• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:57:38 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:57:38 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 128
Total: 194
Δημητρης Αξιμιωτης
Zaxarenia
geo66
Phlikon
JoHn!
tsageo
giorgosss03
Αριστειδης Κατσικεας
Aria10
Fotis Roukoutakis
ant2946
kostas1507
Captain
Don Corleone
spoun
ipapadog
Sotiris_atha
Napoleontas
smanio
Pakapis5
parispoll
vaggos
gntitsios
Dimikioup
aachmet
mdimitrig
Athinaaz
HlektrikhPatata
mgrivab
Nikospneumatikos
Gray139
chrismzag
gianniss
mark
stefpapa21
alexlemp
Chrisvb17
nikos123321
tasos_ntv
melisste22
Kaniki
thanoswyd
koulikas
dimitrisblioumis
Annapar
msandr
Kv
Zoe06
iodim
evax
dionmant
sigklitiki
babis.papabill
Paschalina.S
freedom
Maria Pap
NickSpan
Rithan
aggelosiliadis
aimgk
mdoulge
soktas
johnk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 5ο Εξάμηνο > 5ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Διάδοση Η/Μ κύματος Ι (Moderators: Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > [Διάδοση Η/Μ κύματος Ι] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις 2017-18
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Go Down Print
Author Topic: [Διάδοση Η/Μ κύματος Ι] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις 2017-18  (Read 35948 times)
achariso
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: [Διάδοση Η/Μ κύματος Ι] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις 2017-18
« Reply #180 on: June 19, 2020, 17:34:20 pm »

Quote from: xaotikos on June 19, 2020, 17:27:34 pm
Αφ'ενός είναι τραγικό να τίθεται ζήτημα παράβασης κανόνων εξέτασης οι οποίοι δεν συνυπολογίζουν πιθανές αστοχίες. Είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατακριτέο έστω και ένας φοιτητής να αντιμετωπίζει προβλήματα με τους όρους εξέτασης και αντί να επιδειχθεί η απαραίτητη ελαστικότητα, να τίθεται ζήτημα πειθαρχίας σε σχέση με τους "κανονισμούς".

Είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ απ' τη στιγμή που υπάρχουν αρκετοί φοιτητές με αντίστοιχα προβλήματα να απαντάν με εριστικά email λες και εντόπισαν κάποιον δόλο πίσω από το γεγονός οτι υπήρχαν εκπρόθεσμες υποβολές.

Η συνθήκη της εξ αποστάσεως εξέτασης ανοίγει πολλά ζητήματα σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζει το τμήμα τους φοιτητές του, αλλά αυτά ας απαντηθούν εν καιρώ. Να κάνουμε τον λογαριασμό, αλλά δεν είναι δυνατόν να τον αφήσουμε εν μέσω εξεταστικής να γείρει τόσο εις βάρος μας.

Υ.Γ. όσοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση με τον πρόεδρο πριν την εξεταστική σε σχέση με τους όρους εξέτασης, οριακά θα πρέπει να πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν περνάμε από το άκρο του "είναι προφανές πως θα επιδειχθεί η σχετική ελαστικότητα" (αυτό είχε ειπωθεί) στο να υπάρχουν καθηγητές που θέλουν κάμερες να ελέγχουν τον χώρο ή να κόβουν γραπτά επειδή άργησαν μερικά λεπτά για τεχνικούς λόγους (λες κι αν αργούσαν μισή ώρα θα υπήρχε αναξιοκρατία)

+1000000000
sent from mTHMMY 
Pignite
Θαμώνας

View Profile
« Reply #181 on: June 19, 2020, 17:54:16 pm »

ειναι 100% εριστικο το μεηλ του αντωνοπουλου δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο καποιους καθηγητες υπαρχει αυτη η μανια να ξεψειριζουν το καθε τι και να θεωρουν οτι οι φοιτητες το μονο που κανουν ειναι να πανε να τους κοροιδεψουν. (και στο τελος να συμπεριφερονται με αυτη την εκδικητικοτητα). επισης το γεγονος οτι φοιτητες ζητησαν να μη δεχθει τους εκπροθεσμους πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω και βολευομαι στην ιδεα οτι είναι μια προβοκατσια απο πλευρας αντωνοπουλου.
κατα τη γνωμη μου ειναι απαραδεκτο το οτι κατηγορει "δεν τηρησατε τους κανονες της εξετασεις" τη στιγμη που οταν ζητουσαμε κοινη γραμμη των καθηγητων οσων αφορα τους τροπους εξετασης εγινε ακριβως το αντιθετο και μαλιστα υπαρχουν καθηγητες που ζηταν share screen το οποιο δεν ειναι στον κανονισμο των εξετασεων (ποιος δεν τους τηρει τωρα;) η να ειμαστε 1 μετρο απο την καμερα για να βλεπουν τα χερια μας λες και εχουμε γραφειο - τραπεζαρια. (το αναφερω απο ανακοινωσεις που εχω δει δεν το κανουν προφανως ολοι). οι φοιτητες μια χαρα συμμορφωθηκαν στους κανονες ακομα και αν επιβαρυνθηκαν οικονομικα για να βρουν τον εξοπλισμο.
λοιπον επειδη ξεφυγα λιγο απο το θεμα εγω πιστευω πως για να ζητησουμε κοινη γραμμη καθηγητων στους τροπους εξετασης ειναι πλεον αργα, ΠΡΕΠΕΙ ομως να παμε στον προεδρο και να ζητησουμε να γινονται δεκτα τα εκπροθεσμα ειδικα 1-2-3-...10 λεπτων και τελος κανονικοποιηση σε ολα τα μαθηματα διοτι εγω σε οσα μαθηματα εχω δωσει δε νομιζω να μπορει κανεις σε αυτους τους χρονους και θεματα να φτασει το 10.

gpapadimi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #182 on: June 19, 2020, 20:56:30 pm »

Quote from: Pignite on June 19, 2020, 17:54:16 pm
ειναι 100% εριστικο το μεηλ του αντωνοπουλου δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο καποιους καθηγητες υπαρχει αυτη η μανια να ξεψειριζουν το καθε τι και να θεωρουν οτι οι φοιτητες το μονο που κανουν ειναι να πανε να τους κοροιδεψουν. (και στο τελος να συμπεριφερονται με αυτη την εκδικητικοτητα). επισης το γεγονος οτι φοιτητες ζητησαν να μη δεχθει τους εκπροθεσμους πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω και βολευομαι στην ιδεα οτι είναι μια προβοκατσια απο πλευρας αντωνοπουλου.
κατα τη γνωμη μου ειναι απαραδεκτο το οτι κατηγορει "δεν τηρησατε τους κανονες της εξετασεις" τη στιγμη που οταν ζητουσαμε κοινη γραμμη των καθηγητων οσων αφορα τους τροπους εξετασης εγινε ακριβως το αντιθετο και μαλιστα υπαρχουν καθηγητες που ζηταν share screen το οποιο δεν ειναι στον κανονισμο των εξετασεων (ποιος δεν τους τηρει τωρα;) η να ειμαστε 1 μετρο απο την καμερα για να βλεπουν τα χερια μας λες και εχουμε γραφειο - τραπεζαρια. (το αναφερω απο ανακοινωσεις που εχω δει δεν το κανουν προφανως ολοι). οι φοιτητες μια χαρα συμμορφωθηκαν στους κανονες ακομα και αν επιβαρυνθηκαν οικονομικα για να βρουν τον εξοπλισμο.
λοιπον επειδη ξεφυγα λιγο απο το θεμα εγω πιστευω πως για να ζητησουμε κοινη γραμμη καθηγητων στους τροπους εξετασης ειναι πλεον αργα, ΠΡΕΠΕΙ ομως να παμε στον προεδρο και να ζητησουμε να γινονται δεκτα τα εκπροθεσμα ειδικα 1-2-3-...10 λεπτων και τελος κανονικοποιηση σε ολα τα μαθηματα διοτι εγω σε οσα μαθηματα εχω δωσει δε νομιζω να μπορει κανεις σε αυτους τους χρονους και θεματα να φτασει το 10.

+1
sent from mTHMMY 
achariso
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #183 on: June 19, 2020, 21:02:11 pm »

Quote from: Pignite on June 19, 2020, 17:54:16 pm

συμφωνω απολυτα και στο θεμα με τα μικρο 2 και πιθανως αλλα το οποια εδωσα και ηταν φιασκο ολολεξει και σημερα με τη Διαδοση. εγω προς το παρον εγραψα ενα μέιλ στομ αντωνοπουλο/κανταρτζη λεγοντας ποσο αδικημενος νιωθω και απο αντιμετωπιση και απ τν μη αποδοχη του γραπτου.. λογικα θα μου απαντησει.. σε καθε περιπτωση νομιζω οτι κανεις δεν πρεπει να τραβαει αυτα που τραβαω εγω και καποιοι αλλοι και να αγωνιά για το αν θα γινει δεκτο το γραπτο του επειδη το εστειλε 1 ή 2 λεπτά μετα δεδομενων των σκατοσυνθηκων
sent from mTHMMY 
pontikomamis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: [Διάδοση Η/Μ κύματος Ι] Γενικές απορίες και ανακοι&
« Reply #184 on: June 19, 2020, 22:27:34 pm »

Εγώ παίδες παρέδωσα κανονικά στο eleraning δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Ωστόσο:
1. Δεν μου φάνηκε πολύς ο χρόνος, πραγματικά μικρό διάστημα ειδικά για το 3ο θεωρώ... και ένιωσα υπερβολικό άγχος για το ανέβασμα και για ΕΑΝ  θα προλάβαινα!... πανικός
2. Δηλώνω τη συμπαράσταση μου σε όσους δεν πρόλαβαν να ανεβάσουν. Το θεωρώ απαράδεκτο για 1 ή 2 ή ακόμη και 5 λεπτα (!!!) να μη κάνουν δεκτά τα οποια γραπτά. Δηλαδή έλεος, ποιος θα αντέγραφε πχ και θα το ανέβαζε και εκπροθεσμα; σιγά τον κόπο του να δεις ένα μέιλ έξτρα και να βοηθήσεις ένα παιδί όπου είχε θεμα... (ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ).
Και προφανώς το επιχείρημα ότι αν γίνει αυτό δεκτο θα ήταν άδικο πχ προς έμενα που πρόλαβα και το ανέβασα κανονικά- για μένα δεν είναι επιχείρημα. Και δεν θα είχα εννοείται κανένα παντελώς πρόβλημα να γίνουν όλα δεκτά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας.
Save Earth
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #185 on: June 19, 2020, 23:31:13 pm »

Είχαμε καμιά απάντηση από τον κύριο Παπαγιάννη;

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
isitsou
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #186 on: June 20, 2020, 03:24:07 am »

Quote from: pontikomamis on June 19, 2020, 22:27:34 pm
Εγώ παίδες παρέδωσα κανονικά στο eleraning δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Ωστόσο:
1. Δεν μου φάνηκε πολύς ο χρόνος, πραγματικά μικρό διάστημα ειδικά για το 3ο θεωρώ... και ένιωσα υπερβολικό άγχος για το ανέβασμα και για ΕΑΝ  θα προλάβαινα!... πανικός
2. Δηλώνω τη συμπαράσταση μου σε όσους δεν πρόλαβαν να ανεβάσουν. Το θεωρώ απαράδεκτο για 1 ή 2 ή ακόμη και 5 λεπτα (!!!) να μη κάνουν δεκτά τα οποια γραπτά. Δηλαδή έλεος, ποιος θα αντέγραφε πχ και θα το ανέβαζε και εκπροθεσμα; σιγά τον κόπο του να δεις ένα μέιλ έξτρα και να βοηθήσεις ένα παιδί όπου είχε θεμα... (ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ).
Και προφανώς το επιχείρημα ότι αν γίνει αυτό δεκτο θα ήταν άδικο πχ προς έμενα που πρόλαβα και το ανέβασα κανονικά- για μένα δεν είναι επιχείρημα. Και δεν θα είχα εννοείται κανένα παντελώς πρόβλημα να γίνουν όλα δεκτά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας.
+1

panalo
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #187 on: June 20, 2020, 09:18:08 am »

Ήμουν και γω σε αυτούς που αντιμετώπισαν θέμα χθες με το ανέβασμα.

Επικοινώνησα με τον κ. Κανταρτζή και τον κ. Παπαγιάννη.

Ο πρώτος δε μου απάντησε σε κάποιο από τα μέιλ μου ακόμα.

Ο κ. Παπαγιάννης μου είπε ότι δεν μπορεί να πάρει θέση σε ένα προσωπικό μου θέμα και αυτό "Επίσης βλέπω ότι οι όροι της εξέτασης είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα, ακολουθήθηκαν και δεν παρουσιάστηκε οποιοδήποτε τεχνικό  πρόβλημα στην πλατφόρμα της εξέτασης."
Save Earth

View Profile
« Reply #188 on: June 20, 2020, 10:09:25 am »

Quote from: panalo on June 20, 2020, 09:18:08 am
και δεν παρουσιάστηκε οποιοδήποτε τεχνικό  πρόβλημα στην πλατφόρμα της εξέτασης."

Shocked Shocked Shocked

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
Fruzzle
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #189 on: June 20, 2020, 13:02:45 pm »

Καμία κατανοήση λοιπόν εκ μέρους τους. Μάλιστα, ωραία πράγματα, δηλαδή όσοι είχαμε θέμα ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Εξαιρετικά........
Μαύρη Μάμπα
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #190 on: June 20, 2020, 14:01:33 pm »

Είναι απολύτως κατανοητό να στεναχωριέται κάποιος και να αισθάνεται αδικημένος όταν δεν προλαβαίνει να καταθέσει το γραπτό του, ωστόσο αλήθεια πόσοι από όλους που δεν πρόλαβαν εκματελλεύτηκαν όλο το 15λεπτο που ήταν διαθέσιμο για το ανέβασμα των θεμάτων;

Κατά κοινή ομολογία, πρέπει να έχεις όντως σοβαρό πρόβλημα για να μην καταφέρεις να ανεβάσεις τα θέματα σε 15λεπτα και αν όντως σε κάποιον συνέβη κάτι τέτοιο, το σύστημα δεν προνόησε και η αυστηρότητα είναι άδικη. Για όλους τους υπόλοιπος που αποτελούν πλειοψηφία και βάζω και εμένα μέσα, που φάγαμε λεπτά από το 15λεπτο ανεβάσματος -παρά τις υποδείξεις- με σκοπό να λύσουμε κάτι παραπάνω ας είμαστε τίμιοι και ας το παραδεχτούμε παρά να κατηγορούμε και να αποδίδουμε ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μας.

Θεωρώ πως εν τέλει τα γραπτά όλων θα γίνουν δεκτά. Ας καταλάβουμε, όμως, ότι δεν έχουμε μόνο εμείς το δικαίωμα να φωνάζουμε και να διεκδικούμε πράγματα. Δεν ειμαστε συνέχεια οι αδικημένοι. Το σύστημα είχε και αδυναμίες που ήταν προς όφελος των φοιτητών...
« Last Edit: June 20, 2020, 14:16:59 pm by Μαύρη Μάμπα » Logged
iordanip
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #191 on: June 20, 2020, 14:27:24 pm »

Quote from: Μαύρη Μάμπα on June 20, 2020, 14:01:33 pm
Είναι απολύτως κατανοητό να στεναχωριέται κάποιος και να αισθάνεται αδικημένος όταν δεν προλαβαίνει να καταθέσει το γραπτό του, ωστόσο αλήθεια πόσοι από όλους που δεν πρόλαβαν εκματελλεύτηκαν όλο το 15λεπτο που ήταν διαθέσιμο για το ανέβασμα των θεμάτων;

Κατά κοινή ομολογία, πρέπει να έχεις όντως χοντρό πρόβλημα για να μην καταφέρεις να ανεβάσεις τα θέματα σε 15λεπτα και αν όντως σε κάποιον συνέβη κάτι τέτοιο, το σύστημα δεν προνόησε και η αυστηρότητα είναι άδικη. Για όλους τους υπόλοιπος που αποτελούν πλειοψηφία και βάζω και εμένα μέσα, που φάγαμε λεπτά από το 15λεπτο ανεβάσματος -παρά τις υποδείξεις- με σκοπό να λύσουμε κάτι παραπάνω ας είμαστε τίμιοι και ας το παραδεχτούμε παρά να κατηγορούμε και να αποδίδουμε ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μας.

Θεωρώ πως εν τέλει τα γραπτά όλων θα γίνουν δεκτά. Ας καταλάβουμε, όμως, ότι δεν έχουμε μόνο εμείς το δικαίωμα να φωνάζουμε και να διεκδικούμε πράγματα. Δεν ειμαστε συνέχεια οι αδικημένοι. Το σύστημα είχε και αδυναμίες που ήταν προς όφελος των φοιτητών...
Εχουμε επικεντρωθεί στο οτι αρνούνται τα γραπτά που δεν μπορεσαν να ανέβουν στο E-learning και δεν σκεφτόμαστε τον κυριότερο λόγο που συνέβη αυτο. Τα θεματα δεν ηταν για μια ωρα και τρια τεταρτα σε καμία περίπτωση . Σε αυτήν την ωρα που δόθηκε δεν υπάρχει ούτε ο χρονος ουτε η ηρεμία απο άποψη αγχους να σκεφτείς και να λύσεις τα θέματα με τις πραξεις που απαιτούνται. Θεωρω πως αυτο ειναι και το κυριότερο προβλημα της εξετασης και πρέπει να γινει κατανοητό απο τους διδάσκοντες ώστε να δεχτούν και τα υπόλοιπα γραπτα και φυσικά να μην κανουν κάτι αναλογο σε ενδεχόμενη εξ αποστάσεως εξεταστική τον Σεπτέμβρη.
« Last Edit: June 21, 2020, 13:40:47 pm by iordanip » Logged
Save Earth

View Profile
« Reply #192 on: June 20, 2020, 23:08:13 pm »

Είχαμε καμία εξέλιξη;  Suspicious

Mandalorian

View Profile
« Reply #193 on: June 29, 2020, 18:36:46 pm »

Από elearning:

ΩΡΕΣ ΓΡΑΠΤΩΝ
από Καρατζίδης Δημήτριος - Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020, 6:12 μμ

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν το γραπτό τους την Πέμπτη 2/7 και ώρα 10-13

Software is like sex. It's better when it's free---Notepad++ update window
slupi
Νεούλης/Νεούλα