.45

Quote from: Αλντεμπαράν on August 28, 2019, 00:14:55 am
Τελικά το '73 οι φοιτητές έπρεπε να κάνουν κατάληψη ή απεργία πείνας στο Σύνταγμα, γιατί μπερδεύτηκα.

Νομίζω με βαση τον dim μάλλον οι φοιτητές το '73 έπρεπε απλά να συνεχίσουν να πηγαίνουν κανονικά στα μαθήματα τους για να μην την χαλάσουν σε αυτούς που δεν θα θελαν να χάσουν μάθημα
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #40 on: August 28, 2019, 00:47:29 am »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 23:48:51 pm
Όποιος βγει να δουλέψει στο εξωτερικό και εννοώ να δουλέψει ...όχι δε θέσεις δημοσίου υπαλλήλου της Κομισιόν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς 8ωρο.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #41 on: August 28, 2019, 01:37:01 am »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 20:22:53 pm
// Επειδή έχω δει πως γράφεις γενικά στο φόρουμ πως διαφωνείς κλπ(και η αλήθεια εγώ απορώ γιατί γράφεις γενικά στο φόρουμ
- Γιατί έτσι γουστάρω. Θα μου απαγορέψεις να είμαι στο φόρουμ ?
// αλλά ο καθένας έχει της δικές του ασχολίες και δεν είμαι εγώ κατάλληλος να της κρίνω )και επειδή έχεις παρερμηνεύσει τελείως αυτό που είπα
- Καθόλου δεν παρερμήνευσα αυτά που είπες, μια χαρά κατάλαβα ακριβώς τι λες και τι προσπαθείς να περάσεις ως φυσιολογική αυτονόητη άποψη. Πες μου λίγο και αν πήγαινες στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία να δω κάτι.
// δεν θα μπω σε λογομαχία με εσενα.
- Πρέπει να παραδεχτώ ότι θα ήταν μια "σοφή" στάση, που δεν τηρείς όμως, αφού συνεχίζεις

// Θα μπω μόνο το εξής:πρώτο  ακριβώς επειδή είμαι τυχερός και έχω το δικαιωμα στην δωρεάν παιδεία δεν γουστάρω αυτό να κατακρεουργειται λ, όπως εγώ δεν κάνω κουμάντο στη ζωή του άλλου έτσι και αυτός ας μην κάνει στη δική μου
- Μην ανυσηχείς και η εξουσία πάντα "ασχολούνταν" και θα "ασχολείται" μαζί σου και μια χαρά θα κάνει κουμάντο στη ζωή σου, το ότι δε το βλέπεις είναι δικό σου θεματάκι.

// και δεύτερον αν ακόμα σε αυτήν την ηλικια νομίζεις ότι ο κόσμος νοιαζεται για σένα η σου χρωστάει κάτι είσαι βαθιά γελασμενος.
- Είπα εγώ πουθενά τέτοιο πράμα? Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου.
Επίσης τι εννοείς σε αυτήν την ηλικία? 14 είμαι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Γελάω πολύ όταν προσπαθεί να με ειρωνευτεί με απόντες αφ' υψηλού ένας 18-20χρονος. Πώς να στο εξηγήσω...

// Ακουγεται κυνικό και απαισιόδοξο και ούτε εμένα Μ αρέσει άλλα δυστυχώς οπως, κάτσε να σκεφτω, όλη η ανθρώπινη ιστορία έχει δείξει ο ιδανικός κόσμος  που όλοι είναι αγαπημένοι και ο ένας συνδράμει τον άλλο δεν υπήρξε και δεν πρόκειται και να υπάρξει.
- Πρέπει να έχεις διαβάσει πολύ ιστορία, πάω πάσο  Grin

// Το καλύτερο που έχει ο καθένας να κάνει είναι να εξασφαλίσει το καλύτερο για την οικογένεια του και όσους περισσότερους συνανθρώπους του μπορεί χωρίς να τρέφει αυταπάτες ότι έχει τη δύναμη και θα προσθέσω την αρμοδιότητα να αγωνίζεται για την ανθρωπότητα σύσσωμη.

- Πωωωω πως τα λέει έτσι ο παιχτουρας. Φοβερό! Τρέμουν οι μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη, έχουμε να κάνουμε με ένα μεγαλείο σκέψης , έναν ανθρωπιστή φιλόσοφο παγκοσμίου βεληνεκούς. Έρχονται βροχή τα Νόμπελ, η Ελλάδα στον 7ο ουρανό αδέρφια! Βραβείο κυρ Παντελής Αυγούστου 2019.

// Και αυτό ακριβώς εννοω με τη συμπεριφορά που λέω παραπάνω. Αν ο καθένας σκέφτεται πως να βοηθήσει την οικογένεια του και μια μικρή μερίδα απ' τους γύρω του και να μη μαλώνει πχ ακόμα και για μια θέση παρκαρίσματος με τον απέναντι τότε θα σου πω ότι υπάρχει πραγματι ελπίδα για καθολική αλλαγή.

- Επαναστατικός λόγος, πρωτοτυπία, φαντασία τι να πρωτοπεί κανείς, κρεμόμαστε απ' τα χείλη σου

// Κοίτα όμως λίγο γύρω σου τις ανθρώπινες σχέσεις που πολύ καλά έχεις δει. Το παραπάνω είναι, ακόμα τουλάχιστον, ουτοπικό.

- Κοίταξα. Είσαι βαθύτατα συντηρητικός. Κρίμα και κατάντια για νέο άνθρωπο.
Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι όσο μίζερος θέλεις αλλά όταν διαφημίζεις τη μιζέρια σου μη γκρινιάζεις κιόλας για την απάντηση μου
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #42 on: August 28, 2019, 08:36:27 am »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 21:58:59 pm
Ποιος ακριβώς δεν είναι αναγκασμένος να δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Αν νομίζεις ότι με ένα οκτάωρο ξεμπερδεψες(όπως θέλουν όλοι οι μεγάλοι βολεψακιδες) η ότι ως φοιτητής έριξες δουλειά είσαι τουλάχιστον λάθος. Και δε θα σε πάω πολύ μακριά σε επαγγέλματα αλλά στο δικό μας τομέα στο ερευνητικό κομμάτι όπου κάποιος μπορεί να περάσει ακόμα και μέρες σε ένα δωμάτιο χωρίς να σηκώσει κεφάλι. Και επίσης δεν υπάρχει καμία ομοιότητα στις οργανωμενες αντιστάσεις του κάποτε με το εφεύρημα των καταλήψεων, που διαδέχτηκε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, των τελευταίων δεκαετιών στις οποίες δραστηριοποιούνται μόνο μειοψηφίες
νταξει καμια επαφη με την πραγματικοτητα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
4emonas

View Profile
« Reply #43 on: August 28, 2019, 11:24:06 am »

Quote from: dim2712 on August 27, 2019, 23:48:51 pm

εγώ πάντως στο εξωτερικό ακριβώς 8ωρο δουλεύω  Huh Huh

σε ποιά χώρα δούλευες 10ωρα καθημερινά;

ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: August 28, 2019, 14:17:23 pm »

Τελικά η συνέλευση μπήκε Τρίτη 1 το μεσημέρι. Είναι νομίζω πολύ καλή μέρα γιατί δεν έχει σοβαρά μαθήματα. Δείτε τι γίνεται με την παιδεία, την καταστολή, το περιβάλλον, τα εργασιακά (δεν είμαστε λίγοι από τη σχολή που δουλεύουμε). Θα πάμε στη Δεθ να διαδηλωσουμε ενάντια στην κυβέρνηση; Θα πάρουμε μέτρα για το άσυλο; Θα ενωθούμε με τους ν+2; Θα βγούμε με άλλους υλλογους που θα κάνουν συνέλευση στο δρόμο;
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: