• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:04:26 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:04:26 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 116
Total: 157
gogolhs
astepoul
mavropan
Fraser
zgeorgitz
Yamal
christina02
parvanitid
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
dr.giorgos
Anatolim
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση Σ.Φ. Ηλ-Μηχ από τη Συνέλευση στις 13/11
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση Σ.Φ. Ηλ-Μηχ από τη Συνέλευση στις 13/11  (Read 14173 times)
Πάτρικ Αστέρης
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Aπ'τον καιρο που επινααααα

View Profile
Re: Απόφαση Σ.Φ. Ηλ-Μηχ από τη Συνέλευση στις 13/11
« Reply #75 on: November 21, 2017, 04:49:34 am »

ηρεμηστε λιγο γενικα ολοι
εγω δεν εχω καταλαβει γιατι εχει παιξει τοσος ντορος για τα συνθηματα αυτα καθαυτα
εγινε μια παρεμβασση, γραφτηκαν πεντε συνθηματα αυτο
την αλλη μερα τα χανε σβησει ετσι κιαλλιως
αυτο δειχνει οτι τους ενοχλει και λιγο

Και τα παρτάλια οι σκέεεεεψεις μαααααας
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: November 21, 2017, 04:52:31 am »

Οκ, εγώ ηρέμησα  Tongue
Πάτρικ Αστέρης

View Profile
« Reply #77 on: November 21, 2017, 04:58:31 am »

Quote from: ori0ngel on November 21, 2017, 01:45:31 am
Το χειρότερο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι για άλλη μια φορά δεν τιμωρήθηκε κανείς. 20 άτομα, επιπέδου υπογείου, χρησιμοποίησαν το όνομα ένος φοιτητικού συλλόγου για να κάνουν την μόστρα τους, με τακτικές χρυσής αυγής. Μπράβο σας γιατί όσο περνάει ο καιρός με κάνετε να επιβεβαιώνω πως είτε ακροαριστερά είτε ακροδεξιά, ένα και το αυτό. Είναι υπέροχο να κρύβεις το πρόσωπό σου με blur στο βίντεο και να μιλάς με ανωνυμία μέσα από ένα φόρουμ, αλλα παράλληλα να κατηγορείς για τις μυστικές συνδιασκέψεις σε κλειδώμενες αίθουσες του ΔΣ της λέσχης. Επίσης πόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι όταν καταστρεφετε δημόσια περιουσία τα έξοδα για να ξαναφτιαχτεί κόβονται απο άλλα κονδύλια(τα οποία είναι απειροελάχιστα για την λειτουργία του πανεπιστημίου); Λες και για να ξαναβαφτούν οι τοίχοι τα πλήρωσαν οι ιδιώτες(στους οποίους θα ζητάτε δουλειά σε λίγα χρόνια) που έρχονται στα συνεδρια.

Btw οι μπαχαλάδηκες πως μπήκαν μέσα στο Πολυτεχνείο στις 17? Μήπως δεν λειτούργησε το άσυλο και η παπαρολογία σας πως "οι φοιτητές είναι αυτοί που θα προστατέψουν τον χώρο του πανεπιστημίου μέσω του ασύλου και όχι οι μπάτσοι";

φιλε συγγνωμη αλλα λες ακροτητες
δεν εκρυψα ποτε ποιος ειμαι και συμμετειχα και στην παρεμβαση
αν ειμαι επιπεδου υπογειου δεν μπορεις να το κρινεις
αν με θεωρεις χρυσαυγιτη πραγματικα δεν ξερω τι να πω
και για μενα αυτο ειναι υψιστη βρισια δεδομενου του οτι καταγομαι απο καπου που εχει πολλους τετοιυς
μαλλον δεν ξερεις τι ειναι χρυσαυγιτες γιαυτο παρομοιαζεις πολυ ευκολα με αυτους

για το ασυλο που λες, ρωτα να μαθεις ποιοι ηταν αυτοι που τα εσπασαν στο πολυτεχνειο προχτες και μαθε οτι ηταν και ασφαλιτες αποδεδειγμενα που εκαναν συγκεκριμενες ζημιες
το να λες οτι δεν διασφαλιστηκε το ασυλο σε ενα φορουμ ειναι σαν να μην το λες
αν ησουν μαζι μας απεναντια σε μαυροντυμενα 15 χρονα κτλ που ο Θεος ξερεις τι σχεσεις μμπορει να εχουν με την αστυνομια να το προστατεψουμε τοτε θα ειχες το δικαιωμα να μιλας
αυτο για μενα ειναι κριτικη
δεν εβαλες εσυ την φατσα σου μπροστα σε μπατσους ασφαλιτες μπαχαλους με μολοτοφ στο χερι για να προστατεψεις το πολυτεχνειο να μην καταστραφει
και μαλλον επειδη δεν το εκανς οπως και οι περισσοτεροι,, δεν το καταφεραμε

το να λες πεντε παπαριες απο το φορουμ φιλε μου ειναι το πιο ευκολο
τωρα γιατι σε πειραξαν πεντε συνθηματα σε τοιχους μαλλον εχεις μεγαλη ευθιξια

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #78 on: November 21, 2017, 06:06:25 am »

Quote from: feugatos_# on November 21, 2017, 03:15:01 am
Πιο πολύ σπαράζει η καρδιά μου βλέποντας σπρέι στους τοίχους του ΚΕΔΕΑ παρά αν το έβλεπα πάνω σας
Σοβαρά μιλάς? Ένας σπαραγμός δηλαδή, ένα πράμα πως να το πω, ένα πιάσιμο. Ένα βάρος.

Το λες επειδή προφανώς για σένα τα καθαρά και ευπαρουσίαστα ντουβάρια έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.

Το ΚΕΔΕΑ δε θα το ξαναγράψεις. Το ΚΕΔΕΑ.  Cheesy

Αμάν ρε μαλάκες και εσείς, πάρτε μπογιά από αυτές που φεύγει μόνη της μετά από καννά 3ωρο για να μη μας παθαίνουν σπαραγμό καρδίας  Tongue

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
ori0ngel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #79 on: November 21, 2017, 12:04:45 pm »

Quote from: kokkinos drakos ths zhxal on November 21, 2017, 03:42:35 am
Και οι φοροι μαλακα πανε σιγουρα στο πανεπιστημιο γ αυτο ειναι ολη η κοινωνια πιπα κωλο και δεν εχουμε καζανακι
Αιντε μογγολο
Βλέπεις ποια η διαφορά σου και θα είστε πάντα πουθενάδες με ημερομηνία λήξης? Όταν ακούτε ότι κάποιος διαφωνεί, αρχίζετε κατευθείαν χαρακτηρισμούς. Μάθε λοιπόν ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και άλλες απόψεις και δεν είναι η δικιά σου η σωστή, ούτε η δικιά μου, όυτε κανενός. Αφού δεν πηγαίνουν στην παιδεία οι φόροι (που δεν πηγαίνουν όντως) πολέμα για τους φόρους, όχι για το ΚΕΔΕΑ. Μέχρι τότε, ΟΥΓΚ!

@Πάτρικ Αστέρης. Η πράξη αυτή μόνο επίπεδο δεν δείχνει. Πόσο μάλλον αν ληφθεί και η ηλικία των συμμετεχόντων υπόψην. Και όχι δεν σε θεωρώ χρυσαυγίτη. Την τακτική σχολίασα, όχι τους ανθρώπους.

Αυτο με τα μπάχαλα, τους ασφαλίτες και τα 15χρονα πιο πολύ σαν συνομωσία μου μοιάζει. Το 'χουμε βρει να λέμε ότι κάθε μπάχαλο το προκαλούν οι ασφαλίτες. Επειδή λοιπόν είχα την περιέργια να δω τι ακριβώς γίνεται, έχω βρεθεί αρκετές φορές μέσα σε μπάχαλα (χωρίς φυσικά να προξενώ κάποια ζημια). Μάθε λοιπόν πως αυτοί που τα σπάνε ειναι μαλακισμένα 16χρονα που δεν μπορούν ούτε τα χαρακτηριστικά τους κρυμμένα να κρατήσουν. Επειδή έχουν υπάρξει και υπάρχουν ασφαλίτες μέσα σε επεισόδια δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας.
Σχετικά με το γεγονός να κατέβω πολυτεχνείο για να αμυνθώ απέναντι σε άτομα τα οποία μπορεί να μου προξενήσουν κακό ακόμα και πισώπλατα, όχι δεν είμαι διατεθημένος. Αποψή μου είναι να "σπάσει" το άσυλο εκείνη την στιγμή να μπει η αστυνομία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το κάθε μαλακιστήρι την λέξη άσυλο για να σπάει ότι βρει μπροστά του. Το άσυλο είναι για τους φοιτητές, όχι για να δημιουργεί κέντρα ανομίας.
Απλά η σκέψη "οι φοιτητές θα προστατεύουν το πανεπιστήμιο" δεν μπορεί να εφαρμοστεί και μην ψάχνετε παντού δικαιολογίες και συγχωροχάρτια. Κάνεις δεν έχει την όρεξη να κατεβαίνει πανεπιστήμιο και παίζει ξύλο από την στιγμή που υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #80 on: November 21, 2017, 12:21:34 pm »

ένας Kiroi_Senko λείπει απ΄τη συζήτηση μόνο  Roll Eyes

electric67
Θαμώνας

View Profile
« Reply #81 on: November 21, 2017, 12:25:32 pm »

οντως
Πάτρικ Αστέρης

View Profile
« Reply #82 on: November 21, 2017, 13:35:32 pm »

Quote from: ori0ngel on November 21, 2017, 12:04:45 pm
Βλέπεις ποια η διαφορά σου και θα είστε πάντα πουθενάδες με ημερομηνία λήξης? Όταν ακούτε ότι κάποιος διαφωνεί, αρχίζετε κατευθείαν χαρακτηρισμούς. Μάθε λοιπόν ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και άλλες απόψεις και δεν είναι η δικιά σου η σωστή, ούτε η δικιά μου, όυτε κανενός. Αφού δεν πηγαίνουν στην παιδεία οι φόροι (που δεν πηγαίνουν όντως) πολέμα για τους φόρους, όχι για το ΚΕΔΕΑ. Μέχρι τότε, ΟΥΓΚ!

@Πάτρικ Αστέρης. Η πράξη αυτή μόνο επίπεδο δεν δείχνει. Πόσο μάλλον αν ληφθεί και η ηλικία των συμμετεχόντων υπόψην. Και όχι δεν σε θεωρώ χρυσαυγίτη. Την τακτική σχολίασα, όχι τους ανθρώπους.

Αυτο με τα μπάχαλα, τους ασφαλίτες και τα 15χρονα πιο πολύ σαν συνομωσία μου μοιάζει. Το 'χουμε βρει να λέμε ότι κάθε μπάχαλο το προκαλούν οι ασφαλίτες. Επειδή λοιπόν είχα την περιέργια να δω τι ακριβώς γίνεται, έχω βρεθεί αρκετές φορές μέσα σε μπάχαλα (χωρίς φυσικά να προξενώ κάποια ζημια). Μάθε λοιπόν πως αυτοί που τα σπάνε ειναι μαλακισμένα 16χρονα που δεν μπορούν ούτε τα χαρακτηριστικά τους κρυμμένα να κρατήσουν. Επειδή έχουν υπάρξει και υπάρχουν ασφαλίτες μέσα σε επεισόδια δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας.
Σχετικά με το γεγονός να κατέβω πολυτεχνείο για να αμυνθώ απέναντι σε άτομα τα οποία μπορεί να μου προξενήσουν κακό ακόμα και πισώπλατα, όχι δεν είμαι διατεθημένος. Αποψή μου είναι να "σπάσει" το άσυλο εκείνη την στιγμή να μπει η αστυνομία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το κάθε μαλακιστήρι την λέξη άσυλο για να σπάει ότι βρει μπροστά του. Το άσυλο είναι για τους φοιτητές, όχι για να δημιουργεί κέντρα ανομίας.
Απλά η σκέψη "οι φοιτητές θα προστατεύουν το πανεπιστήμιο" δεν μπορεί να εφαρμοστεί και μην ψάχνετε παντού δικαιολογίες και συγχωροχάρτια. Κάνεις δεν έχει την όρεξη να κατεβαίνει πανεπιστήμιο και παίζει ξύλο από την στιγμή που υπάρχουν και άλλες λύσεις.

γενικα το ασυλο ειναι σπασμενο απο το 2011
η αστυνομια μπορει να μπει οποτε θελει στο ΑΠΘ οπως και το κανει για ξεκαρφωμα (γνωμη μου ετσι)
δες εδω ας πουμε τι λεγεται στην βουλη
https://www.esos.gr/arthra/54031/ti-edeixan-oi-astynomikoi-eleghoi-sto-apth-kai-pan-patron
(υπαρχει και αλλο αρθρο με ολη την κουβεντα δεν μπορω να το βρω)
δεν ειπα οτι οοι ειναι ασφαλιτες , αυτο δεν ισχυει, ειπα οτι καποιοι απο αυτους ειναι σιγουρα ασφαλιτες
ξερεις οτι υπηρχε ακομα και στοχευμενη επιθεση σε εργαστηριο στο ισογειο μας;
για ποιο λογο, α)να ειναι ανοικτο το ρολο εφοσον η καταληψη εχει ληξει
β) να παει καποιος που και καλα συγκρουεται με το κρατος σε ενα εργαστηριο στο τερμα του Θεου σε σχεση με την εισοδο που ηταν "το κρατος" και να κοπαναει μια πορτα
γιαυτο στο ειπα
η αστυνομια μπαινει πιανει καποιους με μικροποσοτητες για να βγαινει ο Τοσκας στην βουλη και να τα λεει αλλα δεν κανει κατι για να σταματησσει το εμποριο
Αντιθετα μπηκε τον Νοεμβριο του 2012 και επιασε 22 φοιτητες ισχυριζομενη πως αυτοι πεταγαν μολοτωφ απο την εισοδο της πρυτανειας (του κτηριου) μεσα στην ΔΕΘ,, κατηγοριες δηλαδη για γελια, και προφαανως αθωωθηκαν (μετα απο 2 χρονια βεβαια). Μπηκε για να κατεβασει την κεραια του 1431αμ ενος αντιεμπορικου σταθμου
οσο για το χρυσαυγιτικη τακτικη, θα ηταν αν πηγαιναμε και μαχαιρωναμε τον Λαοπουλο
επειδη το κτηριο αυτο φυλασεται φουλ με ιδιωτικα σεκιουριτυ ημασταν λιγο προσεχτικοι

Geo768
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #83 on: November 21, 2017, 14:34:26 pm »

Quote from: ori0ngel on November 21, 2017, 02:33:11 am
Όταν τα ντουβαρια συμβολίζουν κάτι, τότε ναι έχουν αξία. Και η Ακρόπολη ένα σωρός απο πέτρες είναι, άλλα αυτό που αντιπροσωπέυει δεν είναι σκατά. Το σπιτι σου και το σπίτι μου μπετό και τόυβλα είναι αλλά χωρίς αυτό νομίζω ξέρεις τι γίνεται.
Και όταν σου φταίνε οι άνθρωποι δεν ξεσπάς στα κτιριά τους, όυτε στα πραγματά τους. Πας κατευθείαν στους ίδιους. Πόσο μάλλον όταν το κτιριο δεν ανήκει σε αυτούς αλλά σε όσους το πληρώνουν ετήσιως απο εξαντλητικούς φόρους. Είναι πολύ λογικό να καταστρέφεις αυτα που τα έχεις πληρώσει και θα πληρώσεις και την καταστροφή που προκάλεσες.
Η καταστροφη της ιδιωτικης περιουσιας σου,υλικης και αυλης,απο αιτιες που δεν προκαλεσες ειλικρινα ειναι ποσοτικα συγκρισιμη με το κοστος που δηθεν θα επιβαρυνθεις μεσω φορων για τους πεντε τοιχους που βαφτηκαν στο κεδεα και την «ανεπανορθωτη ζημια» στο image του απθ;Τα ενφια,οι εισφορες,το φπα και τα μνημονιακα μετρα ειναι 15 δις και το απθ παιρνει καμια 50 εκατομμυρια λιγοτερα πριν βαφτουν οι τοιχοι του κεδεα και μπουν οι επιβαρυνσεις.Αν δεν το εχεις παρεις χαμπαρι ξεκινησαν να σου παιρνουν το σπιτι με τους πλειστηριασμους και ειναι κωμικοτραγικο μεχρι και ομοσπονδιες αστυνομικων να ζητανε να απεχουν απο αυτο το εγκλημα και φοιτητες να ζητανε την συμμετοχη τους στην τιμωρια συμφοιτητων τους με ενα διαστρεβλωμενο νοιαξιμο για τη δημοσια και την ιδιωτικη περιουσια τους.

Quote from: ori0ngel on November 21, 2017, 02:33:11 am
Βασικα επιτιθεσαι σε ατομα γιατι φανταζεσαι οτι επιβαρυνεσαι με φορους λογω των «κεντρων ανομιας»,τα οποια εντοπιζεις σε ατομα με τις ιδιες αναγκες με σενα και που η ικανοποιηση των διεκδικησεων τους αντικειμενικα ικανοποιει και τις δικες σου αναγκες.Γμστα δηλαδη.
Mr K
Guest
« Reply #84 on: November 21, 2017, 14:40:56 pm »

Quote from: ori0ngel on November 21, 2017, 01:45:31 am
Λες και για να ξαναβαφτούν οι τοίχοι τα πλήρωσαν οι ιδιώτες(στους οποίους θα ζητάτε δουλειά σε λίγα χρόνια) που έρχονται στα συνεδρια.

8 λέξεις όλη η ουσία.

Για να μην αναρωτιέστε, επειδη είμαι πολλα χρόνια στο πανεπιστήμιο, οι μπαχαλάκηδες της γενιας μου ειναι αυτή τη στιγμή Γερμανία μεγαλοστελέχη με πουκαμισιές και εχει διαγραφεί απο τη μνήμη τους ολότελα ότι κάποτε ήταν μπαχαλάκηδες.

Τα ιδια σφρυγιλλά λόγια και επιχειρήματα ακουγαμε και τότε. Απλα περιμένετε να τους σκάσει η πολυεθνική 1000ρικο μισθο και θα δειτε ποσο γρήγορα το σπρέι θα παει στα σκουπίδια.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #85 on: November 21, 2017, 15:06:16 pm »

Quote from: Big Mom on November 21, 2017, 14:40:56 pm
Για να μην αναρωτιέστε, επειδη είμαι πολλα χρόνια στο πανεπιστήμιο, οι μπαχαλάκηδες της γενιας μου ειναι αυτή τη στιγμή Γερμανία μεγαλοστελέχη με πουκαμισιές και εχει διαγραφεί απο τη μνήμη τους ολότελα ότι κάποτε ήταν μπαχαλάκηδες.
Πιο ΚΑΠΗ-επιχειρημα πεθαινεις. Ημαρτον δηλαδη.

Αμα θες να κανεις καποιο ποιντ, πες ονοματα και καταστασεις, να το εξετασουμε.
Αλλα εσυ το μονο που θες ειναι να κανεις μια γενικευση και να καταληξεις στο οτι οσοι εχουν πολιτικη δραση στο πανεπιστημιο, στη μετα-φοιτητικη ζωη ξεπουλιουνται.
Ε δεν ειναι ετσι για ολους, deal with it.

Παντως, ακομα κι ετσι να ειναι για καποια ατομα, ειναι καλυτερο απο καποιους που οσο ειναι στο πανεπιστημιο το μονο που κανουν ειναι να κλαιγονται σα θειτσες στο φορουμ. Cool

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Leo_Paranoid
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: November 21, 2017, 15:28:30 pm »

Θες να μας πεις ότι δεν τους ξέρεις. Αφού και εσύ τους πρόλαβες. Κάνε μια βόλτα στο linkedin και θα τους δεις όλους με τα κοστούμια τους.

Και θα έπρεπε να ξέρεις οτι η θείτσα που αναφέρεις έχει προσφέρει πολλά περισσότερα από εσένα και τους όμοιους σου στο τμήμα.
Αλλά εμείς δεν χρειάζεται να βγαίνουμε και να διατυμπανίζουμε τους "αγώνες" μας. Οι φοιτητές ξέρουν.

Ας αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #87 on: November 21, 2017, 15:47:05 pm »

Δεν διατυμπανισα κατι με το ποστ μου, οποτε δε καταλαβαινω γιατι ενιωσες την αναγκη να βγαλεις το προσφορομετρο.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Leo_Paranoid
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: November 21, 2017, 15:51:25 pm »

ΑΡΑΓΕ δεν το έκανες ποτέ; Στις 6 σελίδες το 1/3 των posts μιλάνε για τα κατορθώματα σας...

Ας αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #89 on: November 21, 2017, 15:58:00 pm »

Ξεκολλα λιγο και συζητα φυσιολογικα, δεν ειμαι γραφειο τυπου του ΑΡΑΓΕ.
Ο Γιωργος ειμαι και απαντησα σε ενα ποστ του μπιγκ μομ και σε ενα δικο σου, που λεγανε δυο πραματα.
Οπως δεν σε εγκαλεσα για ολες τις 6 σελιδες του τοπικ, μην κανεις κι εσυ το ιδιο. Λεω κατι παραλογο;

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: