• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:21:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:21:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 27
Guests: 116
Total: 143
Giorgos2222
PANKRAV
Katarameno
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
zoi
Master oogway
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 99 100 [101] 102 103 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017  (Read 160094 times)
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
« Reply #1500 on: January 16, 2018, 13:41:28 pm »

Αναλογικές day 113
Να ζει κανείς ή να μην ζει; ΨΗΦΙΣΤΕ

... κι αν δεν υπήρχε το thmmy.gr ????
christina_
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1501 on: January 16, 2018, 13:58:03 pm »

Πίστευα ό,τι σήμερα θα βγουν Sad

(κλειστοφοβια
gal
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #1502 on: January 16, 2018, 18:06:30 pm »

Quote from: mprizakias on January 15, 2018, 23:04:33 pm
Επιτηδες το κανει. Νομιζει οτι με το να γαμαει τους φοιτητες βγαζωντας το μαθημα 4-5 μερες πριν το παιζει επαναστατης, το οτι εβγαλε το στοχαστικο ειναι απλα για να δειξει το ποσο γραμμενους μας εχει. Και βασικα καλα κανει οσο ενας ολοκληρος συλλογος διδασκοντων και ενας φοιτητων τον αφηνει να κανει το κομματι του δυσχαιρενοντας την ζωη αρκετων απο μας και κανοντας το τμημα (ακομα πιο) ρεζιλι

πολυ σωστος σε αυτη την τοποθετηση
μηπως ηρθε η ωρα ο συλλογος φοιτητων να δρασει σοβαρα ;;

DPG7000
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1503 on: January 16, 2018, 19:08:47 pm »

εσεις κανετε δυσκολη την ζωη σας....αν ειχατε διαβασει και ξερατε οτι το μαθημα το ειχατε περασει σιγουρα ουτε που θα ασχολιοσασταν ποτε θα τα βγαλει. Την ζωη της γραμματειας κανει δυσκολη και οχι την δικη σας...ποσες φορες ακομα θα πρεπει να το πουμε για να το καταλαβετε
ioannispe
Guest
« Reply #1504 on: January 16, 2018, 19:12:38 pm »

Quote from: r.i.p on January 16, 2018, 19:08:47 pm
εσεις κανετε δυσκολη την ζωη σας....αν ειχατε διαβασει και ξερατε οτι το μαθημα το ειχατε περασει σιγουρα ουτε που θα ασχολιοσασταν ποτε θα τα βγαλει. Την ζωη της γραμματειας κανει δυσκολη και οχι την δικη σας...ποσες φορες ακομα θα πρεπει να το πουμε για να το καταλαβετε

τα θέματα που βάζει είναι υψηλής δυσκολίας , πώς να καταλάβεις ότι πέρασες ή όχι
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1505 on: January 16, 2018, 19:19:23 pm »

υψηλης δυσκολιας ;;; τωρα μαλλον κανεις πλακα. Ειμαι ενεργειακος διαβασα το μαθημα 4 μερες πριν και ακομα και για εμενα μου φανηκαν νορμαλ. Και για να τα λεμε ολα αφου θελετε να τα λετε . Να πουμε και τα καλα του.

Περσι στην συμπληρωματικη δηλωση που ξεχασα να κανω εγω και πολυ ακομα οταν πηγαμε να ζητησουμε απο αρκετους καθηγητες να δεχτουν να δωσουμε το μαθημα τους το καλοκαιρι ηταν ο μονος που δεν ειχε θεμα και ειπε "εννοειται" απαλλασοντας μας απο την εξεταστικη του Σεπτεμβρη. Θα μπορουσε καλιστα να μην ασχοληθει καθολου και να πει απλα "οχι". Δεν το εκανε ομως. Αυτο κατι σημαινει. Και αν πας τωρα στην βαθμολογια του Στοχαστικου θα δεις κατι βαθμους που επι Ρεκανου δεν θα τους εβλεπες ποτε.

Μου αρεσει που ως αρνητικο της σχολης αυτην την στιγμη βλεπετε την συμπεριφορα του Δημακη και οχι καποιον αλλον ας πουμε ..οπου το ποσοστο επιτυχιας σε μαθηματα πριν τον τομεα δεν ξεπερναει το 30 %.
trelonoobaki
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1506 on: January 16, 2018, 19:23:35 pm »

Quote from: r.i.p on January 16, 2018, 19:19:23 pm
Μου αρεσει που ως αρνητικο της σχολης αυτην την στιγμη βλεπετε την συμπεριφορα του Δημακη και οχι καποιον αλλον ας πουμε ..οπου το ποσοστο επιτυχιας σε μαθηματα πριν τον τομεα δεν ξεπερναει το 30 %.

ποιον δηλαδή; xD

"Ουγκ ουγκ να φανεί το γκάνι"
-Katarameno 10/2020, σατισρίζοντας τραπ(?) τραγούδια

"Το CoViD είναι γτπ τελείως είναι μια δικτατορία που επωφελεί τους μίζερους και τους επιδοματίες"
-Διεθνούς Κύρους Διάνοια.

-Ναι μεν λυπόμαστε, μεν δεν εμείς πήραμε την νίκη.
-πρρρ κιτςς
Ακεφαλος Καβαλαρης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #1507 on: January 16, 2018, 20:49:43 pm »

Δεν πάμε καλά! Μου φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχουν άτομα που υπερασπίζονται τον Δημάκη που μας γράφει στ αρχίδια του και νομίζει ότι το τμήμα είναι το μαγαζάκι του.. Το θέμα δεν είναι μόνο να μοιράζει πενταράκια αλλά να είναι και συνεπής στις υποχρεώσεις του, όπως απαιτείται και από μας. Μην μιλήσω για το επιχείρημα ότι πρέπει να ξέρουμε πώς έχουμε γράψει και αν όχι είναι δικό μας φταίξιμο και πρόβλημα, το οποίο είναι ό,τι πιο εξωφρενικό έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες!!!  Έχω εκπλαγεί άπειρες φορές από τους βαθμούς μου είτε αρνητικά είτε θετικά και κυρίως λόγω των αψυχολόγητων καθηγητών που βαθμολογούν πολλές φορές ανάλογα με τα κέφια τους. Αλλά και να ήξερα ακριβώς πόσο έχω γράψει σε καμία περίπτωση δεν δίνει το δικαίωμα στον Δημάκη να βγάζει αποτελέσματα όποτε γουστάρει!!! Μαζέψτε λίγο τα μυαλά σας μερικοί..
christina_
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1508 on: January 16, 2018, 20:54:57 pm »

Quote from: Μαθητής on January 16, 2018, 20:49:53 pm

Και κόψτε αυτή την μαλακία του θεσμού της πτυχιακής εξεταστικής και των συμπληρωματικών δηλώσεων, που δίνετε όποτε γουστάρετε πλιζ

Ποιο είναι το πρόβλημα με την πτυχιακή;

(κλειστοφοβια
lady_of_winter
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

εφακ

View Profile
« Reply #1509 on: January 16, 2018, 21:01:59 pm »

Κοψε κεφαλια ακεφαλε

They paint the world full of shadows... and then tell their children to stay close to the light. Their light. Their reasons, their judgments. Because in the darkness, there be dragons. But it isn't true. We can prove that it isn't true. In the dark, there is discovery, there is possibility, there is freedom in the dark once someone has illuminated it.
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1510 on: January 16, 2018, 21:20:59 pm »

αισθανομαι οτι θα βγουν αυριο
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1511 on: January 16, 2018, 21:36:21 pm »

#odimakisftaieikaigiatofainomenotouthermokhpiou
« Last Edit: January 16, 2018, 21:40:45 pm by mpraskafoutas » Logged
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1512 on: January 16, 2018, 22:18:58 pm »

Quote from: Ακεφαλος Καβαλαρης on January 16, 2018, 20:49:43 pm
Δεν πάμε καλά! Μου φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχουν άτομα που υπερασπίζονται τον Δημάκη που μας γράφει στ αρχίδια του και νομίζει ότι το τμήμα είναι το μαγαζάκι του.. Το θέμα δεν είναι μόνο να μοιράζει πενταράκια αλλά να είναι και συνεπής στις υποχρεώσεις του, όπως απαιτείται και από μας. Μην μιλήσω για το επιχείρημα ότι πρέπει να ξέρουμε πώς έχουμε γράψει και αν όχι είναι δικό μας φταίξιμο και πρόβλημα, το οποίο είναι ό,τι πιο εξωφρενικό έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες!!!  Έχω εκπλαγεί άπειρες φορές από τους βαθμούς μου είτε αρνητικά είτε θετικά και κυρίως λόγω των αψυχολόγητων καθηγητών που βαθμολογούν πολλές φορές ανάλογα με τα κέφια τους. Αλλά και να ήξερα ακριβώς πόσο έχω γράψει σε καμία περίπτωση δεν δίνει το δικαίωμα στον Δημάκη να βγάζει αποτελέσματα όποτε γουστάρει!!! Μαζέψτε λίγο τα μυαλά σας μερικοί..

Δεν υπερασπιζομαι τον Δημακη. Απλα προκειμενου να κανει σπασιμο στην γραμματεια αργει να βγαλει τα αποτελεσματα. Ομως αν αργει να τα βγαλει και κοβει και κοσμο τοτε θα ξεσηκωθειτε ολοι σας. Ετσι για να μην ξεσηκωθειτε μοιραζει τα 5αρια αβερτα ωστε να μεινουν τουλαχιστον οι φοιτητες ευχαριστημενοι. Συμφωνω οτι εχεις και εχω και γενικα εχουμε εκπλαγει απειρες φορες θετικα η αρνητικα με τον βαθμο μας. Ομως δεν συμβαινει επειδη ειναι αψυχολογητοι οι καθηγητες. Συμβαινει επειδη τελικα δεν διαβασαμε αρκετα ωστε να μπορεσουμε να κρινουμε σωστα το γραπτο μας πριν βγουν τα αποτελεσματα. Αλιμονο αν πιστευετε οτι οι καθηγητες επιτηδες οι επειδη δεν εχει τα κεφια του κοβει τους φοιτητες. Οι πολλοι αυστηροι κρινουν αυστηρα (λχ Ροβιθακης). Οι χαλαροι καθηγητες (λχ Μηνας Αλεξιαδης) ειναι ποιο επιεικής και βαζει καλυτερους βαθμους. Οποτε σταματηστε την κλαψο@@ση. Η θα διαβασετε και θα ειστε σιγουροι για τον εαυτο σας και δεν θα σας νοιαζει κανεις  ουτε το παιχνιδακι του Δημακη η δεν διαβαζετε οπως πρεπει και θα ειστε παντα με την αγωνια μηπως και σας χαρισει καποιος καθηγητης καποιο βαθμο. Πεντε χρονια ειμαι σε αυτη την σχολη και λετε τις ιδιες βλακειες συγκεκριμενα ατομα.

Μια φορα να καποιος να ασχοληθει με την απαραδεκτη κατασταση των αιθουσων και τις σπασμενες καρεκλες που τις σπαμε ΕΜΕΙΣ και κανενας αλλους και πλεον απο τις 150 θεσεις υπαρχουν οι 50.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με την βρωμα που υπαρχει στις τουαλετες που την δημιουργουμε παλι ΕΜΕΙΣ. Επισης μετα το να πλυνεις τα χερια σου ειναι αθλος γιατι πολυ πιθανον να ειναι χαλασμενες και οι δυο βρισες.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με το γεγονος οτι δεν γινονται συχνα ημεριδες με θεματα μηχανικων η event με εταιρειες (ελληνικες η ξένες) που ερχονται αποκλειστικα για τους φοιτητες (μην αναφερετε αυτο που γινεται καθε χρονο που μαζευομαστε στο ΚΕΔΕΑ ...γιατι ειναι απατη).

Μια φορα να ασχοληθει κανεις με το θεμα τις πρακτικης ασκησεις που ενω στην Ξανθη υπαρχουν σχεδόν 50 θεσεις καθε χρονια οι οποιες δεν καλυβονται κι ολες σε εμας υπαρχουν μονο 20-25 καθε χρονια και δεν μπορουν να κανουν πρακτικη τα παιδια που ειναι στο 4 ετος επειδη ενας 9ο ετης ερχετε με 1 χρωστουμενο και μονο και μονο για να παρει τα 240 ευρω τρωει την θεση καποιου που χρωσταει 4 μαθηματα στο 4ο ετος.

Αυτα που ανεφερα παραπανω ειναι θεματα υγιεινής και επαγγελματικης  σταδιοδρομιας μετα το πανεπιστημιο. Πολυ μα πολυ πιο σοβαρα απο το αν ο Δημακης η ο x Δημακης εβγαλε τα αποτελεσματα. Και ορισμενοι απο εσας απο την στιγμη που το παιζεται επαναστατες (του κωλου) αντιδραστε πρωτα σε αυτα που εγραψα και μετα για τον αν ο Δημακης εβγαλε η δεν εβγαλε. Εγω μπηκα στο 6 ετος χρωσταω 3 μαθηματα και με αφησε ο Δημακης να το δωσω ενω θα επρεπε να τρεμω για τον αν θα με περασει η οχι. Παρολο αυτα  μου ειπε "μην στεναχωριεσαι απο εμενα δεν προκειται να μεινεις παραπανω εξαμηνο". Και δεν με ηξερε ουτε φατσικα ουτε ποτε ειχα παει στο μαθημα του.

Μερικοι απο εσας πρεπει να βουτατε την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε.
Ακεφαλος Καβαλαρης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #1513 on: January 16, 2018, 22:28:14 pm »

Quote from: r.i.p on January 16, 2018, 22:18:58 pm
Δεν υπερασπιζομαι τον Δημακη. Απλα προκειμενου να κανει σπασιμο στην γραμματεια αργει να βγαλει τα αποτελεσματα. Ομως αν αργει να τα βγαλει και κοβει και κοσμο τοτε θα ξεσηκωθειτε ολοι σας. Ετσι για να μην ξεσηκωθειτε μοιραζει τα 5αρια αβερτα ωστε να μεινουν τουλαχιστον οι φοιτητες ευχαριστημενοι. Συμφωνω οτι εχεις και εχω και γενικα εχουμε εκπλαγει απειρες φορες θετικα η αρνητικα με τον βαθμο μας. Ομως δεν συμβαινει επειδη ειναι αψυχολογητοι οι καθηγητες. Συμβαινει επειδη τελικα δεν διαβασαμε αρκετα ωστε να μπορεσουμε να κρινουμε σωστα το γραπτο μας πριν βγουν τα αποτελεσματα. Αλιμονο αν πιστευετε οτι οι καθηγητες επιτηδες οι επειδη δεν εχει τα κεφια του κοβει τους φοιτητες. Οι πολλοι αυστηροι κρινουν αυστηρα (λχ Ροβιθακης). Οι χαλαροι καθηγητες (λχ Μηνας Αλεξιαδης) ειναι ποιο επιεικής και βαζει καλυτερους βαθμους. Οποτε σταματηστε την κλαψο@@ση. Η θα διαβασετε και θα ειστε σιγουροι για τον εαυτο σας και δεν θα σας νοιαζει κανεις  ουτε το παιχνιδακι του Δημακη η δεν διαβαζετε οπως πρεπει και θα ειστε παντα με την αγωνια μηπως και σας χαρισει καποιος καθηγητης καποιο βαθμο. Πεντε χρονια ειμαι σε αυτη την σχολη και λετε τις ιδιες βλακειες συγκεκριμενα ατομα.

Μια φορα να καποιος να ασχοληθει με την απαραδεκτη κατασταση των αιθουσων και τις σπασμενες καρεκλες που τις σπαμε ΕΜΕΙΣ και κανενας αλλους και πλεον απο τις 150 θεσεις υπαρχουν οι 50.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με την βρωμα που υπαρχει στις τουαλετες που την δημιουργουμε παλι ΕΜΕΙΣ. Επισης μετα το να πλυνεις τα χερια σου ειναι αθλος γιατι πολυ πιθανον να ειναι χαλασμενες και οι δυο βρισες.

Επισης μια φορα να ασχοληθει καποιος με το γεγονος οτι δεν γινονται συχνα ημεριδες με θεματα μηχανικων η event με εταιρειες (ελληνικες η ξένες) που ερχονται αποκλειστικα για τους φοιτητες (μην αναφερετε αυτο που γινεται καθε χρονο που μαζευομαστε στο ΚΕΔΕΑ ...γιατι ειναι απατη).

Μια φορα να ασχοληθει κανεις με το θεμα τις πρακτικης ασκησεις που ενω στην Ξανθη υπαρχουν σχεδόν 50 θεσεις καθε χρονια οι οποιες δεν καλυβονται κι ολες σε εμας υπαρχουν μονο 20-25 καθε χρονια και δεν μπορουν να κανουν πρακτικη τα παιδια που ειναι στο 4 ετος επειδη ενας 9ο ετης ερχετε με 1 χρωστουμενο και μονο και μονο για να παρει τα 240 ευρω τρωει την θεση καποιου που χρωσταει 4 μαθηματα στο 4ο ετος.

Αυτα που ανεφερα παραπανω ειναι θεματα υγιεινής και επαγγελματικης  σταδιοδρομιας μετα το πανεπιστημιο. Πολυ μα πολυ πιο σοβαρα απο το αν ο Δημακης η ο x Δημακης εβγαλε τα αποτελεσματα. Και ορισμενοι απο εσας απο την στιγμη που το παιζεται επαναστατες (του κωλου) αντιδραστε πρωτα σε αυτα που εγραψα και μετα για τον αν ο Δημακης εβγαλε η δεν εβγαλε. Εγω μπηκα στο 6 ετος χρωσταω 3 μαθηματα και με αφησε ο Δημακης να το δωσω ενω θα επρεπε να τρεμω για τον αν θα με περασει η οχι. Παρολο αυτα  μου ειπε "μην στεναχωριεσαι απο εμενα δεν προκειται να μεινεις παραπανω εξαμηνο". Και δεν με ηξερε ουτε φατσικα ουτε ποτε ειχα παει στο μαθημα του.

Μερικοι απο εσας πρεπει να βουτατε την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε.

Θα "αντιδρούσα" στο, άσχετο με το θέμα μας, παραλήρημά σου, αλλά τα αλλεπάλληλα ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά λάθη μου έκαψαν το μυαλό και τώρα δεν έχω που να βουτήξω τη γλώσσα μου....
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1514 on: January 16, 2018, 22:28:40 pm »

πιστευετε οτι οι καθηγητες επιτηδες οι επειδη δεν εχει τα κεφια του κοβει τους φοιτητες.

Οι πολλοι αυστηροι κρινουν αυστηρα (λχ Ροβιθακης).

Οι χαλαροι καθηγητες (λχ Μηνας Αλεξιαδης) ειναι ποιο επιεικής και βαζει καλυτερους βαθμους.

και οι δυο βρισες.

50 θεσεις καθε χρονια οι οποιες δεν καλυβονται κι ολες σε εμας υπαρχουν μονο 20-25 καθε χρονια και δεν μπορουν να κανουν πρακτικη τα παιδια που ειναι στο 4 ετος επειδη ενας 9ο ετης ερχετε με 1 χρωστουμενο και μονο και μονο για να παρει τα 240 ευρω τρωει την θεση καποιου που χρωσταει 4 μαθηματα στο 4ο ετος.

Και ορισμενοι απο εσας απο την στιγμη που το παιζεται επαναστατες (του κωλου) αντιδραστε

Τα ματια μου
Pages: 1 ... 99 100 [101] 102 103 Go Up Print
Jump to: