• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:56:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:56:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 145
Total: 202
chaniotism
Karkarias
elischat
soktas
stephystam
katranic
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
gcheristanidhs
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
odkoutrolikos
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
athena_apo
Zaxarenia
ppss
thomasdt
χασλμαλικι
christina02
etsilika
natavhoo
varvoutis
Annapar
Grigorisioan05
vaggelisx
PrincessConsuela
Stelios V.
ThanosV
sassi
Aglosdoum
stavr0s16
chrysa.tsilika
gprok
dorapangeiou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Βοήθεια!! Η Μικρή Τερέζα μες το σπίτι μου!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Βοήθεια!! Η Μικρή Τερέζα μες το σπίτι μου!  (Read 5620 times)
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Βοήθεια!! Η Μικρή Τερέζα μες το σπίτι μου!
« on: October 22, 2004, 15:52:22 pm »

Παιδιά όσο γελοιο κι αν ακούγεται το πρόβλημα, για μένα είναι αρκετα σοβαρό: Μένω σε όχι και τόσο καινούριο σπίτι (του 80) και πότε πότε παρουσιάζονται κατσαρίδες (ψιλοναρκωμένες ευτυχώς γιατι πότε πότε ψεκάζω εντομοκτόνο). Εγώ όμως απο μικρή έχω μια φοβία με τα εντομα. Ως εκ τούτου σιχαίνομαι να τις πατήσω και καταλήγω να προσπαθώ να τις ναρκώσω ακόμη περισσότερο με το εντομοκτόνο και μετά τους ρίχνω οινόπνευμα και τους βάζω φωτιά. Μετά αφού είναι καμμένες με τα χίλια ζόρια βρίσκω το κουράγιο και τις πιάνω με μια χαρτοπετσέτα και τις πετάω στα σκουπίδια. Ολη αυτή η διαδικασία όμως είναι λίγο...ψυχοφθόρα για μένα γιατι τις σιχαίνομαι αφάνταστα! Εσείς έχετε να μου προτείνετε τίποτα καλύτερο; Αντιμετώπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

www.e-steki.gr
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Re:Βοήθεια!! Η Μικρή Τερέζα μες το σπίτι μου!
« Reply #1 on: October 22, 2004, 16:04:11 pm »

Λύση πρώτη: Εάν είναι πρωτοετείς απλά κάλεσε για καφέ τη CYberkat
Λύση δεύτερη: Κάλεσε την υγειονομική
Λύση τρίτη: αγόρασε τα νέα μοντερνα μυτερά παπούτσια
Λύση τέταρτη: αγόρασε παγίδες που αποδεδειγμένα ΔΕΝ κάνουν δουλειά
Λύση πέμπτη: Αγόρασε γυαλιά νυχτερινής οράσεως και ένα βραδυ μείνε ξύπνια με ένα φλογοβόλο στο χέρι.
Λύση έκτη.Αφού φοβάσαι να τις πατήσεις, βαλε μπρος την ηλεκτρική Wink
Παρένθεση: Ο τρόπος εξολόθρευσής τους παυ παρουσιάζεις θα ξεσηκώσει τον οικολογικο σύλλογο.
Λύση έβδομη: Προμηθεύσου εξοπλισμό sniper και περίμενε...
Τελική λύση: Διοργάνωσε ένα μεταμεσονύχτιο πάρτυ με θέμα: Εξολόθρευση παντώς εντόμου.

ΤΙΡ: Μην ψεκάζεις συχνά γιατί βλέπω εν τέλει να εξοκοθρεύεσαι και εσυ.
Σκέψου ότι (αυτό είναι αλήθεια) ότι μετά από έναν πυρηνικό ολεθρο οι Τερέζες ίσως είναι τα μόνα έντομα που επιζήσουν.ΣΚέψου λοιπόν πόσο ισχυρό είναι το χημικό που ψεκάζεις  Shocked Shocked

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #2 on: October 22, 2004, 16:09:39 pm »

Quote from: fugitive on October 22, 2004, 16:04:11 pm

Λύση δεύτερη: Κάλεσε την υγειονομική

Καλή ιδέα αυτή! Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες;

www.e-steki.gr
gfloros
Guest
« Reply #3 on: October 22, 2004, 19:11:23 pm »

Synithws (oxi panta) oi katsarides emfanizontai an to spiti exei skoupidia, einai brwmiko klp. Theloun dld kati na tis elkysei gia na erthoun. Nomizw oti isws prepei na kaneis mia poly kalh kathariothta sto spiti sou, na breis thn estia ths molynshs na thn kathariseis. Meta psekase kala me spray kai meine eksw apo to spiti ga arjeto diasthma. Diabasa oti tha fygeis gia thn epomenh bdomada. Boleyei na to kaneis ayto to diasthma. Mhn tsigkouneyteis sto spray. Pare ekei na exeis mpolika kai psekase poly wra. Otan me to kalo ertheis, anoikse portes parathyra kai afhse ta olh mera anoikta na fygei h brwma...
Nomizw oti den tha sou ksanaemfanistei katsarida meta apo ayta...
Flo
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #4 on: October 22, 2004, 23:36:41 pm »

Quote from: gfloros on October 22, 2004, 19:11:23 pm
Synithws (oxi panta) oi katsarides emfanizontai an to spiti exei skoupidia, einai brwmiko klp. Theloun dld kati na tis elkysei gia na erthoun. Nomizw oti isws prepei na kaneis mia poly kalh kathariothta sto spiti sou, na breis thn estia ths molynshs na thn kathariseis. Meta psekase kala me spray kai meine eksw apo to spiti ga arjeto diasthma. Diabasa oti tha fygeis gia thn epomenh bdomada. Boleyei na to kaneis ayto to diasthma. Mhn tsigkouneyteis sto spray. Pare ekei na exeis mpolika kai psekase poly wra. Otan me to kalo ertheis, anoikse portes parathyra kai afhse ta olh mera anoikta na fygei h brwma...
Nomizw oti den tha sou ksanaemfanistei katsarida meta apo ayta...
Flo

Κοιτά το σπίτι μπορεί να μην είναι καθαρό ωσαν νοσοκομείο αλλά προσέχω να μην είναι και βρώμικο. Πχ δεν αφήνω ποτέ άπλυτα πιάτα, τα πλενω κατευθείαν. Μάλλον ατακτοποίητο θα το έλεγα, όχι βρώμικο.
Όσο για αυτό που λες με το σπρει, έκανα ακριβώς αυτό που λες όταν είχα έρθει για την εγγραφή μου κ μετά έφυγα πάλι Αθήνα. Όταν γύρισα μετά απο 10 μέρες βρήκα 4 ψόφιες στην κουζίνα. Τις μάζεψα με τη μέθοδο της "αποτέφρωσης" που ανέφερα παραπάνω και μετά απο μερικές μέρες είδα άλλη μια. Να σημειώσω ότι ολες όσες έχω δει εμφανίζονται στην κουζίνα. Πουθενά αλλού στο σπίτι δεν έχω δει κατσαρίδα. Επίσης πρόκειται για αυτές τις σχετικά μεγάλες μαύρες κατσαρίδες, όχι δλδ τις μικρές καφέ. Οπότε είναι και αρκετά αηδιαστικές, ακόμη και ψόφιες... Embarrassed

www.e-steki.gr
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
« Reply #5 on: October 23, 2004, 00:29:54 am »

Αγάπητή Michelle,
 Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το πρόβλημα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή και εγώ αντιμετώπιζα το πρόβλημα για αρκετό καιρό στο σπίτι μου, μετά από αδυσώπητες μάχες νύχτα και μέρα με τους υπερκινητικούς αντιπαλούς μου, η μόνη λύση που μπόρεσα να βρώ είναι να μάθω να ζω τελικά με αυτές. Μόλις τα κατάφερα και ξεπέρασα το κομπλεξικό στερεότυπο που μας θέλει την κυρίαρχη φυλή (master race) του πλανήτη, αποφάσισα να περάσω στο επόμενο στάδιο και να εδραιώσω μια κοινή γλώσσα - τυπικής - επικοινωνίας με τα ζωύφια. Η προσπάθειά μου πήγαινε αρκετά καλά, είχα φτάσει σε σημείο να μπορώ να τους δίνω να καταλάβουν να με αφήσουν να κοιμηθώ για 6 ωρίτσες το βράδυ, μέχρι που ήρθε η συγκάτοικος μου στο σπίτι μετά από τις διακοπές της και με μια σαρωτική καθαριότητα - γενοκτονία - (ο αντρισμός μου δεν μου επέτρεπε να βάλω "φασίνα") στο σπίτι και ιδιαίτερα στην κουζίνα αφάνισε το είδος. Πέρασαν 2 μήνες χωρίς νέα από κανένα από τους πρώην φίλους μου μέχρι χτές που είδα ένα μικρό κατσαριδάκι να περνάει τρέχοντας προς το μπαλκόνι.  :'(
 Αυτό που κατάλαβα από την συμβίωσή μου με τα ζωύφια είναι οτι αν δεν έχουν να φάνε τίποτα... απλά δεν έρχονται ή κάνουν καμιά βόλτα και φεύγουν. Αν βρούν κάτι... πέφτει σύρμα και ο όροφος φιλοξενεί το επόμενο συμπόσιο. Καλή ιδέα θα ήταν εκτός από το να πλένεις τα πιάτα σου, να μην κάνεις ψίχουλα, να μην τρώς στο κρεβάτι και αν είσαι σίγουρη πως δεν φταίει τίποτα από αυτά να κάνεις μπάνιο τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Grin

Υ.Γ.: Πάντως όσο σίγουρη και αν είσαι οτι τελικα τις εξολόθρευσες, για καλό και για κακό προσπάθησε να κοιμάσαι με κλειστό το στόμα τα βράδια. Που ξέρεις μπορεί να έχει μείνει λίγο φαγητό ανάμεσα στα δόντια σου.  Undecided
« Last Edit: October 23, 2004, 00:34:13 am by Lurpak » Logged

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #6 on: October 23, 2004, 00:34:01 am »

Quote from: Lurpak on October 23, 2004, 00:29:54 am
Αγάπητή Michelle,
 Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το πρόβλημα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή και εγώ αντιμετώπιζα το πρόβλημα για αρκετό καιρό στο σπίτι μου, μετά από αδυσώπητες μάχες νύχτα και μέρα με τους υπερκινητικούς αντιπαλούς μου,  η μόνη λύση που μπόρεσα να βρώ είναι να μάθω να ζω τελικά με αυτές. Μόλις τα κατάφερα, ξεπέρασα το κομπλεξικό στερεότυπο που μας θέλει την κυρίαρχη φυλή (master race) του πλανήτη, αποφάσισα να περάσω στο επόμενο στάδιο και να εδραιώσω μια κοινή γλώσσα - τυπικής - επικοινωνίας με τα ζωύφια. Η προσπάθειά μου πήγαινε αρκετά καλά,  είχα φτάσει σε σημείο να μπορώ να τους δώσω να καταλάβουν να με αφήσουν να κοιμηθώ για 6 ωρίτσες το βράδυ, μέχρι που ήρθε η συγκάτοικος μου στο σπίτι μετά από τις διακοπές της και με μια σαρωτική καθαριότητα - γενοκτονία - στο σπίτι και ιδιαίτερα στην κουζίνα αφάνισε το είδος. Πέρασαν 2 μήνες χωρίς νέα από κανένα από τους πρώην φίλους μου μέχρι χτές που είδα ένα μικρό κατσαριδάκι να περνάει τρέχοντας προς το μπαλκόνι.
 Αυτό που κατάλαβα από την συμβίωσή μου με τα ζωύφια είναι οτι αν δεν έχουν να φάνε τίποτα... απλά δεν έρχονται ή κάνουν καμιά βόλτα και φεύγουν. Αν βρούν κάτι... πέφτει σύρμα και ο όροφος φιλοξενεί το επόμενο συμπόσιο. Καλή ιδέα θα ήταν εκτός από το να πλένεις τα πιάτα σου, να μην κάνεις ψίχουλα, να μην τρώς στο κρεβάτι και αν είσαι σίγουρη πως δεν φταίει τίποτα από αυτά να κάνεις μπάνιο τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Grin

Ωχχχ, ψίχουλα όντως έχω... Αλλά πώς να τα μαζέψω απο το τραπεζομλαντιλο;
Ποιός είπε ότι είμαι σίγουρη ότι τις εξολοθρευσα;; Αν ήταν έτσι δεν θα είχα δημιουργήσει αυτό το θρεντ!
Όσο για το κρεβάτι, δεν έχω δει ποτέ κατσαρίδα στο υπνοδωμάτιο, όλες στην κουζίνα τις βρίσκω!

ΥΓ: Πάντως να'σαι καλά!  Πέθανα στο γέλιο με το ποστ σου!  Grin Grin

www.e-steki.gr
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
« Reply #7 on: October 23, 2004, 00:41:00 am »

Quote from: Michelle on October 23, 2004, 00:34:01 am
Ωχχχ, ψίχουλα όντως έχω... Αλλά πώς να τα μαζέψω απο το τραπεζομλαντιλο;

Και εδώ έρχεται άλλη μια φορά η συσσωρευμένη εμπειρία μου να δώσει την λύση. Μπορείς να... το τινάζεις έξω στο μπαλκόνι. Μπορεί οι γείτονες να λένε από μέσα τους "...κοίτα την άξεστη τι κάνει" αλλά εσύ με αυτή την κίνηση επιτυγχάνεις 2 (δυο!) καλά στο σύμπαν. Και πετάς έξω από το σπίτι σου τον μαγνήτη των κατσαρίδων και ταϊζεις τα αθώα και άκακα περιστεράκια.  Cheesy
Αν βαριέσαι να τινάζεις το τραπεζομάντηλο η λύση που προσφέρει η τεχνολογία ακούει στο όνομα "Σκουπάκι Black'n'Decker". Εννοείται οτι δεν θα μαζεύεις και τις τρίχες στο μπάνιο με αυτό. Μη μας πούνε και βρωμύλους.

Υ.Γ.: Α, και τώρα που το θυμήθηκα...ση-μα-ντι-κό-τα-το hint. Δεν αφήνουμε παράθυρα φωταγωγών ανοιχτά. Μια κοινωνική προσφορά του Lurpak.
« Last Edit: October 23, 2004, 00:48:40 am by Lurpak » Logged

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
Cyberkat
Guest
« Reply #8 on: October 23, 2004, 02:54:40 am »

Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι οι μαύρες μεγάλες κατσαρίδες μπορεί να είναι πιο τρομαχτικές από τις μικρές καφέ αλλά δεν λένε τίποτε μπροστά στις ιπτάμενες καφέ κατσαρίδες.
Κατά δεύτερον οι κατσαρίδες τείνουν να φωλιάζουν στα παλιά έπιπλα και με αυτόν τον τρόπο μεταφέρονται από ένα παλιό σπίτι στο καινούργιο ακόμη κι αν κάνεις μετακόμιση. Ίσως να εμφανίζονται στην κουζίνα όχι επειδή είναι η εστία της μπίχλας και της μάσας αλλά επειδή στην κουζίνα υπάρχουν έπιπλα που δεν έχουν μετακινηθεί εδώ και 200 χρόνια. Δοκίμασε να μετατοπίσεις τον φούρνο, το ψυγείο και ότι άλλο μετακινείται και μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως.
Τέλος οι κατσαρίδες έχουν επιβιώσει μερικά εκατομμύρια χρόνια περισσότερα από τον άνθρωπο. Είναι τουλάχιστον αλλαζονικό να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις φέρουμε βόλτα.
Κατσαρίδες ολέ!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #9 on: October 23, 2004, 12:32:24 pm »

Quote from: Cyberkat on October 23, 2004, 02:54:40 am
Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι οι μαύρες μεγάλες κατσαρίδες μπορεί να είναι πιο τρομαχτικές από τις μικρές καφέ αλλά δεν λένε τίποτε μπροστά στις ιπτάμενες καφέ κατσαρίδες.

Ωωωχ... Αμα συναντήσω τέτοιες δεν θα χρειαστεί να με δολοφονήσεις τελικά! Θα αυτοκτονήσω μόνη μου!

Κατά δεύτερον οι κατσαρίδες τείνουν να φωλιάζουν στα παλιά έπιπλα και με αυτόν τον τρόπο μεταφέρονται από ένα παλιό σπίτι στο καινούργιο ακόμη κι αν κάνεις μετακόμιση. Ίσως να εμφανίζονται στην κουζίνα όχι επειδή είναι η εστία της μπίχλας και της μάσας αλλά επειδή στην κουζίνα υπάρχουν έπιπλα που δεν έχουν μετακινηθεί εδώ και 200 χρόνια.

Όντως... Η κουζίνα κ το υπνοδωμάτιο είχαν έπιπλα απο πριν κ δεν πήραμε καινούρια...

Δοκίμασε να μετατοπίσεις τον φούρνο, το ψυγείο και ότι άλλο μετακινείται και μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως.

Φούρνος, ψυγείο κλπ είναι καινούρια άρα δεν παίζει τέτοια περίπτωση. Το μόνο παλιό που υπάρχει στην κουζίνα και είναι αρκετό καιρό εκεί είναι το τραπέζι κ 4 καρέκλες...

Τέλος οι κατσαρίδες έχουν επιβιώσει μερικά εκατομμύρια χρόνια περισσότερα από τον άνθρωπο. Είναι τουλάχιστον αλλαζονικό να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις φέρουμε βόλτα.
Κατσαρίδες ολέ!

Αυτό έχω αρχίσει να συνηδειτοποιώ κι εγώ... Embarrassed Τουλάχιστον αμα τις βλέπω συχνά θα τις συνηθίσω και θα μου φύγει και η φοβία με τα έντομα!

www.e-steki.gr
olympia
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

welcome to my realm!

View Profile
« Reply #10 on: October 27, 2004, 17:52:05 pm »

Φίλτατη Μισέλ, έχω να σου προτείνω ένα ωραιότατο παιδικό βιβλίο, που είχα διαβάσει στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών.
Ονομάζεται Οι Κατσαρίδες Ποτέ Δεν Πεθαίνουν  Grin Grin
Θα σου αρέσει πάρα πολύ!  Tongue

Take care!  Kiss

I was told "If you dream of the next world you'll find yourself swimming in a lake of fire"
Μάρω
Guest
Re: Βοήθεια!! Η Μικρή Τερέζα μες το σπίτι μου!
« Reply #11 on: June 13, 2011, 14:06:10 pm »

Ρε παιδιά, τι σκούρο καφέ κ μαύρες λέτε?  Shocked
Εμένα οι κατσαρίδες μου (νομίζω ότι είναι κατσαρίδες, γιατί δεν είχα ξαναδεί)
είναι σομόν. (σκούρο εκρού θα μπορούσες να το πεις)
Λες να 'ναι στα τελευταία τους?  :'(
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #12 on: June 13, 2011, 14:16:25 pm »

περιμενεις απαντηση μετα απο 7 χρονια?
necromancer...

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #13 on: June 13, 2011, 14:16:30 pm »

όχι, είναι απλά ξαδέρφια με τις μαύρες.....

κάτι που μειώνει αρκετά την εμφάνιση κατσαρίδων είναι γενικά ή έστω το βράδυ να κλείνεις τις τρύπες από κουζίνα, μπάνιο κλπ...
δηλαδή από νεροχύτες και ντουζιέρες......

Επίσης όχι πολύ πολύ τα σπρέυ γιατί εγώ είχα αρρωστήσει από την μυρωδιά....

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #14 on: June 13, 2011, 14:18:44 pm »

στην πραγματικοτητα ο,τι και να κανεις αν δεν το κανει ΟΛΗ η πολυκατοικια δεν θα δεις προκοπη.

(αυτες οι σομον μου ειχαν φαει τα κουλουρακια μου!)

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: