• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 18:51:55 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 18:51:55 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[Today at 17:32:27]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by chatzikys
[Today at 13:56:19]

Ρύθμιση θερμικού για μοτέ...
by chatzikys
[August 02, 2025, 21:29:19 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[August 02, 2025, 19:59:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Ma8hths Indou
[August 02, 2025, 17:30:47 pm]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Thanasis_pap
[August 02, 2025, 17:06:37 pm]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[August 02, 2025, 13:25:49 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[August 02, 2025, 09:51:26 am]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:30:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:04:15 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 00:59:05 am]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427651
Total Topics: 31739
Online Today: 126
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 100
Total: 119
AngelosAthanasiou
mprizakias
stefpapa21
stefanos hios
Leou
Saint_GR
Thanasis_pap
chris123
elizabeth
filkilkis
koukouletsou
kourasan!
AcDimitri
femanak
σπυρτσιωμ
Σοφιστικέ Κοτόπουλο
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στη δουλειά (Moderators: hjalmar, PolarBear) > Μετάβαση από ΗΜΜΥ σε χρηματοοικονομικά
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Μετάβαση από ΗΜΜΥ σε χρηματοοικονομικά  (Read 15554 times)
Kthulu
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Μετάβαση από ΗΜΜΥ σε χρηματοοικονομικά
« Reply #75 on: February 26, 2017, 17:47:45 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on February 26, 2017, 17:25:21 pm
γιατί σε ενοχλεί τόσο το "confidence"

Πως το λετε εσεις στο Ελλαντα

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: February 26, 2017, 17:51:43 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on February 26, 2017, 17:25:21 pm
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τόσο το "confidence" που έχω στο σύστημα στο οποίο πιστεύω, ειδικότερα δε όταν πρακτικά μιλώντας αυτό έχει δικαιωθεί ανά το κόσμο, τόσο πρακτικά όσο και στις συνειδήσεις των ανθρώπων.

Οτι 60 ατομα εχουν οσο πλουτο οσο ο μισος υπολοιπος κοσμος, πως ακριβως ειναι "confidence inspiring"?
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #77 on: February 26, 2017, 17:57:46 pm »

Καθόλου ''confidence inspiring'', αλλά αν έχω να διαλέξω έναντι στο πως ζει, με ποια δικαιώματα και ελευθερίες, ο μέσος άνθρωπος σε μια καπιταλιστική από ότι σε μία κομμουνιστική κοινωνία, (οπού ακόμα και το αν θα δικαιούται να ζει θα είναι αντικείμενο συζήτησης) τότε επέτρεψε μου να υπερασπίζομαι το καπιταλισμό έναντι του κομμουνισμού. Το έχω πει πολλές φόρες κανείς δεν χαίρεται με τις παθογένειες του καπιταλισμού, από εκεί και πέρα το θέμα είναι ή να παλέψεις για να τον βελτιώσεις ή να τον αντικαταστήσεις με κάτι καλύτερο.

Αυτή τη στιγμή, ο καπιταλισμός απειλείται περισσότερο από τον ακροδεξιό λαικισμό/φασισμό και λιγότερο εώς και ελάχιστα από το κομμουνισμό. Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω επιλογές θα είμαι σαφέστατα υπέρ του καπιταλισμού και της αστικής δημοκρατίας. Αν η πρόταση σου είναι ένα είδους καπιταλισμού με ενισχυμένο κοινωνικό πρόσημο, όπως στις σκανδιναβικές χώρες, τότε ναι να το συζητήσουμε. Αλλά ως προς την οικονομία πάλι καπιταλισμός θα είναι.
« Last Edit: February 26, 2017, 18:05:47 pm by Kiroi_Senko » Logged
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #78 on: February 26, 2017, 18:39:34 pm »

Δε βάζω λόγια στο στόμα σου, εσύ τα χεις πει:

Οτι σε λογόκριναν στο φόρουμ της Ξάνθης και ήρθες στο δικό μας (και στης Αθήνας) δήθεν να διαμαρτυρηθείς για την "φίμωση" και την "ελλειψη ελευθερίας του λόγου". Ο Admin της Ξάνθης είπε οτι απλά κλείδωσαν ένα Poll για 2 μέρες για να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Αντίθετα με όσα πιστεύεις δεν μου είπε κάτι άλλο (κάτι κακό όπως υποθέτεις, απλά οτι τα παραλές).
Για ένα διήμερο κλείδωμα ενός Poll που αφορούσε καθηγητή/καθηγητές στο φόρουμ της Ξάνθης !!!

Διάβασες ως αντικειμενικός μελετητής ένα (1) γαμημένο βιβλίο για τα εγκλήματα στα κομμουνιστικά καθεστώτα και σχημάτισες άποψη. Οτι είναι κακός ο κομμουνισμός και άρα ο καπιταλισμός είναι γαμάτος.
Άποψή σου.
Σεβαστή.
Την είπες (την έγραψες).
Την διαβάσαμε.
Την ξαναγράφεις.  Undecided
Την ξαναδιαβάζουμε.
Την ξαναγράφεις.  Idiot
Ε μας τα σπασες ρε φίλε. Το δαμε, εντάξει. Πες και κάτι άλλο.

Όσα βιβλία και να γραφτούν για τα εγκλήματα στο ανατολικό μπλοκ , το γεγονός οτι οι Ναζό και ο Χίτλερ και το 3ο Ράϊχ του φάγανε χοντρή πούτσα που τσούζει ακόμα από τους κομμουνιστές του Στάλιν δε θα αλλάξει ποτέ. Πάρτο χαμπάρι.

Το οτι ενοχλείσαι τόσο από τον κομμουνισμό προδίδει οτι άλλο πράμα σε ενοχλεί και όχι ο κομμουνισμός που δεν υπάρχει και πουθενά αλλά συνεχίζει να σε ενοχλεί περιέργως. Καρφώνεσαι.

Πόσταρες με θαυμασμό την παπαριά του Μίλο Γιαννόπουλος, του απόλυτου attention whore, του πούλεν του Τραμπ, που δήθεν ρίχνει και απίστευτες τάπες στους "φασιστερούς".
Αλήθεια τι κάνει ο Μίλο? Την κλασσική πουτανιά που είναι πολύ της μοδός τελευταία :
Κρύβεται πίσω από όλες τις αμερικανιές που χρησιμοποιεί επιλεκτικά και μόνο όταν τον συμφέρουν.

Δηλαδή : Δηλώνει gay. Κάτι μας είπε. Σουκαρίσκαμι. Και θέλει να χρησιμοποιεί την Politically Correct αμερικανιά - ασπίδα του "δε κράζουμε κάποιον επειδή είναι απλά ομοφυλόφιλος, δεν κάνει" αλλά ο ίδιος τι κάνει ? Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που απαιτεί από τους άλλους : Προσβάλλει οτιδήποτε διαφορετικό δεν του αρέσει (ως βαθύτατα ρατσιστής που είναι) : Π.χ. έφαγε το περίφημο block στο Twitter από το οποίο έγινε και διάσημος ("famous" δηλαδή, γιατί τέτοια ψωνάρα που είναι αυτό ήθελε φυσικά, να γίνει famous προκαλώντας όσο μπορούσε περισσότερο, για να τον πληρώνει ο Τραμπ για τις ρατσιστικές μαλακίες που λέει αλλά και για να βρίσκει πιο εύκολα γκόμενο, μη γελιόμαστε).

Και αποκαλεί άντρα και πίθηκο μια μαύρη ηθοποιό. Ε τι περίμενε? Να μη φάει το block από το Twitter?
Εντάξει, καταλαβαίνουμε γιατί μια μαύρη γυναίκα είναι ο αγαπημένος εύκολος στόχος του Μίλο. Γιατί δεν είναι λευκή σα και αυτόν και δεν έχει πέος να του ρίξει ένα ξεγυρισμένο γαμήσι να ηρεμήσει, και άρα για τον Μίλο είναι περιττή στον ακροδεξιό λευκό πλανήτη γεμάτο πέη που ονειρεύεται.

Για να τα πει όμως αυτά χρησιμοποιεί μια κατάκτηση μάλλον της αριστεράς, το δικαίωμα δηλ. στην επιλογή της σεξουαλικής (του) ταυτότητας.
Αν δεν είχε προηγηθεί αυτή η κατάκτηση ο Μίλο και ο κάθε άλλος βλαμμένος σα το Μίλο δε θα είχαν όχι βήμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ των ΗΠΑ αλλά δε θα τολμούσε καν (σα κολώστρα που είναι) να δηλώσει οτι είναι gay.

Πως λοιπόν μας λες οτι ο Μίλο ρίχνει τάπες στους αριστερούς ?

Τον θαυμάζεις. Επειδή και καλά ρίχνει τάπες στους "αριστερούς" / στις φεμινίστριες !!!   Cheesy
Όπως και καλά εσύ μας ρίχνεις εδώ στο φόρουμ τάπες !!!
Μάλλον έχεις κάποια διαστρευλωμένη αντίληψη για το ποιος τρώει τις τάπες. 50-0 είναι το σκορ και όχι, δεν προηγείσαι. 

Τι να κλάσει ο Μίλο τώρα, έχουμε την ΑιΜιλία στο φόρουμ, αυτή έχει και επιχειρήματα, όχι αρχιδιές σα του Μίλο.

Το να επικαλείσαι την ελευθερία του λόγου αλλά να τη χρησιμοποιείς για να προσβάλλεις αβέρτα κόσμο δεν στέκει. Δε γίνεται.
Πως το λένε.
Δε μπορείς να επικαλείσαι την ελευθερία του λόγου για να βρίζεις ουσιαστικά το μισό φόρουμ αποκαλώντας το "φασιστερούς".
Τελεία και παύλα.

Σου είπα: Χωρίς να με εκπλήσσει τίποτα από όσα έχεις πει μέχρι τώρα (άλλωστε τα χω ξαναακούσει και από άλλους), αν ήταν στο χέρι μου θα είχες φάει bann.
Όχι επειδή δε συμφωνώ με όσα γράφεις, αλλά επειδή προσβάλλεις σκόπιμα το μισό φόρουμ. Άρα δε το σέβεσαι. Άρα γιατί να σε σεβαστεί το φόρουμ ? Όταν αποκαλείς φασίστες τουλάχιστον τους μισούς εδώ μέσα ?

Aρχικά θα σου ριχνα ένα 48ωρο για την 1η φορά που έγραψες το "φασιστεροί".
Αν το ξανάγραφες και δε ζητούσες συγνώμη, μια βδομαδούλα.
Αν συνέχιζες το χαβά σου, ένα μήνα. Όπως βλέπεις δε θα καμπάνιαζα απότομα.
Προειδοποιήσεις θα είχες. Παράπονο δε θα μπορούσες να χεις οτι δε σε προειδοποίησα.
Έχει χάρη όμως που οι Admins έχουν πάαααααααρα πολύ μεγάλη υπομονή. Και πολλά μέλη και ακόμα πιο πολλά Posts να προσέξουν.

Απλά αναρωτιέμαι τι προσπαθείς να κάνεις. Προπαγάνδα, εννοείται. Δεκτόν.
Όλοι μας άθελά μας ή όχι, κάνουμε προπαγάνδα αυτά που πιστεύουμε οτι ισχύουν.
Αλλά δε βαφτίζουμε φασίστες το μισό φόρουμ απλά για να προκαλέσουμε την προσοχή τους και να ασχολούνται μαζί μας.
Γιατί αυτό κάνεις. Συστηματικά. Δε γράφεις απλά την άποψή σου, θέλεις να συμφωνήσουμε κιόλας. Θέλεις παρέα. Μάλλον θα νιώθεις μεγάλη πολιτική μοναξιά

Δεν βρίζουμε το μισό φόρουμ και μετά κλαιγόμαστε που μας μπαννάρανε.
Αυτά έκανες και στης Ξάνθης και σε σούταραν ?

Δε με ενοχλεί καθόλου το "confidence" που έχεις στο σύστημα στο οποίο πιστεύεις, ειδικότερα δε όταν πρακτικά μιλώντας αυτό έχει δικαιωθεί επιβληθεί με τη βία, με πολέμους, με δολοφονίες, με διώξεις, με εκβιασμούς, με δωροδοκίες, με δολοφονίες, με αμέτρητα πραξικοπήματα ανά το κόσμο.
Κάνεις λες και παίρνεις bonus από την εταιρία σου κάθε φορά που προσβάλλεις εδώ μέσα. Που να παιρνες να το καταλαβαίναμε.

Το γουστάρεις το επιβληθέν σύστημα λοιπόν ! Κανένα πρόβλημα. Δικαίωμά σου και πρόβλημά σου.
Το γράφεις εδώ. Μπράβο. Ξέρεις να πληκτρολογείς !
Δικαίωμά σου να γράφεις και κανένας δε σου είπε να μη γράφεις ότι θέλεις.

Αλλά μην απαιτείς και να συμφωνήσει όλο το φόρουμ με όσα γράφεις.
Αυτό δεν είναι δικαίωμά σου και παρόλα αυτά, η γενική σου συμπεριφορά αυτό δείχνει.
Οτι θέλεις να συμφωνήσουμε όλοι μας σε ότι λες.
Πριτς.

Και δικαίωμά μας να σου απαντάμε όποτε θέλουμε, όποτε προλαβαίνουμε και όπως θέλουμε.

Γράφεις και ξαναγράφεις: "Δε θέλω κομμουνισμό, ευχαριστώ δε θα πάρω" !!!  Cheesy Grin

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ? Βλέπεις κανένα ερώτημα αν θέλεις κομμουνισμό?

Γίνεται κανένα δημοψήφισμα με το ερώτημα αν θέλουμε να μεταβούμε σε κομμουνιστικό καθεστώς και μας δηλώνεις οτι δε θέλεις κομμουνισμό?
Πιστεύεις (και το δήλωσες) οτι ο Τσίπρας τα χει κάνει πουτάνα όλα - Μάλιστα, δηλαδή στο μυαλό σου μας έχει φτάσει ένα κλικ πριν τον κομμουνισμό και φωνάζεις "Δε θέλω κομμουνισμό" "Ευχαριστώ δε θα πάρω".

Δε ξέρω τι νομίζεις οτι παίζει εδώ στο Ελλάντα, αλλά μόνο κομμουνισμός δεν είναι.
Όλως τυχαίως πάλι μόνο οι χρυσαυγίτες τα λένε αυτά.
Και είναι πολύ περίεργο που τα πιστεύεις προφανώς, γιατί αλλιώς πως εξηγείται το "Δε θέλω κομμουνισμό" και το "Ο Τσίπρας τα χει κάνει πουτάνα όλα". Εσύ τα είπες και τα 2.

Άρα : Όχι, δεν βάζω λόγια στο στόμα σου.

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #79 on: February 26, 2017, 18:41:51 pm »

Γιατί δεν τα λέτε στα αγγλικά ρε παιδιά; Φαίνεται να τα ξέρετε καλύτερα

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #80 on: February 26, 2017, 18:50:58 pm »

Μας γάμησε ο c0ndοmn3d  Grin
Τουλάχιστον φορούσε προφυλακτικό  Roll Eyes Tongue

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: February 26, 2017, 18:57:51 pm »

Μπα δεν έχουμε και κάτι να πούμε. Τα λογικά άλματα που κάνει ο καταραμένος, όπως πχ. το ότι έχω διαβάσει 1 βιβλίο ή τι έγινε στο νεκρό φορούμ της Ξανθής (καλά άμα ήμουν μόνο εγώ ο περίεργος γιατί νεκρώσε?) δεν επιτρέπουν κάποιο νόημα στην όλη κουβέντα. Δείχνουν και την έλλειψη ικανότητας διαλόγου και επιχειρημάτων. Είναι μια ακόμη προσπάθεια να αποφύγει το ερώτημα αν όχι καπιταλισμός τότε τι? Η ερώτηση που κάθε αριστερός αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί αν αρχίσουν να γίνουν ιστορικές και οικονομικές αναλύσεις την έχει από χέρι χαμένη. Επομένως, λάσπες, προσβολές και αν αυτά δεν αρκούν ακόμη και μπαν, ο ίδιος το είπε, ώστε να μην υπάρχει η αντίθετη άποψη. Με ρώτησες για φασιστέρους στο φόρουμ.. Αν θα με μπάναρες, επειδή πρεσβεύω τις ιδέες ενός συστήματος του οποίου δεν σάρεσουν, με το πρόσχημα των δήθεν προσβολών (ενώ δεν έχω προσβάλει απρόκλητα τουλάχιστον κανέναν, το αντίθετο συμβαίνει συνήθως) όταν δε εσύ μάλιστα εύχεσαι δημόσια ψόφους εδώ, τότε ναι είσαι φασιστέρος. Και δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω μαζί σου.
« Last Edit: February 26, 2017, 19:00:11 pm by Kiroi_Senko » Logged
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #82 on: February 26, 2017, 19:02:33 pm »

Σταματηστε
Οτι και να πειτε δεν εχει σημασια
Πιστεψτε με
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: February 26, 2017, 19:04:20 pm »

Νομίζω το είπα..

Και δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω μαζί σου.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #84 on: February 26, 2017, 19:32:38 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on February 26, 2017, 18:57:51 pm
Μπα δεν έχουμε και κάτι να πούμε.

Φαντάσου να είχες δηλαδή

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #85 on: February 26, 2017, 19:59:35 pm »

Το ποιος κάνει λογικά άλματα άσε να το κρίνουν όλοι.
Αλήθεια πιστεύεις οτι με ταπώνεις κάθε φορά που μιλάς? Και μου στέλνεις σε πριβέ
"Αντέ ντε γιατί αργείς τόσο? Αφού ξέρω ότι θες να φας τις τάπες σου και σήμερα! heart"

Αυτές ήταν οι "τάπες" που θα έτρωγα και σήμερα? Την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια μόλις σε στρίμωξα?
Αυτές τις παπαριές περί "έλλειψης ικανότητας διαλόγου και επιχειρημάτων" τις λες επειδή ακριβώς εσύ δεν μπορείς να απαντήσεις τίποτα σε όσα έγραψα παραπάνω, και άρα δείχνει την δική σου έλλειψη ικανότητας διαλόγου και επιχειρημάτων.

Που τις είδες τις λάσπες και τις προσβολές? Ο Άδωνις όταν δεν έχει τι να τσιρίξει λέει για λάσπες και ανεμιστήρες.
Εσύ τα έγραψες αυτά στα οποία αναφέρομαι. Εγώ απλά τα μάζεψα, τα έβαλα μαζί και έβγαλα τα συμπεράσματα που θα έβγαζε ο καθένας λογικός άνθρωπος με τα δεδομένα αυτά.

Εσύ είσαι που δεν απαντάς σε τίποτα από όλα αυτά. Όπως δεν απάντησες και σε τίποτα από όσα έκατσε και έγραψε για σένα ο Admin της Ξάνθης, και καλά απαξιώνοντάς τον με το να μην του απαντήσεις. Λάθος κάνεις. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Και άσε να κρίνουν όλοι αν απάντησες ή όχι σε τίποτα ή αν έχω εγώ διάθεση για διάλογο ή όχι. Και σου ξαναείπα : Αν ήθελα απλά να σε βρίσω τα ποστ μου προς εσένα θα ήταν μιάς σειράς.

Και επειδή νομίζεις οτι δεν μπορω να απαντήσω στο δήθεν ερώτημα που κάθε αριστερός αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι:
"Αν όχι καπιταλισμός τότε τι?"
και επειδή είσαι νέος στο φόρουμ, βαριέμαι πολύ να τα ξαναγράφω αλλά τα χω ξαναγράψει: Μεγάλη η χάρη σου, που με κατηγορείς και οτι δε θέλω να κάνω και διάλογο :

Δημοκρατία. Όχι αστική "δημοκρατία" που δεν είναι δημοκρατία, αλλά δημοκρατία, γιατί δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ δεν είχε καμία χώρα ποτέ και δεν έχει καμία σχέση με την κατ επίφασην δημοκρατία που έχουμε με το να επιλέγουμε ένα χρώμα ανά 4 χρόνια.
Να ψηφίζουν οι πολίτες για κάθε θέμα ξεχωριστά, και όχι για το ποιο κόμμα θα αποφασίζει δήθεν εκ μέρους τους.

Σου κάνει?
Δε θα σου κάνει μάλλον γιατί αν είχαμε δημοκρατία δε θα υπήρχε η εταιρία στην οποία δουλεύεις. Μην ανυσηχείς, θα υπήρχαν άλλες, ίσως να είχες και δική σου επιχείρηση να μη χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους.

Σου είπα και σε πριβέ οτι το ψόφος που σου είχα πει ήταν και υπερβολή και οτι δεν το εννοούσα κιόλας εννοείται.
Μου είπες οτι δεν κρατάς κακία για έναν καυγά σε ένα φόρουμ.
Αλλά τώρα προφανώς εκνευρισμένος από το οτι έφαγες πάλι τις τάπες σου, το θυμήθηκες και το ξεφούρνισες.

Τελικά κρατάς κακία ακόμα για το (δήθεν)"ψόφο"?
Για άλλο λόγο το είπα: Για να δω πόσο βαρύ κι ασήκωτο ήταν το επεισόδιό σου με τους Admin της Ξάνθης.
Και πέτυχε το σκοπό του : Μόνος σου είπες οτι "ο καυγάς σου με εκείνους είναι φιλοφρονήσεις μπροστά στο δικό μου εμετικό ποστ".
Άρα κατάλαβα οτι δεν ήταν και δα τόσο σοβαρός καυγάς με τους Admins εκεί, αφού συνεχίζεις και μιλάς σε μένα, θα μπορούσες να συνεχίζεις να μιλάς και με αυτούς.
Γιατι για το δικό μου ποστ με το "ψόφος" βγήκες έξω και άναψες τσιγάρο.
Ενώ για τις φιλοφρονήσεις άνοιξες 2 ολόκληρα Account σε άλλα φόρουμ (το δικό μας και της Αθήνας!)

Δηλαδή μισό λεπτό :
Σου λέω "ψόφο" για να δω πως θα αντιδράσεις
Ποια είναι η αντίδρασή σου?
- Ανάβεις τσιγάρο ! Ένα (1) τσιγάρο !

Σε μπαννάρουν οι Admins της Ξάνθης
Ποια είναι η αντίδρασή σου?
- Ανοίγεις 2 άλλα account σε 2 άλλα forums

Κάτσε ρε φιλαράκι ποιος είναι αυτός ο Admin της Ξάνθης που για χάρη του άνοιξες 2 λογαριασμούς και για μένα που σε έβρισα και χειρότερα όπως ο ίδιος ομολόγησες άναψες μόνο ένα τσιγάρο ? Με πνίγει το δίκιο, έχω καημό μεγάλο.

Για μένα δηλαδή πόσα Account θα κάνεις? 5? Με 5 είμαι καλυμμένος, ντάξει μη γινόμαστε αχάριστοι.
Ακούς εκεί Admin της Ξάνθης? Ποιος είναι ο κύριος ? Που θα μας βάλει και τα γυαλιά? Για μένα να ανοίξεις 5, να του τους τρίψω στη μούρη αυτού του κακού Admin.

Εντάξει δε συνηθίζουμε να καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του φόρουμ με μια κατσαρόλα καυτό "λάδι", αλλά είχαμε καιρό να ψιλομαλώσουμε και έδωσες μια καλή ευκαιρία έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα  Knuppel γιατί πολύ gay είχε γίνει το κλίμα, όλο αγάπες είμασταν,  Cheesy Grin να φανταστείς ο Αdmin μας πόσταρε ταινίες με 18χρονα καψερά αγόρια να γλωσσοφιλιούνται σε ένα δεντρόσπιτο ! Έλεος δηλαδή. Όχι και δεντρόσπιτο.  Grin
Και μετά μπήκες εσύ και μας έγραφες τι γαμάτα περνάμε στον καπιταλισμό. Ε πόσο να αντέξω ?

Αν θυμάσαι καλά σε ρώτησα και πόσο χρονών είσαι. Και είπα να σου μείνει αξέχαστη η υποδοχή. Τι ήθελες μωρέ ?
Κανένα ξενέρωτο :
"Καλωσήλθατε στο φιλόξενο φόρουμ μας. Πάτήστε εδώ αν θέλετε να αλλάξετε τη φωτογραφία προφίλ σας και εδώ αν θέλετε να  σβήσετε το account σας" ? Αυτό θα σ άρεζε ?
Ενώ το δικό μου (όσο ανορθόδοξο καλωσόρισμα και να ταν) το θυμάσαι και θα το θυμάσαι.  Βασικά τι θα το θυμάσαι, το αγάπησες ήδη heart

Αφού μου στέλνεις καρδούλες σε πριβέ.
Αλλά γιατί εκνευρίζεσαι : μια μεγάλη παρέα είμαστε εδώ.
Δε σημαίνει οτι θα χουμε και όλοι στην παρέα τις ίδιες ολόϊδιες πολιτικές απόψεις-πεποιθήσεις.

Κάνουμε και γαμάτα Parties, πάμε και ταβέρνες που και που. Πλάκα έχουν και τα "ερωτικά" καυγαδάκια.
Βασικά όλοι αλκοόλες είναι εδώ μέσα αλλά δε το παραδέχονται. Ψάχνουν αφορμή να πιουν τον άπατο.

Αλλά και εσύ όταν ξαναχαρμανιάσεις και θες να κάνεις ενα διάλλειμα από το γραφείο και ένα τσιγάρο σαν άνθρωπος, δε χρειάζεται να γράφεις ολόκληρους ύμνους στο καπιταλιστικό σύστημα ή να βαφτίζεις το μισό φόρουμ φασίστες, απλά ζήτα μου να σου γράψω τη λεξούλα που δεν εννοώ για να τη δείχνεις στον προϊστάμενό σου και να του λες: "Να δείτε τι μου γραψε ο άλλος πάλι. Δεν αντέχω άλλο μπροστά στον υπολογιστή - Πάω έξω για ένα τσιγάρο."
Deal?

Kαι αφού ...
Quote from: Kiroi_Senko on February 26, 2017, 18:57:51 pm
Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω μαζί σου.
νομίζω οτι δεν θα το συνεχίσεις το να βαφτίζεις το μισό φόρουμ φασίστες με το "φασιστερούς"

Deal : Θες διάλλειμα για τσιγάρο? - Μου στέλνεις : Στείλε ένα δήθεν "ψόφο" να το δείξω στον προϊστάμενό μου να κάνω ένα διαλλειματάκι
Σου στέλνω δήθεν "ψόφους", κάνεις τσιγαράκι, όλα καλά. Και εγώ καπνίζω, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Τόσο απλό ήταν.

Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: March 05, 2017, 15:55:39 pm »

Παίδες είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πέρα από το internship θα ανοίξουν 4-5 μόνιμες θέσεις, η οποίες ξεκινάνε από Ιούνιο μέχρι και αρχές φθινοπώρου. Επομένως όσοι παίρνετε πτυχίο το καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε αίτηση. Επίσης ρώτησα το manager μου και αφού του εξήγησα πως έχει η φάση στην Ελλάδα με τα πολυτεχνία με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να έχετε MSc. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου πμ, καθώς αν σας κάνω recomendation θα περάσετε απευθείας το screening stage.
gmtms
Guest
« Reply #87 on: March 05, 2017, 16:09:26 pm »

να'σαι καλα ρε μαν
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: March 05, 2017, 16:25:19 pm »

σαγαπαμε ρε κιροι
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #89 on: March 05, 2017, 16:41:04 pm »

Κι αν λέμε καμιά φορά καμιά κουβέντα παραπάνω...  Cheesy Grin

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: