Φασίστας καθηγητής στην Ξάνθη-στοχοποίηση του φοιτητικού συνδικαλισμού

(1/5) > >>

ChrisKaloy-Kakou:
Παίχτηκε μια κατάσταση με έναν φασίστα καθηγητή (δηλωμένο), ο οποίος έχει ξεκινήσει πόλεμο απέναντι σε άτομα που συνδικαλίζονται στο πολυτεχνείο Ξάνθης. Αυτός ο πόλεμος έχει πάρει και τη μορφή μηνύσεων με αποτέλεσμα 9 άτομα αυτή τη στιγμή να έχουν στην πλάτη τους δικαστήριο με κατηγορία τον ξυλοδαρμό κάποιων φοιτητών που στηρίζουν τον καθηγητή και τις απόψεις του.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://pandiera.gr/%CE%B5%CE%B1%CE%B1%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB/

Αύριο κινητοποίηση στις 10 στην πρυτανεία και στις 12 μικροφωνική στην Καμάρα.

Αλντεμπαράν:
Διώξεις φοιτητών και ακροδεξιά τρομοκρατία στην Πολυτεχνική Ξάνθης

Κηπουρίδης:
Χωρίς καμμία διάθεση να προσβάλω, θέλω να τονίσω το γεγονός ότι τα παραπάνω άρθρα δε βοηθάνε στο βαθμό που θα ήθελαν να σχηματίσουμε γνώμη όσοι δε γνωρίζουμε ήδη τα γεγονότα. Λείπει η αναφορά στις πρωτογενείς πηγές (στο site του καθηγητή πχ δεν μπόρεσα να βρω το άρθρο με την ατάκα περί Κασιδιάρη, ίσως λόγω και δικής μου ανεπάρκειας να αναζητήσω), οπότε μπορούν να λειτουργήσουν ως υπενθύμιση για αυτούς που ξέρουν, αλλά όχι ως πληροφόρηση για τους υπόλοιπους.
Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο πιο συνεπές άρθρο, θα τον ευχαριστούσα πολύ αν το ανέβαζε, μιας και οι κατηγορίες είναι βαριές και από τις δύο πλευρές, και το θέμα (φασίστας καθηγητής - στοχοποίηση συνδικαλισμού),  σίγουρα ενδιαφέρον.

ChrisKaloy-Kakou:
Εδώ πάντως προτείνει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α. http://www.gpavlos.gr/article.php?p=14&id=46

"[...]Και σαφώς η Χρυσή Αυγή θα γίνει το μόνο καταφύγιο των εν απογνώσει Ελλήνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, εάν επικρατήσουν οι ελληνοφοβικές ιδεολογικές προκαταλήψεις πολλών εκ των μελών του κόμματός σου τότε θα οδηγήσουν σίγουρα σε εμφύλιο αλληλοσπαραγμό, αφού όσοι εκ των Ελλήνων νοιώθουν πώς οι ελληνικές κυβερνήσεις, από Σημίτη και εντεύθεν, έχουν προδώσει κάθε εθνική ιδέα, θα προστρέξουν μαζικά και ασυγκράτητα στην Χρυσή Αυγή ή σε άλλα πολιτικά μορφώματα που θα τους υπόσχονται μία Ελληνική Ελλάδα. Ακόμη και μία έντιμη συνεργασία του Αντιμνημονιακού Σύριζα με κάθε υγιές και δημοκρατικό κομμάτι όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων, ακόμη, γιατί όχι, και των πλέον εθνικιστικών, ακόμη και με το υγιώς εθνικά και δημοκρατικά σκεπτόμενο μέρος της Χρυσής Αυγής, όσο και αν η Χρυσή Αυγή μας έχει προκαλέσει τραυματικές εμπειρίες όσον αφορά το δημοκρατικό της ήθος, και μας τρομάζει με την αυταρχικότητα της ,έστω και αν λέει αλήθειες, θα είναι δείγμα πώς ο Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας έρχονται για να αλλάξουν πράγματι μία σελίδα από την θλιβερή πολιτική ιστορία της τελευταίας πενταετίας και όχι για να ολοκληρώσουν το γκρέμισμα της Ελλάδας και της δημοκρατίας της.[...]Η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να μεταλλαχθεί πραγματικά σε ελληνικό δημοκρατικό κόμμα αν θέλει να υπηρετήσει το εθνικό δίκαιο των Ελλήνων και όχι εμμέσως από τα άκρα δεξιά να ρίχνει την μπάλα στα πόδια των παγκόσμιων κέντρων της νεοφεουδαρχίας. Όλοι κατανοούμε ποιοι φέρνουν κατά χιλιάδες τους μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα και γιατί τους φέρνουν. Και όλοι κατανοούμε πως πρέπει να προστατευτεί η Ελλάδα από τους τζιχαντιστές. Και όλοι καταλαβαίνουμε πως οι Μετανάστες είναι ανθρώπινα πλάσματα που δεν μπορούν να στοχοποιούνται έστω και αν γίνονται εργαλείο κάποιων για εκ διωγμό των Ελλήνων από την Ελλάδα και αποσταθεροποίηση της Ευρώπης ολόκληρης. "

Φαίνεται ότι είναι σίγουρα ακροδεξιός, απλά κάνει κάτι νύξεις για εκδημοκρατισμό της Χ.Α. κλπ....για ΛΕΠΕΝ μου κάνει ή κάτι τέτοιο, τύπου ακροδεξιός, εθνικιστής, ευρωσκεπτικιστής. Προφανώς βέβαια ότι και να είναι σίγουρα δε γουστάρει συνδικαλισμό πουθενά.

Έχει άλλα 6 τέτοια κείμενα εδώ: http://www.gpavlos.gr/  

Argirios:
Πολύ conspiracy theory η όλη υπόθεση. Τα μισά παίζει να είναι ψέματα και απ'τις δυο πλευρές.  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page