• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:18:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:18:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 16
Guests: 164
Total: 180
aplos paratiritis
tank
simos
Akis Papanikolaou
Theosarm
CasualUndergrad
george pap
aafroditi
Joannapet
melisste22
ioannisdamantis
Tsomp
Anton Pozov
teosimeon
Kazi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 103 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017  (Read 160788 times)
kokkinos drakos ths zhxal
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
« Reply #1380 on: December 13, 2017, 12:42:05 pm »

Quote from: r.i.p on December 12, 2017, 20:18:42 pm
Α και επισης για την συνεπεια των καθηγητων που ειπες . Εννοειται οτι εχεις δικαιο σε αυτο γιατι οι περισσοτεροι πετανε χαρταετο . Αλλα καλο ειναι να κοιταξετε τα δικα μας τα χαλια που παω να δωσω φυσικη Ι και βλεπω δεξια και αριστερα μου 27ριδες 30ριδες να μην μπορουν να το περασουν και καταστρεφουν την εικονα του πανεπιστημιου γιατι απλα κανουν την πλακα τους. Αν θελεις συνεπεια τοτε να εφαρμοστουν προαπαιτουμενα μαθηματα για να παρεις τομεα και στην τριτη φορα που θα κοπεις σε μαθημα να σε διωξουν .
Γενικα πριν αρχισετε να πετατε μαλακιες αβερτα, καθιστε σκεφτειτε λιγο οτι υπαρχει κοσμος που δουλευει για να τα βγαλει περα επειδη δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Φυσικα και υπαρχει κοσμος που ψωλαρει ( και μαγκια του, σιγα μην του πεις εσυ τι θα κανει, εχουμε και αλλα ενδιαφεροντα περαν του επιστημονισμου) αλλα επειδη τους περισσοτερους μας συντηρουν οι γονεις μας, δεν σημαινει οτι συντηρουνται ολοι ετσι
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1381 on: December 13, 2017, 13:42:29 pm »

ο Ρεκανος ειναι απαραδεκτος που σε προτομεακα μαθηματα βαζει θεματα επιπεδου τηλεπ. Ο Δημακης αργει συνειδητα για να βρισκει προφαση τελευταια στιγμη να περναει πολυ κοσμο και επισης για να κανει σπασιμο στην γραμματεια που αυτοι και αν κωλοβαρανε καθε μερα ..η 27ριδες και 30ριδες 5 χρονια πετουσαν χαρταετο ετσι για πλακα και καταστρεφουν την εικονα της σχολης (...εχω φιλο που δουλευει part-time και στην σχολη ειναι κυριος και θα τελειωσει στην ωρα του και οσο αφορα τα λεφτα του περισσευουν κιολας με λιγη οικονομια) και εσεις εδω περα βρισκεται ενα σωρο δικαιολογιες για να φτασετε στο σημειο μετα να πειτε ......"μα δεν φταιμε εμεις που δεν περασαμε το μαθημα αλλα ο Δημακης που εβγαλε τα αποτελεσματα 2 μερες πριν "......λες και δεν ξερατε οτι ειχατε ηδη κοπει....γιατι για να παει καποιος και να γραψει κατω απο 2 σε θεματα του Δημακη σημαινει οτι πηγε ετσι για πλακα ..... ξεκινηστε το κραξιμο τωρα
WatchDog
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1382 on: December 13, 2017, 13:43:31 pm »

Quote from: WatchDog on December 13, 2017, 12:37:35 pm
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε? Πιο πριν ελεγες τι παραπονιεστε που αργει ο αλλος 3 μήνες να βγάλει αποτελέσματα, τώρα σε πειράζει που οι άνθρωποι ειναι 27 χρονών και δίνουν μαθήματα? Στο πρώτο θέμα, είναι ξεφτίλα αυτό το χρονικό διάστημα. Οκ υπάρχει η έρευνα, υπάρχουν υποχρεώσεις. Αλλά όπου αλλού να το πεις, πως περιμένεις 3 μήνες για ένα μάθημα θα γελάνε. Είπαμε.
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1383 on: December 13, 2017, 13:49:41 pm »

Quote from: WatchDog on December 13, 2017, 13:43:31 pm

τι το πετας ετσι αυτο το σχολιο;; Τι σχεση εχει που ο ενας αργει 3 μηνες να βγαλει αποτελεσματα με τον αλλον που ειναι 27 χρονων και δεν εχει περασει βασικα μαθηματα ;;;
ioannispe
Guest
« Reply #1384 on: December 13, 2017, 14:16:46 pm »

Quote from: r.i.p on December 13, 2017, 13:42:29 pm
ο Ρεκανος ειναι απαραδεκτος που σε προτομεακα μαθηματα βαζει θεματα επιπεδου τηλεπ. Ο Δημακης αργει συνειδητα για να βρισκει προφαση τελευταια στιγμη να περναει πολυ κοσμο και επισης για να κανει σπασιμο στην γραμματεια που αυτοι και αν κωλοβαρανε καθε μερα ..//"μα δεν φταιμε εμεις που δεν περασαμε το μαθημα αλλα ο Δημακης που εβγαλε τα αποτελεσματα 2 μερες πριν "......λες και δεν ξερατε οτι ειχατε ηδη κοπει....γιατι για να παει καποιος και να γραψει κατω απο 2 σε θεματα του Δημακη σημαινει οτι πηγε ετσι για πλακα ..... ξεκινηστε το κραξιμο τωρα

Και βρίσκεις υγιές το να δημοσιεύει ένας καθηγητής τα αποτελέσματα του μαθήματός του 2-3 μέρες πριν την επόμενη εξέταση; Τόσο καιρό είχε μπροστά του. Άμα ήταν έτσι να βγαιναν άλλοι τόσοι καθηγητές και να ακολουθούσαν την τακτική του, με τους φοιτητές να κάνανε εικασίες για το αν θα περνούσαν ή οχι. Ευτυχώς δεν συμβαίνει αυτό καθώς οι περισσότεροι βγάζουν τα αποτελέσματα έγκαιρα (και μπράβο τους). Ο συγκεκριμένος διατηρεί αυτήν την παράδοση με την καθυστέρηση που διαρκεί έως και 3 μήνες.

mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1385 on: December 13, 2017, 14:20:37 pm »

Quote from: r.i.p on December 13, 2017, 13:49:41 pm
τι το πετας ετσι αυτο το σχολιο;; Τι σχεση εχει που ο ενας αργει 3 μηνες να βγαλει αποτελεσματα με τον αλλον που ειναι 27 χρονων και δεν εχει περασει βασικα μαθηματα ;;;

κατ'αρχάς τι μας νοιάζει που είσαι ενέργεια και σε "ζορίζει" ο ρέκανος με τα θέματά του;πιο πολλοί ζορίζονται πλέον με τον παπαγιάννη στην εετ γιατί αυτός δεν χαρίζεται καν...

κατα δεύτερον,τι μας νοιάζει η άποψη σου για τους 27ρηδες που δίνουν μαθήματα;(πόσο μάλλον να την γράφεις και σε άκυρο ποστ)
αν σου υποβαθμίζουν τόσο τη σχολή,κάνε παράπονα στον πρόεδρο σου,που τυχαίνει να είναι και από τον τομέα σου.
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1386 on: December 13, 2017, 14:48:02 pm »

Quote from: Μαθητής on December 13, 2017, 14:16:46 pm
Και βρίσκεις υγιές το να δημοσιεύει ένας καθηγητής τα αποτελέσματα του μαθήματός του 2-3 μέρες πριν την επόμενη εξέταση; Τόσο καιρό είχε μπροστά του. Άμα ήταν έτσι να βγαιναν άλλοι τόσοι καθηγητές και να ακολουθούσαν την τακτική του, με τους φοιτητές να κάνανε εικασίες για το αν θα περνούσαν ή οχι. Ευτυχώς δεν συμβαίνει αυτό καθώς οι περισσότεροι βγάζουν τα αποτελέσματα έγκαιρα (και μπράβο τους). Ο συγκεκριμένος διατηρεί αυτήν την παράδοση με την καθυστέρηση που διαρκεί έως και 3 μήνες.

Φυσικά και δεν το βρισκω υγιές να δημοσιεύει ένας καθηγητης τα αποτελεσματα 2-3 μερες πριν. Δεν νομιζω να υπάρχει καποιος που να συμφωνει σε αυτο. Αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω. Το γεγονος οτι τα βγαζει 2-3 μερες πριν εσενα σε ευνοεί γιατι τα 3αρια τα κανει 5αρια. Αυτους που δεν ευνοεί ειναι την γραμματεία που αναγκάζεται να δίνει παράταση δηλώσεων και να τους τρέχει τελεύταια στιγμή να περνούν στο sis τους βαθμούς. Για αυτο δεν καταλαβαίνω γιατι παραπονιέστε. Πιο φυσιολογικό θα μου φαινόταν τα κανετε παραπονα που τα 3αρια τα κανει 5αρια παρα αυτο
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1387 on: December 13, 2017, 14:52:40 pm »

Quote from: mpraskafoutas on December 13, 2017, 14:20:37 pm
κατ'αρχάς τι μας νοιάζει που είσαι ενέργεια και σε "ζορίζει" ο ρέκανος με τα θέματά του;πιο πολλοί ζορίζονται πλέον με τον παπαγιάννη στην εετ γιατί αυτός δεν χαρίζεται καν...

κατα δεύτερον,τι μας νοιάζει η άποψη σου για τους 27ρηδες που δίνουν μαθήματα;(πόσο μάλλον να την γράφεις και σε άκυρο ποστ)
αν σου υποβαθμίζουν τόσο τη σχολή,κάνε παράπονα στον πρόεδρο σου,που τυχαίνει να είναι και από τον τομέα σου.

το διαβασαμε και αυτο ...δυσκολη η εετ ;;;; αμα υπαρχουν τετοιες αποψεις ....πως μπορουμε να βγαλουμε ακρη για τον Δημακη ;;;
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1388 on: December 13, 2017, 15:23:14 pm »

Quote from: r.i.p on December 13, 2017, 14:52:40 pm
το διαβασαμε και αυτο ...δυσκολη η εετ ;;;; αμα υπαρχουν τετοιες αποψεις ....πως μπορουμε να βγαλουμε ακρη για τον Δημακη ;;;

έγραψα εγώ ότι είναι δύσκολη ρε;απλά ο τύπος κόβει τους μισούς σχεδόν σε κάθε εξεταστική.
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1389 on: December 13, 2017, 15:34:16 pm »

Quote from: mpraskafoutas on December 13, 2017, 15:23:14 pm
έγραψα εγώ ότι είναι δύσκολη ρε;απλά ο τύπος κόβει τους μισούς σχεδόν σε κάθε εξεταστική.

Και πολυ καλα κανει ΡΕ . Οταν στα downloads του THMMY υπαρχουν οι μισες λαθος απαντημενες ερωτησεις και τα βλεπει σε 50 γραπτα να απαντουν με τον ιδιο λαθος τροπο γιατι απλα τα εμαθαν απεξω ...τοτε καλα κανει. Κατσε διαβασε 4 μερες σωστά (φτανουν και περισσευουν) και πηγαινε να το περασεις .
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1390 on: December 13, 2017, 15:45:45 pm »

Quote from: r.i.p on December 13, 2017, 15:34:16 pm
Και πολυ καλα κανει ΡΕ . Οταν στα downloads του THMMY υπαρχουν οι μισες λαθος απαντημενες ερωτησεις και τα βλεπει σε 50 γραπτα να απαντουν με τον ιδιο λαθος τροπο γιατι απλα τα εμαθαν απεξω ...τοτε καλα κανει. Κατσε διαβασε 4 μερες σωστά (φτανουν και περισσευουν) και πηγαινε να το περασεις .

εγώ περασμένο το έχω,απλά και αυτός κάτι κάνει λάθος για να κόβονται τόσοι.

επίσης ακόμα δεν καταλαβαίνω τι παριστάνεις και βγάζεις χολή για τους συμφοιτητές σου (και γιατί σ'αυτό το thread?)
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1391 on: December 13, 2017, 15:53:15 pm »

Quote from: mpraskafoutas on December 13, 2017, 15:45:45 pm
εγώ περασμένο το έχω,απλά και αυτός κάτι κάνει λάθος για να κόβονται τόσοι.

επίσης ακόμα δεν καταλαβαίνω τι παριστάνεις και βγάζεις χολή για τους συμφοιτητές σου (και γιατί σ'αυτό το thread?)

Το λαθος ειναι που ο οποιοςδηποτε μπορει και ανεβαζει χωρις ελεγχο της απαντησεις απο ερωτησεις θεωριας - ασκησεις στο τημμυ . Δεν θα απολογηθει ο καθε Παπαγιαννης για τις λαθος απαντησεις που δινονται . Και ουτε θα κανει ακομα πιο ευκολο το μαθημα επειδη οι ερωτησεις στο τημμυ ειναι λαθος .

Επισης δεν βγαζω καμια χολη.
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1392 on: December 13, 2017, 16:17:53 pm »

Αναλογικές day 79
Επειδή δεν μπορώ τους καυγάδες!

@r.i.p: δεν ξέρω τι κάνουν υπόλοιποι φοιτητές, αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου και απαιτώ κι από τους καθηγητές μου να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους!

... κι αν δεν υπήρχε το thmmy.gr ????
r.i.p
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1393 on: December 13, 2017, 16:25:08 pm »

Quote from: ΒruteΦorce_attack on December 13, 2017, 16:17:53 pm
Αναλογικές day 79
Επειδή δεν μπορώ τους καυγάδες!

@r.i.p: δεν ξέρω τι κάνουν υπόλοιποι φοιτητές, αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου και απαιτώ κι από τους καθηγητές μου να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους!

Δυστυχως θα παρει και εσενα η μπαλα γιατι ανηκεις στην μειοψηφια. Δεν μπορουμε να απαιτησουμε τιποτα απο την στιγμη που οι δικες μας πραξεις ειναι και χειροτερες αλλα και περισσοτερες απο αυτες των καθηγητων. Επισης δεν βρισκεστε σε σχολειο. Στο πανεπιστημιο ο καθενας ειναι μονος του .....Και για να σε ρωτησω κατι ΒruteΦorce_attack  εσυ που εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου για πες μου που αδικηθηκες και δεν πηρες αυτο που αξιζες ;;;
WatchDog
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1394 on: December 13, 2017, 16:27:12 pm »

Παιδιά νομίζω πως άδικα το τεντώνουμε το θέμα. Κάποιοι καθηγητές στη σχολή, απλά το έχουν παρακάνει. Από όποια πλευρά και αν το δούμε. Δε χρειάζεται να μιλάμε για αξιολόγηση. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τη στοιχειώδη αντίληψη και κατανόηση και να μη ξεφεύγει πολύ από τα όρια. Όταν υπάρχουν παιδιά που περιμένουν 2-4 μήνες για να δούνε πως έγραψαν(μη μου πείτε τώρα για 3άρια που γίνονται 5άρια, υπάρχουν και παιδιά που δεν το ξέρουν και υπάρχει ειδικά στη σχολή μας και το άγχος του πότε θα τελειώσω, πότε θα πάρω τομέα) και όλα αυτά σε μία σχολή με υψηλό επίπεδο δυσκολίας, και πολλές απαιτήσεις από τους φοιτητές εκεί είναι που γίνεται ΑΚΟΜΑ πιο απαράδεκτη αυτή η κατάσταση. Καλές οι συνελεύσεις τόσο για τα μικροκομματικά συμφέροντα, όσο και για ουσιώδη πολιτικά-κοινωνικά ζητήματα, σαν πρώτο όμως στόχο θα πρέπει να έχουμε θέματα που αφορούν αυτή καθεαυτή τη λειτουργία της σχολής και τις υποχρεώσεις των καθηγητών, της πρυτανείας κ.ο.κ απέναντι μας.    
Pages: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 103 Go Up Print
Jump to: