• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:53:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:53:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 113
Total: 173
theofr
taniakrg
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Fotis
manwlakhs
kourkou
Tsomp
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
ntina
asimomyti
stelinas
sunagrida
HlektrikhPatata
despoina15
ΡΙΤΟΣΧΑ
charbel
m.renia
Vromofona Kathikia
bit11
Gagauss
Saint_GR
meliou
tasos gourd
stefpapa21
alexlemp
engineer2030
Maximos7
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κυλικείο - Λέσχη - Εστίες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ενταση στη Λεσχη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Ενταση στη Λεσχη  (Read 5346 times)
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
Ενταση στη Λεσχη
« on: May 25, 2017, 23:32:51 pm »

Θα ηθελα να αναφερθω σε ενα περιστατικο που εγινε σημερα στη λεσχη που με προβληματισε αρκετα καθως συμμετειχα και γω. Ενω ημουν στην ουρα, ενας κυριος λιγο πιο πισω μπηκε με το ετσι θελω αναμεσα στην ουρα, δεχομενος φυσικα τις διαμαρτυριες των παιδιων που τους πηρε τη θεση. Μαλιστα τους ελεγε πως θελει συμπληρωμα και διακαιουται να μην ξαναπεριμενει, ενω τους μιλουσε αρκετα υποτιμητικα με φρασεις οπως "βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει" και τετοια. Εκει παρενεβην και γω και του φωναξα να κατεβει κατω καθως οι περισσοτεροι δεν ειχαμε παρει ουτε πρωτο πιατο, αλλα δεν ακουγε. Ειπα στην υπαλληλο της διανομης να μην του δωσει πιατο γιατι δε σεβεται την ουρα, αλλα τελικα πηρε. Στη συνεχεια οντας εκνευρισμενος πηγα με αλλο ενα παιδι εκει που καθοταν να του παρουμε το δισκο, αλλα μιας και ηταν και αρκετα ευσωμος αντιστεκοταν και το αλλο παιδι πανω στα νευρα του τού τον αναποδογυρισε. Ο κυριος αρχισε να μας αποκαλει φασιστες και να απειλει οτι θα απαντησει σ'αυτο που εγινε και σηκωθηκε και εφυγε. Γενικα θεωρησα τελειως απαραδεκτη τη συμπεριφορα του, αλλα δεν ηθελα να φτασει σ'αυτο το σημειο η κατασταση παρολο που το αλλο παιδι ηταν που εχασε την ψυχραιμια του. Δεν θα πρεπε να παρεμβαινουμε σε αναλογες περιπτωσεις?

Quote from: Karaμazoβ on March 01, 2010, 00:49:39 am
μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
Re: Ενταση στη Λεσχη
« Reply #1 on: May 25, 2017, 23:47:54 pm »

Καλά κάνατε. Να πάει να γαμηθεί.
vasilis94
Veteran

View Profile
« Reply #2 on: May 26, 2017, 00:10:04 am »

Παλιότερα (νομίζω και φέτος; ) όσοι θέλαν δεύτερο πιάτο πήγαιναν συνήθως στη γωνία και κάποιος τους έδινε την ουρά και παίρναν. Το οποίο ακούγεται αρκετά λογικό αν συμφωνήσουμε ότι μερικές φορές το φαί είναι λίγο (οπότε καλά κάνει και παίρνει δεύτερο) και έχει ήδη περιμένει στην ουρά μια φορά. Οι πιο ντροπαλοί κάναν όντως τον κύκλο, ειδικά αν δεν είχε πολύ κόσμο.

Τώρα για το συγκεκριμένο περιστάτικο απ όσα λες ακούγεται αρκετά αγενής ο τύπος, αλλά τι κερδίσατε με τη φασαρία; Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι λίγο μαλάκας όταν σου κλέβουν τη σειρά. Παρόλα αυτά βρίσκω (αρκετά) υπερβολική και ίσως ανούσια την αντίδραση, ειδικότερα από το σημείο που πήρε το φαί του και μετά.
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: May 26, 2017, 00:37:56 am »

Ηταν ένας τύπος χοντρός με μαυρο μακρύ μαλλι αλογοουρά;
orestisf
Θαμώνας

View Profile
« Reply #4 on: May 26, 2017, 00:38:45 am »

Γιατί να μη ξαναπεριμένει; Κάνεις το κύκλο και δε κλέβεις τη σειρά κανενός.
australopithecus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #5 on: May 26, 2017, 00:43:56 am »

για 2ο μπαινεις οντως εκει που τελειωνει η σκαλα και δε σου λεν τιποτα, αν σου πουν απλα τους λες ευγενικα "ειμαι για 2ο", δε λεει να ξαναπεριμενεις στην ουρα
καποιοι βεβαια μπαινουν κατευθειαν στη διανομη απο μπροστα αλλα αυτο ειναι καθυστερηση μπες-βγες
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #6 on: May 26, 2017, 00:50:58 am »

Quote from: vasilis94 on May 26, 2017, 00:10:04 am
Παλιότερα (νομίζω και φέτος; ) όσοι θέλαν δεύτερο πιάτο πήγαιναν συνήθως στη γωνία και κάποιος τους έδινε την ουρά και παίρναν. Το οποίο ακούγεται αρκετά λογικό αν συμφωνήσουμε ότι μερικές φορές το φαί είναι λίγο (οπότε καλά κάνει και παίρνει δεύτερο) και έχει ήδη περιμένει στην ουρά μια φορά. Οι πιο ντροπαλοί κάναν όντως τον κύκλο, ειδικά αν δεν είχε πολύ κόσμο.

Τώρα για το συγκεκριμένο περιστάτικο απ όσα λες ακούγεται αρκετά αγενής ο τύπος, αλλά τι κερδίσατε με τη φασαρία; Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι λίγο μαλάκας όταν σου κλέβουν τη σειρά. Παρόλα αυτά βρίσκω (αρκετά) υπερβολική και ίσως ανούσια την αντίδραση, ειδικότερα από το σημείο που πήρε το φαί του και μετά.
Εχω δει να περιμενουν στη γωνια για δευτερο πιατο, αν και δεν ειμαι συμφωνος καθως δεν εχει να κανει με το ποσο θα φας αλλα ποσους ακομα θα κανεις να περιμενουν. Και εν παση περιπτωσει, εμενα με ενοχλησε να με αποκαλει φασιστα ενας τυπος που δεν το συζητουσε καν να περιμενει στην ουρα. Δεν ξερω, ισως να ημασταν υπερβολικοι, αλλα ελπιζω οτι δεν θα το ξανακανει.

Quote from: Kodi on May 26, 2017, 00:37:56 am
Ηταν ένας τύπος χοντρός με μαυρο μακρύ μαλλι αλογοουρά;
ενας χοντρος ηταν αλλα δεν θυμαμαι να ειχε αλογοουρα

Quote from: australopithecus on May 26, 2017, 00:43:56 am
για 2ο μπαινεις οντως εκει που τελειωνει η σκαλα και δε σου λεν τιποτα, αν σου πουν απλα τους λες ευγενικα "ειμαι για 2ο", δε λεει να ξαναπεριμενεις στην ουρα
καποιοι βεβαια μπαινουν κατευθειαν στη διανομη απο μπροστα αλλα αυτο ειναι καθυστερηση μπες-βγες
και γιατι να μπεις ρε παιδια δεν καταλαβα, εγω που δεν τρωω δευτερο πιατο γιατι να σε περιμενω? αν ειναι ετσι να το ζητα κανεις στην αρχη, αλλα αφου ολοι ξερουνε οτι στη ζουλα το δινουν γιαυτο ξαναπανε δευτερη φορα
« Last Edit: May 26, 2017, 00:54:52 am by Snape » Logged

μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #7 on: May 26, 2017, 00:54:06 am »

Το να προσπαθήσεις να πάρεις δεύτερο δίσκο χωρίς να ξαναπεριμένεις δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Αλλά αν κάποιος στην ουρά διαμαρτυρυθεί πρέπει να κάνεις τον κύκλο χωρίς συζήτηση.
« Last Edit: May 26, 2017, 01:40:34 am by Dealan » Logged
megali mpougatsa

View Profile
« Reply #8 on: May 26, 2017, 01:17:11 am »

Καλά είναι δυνατόν; Φυσικά και είναι απαράδεκτο να παίρνεις 2ο πιάτο παρακάμπτοντας την ουρά. Οι άλλοι που ήρθαν για 1ο το δικαιούνται και πεινάνε κιόλας.

Αν οι μερίδες ήταν λίγο μεγαλύτερες, θα έλεγα οτι υπάρχει και ηθικό πρόβλημα με το να παίρνεις 2ο πιάτο, αλλά οκ το δέχομαι λόγω μικρών μερίδων (το έχω κάνει κι εγώ καναδυο φορές). Αλλά όχι και να παίρνεις τη σειρά των άλλων επειδή είσαι μάγκας και μερακλής...!

Μπράβο σας που είχατε την όρεξη και την αντοχή, και πολύ καλά του κάνατε.
« Last Edit: May 26, 2017, 01:26:33 am by megali mpougatsa » Logged
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: May 26, 2017, 03:31:55 am »

ρε παιδια αν εγω ας πουμε εχω αναγκη να τρωω ν πιατα θα περιμενω ν ουρες?
και αντε αμα η ουρα ειναι μικρη οκ αλλα αμα ειναι 40λεπτες κλπ.
Επισης μην μου πειτε να μην τρως ν πιατα γιατι οι μεριδες ειναι συχνα αρκετα μικρες
Ειναι ατυπος κανονας τοσα χρονια τουλαχιστον εγω αυτο εχω κτλβει
Escobar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: May 26, 2017, 04:39:13 am »

καταρχην και εγω λεω οτι καλα αντιδρασατε. Και εγω παντα μιλαω οταν καποιος προσπαθει να χωθει απο μπροστα. Εξαιρουνται καποιοι που ειχαν την ατυχια να τους πεσει ο δισκος, τοτε για χαζομαρα δεν αξιζει να περιμενουν στην ουρα. Αλλα το θεωρω αδικο να εχεις φαει μια μεριδα που δε ξερω σε ποσο χρονο την πηρες και να ερχεσαι σαν να μην τρεχει τιποτα να χωθεις απο μπροστα για να παρεις δευτερη, ενω εγω και αλλοι ποσοι περιμενουμε κατω να παρουμε την πρωτη. Σορρυ, αλλα εγω αισθανομαι λες και με λες μαλακα στα μουτρα μου

Επισης, οποιος πειναει τοσο μπορει να παει σε μια αλλη διανομη που δεν εχει τοσο κοσμο και να παρει τσακ μπαμ. Αλλα οχι, εκει που εχει περισσοτερη ουρα θα ξαναπαει εννοειται γιατι εκει το φαγητο ειναι καλυτερο

@ lopodyths ν πιατα ν αναμονες; Nαι. κ εγω και αλλοι ποσοι εχουμε αναγκη για παραπανω φαι, αλλα δε γινεται ετσι.

επισης μεγαλυτερο προβλημα ειναι αυτο που αν εχει ουρα στους δισκους πολλοι ή τους στοιβαζουν πανω σε προηγουμενους ή απλα παρακαμπτουν και εκει την ουρα ( η απλα τα αφηνουν στο τραπεζι γιατι ετσι) Μαλακια της λεσχης βεβαια απο την αρχη εχει 4 ιμαντες και αυνηθως λειτουργει ο ενας μονο
« Last Edit: May 26, 2017, 04:42:17 am by Escobar » Logged

"Yesterday is History-Today is a Gift-Tommorow is a Mystery"

jimPster
Θαμώνας

η ταν η arctan!!!

View Profile
« Reply #11 on: May 26, 2017, 09:42:22 am »

Καλα ρε γτπ ολοι , ναι ειναι  εκνευριστικο  οταν παρακαμπτει καποιος τη γραμμη για το εγω σου, αλλα μπουκωσου το, σιγα θ περιμενεις ενα λεπτο παραπανω. Καλα μν σχολιασω μετα που πηγατε στ τραπεζι του, γτπ αυτος αλλα και εσεις δν πατε πισω ειδικα αν ηταν η βραδυνη μεριδα. Γελαω αν παλευατε για  την βραδυνη που ηταν αθλια... Και για να μν παρεξηγηθω μιλαω για 2η μεριδα και οχι για  αλλα παρελκομενα... Και για να καλυψω  μερικες λογικες, καποτε οταν τελειωναν οι μεριδες και εμενες με το πουλι στ χερι ναι σου τη σπαγαν οι διπλομεριδιτες παραπανω (αλλες εποχες). Τελος μπαινουν μπροστα οι φυλακες  στις γραμμες πια, αρα καθιστε πειναλες στν μια μεριδα πια να μν ανησυχειτε αν θ μπει κανεις μπροστα σας
« Last Edit: May 26, 2017, 09:56:25 am by jimPster » Logged
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #12 on: May 26, 2017, 10:21:52 am »

Quote from: lopodyths on May 26, 2017, 03:31:55 am
ρε παιδια αν εγω ας πουμε εχω αναγκη να τρωω ν πιατα θα περιμενω ν ουρες?
και αντε αμα η ουρα ειναι μικρη οκ αλλα αμα ειναι 40λεπτες κλπ.
Επισης μην μου πειτε να μην τρως ν πιατα γιατι οι μεριδες ειναι συχνα αρκετα μικρες
Ειναι ατυπος κανονας τοσα χρονια τουλαχιστον εγω αυτο εχω κτλβει
Μ ακουγεται λιγο ακραιο το ν>2, αν τρως πρωι μεσημερι βραδυ δυο πιατα στη λεσχη δεν εισαι κομπλε διατροφικα?
Quote from: jimPster on May 26, 2017, 09:42:22 am
Καλα ρε γτπ ολοι , ναι ειναι  εκνευριστικο  οταν παρακαμπτει καποιος τη γραμμη για το εγω σου, αλλα μπουκωσου το, σιγα θ περιμενεις ενα λεπτο παραπανω. Καλα μν σχολιασω μετα που πηγατε στ τραπεζι του, γτπ αυτος αλλα και εσεις δν πατε πισω ειδικα αν ηταν η βραδυνη μεριδα. Γελαω αν παλευατε για  την βραδυνη που ηταν αθλια... Και για να μν παρεξηγηθω μιλαω για 2η μεριδα και οχι για  αλλα παρελκομενα... Και για να καλυψω  μερικες λογικες, καποτε οταν τελειωναν οι μεριδες και εμενες με το πουλι στ χερι ναι σου τη σπαγαν οι διπλομεριδιτες παραπανω (αλλες εποχες). Τελος μπαινουν μπροστα οι φυλακες  στις γραμμες πια, αρα καθιστε πειναλες στν μια μεριδα πια να μν ανησυχειτε αν θ μπει κανεις μπροστα σας
αν ολοι το κανουν αυτο το ενα λεπτο θα γινει δεκα. Ισως και να το κανα γαργαρα, αν ηταν λιγο διαλλακτικος. Το βραδυ που το ξανασκεφτηκα, πανω στα νευρα μου ειχα ξεχασει οτι του μιλησα ΚΑΙ μολις πηρε το δισκο και ψιθυρισε ενα "αντε γαμησου και συ", εκει νομιζω τιλταρα. Οσο για φυλακες, μαγειρες κλπ απλοι θεατες, αν και καλυτερα ετσι γιατι αυτο δειχνει οτι και μεις πρεπει να υπερασπιζομαστε καποια πραγματα
« Last Edit: May 26, 2017, 10:26:17 am by Snape » Logged

orestisf
Θαμώνας

View Profile
« Reply #13 on: May 26, 2017, 10:42:19 am »

Παίρνω 2ο πιάτο τουλάχιστον τις μισές φορές που πηγαίνω λέσχη (το 90% των φορών που παίρνω 2ο δε περιμένω ούτε λεπτό γιατί πηγαίνω σε περίοδο που είναι πιο άδεια η ουρά).

Όταν παίρνεις 2ο πιάτο έχεις ήδη την άνεση της καρέκλας σου, μπορείς να διαλέξεις περίοδο που είναι σχετικά άδεια η ουρά και είσαι και ήδη φαγομένος. Ο άλλος μπορεί να περπατούσε, να ήταν στο μάθημα, να ήταν σε ένα τίνγκα λεωφορείο για καμία ώρα ή να μην έχει να φάει από το πρωί. Γίνε λίγο λιγότερο κάφρος και περίμενε στην ουρά χωρίς να του κλέβεις τη θέση. Δεν θα πάθεις κάτι αν περιμένεις 3 λεπτά.
Kthulu

View Profile
« Reply #14 on: May 26, 2017, 11:00:10 am »

Καποιοι νομίζουν πως βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον.
Που και που πρέπει καποιος να τους υπενθιμίζει οτι βρίσκονται ανάμεσα σε ανθρώπους.
Καλα έκανες, έτσι του έπρεπε

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: