• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:57:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:57:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 149
Total: 211
m.renia
florianm
georsoti
cheinopor
christina02
pavlaras
thomassamaras
dimant
Born_Confused
chris123
Kenedy
theofr
xristostsi03
maria_s
stavr0s16
nikosmonov
gntitsios
fivosfivos1
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
anastas1a
chaniotism
filkilkis
dioannidi
smanio
Nekt
Mr Z
nasos
grammaths
dimitire
ikallima
engineer2030
Yamal
apol
Apaugasma
plapas
thaliatsk
iliaskou
zille
mpaltzak
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Software > Linux / Unix (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Distros for beginners(Linux in general)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Distros for beginners(Linux in general)  (Read 1521 times)
Hobo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
Distros for beginners(Linux in general)
« on: June 28, 2017, 21:07:13 pm »

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!

Μιας και καλοκαίριασε και έπιασαν οι ξάπλες, είπα και εγώ(+ κάποιοι φίλοι μου) , να κάνουμε το γνωστό σε όλους Dual Boot.

Μιας και απο όλη την εμπειρία μας στην μέχρι τώρα σχολή έχουμε καταλάβει ότι χαραμιζόμαστε που χρησιμοποιούμε Windows, και ότι τα Linux έχουν πολλά να προσφέρουν(σε πολλούς τομείς).

Μάς έπιασε η φάση να μπούμε στο κλίμα του OpenSource  και της στοάς του Unix, μπας και ξεστραυωθούμε (τουλάχιστον έτσι νομίζουμε Cheesy, ας διαφωτίσει κάποιος πάνω σαυτο).

Για τους λόγους που προαναφέρθηκαν λοιπόν, ήθελα και εγώ να ρωτήσω τους έμπειρους φίλους του φόρουμ να μας πουν τη γνώμη τους πάνω στο ζητήμα (όπως αναφέρει και ο τίτλος) και να μάθουμε εν τέλει αν υπάρχουν Distros για καινούργιους ή είναι μπαρουφιές ολα αυτα που ακούγονται (και Kali με τη μια ξέρω γω).

Επίσης θέλω να ακούσω γνώμες αν τελικά αξίζει να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τα Linux και εν τέλει να φτάσει σε σημείο να έχει τα Windows μόνο για να τρέχει τα άτρεχα(Games και τα συναφή) και τίποτα άλλο!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και όλες οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες με το παραπάνω! Cool
« Last Edit: June 28, 2017, 21:10:16 pm by Bilkouristas » Logged

Listen, Morty, I hate to break it to you, but what people call “love” is just a chemical reaction that compels animals to breed. It hits hard, Morty, then it slowly fades, leaving you stranded in a failing marriage. I did it. Your parents are gonna do it. Break the cycle, Morty. Rise above. Focus on science.
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
Re: Distros for beginners(Linux in general)
« Reply #1 on: June 28, 2017, 21:18:48 pm »

Quote from: Bilkouristas on June 28, 2017, 21:07:13 pm

Τα Mint εμένα δε με άρεσαν λόγω Cinnamon (που δε το έψαξα και πολύ για τροποποιήσεις). Ubuntu για Desktop μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Τελευταία χρησιμοποιώ πολύ και Debian τα οποία γαμάνε (στο install έχεις έτοιμο στημένο LAMP και άλλα καλούδια που αλλού θα έπρεπε να τα κάνεις μόνος).

Εξαρτάται από τη χρήση που θες να κάνεις. Για να "μάθεις linux" νομίζω σχεδόν όλες οι διανομές είναι μια χαρά. Μπορείς να ξεκινήσεις με μια πιο εύκολη και σιγά σιγά να αλλάζεις σε distro όπου θα πρέπει να κάνεις τα πάντα μόνος και να ξέρεις τι κάνεις. Αν θες να μάθεις και κάτι άλλο παράλληλα στήνοντας ένα server πχ βάλε Denian (ή CentOS που προτείνουν πολύ) και ανέβαζε sites κλπ.

Πάντως πιστεύω ότι και να βάλεις (από τα γνωστά/προσιτά distros) θα κάνει μικρή διαφορά στην αρχή, επειδή αν είσαι όντως ψημένος να μάθεις θα κάτσεις να ασχοληθείς και θα μάθεις. Αλλιώς θα μπαίνεις πάντα στα win...
« Last Edit: June 28, 2017, 21:21:34 pm by Apostolof » Logged

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #2 on: June 28, 2017, 21:31:49 pm »

γενικα κατεβασε ντιστρος που σε ενδιαφερουν και δοκιμασε τες λαιβ να δεις αμα σου αρεσουν σε εμφανιση και ευκολια. Δεν εχει νοημα να επιλεξεις καποια πολυ δυσκολη και να ψαχνεσαι συνεχως να κανεις και τα πιο απλα πραγματα. Μιντ ουμπουντου κτλ ειναι καλες επιλογες για αρχη. Τα μιντ με kde μοιαζουν αρκετα με τα παραθυρια και ειναι πολυ ομορφα θεωρω μιας και αλλαξε πλεον εκδοση και το kde. Προσωπικα χρησιμοποιω τα φεντορα που δεν ειναι στην παραπανω οικογενεια απο ντιστρος (ολα προερχονται απο ντεμπιαν) αλλα τα θεωρω πολυ βολικα και με καλο κομιουνιτι για βοηθεια κτλ.

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
Μεταλλαγμένη Πάπια
Θαμώνας

View Profile
« Reply #3 on: June 28, 2017, 23:01:55 pm »

Μερικά ενδεικτικά που μου φαίνονται καλά για αρχάριους. Πλέον ασχολούμαι πολύ καιρό με Linux, οπότε δε ξέρω κατά πόσο είμαι σε θέση να διακρίνω αν κάποιο distro ειναι καλό για αρχάριους, αλλά τα παρακάτω είναι πιστεύω αρκετά καλά που δεν τα προτείνει αρκετός κόσμος:

https://solus-project.com/

https://getfedora.org/

https://manjaro.org/

Και φυσικά τα γνωστά σε όλους ubuntu δεν είναι άσχημα, αλλά εμένα δεν με τρελαίνουν. Μακρυά από Debian, για αρχάριους δεν είναι για κανένα λόγο. Αν δεν θέλετε να σπαμάρατε στο τόπικ, ευχαρίστως να απαντήσω και σε ερωτήσεις με PM.

Edit: Τώρα είδα ότι ρώτησες για games. Η σύντομη απάντηση είναι ότι η κατάσταση βελτιώνεται (και αρκετά γρήγορα θα έλεγα). Αν το παιχνίδι που θες έχει native linux port, θα είσαι οκ, ολόιδια εμπειρία με windows. Αν δεν έχει, τότε τυπικά είναι κάπως πιο ζόρικα. Κάποια παίζουν σχετικά καλα με wine, αν παιξεις λιγο με ρυθμίσεις, αλλά η πλειοψηφία τον παίρνει από μπρος από πίσω.
« Last Edit: June 28, 2017, 23:04:20 pm by Μεταλλαγμένη Πάπια » Logged

Αυτό που λες δεν ισχύει γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται 3 διαστάσεις αλλά ο κ. Κεχαγιάς όπως μας έχει πει μπορεί και αντιλαμβάνεται τον τετραδιάστατο κύβο.
-Apostolof
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #4 on: June 28, 2017, 23:03:59 pm »

Ξεκίνα με Ubuntu γιατί είναι απλά και θα έχεις βοήθεια στο Internet. Μετά εξαρτάται πόσο θες να το ψάξεις και τι θες να κάνεις γενικότερα

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: June 29, 2017, 00:20:15 am »

+1 και από μένα το Ubuntu
Οδηγίες και πακέτα για τα πάντα, καλύτερη υποστήριξη για το steam και ειδικά αν θες να ασχοληθείς με ρομποτικη (ros) και machine learning θα δεις ότι η υποστήριξη είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με τις άλλες διανομες
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #6 on: June 29, 2017, 00:36:44 am »

Εγω ψιλοασχετος απο linux εχω dual boot με widows 7 με mint. To mint το χρησιμοποιω για ο,τι εχει σχεση με developing, εχω τα προγραμματα για hardware και software developing, για λογους ευκολιας και interaction με το terminal καθως και συγκεντρωσης μιας και ειναι απομονωμενα απο τα games. Ευχαριστημενος με mint αν και δεν ειμαι απο αυτους που το πολυψαχνουν, απλα τη δουλεια μου κανω.  Κανονικα χρησιμοποιω windows 7.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
adiaforos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #7 on: June 29, 2017, 00:52:49 am »

Ubuntu 16.04 εδώ
τα έκανα / τα ξανά έκανα εγκατάσταση σε καινούριο λαπτοπ ντελλ & το boot πάντα μου είναι κοντά στο λεπτό!(  που με τα χαρκα  του δεν δικαιολογειται.)
.αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί νομίζω ίσως να το αντιμετωπίσει  αυτό..με win όμως  ξενοιαζεις..
για προγράμματα στη σχολή ίσως έχεις δυσκολίες πχ ματλαμπ  psim τα οποία υπάρχουν απλά αντίστοιχα και όχι αυτά κάθε αυτά στα λινουξ .στα συν ειναι οτι έχει αλλά δωρεάν προγράμματα τα οποία είναι αρκετά ενδιαφέροντα...καθώς και επίσης μεγάλη κοινότητα που είναι στην ίδια μοιρα με σένα δηλαδή το ψάχνει το θέμα ένα κλικ παραπάνω οπότε θα έχεις βοήθεια με ένα search στο ιντερνετ
Λήσταρχος Γιαγκούλας
Θαμώνας

View Profile
« Reply #8 on: June 29, 2017, 00:55:22 am »

Για αρχή καλά είναι να έχει ότι έχει καλύτερο documentation στο δίκτυο.
Επομένως Ubuntu.
Μετά θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σου.
Αν δεν θα σε καλύπτουν σημαίνει πως πλεόν δεν θα είσαι και αρχάριος.
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
« Reply #9 on: June 29, 2017, 01:10:36 am »

Θες να αρχίσεις να παίζεις sandbox-style με Linux; Θες όμως το πισι σου σε windows για τον οποιοδήποτε λόγο; Και βαριέσαι τα dual boot; Και δεν θες live disc/usb; Δώσε ~50 Ευρώ για ένα Rasp-Pi 3 και ΜΗΝ βάλεις το raspbian jessie (αν και όταν βρω χρόνο θα αναλύσω τα παράπονά μου) αλλά το Ubuntu Mate. Και όλα καλά!!!

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Kthulu
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: June 29, 2017, 01:56:44 am »

Quote from: yorgos_78 on June 29, 2017, 01:10:36 am
Θες να αρχίσεις να παίζεις sandbox-style με Linux; Θες όμως το πισι σου σε windows για τον οποιοδήποτε λόγο; Και βαριέσαι τα dual boot; Και δεν θες live disc/usb; Δώσε ~50 Ευρώ για ένα Rasp-Pi 3 και ΜΗΝ βάλεις το raspbian jessie (αν και όταν βρω χρόνο θα αναλύσω τα παράπονά μου) αλλά το Ubuntu Mate. Και όλα καλά!!!

Με το Ubuntu Mate που είχα βάλει την τελευταία έκδοση έτρωγε κάτι κολληματάκια. Ίσως είχα κάνει κάτι λάθος στην εγκατάσταση, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω
Και το Raspbian είναι απλό και λειτουργικό, αλλά το βρήκα αρκετά λιτό για τα γουστα μου.

Πέρα από αυτά, το Raspberry pi 3 απλά ΓΑΜΑΕΙ

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: June 29, 2017, 11:13:24 am »

Μπορείτε πάντως πριν κάνετε την κανονική εγκατάσταση, εκτός από live boot, να δοκιμάσετε και στησιμο σε vm, για να δείτε ακριβώς τη διαδικασία εγκατάστασης και αν σας αρέσει το interface κλπ.

Τα Ubuntu είναι μια καλή ιδέα για αρχη, και βγαίνουν σε διάφορα flavors με διαφορετικά desktop environments αναλογα με τα γούστα (προσωπικά χρησιμοποιώ gnome, με έχει βολέψει)

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Hobo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #12 on: June 29, 2017, 12:30:41 pm »

Quote from: Μεταλλαγμένη Πάπια on June 28, 2017, 23:01:55 pm
Μερικά ενδεικτικά που μου φαίνονται καλά για αρχάριους. Πλέον ασχολούμαι πολύ καιρό με Linux, οπότε δε ξέρω κατά πόσο είμαι σε θέση να διακρίνω αν κάποιο distro ειναι καλό για αρχάριους, αλλά τα παρακάτω είναι πιστεύω αρκετά καλά που δεν τα προτείνει αρκετός κόσμος:

https://solus-project.com/

https://getfedora.org/

https://manjaro.org/

Και φυσικά τα γνωστά σε όλους ubuntu δεν είναι άσχημα, αλλά εμένα δεν με τρελαίνουν. Μακρυά από Debian, για αρχάριους δεν είναι για κανένα λόγο. Αν δεν θέλετε να σπαμάρατε στο τόπικ, ευχαρίστως να απαντήσω και σε ερωτήσεις με PM.

Edit: Τώρα είδα ότι ρώτησες για games. Η σύντομη απάντηση είναι ότι η κατάσταση βελτιώνεται (και αρκετά γρήγορα θα έλεγα). Αν το παιχνίδι που θες έχει native linux port, θα είσαι οκ, ολόιδια εμπειρία με windows. Αν δεν έχει, τότε τυπικά είναι κάπως πιο ζόρικα. Κάποια παίζουν σχετικά καλα με wine, αν παιξεις λιγο με ρυθμίσεις, αλλά η πλειοψηφία τον παίρνει από μπρος από πίσω.

Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκαν και τα 3, ειδικά το solus και το manjaro. Πιστεύω ότι όπως είπαν  και αρκετά παιδιά είναι καλύτερο να ξεκινήσω με κατι που έχει μεγάλο documentation και feedback(μεγαλύτερο community) στο ιντέρνετ ώστε να μάθω τα βασικά γρήγορα και με ότι βοήθεια έχω απο εκεί (όπου υπάρξει δυσκολία).

Quote from: Λήσταρχος Γιαγκούλας on June 29, 2017, 00:55:22 am
Για αρχή καλά είναι να έχει ότι έχει καλύτερο documentation στο δίκτυο.
Επομένως Ubuntu.
Μετά θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σου.
Αν δεν θα σε καλύπτουν σημαίνει πως πλεόν δεν θα είσαι και αρχάριος.
Quote from: c0ndemn3d on June 28, 2017, 23:03:59 pm
Ξεκίνα με Ubuntu γιατί είναι απλά και θα έχεις βοήθεια στο Internet. Μετά εξαρτάται πόσο θες να το ψάξεις και τι θες να κάνεις γενικότερα

Ίσως εν τέλει είναι η καλύτερη επιλογή τα Ubuntu για αρχή και στην πορεία βλέπουμε. Επίσης στη Βεργίνα που τα είχα δει 2-3 φορές (τα 15.04 ή 16.04,δεν θυμάμαι ποια έχει) μου άρεσαν αρκετά πολύ , κρίνοντας κυρίως απο το user- friendly environment.

Η απορία είναι, αν όπως είχα ακούσει και απο κάτι γνωστούς, τα άρτια έτη στις διανομες έχουν LTS και τα περιττά έτη γύρω στο χρόνο support(updates κτλ).
Οπότε παίζει ρόλο να έχεις τα LTS(του 16 νομίζω είναι δηλαδή) ενώ τα 17.04 τα πιο καινούργια δεν έχουν LTS.  Huh

Quote from: rspappas on June 29, 2017, 11:13:24 am
Μπορείτε πάντως πριν κάνετε την κανονική εγκατάσταση, εκτός από live boot, να δοκιμάσετε και στησιμο σε vm, για να δείτε ακριβώς τη διαδικασία εγκατάστασης και αν σας αρέσει το interface κλπ.

Τα Ubuntu είναι μια καλή ιδέα για αρχη, και βγαίνουν σε διάφορα flavors με διαφορετικά desktop environments αναλογα με τα γούστα (προσωπικά χρησιμοποιώ gnome, με έχει βολέψει)

Ναι είχα δοκιμάσει σε vm να βάλω και Ubuntu και Kubuntu σ' ενα πιο μικρό pc , που δεν 'άντεχε' και πολλά. Ναι είναι καλή ιδέα να δοκιμάζεις εκεί, αλλά αφου καταλήγω στα Ubuntu(απότι φαίνεται) λέω να γίνει το dual για να τελειώνουμε, να έχουμε πιο στάνταρ δουλειές.

Αυτά. Ευχαριστώ για τις πολλές και γρήγορες απαντήσεις όλων, δεν περίμενα τόσο καλές αποκρίσεις! Cheesy

Υ.Γ Άν και το τήμμυ έχει δειξεί σε μένα με τον καιρό οτι είναι  πολύ ενεργο και αυτό είνια πολύ θετικό για όλους, για διάφορους λόγους Wink

« Last Edit: June 29, 2017, 12:34:56 pm by Bilkouristas » Logged

Listen, Morty, I hate to break it to you, but what people call “love” is just a chemical reaction that compels animals to breed. It hits hard, Morty, then it slowly fades, leaving you stranded in a failing marriage. I did it. Your parents are gonna do it. Break the cycle, Morty. Rise above. Focus on science.
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: