• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:11:36 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:11:36 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 109
Total: 157
Maximos7
Elenit
thaliatsk
nikos.a
Deviate
maestros
Spyridon01101
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Yamal
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chaniotism
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > τρομακτικό
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: τρομακτικό  (Read 5490 times)
Syd
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
Απ: τρομακτικό
« Reply #15 on: August 26, 2006, 04:07:03 am »

Παιδια δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι προκειται για μια αρρωστημενη προσωπικοτητα. Εγω θα επιχειρησω αυτο που απεφυγε ο  4Dcube να κατανοησω τον τροπο σκεψης του. Καταρχην νομιζω οτι οι λογοι μιας τετοιας πραξης σιγουρα δεν θα μπορουσαν να ειναι οικονομικοι. Αν ηταν οικονομικοι θα σημαινε οτι ο τυπος εχει σωας τας φρενας και το εκανε μετα απο σκεψη και με συγκεκριμενο σκοπο, το κερδος. Αυτος ομως απαγαγει μια δεκαχρονη και την κρατα φυλακισμενη 8 χρονια. Καποιος ομως που θα ειχε τη λογικη να απαγαγει με σκοπο το χρημα θα ειχε και τη ψυχρη λογικη να ξεφορτοθει τα στοιχεια που τον συνδεουν με την εγκληματικη πραξη, δηλαδη τη κοπελα, απο τη στιγμη που καταλαβαινε οτι δε βγαζει το αναμενομενο κερδος. Αντιθετα η χρονικη διαρκεια του εγκλησμου της νεαρης και το γεγονος οτι εβαλε τελος στη ζωη του οταν εχασε την αιχμαλωτο του με κανουν να υποθεσω οτι ο λογος της απαγωγης ισως να ηταν αισθηματικος.....
        Δεν ειναι λιγα τα αρρωστημενα περιστατικα που βλεουν το φως της δημοσιοτητας για παραφυση σχεσεις ενηλικων με ανηλικους. Προσφατα εξιχνιαστηκε ο φονος μιας ανηλικης αμερικανιδας μετα απο 10 χρονια απο το στραγγαλισμο της απο το δασκαλο της. Ο οποιος οταν τον συνελαβαν δηλωσε οτι την αγαπουσε πραγματικα και οτι εγινε, εγινε πανω στο παθος.....Αυτο το παθος ισως οδηγησε και τον αυτοχειρα στο να απαγαγει την κοπελα. Τελος ισως το ιδιο παθος να μετατραπηκε σε απελπισια αφου εχασε κατι πολυτιμο και να τον οδηγησε στην αυτοκτονια...........

Numa Numa
http://www.albinoblacksheep.com/flash/numa.php

SHINE ON....... YOU CRAZY DIAMONT.....

http://amadeo.blog.com/repository/381620/1212852.jpg
Nessa
Guest
« Reply #16 on: August 26, 2006, 09:21:18 am »

Εκπλήσσομαι που το κάνατε θέμα - όχι ότι δεν είναι σοκαριστικό, αλλά δε μου φαίνεται και τόσο τρομερό μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν... όταν είχαν απαγάγει πχ εκείνη την κοπέλα από τη Γεωργία μου φάνηκε απείρως πιο εγκληματικό και τραυματικό για το θύμα, και έγινε και στην Ελλάδα... για να μην παρεξηγούμαι, φυσικά λυπάμαι πολύ για την κοπέλα που έχασε τόσα χρόνια από τη ζωή της και πληγώθηκε τόσο άδικα! Απλά μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν είδα παρόμοια αντίδραση για ακόμα χειρότερα περιστατικά που έχουμε ακούσει κατά καιρούς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ψυχάκιας δε φαίνεται να την πείραξε. Μάλλον την είχε κάπως σαν κούκλα σε ένα χρυσό κλουβί. Της είχε ραδιόφωνο, τηλεόραση, περιοδικά, βιβλία κλπ, και της επέτρεπε περιστασιακά να βγαίνει - με τη συνοδεία του πάντα. Ίσως και να ήθελε να το παίξει πατέρας. Ίσως μέσα στο αρωστημένο μυαλό του να φανταζόταν ότι και αυτή τον ήθελε. Και ίσως όταν οι αυταπάτες του διαψεύστηκαν, με την απόδρασή της, να μην άντεξε την πραγματικότητα και να αυτοκτόνησε...
poly1
Guest
Re: τρομακτικό
« Reply #17 on: August 26, 2006, 10:33:38 am »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 09:21:18 am
Εκπλήσσομαι που το κάνατε θέμα - όχι ότι δεν είναι σοκαριστικό, αλλά δε μου φαίνεται και τόσο τρομερό μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν... όταν είχαν απαγάγει πχ εκείνη την κοπέλα από τη Γεωργία μου φάνηκε απείρως πιο εγκληματικό και τραυματικό για το θύμα, και έγινε και στην Ελλάδα... για να μην παρεξηγούμαι, φυσικά λυπάμαι πολύ για την κοπέλα που έχασε τόσα χρόνια από τη ζωή της και πληγώθηκε τόσο άδικα! Απλά μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν είδα παρόμοια αντίδραση για ακόμα χειρότερα περιστατικά που έχουμε ακούσει κατά καιρούς.

Κάθε ένας μας ευαισθητοποιείται από διαφορετικά ερεθίσματα. Μας αγγίζουν διαφορετικά στοιχεία. Το γεγονός οτι σχολιάζεται με τον τρόπο αυτό το συγκεκριμένο περιστάτικο δε λέει τίποτα. Αυτό συγκίνησε και αυτό θα σχολιαστεί άσχετα από τη βαρύτητα του θέματος και την τραγικότητά του.
_________________________________________________ _________________________________________________ ___

Το παραπάνω γεγονός μου θυμίζει ταινία! χα! Χωρίς να γνωρίζω τα κίνητρα του απαγωγέα και τα αίτια της πράξης του δεν έχω την τάση να τον κατακρίνω. Πιστεύω και γω οτι ο άνθρωπος αυτοός δεν είναι ο πλέον λογικός αλλά σίγουρα έχει (είχε μάλλον..) συναισθήματα. Πιθανότατα να έπασχε κ αυτός από κάποιο δυαδικό σύνδρομο.. γιαυτό και να επιδίωξε την μακροχρόνια συμβίωση του με το κοριτσάκι. Από την άλλη μου φαίνεται αδιανόητο να σταμάτησε το κορίτσι να τρέφει συναισθήματα προς τον απαγωγέα της έτσι ξαφνικά και πιστέυω πως θα ένιωσε θλίψη με το θάνατο του. Μπορεί να ακούγονται παράλογα όλα αυτά αλλά βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση των 2 χαρακτήρων θεωρώ πως πιθανότατα έτσι θα σκεφτόμουν. 
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #18 on: August 26, 2006, 13:41:38 pm »

Έχει υπάρξει κι άλλη τέτοια υπόθεση, πολύ παλιότερα, στο Αμέρικα. Ένα νεαρό ζευγάρι υπεράνω πάσης υποψίας είχε απαγάγει και κρατήσει επί 7 χρόνια μια 17χρονη κοπέλα η οποία έκανε ωτοστοπ. Η ειρωνία είναι ότι πρόσεχε σε τι αυτοκίνητα έμπαινε. Ένα νεαρό ζευγάρι της φάνηκε αθώο...
Κι όμως, την βασάνισαν, κρατώντας την δεμένη σε ένα υπόγειο και να κοιμάται σε ένα κουτί. Επί 6 χρόνια ο άντρας την βίαζε στο κρεβάτι δίπλα στην γυναίκα του. Τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει να αντιστέκεται. (Κάτι σαν το φαινόμενο της Στοκχόλμης που λέτε). Απέδρασε με την προτροπή και την βοήθεια της συζύγου η οποία δεν άντεχε άλλο την κατάσταση μετά από τόσα χρόνια...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #19 on: August 26, 2006, 15:32:16 pm »

A ENTAΞΕΙ ΡΕ ΝΕΣΣΑ!

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

πες μας εσύ τι να κάνουμε θέμα και τι όχι λοιπόν.

byeeee
Nessa
Guest
« Reply #20 on: August 26, 2006, 15:37:42 pm »

Τι φωνάζεις; Εξέφρασα τον προβληματισμό μου ότι δεν ξέρετε να εκτιμάτε σωστά καταστάσεις. Δε σας έκανα επίπληξη.
poly1
Guest
« Reply #21 on: August 26, 2006, 15:44:12 pm »

το σωστο ειναι σχετικο....

αυτο που εσυ θεωρεις σωστο για τους αλλους μπορει να ειναι λαθος
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #22 on: August 26, 2006, 15:46:22 pm »

σόρρυ, αλλά αν εσύ δεν το βρίσκες τρομακτικό, δεν σε καταλαβαίνω.

τώρα αν δε μεταφέρουμε όλοι, όλη την τρομακτική ειδησεογραφία στο φόρουμ αυτό μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους που μπορώ να στους εξηγήσω.

byeeee
Nessa
Guest
« Reply #23 on: August 26, 2006, 15:59:12 pm »

Ομολογώ ότι δε βρίσκω ΤΟΣΟ τρομαχτικό το να είσαι απλά φυλακισμένος κάπου, με τηλεόραση, εφημερίδες κλπ (πάω με το σενάριο ότι δεν την κακοποίησε, γιατί τα στοιχεία μέχρι τώρα αυτό έχουν δείξει) και να σε έχουνε σα διακοσμητικό, ειδικά από τη στιγμή που έχω ακούσει για δεκάδες ιστορίες απαγωγής και κακοποίησης. Είναι βέβαια η τόσο μεγάλη διάρκεια του βασανιστηρίου (8 ολόκληρα χρόνια) που το κάνει φρικτό. Όσο και να με συγκίνησε όμως, δε συγκρίνεται με την ανατριχίλα που με διαπερνά κάθε φορά που ακούω στις ειδήσεις για κάποια υπόθεση κακοποίησης. Γι'αυτό απόρησα που αντιμετωπίστηκε έτσι αυτό το γεγονός - όχι ότι δεν αξίζει να το συζητάμε, απλά μου έκανε εντύπωση.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #24 on: August 26, 2006, 16:03:26 pm »

Νέσσα η διάρκεια είναι που το κάνει τόσο τρομακτικό.

Αν την έπαιρνε και για μια μέρα την είχε στο σπίτι να έχει γλυκά, δεν θα ήταν παρ άξενο.

Στην ηλικία των 10 χρονών να σε κλειδαμπρώσει ένας άγνωστος σε ένα υπόγειο ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ...

Νομίζω χάνεις το δάσος γιατί έχεις σκαλώσει σε ένα δέντρο.

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #25 on: August 26, 2006, 16:04:34 pm »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 15:37:42 pm
Τι φωνάζεις; Εξέφρασα τον προβληματισμό μου ότι δεν ξέρετε να εκτιμάτε σωστά καταστάσεις. Δε σας έκανα επίπληξη.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
οκ...
Με κούφανες τώρα.

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 15:59:12 pm
Ομολογώ ότι δε βρίσκω ΤΟΣΟ τρομαχτικό το να είσαι απλά φυλακισμένος κάπου, με τηλεόραση, εφημερίδες κλπ (πάω με το σενάριο ότι δεν την κακοποίησε, γιατί τα στοιχεία μέχρι τώρα αυτό έχουν δείξει) και να σε έχουνε σα διακοσμητικό, ειδικά από τη στιγμή που έχω ακούσει για δεκάδες ιστορίες απαγωγής και κακοποίησης. Είναι βέβαια η τόσο μεγάλη διάρκεια του βασανιστηρίου (8 ολόκληρα χρόνια) που το κάνει φρικτό. Όσο και να με συγκίνησε όμως, δε συγκρίνεται με την ανατριχίλα που με διαπερνά κάθε φορά που ακούω στις ειδήσεις για κάποια υπόθεση κακοποίησης. Γι'αυτό απόρησα που αντιμετωπίστηκε έτσι αυτό το γεγονός - όχι ότι δεν αξίζει να το συζητάμε, απλά μου έκανε εντύπωση.
Εμ, από πού το ξέρεις ότι δεν κακοποιήθηκε? Η ίδια η κοπέλα θα ανακριθεί από Δευτέρα είπαν από την αστυνομία. Έχεις στα χέρια σου το ημερολόγιο του δράστη? Σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται από φυσιολογική εξέταση αν κακοποιήθκε κάποτε?
Να το πάρω κι αλλιώς: η ψυχική βλάβη που δέχτηκε αυτό το κορίτσι πάνω στην ηλικία ανάπλασης του χαρακτήρα της που θα την βαραίνει μια ζωή δεν είναι κάτι αποτρόπαιο?
Έλεος δλδ.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Nessa
Guest
Απ: Re: τρομακτικό
« Reply #26 on: August 26, 2006, 16:14:14 pm »

Στις ειδήσεις είπαν ότι δε δείχνει να έχει κακοποιηθεί. Αν έχει κακοποιηθεί, τα πράγματα είναι προφανώς πολύ διαφορετικά.
Quote from: 4Dcube on August 26, 2006, 16:04:34 pm
Να το πάρω κι αλλιώς: η ψυχική βλάβη που δέχτηκε αυτό το κορίτσι πάνω στην ηλικία ανάπλασης του χαρακτήρα της που θα την βαραίνει μια ζωή δεν είναι κάτι αποτρόπαιο?
Αυτό ακριβώς με εξέπληξε στην αρχή και το είπα, ότι ευαισθητοποιείστε από μία περίπτωση όπου η ψυχική βλάβη δεν είναι τόσο βαριά όσο σε άλλες. Ό,τι συνέβη είναι πολύ άσχημο, αλλά η κοπέλα αν είναι δυνατή θα το ξεπεράσει.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #27 on: August 26, 2006, 16:18:41 pm »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 16:14:14 pm
Αυτό ακριβώς με εξέπληξε στην αρχή και το είπα, ότι ευαισθητοποιείστε από μία περίπτωση όπου η ψυχική βλάβη δεν είναι τόσο βαριά όσο σε άλλες. Ό,τι συνέβη είναι πολύ άσχημο, αλλά η κοπέλα αν είναι δυνατή θα το ξεπεράσει.

Den έχεις ακόμα καταλάβει ότι διαφωνούμε στο ότι η ψυχική βλάβη δεν είναι τόσο βαριά όσο σε άλλες?

Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος είναι δυνατός θα το ξεπεράσει.

Σε τι είδους κακοποίησης η βλάβη είναι πιο ισχυρή?

byeeee
Nessa
Guest
« Reply #28 on: August 26, 2006, 16:31:50 pm »

Αυτά που ακούμε κατά καιρούς στις ειδήσεις... το σχετικά πρόσφατο πχ εκείνη την κοπέλα που την απήγαγαν τρεις (νομίζω) άντρες έξω από ένα εμπορικό κέντρο και την είχαν για κάτι μέρες κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα, όπου τη βίαζαν και έσβηναν επάνω της τσιγάρα... Sad Sad Sad
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #29 on: August 26, 2006, 17:26:23 pm »

Το θέμα είναι ότι ένα μεμονομένο περιστατικό, μπορεί κάλιστα να το ξεπεράσει ή να το σβήσει από τη μνήμη του ένας άνθρωπος.
Τα σημάδια μπορεί να μη φύγουν ποτέ.

8 χρόνια όμως είναι πολλά και σε αυτήν την ηλικία ειδικά...

byeeee
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: